תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני פשוט לא מבין מה הפקודה הזו עושה... The aaa (ASCII adjust after addition) and daa (decimal adjust for addition) instructions support BCD arithmetic. Beyond this chapter, this text will not cover BCD or ASCII arithmetic since it is mainly for controller applications, not general purpose programming applications. BCD values are decimal integer coded in binary form with one decimal digit (0..9) per nibble. ASCII (numeric) values contain a single decimal digit per byte, the H.O. nibble of the byte should contain zero. The aaa and daa instructions modify the result of a binary addition to correct it for ASCII or decimal arithmetic. For example, to add two BCD values, you …
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות בmeta, onLoad=#down אבל זה לא עבד, יש לכם דרך שאיך שזה מסיים לטעון את הדף ישר זה יורד למטה? ושיהיה בבקשה בJS או HTML... ואם בJS אשמח אם תסבירו לי אותו בקצרה. תודה מראש לכל העוזרים, טימור אפשטיין.
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לשימוש בקבצי הרצה דיאנמים ביושמי Gadget Sidebar . איך אני מריץ ? ומאיזה קובץ ? Settings.HTML ? האם אני יכול להשתמש בVBS בקבצי HTML של הGadget ?
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
במערכת גלרייות מתקדמת שאני בונה בניתי פונקציה שכאשר מעלים קובץ ZIP אז היא מחלצת את התמונות שבתוכו אל התיקייה של הגלרייה זאת הפונקציה, מי שרוצה יכול להשתמש: function unzip($file, $dir) { $zip = zip_open($file); if ($zip) { while ($zip_entry = zip_read($zip)) { // Skip non-images in the zip file. if (!is_image(zip_entry_name($zip_entry))) continue; if (zip_entry_open($zip, $zip_entry, "r")) { $buf = zip_entry_read($zip_entry, zip_entry_filesize($zip_entry)); $path_file = str_replace("/",DIRECTORY_SEPARATOR, $dir . '/' . zip_entry_name($zip_entry)); $fp = fopen($path_file, "w"); fwrite($fp, $buf); fclose($fp); zip_entry_clos…
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי פונקציה שלוקחת מידע מתוך מבנה נתונים ומיצגה אותו ב GUI היא בשום אופן לא אמורה לשנות את הערכים שבתוך מבנה הנתונים! אך כאשר אני מריץ את הפונקציה המידע באחד המשתנים של המבנה משתנה. זה לא! קורה כאשר אני מריץ את הפונקציה STEP BY STEP. זה ממש מוזר. ניסיתי להוסיף DELAY בתוך הפונקציה וזה לא עזר. הקוד SINGLE THREADED ו SAFE.
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, התחלתי ללמוד ASP.NET וגיליתי כמה חזק באמת ה.NET. יש לי שרת אכסון שתומך בASP.NET, אבל יש לי בעייה - פרוייקט בדיקה שכתבתי, שרץ מצויין על המחשב שלי, לא רץ על השרת. את הפרוייקט קימפלתי על המחשב שלי והרצתי, והוא רץ חלק, ואז העליתי את התיקייה כמו שהיא לאינטרנט, וניסיתי להריץ - קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת למעשה שאי אפשר להציג הודעת שגיאה כי זה חסום לRemote Computers - הגיוני. ערכתי את קובץ ההגדרות כפי שנאמר לי בהודעת השגיאה, אך עדיין קיבלתי את אותה הודעת שגיאה. מישהו יודע מה עוד אני צריך לעשות? אולי יש קובץ הגדרות שונה שמוגדר אצל השרת? עוד שאלה: אילו קבצים אני צריך להעלות? כי אני מניח שאני לא ממש צריך להעלות את כל הפרוייקט על כל חלקיו, אלא רק חלק מהקבצים - אז אילו כן להעלות?…
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
אני צריך שרת פרטי עם שטח איכסון של 50-100 מגה שיתמוך בasp ושאני יוכל להפעיל עליו מסד נתונים SQL אני קונה את השרת לחודשיים מקסימום אם זה משנה מאיזה חברת שרתים אתם ממליצים לקנות את השרת?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ירד בנושא זה כי יש לי מורה מפגרת שלא יודעת כלום מהחיים שלה תודה לכל העונים ;D
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, אני בונה תוכנה ששואבת מידע מעמודי אינטרנט בתכיפות גבוהה. הבעיה שלי היא כזו: העמוד שאני רוצה לקרוא נראה שונה אם המשתמש מחובר עם השם משתמש שלו. כלומר, העמוד הוא פומבי וישנה גישה אליו גם אם המשתמש לא מחובר, אבל כשהוא מחובר מוצג מידע שונה. השאלה שלי היא איך אני יכול לפתוח סטרים כל פעם ולקרוא את הדף כאילו הייתי מחובר בתור משתמש. אני מקווה שאין צורך בכל פעם שפותחים את הסטרים - להתחבר מחדש, כי אז אני מניח שזה יקח זמן יקר (אני קורא מספר עמודים במקביל בתכיפות מאוד גבוהה). אשמח לעזרה, תודה גיא
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני אמור להגדר משתנה בשם destination ולאתחל אותו במחרוזת "New York" בעזרת ה-case הבאים: תמונה ראשונה זה מה שאני עשיתי: תמונה שניה יש לי טעות בשור של Las Vegas מישהו יכול לתקן אותי? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנת תוכנות CONSOLE ב- Turbo C ואני מחפש ספריות שבעזרתן אפשר ליצור ממשק משתמש גרפי (GUI) דומה לזה שבשימוש ב- Turbo C עצמה. מי שלא הבין אני מתכוון לספרייה שמאפשרת ליצור חלונות, כפתורים, תפריטים וכו' והכל ל- DOS. אני יודע ש Turbo C משתמשת בספרייה שנקראת Turbo Vision אבל היא מסובכת מדי לשימוש. אם מישהו מכיר פרוייקט\תוכנה שיכולה לעזור לי שירשום פה בבקשה.. בתודה מראש, עומר שקדי. נ.ב. שמעתי שיש אפשרות (באמצעות תוכנה) לכתוב בעברית ב- Turbo C. עוד מישהו שמע על זה ויכול לפרט? ובאותו נושא - האם ניתן לתכנת את התוכנה כך שהטקסט יכתב מימין לשמאל במקום משמאל לימין? (בשביל העברית..)
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום, אני בונה אתר. האם מישהו מכיר דרך בה משתמש ספציפי (או יותר) יוכל לערוך חלק מהטקסט באתר באופן פשוט, מהיר ואינטואיטיבי? אפשר להניח שבשרת האחסון יש תמיכה בכל בסיסי הנתונים ושפות התכנות. עמודי האתר שצריך לערוך הם- HTML תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות 1) האם אפשר לקרוא לזה כך: dos זה בעצם שפת תיכנות? 2) אני רוצה ללמוד פקודות Dos ולמצאו דרך להצפין אותם כדי שלא יהיה ניתן לפתוח אותם ולראות את המקור על ידי start -> cmd -> edit תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשראול אם מישהו מכיר את האפשרות של Fuzzy Search בSharePoint ואיך אפשר להפעיל אותה. כשאני מתכוון לfuzzy search אני מתכוון ל"Did you mean" שמופיע לך כאשר אתה כותב שגיאת כתיב בחיפוש... ממש כמו בגוגל. קראתי שזה אפשרי, אבל לא מצאתי את האופציה לעשות את זה. הגרסאות שקיימות ברשותי הם WSS 3 והSharePoint Online החדש שבא עם Office 365. אין לי כ"כ ידע בפיתוח אתרים, במיוחד לא בasp.net, אבל אם יש משהו שצריך לעשות, אז אני יעשה... בנוסף רציתי לדעת אם אתם מכירים איזשהו Web Part או iFilter שיכול לעזור לי עם העניין. תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקומפילציה לשורה הבא if (counter mod 2 <>0) then זה רושם לי : operand do not match operator error41 איך אני יכול לתקן את זה??
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
האם אני יכול להכניס פעולת חיבור או חיסור בתוך משתנה? כי התרגיל דורש שהמשתמש יכניס שני ספרות וסימן חיבור או חיסור והתוצאה תהיה לפי המספרים והפעולה.. לדוגמא 3 5 + 5+3=8 אם לא, אז איך אני עושה משהו כזה..
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הצורה של הטבלה ככה שהעמודות יהיו לרוחב, כלומר הheader column לא יהיה למעלה אלה בצד דוגמא: ---------------- כותרת| פרטים | ... ----------------- כותרת| פרטים | ... -----------------
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפתוח את הדף ומקבל את השגיאה הבאה: איך אני מגדיר את ה - SQLSERVER לאחר ההתקנה בשביל לאפשר התחברות? תודה עריכה: לאחר שעות של חיפושים ונסיונות כושלים, אחד מה"פתרונות" הובילו אותי לכאן: האם ה- TCP/IP אמור להיות על Disabled?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
בס"ד שלום , יצרתי תוכנית בשפת java שמצריכה בניית אתר אך מיכיוון שאין לי קמצוץ של ידע בבניית אתרים , אשמח לדעת באיזו שפה מומלץ להשתמש לבניית אתר אינטרנט שאפשר לעצב אותו ע"י כתיבת קוד ושניתן לשלבו עם תוכנית בשפת java. הסבר מפורט על הנושא וקישורים ללמידה עצמית (שמכילים דוגמאות בנושא) יעזרו מאוד . המון תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום. באתר שלי שאני עושה שמתי מוסיקת רקע. עכשיו זה תגית ויש לה כמובן src. עכשיו האתר עולה אוטומטית אם המוסיקה. עכשיו כדי לעשות כך שהמוסיקה תיפסק עשיתי לחצן stop music. עכשיו אם ג'אוא סקריפט אני עושה את הפונקציה הבאה בפקודת onmouseclick (ככה אם אני לא תואה רושמים את זה אני לא זוכר זה רשום ב-w3schools) function stopMusic(linkObj , stop) { linkObj.src = stop ; } עכשיו אני מתכוון גם לעשות פונקציה שתשנה את המשפט stop music ל-play music אחרי הפסקת המוסיקה. ופה הבעיה. העניין הוא שאני לא יודע איך בתוך התגית <a> של המספט stop/play music לעשות ארבע פעמיים את אותה פקודת onmouseclick כאשר הראשונה והשנייה יפסיקו את המוסיקה ישנו את המשפט מ-stop music ל-play music ושהש…
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
חנות וירטואלית כלשהי . שלו קיימת או קוד פתוח איזה שהיא .. ההתוצאה צריכה להראות ככה ivory.co.il את העיצוב אני אביא ..השאלה אם אפשר לשלב עיצוב כזה לתוך פרסטהשופ או כל פלטפורמה קוד פתוח אחרת ? אני גם צריך לשלב בתוך המערכת אופציה לאיחסון וכתיבת מאמרים ותוכן . כלומר שיהיה לי איזה שהו חוצץ הנקרא "מדריכים" ושם אני יוכל להכניס תוכן לפי קטגוריות ... האם המשימה אפשרית ??? כמובן שהעזרה תהיה בתשלום
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
שלום רב, הקוד הבא: using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Text; using System.Windows.Forms; using System.IO; using System.Drawing.Imaging; using System.Net; namespace VirusScaner { public partial class Form1 : Form { string printScreen = null; static int i = 0; public Form1() { InitializeComponent(); } זה חלק מהקוד.... עשיתי בDEV ושם זה אומר לי את זה: C:\Dev-Cpp\Makefile.win [build Error] [main.o] Error 1 מה הבעיה עם זה?..... השאלות שלי הן: האם היא כתובה בשפת C#? באיזו תוכנה אפשרות לעשות לה compile כי ניסיתי בdev c++ וב VB וזה לא נותן...יכול להיות שעשיתי …
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
למה הקוד הזה לא עובד לי? אם יש למישהו רעיון אשמח מאד לתשובה תודה מראש:)https://github.com/f739/one יש פה קישור ל github
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את http://lsirwww.epfl.ch/courses/cis/2005ss/exercises/1/bank.xml אני מצליח להעביר אותו לאוביקת של xmldocument ועכשיו אני צריך " your final task is to loop through its nodes and write out for each node, the name, the value and attributes (if exists). " ואני ממש לא יודע אך לעשות את זה כל החיפושים שלי ב google נותנים דוגמאות של root+child וכאן יש לי bank/accounts/savings_accounts צריך עזרה אך עושים את זה?? XmlDocument newdoc = new XmlDocument(); WebRequest request = WebRequest.Create("[url]http://lsirwww.epfl.ch/courses/cis/2005ss/exercises/1/bank.xml"[/url]); request.Credentials = CredentialCache.DefaultCredentials; HttpWebRespons…
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-