תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
היי, מישהו יודע לכוון אותי למאגר של אלגוריתמים למיון (למשל של מערכים) בשפת סי? למשל Bubble sort ושות'..
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בונה אתרים ולא רוצה להגיע למצב שיאשימו אותי בגניבת תמונות מהו האתר הכי גדול בתשלום להורדת תמונות? לא משנה המחיר רק שיהיה מגוון ענק תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בספר לימוד של #C נתקלתי בשורה הבאה: אשמח לקבל הסבר מהם ה"ערימה" וה"מחסנית" שעליהן מדובר כאן. תודה. ארז.
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי אני חדש פה בפורום יש לי כמה שאלות שאשמח אם מישהו יוכל לענות לאחרונה נכנסתי חזק לרעיון של לעשות כסף מהאינטרנט איכשהו הבנתי שיש צורך בדרך כלל באתר שדרכו אפרסם מוצר או שאחרים יפרסמו בו פרסומות בכל אופן הבנתי שאצטרך אתר. אין לי שום רקע בבניית אתרים ורוב המידע הוא חדש עבורי השאלה שלי היא מה בעצם ההבדל בין אתר שאני בונה בחינם באמצעות תוכנות כמו דרים וויבר או ג"ומלה לבין אתר שאשלם עליו כסף איך זה מתבטא במה שאוכל לעשות עם כל אחד מהאתרים? השאלה השנייה היא האם יש הבדל על איזה שרת אשים את האתר? כי אני רואה שהמון חברות מציעות את עצמן שישימו בהם את האתר שלהם ללא תשלום וישנן כאלה שמציעות בתשלום של דולרים מעטים בערך 20 דולר.. מה ההבדל ודבר אחרון מהי עלות הקמה בערך של אתר בסדר גודל "…
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני יודע JAVA ברמה בינונית והולך להשקיע את החודש הקרוב בחיזוק השפה הזאת. כמו כן יש לי שליטה סבירה-בסיסית בויזואל ביסיק וHTML. לאיזה כיוון ללכת עכשיו, מה כדי ללמוד? כמובן גם איך :-)?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי VISUAL STUDIO 2010 ןאני כותב בVB מישהו יודע איפה אני בוחר פרוייקט חדש כקובץ EXE? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, באתר שאני בונה יש גלריה שבתוכה קוד JS לא מסובך מדי, שנעזר בJQUERY. הקוד משנה את הסידור של התמונות ע"י משחק עם CSS, ובנוסף מכיל colorbox לתמונות (http://colorpowered.com/colorbox/) משום מה הדף הספציפי הזה רץ ממש גרוע* באקספלורר 8, בינוני למדי בפיירפוקס החדש, וללא רבב על CHROME. למישהו יש רעיון ממה יכול לנבוע דבר כזה? * הכוונה שאנימציות הJS איטיות בהרבה משהן אמורות להיות. תודה מראש לעוזרים, יונתן
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כפתור "שלח" בדף האינטרנט ואני בסרבר רוצה שהוא יפנה לפונקציה F בקליינט, ואם היא תחזיר אמת אז שיפנה גם לפונקציה G בקליינט איך אני מוסיף לו באטריביוט 2 פונקציות בצורה הנ"ל? משפט זה לא עבד לי: linkbutton.Attributes.Add ("onClick", "MyFunction1(); MyFunction2();")
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה למשל לבנות ספר טלפונים איך אני עושה שישמרו כל מספרי הטלפונים שנרשמים?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
האם יש דרך לשלוח SMS לפאלפונים בארץ דרך תוכנה הכתובה ב-VC++ (באמצעות MFC)? האם יש רכיב COM כזה מוכן? האם ניתן לתקשר עם האתר של Cellcom לדוגמא ע"מ לשלוח SMS? תודה מראש, רוני.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מריץ פקודת SQL שסופרת רשומות ע"פ תאריך מסויים שנקלט, הכל רץ טוב, אבל כשמכניסים יום בין ה- 02 ל- 12 פקודת ה Count מתעלמת מהרשומות ומחזירה 0 (למרות שהפקודה הכללית של החזרת הרשומה הראשונה שמכילה תאריך זה עובדת). אני משתמש בפורמט dd/mm/yyyy בשליחה לתוך ה SQL (פורמט קבוע מראש ע"י התוכנה). למישהו יש רעיון לתיקון?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בניסוח חוק. שבחוק הזה אני צריך לדעת מקסימום ומינימום בפרולוג. אז מישהו יכול להסביר לי בבקשה מקסימום ומינימום.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שכתוב בהודעה אני מתחיל בכל הקטע הזה של תכנות(בשפות האלה...) ואני מחפש מדריכים/ספרים שיכולים לעזור לי... בתודה מראש cool zero :smoke:
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בדרך הפשוטה, והמהירה? וכיצד ניתן לקרוא את תוכנו של הקובץ הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז בוקר טוב שוב אני רוצה צריך את הסימון של ערך מוחלט למשתנה בפסקל תודה למי שיענה VIRUS :)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש עורך TURBO PASCAL לממשק WIN32 כי נמאס לי מהדוס המסריח מה גם שלעבוד איתו יחד עם עוד דברים ברגע זה UBER לא נוח. בגוגל מצאתי רק דברים של פסקל לווינדוס, בעצם אני צריך עורך של פסקל כמו של הבית ספר (TP7) שעובד בווינ32. וNOTEPAD IS LAME כי אני רוצה יותר אפשרויות שקשורות לפסקל עצמו.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התקנתי פורום Yabb ב- Lycos UK ... הכל עבר טוב, אבל שאני פותח הודעה חדשה , פורום חדש , מוחק הודעה (וכל שאר הדברים שאני צריך לעדכן) הוא ישר חוזר לי ל- Lycos (לאתר לייקוס לא לפורום) ... זה מעצבן... אולי אתם יודעים איך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעייה קטנה ... איך אני מפעיל את הפרוצדורה שכתבתי מראש .. במהלך התוכנית .. למשל יש לי פרוצדורה שנקראת X וכשמשפט תנאי מסויים מקיים למשל y=1 אז הפורוצדורה תופעל ... תודה למי שיכול לעזור זה דחוף ......... VIRUS
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי לכם.. אני רוצה לפתוח אתר שחלק ממנו הוא הזנת מידע והצגתו. אני רוצה שהמידע כמובן יהיה שמור על שרת כלשהו ומתוך האתר אפשר יהיה לפנות אליו ולבצע שאילתות. אני יודע SQL. איך אני יכול לעשות למשל Database ב Access, לעלות אותו לרשת ולכתוב עמוד באינטרנט שמתוכו מתבצעות שאילתות ל DB הזה? ואין לי שום מושג ב ASP או PHP וכו'.. רק html ו c++ (ו sql). תודה על העזרה עריכה: הממ קצת שיחקתי עם Access ומצאתי Wizard שבונה עמודים. הבנתי איך לעשות שכל פעם יציג שורה אחת מתוך טיפוס נתונים מסויים אבל מה אם אני רוצה להציג את כל השורות בבת אחת? ובכלל טיפים למתחילים יועילו לי מאד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שלום, אני בונה עכשיו תוכנה עם תפריט במבנה של תפריט ה- boot של windows. אני מעוניין שהבחירה תזוז כאשר המשמתמש יקיש על מקשי החיצים (למעלה ולמטה), אך לא הצלחתי להשתמש ב- readkey למטרה זו. הכנתי תוכנה קטנה כדי לבדוק מה האסקי קוד שמחזיר ה-readkey כאשר לוחצים על החיצים, והיא פלטה קודם 0 ואח"כ מספר של תו רגיל מה-ABC. למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, עדי.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך עושים אחד פחות ממקסימום? לדוגמא: אני עושה פרוייקט בנושא כדורסל ואני רוצה לעשות חוק על קלע מספר 2 שהוא אחרי הקלע המצטיין איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להעלים את הסמן של העכבר בjava script ?? ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו יודע איך אני מריץ DAILUP באמצעות VB ? (בהנחה ואני ידוע את השם של הDAILUP) או משהו יודע מה הפקודה שמריצה DAILUP ? אם אני ידע את הפקודה אני יוכל להשתמש ב SHELL.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מבקש מדריך מסויים שמפורט מאוד, כי אני מאוד מתקשה להתקין מודים לפורום ש לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-