עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום לכולם! אני חייב סטודנט למדעי המחשב שמבין בנושא רשתות נוירונים/עצביות. תגמול כספי למעוניינים!!!

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  2. Started by pazer005,

שלום לכם, על השרת הביתי שלי שבו מאוחסנים האתרים יש כבר אתר אחד פעיל שעובד כמו שצריך. ניסיתי לבנות אתר חדש, קניתי דומיין, הגדרתי אותו ב-vhosts, עשיתי ריסטרט לאפצ'י והוא לא רוצה לעלות. ברגע שאני מנסה לעלות אותו, הוא למעשה מחזיר אותי ל-root של השרת. זה מה שרשמתי לו: <VirtualHost *:80> DocumentRoot "d:/xampp/htdocs/Singles/" ServerName singles.org.il <Directory /> Options FollowSymLinks AllowOverride All </Directory> </VirtualHost> הספרייה תקינה לחלוטין ולמעשה הכל הועתק באופן מוחלט מאיך שכתבתי את הדומיין שכבר קיים ועובד אצלי טוב. משום מה הוא כל הזמן מגיע לי רק ל-root של xampp ואני תקוע כבר ולא יודע מה לעשות. אש…

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Started by roeeaveram,

שלום רציתי לשאול אותכם איזה ספר אתם ממליצים לקנות כדי ללמוד C++ כי מה שיש באינטרנט כול המדריכים למיניהם לא ממש מקיפים וחפיפניקיות וראיתי ספר שעולה 240 ש"ח ששמו: C++ מדריך מקצועי מרכז הארצי ההדרכה 2000 מעת מאיר סוע.

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by shaithebest,

שלום חברים אני עובד על פרוייקט חדש של טמפלייטים פלאש - אתרי פייסבוק ראו דוגמא: http://www.facebook.com/computersfix אלה אתרי CMS שניתן לערוך אותם עם XML לכן אני מחפש עורך טוב רצוי חינמי ניסיתי עם ויזואל סטודיו והסתבכתי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  5. Started by Shoko,

שלום, אני מחלק אחסון בחינם בישראל בתמורה לפרסומת (Adsense) שתותאם לאתר במיקום תואם לאתר שלכם על מנת לא להפריע יותר מידי. העדיפות היא לאתרים שעדיין קיימים או אתרים שבשלבי עליה סופיים. החוקים הם : - יש להציב פרסומת Adsense אשר נתאים ביחד לאתר. - לא אתרי פורנו או הורדות - עמידה בחוקים של גוגל אדסנס : http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=iw&answer=48182 מי שמעוניין בקבלת האחסון צריך לשלוח לי מייל לכתובת : hostfree18@gmail.com עם הפרטים : שם : גיל: דרכי התקשרות(טלפון וכו') שם האתר, כתובת, תחום עיסוק. אם האתר כבר רץ או עדיין בתהליכי בניה ואם לא מתי מתוכנן לעלות. אם יש דומיין או לא. ןאני כבר אחזור אליכם. החבילה ההתחלתית היא 100mb אחסון ו- 10…

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by eido300,

ניסיתי להציג message box והמהדר כתב לי Cannot assign to 'Show' because it is a 'method group' חיפשתי על זה קצת באינטרנט ולא מצאתי שום דבר מועיל, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הוא רוצה. תודה.

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by idofr,

אז ככה עשית מחשבון (סתם כדי להראות לאבא שלי שזה לא קשה) ואז התחלתי להכנס לעיניין (היה לי קצת משעמם) ואז הגעתי לקטע של המשוואות אז בעיקרון את המשוואות הוא פותר והכול אבל רק בתנאי שהX בתיבת טקסט הראשונה (בשניה הוא לא יעבוד) ובתוצאה אני לא מצליח לכתוב בתיבה (את התוצאה עשיתי שיכתוב בתיבה הראשונה) נגיד X=1 אז הייתי צריך לשים את הX= בlabel ואת ה1 בתיבה למישהו יש פיתרון לאיך לסדר את זה כול פיתרון ולא דחוף מצידי תשנו לי חצי מהקוד עכשיו אני לא צריך להגיש את זה או משהו תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  8. Started by h@c,

אני רוצה לכתוב תוכנה שתקלוט לי נתונים מהפורטים של המחשב ותעשה עליהם איזה חישוב (המחשב הוא כף יד של קסיו קצת ישן אם זה משנה), אני יודע לכתוב בC++ וב ASMBLER האם אני יכול לכתוב לו באחת מהשפות האלו?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  9. Started by orninyo,

. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by argaman_bergman,

שלום, יש לי בעיה עם הפונקציה uigetfile ב- Matlab R2007b אני כותב: a=uigetfile('*.txt','title','c:\nvidia\') ומקבל: ??? Java exception occurred: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: Array index out of range: 5 at java.util.Vector.get(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicDirectoryModel.getElementAt(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicListUI.updateLayoutState(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicListUI.maybeUpdateLayoutState(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicListUI.getCellBounds(Unknown Source) at javax.swing.JList.getCellBounds(Unknown Source) at javax.swing.JList.ensureIndexIsVisible(Unknown Source) …

11. Started by blabla2002,

שלםו אני רוצה לבנות תוכנה די פשוטה בaccess התוכנה תיהיה שיש מספר מכוניות, צריך לבחור מכונית 1 ולסמן את המקומות שהמכונית הולכת להיות בהן בשעות ותאריכים מסויומים. אחרי כל בחירה מוסיפים את הבחירה למסד נתונים ואפשר להוסיף בחירות למכוניות אחרות בתאריכים שונים. בסופו של דבר התוכנה צריכה להגיד לך אם יש התנגשויות בין מכוניות (יכול להיות בשעת ההוספה) ולהציג "מפה" של המכוניות באזורים השונים כל חצי שעה במהלך ימים שהמשמש בוחר. נראה לי access יהיה די פשוט, פשוט אני לא יודע איך לתכנת את שם, אני יודע להקים מסדר נתונים ולעצב לו GUI. אז אם אפשר מספר אתרים שיעזרו לי עם זה ואם יש שפה אחרת שלדעתכם יהיה יותר קל לבנות איתה, גם קישורים לאתרים של שפה זו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  12. Started by ftom2,

הי, מתי אפשרי ורצוי לאחסן shopping cart בזיכרון (Session) ומתי ב - DB ? אלו הנקודות שאני חשבתי עליהם , אשמח אם תעירו\תאירו: Session Pros: [list type=decimal] [*]מהיר [*]קל לשימוש (לפחות ב - PHP ויחסית ל - DB) [*]מנוהל ע"י השרת, אתה רק צריך להכניס\לשלוף מידע Session Cons: [list type=decimal] [*]לא טוב אם מדובר בכמויות מידע גדולות (מכביד על הזיכרון) [*]בעייתי אם צריך שיתוף המידע בין כמה שרתים. [*]נסגר ה - SESSION המידע אבד DB Pros: [list type=decimal] [*]טוב לאחסון כמויות מידע גדולות [*]ניתן לשתף מידע בין כמה שרתים [*]SESSION נסגר לא גורם לאיבוד המידע DB Cons: [list type=decimal] [*]איטי יחסית [*]קשה יותר לנהל את המידע (שוב, יחסית ל - SESSION) אשמח ללמוד…

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by evy,

אהלן ,צריך קצת את עזרתכם,קצת הסתבכתי. נתון לי קובץ שבו יש שמות מוצרים וליד כל מוצר יש מחיר מסויים של המוצר דוגמא: a220 ac450 we420 aa450 vv025 ודרוש ליצור שני קבצים אחד של מחירים יחודיים שלא חוזרים על עצמם והשני מחירים החוזרים על עצמם. הקבצים מסודרים בסדר עולה ממחיר נמוך לגבוה. תודה לכל מי שעוזר.

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by yigael_o,

היי, אני צריך שני דברים. הראשון זה קורס קצר וטוב איך ללמוד XSLT. אני מדגיש, רק מה שמומלץ. כרגע אני כבר עושה משהו בגלל דרישות בעבודה ובגלל שאני לא מכיר כבר התחלתי ללמוד משהו. הדבר השני שמישהו יגיד לי בבקשה מה בדיוק עושה חלק הקוד הבא, בערך אני יודע לבד, אני שואל אם מישהו יודע מה בדיוק הוא עושה <ns0:RequestingSystem> <xsl:if test="$var:ReqChannel = ''">3</xsl:if> <xsl:if test="$var:ReqChannel != ''"> <xsl:value-of select="$var:ReqChannel" /> </xsl:if> …

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by pssheba,

אני מקבל הודעת שגיאה : <h1>Failed to read configuration file</h1>This usually means there is a syntax error in it, please check any errors shown below.<br /><br /><iframe src="show_config_errors.php" /> xampp מותקן ב c:\xampp מישהו נתקל בהודעה כזו? עבדתי 20 שנה עם xampp ומעולם לא פקדה אותי תלאה מעין זו. אחר שהדיסק קרס והתקנתי win 10 חדש, זה מה שאני מקבל.

16. Started by Argo013,

שלום לכולם זקוק לעזרה בתרגיל הבא בנושא רקורסיה בתרגיל בשפת C: תודה מראש על התגובות...

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  17. Started by dids22,

משהו יודע איך עושים תנאי בשאילתה? תודה

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  18. התקנתי עכשיו sql-server, ולא הצלחתי להפעיל את השרת. כשאני מפעיל את ה SQL Server Service Manager, בוחר ב- SQL Server ולוחץ על Start הוא אומר לי "השירות לא הופעל עקב כשל בכניסה" שגיאה 1069. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה רבה. עריכה: קפצתי מוקדם מידי. פתרתי את זה ע"י שינוי מי שנכנס לשירות ב"ניהול" שתחת המחשב שלי. תודה רבה לעצמי!

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  19. Started by galan,

היי! מהאתר שלי יש לינק הפותח חלון תוך זמן מסויים מפתיחת חלון מקדים לו...האם אני יכול למנוע פתיחה מחדש של החלון במקרה שמתבצע Refresh בחלון המקדים, ובאופן כללי כיצד אני יכול לזהות את אותו חלון/דף ספציפי עבור שאר החלונות בדפדפן? האם ניתן לעשות זאת ב-client side בלבד? אודה למי שיוכל לעזור לי בנושא!

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  20. אם אפשר משהו מההתחלה ממש למתחילים ... ברצוני לעשו קצת web-dev ואני צריך קצת מדריכים שממש עוברים על מה זה ואיך זה עובד ... וכמובן קצת סקריפטים שכדאי לדעת... ואיך כותבים אותם בצורה טובה... תודה !

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by amit_f,

לכל עזרה שתוצע - תודה מראש! שאלתי היא: האם ב-VB6 יש קומפוננטה מובנית עבור שמירת תמונות בפורמטים שונים (bmp,jpeg וכו'). כלומר - כשאני שומר קובץ bmp כ-gif למשל ע"י App.path & strFileName & ".gif" התמונה לא באמת מקומפרסת לפורמט הרצויף אלא רק נשמרת עם סיומת הקובץ שרציתי. ידוע לי שב- .NET יש קומפוננטה שכזו, אולם אני צריך את זה עבור VB6.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  22. צהריים טובים, איך אני מציג לצורך העניין נניח 5 ערכים הכי גבוהים ביותר בשאילתת SQL ... ניסיתי לחפש פונקציה שמגבילה את מספר שורות התוצאה כלומר שאני אעשה order by price ולאחר מכן להגביל את מספר השורות המוחזרות ל5 האם זה אפשרי ? מישהו יכול לעזור ? תודה

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by Aviv C,

האם יש אפשרות להשתמש באיזשהו סוג של טיימר ב- Console Application ב- #C?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by nahoom,

הי אני לומד ++C ואני כתבתי תוכנה אבל יש לי בעיה קטנה זה מה שהתוכנה עושה (זה תירגול): יש X ו-Y אם X גדול מX, Y ניצח אם Y גדול Y, X ניצח אם תיקו שואל שאלה אם באמת תיקו אז אומר OK אם לא באמת תיקו עונה בהתאם לכתוב קיצר הבעיה: כשאני עושה תיקו נגיד 5 ו-5 אז השורה: Y WON יורדת ונכתבת אם השאלה cant be in real score ויש אותה בעיה למטה מישהו יכול להסביר לי איך אני מוחק את המילה Y WON משורת התיקו הינה הקוד: #include <iostream.h> int main() { int x,y; cout<<"x score:"; cin>>x; cout<<"y score:"; cin>>y; { if(x>y) cout<<"x won"; else cout<<"y won"; } { if(x==y) cout<<"cant be in real sco…

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  25. Started by shaiga,

היי, כתבתי את הפלאש (AS3) הזה כי אני צריך בשביל העבודות שלי ולא מצאתי קומפוננטת גראפים ראויה שתומכת בעברית ולא עולה אלפי שקלים. אשמח גם לרעיונות לשיפור. קראתי לזה multiChart: http://chart.sqlcode.org

• 2 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.