עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by omrit,

שלום, אני בונה אתר. האם מישהו מכיר דרך בה משתמש ספציפי (או יותר) יוכל לערוך חלק מהטקסט באתר באופן פשוט, מהיר ואינטואיטיבי? אפשר להניח שבשרת האחסון יש תמיכה בכל בסיסי הנתונים ושפות התכנות. עמודי האתר שצריך לערוך הם- HTML תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Started by eliom,

ביטול

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  3. Started by yosda-boy,

התכנית שלי היא די קלה לעשיה (אני די מתחיל) אז ככה המטרה בתוכנית היא להתחיל מ-1...15 ואז שורה הבא שזה ירד באחד 1...14 עד שזה יהיה 1 1. התכנית שלי היא כזאת: #include <stdio.h> int a,b; int main() { for(a=1;a<=15;a++) { printf("%d",a); if(a=15) for(b=1;b=a;b--) printf("%d",a); } scanf("%d",&a); return 0; } הסקנף בסוף הוא בגלל בעיה בתוכנה שלי, זה עוזר לזה להריץ את התוכנה בלי לצאת מן התכנית. הפלט של התכנית הוא לולאה אין סופית של 15... אשמח אם מישהו יוכל להביא לי פיתרון נכון לתכנית. אם אתם רוצים ליראות את התכנית כמו שצריך תלחצו ctrl+shift

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  4. Started by eladh777,

שלום נכנסתי לאתר הזה - http://www.cssmenumaker.com/ כדי להשיג כפתורים עם תפריטים נפתחים לאתר שלי. הורדתי את הכפתורים האלה - http://www.cssmenumaker.com/builder/menu_info.php?menu=003 הבעיה היא שבפיירפוקס אם אתם תיכנסו לאותם כפתורים אתם תראו שאם אתם עוברים על הכפתורים באתר הם נפתחים אבל אם יש לכם אקספלורר ואתם נכנסים דרכו לאותם כפתורים אתם תראו שהכפתורים לא נפתחים אם עוברים עליהם עם העכבר. מדוע זה ככה? הורדתי את הקוד מקור שם וגם הקבצים שנשמרו במחשב עבדו הכפתורים רק בפיירפוקס. איך מסדרים את הבעיה? מישהו יכול לסדר ולשלוח לי קוד מתוקן. ממש חשוב מאוד. תודה

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by D-M-X,

איך אפשר לעשות שבעמוד ASP שיש בו טבלה שהכותרות ישארו למעלה וכל שאר העמוד יגלל? הציעו לי עם DIV אבל DIV מוגדר לפי פיקסלים ובמסך עם רזולוציה אחרת זה לא עובד יש מישהו הצעה אחרת?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  6. חנות וירטואלית כלשהי . שלו קיימת או קוד פתוח איזה שהיא .. ההתוצאה צריכה להראות ככה ivory.co.il את העיצוב אני אביא ..השאלה אם אפשר לשלב עיצוב כזה לתוך פרסטהשופ או כל פלטפורמה קוד פתוח אחרת ? אני גם צריך לשלב בתוך המערכת אופציה לאיחסון וכתיבת מאמרים ותוכן . כלומר שיהיה לי איזה שהו חוצץ הנקרא "מדריכים" ושם אני יוכל להכניס תוכן לפי קטגוריות ... האם המשימה אפשרית ??? כמובן שהעזרה תהיה בתשלום

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  7. שלום, התחלתי ללמוד ASP.NET וגיליתי כמה חזק באמת ה.NET. יש לי שרת אכסון שתומך בASP.NET, אבל יש לי בעייה - פרוייקט בדיקה שכתבתי, שרץ מצויין על המחשב שלי, לא רץ על השרת. את הפרוייקט קימפלתי על המחשב שלי והרצתי, והוא רץ חלק, ואז העליתי את התיקייה כמו שהיא לאינטרנט, וניסיתי להריץ - קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת למעשה שאי אפשר להציג הודעת שגיאה כי זה חסום לRemote Computers - הגיוני. ערכתי את קובץ ההגדרות כפי שנאמר לי בהודעת השגיאה, אך עדיין קיבלתי את אותה הודעת שגיאה. מישהו יודע מה עוד אני צריך לעשות? אולי יש קובץ הגדרות שונה שמוגדר אצל השרת? עוד שאלה: אילו קבצים אני צריך להעלות? כי אני מניח שאני לא ממש צריך להעלות את כל הפרוייקט על כל חלקיו, אלא רק חלק מהקבצים - אז אילו כן להעלות?…

8. Started by Nurit2005,

איך יוצרים קוד קישור שיפתח את דף האתר בחלון נפרד בדפדפן?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  9. שלום, קיבלתי זימון מחיל המודיעין לפרויקט גמא אני מתלבט עכשיו אם ללמוד עוד שפת תכנות כמו PHP , כדי שיגביר את הסיכוים שלי להתקבל לגמא אני יודע עכשיו אסמבלר ופסקל. איך אני יכול ללמוד PHP ומה הכוונה כשאומרים שבונים איתו אתרים? זה לא שפת תכנות בפני עצמה?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  10. Started by redead,

שאלתי כבר לפני כמה חודשים שאלה ומאז לא כולכך נגעתי באתר בגלל אילוצים אחרים עכשיו אני רוצה לחזור ולעבור עליו האתר הוא מבוסס PHP MYSQL , יש לי תפריט ראשי כזה : -home -problems & solutions -photos -vidoes -workshops -invite you frineds -contact us -about us טבלת הMYSQL היא כרגע פשוטה ביותר , ID , PAGETITLE , LINKLABEL , PAGEBODY , PAGEORDER הPAGETITLE זה כאמור כותרת הדף ובPAGEBODY ישנו תוכן העמוד וזה עובד לי יפה מה שאני רוצה לעשות כרגע זה בעצם שאם אני נכנס לעמוד הPHOTOS למשל , אז לא יהיה תוכן של תמונות אלא שיהיה בפנים תת נושא למשל : "תמונות 2010" , "תמונות 2011" וכו' ורק אז בלחיצה על אחד מהם נכנס לגלריית תמונות. בעצם אני אמור ליצור עוד טבלה שתיקרא PHOTOS וליצור קישור בי…

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by Nadab,

שלום! אני סטודנט לתיכנות ובניית אתרים. בכדי לתרגל לקחתי כהשראה אתר מסויים ובניתי אותו בעצמי. מבחינת עיצוב ומבנה אפשר להעריך שהאתר שבניתי נראה דומה מאוד למקור. לא העתקתי שום קוד ולא תמונה את הכל אני בניתי! השאלה שלי היא: אם הייתי רוצה להעלות את האתר לרשת האם אני מפר זכויות רק בגלל שהתוצאה הסופית דומה מאוד למרות שהקוד שונה לחלוטין? ובכלל אם מישהו מכיר מסמך עדכני כלשהו באינטרנט שמדבר על דברים מהסוג הזה אשמח מאוד לקבל קישור. תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  12. היי חברים מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה פויינטר לפויינטר ? הפונקציה אמורה מקבלת מערך דו מימדי ריבועי arr בגודל size, ומחזירה: 1 אם סכום אברי האלכסון, שאורכו length, וכיוונו מימין למעלה לשמאל למטה, שווה ל sum כתבתי פה משהו #include <stdio.h> #include <stdlib.h> int special(int **arr,int size,int length,int sum) { int newsum=0; int i,j=0; for(i=length;i>0;--i) { newsum+=arr[i][j]; j++; } if(newsum==sum) return 1; else return 0; } int main(){ int a[][3]={9,8,7,6,5,4,3,2,1}; printf("%d",special(a,3,2,14)); return 0; } אני יודע שיש שגיאה בהפעלת הפונקציה... אבל למרות זאת זה מתקמפל ישמח לעזרה

13. Started by pssheba,

שלום, מישהו מתמצא בביטויים רגולריים ? ברצוני לנסח ביטוי העשוי על טהרת האותיות ומונה 10 אותיות בדיוק. ארשום אותו כך: /^[a-zA-Z]{10}$/ הבעיה שלי היא: אם אני רוצה ביטוי כנ"ל באורך 10 תוים מקסימום ו 2 תוים מינימום כיצד מנסחים זאת בביטוי רגולרי ? תודה

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by alex15,

צריך ויזואל ביסיק 6 ורק ויזואל ביסיק (6) אני צריך אותה דחופ

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by שריה 24,

שלום לכולם! עד עכשיו זה לא קרה לי. ופתאום צץ ה error הזה. מדובר בדף aspx 1. ב design אני לא רואה את הכונטרולים שכבר הכנסתי, ובמקום זה יש error: (במקרה הזה מדובר בכונטרול panel, אבל זה בכולם) Error Creating Control - Panel1 Error HRESULT E_FAIL has been returned from a call to a COM component. 2. וגם אני לא יכול לגרור standard control מארגז הכלים לתוך הדף aspx, הן ב design והן ב sourse. התוכנה לא מאפשרת לי! בזמן ריצה - אין בעיה, כונטרול שכבר הצלחתי להכניס, אכן נראה על הדף, אבל אני לא מצליח להכניס אחרים. מידי פעם התוכנה חוזרת לעצמה ומאפשרת לי. אבל זה ממש בעייתי. תודה מראש לעוזרים!!

16. Started by mystic,

שלום לכולם, אני חדש בפורום ולאחרונה גיליתי שכל עניין התכנות מושך אותי ואני שוקל גם ללמוד את זה כתואר (מדעי המחשב למשל). בעבר לא התעסקתי בנושא הזה, הייתי גיימר בסביבות ה9 שנים עד שהחלטתי שמספיק והגיע הזמן להשקיע בדברים אחרים בחיים. אני מתנצל מראש אם זה לא המקום לשאלתי. רציתי לדעת ממה בעצם מתחילים? אני מעדיף להתחיל ולנסות ללמוד מהאינטרנט לפני שאני מוציא כסף על ספרים אבל מאיזו שפה אני אמור להתחיל והאם מישהו יכול לכוון אותי גם לאתרים מסוימים או מדריכים כאלה ואחרים שיוכלו לעזור לי? תודה מראש לעוזרים!

17. Started by ras81,

שלום נניח ויש לי את התוכנית הבאה אשר מורכבת משלושה קלסים בשלשה קבצים שונים 1. RUN 2. NAME 3. BIRTHDAY DATE אני רוצה לקלוט תאריך עם יום הולדת לNAME אבל במידה והתאריך לא בסדר פשוט לזרוק הודעת שגיאה ולהשיאר רק תשם. איך אני עושה זאת עם EXEPTIONS? אני לא יכול פשוט ל"זרוק" (THROW) ולקלוט בRUN כי אז ייאבד לי השם. האם אני צריך ל"תפוס" (CATCH) בNAME, שם אני לא עושה כלום מלבד לזרוק לRUN, האם זה ייגן לי על השם? תודה רבה לכל העוזרים וחג שמח

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  18. אני צריך שרת פרטי עם שטח איכסון של 50-100 מגה שיתמוך בasp ושאני יוכל להפעיל עליו מסד נתונים SQL אני קונה את השרת לחודשיים מקסימום אם זה משנה מאיזה חברת שרתים אתם ממליצים לקנות את השרת?

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  19. Started by raber,

אני צריכה להכין עבודה בנושא ADT גנרי שבה אני צריכה ליצור סימולציה למערכת לניהול קבצים.. יש לי כאילו כונן קשיח ועליו אני צריכה ליצור ספריות וקבצים. ממש כמו כונן C במחשב. אני צריכה ליצור את זה בעזרת ADT גנרי. הכנתי את המבנים הבסיסיים אבל אני קצת מתקשה להפוך את זה לרשימה גנרית ואשמח לעזרה. נראה לי הדרך הכי נכונה היא ליצור רשימה גנרית של קבצים וספריות. כמובן שבכל ספריה יכולים להיות גם קבצים וגם עוד ספריות. המבנים שיצרתי הם: מבנה לכונן הקשיח: typedef struct Drive_t { char* name; double MaxSpace; double FreeSpace; Folder* MainFolder; }; מבנה לתיקייה: typedef struct Folder_t { char* name; double size; int deleted; struct Folder* ListOfFolder; File* ListOfFiles;…

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by D-M-X,

איך אפשר להכין מחרוזת שמוגבלת ב2 גרשיים ('') עם שימוש בגרש בתוך המחרוזת עצמה?

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  21. אהלן, אני מנסה להשלים את הפקודה הבאה הבעיה היא שאין לי מושג איך לשמור את ההפרש בין הימים בתוך DaysOut. חשבתי על ליצור טבלה זמנית שתכיל את שני התאריכים פלוס שדה ריק ואז בשאילתה נוספת להכניס לשדה הריק את ההפרש ובשאילתה שלישית להריץ SELECT עם התנאי של ההפרש אבל אני לא מצליח לגרום לעסק לעבוד. (מה גם שאני אמור לעשות את זה בשאילתה אחת בלבד :-X) הנה הקוד שיש לי כרגע SELECT FirstName, LastName FROM CUSTOMER, RENTAL WHERE DateDiff('d', DateRented, DateReturned) > 2 and CUSTOMER.MemNum = RENTAL.MemNum; אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  22. Started by Joli,

שלום! אני מחפש ספר ללימוד בנית אתרים למתחילים, כמובן לא דברים ממש בסיסים באינטרנט... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  23. Started by guy81,

קצת חדש לי כל השפה הזאת. אשמח אם רק תתנו לי כיוון באיך להתחיל. מצורף הקובץ שצירפו לנו. המשימה: התוכנית באסמבלי מקבלת כפרמטר מחרוזת("null terminated string" -מזה אומר?) באורך זוגי ומכילה רק תווים בהקסדצמילי. הפונקציה צריכה לקרוא כל פעם 2 תווים ולהכניס לתוך מחרוזת הפלט תו בהתאם לערך האסקי בייצוג הקסדצימלי. מחרוזת הפלט צריכה להיות גם היא "null terminated string" . ודוגמא למשל: > 4c656d6f6e Lemon section .rodata LC0: DB "The result is: %s", 10, 0 ; Format string section .bss LC1: RESB 256 section .text align 16 global my_func extern printf my_func: push ebp mov ebp, esp ; Entry code - set up ebp and esp pusha ; Save registers mov ecx, dword [ebp+8] ; Ge…

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  24. מחפש החלפת קישורים עם אתרים: [list type=decimal] [*]בעלי אתרי PR1 ומעלה. [*]באוויר לפחות חצי שנה. [*]אתרים העוסקים בנושאים כמו: מדריכים, גאדג'טים, מחשבים, אינטרנט, בניית אתרים, עיצוב, וכדומה. [*]אתר בעלי תוכן, ותוכן מתעדכן - לא אתרי פורטפוליו ולא פורומים בבקשה. האתר שלי:[list type=decimal] [*]בעל PR2. [*]באוויר 5 שנים. [*]האתר עוסק: מדריכים, גאדג'טים, מחשבים, אינטרנט, בניית אתרים, עיצוב, וכדומה. [*]אתר בעל תוכן מתעדכן באופן קבוע. מבקש אנשים רציניים בלבד, תציעו אתרים ונסגור על החלפה. מבקש החלפה לאתרים שעליו קישור מוביל שגם משם יצא, לא מעוניין בהחלפות המוניות. למנהלים: במידה והאשכול אינו קשור לפורום בבקשה רק תעבירו אותו, חיפשתי פחות או יותר פורום מתאים לפתו…

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  25. Started by TUCG,

קיבלתי כמה תרגילים לעשות ב-C/C++ (למורה שלי לא אכפת באיזה כותבים) ויש לי בעיה עם כמה מהם. אשמח אם תוכלו לעזור לי. 1. כתוב תוכנית הקולטת מספר n מהמקלדת ומציגה n מספרים כעמודה לפי סדרת פיבונצ'י (בסדרה זו המספר הבא הוא סכום שני המספרים שלפניו כאשר מתחילים מ-0 ו-1). לדוגמא הוכנס המספר 4: יתקבלו 4 מספרים: 1 1 2 2 1+2 3 2+3 5 טוב. אז כאן מה שאני לא מצליח זה לעשות את הקטע שאמור לשנות את המספר המוצג כל פעם שוב ושוב n פעמים ככה שהוא יתחבר עם המספר שהיה קודם לו. אני מבין שצריך להשתמש בלולאת while אבל זה לא מצליח לי. 2. כתוב תוכנית לסווג סימנים במקלדת בעזרת הפקודה while לפי החלוקה הבאה: אותיות קטנות, אותיות גדולות, מספרים. המספרים יוכנסו כתווים עד ללחיצה על א…

• 1 תגובה
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.