תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שאלתי כבר לפני כמה חודשים שאלה ומאז לא כולכך נגעתי באתר בגלל אילוצים אחרים עכשיו אני רוצה לחזור ולעבור עליו האתר הוא מבוסס PHP MYSQL , יש לי תפריט ראשי כזה : -home -problems & solutions -photos -vidoes -workshops -invite you frineds -contact us -about us טבלת הMYSQL היא כרגע פשוטה ביותר , ID , PAGETITLE , LINKLABEL , PAGEBODY , PAGEORDER הPAGETITLE זה כאמור כותרת הדף ובPAGEBODY ישנו תוכן העמוד וזה עובד לי יפה מה שאני רוצה לעשות כרגע זה בעצם שאם אני נכנס לעמוד הPHOTOS למשל , אז לא יהיה תוכן של תמונות אלא שיהיה בפנים תת נושא למשל : "תמונות 2010" , "תמונות 2011" וכו' ורק אז בלחיצה על אחד מהם נכנס לגלריית תמונות. בעצם אני אמור ליצור עוד טבלה שתיקרא PHOTOS וליצור קישור בי…
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אחרי חיפוש מעמיק באינטרנט ובכל אתר תכנות אפשרי הגעתי למסכנה שהאנגלית שלי בטוח פספסה משהו. הדרך היחידה שמצאתי לבעיה היא בC++ ולכן היא לא רלוונטית וכל מי שניסה לשאול איך עושים זאת בC# קיבל סירוב קליל. אבל שוב יכול להיות שפספסתי משהו. אז הנה קוד שבניתי הרגע בשבל הדוגמה ואני ממש מקווה שיש דרך שנותנת לי לבחור אם להסכים או לא להתקשרות של הלקוח איתי (צד השרת) לפני שהסכמתי לו. נגיד ויש לי רשימת IP בDB שאני מעוניין לסרב להתקשר אליהם ולכן אני לא רוצה לפתוח סתם חיבור ואחרי 2 שניות לסגור אותו. האם יש איזה שהיא דרך לדעת את הIP של הלקוח לפני שאני מסכים לחיבור שלו ורק אז להסכים או לא? אם כן איך? Socket listener = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolTy…
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
איך עובדים עם ה interrupt של ה LPT1? מישהו יכול להדריך אותי בנושא או לתת לי קישור איפה ניתן ללמוד על הנושא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
עדיף כמובן פורטאבילי אם אפשר. הקוד עצמו לא גדול וכתוב ב-C++ סטנדרטי. תודה מראש, גונן.
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל ללמוד. אין לי רקע בשפות תיכנות אחרות ואין אפילו בסיס...אני רוצה להחיל מהדרך הכי טובה ונכונה ובגלל זה בחרתי להתייעץ בפורום הכי מתאים אני מבקש המלצות במה להתחיל ואיך להתחיל. התייעצתי עם עוד אנשים שאמרו לי שכדאי לי להתחיל בשפת התיכנות ההחדשה של מיקרוסופט, דוט נט, בבקשה המליצו לי מה הכי טוב. תודה רבה, שחר
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום! במסגרת הלימודים שלי כתבתי משחק ב- C# שמשתמש ב- mySql. אני צריך להעלות אותו לשרת של המכללה. במכללה שאלו אותי איזה שרת אני צריך? איזה סביבת עבודה? לא ידעתי מה לענות. מה בדיוק אני צריך לבקש מהם? תודה!
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, במסד נתונים השעה נשמרת ככה 2011-10-13 19:10:00 איך אפשר לשנות את זה בעזרת פונקציית\קוד PHP לפורמט הזה 13 October 2011, 19:10 תודה מראש :]
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מה הקוד ב-JS שמאפשר שינוי של פס הגלילה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
החלטתי לשתף אתכם קצת בקישורים שהצטברו אצלי במועדפים בתקווה שזה יוכל לעזור למישהו. אז נתחיל.. 1. http://knowfree.net - אתר הכולל המון ספרים במגוון שפות ותחומים להורדה בחינם. 2. http://www.jobiq.co.il/work-in-cplusplus-1/ - אתר בעברית הכולל מגוון שאלות הנפוצות בראיונות עבודה. 3. http://www.eskimo.com/~scs/readings/voidmain.960823.html - הסבר int main vs. void main 4. http://www.programmerworld.net/books/c%2B%2B.htm - עוד אתר הכולל ספרים בחינם במגוון שפות (התפריט בצד שמאל, מעט למטה). 5. http://www.cs.princeton.edu/~rs/ - אתר של פרופסור מאוניבריסטת פרינסטון. 6. http://nehe.gamedev.net/ - הסברים על עבודה עם OPENGL בשפות שונות. 7. http://upload.co.il/ - אתר ישראלי מאוד נחמד הכו…
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
התכנית שלי היא די קלה לעשיה (אני די מתחיל) אז ככה המטרה בתוכנית היא להתחיל מ-1...15 ואז שורה הבא שזה ירד באחד 1...14 עד שזה יהיה 1 1. התכנית שלי היא כזאת: #include <stdio.h> int a,b; int main() { for(a=1;a<=15;a++) { printf("%d",a); if(a=15) for(b=1;b=a;b--) printf("%d",a); } scanf("%d",&a); return 0; } הסקנף בסוף הוא בגלל בעיה בתוכנה שלי, זה עוזר לזה להריץ את התוכנה בלי לצאת מן התכנית. הפלט של התכנית הוא לולאה אין סופית של 15... אשמח אם מישהו יוכל להביא לי פיתרון נכון לתכנית. אם אתם רוצים ליראות את התכנית כמו שצריך תלחצו ctrl+shift
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום נכנסתי לאתר הזה - http://www.cssmenumaker.com/ כדי להשיג כפתורים עם תפריטים נפתחים לאתר שלי. הורדתי את הכפתורים האלה - http://www.cssmenumaker.com/builder/menu_info.php?menu=003 הבעיה היא שבפיירפוקס אם אתם תיכנסו לאותם כפתורים אתם תראו שאם אתם עוברים על הכפתורים באתר הם נפתחים אבל אם יש לכם אקספלורר ואתם נכנסים דרכו לאותם כפתורים אתם תראו שהכפתורים לא נפתחים אם עוברים עליהם עם העכבר. מדוע זה ככה? הורדתי את הקוד מקור שם וגם הקבצים שנשמרו במחשב עבדו הכפתורים רק בפיירפוקס. איך מסדרים את הבעיה? מישהו יכול לסדר ולשלוח לי קוד מתוקן. ממש חשוב מאוד. תודה
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
#include <conio.h> #include <string.h> int nocis(char,char); void main(){ char str[10],c; int num; gets(str); scanf("%c",c); num=nocis((char)str,c); } int nocis(char str[10],char c){ char *p; int counter=0; p=strchr(str,c); if(p!=NULL){ counter+=1; nocis(*p,c); } return counter; } #include <stdio.h> אלו הן הבעיות: Cpp1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "void __cdecl nocis(char,char)" (?nocis@@YAXDD@Z) Debug/Cpp1.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals Error executing link.exe. עזרה בבקשה
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
import java.awt.Color; import java.awt.Graphics2D; import java.awt.image.BufferedImage; import java.io.File; import javax.imageio.ImageIO; import javax.swing.JFrame; public class DisplayImage { public static BufferedImage loadImage(String ref) { BufferedImage bimg = null; try { bimg = ImageIO.read(new File(ref)); } catch (Exception e) { e.printStackTrace(); } return bimg; } public void loadAndDisplayImage(JFrame frame) { // Load the img BufferedImage loadImg = loadImage("Pics/23.png"); frame.setBounds(0, 0, 300, 300); // Set the panel visible and add it to the frame frame.setVisible(true); …
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי ככה אין לי מושג כך כך בתיכנות מהבסיס למוצר פשוט מענין אותי כמה קשה לעשות דפדפן?? האם FF מבוסס על משהו קיים או שהוא נעשה מההתחלה-כלומר מ"דף" ריק?
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב תוכנה שתקליט ממצלמת (VEO) איך ניתן לדבר עם הדרייבר ולהורות לה להתחיל לשלוח מידע?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם! עד עכשיו זה לא קרה לי. ופתאום צץ ה error הזה. מדובר בדף aspx 1. ב design אני לא רואה את הכונטרולים שכבר הכנסתי, ובמקום זה יש error: (במקרה הזה מדובר בכונטרול panel, אבל זה בכולם) Error Creating Control - Panel1 Error HRESULT E_FAIL has been returned from a call to a COM component. 2. וגם אני לא יכול לגרור standard control מארגז הכלים לתוך הדף aspx, הן ב design והן ב sourse. התוכנה לא מאפשרת לי! בזמן ריצה - אין בעיה, כונטרול שכבר הצלחתי להכניס, אכן נראה על הדף, אבל אני לא מצליח להכניס אחרים. מידי פעם התוכנה חוזרת לעצמה ומאפשרת לי. אבל זה ממש בעייתי. תודה מראש לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום, כשאני מעלה אתר, "פיירבאג" מציג את שורת הקוד של האלמנט עליו מצביע העכבר. נניח שאני מקבל את ההגדרה בקובץ css. בנוסף, אני מקבל גם את שם קובץ ה css. השאלה שאני מפנה: האם אפשר לראות את מסלול התיקיות בו נמצא הקובץ ? למשל: /myDomain/public/myCss.css ? תודה
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אילו מרכיבים כלולים בערכה הנ"ל? אני מתכוון למרכיבים כמו C#, Visual Basic, ASP וכו'.
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, ברצוני לדעת האם קיימת אפשרות להכניס הרבה מאוד מידע בצורה דחוסה ושרת ה SQL יפענח את זה ויכניס כנו שצריך? השרת הוא כנראה MSSQL, אבל אשמח לדעת גם לגבי אחרים. מה שאני רוצה לעשות זה לכווץ את המידע אצלי (GZIP לדוגמא) ואז לשלוח אותו לשרת, הוא יפענח אותו ויכניס כאילו הייתה שאילתא רגילה. למה? כי מאוד חשוב לי התעבורה והמידע שהולך להיכנס הוא מידע גדול. האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
יש לי JTable עם Renderer שאני הגדרתי. יש לי בעיה שכשאני לוחץ על כותרת של עמודה, רק חלק מהעמודות מסתדרות, וכל שאר העמודות יסתדרו ברגע שאלחץ עליהם עם העכבר. נראה שהטבלה צריכה סוג של רענון כדי להסתדר לגמרי. ניסיתי לעשות: JTable guiTable = new JTable(stockTableModel){ public void sorterChanged(RowSorterEvent e) { ((DefaultTableModel)getModel()).fireTableDataChanged(); System.out.println("changed"); } }; אבל אני מקבל StackFlow.. יש למישהו מושג למה כל הסיפור הזה קורה בכלל? תודה
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש ספר ללימוד בנית אתרים למתחילים, כמובן לא דברים ממש בסיסים באינטרנט... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
מי יכול להגיד לי בלינוקס, מה זה עושה ? touch a ln -s a b rm a ln -s b a cat a ומה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
איך אפשר להכין מחרוזת שמוגבלת ב2 גרשיים ('') עם שימוש בגרש בתוך המחרוזת עצמה?
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
עיצה ? הקוד שלי מורכב מ header file שהוא base class כדלקמן: //baseh.h #ifndef mybase #define mybase class base { public: base(int); protected: int first; }; #endif ומקובץ פונקציות למחלקה כדלקמן: // base.cpp #include "base.h" base::base(int myF) { first = myF; } ו header file למחלקה יורשת כדלקמן: // inher.h #ifndef myinher #define myinher #include "base.h" class inher : public base { public: inher(int, int); private: int second; }; #endif וקובץ פונקציות למחלקה: // inher.cpp //#include "base.h" #include "inher.h" inher::inher(int myFirst, int mySecond) { first = myFirst; second = mySecond; } היישום הינו: // temp.…
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
בשיטוט רנדומאלי באינטרנט מצאתי את FLTK ( סיפרייה ליצירת אפליקציות GUI ב CPP ) אהבתי והתחלתי להתנסות אם מה שיש ל FLTK להציע. לאחר כל הקומפלצייה והגדרות בקומפיילר, סוף סוף יצרתי את האפליקציה. הכל טוב ויפה, אבל יש בעיה אחת. אני לא מצליח לעלים את החלון השחור של ה console. ניסיתי להגדיר את הפרוייקט כ win32 application. לשנות את ההגדרות ב קומפילר ל WINDOW. אבל שום דבר לא עובד ואני תמיד מקבל את החלון שחור, לא משנה איך אני מנסה להריץ את זה. באחד האתרים מוזכר שיש ל FLTK פונקציית WINMAIN, שמהווה נקודות כניסה לתוכנית ומבצעת קריאה ל MAIN הסטנדרטי. אבל לא הצלחתי למצוא מידע על איך אני משתמש בפונקציה הזאת . אני ממש רוצה להיפטר מהחלון השחור הזה. מישהוא יודע איך? סביבת עבודה visu…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-