עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. עיצה ? הקוד שלי מורכב מ header file שהוא base class כדלקמן: //baseh.h #ifndef mybase #define mybase class base { public: base(int); protected: int first; }; #endif ומקובץ פונקציות למחלקה כדלקמן: // base.cpp #include "base.h" base::base(int myF) { first = myF; } ו header file למחלקה יורשת כדלקמן: // inher.h #ifndef myinher #define myinher #include "base.h" class inher : public base { public: inher(int, int); private: int second; }; #endif וקובץ פונקציות למחלקה: // inher.cpp //#include "base.h" #include "inher.h" inher::inher(int myFirst, int mySecond) { first = myFirst; second = mySecond; } היישום הינו: // temp.…

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  2. Started by GuyK1994,

שלום אני מנסה לבנות Database לאתר שלי. הכנסתי את כל מה שצריך אבל כשאני מריץ את האתר באקפלורר ומנסה להירשם הוא רושם לי שיש לו בעיה כי הקובץ כבר נמצא בשימוש. (סימנתי בכוכביות בקוד את השורה שהוא מדבר עליה). (זה הקוד של הדף צד שרת כמובן). using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Web; using System.Web.UI; using System.Web.UI.WebControls; using System.Data; using System.Data.OleDb; public partial class Join : System.Web.UI.Page { public string date, news; public string user_name, user_password, user_email, user_gender; public string regStatus = "0"; protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { date = (DateTime.Now.ToShortDat…

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  3. אני מחפש קוד מוכן שיחסום אוטומטית גישה של IP מלכינס אחרי פעמיים לאותו אתר, אם מישהו מכיר או יודע כזה קוד אני אשמח לדעת.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by orlupo,

בניתי את הקוד הבא ב-PHP: header("Content-type: image/jpeg"); $dem = getimagesize($file); $dst = imagecreatetruecolor(w_resize, h_resize); $ifile = imagecreatefromjpeg($file); imagecopyresized($dst, $ifile, 0, 0, 0, 0, w_resize, h_resize, $dem[0], $dem[1]); imagejpeg($dst); כיצד אני יכול לקשר את התמונה שמודפסת? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by TomB,

אני עובד עם גירסה מאד מצומצמת של J2ME. מה שאני צריך שיקרה הוא שאוביקט מסויים יקרא מידע מקובץ שמתעדכן מדי פעם ויודיע על זה לראשי. הדרך הנכונה לעשות את זה היא להשתמש בEVENT, אבל חסרות לי הרבה ספריות במערכת שאני עובד עליה, ואני לא מצליח למצוא הסבר שלא כולל דברים שאין לי... יש לי את ה-interface שנקרא EventListener ואת האוביקט שנקרא EventObject. יצרתי interface חדש - public interface UpdateListener extends EventListener { public abstract void updateFileChanged(String updateData, int flags); } ואני עושה לו Implement מהראשי. יש לי ספריה Update שפותחת וקוראת את הקובץ. פה נתקעתי - לא הבנתי אם היא צריכה להרחיב את EventObject, או שצריך ליצור בה תת ספריה שהיא זו שמרחיבה את EventObj…

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by skywalker13,

שלום. באתר שלי שאני עושה שמתי מוסיקת רקע. עכשיו זה תגית ויש לה כמובן src. עכשיו האתר עולה אוטומטית אם המוסיקה. עכשיו כדי לעשות כך שהמוסיקה תיפסק עשיתי לחצן stop music. עכשיו אם ג'אוא סקריפט אני עושה את הפונקציה הבאה בפקודת onmouseclick (ככה אם אני לא תואה רושמים את זה אני לא זוכר זה רשום ב-w3schools) function stopMusic(linkObj , stop) { linkObj.src = stop ; } עכשיו אני מתכוון גם לעשות פונקציה שתשנה את המשפט stop music ל-play music אחרי הפסקת המוסיקה. ופה הבעיה. העניין הוא שאני לא יודע איך בתוך התגית <a> של המספט stop/play music לעשות ארבע פעמיים את אותה פקודת onmouseclick כאשר הראשונה והשנייה יפסיקו את המוסיקה ישנו את המשפט מ-stop music ל-play music ושהש…

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  7. Started by omri123,

אני חדש בשפת C שאלה ממש פשוטה איך אני מזיז את הנקודה במספר שלם? לדוגמה 527=5.27 תודה התוכנית אמורה לקבל מספר עשרוני כלשהו ולעגל אותו כלפי מעלה או מטה int main () { int d,x,t,u,h; float num1,num2; printf ("enter price:"); scanf ("%f",&num1); x=num1*100; u=x%10; t=(x/10)%10; h=x/100; if (u>=5) { u=0; t++; x=(h*100+t*10+u); פה אני נתקעתי\\ num1=(x/100)%10; } . . . יש המשך בגדול לאחר שאני מפרק את המספר אני רוצה להחזיר אותו לעשרוני

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  8. היי, לאתר שאני מרים אני צריך לנהל מסד נתונים קטנטן. (ניהול ליגה ושמירת ניקוד בתוצאות משחקים) אני לא ממש מכיר את התחום, עבדתי בעבר עם Access. האם יש אפשרות להעלות קובץ Access לאתר שלי, ולנהל את קבלת / הפקת הנתונים דרך FORMS אינטרנטיים ? אם לא, יש לכם הצעה איך לנהל מסד נתונים קטנטן ?

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by roei133,

יש להגדיר את המשתנים הבאים: #define check2 בתרגיל זה הינכם מקבלים משתנה check2 שהינו מספר שלם יש להתחיל לסרוק את המספר משמאל לימין(לדוגמא 1234 יש להתחיל מבדיקת 1 עד שמגיעים לספרה 4). במידה ופגשתם את הספרה 1 יש להחסיר מספרה זו 1 ומכל הספרות שמימין לה גם 1 (אין לחסר מהספרה 0). יש לעבוד עם הערך שנמצא ב check2 (ישנה אפשרות להעתיק אותו למשתנה אחר שאינו מערך). הפיתרון צריך להתאים עבור כל סוגי הקלטים (ולא רק עבור דוגמא ספציפית).

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  10. Started by DeQ,

אשמח לעזרה בשאלה ממבחן - האם הפתרון שעליו חשבתי הוא נכון ואופטימלי (מבחינת יעילות). נתון מערך באורך 2n - כאשר n תאים מכילים '0' ו-n תאים מכילים '1'. צריך לכתוב שיטה שתחזיר את מספר ההחלפות המינימלי שיביא מערך מסוג זה למערך מתחלף (010101...). לדוגמא: במידה והמערך הנתון הוא 00011011 אז מינימום ההחלפות שנדרש הוא 2 (במודגש - התאים המוחלפים): 00011011 00011011 כמובן שיכולות להיות אפשרויות נוספות לעשות זאת ב-2 צעדי החלפות, אבל זה לא משנה, מה שחשוב הוא המס' המינימלי. ההצעה לפתרון שלי היא: באמצעות לולאה אחת לסכום את הערכים במקומות הזוגיים, ובנפרד את הערכים במקומות האי זוגיים. ואז מינימום ההחלפות הוא למעשה הסכום הקטן מביניהם שאותו תחזיר השיטה. האם הפתרון שלי הוא נכון ויעיל (היעי…

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  11. Started by SweeT_EviL,

נגיד 4 בריבוע... איך אני רושם את זה בVB?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  12. Started by mei,

יש לי את התוכנית המצ"ב.. האם הפקודה SWAP הופכת בין האחדות לעשרות באופן בינארי או שהיא הופכת "1" ל- "0" ? והאם לאחר ANL אני מקבל רק את ספרת האחדות ואז כאשר אני מציב אותו בתא החדש האם הוא דורס את הנתון או שהוא רושם את ספרת האחדות ליד העשרות של הקיים בתא אליו היא מועברת ? ומדוע ? תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  13. Started by redead,

יש לי את הקוד הפשוט הבא : hobbit(sam). hairy_feet(bilbo). loves_food(frodo). hairy_toes(frodo). hobbit(X) :- hairy_feet(X), loves_food(X). hairy_feet(X) :- hairy_toes(X) עכשיו אני רוצה להבין בבקשה את התהליך שמתבצע בכל אחד מהשאילתות הבאות בבקשה: hobbit(bilbo) hobbit(sam) hobbit(frodo) hobbit(X) תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  14. Started by gkman,

שלום לכולם אני רוצה לבנות מנוע חיפוש לאתר שלי אני לא רוצהלהשתמש בשירות כמו גוגל שיעשה את זה בשבילי אז מה אני צריך ללמוד ואיזה ספר\את אינטרנט אתם יכולים להמליץ לי עליו? תודה רבה מראש לכל העונים...

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  15. Started by alonezer,

שלום, אחרי שכתבתי משהו פשוט בConsoleApplication ואז עשיתי לו BUILD וגם Debug והכל עובד יופי אבל עכשיו איך אני שומר אותו כEXE או משהו כזה כדי שנגיד אני יכול לשלוח למישהו והוא יפתח ויראה את זה? תודה.

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by ניר.,

איך אני ממין נתונים במיון בסיס (RADIX) ? מה העיקרון מאחורי מיון זה ? מה התחביר של מיון זה ?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  17. היי הסיפור הוא כזה, יש לי חבר שהוא אפיין איזה אפליקצית אינטרנט שהיא מעין פטנט (לא רשום בשום מקום) שלו, ואני כרגע מתכנת אותה, הסיכום היה בהתחלה שאני אתכנת ובתמורה אקבל חצי מהרווחים של המערכת כשהיא תרוויח כסף כתוצאה מפרסומות שיהיו בה אני כרגע בתהליך של הסדרת חוזה על העיניין הזה המערכת בעיקרון מקימה אתר בכמה קליקים ומאפשרת הכנסת פרסומות אליה מתוכניות AFFILIATES שאני והוא נרשמים אליה (כדוגמאת ADSENSE) השאלה שאני והוא לא מצליחים לפתור , מה קורה במידה והשותפות נסגרת ולא רוצים להמשיך לעבוד יחד, מה קורה עם הקוד? האם נהוג לתת את הקוד מקור ? כי הרי זה הרעיון , הפטנט הוא שלו והאפיון של המערכת והחשיבה מאחורי זה של איך זה יראה ויפעל זה שלו! בפועל חוץ מלתת לי את האפיון ולהנחות אותי א…

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  18. קומפיילר של JAVA...

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  19. שלום !התחלתי קורס פיתוח תכנה בסלע לפני מספר חודשים, עומד לסיים סמסטר ראשון. עד כה למדנו כתיבה ב WPF ו C# , ברמה די בסיסית (סמסטר הבא נכנסים לזה יותר לעומק) אני צריך הצעות ודרכים שאני אוכל לשדרג את עצמי ולהתפתח מעבר, לאוו דווקא במה שאני לומד כרגע ( WPF, C#), אולי ללמוד עוד שפה בצורה עצמאית? או להיכנס כבר עכשיו לעומק ורמה יותר מתקדמת ב WPF \ C#. אני לא מגיע מרקע של תכנות. אני הנדסאי אלק, למדתי קצת C+ בתקופה ההיא (לפני 6 שנים בערך).ועוד שאלה, מתי מומלץ להתחיל לחפש עבודה במקצוע? לא מצפה לשכר גבוה בהתחלה עקב חוסר תואר ונסיון, גם משכורת של 7-8 תספק אותי בתור התחלה ותהווה שידרוג מהמשכורת הנוכחית.

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  20. Started by yair_s_m,

היי, אני צריך לכתוב תוכנה שתמיר לי מידע מפרוטוקול RS232 לפרוטוקול ETHERNET.. המידע מעובד במעבד RABBIT שעובד עם התוכנה DAINAMIC C.. אני צריך עזרה, כיוון של התחלה.. מישהו יכול לעזור לי? או להפנות אותי לפורום אחר יותר ספציפי שמתעסק עם זה? אני דיי חדש בתחום הפרומים.. תודה רבה!!! ;D

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  21. Started by Dirb,

שלום, אני מעוניין לקלוט תאריך מהמשתמש ע"י הקפצת חלון טקסט (InputBox), אך התצורה של התאריך הוא לפי שיטה אמריקאית, כלומר החודש בא לפני היום, לדוגמא: 1/19/2001. איך אני משנה את תצורת התאריך ב InputBox שיתאים לשיטה האירופאית? תודה

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  22. קניתי מחשב חדש ולא מצליח לעצב את האתר שלי, כן מצליח להכנס אבל מאז שקניתי מחשב חדש אני לא מצליח לעצב את האתר שלי. מה יכולה להיות הסיבה האתר לא נותן לי לערוך אותו, זה האתר: http://www.2all.co.il

23. Started by PhoenixBoy,

בניתי דף שמעדכן טבלה במסד נתונים. הבעיה היא שהוא לא נותן כי אין לו הרשאת כתיבה. איך אני מאפשר לו?

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  24. איך עושים בה compile או run ....?????????????????????? http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=6105

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  25. Started by talgold,

שלום חברה אני מחפש קוד ב VB.NET ל סודוקו לא משהוא מתוחכם מדי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.