עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני די חדש בתחום, התחלתי ללמוד ג'אווה לפני 3 חודשים.. אני צריך עזרה בעניין מסויים ואני מקווה שאני אצליח לנסח אותו ככה שתוכלו להבין.. יש איזשהי אפליקציית פלאש, משחק כלשהו, שאני רוצה לקלוט את המידע שעובר מהאפליקציה למחשב שלי וההפך. המטרה שלי היא לשמור את כל מה שנשלח מהאפליקציה אליי ככה שאני אוכל להסתכל על המידע הזה ולהבין מה קרה באפליקציה בלי להסתכל עליה (אלא רק על המידע הזה שנשמר). ואני רוצה לראות איזה הודעות עוברות מהמחשב שלי לאפליקציה כדי שאוכל ליצר תוכנה שתשלוט על המשחק בסגנון "טייס אוטומטי". מקווה שהבנתם את השאלה.. תודה!!

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  2. שלום, עבדתי די הרבה זמן על האתר החדש שלי שנקרא: www.gitaratabs.com האתר משמש ללימוד גיטרה וכלים נוספים. הוא מכיל בתוכו טאבים+שיעורים, טאבים ואקורדים איכותיים ביותר. האתר מותאם לכל הרזולוציות, המסכים, הדפדפנים ואפילו מותאם לסלולרי וטבלטים.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by Nadab,

שלום! אני סטודנט לתיכנות ובניית אתרים. בכדי לתרגל לקחתי כהשראה אתר מסויים ובניתי אותו בעצמי. מבחינת עיצוב ומבנה אפשר להעריך שהאתר שבניתי נראה דומה מאוד למקור. לא העתקתי שום קוד ולא תמונה את הכל אני בניתי! השאלה שלי היא: אם הייתי רוצה להעלות את האתר לרשת האם אני מפר זכויות רק בגלל שהתוצאה הסופית דומה מאוד למרות שהקוד שונה לחלוטין? ובכלל אם מישהו מכיר מסמך עדכני כלשהו באינטרנט שמדבר על דברים מהסוג הזה אשמח מאוד לקבל קישור. תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  4. Started by shaidope,

שלום לכולם! אני סטודנט להנדסת חשמל, ובמסגרת הפרוייקט שלי אני רוצה לכתוב תוכנה (עצמאית או פלאג אין), שישלח את הdata שמגיע לכרטיס קול (מהווינדוס) גם להתקן USB כלשהו. כמה שאלות: 1) אניר וצה לכתוב את הדרייבר לUSB אבל בפועל אין לי את ההתקן USB שאני רוצה שהדרייבר יתאים לו. האם אפשר לכתוב את הדרייבר גם אם אין לי את החומרה? 2) מישהו יכול לתת כמה קווי מנחה לכתיבת הדרייבר? בעיקרון אני פשוט רוצה להעביר חבילות של DATA שייצאו דרך הפורט של הUSB (כמה זה מסובך?!) 3)ספרות מומלצת? לינקים רלוונטים? 4)מה יהיה יותר פשוט, לכתוב תוכנה שתעשה את ההעתקת המידע שנשלח לכרטיס קול ושולחת אותו גם לUSB או פשוט לכתוב איזה נגן ששולח את הקבצים עצמם? אני רוצה בעיקרון להעביר את כל הסאונד מהווינדוס לUSB ולא רק…

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  5. Started by vourt,

אני מחפש אזשהו קוד מוכן, או תוכנה שעושה את העבודה, של אלבום תמונות מחולק לקטגוריות, שניתן להעלותו לאתר בWEB , ואף לנהלו מרחוק (עידכונים וכו'). יש למישהו מושג אם יש כזה דבר בכלל או שצריך להכין לבד ??? תודה וסופשבוע נפלא לכולם, כפיר kfir@jesta.co.il

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by Zeev86,

חיפשתי ברשת פקודה לשליחת מקש shift, אבל מצאתי פקודות ששולחות מקש shift רק בצירוף מקשים אחרים. האם קיימת פקודה מסוימת שתפתור לי את הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by orninyo,

שלום מישהו יכול להסביר לי בעברית את ההגדרה שבתמונה המצורפת? ולתת רעיונות איך לעשות את זה בזמן O(n) ו- O(n^2) ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  8. רציתי אם אפשר עזרה בעניין של חיבור של שתי תוכנות שבניתי שמבוססות על שרת לקוח המטרה שלי ששתי התוכנות יתחברו בניהם כל עוד שהתוכנה של הלקוח שאמורה להתחבר לתוכנת השרת, בלי ידיעת כתובת הIP (של השרת) משום שהתוכנה של השרת שהיא נמצאת על מחשב מסויים מחליפה כתובת IP לעיתים קרובות ואז אני לא יכול להגדיר בתוכנת הלקוח כל הזמן את כתובת הIP שהשתנתה אשמח לרעיונות חשיבתיים (לכן גם אני כותב באיזה שפת תיכנות כתבתי את התוכנות) כיצד לעשות פעולה זו (לדוגמה הציעו לי שהשרת יעביר את כתובת הIP שלו לדף אינטרנט שאני יצור ואז תוכנת הלקוח תחפש בדף האינטרנט את הכתובת ותתחבר לתוכנת השרת אבל אני מחפש רעיון יותר בטוח מאשר פירסום כתובת הIP בדף אינטרנט) תודה רבה רבה מראש לעוזרים בכל אופן התוכנה נכתבה בויז…

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  9. Started by antonio1,

אני חדש עם התוכנה ואין לי מושג איך להריץ תוכנית ולראות שהיא אכן עובדת ניסיתי בכפתור של הplay וזה לא מצליח זה פותח לי חלון אפור בשם form 1 והחלון ריק יש למישהו מושג מה עושים תודה.

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  10. בהידור הקוד דלהלן אני מקבל הודעת שגיאה: קוד: // temp1.cpp #include <iostream> using std::cout; void myM(char *); int main() { myM("june"); return 0; } void myM(char *month) { switch(month) { case 'june': cout << "\nJune"; } } הודעת השגיאה אומרת: ציטוט: error e2383 switch selection expression must be of integral type in function myM(char *) מישהו יכול לעוץ לי מה לשנות בקוד כדי שיעבור הידור ? תודה !

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  11. האם זהו פורום שעוסק גם במטלב ואם לא, מישהו מכיר אחד טוב? תודה

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  12. שלום, העליתי את הפוסט בפורום windows והבנתי שיש להעלותו כאן לכן הנני מעלה אותו בשנית פה. ברצוני להקליד טקסט עברי בממשק הטקסטואלי של windows7 לצורך הוספת נתונים בעברית לטבלה בשרת mysql. תצורת ה region and language, בלוח הבקרה, מוצגת בתמונה הרצ"ב. בממשק , אני לוחץ alt_shift לקבלת עברית והתווים המוקלדים הינם ביוונית או קירילית. לא מה שאני רוצה. מישהו יכול לאבחן את הבעיה ולכוון אותי כיצד מקלידים תווים בעברית בממשק הטקסטואלי (dos לשעבר)? תודה !

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by pssheba,

שלום, מישהו מתמצא בביטויים רגולריים ? ברצוני לנסח ביטוי העשוי על טהרת האותיות ומונה 10 אותיות בדיוק. ארשום אותו כך: /^[a-zA-Z]{10}$/ הבעיה שלי היא: אם אני רוצה ביטוי כנ"ל באורך 10 תוים מקסימום ו 2 תוים מינימום כיצד מנסחים זאת בביטוי רגולרי ? תודה

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by puvsc,

יש לי בעיה- אני לא מצליח לשנות URL עם HTACCESS, הוא עובד- ומשפיע על האתר- קיבלתי שגיאה 500 כשהכנסתי שם שטויות, וה MOD_REWITE פעיל... לפי phpinfo... אשמח אם מישהו יוכל לעזור: זה הקוד של ה HTACCESS: <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d RewriteRule ^.*$ - [NC,L] RewriteRule ^.*$ index.php [NC,L] RewriteRule ^([^/]*)/([^/]*)\.html$ /allProduct.php?class=$1&camp=$2 [L] </IfModule>

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by gkman,

שלום לכולם אני מנסה לרכז טבלה ב-HTML באמצע העמוד (ולא את התוכן) בלי להשתמש ב-ALIGN אלא בעזרת STYLE והמאפיין TEXT-ALIGN רק שזה מרכז לי את התוכן לאמצע ולא את הטבלה (ואילו בIE גם את הטבלה) ניסיתי גם לעטוף את הטבלה בתגיות DIV אבל התוצאה הייתה דומה מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  16. Started by Kirma,

שלום, במסד נתונים השעה נשמרת ככה 2011-10-13 19:10:00 איך אפשר לשנות את זה בעזרת פונקציית\קוד PHP לפורמט הזה 13 October 2011, 19:10 תודה מראש :]

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  17. אני צריך שרת פרטי עם שטח איכסון של 50-100 מגה שיתמוך בasp ושאני יוכל להפעיל עליו מסד נתונים SQL אני קונה את השרת לחודשיים מקסימום אם זה משנה מאיזה חברת שרתים אתם ממליצים לקנות את השרת?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  18. יש אפשרות לדעת מה המימוש של הגרלת מספר אקראי בC# או בג'אווה (או בכל שפה אחרת...)?

19. Started by mystic,

שלום לכולם, אני חדש בפורום ולאחרונה גיליתי שכל עניין התכנות מושך אותי ואני שוקל גם ללמוד את זה כתואר (מדעי המחשב למשל). בעבר לא התעסקתי בנושא הזה, הייתי גיימר בסביבות ה9 שנים עד שהחלטתי שמספיק והגיע הזמן להשקיע בדברים אחרים בחיים. אני מתנצל מראש אם זה לא המקום לשאלתי. רציתי לדעת ממה בעצם מתחילים? אני מעדיף להתחיל ולנסות ללמוד מהאינטרנט לפני שאני מוציא כסף על ספרים אבל מאיזו שפה אני אמור להתחיל והאם מישהו יכול לכוון אותי גם לאתרים מסוימים או מדריכים כאלה ואחרים שיוכלו לעזור לי? תודה מראש לעוזרים!

20. שלום, אני מתכנת תוכנות CONSOLE ב- Turbo C ואני מחפש ספריות שבעזרתן אפשר ליצור ממשק משתמש גרפי (GUI) דומה לזה שבשימוש ב- Turbo C עצמה. מי שלא הבין אני מתכוון לספרייה שמאפשרת ליצור חלונות, כפתורים, תפריטים וכו' והכל ל- DOS. אני יודע ש Turbo C משתמשת בספרייה שנקראת Turbo Vision אבל היא מסובכת מדי לשימוש. אם מישהו מכיר פרוייקט\תוכנה שיכולה לעזור לי שירשום פה בבקשה.. בתודה מראש, עומר שקדי. נ.ב. שמעתי שיש אפשרות (באמצעות תוכנה) לכתוב בעברית ב- Turbo C. עוד מישהו שמע על זה ויכול לפרט? ובאותו נושא - האם ניתן לתכנת את התוכנה כך שהטקסט יכתב מימין לשמאל במקום משמאל לימין? (בשביל העברית..)

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  21. Started by OutRaGe,

שלום רציתי לשאול שאלה קטנה לגבי ממשקים בג'אווה מותר במתודה בתוך ממשק לשים פקודה הדפסה כלשהיא או שבכלל אסור וזה רק כותרות ? ולגבי משתנים בממשק מותר רק Static או רק Final או רק Static final ? התבלבלתי עם אלה בממשק ויש כזה תרגיל: יש ממשק AnimalBehavior עם 2 כותרות לא משנה מהן כרגע.. ומחלקה Mammal שמיישם את AnimalBehavior ומחלקה נוספת Cow שיורשת את Mammal (כל זה נמצא בתרשים, מ-Cow אין חץ יישום ל-AB) אז האם הכותרת של Cow צריכה להיות: Cow extends mammal וזהו ? ואם כן אז בכל מקרה Cow אמורה לממש את המתודות של AnimalBehavior ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by orninyo,

. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  23. Started by ~שירה,

אני צריכה לצור קובץ וכל פעם להכניס לתוכו עוד פרטים ושזה יעמוד בטבלה מסודרת <עמודה של שם, עמודה של שם משפחה, עמודה של טלפון וכו'> איך עושים את זה??? אשמח לכל עזרה שהיא. לא מוצאת את ידי ורגלי.

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by D-M-X,

איך אפשר להכין מחרוזת שמוגבלת ב2 גרשיים ('') עם שימוש בגרש בתוך המחרוזת עצמה?

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by dragonXxX,

אני משתגע, איך אני עושה את כל הכפתורים והטבלאות וכל השטויות ב JAVA בעיצובים שונים ממה שנוצר בכתיבת אתר, לדוגמא, איך עושים כפתורים כמו אלה שלמעלה? : עמוד ראשי, עזרה, חיפוש.. כל אלה.. תעזרו לי אני מיואש מלחפש איך זה יכול להיות שזה תמונות? אם זה תמונות אז איך עשו את הטבלאה שלמעלה של ה "ראשי" "מדורים" ביקורת" וכו', ככה מחוברים? זה buttos בתוך form , לרשום קישורים של 30 תמונות, זה נשמע לי קצת טיפשי, חשבתי יותר בכיוון שאולי מתקינים חבילה של כפתורים או משהו.. ולשני שהגיב, מה רשמת שם? זה לא אומר לי כלום ולא מובן מה לעשות את השורת קוד הזו

• 4 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.