תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני כותב משחק בjava ונתקלתי בבעיה לקשר פונקציה שכתבתי למשחק. הקטע מהמשחק: char [][] Board = new char [3][3]; int Pp; char xo = 'x'; Pp = reader.nextInt(); Functions.PlaceAndCheck (Board, Pp, xo); הפונקציה מקבלת: public static void CheckAndPlace (char [][] a, int b, char c) הבלו ג'יי אומר שהוא לא מוצא סימן - מתודה.
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
התכנית שלי היא די קלה לעשיה (אני די מתחיל) אז ככה המטרה בתוכנית היא להתחיל מ-1...15 ואז שורה הבא שזה ירד באחד 1...14 עד שזה יהיה 1 1. התכנית שלי היא כזאת: #include <stdio.h> int a,b; int main() { for(a=1;a<=15;a++) { printf("%d",a); if(a=15) for(b=1;b=a;b--) printf("%d",a); } scanf("%d",&a); return 0; } הסקנף בסוף הוא בגלל בעיה בתוכנה שלי, זה עוזר לזה להריץ את התוכנה בלי לצאת מן התכנית. הפלט של התכנית הוא לולאה אין סופית של 15... אשמח אם מישהו יוכל להביא לי פיתרון נכון לתכנית. אם אתם רוצים ליראות את התכנית כמו שצריך תלחצו ctrl+shift
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה ואחרי הכל נפתחת לי תיקיה וכו' . ניסיתי להפעיל את הקומפיילר, על מנת לכתוב את הקוד וכו'.. אבל משום מה זה לא מצליח, אולי אני לא מפעיל את הקובץ הנכון? למישהו יש מושג? אני רץ על VISTA 32 אם זה משנה משהו..
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
import java.awt.Color; import java.awt.Graphics2D; import java.awt.image.BufferedImage; import java.io.File; import javax.imageio.ImageIO; import javax.swing.JFrame; public class DisplayImage { public static BufferedImage loadImage(String ref) { BufferedImage bimg = null; try { bimg = ImageIO.read(new File(ref)); } catch (Exception e) { e.printStackTrace(); } return bimg; } public void loadAndDisplayImage(JFrame frame) { // Load the img BufferedImage loadImg = loadImage("Pics/23.png"); frame.setBounds(0, 0, 300, 300); // Set the panel visible and add it to the frame frame.setVisible(true); …
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי, אני צריך שני דברים. הראשון זה קורס קצר וטוב איך ללמוד XSLT. אני מדגיש, רק מה שמומלץ. כרגע אני כבר עושה משהו בגלל דרישות בעבודה ובגלל שאני לא מכיר כבר התחלתי ללמוד משהו. הדבר השני שמישהו יגיד לי בבקשה מה בדיוק עושה חלק הקוד הבא, בערך אני יודע לבד, אני שואל אם מישהו יודע מה בדיוק הוא עושה <ns0:RequestingSystem> <xsl:if test="$var:ReqChannel = ''">3</xsl:if> <xsl:if test="$var:ReqChannel != ''"> <xsl:value-of select="$var:ReqChannel" /> </xsl:if> …
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
איך אפשר לקמפל ולהריץ ב-c++ מתוך dos? 8) תודה רבה... מתן.
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לבנות משחק אסטרטגיה פשוטת ואני צריך לעשות מערך שיכיל מערך אחר לכל סוג יחידה שיש לי(כלומר מערך כן 4 תאים, שכל תא בו הוא מערך באורך אחר, המכיל טיפוס אחר). אז זהו שאני לא מצליח. ניסיתי לעשות: private Ship [] [] fleet אבל אני לא מצליח להגדיק שמספר האיברים הכללי הוא 4. והוא תמיד error כלשהו, לרוב cannot covert ship[] to ship [][] ועוד דברים כאלה. איך אני מגדיר אותו?
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כתבתי תוכנית קטנה שמתקשרת עם מספר אתרי אינטרנט , הבעיה היא שכל פעולה שלה מתבצעת בסיום פעולה קודמת . מה שלדעתי מוסיף הרבה זמן ריצה . יש דרך למקבל פעולות ב C++ ? בפרט פקודות אינטרנט (אני משתמש ב webclient) ? בתיעוד של webclient ראיתי שיש שם סט של פקודות שרשום עליהם "without blocking the calling thread" (אולי יעזור) או אם יש שפות\פקודות אחרות שניתן לבצע איתם ?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני בונה משחק דומינו, המורה שלי אמר לי לבנות DB למשחק. הבעיה היא שאני לא יודע איזה DB אפשר לבנות למשחק דומינו.... יש לכם רעיונו?
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול שאלה קטנה לגבי ממשקים בג'אווה מותר במתודה בתוך ממשק לשים פקודה הדפסה כלשהיא או שבכלל אסור וזה רק כותרות ? ולגבי משתנים בממשק מותר רק Static או רק Final או רק Static final ? התבלבלתי עם אלה בממשק ויש כזה תרגיל: יש ממשק AnimalBehavior עם 2 כותרות לא משנה מהן כרגע.. ומחלקה Mammal שמיישם את AnimalBehavior ומחלקה נוספת Cow שיורשת את Mammal (כל זה נמצא בתרשים, מ-Cow אין חץ יישום ל-AB) אז האם הכותרת של Cow צריכה להיות: Cow extends mammal וזהו ? ואם כן אז בכל מקרה Cow אמורה לממש את המתודות של AnimalBehavior ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני רק מתחיל בג'אווה ואני לא מצליח לקרוא ל class ב main . מישהו יכול לעזור ? הקלאס שלי הוא זה(מתכוון בעיקר ל primes, הקלאס הראשון-isPrime גם פה בגלל שאולי צריך אותו כדי לקבל את השני...) public static boolean isPrime(int num) { boolean ans=true; if (num==1) ans=false; for (int i=2; i<=Math.sqrt(num) & ans; i=i+1) { if (num%i==0) ans=false; } return ans; } public static int[]primes(int min,int max { int min1=min; int j=0; while (min<max){ if (isPrime(min)) { j=j+1; min=min+1; } else min=min+1; } int[]arr = new int[j]; int i=0; while (i<arr.length){ if (isPrime(min…
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני אמור להגיש פרוייקט למחר ואני ממק בקנטים בכל הנושא של שפת אסמבלר.... אם אפשר בבקשה לעזור לי לבנות את התוכנית הבאה בשפת אסמבלי: * הערה: זה לא ממש אסמבלי, אלא בתוכנה וירטואלית הנקראת "EasyCPU" שהיא כוללת מערך נוריות ומתגים. מי שבראש לעזור אוכל לתת לו לינק לתוכנה. בבית הספר ישנם 4 מעבדות מחשבים. המחשבים חלקם ישנים (Pentium 2) וחלקם חדשים (Pentium 4). בהם מותקנות 2 גרסאות של מערכת הפעלה - Win_XP ו Win_98. בספירת המחשבים כל המחשבים נרשמו ברשימה אחת הכוללת את הנתונים הבאים על כל מחשב: * סוג המחשב *סוג של מערכת הפעלה *מספר מעבדה בה מחשב נמצא מספר המחשבי הכולל אינו ידוע. רשימה מסתיימת במס' 0. על התוכנית שלך להציג במערך הנוריות את הנתונים הבאים: * מספר המחשבים שישנם בבית הספר …
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כפי שוודאי הבנתם זהו דף שאמור לזהות את הרזלוציה שבמחשב הגולש ובהתאם לשלוח אותו לדף המתאים. מישהו יודע למה פיירפוקס לא מצליח לקרוא את זה ? אשמח לדעת איך מסדרים את זה. <script type="text/javascript"> _uacct = "UA-2162182-1"; urchinTracker(); </script> <script language="JavaScript1.2"> function ScreenGoToURL(Big,Medium) { var screen_height = screen.height; var screen_width = screen.width; var buffer = document.all || document.layers ||document.GetElementByID ? 30 : 48; if (screen_height >= 768) { screen_width = 1024; screen_height = 768; var window_width = 1024-12; var window_height = 768-buffer; var window_top = 0; var window_left = 0; window.location.h…
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
**הסבר קצרצר על הקוד: אני פותח "קבוצה" ושניה לפני השורה שבה אני מחכה לנתונים אני שולח נתונים על ידי יצירת thread שמביא אותי לפעולה ששולחת נתונים** הקוד פועל מעולה אבל אני לא הבנתי למה בSEND לא רשום השורה הבאה גם: server.SetSocketOption(SocketOptionLevel.IP, SocketOptionName.AddMembership, MulticastOption); ומה ההבדל בין ליצור את הקבוצה ולהגדיר את הסוקט להיות חלק ממנה (השורה למעלה^) לבין לעשות : JoinMulticastGroup using System; using System.Net; using System.Net.Sockets; using System.Text; using System.Threading; class MAIN { private static MulticastOption CreateGroup() { return new MulticastOption(IPAddress.Parse("224.100.0.1")); } private static void Re…
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני עושה פרויקט באקסס לבגרות בהנדסת תוכנה. יש לי טבלה של מוצרים, וטבלה של מכירות. בטבלה של המוצרים יש לי סעיף של מחיר, ובטבלה של המכירות יש לי שדה של המוצר. אני רוצה שכשהמשתמש יבחר מוצר בטבלה של המכירות (אשף בדיקת מידע) המחיר של המוצר ייכנס לשדה נוסף מיועד לכך בטבלה. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום! במסגרת הלימודים שלי כתבתי משחק ב- C# שמשתמש ב- mySql. אני צריך להעלות אותו לשרת של המכללה. במכללה שאלו אותי איזה שרת אני צריך? איזה סביבת עבודה? לא ידעתי מה לענות. מה בדיוק אני צריך לבקש מהם? תודה!
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי או לתת לי מדריך ללמידה של אפשרות הINCLUDE בדפי הHTML. אני יודע לעשות IFRAME אבל הINCLUDE הרבה יותר נוח ואיכותי
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שלום אני כותב פרוייקט שנתי בasp.net. יצרתי gridview ששולף מידע מSQL, מה שאני מעונייך לעשות זה לבחור את אחת השורות (איפשרתי select) ולקבל את האובייקט שבחרתי (ולא את המפתח). למשל אם יש לי טבלת סטודנטים ובחרתי סטודנט, אז אני רוצה לתוך משתנה מסוג סטודנט להכניס את הסטודנט שבחרתי. איך אני יכול לעשות את זה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שאלתי כבר לפני כמה חודשים שאלה ומאז לא כולכך נגעתי באתר בגלל אילוצים אחרים עכשיו אני רוצה לחזור ולעבור עליו האתר הוא מבוסס PHP MYSQL , יש לי תפריט ראשי כזה : -home -problems & solutions -photos -vidoes -workshops -invite you frineds -contact us -about us טבלת הMYSQL היא כרגע פשוטה ביותר , ID , PAGETITLE , LINKLABEL , PAGEBODY , PAGEORDER הPAGETITLE זה כאמור כותרת הדף ובPAGEBODY ישנו תוכן העמוד וזה עובד לי יפה מה שאני רוצה לעשות כרגע זה בעצם שאם אני נכנס לעמוד הPHOTOS למשל , אז לא יהיה תוכן של תמונות אלא שיהיה בפנים תת נושא למשל : "תמונות 2010" , "תמונות 2011" וכו' ורק אז בלחיצה על אחד מהם נכנס לגלריית תמונות. בעצם אני אמור ליצור עוד טבלה שתיקרא PHOTOS וליצור קישור בי…
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום אני פתחתי שרת http על המחשב. אני רוצה שאנשים יעלו אלי קבצים, עם התוכנה שלי(של השרת) אפשר להעלות אבל אני רוצה להכין אתר מסוגנן יותר שבו תיהיה האפשרות להעלות לי קבצים בצורה יפה ולא כמו האפשרות שנמצאת בתוכנה. (יש תמונה למטה של העלאה שנמצאת בשרת). אני ניסיתי ללחוץ קליק ימני (בתוך העמוד של השרת) ו "הצג מקור" וממנו העתקתי את הhtml לפרונט פייג. ניסיתי והוא באמת פותח לי את הסייר windoes על ידי לחיצה על "עיון"אבל שאני לוחץ על האפשרות האחרת "להעלות את הקבצים" הוא לא נותן לי להעלות אותם לשרת שלי. אני רוצה לדעת בבקשה איך אני מעביר את ה"עיון" ואת העלאה עצמה לאתר אחר שאני יעצב (בדומה לפלייפלייר וכו'). תודה ולהתראות. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני כותב משחק עם שרת ולקוח שמתחברים בSOCKETS של TCP. בחיבור הראשון בדרך כלל אין כל כך בעיה, אבל אם אני סוגר את השרת קודם ואז את הלקוח ואז מנסה להתחבר שוב אני מקבל הרבה ECONNREFUSED בצד של הלקוח בפונקציה של connect. עשיתי CLOSE לכל הסוקטים עד כמה שידוע לי אבל זה אומר שכאילו לא סגרתי משהו או לא סיימתי את החיבור הקודם טוב. בסוף זה מתחבר אבל פשוט לוקח הרבה זמן. גם בחיבור הראשון אני לפעמים מקבל את השגיאה הזו כך שאני חושב שאוליי כשאני לא סוגר שם משהו זה אפילו נשאר לפעם הבאה שאני מריץ את האפלקציה, אבל פחות חמור כי עובר יותר זמן בין הרצה להרצה מאשר בחיבור שני באותה הריצה. ECONNREFUSED (111) Connection refused. This error can occur during an attempt…
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי UserControl כחלק ממשחק. ובאיזשהוא שלב אני רוצה לצאת מהקוד של הUserControl לדף שפתח אותו (שעליו הוא נמצא) איך עושים את זה ???
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, [אתר PHP] יש לי אתר שעובד על windows-1255, בנוסף לזה, הגדרתי בשרת את הקידוד הזה כברירת מחדל. כשאני מפעיל את האתר בFIREFOX הקידוד מתאים - ורואים את כל הכתוב בצורה מסודרת. [למרות שיש - »? - בתחילת העמוד..:\] כשאני מפעיל את האתר בIE7 הוא מפעיל אותו רק בUNICDOE ולא נותן לי להעביר את זה לwindows-1255... בנוסף לזה, כשאני שולח HEADER בתחילת העמוד, אני מקבל הודעת שגיאה שכבר נשלח OUTPUT לאתר למרות שזו שורת הקוד הראשונה. כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
http://www.csit.org.il/YOD_GML_DLD/Final_tests/S3/770072B.htm איך פותרים את התרגיל האחרון? מס 10. אני לא מצליח אותו..
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם! עד עכשיו זה לא קרה לי. ופתאום צץ ה error הזה. מדובר בדף aspx 1. ב design אני לא רואה את הכונטרולים שכבר הכנסתי, ובמקום זה יש error: (במקרה הזה מדובר בכונטרול panel, אבל זה בכולם) Error Creating Control - Panel1 Error HRESULT E_FAIL has been returned from a call to a COM component. 2. וגם אני לא יכול לגרור standard control מארגז הכלים לתוך הדף aspx, הן ב design והן ב sourse. התוכנה לא מאפשרת לי! בזמן ריצה - אין בעיה, כונטרול שכבר הצלחתי להכניס, אכן נראה על הדף, אבל אני לא מצליח להכניס אחרים. מידי פעם התוכנה חוזרת לעצמה ומאפשרת לי. אבל זה ממש בעייתי. תודה מראש לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-