תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
הנה שני השאלות, אם יש למישהו פיתרון אני ממש אשמח לראות אותו כי יש לי מחר בגרות, תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי ListBox בפרויקט ב-C# שאליו אני מכניס קבצים, הגדרתי לו בפרופרטי שיהיה לו גלילה למעלה - למטה ולצדדים (אורך שם הקובץ) אם יש לי יותר קבצים מהגובה של ה-ListBox אני רואה כפתור גלילה אבל כשאני מכניס קובץ עם שם ארוך אני לא רואה את הכפתור גלילה לצדדים ואין לי אפשרות לראות את כל שם הקובץ למרות שהוא מופיע בגריי (גם לכפתור גלילה למעלה ולמטה זה מופיע בגריי אבל הוא מופעל כשהוא צריך) ראיתי בפרופרטי שאפשר להכניס אורך מינימלי ומקסימלי וככה תמיד אני אראה את הכפתור גלילה לצדדים אבל אני רוצה שהוא יופיע רק במקרה הצורך
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, עבדתי די הרבה זמן על האתר החדש שלי שנקרא: www.gitaratabs.com האתר משמש ללימוד גיטרה וכלים נוספים. הוא מכיל בתוכו טאבים+שיעורים, טאבים ואקורדים איכותיים ביותר. האתר מותאם לכל הרזולוציות, המסכים, הדפדפנים ואפילו מותאם לסלולרי וטבלטים.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
טוב הבעיה שלי הולכת ככה עיצבתי אתר עכשיו יש מעין קטע כזה שהטקסט שצריך לבא בתוכו גדול מדי בישבילו ואנחנו ממש לא יכולים להגדיל תריבוע.. עכשיו עלה רעיון ליצור מעין תיבת טקסט עם גלילה שיכלו לרדת ולראות את כל הטקסט בשטח שניתן.. רציתי לדעת אם ניתן לעשות תיבת טקסט לא משנה באיזה שפה של תיכנות אתרים אפילו סקריפטים וכו..כך שהרקע שלה יהיה שקוף בעם שיראו את הרקע של הקוביה עליה הטקסט יושב אפשרי?? ועוד שאלה פחות חשובה כאן ניתן להתפשר מישהו יודע איך ניתן לתכנת פס גלילה שאני הכנתי?? כאילו במקום הפס של התיבה שישתמשו בפס שאני הכנתי וזה העיצוב מקווה שתבינו יותר טוב איתו הריבוע עליו מדובר זה הריבוע הגדול ביותר והפס גילילה זזה שנמצא בתוכו...
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אהלן, כבר זמן מה שאני עובד על מערכת ב-PHP, שכוללת הרשמה, LOGIN, ופאנל אדמיניסטרציה מצומצם. מה שאני צריך ממכם, חברי הפורום זה לנסות ולשגע את המערכת, SQL INJECTION, XSS וכו', וגם בדיקה קטנה למה שכבר יש. כמו כן, עבדתי במשך מספר שעות על מערכת ANTI-PROXY ומערכת הרשמה ב-JS, אשמח אם חברי הפורום ייבדקו את הכל. תודה לכל המשתתפים http://84.109.228.17 במידה ואתם רוצים לנסות את ה-ADMIN PANEL - שם משתמש: admin סיסמא: 111111
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני סטודנט להנדסת חשמל, ובמסגרת הפרוייקט שלי אני רוצה לכתוב תוכנה (עצמאית או פלאג אין), שישלח את הdata שמגיע לכרטיס קול (מהווינדוס) גם להתקן USB כלשהו. כמה שאלות: 1) אניר וצה לכתוב את הדרייבר לUSB אבל בפועל אין לי את ההתקן USB שאני רוצה שהדרייבר יתאים לו. האם אפשר לכתוב את הדרייבר גם אם אין לי את החומרה? 2) מישהו יכול לתת כמה קווי מנחה לכתיבת הדרייבר? בעיקרון אני פשוט רוצה להעביר חבילות של DATA שייצאו דרך הפורט של הUSB (כמה זה מסובך?!) 3)ספרות מומלצת? לינקים רלוונטים? 4)מה יהיה יותר פשוט, לכתוב תוכנה שתעשה את ההעתקת המידע שנשלח לכרטיס קול ושולחת אותו גם לUSB או פשוט לכתוב איזה נגן ששולח את הקבצים עצמם? אני רוצה בעיקרון להעביר את כל הסאונד מהווינדוס לUSB ולא רק…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לעשות סטייל כללי לקישורים (צבע קישור לא לחוץ- עכבר מעל- קישור שנלחץ) מקובץ CSS נפרד. כדי שאני לא יצטרך להוסיף בכל קישור class (אני יודע איך לעשות את זה בתוך דף HTML עצמו אבל משום מה זה לא עובד לי מקובץ CSS) חוץ מזה אני מנסה לבנות class לטבלה שגם קובעת את הערכים לשורות ולתאים של הטבלה כך שאני לא צריך לכתוב לכל תא class="" זה לא הולך לי- כבר הרבה זמן לא עסקתי בעסק הזה- אני אני מסתבך עם זה שוב. תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני עשיתי קוד ב JAVASCRIPT ל DRAG & DROP הכול עובד מצויין בFF אבל בIE7 יש בעיה שאני רוצה להזיז תמונות כל פעם שאני מנסה להזיז תמונה הוא מזיז סנטימטר ואז מראה את הסימן של unaviliable ומפסיק להזיז את התמונה בבקשה עזרה חיפשתי בגוגל ולא נפתר
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש אפשרות לדעת מה המימוש של הגרלת מספר אקראי בC# או בג'אווה (או בכל שפה אחרת...)?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להסביר לי בעברית את ההגדרה שבתמונה המצורפת? ולתת רעיונות איך לעשות את זה בזמן O(n) ו- O(n^2) ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לשתף אותי בדרך הטובה ביותר לערוך אתר בעברית. מבדיקות שעשיתי גיליתי, לצערי, שמוצריה של חב' מקרומדיה לא ממש תומכים בעברית ובמיוחד בטקסט מימין לשמאל. בעיות עם FLASH ו DREAMWEAVER. עם איזו תוכנה הכי קל וטוב לבנות אתר הכולל טקסטים בעברית ? יש כמובן את FRONTPAGE של מיקרוסופט אבל יצא לו שם רע. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש הסבר או טוטוריאל בנוגע לסליקה אוטומטית בASP. כלומר איך עושים בASP טופס שמבקש מהגולש כרטיס אשראי, ולאחר שליחת הטופס מבצע את החיוב הדרוש אוטומטית...
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אוקי אז הנה המצב, אני תלמיד בית ספר ולומד C בנוסף אני לומד C++ במכללה (בחינם ;D) אני עושה פרויקט (שאת הדקויות שלו אין לי כוח וזמן להסביר) הבעיה שלי היא שאין לי שמץ של מושג איך אני מבקש מהמחשב תאריך מלא (אין לי מושג איך זה הולך בדיוק במחשב) העיקר הוא שאני צריך להשיג: 1) התאריך של היום 2) שנה 3) חודש תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
האם זהו פורום שעוסק גם במטלב ואם לא, מישהו מכיר אחד טוב? תודה
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להשלים את הפקודה הבאה הבעיה היא שאין לי מושג איך לשמור את ההפרש בין הימים בתוך DaysOut. חשבתי על ליצור טבלה זמנית שתכיל את שני התאריכים פלוס שדה ריק ואז בשאילתה נוספת להכניס לשדה הריק את ההפרש ובשאילתה שלישית להריץ SELECT עם התנאי של ההפרש אבל אני לא מצליח לגרום לעסק לעבוד. (מה גם שאני אמור לעשות את זה בשאילתה אחת בלבד :-X) הנה הקוד שיש לי כרגע SELECT FirstName, LastName FROM CUSTOMER, RENTAL WHERE DateDiff('d', DateRented, DateReturned) > 2 and CUSTOMER.MemNum = RENTAL.MemNum; אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
צריך ויזואל ביסיק 6 ורק ויזואל ביסיק (6) אני צריך אותה דחופ
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מחפש אזשהו קוד מוכן, או תוכנה שעושה את העבודה, של אלבום תמונות מחולק לקטגוריות, שניתן להעלותו לאתר בWEB , ואף לנהלו מרחוק (עידכונים וכו'). יש למישהו מושג אם יש כזה דבר בכלל או שצריך להכין לבד ??? תודה וסופשבוע נפלא לכולם, כפיר kfir@jesta.co.il
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום יש לי את הדף asp הבא שמקשר בין ה-בסיס נתונים לבין האתר. עכשיו הנה הקוד: <html> <head> <title>Final club detail chack</title> <style> a { text-decoration : none ; color : #ad7b32 ; } a.pic { text-decoration : none ; color : black ; } font { color : #ad7b32 ; font-family : Arial ; font-size : 12 ; } font.star { color : red ; font-size : 12 ; font-family : Arial ; } body { background-color : black ; } </s…
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, העליתי את הפוסט בפורום windows והבנתי שיש להעלותו כאן לכן הנני מעלה אותו בשנית פה. ברצוני להקליד טקסט עברי בממשק הטקסטואלי של windows7 לצורך הוספת נתונים בעברית לטבלה בשרת mysql. תצורת ה region and language, בלוח הבקרה, מוצגת בתמונה הרצ"ב. בממשק , אני לוחץ alt_shift לקבלת עברית והתווים המוקלדים הינם ביוונית או קירילית. לא מה שאני רוצה. מישהו יכול לאבחן את הבעיה ולכוון אותי כיצד מקלידים תווים בעברית בממשק הטקסטואלי (dos לשעבר)? תודה !
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אפליקציית winforms שכתבתי משתמשת בקובץ XML כדי לשמור הגדרות משתמש. אם windows קורס מסיבה כלשהי, הרבה פעמים קובץ ההגדרות נעשה מזובל או ריק. כדי לנסות להתגבר על זה הוספתי קובץ גיבוי. אחרי סיום הכתיבה לקובץ הראשי, אני מנסה לקרוא ממנו, אם הצלחתי אני שומר עותק נוסף שלו. בצורה זו, אם משהו קורה לקובץ הראשי, אמור להיות לי גיבוי משמירה אחת קודם. בפועל שני הקבצים נהרסים... XmlWriter writer = XmlWriter.Create(mSettingsFilePath); writer.WriteStartElement("Settings"); foreach (BaseProperty prop in mSettings.Values) { writer.WriteStartElement("Setting"); prop.Serialize(writer); writer.WriteEndElement(); } writer.WriteEndEle…
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, יש משהו שאני לא מבין לגבי עיצוב אתרי אינטרנט. רוב אתרי האינטרנט למשל האתר הזה HWZONE בנוי בבסיס מטבלה אחת והרבה תאים? או שהוא מחולק לכמה פריימרים שכל אחד מציג דף שונה? למשל אתר שיש בו תפריט לניווט בצד ימין ובאמצע תוכן ובצד השמאלי נגיד פרסומות...בעצם בנו דף שמכיל שלושה פריימרים שונים או שזה טבלה אחת עם שלושה עמודות? איך הכי כדאי לבנות אתר, שהבסיס שלו הוא טבלה אחת עם הרבה עמודות ותאים או כמה פריימרים שכל אחד מציג דף שונה? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני די חדש בתחום, התחלתי ללמוד ג'אווה לפני 3 חודשים.. אני צריך עזרה בעניין מסויים ואני מקווה שאני אצליח לנסח אותו ככה שתוכלו להבין.. יש איזשהי אפליקציית פלאש, משחק כלשהו, שאני רוצה לקלוט את המידע שעובר מהאפליקציה למחשב שלי וההפך. המטרה שלי היא לשמור את כל מה שנשלח מהאפליקציה אליי ככה שאני אוכל להסתכל על המידע הזה ולהבין מה קרה באפליקציה בלי להסתכל עליה (אלא רק על המידע הזה שנשמר). ואני רוצה לראות איזה הודעות עוברות מהמחשב שלי לאפליקציה כדי שאוכל ליצר תוכנה שתשלוט על המשחק בסגנון "טייס אוטומטי". מקווה שהבנתם את השאלה.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי בעיה- אני לא מצליח לשנות URL עם HTACCESS, הוא עובד- ומשפיע על האתר- קיבלתי שגיאה 500 כשהכנסתי שם שטויות, וה MOD_REWITE פעיל... לפי phpinfo... אשמח אם מישהו יוכל לעזור: זה הקוד של ה HTACCESS: <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d RewriteRule ^.*$ - [NC,L] RewriteRule ^.*$ index.php [NC,L] RewriteRule ^([^/]*)/([^/]*)\.html$ /allProduct.php?class=$1&camp=$2 [L] </IfModule>
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
**הסבר קצרצר על הקוד: אני פותח "קבוצה" ושניה לפני השורה שבה אני מחכה לנתונים אני שולח נתונים על ידי יצירת thread שמביא אותי לפעולה ששולחת נתונים** הקוד פועל מעולה אבל אני לא הבנתי למה בSEND לא רשום השורה הבאה גם: server.SetSocketOption(SocketOptionLevel.IP, SocketOptionName.AddMembership, MulticastOption); ומה ההבדל בין ליצור את הקבוצה ולהגדיר את הסוקט להיות חלק ממנה (השורה למעלה^) לבין לעשות : JoinMulticastGroup using System; using System.Net; using System.Net.Sockets; using System.Text; using System.Threading; class MAIN { private static MulticastOption CreateGroup() { return new MulticastOption(IPAddress.Parse("224.100.0.1")); } private static void Re…
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לרכז טבלה ב-HTML באמצע העמוד (ולא את התוכן) בלי להשתמש ב-ALIGN אלא בעזרת STYLE והמאפיין TEXT-ALIGN רק שזה מרכז לי את התוכן לאמצע ולא את הטבלה (ואילו בIE גם את הטבלה) ניסיתי גם לעטוף את הטבלה בתגיות DIV אבל התוצאה הייתה דומה מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-