עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. האם יש איזה קוד ב php שמעביר את קידוד הדף למימין לשמאל? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  2. טוב, במהלך השימום הרגיל שאני נתקל בו לפעמים, החלטתי לתכנת תוכנה שתציג אותיות רגילותכאותיות שבנויות מהסימנים | \ / וכו. עכשיו הגעתי לקטע שאני צריך לעשות בו ENTER (ירידת שורה). השאלה שלי היא איך אני בודק שהכנסתי לTEXT BOX שמוגדר כMULTILINE ירידת שורה. ניסיתי ע"י השוואה לvbCrLf(התו שמציין ירידת שורה) ולא הצלחתי. למישהו יש פתרון? תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  3. Started by alex7788,

הפונקציה מקבלת גודל של הבאפר וקובץ ואת הבאפר עצמו. מה קורה במידה ונגמר המקום בבאפר והשורה בקובץ לא נגמרה? איך אני יכול לחזור לאותה השורה אחרי ההקצאה דינמית שאני עושה על הבאפר? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by xzamer,

אהלן, אני אמנם למדתי לפני מספר שנים אך שכחתי לגמריי. יש בידי עיצוב של אתר אינטרנט מסוים כאשר אני רוצה לשלב מסד נתונים של ACESS , כאשר המטרה היא שהמתמשים יוכלו להזין נתונים באתר, הנתונים יקלטו באותו מסד הנתונים ויישמרו שם, וכך בעצם כל משתמש שמזין נתונים - נתוניו נשמרים במסד הנתונים. יש לי אתר מוכן אני רק צריך את המסד נתונים ואת הקוד להכניס את ה שורות שבהם המשתמשים יזינו נתונים - כלומר אני צריך את הקוד ששולח את הנתונים למסד הנתונים ואת ה כפתור ושדות הנתונים שבהם ישתמשו המשתמשים באתר, תודה מראש זה ממש חשוב לי!

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  5. שלום חברים, אני רוצה ללמוד בניית אתרים ואשמח לקבל תשובות. יש לי ניסיון קל בתכנות, בעבר למדתי שפת C. מהי שפת התכנות המומלצת לבניית אתרים? מה דעתכם על התוכנה של אדובי שמגיע עם חבית ה-CS5 (מה המגבלות שלה)? בנוסף, אשמח לקבל ממכם קישורים למדריכים מהם אני יכול ללמוד את השפות עליהם אתם ממליצים. תודה רבה למשיבים!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Shoko,

דף php : include_once("lang.php"); $_page = file_get_contents("index.html"); foreach($_lang as $key => $value) { $_page = str_replace($key , $value , $_page); } include_once("dbconnect.php"); mysql_query("SET NAMES 'hebrew'"); //contents session_start(); if(isset ($_SESSION['islogged']) && $SESSION['islogged'] ==TRUE) { } else { $rep = " <form method=\"POST\" action=\"check.php\" enctype=\"multipart/form-data\"> user : <input name=\"user\" type=\"text\"></input> <br /> password : <input name=\"pass\" type=\"password\"></input> <br /> <input t…

• 2 תגובות
    • 13k צפיות
  7. שלום לכולם, אני בעת הכנת עבודה סטודנטיאלית בנושא רשתות נוירונים ואני צריך קצת עזרה ממישהו שמבין בנושא. אין לי בעיה לתגמול כספי לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Shortboarder,

???? והאם יש לו אתר מקביל...??? (תודה)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום חבר'ה.. אני כרגע עובד על פרוייקט מבצפר שכולל HTML, JS ו- ASP. יש לי מסד נותנים שאליו אני מכניס נתונים בעזרת ה- ASP. אני יודע איך להכין שאילתת מחיקה שתמחק אנשים דרך ה- ASP בעזרת הכנסת תעודת זהות, יודע! מה שאני רוצה לדעת, זה איך אני מוסיף תמונה קטנטנה של מחיקה בטבלאת המשתמשים שיש לי שאני רואה באתר (הצגת המשתמשים גם נעשית בעזרת ה- ASP) שברגע שאלחץ על התמונה, ימחק המשתמש. ז"א שבכל שורה בטבלה יהיו נתוני משתמש, ותיהיה עמודה אחרונה שבכל שורה יהיה סמל קטן של איקס שמשמעותו מחיקה. אני רוצה לדעת איך אני עושה את זה כך שברגע שאלחץ על אותו האיקס, ימחק רק המשתמש שבאותה שורה של האיקס ולא כל המשתמשים במסד הנתונים. מקווה שהבנתם, תודה!

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by b-a,

האם ניתן לסגור תוכנית שרצה (לא התוכנית עצמה) דרך התוכנה שלי ? ז"א לסגור יישום כמו בתפריט CTRL + ALT+ DEL תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shimon956,

מה קורה חברה יש למישהו קישור למדריך מקיף לallegro תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום , אני אלון , ויש לי SONY PSP למי שלא יודע זה הקונסולה הניידת של סוני , שם יש בראוסר מיוחד שמאפשר התחברות לאינטרנט בwifi עכשיו , הדפדפן לא תומך בעברית , כאשר מעבירים אותו לדף שקיים בו טקסט עברי אז רואים ג'יבריש או כלום . לכן חיפשתי ומצאתי גם איזשהו קוד בHTML (שמסתבר שלא עובד) שנותן קישור לפונט <LINK REL=resource HREF="myfont.ttf"TYPE="font/truetype"> זה בעצם מה שאני מחפש , פקודה בCSS או HTML שאומרת לדף קח מכאן "פונט.ttf " את הפונט ותשתמש בו לטקסט הבא:" " עכשיו הייתי רוצה לשאול אותכם איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by SinMaker,

היי, רציתי לשתף אתכם במוזרות שנתקלתי בה בפייתון וכדאי להכיר אותה. הכל התחיל כשגילינו שיש קטע בקוד שלנו שזמן הריצה שלו הוא לעיתים ארוך מאוד. קטע הקוד הזה מנסה לפרסר מחרוזת עם regex. את רוב המחרוזות הוא באמת מפרסר במהירות, אבל במקרה שהקלט שלו הוא מחרוזת שהוא לא לפרסר, הוא רץ במשך זמן ארוך מאוד. בשביל לשחזר את העניין כתבתי Unittest שמנסה לפרסר את אחת מהמחרוזות הבעייתיות באמצעות קטע הקוד הנ"ל. ה-UT פעל באופן הבא: הוא הגדיר thread שמריץ את הקוד הפרסור על המחרוזת. לאחר קריאה ל-start של ה-thread, נקראה הפונקציה join שלו עם timeout מסויים. בסיום ה-timeout נבדק אם ה-thread עדיין חי. אם כן - ה-regex נתקע. אם לא - ה-regex הצליח. פה קרה דבר מוזר, הקריאה ל-start של ה-thread חסמה את המ…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני מחפש ספרייה שתוכל לעזור לי לקלוט לחיצת מקש(לא הצלחתי בעזרת אסקי לעשות משהו :\),בשפה C++. המטרה היא לבנות איקס עיגול עם מקשים בקונסול(משהו חמוד כזה ) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by The_Hobbit,

יש לי שיעורי בית ואני צריך לבנות מלבן מכוכביות (שיהיה חלול) בגודל לבחירתי חוץ מהגודל 4X4 שהיתה הדוגמא.. בחרתי בגודל 6X6 מלבן כזה: ****** * * * * * * * * ****** ורשמתי את זה ככה: public class Rectangle { private int width , height; public Rectangle (int w, int h) { width = w; height = h; } public void draw (){ for (int i=1;i<=width;i++) System.out.print("*"); System.out.println(); for (int J=1;J<=height-4;J++) System.out.print("* "); System.out.println(); for (int J=1;J<=height-4;J++) System.out.print("* "); System.out.println(); for (int J=1;J<=height-4;J++) System.out.print("* ")…

• 2 תגובות
    • 5.3k צפיות
  16. Started by rjjb7,

שלום, אני לומד באוניברסיטה את הקורס "מבוא למדעי המחשב ושפת Java" הבעייה היא שבקורס זה ניתנים כחומר לימוד רק דיסקים עם הרצאות שאני לא אוהב להקשיב להם. לכן, אני מחפש קישורים באינטרנט לשאלות ופתרונות מתוך הקורס "מבוא למדעי המחשב לשפת Java" או סתם ככה שאלות ותשובות בשפה זו אבל ברמה אוניברסיטאית. בנוסף, אשמח לקבל המלצות על ספרים מוצלחים בשפת ג'אווה אך בנושאים מקבילים לאלו הנלמדים בקורס זה כגון: רקורסיה, פולימורפיזם וירושה, רשימות מקושרות, עצים בינאריים, מחסניות ומבנים, מחלקות ושיטות וכן הלאה. תודה, רועי.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by robicon,

יש לי פונקציה שמקבלת 3 משתנים והיא קוראת לפונקציה בעלת אותה שם בתוספת של עוד משתנה (פונקציה רקורסיבית) אם לפונקציה יש שם שונה אז אין בעיה אבל אם יש את אותו שם אז הקומפיילר רושם לי שקיימים יותר מדיי איברים בקריאה לפונקציה השניה שאני מקמפל בוויזואל סטודיו בווינדוס אין בעיה כזאת.. אבל שאני מקמפל באובונטו ב gcc הוא נותן לי את השגיאה הזאת. למה זה קורה? תודה.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by Tamir007,

שלום קניתי ספר C#.... ואני צריך מהדר... מישהו יודע מאיפה להוריד?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Eviljelly,

כתבתי תוכנית קטנה שמתקשרת עם מספר אתרי אינטרנט , הבעיה היא שכל פעולה שלה מתבצעת בסיום פעולה קודמת . מה שלדעתי מוסיף הרבה זמן ריצה . יש דרך למקבל פעולות ב C++ ? בפרט פקודות אינטרנט (אני משתמש ב webclient) ? בתיעוד של webclient ראיתי שיש שם סט של פקודות שרשום עליהם "without blocking the calling thread" (אולי יעזור) או אם יש שפות\פקודות אחרות שניתן לבצע איתם ?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  20. מה היתרון של SMF על מערכות אחרות שגרם לכם לבחור בה ? האם התירגום הוא תרגום משלכם ? או שיש תרגום מוכן מראש שמופץ איפשהו ואתם משתמשים בו? יש לי כבר נסיון בהתקנת PHPBB , את SMF אף פעם לא התקנתי ... מדובר בתהליך דומה?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by moo2004,

היי, אני באמצע כתיבת VBscipt שיוצר Local user ומוסיף אותו לקבוצת ה Administrators. אני צריך להעביר ", כלומר מרכאות כפולות לתוך ה Script. מישהו יכול להגיד לי איך עושים את זה? בסקריטפט כרגע הוא: Dim objShell,UserDescription UserDescription = "EUS Testing"" strCommand = "Net user /comment:"&"'"UserDescription Set objShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell") objShell.Run ("Net user EUSadmin 1q2w3e4r5T /add /passwordchg:no") אני רוצה לשנות את השורה האחרונה ל: objShell.Run ("Net user EUSadmin 1q2w3e4r5T /add /comment:"EUS Testing" /passwordchg:no") כך שמילה EUS Testing תיכנס ל Script עם מרכאות כפולות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by eliom,

שלום. לא הבנתי למה שעושים חיסור לתרגיל. -1010 1 1001 נתחיל מימין. חיסור של 0 פחות 1 מצריך נשא שלילי. אנחנו מורידים את הנשא השלילי מהספרה הבאה, ומוסיפים את הנשא השלילי )10 בבסיס 2( לספרה הימנית. 2 פחות 1, שווה 1. לא הבנתי למה זה יוצא 2 פחות 1?

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. Started by QWERRREWQ,

שלום וברכה, נדרשתי לפני זמן מה לנהל אתר הבנוי על-ידי מערכת Wordpress לחבר, אינני יודע שפת תכנות php או css אבל אני מבין בעיצוב ולכן הסתדרתי פחות או יותר עם הממשק הפשוט למשתמש ועם התוספים הקיימים שם. נתקלתי בבעיה שבה אינני יכול לחבר את תוכנת Filezilla לאתר על-מנת להעביר אליו ולהוריד ממנו קבצים בפרוטוקול FTP, אני מניח שהסיבה לכך היא שהשרת שבו מאוחסן האתר אינו תומך בפרוטוקול FTP (-כשניסיתי להיכנס למאגרי הנתונים הצלחתי להגיע לדף אינטרנט בסיסי עם רשימת הקבצים שבו מופיע בגדול הכיתוב APACHE). שאלתי היא: כיצד אוכל לדעת מי הוא השרת המאחסן את האתר והאם באמת הוא איננו תומך בפרוטוקול FTP , בעל האתר לא מבין בזה ומי שבנה לו את האתר בפעם הראשונה לא נמצא כבר בארץ והוא אינו יכול ליצור ע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gimdy,

בין אם בצורת ALERT או משו אחר אני מעוניין להקפיץ הודעה בשלב מסוים שלר שיר שהוא שיר רקע לאתר (דף יחיד עם שיר רקע) כיצד עושים זאת ?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  25. ידעתי לעשות את זה ולא מצליח עכשיו שדה אחת טבלה של ערים למשל והבא של רחובות איך מגדיר כזה דבר? לא מצליח למרות שניסתי כל מה שיודע תודה יש אתר מקור טוב למדריכים טובים?

• 2 תגובות
    • 8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.