תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
הנושא הוא מודלים חישובים. אני צריך להוכיח חופשיות הקשר של שפה כלומר לבנות לה אוטומט מחסנית אם אפשר. השפה היא הסבר של השפה במילים: a בחזקת i b בחזקת i+k-j c בחזקת j d בחזקת k כאשר i j k גדולים מ-0 וk גדול מ j
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום !! מופיע לי השגיאה הבאה: compile error: constant expression reguired מה השגיאה האומרת? כיצד ניתן לפתור ולתקן את השגיאה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
שלום, אני זקוק להדרכה איך אני בודק האם קובץ קיים, כמו כן אשמח לטיפים נוספים לקבצים
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש ליצור קובץ אצווה שבכל פעם שאריץ אותו, יצור לי קובץ טקסט ששמו הוא התאריך הנוכחי בתצורה הזו: 110412 ולאחר מכן יריץ אותו. הצלחתי ליצור משהו דומה ונשארתי עם 2 בעיות/שאלות, זה הקוד: @Echo Off @For /F "tokens=1,2,3,4 delims=/ " %%A in ('Date /t') do @( Set Day=%%B Set Month=%%C Set Year=%%D Set All=%%D%%C%%B ) echo >> C:\%All%.txt notepad C:\%All%.txt בעיה 1: שם הקובץ הוא 20110412 במקום 110412, איזו פקודה תמחק את 2 התווים הראשונים? בעיה 2: חלון ה- cmd נשאר פתוח ברקע כל עוד ה- notepad פתוח, איזו פקודה תגרום לחלון ה- cmd להיסגר למרות שה- notepad נשאר פתוח? רב תודות, אורן.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי קובץ במחשב עם הוראות להפעלת מצלמה. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לפתוח את הקובץ הזה. נאמר לי שזה קשור לאפליקציות של ג'אווה. האם יש פה מישהו שיכול לנסות לפתוח עבורי את הקובץ הזה ולשלוח לי אותו חזרה בפורמט של וורד או כתבן? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
<p>בעקרון אני מנסה לעשות COUNTDOWN שיראה כמה זמן נשאר מהזמן הנוכחי של השרת לזמן מסויים שנמצא בבסיס הנתונים.</p><p>אני יודע ליצור זאת כשהזמן הוא הזמן של הקליינט אבל לא כשמדובר על הזמנים של השרת.</p><p>ניסיתי את הדבר הבא</p><p></p><div></div><pre class="ipsCode"><br><br><input type="text" id="sec"><br> <input type="text" id="min"><br> <input type="text" id="hour"><br> <input type="text" id="days"><br> <script type="text/javascript"><br><br><br><br><br><br> function countdown()<br> {&l…
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הקוד נכתב בבורלנד טורבו בשפת C. בגדול הקוד שרציתי לרשום הוא שבוחרים ליגה א' או ב' כאשר לכל ליגה מוגדר 4 קבוצות שונות מראש ולאחר כתיבת שם כלשהו אותו שם מקבל קבוצה אקראית מהליגה שנבחרה. הבעיה היא שאני מריץ את הקוד ורושם תו כלשהו הקוד נתקע. תודה מראש לכל העוזרים #include<stdio.h> #include<stdlib.h> #include<string.h> #include<conio.h> void main() { int i,k,j=0; char league,name,team_A[4] [18]={"Juventus","Manchester City","Real Madrid","Barcelona"}, team_B[4] [18]={"Milan","Paris","Bayren","Manchester United"}; clrscr(); randomize(); printf("please enter a league(A/B)\n"); scanf("%c",&league); whil…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, התחלנו ללמוד אנדרואיד, ממש בבסיס של הבסיס. יש לי מטלה, ליצור אפליקציה עם מספר שורות שהמשתמש צריך להכניס כיתוב(כיתוב מוגדר מראש) וברגע שהוא לוחץ על הכפתור והכיתוב נכון, זה עובר לדף הבא. בדף הבא אמור להיות וידאו, רשמתי קוד לפי מה שהמורה הביא וברגע שאני רושם את הפרטים הנכונים ולוחץ על הכפתור כדי שיעבור לדף אחר, האפליקציה קורסת. הוידאו הוא וידאו mp4, עשיתי אותו ברזולוציה נמוכה ממש וזה עדיין לא עוזר. זה הקוד שרשמתי לוידאו: String local = "android.resource://com.example.happybirthday/" + R.raw.maor12; VideoView videoView = (VideoView) findViewById(R.id.videoView); MediaController mediaC = new MediaController(this); mediaC.setAnchorView(videoView)…
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה זמן לא קצר אני תקוע בביצוע קידוד למחרוזת ב JAVA. אנחנו צריכים לקודד מחרוזת עם מפתח ולקבל את המידע שלו בשפת JAVA. אלו הנתונים: המחרוזת: THBiUURtaHdCSDlFRWYva1VSRm5QUCtWN2NnditldVE2RnhEazdLNHlwZEZZQnlxU0xDQ3Zlc1ZrV1RNNHgyamcyNXgvUFUxQk1UQVpPLzJTVDZnR3ZIUTZLbjRoemo4aU9ORVdKZ21kdktjOEZqZUM0bkwvd29hbWM3bXQ2cXcvbjZRaUdtZDU5ZWtUSlFMZm1DUHZaL284OGdqd1JJTGNvQzczb1dISTNScFhSc3VDemRRVTM2bmNiclM4b2FuTWM5RUE2UnUvL1RoT0tSOGFScDltSHZaY2R2MHNQS2xCOGZOOUkzazcvVmtCZ2FpTnNwZ3p4aGVBWkJtUWJzN1M2YnAyMDJvMXFUMHdCYk9MUG5vNUNOaEtrVTZCZ2RJWTh3dzNqMDR6VVkvMTNNUW0reGtrUT090 המפתח: HK8N99LQ תוצאה סופית אחרי הקידוד: app:21,account_token:"X7-T2JB0Vj61dbBm01JspPb-RwyVzIFIHZN6QcsMG1…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, כתבתי PLUGIN ב-++C ל-IDA וכל פעם שאני מנסה לקמפל אותו ב-WINDOWS (בעזרת minGW) אני לא מצליחה לגרום לו למצוא את קבצי ה-(HEADER (HPP. גם כשאני מגדירה את התיקיה של ההדרים ב-PATH ואפילו כשאני שמה את ההדרים הנדרשים בתיקיה עם ה-PLUGIN. מה אפשר לעשות כדי להצליח בקימפול?
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לא יודע אם זה לפה, אבל אני צריך עזרה... חבר בנה לי אתר מבוסס ASP.NET שמקשור לדטאבייס SQL שצריך לרוץ על שרת IIS וינדוס 7 כרגע, (אפשרות גם ל-XP) שיריץ אתר ברשת הפנימית(אין צורך בקישור לאינטרנט עצמו). אני פשוט לא מצליח להגדיר את ה-IIS שיציג את האתר בלי ERROR על הרשאות כאלה ואחרות, וגם אם כבר הצלחתי להציג דף ASPX הוא לא באמת מוצג (גוגל כרום מנסה משום מה להוריד את הקובץ אותו אני מנסה להציג ולא מציג אותו (IE מציג את הדף אבל לדעתי זה לא הצגה אמיתית אלא סתם פתיח השל הקובץ, קמווה שהסברתי את עצמי נכון). כל עזרה\מדריך על הפעלת אתר ASP.NET על IIS7\6\5 יעזור לי, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם יצרתי את הקוד הבא if (ClientsCount == 1) if (MessageBox.Show("לקוח בעל שם זהה כבר קיים\nהאם אתה בטוח שברצונך להוסיף את הלקוח?", "לקוח קיים", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes) { BllC.AddClient(c); int ClientId = BllC.LastClientId(); AddLangsAdvantages(ClientId); MessageBox.Show("הלקוח נוסף בהצלחה", "פעולה הצליחה", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information); } else MessageBox.Show("הלקוח לא נוסף", "פעולה בוטלה", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Exclamation); else if (ClientsCount > 1) if (M…
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקישורים. אני עשיתי הרבה דפי אינטרנט בHEB MASTER (תוכנת עזר לHTML), ואני מנסה לקשר בדפים ברגילים בעזרת מסמך חדש ואני לא מצליח לקשר למרות שאם אני לא עושה בHEB MASTER אני מצליח לעשות קישורים. מישהו יכול לעזור לי אם אפשר לקשר לדפים בHEB MASTER . תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני רוצה לשים כמה קישורים על תמונה ושיהיה מעליו מרחפים מצאתי איזה משהו כזה אבל שמגדילים ומקטינים את החלון הקישור זז.... עשיתי אתר עם דוגמה לכך שהקישור זז http://www.gmybox.com/1111
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
האם יש דרך לקרוא בC# לקובץ WAV (אני יודע איך) על כל מחשב בעזרת DOK? - למרות שאי אפשר לדעת את המיקום של הקובץ (לא יודעים מה האות של הכונן!) עזרה??
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי קובץ TXT עם 10 שורות של טקסט. באמצעות ASP אני צריך לקרוא כל פעם שורה אחרת בצורה רנדומלית ולהציג אותה לדף. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
התחלתי להשתמש בקוד שקורא תוכן של אתרים אחרי שנותנים לו את הURL... הפלט שאני מקבל הוא את כל קוד ה HTML... יש אפשרות לקבל רק את התוכן עצמו? זאת אומרת ממש לקרוא את התוכן כפי שנקרא בדפדפן? זה הקוד : private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { string URL = textBox1.Text; HttpWebRequest myRequest = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(URL); myRequest.Method = "GET"; WebResponse myResponse = myRequest.GetResponse(); StreamReader sr = new StreamReader(myResponse.GetResponseStream(), System.Text.Encoding.UTF8); string result = sr.ReadToEnd(); WebClient client = new WebClient(); richTextBox1.Text = result; sr…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להוריד מידע מטבלה לאקסל. אני מעתיק את המידע לגיליון אקסל, חוזר לאתר לוחץ על "הבא". המידע בטבלה מתעדכן בנתונים חדשים שאותם אני מעתיק שוב לגיליון אקסל. השאלה היא האם ניתן לעשות זאת בצורה אוטומטית?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
למי שקראה את ההודעה הקודמת שלי סיימתי לבנות את המישחק! חוז מדבר אחד קטן, אני לא יודע איך לבנות את לוח המישחק??? כלומר זה מציג לי את X ו- O בלי טבלה. מישהו יודע פקודה שמנקה מסך ב JAVA? אני רוצה גם לעשות את זה בצורה גרפית, אולי למישהוא יש מדריך שיוכל לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה בפורום שאני לא יודע איך לסדר אותה.. כשאני שולח הודעות לאנשים דרך הפורום אני מקבל מן הודעת שגיאה כזאת שאומרת לי שההודעה לא יכולה להישלח ועוד דבר כשאנשים נרשמים הם גם כן מקבלים הודעה כזאת...אבל הם בעצם כן נרשמים איך אפשר לסדר את זה?? ??? אני על שרת של ליקוס אם זה יעזור לכם או אם זה קשור בכלל.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לילה טוב, אני צריך להגיש שאלה מסוימת שבה מבקשים מהמשתמש להכניס מספרים כלשהם כשבניהם יש סימני חיבור וחיסור, על התוכנית להראות את תוצאת פעולות החיבור והחיסור. אני לא מצליח להבין איך אני יכול לקלוט את הערכים של המספרים כאשר בעצם לא ידוע לי על הכמות שלהם? הכיוון שלי הוא שלאחר קליטת המספרים אוכל להשתמש בפקודת SWITCH וכך בהתאם לסימן שהוכנס אוכל לעשות את הפעולה המתאימה.. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אם אני רוצה לשים לחצנים למשל בעמוד הראשי ,כלומר תמונות .. איך אני עושה שבכל דף באתר יהיו אותם לחצנים מבלי להעלות אותם כל פעם מחדש ? ( ניסיתי לעשות את זה ואני צריך להעלות את הלחצנים כל פעם מחדש לכל דף !! ) תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתחיל ללמוד PHP כמעט מאפס (קצת ידע ב C ו HTML), וכדי להתחיל עם המדריכים אני רוצה קודם כל תוכנה שאוכל לכתוב בה סקריפטים ופקודות, כך שאוכל לראות אותן קורות בפועל. התקנתי את easyPHP והבנתי שאני אמור לכתוב את הפקודות בקובץ ולשמור אותו בתיקייה בשם WWW תחת למשל a.php ואז לפתוח את הקובץ דרך הדפדפן בצורה הזאת: http://localhost/dor.php אך זה לא עבד לי למרות שהפקודות שרשמתי נכונות (דף לא נמצא). הייתי רוצה עוד הסברים בקשר לאפשרויות בתוכנה עצמה כי אני לא ממש מבין מה היא עושה, אני רק יודע שזה קשור ל SQL, ואני גם לא מבין למה לא הצלחתי לפתוח את הקובץ דרך הדפדפן. מה לא עשיתי נכון? ד"א, תוכלו להמליץ לי על תוכנה לכתיבת השפה? כי הכתבן ממש לא נוח..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לבנות תוכנה קטנה שמחשבת סינוסים אבל יש בעיה כשאני מנסה לחשב נגיד סינוס 90 אז זה נותן לי תוצאה שגויה באמת סינוס 90 שווה 1 ולא 0.8999 כמו שהוא כותב לי. למה זה קורה הבאתי לכם את הקוד המקור תסתכלו ותגידו איפה הטעות שלי #include <iostream.h> #include <math.h> int main() { cout<<"result: "<<sinf(90); }
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-