תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
האם שאלו אותכם בו על סיבוכיות זמן ריצה/ יעילות/ מערכים דו מימדיים? איזה נושאים עיקריים היו? בבקשה עזרה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
בבסיס נתונים יש טבלה | Intel | 478 | P4 | | AMD | 754 | AXP Mobile | וקובץ php שאמור להוציא אותה (כולה) באתר <?php if (!mysql_select_db('TEST4')) die("Can't select database TEST4"); echo ("<table><tr><td>manufacturer</td><td>socket</td><td>cpu</td></tr>") ; $result = mysql_query("SELECT * FROM TBL_HARDWARE"); while($row = mysql_fetch_array($result)) { echo ("<tr>") ; foreach ($row as $cell) { echo ("<td>".$cell."</td>") ; } echo ("</tr>") ; } echo ("</table>") ; ?> הקובץ שהגולש באתר רואה נראה כך | manufacturer | socket | cpu | | Intel | Intel | 478 | 478 | P4 | P4 | | AMD | AMD…
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
Linking... LINK : fatal error LNK1168: cannot open Debug/ex_3.exe for writing Error executing link.exe. יש לכם אולי מושג למה לעזאזל למה הלינקינג לא מצליח ,,חוץ מהקטע שהוא לא מצליח לפתוח את הקובץ אני לא מצליח למצא סיבה.ויש אולי דרך לעשות לינקינג בצורה ידנית? זה בvusual studio C++
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני יודע שפת C ופסקל. עכשיו אני רוצה ללמד את אח שלי תכנות(שישכיל מעט ולא יהיה בור). עכשיו למדתי אותו תוך חצי שעה לולאות פקודות בסיסיות וכאלה והוא הבין די מהר למרבה הפתעתי. עכשיו בשביל למשוך אותו לנושא רציתי להראות לו כמה דברים חמודים....אז כתבתי איתו תוך חמש דקות תוכנית שעושה משולש מכוכביות(על פי קלט ממשתמש)...ובשביל שהוא יאהב את זה עוד יותר החלטתי שאני מזיז את המשולש על המסך מלמעלה למטה....לשם כך כל פעם אני צריך להשהות את התוכנית שהוא יוכל לראות איך המשולש זז בעת ריצת התוכנית(אני יודע איך עושים את זה ב C). אז אחרי סיפור כל כך ארוך איך עושים את זה בפסקל??? מקווה שנהנתם מהסיפור.
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
???האם ישנה דרך ועם כן אז כיצד להמיר מסד נתונים קיים של ACCESS למסד נתונים של MS SQL SERVER 2000? האם יש תוכנה זעושה זאת?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לבנות אתר, ואני מתחיל כמעט מאפס, מבחינת ידע. שאלתי היא, האם כדאי להתחיל ללמוד ולבנות את האתר בHTML או ב CSS? שבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
תראו יש גרסה חדשה ל-phpbbheb שאני רוצה להתקין עשיתי גיבוי לפורום... ואני רוצה להתקין את הפורום ושכל המשתמשים וההודעות שבו יחזרו.. מה אני אמור לעשות עם הקובץ שהורדתי בשביל להחזיר את הפורום לקדמותו רק שיהיה בגירסה החדשה אני נמצא עכשיו בקטע של התקנת הפורום שאלתי כבר בפורום של phpbbheb והם לא עונים וגם אם הם עונים אז הם לא עוזרים מישהו יכול לעזור לי פה? תודה לעזורים..!!
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
היי אני חדשה פה אז אני מקווה שהכל בסדר עם מה שאני כותבת... אני אמורה להגיש פרויקט לבגרות בעוד יומיים ואני פשוט לא יודעת מספיק ASP... אז ככה-איך אני אמורה לאשר או לא כניסת מנהל? הבנתי שצריך לכתוב בטבלת אקסס את המנהל ואת הסיסמה ואח"כ לעבור בלולאת for each על כל איברי הטבלה ולהשוות הבעיה היא שאני לא מבינה היכן מתבטאת בקשת המשתמש כלומר בלולאת each for-היכן מכניסים לו מה ה-item? [איך בעצם מתבצעת בדיקה האם שם המשתמש והסיסמה קיימים במאגר הנתונים?] תודה רבה מאוד --- עריכה מצאתי את זה: select * fromtclub where 1=0 האם זה איכשהו יכול לעזור? ובכלל- האם אפשר לכתוב במקום התנאי 1=0 -name=איבר בשדה [בעמודה]? איך כותבים את זה?
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
את שאלה מספר 1 אני יודע לפתור, יש מצב תעזרו לי עם 2 ו3, לא חייב פיתרון אבל איך לעשות בערך או בתאוריה מה לעשות... http://img503.imageshack.us/img503/7629/picture1iy2.jpg http://img503.imageshack.us/img503/5793/pictureex0.jpg ד"א אני יודע שהשאלות מאינטרנט, בעיקרון מצאתי פיתרון לשאלה מספר 1 לכן אני יודע אותה, אבל בקשר ל2 האחרות לא...אז אם מישהו זוכר את זה מבגרויות או משהו מאוד יעזור =] תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות פונקציה שתקבל מספרים למערך וכאשר היא תקבל את הערך 1- היא תצא, זה בשפת C ועד עכשיו כתבתי את זה void get_array(int a[]) { int i=0, q; while (q!=-1) { scanf("%d",a); q=a; i++; } exit(0); } שמשום מה לא יוצא כשאני מקיש -1 כול עזרה תתקבל בברכה....
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להוסיף לתוכנה שלי איזהשהו שעון / טיימר / בקר כך שבכל פרק זמן קבוע ,נגיד כל דקה, התוכנה תבצע איזשהי רוטינה. איך עושים כזה דבר? זאת אומרת אני רוצה ליצור משהו דינמי פחות או יותר. שאלה שנייה: ב windows ניתן לקבל מידע על קובץ מתי הוא שונה בפעם האחרונה , ז"א modified date ,איך אפשר לקבל את זה ב- ++C תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
תוכנה שתראה לי מי חוסם אותי במסנג'ר,לא יודע אם זה אפשרי אבל תוכלו לנסות לעשות לי אחת כזאת? ממש תודה רבה רבה רבה רבה!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום חברי, בשיעורי הבית האחרונים שקיבלתי אני צריך להסביר מה זאת תופעת GIBBS. אני יודע מה זה בגדול(תופעה ש"מעגלת" קצוות מחודדים של פונ), אך לא יודע איך להסביר את זה לעומק. אודה לכם אם תעזרו לי. תודה רבה, אופיר תדמור. נ.ב. שמתי בפורום הזה מכיוון ששיעורי הבית היו כהכנה למעבדת MATLAB.
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
למה כל פעם שאני מקמפל מטורבו פסקל 7 קבצים שיש בהם את השורה - uses crt; אז כשאני נכנס אליו הוא רושם לי runtime error או משהו כזה ויוצא??
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח בבקשה לקבל מידע והמלצה לספר לקניה, שיכול לעזור לי וללמד אותי לגבי השפות האלו. אומנם עשיתי הרבה קורסים, גם בצבא, אך לא התעסקתי עם תיכנות מספר חודשים טובים (עם השפות הנ"ל).
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם DB אחרים וזה פעם ריאשונה שאני עובד עם MYSQL ואני עדין בשלבי למידה שלו. אני משתשמש ב MYSQL 5.1.33 עם מנוע INNODB גירסה 1 שמובנת ב DB. אז מהר מאד הבנתי שמשום מה ברירת המחדל שלו הוא AUTO COMMIT וצריך להשתמש ב SET AUTOCOMMIT = 0 בכדי לכתוב טרנזקציות. אחרי שהבנתי את זה רציתי לעשות שימוש ב SELECT FOR UPDATE בכדי לנעול שורה בטרנזקציה אחת כדי שהיא לא תפגע בטרנזקציה אחרת שרצה במקביל. דוגמא: טרנזקציה 1: SET AUTOCOMMIT = 0 SELECT * FROM X WERE Y=Z FOR UPDATE (בשלב הזה הרשומה צריכה להיות נעולה) טרנזקציה 2: SET AUTOCOMMIT = 0 SELECT * FROM X WERE Y=Z למרות שהשורה אמורה להיות נעולה אני מקבל תוצאה. הנעילה עבדה רק כאשר הוספתי 'FOR UPDATE' גם לשאילתא של הטרנזקציה השניה …
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בנוגע לשילוב פקודה פשוטה בג'אווה סקריפט בתוך דף ASPX Response.Write("<form action='DeletUser.aspx' method='post' onsubmit="return confirm('למחוק את המשתמש?');">"); הבעיה היא שאי אפשר לשים מרכאות בתוך מרכאות , כי ככה זה לא יעבוד.. ואני צריך שהכפתור הזה ישוכפל לפי מספר השורות שיש לי בטבלת משתמשים , שמשתנה עם הזמן.. איך אפשר לעשות את זה? שוב תודה
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להיות מסוגל להפעיל מניפולציות שונות על אתרי אינטרנט (לדוגמא לעשות פעולה כל פעם שתוכן עמוד משתנה, גלישה לפי הנתונים וכו'), שאלתי היא איזה שפה עליי ללמוד ? (או שפת סקריפטים). אני יודע c,c++, visual basic, assembler , pascal וכו' כלומר יש לי רקע במחשבים אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד.. אה, וגם אם יש מקורות שאתם מכירים אז אנא... תודה
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני משתמש בקומפיילר dev c++!!! ואני לא מבין למה אני לא מצליח לכתוב קוד פשוט של מספרים אקראים. אם מישהו יכול להגיד לי מה לא טוב בקוד שלי: #include <iostream.h> #include <stdlib.h> #include <conio.h> void main (void) { int a,b,c; randomize(); a=random(11); b=random(11); c=random(11); cout<<"The numbers are: "<<a<<" , "<<b<< " , "<<c<<"."; getch(); }
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני מתכנת בC ואני רוצה לדעת איך אני יכול למחוק את התכולה של קובץ מסויים נניח יש לי קובץ טקסט שכתוב בו משהו אז אני רוצה לעשות מה שbackspace עושה ולהעלים את מה שיש שם תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני צריך תוכנית שמעבירה bmp to ascii, כלומר תמונה לייצוג התמונה באותיות או מספרים בקובץ טקסט. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את זה, מהאינטרנט? המעבר צריך להיות לקובץ טקסט, ולא לhtml.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים פה, יש לי 2 שאלות שאני כבר שובר את הראש עלייהם מעל לשבוע אשמח לתשובה . 1. אני מנסה לתפוס את מקשי המקלדת לפני שהם מודפסים למסך. אני משתמש בHOOKING כדי לתפוס את המקש שנלחץ אבל הבעייה היא שהוא מופיע עדיין. מה שאני רוצה לעשות זה לקבל את המקש שנלחץ - לבצע פעולות משלי אבל בלי שנקרה אח"כ את מה שנלחץ על המסך. 2. בעזרת SENDINPUT אני מנסה להכניס תו לתור של מערכת ההפעלה. אני רואה את התווים נלחצים אבל משהו שם לא מסתדר לי טוב, כרגע אני שם את התווים ב wVK וזה לא ממש נראה לי טוב, כי אני רואה שנכתבים לי רק מספרים ... מה אני עושה לא נכון ? איך בדיוק משתמשים בפקודה הזו כדי להזין תווים? אשמח לדוגמא ברורה. תודה לכל עזור ועונה.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום אני פתחתי שרת http על המחשב. אני רוצה שאנשים יעלו אלי קבצים, עם התוכנה שלי(של השרת) אפשר להעלות אבל אני רוצה להכין אתר מסוגנן יותר שבו תיהיה האפשרות להעלות לי קבצים בצורה יפה ולא כמו האפשרות שנמצאת בתוכנה. (יש תמונה למטה של העלאה שנמצאת בשרת). אני ניסיתי ללחוץ קליק ימני (בתוך העמוד של השרת) ו "הצג מקור" וממנו העתקתי את הhtml לפרונט פייג. ניסיתי והוא באמת פותח לי את הסייר windoes על ידי לחיצה על "עיון"אבל שאני לוחץ על האפשרות האחרת "להעלות את הקבצים" הוא לא נותן לי להעלות אותם לשרת שלי. אני רוצה לדעת בבקשה איך אני מעביר את ה"עיון" ואת העלאה עצמה לאתר אחר שאני יעצב (בדומה לפלייפלייר וכו'). תודה ולהתראות. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מצאתי ב googlecode קובץ טקסט שמן של 1754 שורות שיש בו בדיוק את מה שאני צריך בשביל לתכנט איזה תוכנה בשפה הזאת... הינה: http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=7&ved=0CFAQFjAG&url=http%3A%2F%2Fmy-autoit.googlecode.com%2Ffiles%2F_XMLDomWrapper.au3&rct=j&q=autoit%20XML%20get&ei=q7lKTpTLEIaAhQfK5_yECA&usg=AFQjCNHrFXthm6hGCyL8SSZbKIJBnxbvdA&sig2=VBVfv7MkOGr0nj8_gF3vDw&cad=rja אני מתכוון להשתמש ב בקודים _XMLFileOpen , _XMLFileOpen ואולי בעוד כמה שם אבל אני לא יודע איך להשתמש בהם מישהו יכול לעזור לי? תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-