עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. ברצוני לנגן בתוך תוכנית מסויימת קובץ סאונד/וידאו. ישנה איזושהי מחלקה שעוזרת לי לבצע את הפעולה ביתר קלות ובלי הרבה פקודות? מצאתי ג'אווה אפלט ,אבל היא לא עובדת לי עם הקוד , רק לבד. אשמח לקבל עזרה/הכוונה לקוד או תוכנית שכזו. תודה!

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  2. שלום לכולם, אני התחלתי לעבוד עם Assembly ויש לי בעיה, אני לא מצליח להציג תו על המסך ולהזיז אותו בעזרת החצים. יכול להיות שהערך האסקי שונה בווינדוס XP או שהוא בדיוק אותו הדבר ב -98? תודה לעוזר\ים.

3. Started by The-Devil,

שלום אני עושה פרוייקט לסוף שנה בהצפנה ופיענוח של קבצים אחד מצורות ההצפנה שלי הולכת בשיטה רנדומלית , אבל אני מנסה לייחד אותה בכך שתהיה באמת רנדומלית ולכן אני רוצה להישתמש בשעון המערכת. אז הקומפיילר הוא Visual C++ והפונקציה שאני מחפש צריכה להחזיר לי את מאיות השניה של שעון המערכת תודה מראש לכול העונים דקל

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. בס"ד שלום , יצרתי תוכנית בשפת java שמצריכה בניית אתר אך מיכיוון שאין לי קמצוץ של ידע בבניית אתרים , אשמח לדעת באיזו שפה מומלץ להשתמש לבניית אתר אינטרנט שאפשר לעצב אותו ע"י כתיבת קוד ושניתן לשלבו עם תוכנית בשפת java. הסבר מפורט על הנושא וקישורים ללמידה עצמית (שמכילים דוגמאות בנושא) יעזרו מאוד . המון תודה מראש .

5. בס"ד שלום , יצרתי תוכנית בשפת java שמצריכה בניית אתר אך מיכיוון שאין לי קמצוץ של ידע בבניית אתרים , אשמח לדעת באיזו שפה מומלץ להשתמש לבניית אתר אינטרנט שאפשר לעצב אותו ע"י כתיבת קוד ושניתן לשלבו עם תוכנית בשפת java. הסבר מפורט על הנושא וקישורים ללמידה עצמית (שמכילים דוגמאות בנושא) יעזרו מאוד . המון תודה מראש .

6. Started by Chaos,

שלום לכולם. לפניכם קטעי שורות אשר מטרתם הקצאת מערך מסוג פוינטר לסטודנט, ואחר-כך הקצאת סטודנט בכל אחד מאיברי המערך. Student **StudentTemp; StudentTemp=new Student*[size]; StudentTemp[i]=new Student; ההקצאה הנ"ל לא עובדת, ולאחר הרצת Debugger התגלתה טעות בהקצאה (Segmentation) בשורה שלישית. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש, קובי.

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by יוחנן שוודרון,

היי שלום לכולם אני סטודנט למדעי המחשב ובלימודים אנו לומדים את שפת C++ איך אני מריץ ב VS2022 על שפת C++ כי כשאני מריץ הוא מבקש לי את מה שבתמונה

8. Started by omer1234,

אני מנסה להתחיל ללמוד c++ כתבתי את הקוד #include <iostream.h> #include <conio.h> int main () { cout<<"my first program in c++!"; getch(); return 0; } אני עושה run לראות שאין שום בעיות בקוד והכל בסדר, אבל אני לא מבין איך אני מציג את הפלט עם המסך...שמעתי משהו על compile אבל לא ממש הבנתי מה לעשות מישו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  9. Started by yitzy,

בניתי אתר לחבר כשאני כל הזמן השתמשתי בכרום ועכשיו אני רואה שיש בעיות עם IE זה האתר: http://www.tamiror.com שימו לב שהדף התרחב בIE והחץ השמאלי ב slideshow ברח הצידה תודה שבוע טוב איציק

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  10. האם יש פה מישהו שהשתמש עם הAPI של יומן גוגל ויכול לעזור לי?

11. Started by surfface,

http://fasthelp.up.co.il/ התקנתי פורום ואני רוצה להתקין מודים אבל לא יודע מאיפה או אייך למשל אייך שמים מוד הזהרות

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  12. Started by zepower,

אפשר עזרה בבקשה בהתקנת פורום smf? אני לא יודע איל מתיקנים הורדתי קובץ אבל הוא כולה קובץ לא צריך לחלץ קובץ כזה או משו? עם צריך לחלץ אי אפשר אני יודע שצריך לעלות אותו לfxp אבל נתקעתי קודם מה לעשות עם הקובץ שהורדתי יש למישו מדריך?או יכול ליכתוב ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by ליאור שמש,

צריך עזרה להתקין Microsoft Visual Studio 2010 . יש לי שם איזה קוד רישיון שאני לא יודע אותו...

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  14. שלום לכולם.... יש לי מחשב יחסית ישן (לא דואל) ועליו מותקנת מערכת הפעלה Windows Xp... לפני כמה חודשים המחשב החל לשלוח לי מסכים כחולים ובהם פירוט הבעיות במחשב בשפת תכנות כנראה (במספרים)... הנחתי שהזיכרון הפנימי נשרף ולכן השקעתי וקניתי Kingston 512Mb 400Mhz Cl3 DDR גם לאחר חיבור הזיכרון החדש למחשב הבעיה לא פסקה..... התחלתי בחיפושים אחר הבעיה ולא הצלחתי למצוא אותה... לכל העוזרים שירשמו תגובה לחפש בגוגל כבר עשיתי את זה ולא בדיוק הבנתי מה הם רוצים... והרי הבעיה.... אשמח לפתרון.... תודה.... כמובן שבמסך הכחול היו כתובים עוד דברים אבל לפניכם החלק החשוב DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP - 0X000000D1 (0XC4D07D35,0X00000002,0X00000001,0XF87354F9 USBHUB.SYS - ADDRESS F87354F9 BASE AT…

15. Started by INON,

שלום לכולם, הורדתי תוכנה כקובץ מקור, ואני מעוניין להשים לה מסך פתיחה, כמו בתוכנת האימיול. שכשאני יפתח את התוכנה הוא קודם כל יראה לי את הריבוע של התמונה ולאחר מכן יכנס לתוכנה. אודה לכל העונים על השאלה.

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by nati2211,

שלום, אני התחלתי ללמוד תכנות רק לא מזמן... בויזואל בייסיק . יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר מספר ימים. הבעיה הולכת כך : יש טבלה עם מספרים וצריך למיין אותה לפי האלגוריתם הזה : חפש את פעולה עם הערך הכי מינימלי, אם הערך שייך למכונה A אז שבץ את הפעולה בהתחלה. אם הערך שייך למכונה B אז שבץ את הפעולה בסוף. חזר על הפעולה עד לסיום כל הפעולות הנתונות. הבעיה שלי היא שאין בויזואל בייסיק פונקציית מינימום ליותר משני ערכים.. השיטה הזו MATH.MIN לא מקבלת יותר משתי ערכים ובנוסף צריך לשמור על הסדר והערכים של הפעולות כלומר אסור לבלבל בין המספרים איך שרוצים כמו במיון בועות רגיל... אני צריך לעשות זאת עבור 10 פעולות וזה די הרבה... מצורפת דוגמא. תודה לכל העוזרים http://www.*צונזר*/my/mnmjdyd…

• 43 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. שלום יש תוסף לפיירפוקס בשם fastdial . תמונה של התוסף: העבודה של התוסף כפי שאפשר לראות לפי התמונה היא לרכז את כל דפי האינטרנט בצורה מסודרת בדפדפן פיירפוקס.. יש תוספים דומים לגוגל כרום אבל הם ממש לא מתקרבים לאיכות של התוסף הזה ומה שמיוחד בתוסף הזה זה שהדפים בו מוצגים בגדול כמו שצריך(כי יכולתי להגדיר את זה ובתוספים אחרים לא יכולתי להגדיר ככה) , אפשר להגדיר שהוא ירענן כל פעם את התצוגה המקדימה של דפים מסויימים וכך למשל אני יכול לראות מה חדש באתר ישראל היום ומה קורה בפייסבוק ישר מדף התוסף כי הוא ריענן את הדפים האלה ואלה דברים דיי חשובים שאין אותם כמו שצריך בתוספים האחרים ולא פיתחו את התוסף הזה לכרום.. אין לכם טעם לחפש את זה.. חיפשתי שעות ובדקתי ב yahoo ansers ואין אותו לכ…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by gal_il50,

אני אמור לבנות תוכנים לצימצום שברים. הכל הולך טוב חוץ מזה שאם אני מחלק 0 במספר מסויים זה לא רושם לי 0 כמו שהגדרתי אלא שגיאה. מישהו יכול להגיד לי מה הטעות שלי?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  19. Started by nir567,

Private Sub Text3_Change() List1.Clear strsearch = "SELECT * FROM [agafim]" _ & " WHERE [rspon_first_name] LIKE '*" & Text3.Text & "*'" Set rs = db.OpenRecordset(strsearch) If rs.RecordCount > 0 Then For i = 0 To rs.RecordCount - 1 f_name = rs![rspon_first_name] List1.AddItem f_name + " " + rs![rspon_last_name] Next i Else MsgBox ("NO RESULSTS") End If End Sub יש לי בעיה עם הקוד הזה. למשל: אני לוחץ "נ" אז הוא משום מה מוצא לי רק "נועה" למרות שהוא אמור גם למצוא "נמרוד" או "נאור".. זה ממש דחוף! זה לפרויקט שלי במחשבים. אז אשמח אם מישהו יבין מה הבעיה ויעזור לי..תודה!! נ.ב לא מצאתי איך עושים code בהודעה הזאת.. ** נערך ** עכשיו יש קוד

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by alon2k2,

שלום , אני בונה מערכת שבה אני מציג פרטים מתוך ה Mysql ואני רוצה לחלק את זה לעמודים שלא יציג לי הכל בדף אחד הבעיה היא שאני מציג את זה כרגע בצורה הזאת: 5 4 3 2 1 ואפשר לעבור לכל דף בלחיצה על העמוד הבעיה היא שאני רוצה שזה יציג לי את זה בצורה כזאת http://up351.siz. co.il/up2/g3mcvjlwnqzd.jpg תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by bendix,

אני לא מצליח לקלוט את החשבון הבינארי - ממש סתום בקטע, האם יש למישהוא מידע על אתר אינטרנט שעוסק בנושא בשפה עממית או כל עצה אחרת בנידון.... תבורכו כולכם על כל עזרה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ranran,

שלום לכם, כיצד אני יכול בטופס (לאחר שנלחץ כפתור הSUBMIT) להעביר עוד מידע חוץ מהטופס עצמו כלומר אני מעביר מעמוד הטופס לעמוד PHP מידע של שני INPUT TEXT דרך POST אבל נניח אני רוצה גם שUSERID לדוגמא (שקיים אצלי בתור משתנה בעמוד הטופס) ישלח גם לעמוד PHP אחרי הSUBMIT (אם לא הבנתם בדיוק אני יתן פה דוגמה טובה יותר..) תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by ctx,

אני בונה עכשיו משחק בPHP, המשחק מציג מספרים ראנדומאלים בטבלה (שנבנים על ידי הPHP) והשחקן צריך ללחוץ עליהם לפי הסדר. הכנתי כפתור "משחק חדש" שמעדכן את השעון אבל אני רוצה שהוא גם יפעיל מחדש את המשחק (כשאני עושה onclick). ניסיתי לשים את כל הקוד של הPHP בתור פונקציה ואז להריץ אותה, אבל זה לא עובד כבר ממהתחלה (וגם לא כשאני שם אותה בonclick). מישהו יכול לעזור לי עם דרך או לטעון את הדף מחדש, או להריץ איכשהו מחדש את הקוד של הPHP (אני אל ייודע אם זה אפשרי)? המון תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by Alex P,

שלום, אני כמעט מסיים גרסה ראשונית של האתר שלי אך יש לי בעיה שאינני מצליח לפתור. עד עכשיו, כל הנסיונות שלי ליצור טופס כדי שהמבקרים יוכלו לשאול שאלות או לדווח על קישורים מתים, כל הנסיונות נכשלו. לא משנה אם אני מפנה את הטופס לקובץ או לדואר, כך או כך זה לא עובד. עד כמה שאני יכול לשפוט אני עשיתי את הכל נכון מבחינת תחביר ה HTML כך שהאפשרויות שנשארו הן : א - שזה משהו הקשור לדפדפן שאני עובד אתו - נטסקייפ 7 או ב- שזה קשור לדומיין שאני עובד תחתיו גאוסיטיס. אם מישהוא יכול לעזור לי אני מאוד יודה לו. אגב, אני רוצה את תוכן הטפסים רק לקריאה ולא לעיבוד עם CGI .

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  25. שלום פורום, אני מנסה לקלוט מספר קבצי Excel ממספר מקורות שונים שמכילים מידע טבלאי ללא מזהה (ID). בסיום הקליטה המידע צריך להכתב למסד הנתונים (Oracle). הבעיה היא שיכולה להיות כפילות מידע ממספר מקורות שונים, ובגלל שאין לי מזהה יחיד עיקר ההשוואה מבוססת על טקסט. כלומר ניקח את הדוגמה הבאה בה אני מקבל את אותו המידע מכמה מקורות עם שינויים קלים: Source A: The Dark Knight Source B: Batman The Dark Knight Source C: The Dark Knight 2008 התהליך הוא לא אוטומטי 100% כלומר כל עוד אין התאמה (לא נמצא כזה ערך במסד) תנתן התערבות למשתמש. רצוי שתהיה כמה שפחות התערבות מהמשתמש בייחוד אחרי שהוא כבר "התערב" לגבי קלט מסויים. יכול להיות שבאמת אין ערך מתאים עדיין במסד ואז המשתמש יפתח כניסה חדשה …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים