תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לעשות בmeta, onLoad=#down אבל זה לא עבד, יש לכם דרך שאיך שזה מסיים לטעון את הדף ישר זה יורד למטה? ושיהיה בבקשה בJS או HTML... ואם בJS אשמח אם תסבירו לי אותו בקצרה. תודה מראש לכל העוזרים, טימור אפשטיין.
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
היי חברים מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה פויינטר לפויינטר ? הפונקציה אמורה מקבלת מערך דו מימדי ריבועי arr בגודל size, ומחזירה: 1 אם סכום אברי האלכסון, שאורכו length, וכיוונו מימין למעלה לשמאל למטה, שווה ל sum כתבתי פה משהו #include <stdio.h> #include <stdlib.h> int special(int **arr,int size,int length,int sum) { int newsum=0; int i,j=0; for(i=length;i>0;--i) { newsum+=arr[i][j]; j++; } if(newsum==sum) return 1; else return 0; } int main(){ int a[][3]={9,8,7,6,5,4,3,2,1}; printf("%d",special(a,3,2,14)); return 0; } אני יודע שיש שגיאה בהפעלת הפונקציה... אבל למרות זאת זה מתקמפל ישמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
האם ב CSS ישנם משפטי התניה ואם כן אז כיצד רושמים אותם/משתמשים בהם?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מכין פרויקט קטן כחלק מהלימודים שלי ונתקעתי ב2 בעיות 1. אני צריך ליצור מאקרו שמשנה ערך של רשומה לפי ערך של שני רשומות אחרות, במידה והם קיימות אז הערך שלו אמור להשתנות אוטומטית הערך שמשתנה הוא מסוג תיבה משולבת עם שני מצבים של "פתוח" ו"סגור" במידה ויש CHECKBOX מסומן וגם ערך כלשהו בתיבת טקסט אז המצב אמור להפוך אוטומטית מפתוח לסגור 2. אחרי שזה עובר ממצב פתוח לסגור הרשומה (וכל מה שקשור לאותה הרשומה) צריכים להינעל ולא לאפשר עריכה, כלומר לעבור למצב READ ONLY פה נתקעתי חזק, אודה לכל עזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום נניח ויש לי את התוכנית הבאה אשר מורכבת משלושה קלסים בשלשה קבצים שונים 1. RUN 2. NAME 3. BIRTHDAY DATE אני רוצה לקלוט תאריך עם יום הולדת לNAME אבל במידה והתאריך לא בסדר פשוט לזרוק הודעת שגיאה ולהשיאר רק תשם. איך אני עושה זאת עם EXEPTIONS? אני לא יכול פשוט ל"זרוק" (THROW) ולקלוט בRUN כי אז ייאבד לי השם. האם אני צריך ל"תפוס" (CATCH) בNAME, שם אני לא עושה כלום מלבד לזרוק לRUN, האם זה ייגן לי על השם? תודה רבה לכל העוזרים וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אם אני עושה פעולה שמשנה תכונה, וגם מחזירה ערך, ננניח פעולה שמשנה את הX של העצם וגם מחזירה משתנה מסוג bool, אפשר להשתמש בפעולה בלי להתייחס למשתנה המוחזר? אני יותר מתכוון במבחן מאשר אם זה יפעל בקימפול... דוגמא: public bool action(int x) { this.x=x; return true; } public static void Main() { ...x=new... x.action(3) }
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה עם פקד הimagebutton באתר שלי. בIE הקוד עובד בצורה חלקה אבל בchrome רק אם ניגשים לכפתור בעזרת הtab ולוחצים עם מקש הenter במקדלת זה עובד. הקוד: <asp:ImageButton ID="UnsubsribeCaster" runat="server" ImageUrl="~/subscription images/UnSubscribe_Button.png" OnClick="CasterBTN_Click"/> הcode behind עושה כמה פעולות פשוטות של הכנסה לDB. לא בטוחה אפילו איך אני תוקפת את העיניין הזה .... אשמח לעזרה :-X תודה!!
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום חברים, האם יש כאן מישהוא שמקרה יצא לו להתנסות עם תכנות משחקים ב ל KINECT? באיזה נושאים דרוש ידע כדי לפתח משהוא ברמה בסיסית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
ברמה גבוהה, רצויט עם נסיון או ידע בבנית משחקים לצורך ייעוץ בפרוייקט
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום יש לי תרגיל ב-C לקליטת מחרוזות, ואסור שהמחרוזת תכיל מספרים. קליטת המחרוזת אני עושה בעזרת gets והבעיה היא שאני לא יודע איך אני נותן תנאי שלא יכיל מספרים. אשמח מאוד לעזרה, בברכה שי.
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני רק מתחיל בג'אווה ואני לא מצליח לקרוא ל class ב main . מישהו יכול לעזור ? הקלאס שלי הוא זה(מתכוון בעיקר ל primes, הקלאס הראשון-isPrime גם פה בגלל שאולי צריך אותו כדי לקבל את השני...) public static boolean isPrime(int num) { boolean ans=true; if (num==1) ans=false; for (int i=2; i<=Math.sqrt(num) & ans; i=i+1) { if (num%i==0) ans=false; } return ans; } public static int[]primes(int min,int max { int min1=min; int j=0; while (min<max){ if (isPrime(min)) { j=j+1; min=min+1; } else min=min+1; } int[]arr = new int[j]; int i=0; while (i<arr.length){ if (isPrime(min…
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום תוכניתנים יקרים! יש לי בעיה בשימוש ב-WebService ב-C# (הסביבה היא Visual Studio 2005). ה-WebService רץ על שרת IIS נפרד. בפרויקט של ה-WebService על השרת, בקובץ Reference.cs שמכיל את כל ה-Referenceים ל-Classים שה-WebService מייחצן, כל ה-Data Members בכל ה-Classים מוגדרים כ-public. לעומת זאת, בפרויקט על מחשב אחר שבו יש Web Reference ל-WebService הזה, בקובץ Reference.cs אותם Members הפכו משום מה ל-private ונוספו properties שהם public לאותם ה-members. איך אפשר לבטל את השינוי, כך ש-Web Reference לא ייחצן לי את ה-Data Members באמצעות properties אלא ישאיר אותם כ-public ויתן לי גישה ישירה אליהם? האם ההגדרה הזאת היא בפרויקט שמכיל את ה-WebReference או בפרויקט של ה-WebService עצ…
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 סעיפים שאני אפילו לא בכיוון לפתור ואני אשמח לעזרה. אעלה את הסעיפים ומסד הנתונים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי :). אלו השאלות: אלה הטבלאות: תודה רבה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה להרבה שפות java c# c\+\++ html visual basic ועוד.. אשמח אם תמצאו לי תוכנה בחינם או לנסיון שאפשר להריץ בה את התוכנה וגם לקמפל...
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי, מוחזרת לי השגיאה הבאה Error 1 error C2065: 'maxGrade' : undeclared identifier כאשר הקוד הוא: .h class Student{ private: static int maxGrade; public: Student() {} static int getMaxGrade(); }; .cpp #include "Student.h" static int getMaxGrade() { return maxGrade; } ניסיתי להוסיף Student לפני הmaxGrade או לפני השם של הפונקציה אבל זה מחזיר לי שגיאה.. מה הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לבנות Database לאתר שלי. הכנסתי את כל מה שצריך אבל כשאני מריץ את האתר באקפלורר ומנסה להירשם הוא רושם לי שיש לו בעיה כי הקובץ כבר נמצא בשימוש. (סימנתי בכוכביות בקוד את השורה שהוא מדבר עליה). (זה הקוד של הדף צד שרת כמובן). using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Web; using System.Web.UI; using System.Web.UI.WebControls; using System.Data; using System.Data.OleDb; public partial class Join : System.Web.UI.Page { public string date, news; public string user_name, user_password, user_email, user_gender; public string regStatus = "0"; protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { date = (DateTime.Now.ToShortDat…
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לבנות משחק אסטרטגיה פשוטת ואני צריך לעשות מערך שיכיל מערך אחר לכל סוג יחידה שיש לי(כלומר מערך כן 4 תאים, שכל תא בו הוא מערך באורך אחר, המכיל טיפוס אחר). אז זהו שאני לא מצליח. ניסיתי לעשות: private Ship [] [] fleet אבל אני לא מצליח להגדיק שמספר האיברים הכללי הוא 4. והוא תמיד error כלשהו, לרוב cannot covert ship[] to ship [][] ועוד דברים כאלה. איך אני מגדיר אותו?
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
משהו יודע אולי איך נותנים הוראה שיראה את כל הקבצים שבמחשב שהם עם הסיומת avi
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
חברה...זו בעיה שהמון אנשים ששאלתי לא הבינו מה לעשות...(ושאלתי תותחים) אז ככה: יש לי VB סקריפט שנמצא בדף HTML הסקריפט: <body> <input type=text id=target style="width:0%"> <input type=text id=referer style="width:0%"> <script type="text/javascript"> <!-- target.value = "[url]http://www.walla.com"[/url] referer.value = "[url]http://www.Google.com"[/url] //--> </script> <script language=vbs for=butt > dim ie set ie=createobject("InternetExplorer.Application") ie.visible=true dim ref if not left(lcase(referer.value), 8) = "referer:" then ref = "referer: " ie.navigate target.value, , , , ref & referer.value </script&g…
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום יש לי קוד ששולח אימייל בASP והוא עבד לי בערך לפני חודש... וכשניסיתי בימים האחרונים הוא לא פעל. ניסיתי את שני הקודים האלו: Set myMail=Server.CreateObject("CDO.Message") myMail.Subject="תודה שנרשמת (פרטי משתמש)" myMail.From="myMail@myDomain.com" myMail.To=request.form("mail") myMail.HTMLBody = "<html><body dir=""rtl""><h2>תודה שנרשמת ל </h2><br /><h3>פרטי משתמש:</h3>...</body></html>" myMail.HTMLBodyPart.charset = "Windows-1255" myMail.Send set myMail=nothing וגם את זה Set myMail=Server.CreateObject("CDO.Message") myMail.Subject=Request.Form("title") myMail.From="myMail@gmail.com" myMail.To=Reques…
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
שלום, התחלתי ללמוד ASP.NET וגיליתי כמה חזק באמת ה.NET. יש לי שרת אכסון שתומך בASP.NET, אבל יש לי בעייה - פרוייקט בדיקה שכתבתי, שרץ מצויין על המחשב שלי, לא רץ על השרת. את הפרוייקט קימפלתי על המחשב שלי והרצתי, והוא רץ חלק, ואז העליתי את התיקייה כמו שהיא לאינטרנט, וניסיתי להריץ - קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת למעשה שאי אפשר להציג הודעת שגיאה כי זה חסום לRemote Computers - הגיוני. ערכתי את קובץ ההגדרות כפי שנאמר לי בהודעת השגיאה, אך עדיין קיבלתי את אותה הודעת שגיאה. מישהו יודע מה עוד אני צריך לעשות? אולי יש קובץ הגדרות שונה שמוגדר אצל השרת? עוד שאלה: אילו קבצים אני צריך להעלות? כי אני מניח שאני לא ממש צריך להעלות את כל הפרוייקט על כל חלקיו, אלא רק חלק מהקבצים - אז אילו כן להעלות?…
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום אני כותב פרוייקט שנתי בasp.net. יצרתי gridview ששולף מידע מSQL, מה שאני מעונייך לעשות זה לבחור את אחת השורות (איפשרתי select) ולקבל את האובייקט שבחרתי (ולא את המפתח). למשל אם יש לי טבלת סטודנטים ובחרתי סטודנט, אז אני רוצה לתוך משתנה מסוג סטודנט להכניס את הסטודנט שבחרתי. איך אני יכול לעשות את זה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, תנו בבקשה ביקורת ותגובות בונות + דירוג מ 1-10 לאתר הזה: www.inewzonline.info/JobsBag/ דרך אגב ה AVIS שם למטה זה סתם ליופי, זה יורד עוד מעט.. כל השאר אמיתיים. ובינתיים עמוד ראשי צור קשר ואודותינו בנויים. תנו דירוג גם. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-