עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by D.r Bit,

שלום לכולם דרושה לי עזרה בהקמת דף אינטרנט דינמי זמני לאתר אינטרנט אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי בכך לפרטים נוספים ניתן ליצור איתי קשר בהודעה פרטית ! תודה רום !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by orninyo,

שלום אם יש לי תוכן מסויים (אותו אני שולף מDB) שאני מעוניין לחלק אותו לכמה עמודים כאשר מופיע העמוד הראשון, בסופו יהיה קישור לעמוד הבא וכן הלאה, כאשר העמודים יהיו ממוספרים. מה האלגוריתם הכי טוב לעשות את זה? ואיך אני שולף בהמשכים מהDB? תודה.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by zurkin1232,

שלום. אני מתכנת ב-C# ואני רוצה ליצור event. העניין הוא, ש-events רגילים בדוט-נט מוגדרים לקרוא למתודה מסויימת. אני רוצה משהו קצת שונה, אני רוצה שבנקודה כלשהי בתוכנית, התוכנית "תלך לישון" עד שהאירוע מתרחש, ואז תמשיך כרגיל (בלי לקפוץ למתודה אחרת). מי שמכיר, ב-c יש משהו דומה עם אירועים של מע' ההפעלה והפונ' WaitForSingleObject. איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by anton11,

שלום. רציתי לדעת האם אפשר ליצור תוכנית (מעין רובוט) שתשלח לי הודעות sms דרך ה - icq בשעות מסוימות. (המטרה: הוצאת מידע כמו חדשות ושליחה דרך ה - sms המובנה של icq). יש לי ידע ב - vb.net ואשמח אם תפנו אותי לקרוא חומר בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  5. Started by sherlock1212,

הכוונה היא לעשות מחדש את הקוד שרשמתי במקרה שאני רושם משהו מסוים למשל. אם זה לא ברור תגידו אני אנסה להסביר טוב יותר

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  6. שלום רציתי לשאול איך אני יוצר מספר רנדומלי בין שני מספרים שהערך יהיה שמור במשתנה INT

• 2 תגובות
    • 6.9k צפיות
  7. Started by לירון לירון,

אני צריך עזרה בניסוח חוק. שבחוק הזה אני צריך לדעת מקסימום ומינימום בפרולוג. אז מישהו יכול להסביר לי בבקשה מקסימום ומינימום.

8. Started by Ewingum,

מחפש עורך TURBO PASCAL לממשק WIN32 כי נמאס לי מהדוס המסריח מה גם שלעבוד איתו יחד עם עוד דברים ברגע זה UBER לא נוח. בגוגל מצאתי רק דברים של פסקל לווינדוס, בעצם אני צריך עורך של פסקל כמו של הבית ספר (TP7) שעובד בווינ32. וNOTEPAD IS LAME כי אני רוצה יותר אפשרויות שקשורות לפסקל עצמו.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אהלן, יש לי בעיה קלה בנושא, אני מחפש דרך פשוטה למעבר משורה לשורה בלי לעשות getline אינספור פעמים, האם קיימת שיטה או דרך לבצע זאת ?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by yitzy,

בניתי אתר לחבר כשאני כל הזמן השתמשתי בכרום ועכשיו אני רואה שיש בעיות עם IE זה האתר: http://www.tamiror.com שימו לב שהדף התרחב בIE והחץ השמאלי ב slideshow ברח הצידה תודה שבוע טוב איציק

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by DoctorBurp,

משהו יודע כיצד ניתן לפנות ל INDEX מסויים של STRING ב VISUAL BASIC ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by alon2k2,

שלום, יש לי איזה שהיא בעיה כשאני שולח פקודה להרצת שרת רדיו או משחק כמו cs הוא פשוט לא מריץ אותו עכשיו הכל בסדר גמור החיבור עובד הקבצים נמצאים במקום הנכון יש הרשאות לקובץ שאותו אני מנסה להריץ אין פורט זהה הכל פיקס. פשוט לא מריץ וכשאני עושה ידני כלומר דרך ה putty זה פועל עכשיו מה שמוזר שרת ונטרילו הוא כן מריץ דרך הקוד .. זה הקוד להרצת שרת רדיו: (קוד SSH2) $stream = ssh2_exec($conn, "cd public_html; ./sc_serv &;"); stream_set_blocking($stream, true); מה יכול להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by aviaderi,

שלום לכולם, לצורך הפרוייקט של התואר אני בונה אתר asp.net יש לי בסיס נתונים ב-MS SQL ובתוכו טבלה עם שם אוניברסיטה וכתובת האתר שלה. ב-VS 2008 גררתי פקד DataGridView והגדרתי שהשדה של הכתובת יוצג בתוך hyperLinkButton. הכל מוצג כמו שצריך. הבעיה היא שבלחיצה על הקישור, הדפדפן מנסה לגשת לכתובת כאילו היא דף באתר ומתקבלת הודעת שגיאה. לדוגמא: עבור האתר של אוניברסיטת חיפה www.haifa.ac.il, הדפדן מנסה לגשת לכתובת http://localhost/mySite/www.haifa.ac.il. איך אני פותר את הבעיה ומציג את הדף הנכון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by The-Devil,

אני רוצה לבנות פקד ב VB והורדתי כול מיני דומאות אבל אני לא ממש מבין מה זה Public Property Let ו Public Property Get או מה ההבדל בינהם ???

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by bm1125,

יש לי טופס שלפי הפרטים שממלאים שולח לדפים שונים. זה הטופס : <form action="form.php" method="post" name="form" onSubmit="return checkForm()"> <div class="white"><B>Loan Amount</B></div> <select name="Amount" ID="Amount" onchange="checkFieldBack(this)"> <option value="" selected>Please Select</option> <option value="5000">£5,000</option> <option value="5500">£5,500</option> <option value="6000">£6,000</option> <option value="6500">£6,500</option> <option value="7500">£7,500</option> <option value="8000">£8,000</option> <option value="10000">£10,00…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by robicon,

כאשר יש לי מתודה כזאת ( public void xxx(int[]arry כאשר משתמש שם מספר זה עושה את המערך בגודל המספר? למשל זה יהיה int[10]arry ?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by the_reaper123,

מישהו יודע איך אפשר להעלים את הסמן של העכבר בjava script ?? ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ElemenTal,

אני רוצה ליצור שרשרת של תווים, מסוג Character כמובן, אני מכניס לו תוו אבל זה עושה אליו שגיע, למשל Node<Character> chain1 = new Node<Character> (c); זה אומר לי - c cannot be resolved

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  19. 2 בעיות - 1. עשיתי דף עם 2 פריימים, אחד מהם נכנס אוטומטית לפייסבוק - אבל כתוב לי שאני צריך לאפשר cookies! כשאני נכנס לדף ישירות (לא דרך הframe) זה עובד... מה עושים? 2. אשמח לקוד לדוגמה בJavaScript שכל 10 שניות מעביר את הפריים הראשון לקישור כלשהו (אני לא מבקש שתעשו לי את העבודה, אני רק רוצה קוד שממנו אני אוכל ללמוד ולעשות את מה שאני באמת רוצה שזה יעשה...) תודה מראש

20. יש לי מסמך שיצרתי שיש לו גם לייבלים וגם ריבועי טקסטים מהו הקוד של ההדפסה שיוכל להדפיס את הלייבלים וגם את ריבועים הטקסט כמו בתוכנה? בתודה לעונים ובצפיה לתשובה, גיל עריכה: מן מסד נתוניםן

21. Started by creative,

עיצבתי אתר ויש לי בעיה שכשאני עובר מחשבים עם רזולוציה שונה המראה שונה. איך פותרים את זה.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  22. מישהו מכיר איזה extension לchrome שייתן לי להחדיר קוד מסוים לכל דף שאני נכנס אליו בלי יותר מדי התעסקות? עריכה: מצאתי ואני לא יודע איך\אם אפשר למחוק דיון אז אם מישהו סקרן זה הקישקוש שמצאתי שעובד https://chrome.google.com/webstore/detail/customcss-injector/eknfhefneldkoocaeokkapahblmodika/related?hl=en&fbclid=IwAR0i-06ZPoXU-9b8-pWPAkBo62Ad3xUwEpLETM8lPFFd_dPhNLVQH514zCs

23. Started by Second Edition,

היי , האמת דיי התחבטתי אם לשאול פה או לא .. (מכיוון שיש ה-מ-ו-ן מקורות והמון כיוונים - ואתה רק צריך "לבחור") למדתי Java , ואני מעוניין לא לשכוח ואולי לחזק .. אני לא יודע ממשק גרפי ולפי ה API של אורקל , בקושי נחשפתי לשפה .. (אני לא יודע ממשק גרפי/שרת-לקוח/ספריות שלמות/EE/ME ועוד ..). האמת , נראה לי שאפילו לא גירדנו את השפה .. יש המלצות , איפה להתחיל ? כיוון מומלץ ? תודה .

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אני נאלצתי להשתמש במשתנים סטטים בתכנית שעשיתי (התכנית בנויה מכמה תכניות) אני שולח אליה קובץ טקסט כארגומנט והיא מתרגמת אותו (סוג של אסמבלר) עכשיו הכל עובד טוב אם אני שולח אליה ארגומנט אחד אבל שאני שולח לה כמה ארגומנטים הכל שם מסתבך בגלל המשתנים הסטטים שלא מתאפסים והשאלה שלי היא האם קיימת פונקציה או דרך לאפס את כל המשתנים האלה כאשר אני מסיים את הארגומנט הראשון ככה שבארגומנט השני היא תיהיה מאופסת? נ.ב המשתנים נמצאים בפונקציות ולא גלובלים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Runny,

מחפש אתרים/Manuals עם פתרונות קריאטיבים (שורות קוד) לתקשורת שרת-לקוח תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.