עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Sharonk1,

זוהי תוכנה קטנה שנכתבה ב C# המאפשרת לשחזר את רזולוציית המחשב שלכם. נגיד שאתם מפתחים תוכנה שמשנה את הרזולציה בזמן ריצה כדי לגרום למראה טוב יותר, בזמן הפיתוח אתם מריצים אותה אין ספור פעמים וסביר להניח שיהיו הרבה קריסות, בכל פעם כזאת תצטרחו להחזיר את הרזולוציה לקדמותה. התוכנה הזאת מאפשרת לכם לעשות את זה בלחיצת כפתור. כל מה שצריך לעשות זה לשמור פעם אחת את הרזולוציה התקינה ע"י לחיצה על save resolution.exe ואחר כך כשרוצים לוחצים על resolution recovery.exe והתצוגה תחזור לקדמותה פשוט ונוח.

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  2. Started by generalA,

אם אני מחבר לד לפורט פלט 100H, ומחבר שמונה מתגים לפורט קלט 101H, הכוונה מ- D0 ועד D7. איך תיראה התוכנה שאני צריך לכתוב למעבד 8086, ע"מ לגרום להבהוב הלד בהתאם לנתון הנקלט ? הכוונה היא שכאשר למשל המתגים מראים 10H הלד יהבהב 16 פעם. אני יודע שאני אמור להשתמש בתוכנית ממש פשוטה אשר מעורבת בה תת שגרה בשם DELAY אשר גורמת להשהייה. תודה אנשים !

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  3. Started by itamarz,

נתקלתי בבעיה של שינוי COMBOBOX המתבסס על חלון EDIT בשפת VB. שימוש בפונייה SETWINDOWTEXT לא עזרה בכל המקרים. אבקש את עזרתכם. תודה

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  4. Started by rimaliv,

שלום לכולם! נתקלתי בבעיה עם פקד הimagebutton באתר שלי. בIE הקוד עובד בצורה חלקה אבל בchrome רק אם ניגשים לכפתור בעזרת הtab ולוחצים עם מקש הenter במקדלת זה עובד. הקוד: <asp:ImageButton ID="UnsubsribeCaster" runat="server" ImageUrl="~/subscription images/UnSubscribe_Button.png" OnClick="CasterBTN_Click"/> הcode behind עושה כמה פעולות פשוטות של הכנסה לDB. לא בטוחה אפילו איך אני תוקפת את העיניין הזה .... אשמח לעזרה :-X תודה!!

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  5. ^^ התוכנה היא ejs : www.um.es/fem/Ejs ואני לומד אותה בחמד"ע בת"א אני צריך להגיש ליום חמישי הדגמה של איזשהו חוק פיזיקלי שמודגם בתוכנה הזאת..

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  6. אני משתמש בשורה הבאה.. DateTime.Now.ToString("dd-MMM-yyyy ") ובמחרוזת חוזר לי שם היום וחודש בעברית ואני רוצה אותם באנגלית, איך אני יכול לעשות זאת? עריכה: פתרון DateTime.Now.ToString("ddd, dd MMM yyyy HH':'mm':'ss 'GMT'", new System.Globalization.CultureInfo("en-US"))

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  7. Started by beeper,

אז ככה, יש לי כבר התחלה של תוכנית שפותחת קובץ WAVE ב-C# (ומאפשרת לשמוע אותו) ועוד פונקציה שמקבלת מערך שהוא בעצם קובץ ה-WAVE ועושה עליו כל מיני פעולות (FFT) השאלה שלי איך אני בונה מערך כזה לקובץ WAVE כדי שאני אוכל להעביר אותו לפונקציה הקיימת תודה

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  8. Started by shai87,

שלום יש לי תרגיל ב-C לקליטת מחרוזות, ואסור שהמחרוזת תכיל מספרים. קליטת המחרוזת אני עושה בעזרת gets והבעיה היא שאני לא יודע איך אני נותן תנאי שלא יכיל מספרים. אשמח מאוד לעזרה, בברכה שי.

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by ISmile4U,

האם ב CSS ישנם משפטי התניה ואם כן אז כיצד רושמים אותם/משתמשים בהם?

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  10. Started by נעמה.,

אני רוצה ליצור חלון אליו אני מוסיפה panel מסוג BorderLayout. לכל איזור בפאנל הזה, אני רוצה להוסיף פאנל מסוג אחר. איך עושים את זה???? הצהרתי על חלון Frame: Frame f = new Frame ("Good Morning"); מה עכשיו?

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  11. Started by Armageddon1,

התחלתי ללמוד פייתון ונתנו לי שאלה לבית : לכתוב תוכנית המדפיסה את כל הזוגות הסדורים של מספרים טבעיים שסכומם 17 . אפשר אולי כיוון לפתרון ?

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  12. Started by bykeking,

אז ככה, בניתי מזמן מזמן תוכנה קטנה בשביל לפתור משוואות ריבועיות. עכשיו, אני רוצה להוסיף את האפשרות להציג את הפתרון גם ע"י פרמטרים (לדוג: X1=12a). // 4.cpp : Defines the entry point for the console application. // #include "stdafx.h" int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[]) { return 0; } #include <stdio.h> #include <math.h> int main() { int a, b, c; int delta; printf("please enter A, B, C: "); scanf("%d%d%d", &a, &b, &c); /*are they any solution?*/ if (a == 0 && b == 0 && c != 0) { printf("there is no solution!\n"); return 0; } /*find the number of solutions*/ else if (a == 0 && b == 0 && c == 0…

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by 8us.co.il,

הצעת מחיר על : בניית מערכת אינדקס אתרים עם הרבה קטגוריות. וממשק ניהול בו אני אוכל לאשר או לא לאשר כל אתר ואתר אשר מבקש להוסיפו לקטגוריה. אני צריך שתשלב לי את זה עם העיצוב שלי. ומערכת בא משתמשים רשומים יוסיפו מדריכים בקלות +ממשק ניהול בו אני אוכל לעקוב אחרי כל זה. תודה slava@mycomp.co.il

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by neogod,

כתבתי תוכנית אשר אמורה להשוות שני מערכים חד מימדיים ,אך משום מה החיפוש הבינארי לא מחזיר לי את ההתוצאות הדרושות public class IntVector { //instance variable private int [ ] _arr; /** * Constructor for objects of class IntVector */ public IntVector (int size) { _arr = new int [size]; } //methods /** * */ public void addInt (int num , int index) { if(index<_arr.length) _arr[index] = num; else System.out.println("the index is bigger than the array"); } /** * */ private void swap(int [] data , int first , int second) { int temp; temp = data[first]; data[first] = data[second]; data[…

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  15. שלום אני קולט ערכים עבור 2 פרמטרים ומשתמש ב cin לצורך זה. להלן הקוד: // temp.cpp #include <iostream> using std::cin; using std::cout; int main() { int temp, temp1; cout << "First"; cin >> temp; cout << "\nSecond:"; cin >> temp1; return 0; } בהרצה אני מקבל: First ולוחץ על ctrl_z. אח"כ אני מקבל ע"ג המסך: Second ואינני יכול להקליד ערך למשתנה השני כי התכנית מסתיימת. שאלה: איך אני יכול להמשיך להציב ערכים באמצעות cin אחר לחיצה על ctrl_z? תודה !

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  16. Started by blue_core,

אשמח אם מישהו יוכל לשתף אותי בדרך הטובה ביותר לערוך אתר בעברית. מבדיקות שעשיתי גיליתי, לצערי, שמוצריה של חב' מקרומדיה לא ממש תומכים בעברית ובמיוחד בטקסט מימין לשמאל. בעיות עם FLASH ו DREAMWEAVER. עם איזו תוכנה הכי קל וטוב לבנות אתר הכולל טקסטים בעברית ? יש כמובן את FRONTPAGE של מיקרוסופט אבל יצא לו שם רע. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  17. Started by Ben.,

גם במחשב החדש שלי וגם במחשב הקודם לא הצלחתי להתקין שרת SQL ... חבר שלי הביא לי דיסק עם ויז'ואל סטודיו 2005 וזה מתקין הכל חוץ משרת הSQL .. יש לכם מושג מה הבעיה? אתם יכולים להביא לי הורדה של התקנה של שרת SQL בלבד?

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  18. Started by TomB,

אני עובד עם גירסה מאד מצומצמת של J2ME. מה שאני צריך שיקרה הוא שאוביקט מסויים יקרא מידע מקובץ שמתעדכן מדי פעם ויודיע על זה לראשי. הדרך הנכונה לעשות את זה היא להשתמש בEVENT, אבל חסרות לי הרבה ספריות במערכת שאני עובד עליה, ואני לא מצליח למצוא הסבר שלא כולל דברים שאין לי... יש לי את ה-interface שנקרא EventListener ואת האוביקט שנקרא EventObject. יצרתי interface חדש - public interface UpdateListener extends EventListener { public abstract void updateFileChanged(String updateData, int flags); } ואני עושה לו Implement מהראשי. יש לי ספריה Update שפותחת וקוראת את הקובץ. פה נתקעתי - לא הבנתי אם היא צריכה להרחיב את EventObject, או שצריך ליצור בה תת ספריה שהיא זו שמרחיבה את EventObj…

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  19. יצרתי DATABASE בMYSQL , יש שם בפנים שני רשימות : 1- SUBJECTS 2- PAGES עכשיו זה כאילו נושא ותת נושא בתפריט כאשר מה שמקשר ביניהם זה הID בSUBJECT ו SUBJECTֹ_ID בPAGES, אם זה אותו המספר אז הם מתאימים ( מקווה שאתם מבינים ). עכשיו השאלה שלי זה איך אני בעצם שולף את המידע כדי לסדר את זה כמו שצריך בתפריט שלי באתר ? כמו שציינתי אני דיי חדש ומתחיל בPHP ככה שהשמח לקבל הסבר כמה שיותר פשוט, אם יש איזה לינק לחומר קריאה בנושא או דוגמאות זה גם יהיה אחלה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  20. Started by wow,

יש לי ListBox בפרויקט ב-C# שאליו אני מכניס קבצים, הגדרתי לו בפרופרטי שיהיה לו גלילה למעלה - למטה ולצדדים (אורך שם הקובץ) אם יש לי יותר קבצים מהגובה של ה-ListBox אני רואה כפתור גלילה אבל כשאני מכניס קובץ עם שם ארוך אני לא רואה את הכפתור גלילה לצדדים ואין לי אפשרות לראות את כל שם הקובץ למרות שהוא מופיע בגריי (גם לכפתור גלילה למעלה ולמטה זה מופיע בגריי אבל הוא מופעל כשהוא צריך) ראיתי בפרופרטי שאפשר להכניס אורך מינימלי ומקסימלי וככה תמיד אני אראה את הכפתור גלילה לצדדים אבל אני רוצה שהוא יופיע רק במקרה הצורך

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  21. אני עובד בקומפיילר VS C++ וכאשר אני מקמפל תוכניות ואני מריץ את הקובץ exe הנמצא בתיקייה debug הוא נסגר קופץ ונסגר כמעט מייד (מדפיס קודם את מה שהוא אמור להדפיס). מה ניתן לעשות? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  22. אהלן, אני מנסה להשלים את הפקודה הבאה הבעיה היא שאין לי מושג איך לשמור את ההפרש בין הימים בתוך DaysOut. חשבתי על ליצור טבלה זמנית שתכיל את שני התאריכים פלוס שדה ריק ואז בשאילתה נוספת להכניס לשדה הריק את ההפרש ובשאילתה שלישית להריץ SELECT עם התנאי של ההפרש אבל אני לא מצליח לגרום לעסק לעבוד. (מה גם שאני אמור לעשות את זה בשאילתה אחת בלבד :-X) הנה הקוד שיש לי כרגע SELECT FirstName, LastName FROM CUSTOMER, RENTAL WHERE DateDiff('d', DateRented, DateReturned) > 2 and CUSTOMER.MemNum = RENTAL.MemNum; אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  23. Started by ras81,

שלום נניח ויש לי את התוכנית הבאה אשר מורכבת משלושה קלסים בשלשה קבצים שונים 1. RUN 2. NAME 3. BIRTHDAY DATE אני רוצה לקלוט תאריך עם יום הולדת לNAME אבל במידה והתאריך לא בסדר פשוט לזרוק הודעת שגיאה ולהשיאר רק תשם. איך אני עושה זאת עם EXEPTIONS? אני לא יכול פשוט ל"זרוק" (THROW) ולקלוט בRUN כי אז ייאבד לי השם. האם אני צריך ל"תפוס" (CATCH) בNAME, שם אני לא עושה כלום מלבד לזרוק לRUN, האם זה ייגן לי על השם? תודה רבה לכל העוזרים וחג שמח

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  24. Started by bdoron,

אני רוצה שבטופס שלי אני אצור קובץ xml חדש לאחר קריאה ראיתי שאני צריך לעשות לטופס הASPX שלי import לsystem.xml עשיתי את זה ואני מחפש את xmltextwrite ואני לא מוצא אותו יש למישהו מושג למה חסר לי האובייקט הזה בnamespace שייבאתי? זה מה שעשיתי : <%@ Import Namespace="System.Xml" %> ושאני רושם xmltext אין לי שום השלמה למתודה שאני מחפש , ראיתי באינטרנט דוגמאות שעושים import לnamespace הזה והמתודה כן מופיעה אז אני רוצה לדעת מה אני עושה לא בסדר...

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  25. שלום, העליתי את הפוסט בפורום windows והבנתי שיש להעלותו כאן לכן הנני מעלה אותו בשנית פה. ברצוני להקליד טקסט עברי בממשק הטקסטואלי של windows7 לצורך הוספת נתונים בעברית לטבלה בשרת mysql. תצורת ה region and language, בלוח הבקרה, מוצגת בתמונה הרצ"ב. בממשק , אני לוחץ alt_shift לקבלת עברית והתווים המוקלדים הינם ביוונית או קירילית. לא מה שאני רוצה. מישהו יכול לאבחן את הבעיה ולכוון אותי כיצד מקלידים תווים בעברית בממשק הטקסטואלי (dos לשעבר)? תודה !

• 2 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים