תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את התוכנה ואחרי הכל נפתחת לי תיקיה וכו' . ניסיתי להפעיל את הקומפיילר, על מנת לכתוב את הקוד וכו'.. אבל משום מה זה לא מצליח, אולי אני לא מפעיל את הקובץ הנכון? למישהו יש מושג? אני רץ על VISTA 32 אם זה משנה משהו..
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, אני עושה פרויקט באקסס לבגרות בהנדסת תוכנה. יש לי טבלה של מוצרים, וטבלה של מכירות. בטבלה של המוצרים יש לי סעיף של מחיר, ובטבלה של המכירות יש לי שדה של המוצר. אני רוצה שכשהמשתמש יבחר מוצר בטבלה של המכירות (אשף בדיקת מידע) המחיר של המוצר ייכנס לשדה נוסף מיועד לכך בטבלה. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני סטודנט להנדסת חשמל, ובמסגרת הפרוייקט שלי אני רוצה לכתוב תוכנה (עצמאית או פלאג אין), שישלח את הdata שמגיע לכרטיס קול (מהווינדוס) גם להתקן USB כלשהו. כמה שאלות: 1) אניר וצה לכתוב את הדרייבר לUSB אבל בפועל אין לי את ההתקן USB שאני רוצה שהדרייבר יתאים לו. האם אפשר לכתוב את הדרייבר גם אם אין לי את החומרה? 2) מישהו יכול לתת כמה קווי מנחה לכתיבת הדרייבר? בעיקרון אני פשוט רוצה להעביר חבילות של DATA שייצאו דרך הפורט של הUSB (כמה זה מסובך?!) 3)ספרות מומלצת? לינקים רלוונטים? 4)מה יהיה יותר פשוט, לכתוב תוכנה שתעשה את ההעתקת המידע שנשלח לכרטיס קול ושולחת אותו גם לUSB או פשוט לכתוב איזה נגן ששולח את הקבצים עצמם? אני רוצה בעיקרון להעביר את כל הסאונד מהווינדוס לUSB ולא רק…
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי, מוחזרת לי השגיאה הבאה Error 1 error C2065: 'maxGrade' : undeclared identifier כאשר הקוד הוא: .h class Student{ private: static int maxGrade; public: Student() {} static int getMaxGrade(); }; .cpp #include "Student.h" static int getMaxGrade() { return maxGrade; } ניסיתי להוסיף Student לפני הmaxGrade או לפני השם של הפונקציה אבל זה מחזיר לי שגיאה.. מה הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
חנות וירטואלית כלשהי . שלו קיימת או קוד פתוח איזה שהיא .. ההתוצאה צריכה להראות ככה ivory.co.il את העיצוב אני אביא ..השאלה אם אפשר לשלב עיצוב כזה לתוך פרסטהשופ או כל פלטפורמה קוד פתוח אחרת ? אני גם צריך לשלב בתוך המערכת אופציה לאיחסון וכתיבת מאמרים ותוכן . כלומר שיהיה לי איזה שהו חוצץ הנקרא "מדריכים" ושם אני יוכל להכניס תוכן לפי קטגוריות ... האם המשימה אפשרית ??? כמובן שהעזרה תהיה בתשלום
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
ברמה גבוהה, רצויט עם נסיון או ידע בבנית משחקים לצורך ייעוץ בפרוייקט
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי UserControl כחלק ממשחק. ובאיזשהוא שלב אני רוצה לצאת מהקוד של הUserControl לדף שפתח אותו (שעליו הוא נמצא) איך עושים את זה ???
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שאלה פשוטה ... מה הפקודה בשביל לפתוח נגיד את התקייה c:\temp הכוונה בשביל שהתיקיה תיפתח ויראו אותה ומה הפקודה למחוק קובץ מאיזה שהו תיקייה ... ? תודה ...
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, [אתר PHP] יש לי אתר שעובד על windows-1255, בנוסף לזה, הגדרתי בשרת את הקידוד הזה כברירת מחדל. כשאני מפעיל את האתר בFIREFOX הקידוד מתאים - ורואים את כל הכתוב בצורה מסודרת. [למרות שיש - »? - בתחילת העמוד..:\] כשאני מפעיל את האתר בIE7 הוא מפעיל אותו רק בUNICDOE ולא נותן לי להעביר את זה לwindows-1255... בנוסף לזה, כשאני שולח HEADER בתחילת העמוד, אני מקבל הודעת שגיאה שכבר נשלח OUTPUT לאתר למרות שזו שורת הקוד הראשונה. כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
: הכל התחיל לפני כחודשיים, פחות או יותר - גלשתי לראשונה אל 'השרת העיור'. אחרי ששוטטתי קצת באתר והתרשמתי מהאווירה הקלילה ומהרצינות בה מתייחסים שם למוסיקה, חשבתי לעצמי -למה אין אתר דומה לספרים? ביקורות נלהבות יותר ופחות כלפי אלבומים, חשפו אותי, לא חובב גדול של מוסיקה, לסגנונות שלא הכרתי ולחוויות חדשות. אתר על ספרות יכול לעודד את הקריאה בקרב בני נוער ומבוגרים. באותו היום ממש, בעוד החזון הציוני הזה מתגבש בתוכי, דיברתי במקרה עם ידידה שלי, יוליה ברמן, והיא אמרה שהיא חשבה להקים בלוג ספרותי עם כל מיני ביקורות על ספרים שהיא קראה. כמו שבטח כבר ניחשתם, החלטנו לחבור יחדיו ולראות האם אפשר לעשות מעשה. טוב, אנחנו בורים לחלוטין בענייני מחשבים, בטח ברמת התכנות ולכן פנינו במייל לעורך '…
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! אני שובר את הראש כבר כמה זמן, וקיוויתי שתוכלו לעזור לי: 1. כתוב תוכנית הקולטת מספר ומציגה כפלט את סכום ספרותיו. 2. האם ספרות המספר ממויינות בסדר עולה? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
במערכת גלרייות מתקדמת שאני בונה בניתי פונקציה שכאשר מעלים קובץ ZIP אז היא מחלצת את התמונות שבתוכו אל התיקייה של הגלרייה זאת הפונקציה, מי שרוצה יכול להשתמש: function unzip($file, $dir) { $zip = zip_open($file); if ($zip) { while ($zip_entry = zip_read($zip)) { // Skip non-images in the zip file. if (!is_image(zip_entry_name($zip_entry))) continue; if (zip_entry_open($zip, $zip_entry, "r")) { $buf = zip_entry_read($zip_entry, zip_entry_filesize($zip_entry)); $path_file = str_replace("/",DIRECTORY_SEPARATOR, $dir . '/' . zip_entry_name($zip_entry)); $fp = fopen($path_file, "w"); fwrite($fp, $buf); fclose($fp); zip_entry_clos…
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום נניח ויש לי את התוכנית הבאה אשר מורכבת משלושה קלסים בשלשה קבצים שונים 1. RUN 2. NAME 3. BIRTHDAY DATE אני רוצה לקלוט תאריך עם יום הולדת לNAME אבל במידה והתאריך לא בסדר פשוט לזרוק הודעת שגיאה ולהשיאר רק תשם. איך אני עושה זאת עם EXEPTIONS? אני לא יכול פשוט ל"זרוק" (THROW) ולקלוט בRUN כי אז ייאבד לי השם. האם אני צריך ל"תפוס" (CATCH) בNAME, שם אני לא עושה כלום מלבד לזרוק לRUN, האם זה ייגן לי על השם? תודה רבה לכל העוזרים וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, התחלתי ללמוד ASP.NET וגיליתי כמה חזק באמת ה.NET. יש לי שרת אכסון שתומך בASP.NET, אבל יש לי בעייה - פרוייקט בדיקה שכתבתי, שרץ מצויין על המחשב שלי, לא רץ על השרת. את הפרוייקט קימפלתי על המחשב שלי והרצתי, והוא רץ חלק, ואז העליתי את התיקייה כמו שהיא לאינטרנט, וניסיתי להריץ - קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת למעשה שאי אפשר להציג הודעת שגיאה כי זה חסום לRemote Computers - הגיוני. ערכתי את קובץ ההגדרות כפי שנאמר לי בהודעת השגיאה, אך עדיין קיבלתי את אותה הודעת שגיאה. מישהו יודע מה עוד אני צריך לעשות? אולי יש קובץ הגדרות שונה שמוגדר אצל השרת? עוד שאלה: אילו קבצים אני צריך להעלות? כי אני מניח שאני לא ממש צריך להעלות את כל הפרוייקט על כל חלקיו, אלא רק חלק מהקבצים - אז אילו כן להעלות?…
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
אני רק מתחיל בג'אווה ואני לא מצליח לקרוא ל class ב main . מישהו יכול לעזור ? הקלאס שלי הוא זה(מתכוון בעיקר ל primes, הקלאס הראשון-isPrime גם פה בגלל שאולי צריך אותו כדי לקבל את השני...) public static boolean isPrime(int num) { boolean ans=true; if (num==1) ans=false; for (int i=2; i<=Math.sqrt(num) & ans; i=i+1) { if (num%i==0) ans=false; } return ans; } public static int[]primes(int min,int max { int min1=min; int j=0; while (min<max){ if (isPrime(min)) { j=j+1; min=min+1; } else min=min+1; } int[]arr = new int[j]; int i=0; while (i<arr.length){ if (isPrime(min…
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אני בונה אתר. האם מישהו מכיר דרך בה משתמש ספציפי (או יותר) יוכל לערוך חלק מהטקסט באתר באופן פשוט, מהיר ואינטואיטיבי? אפשר להניח שבשרת האחסון יש תמיכה בכל בסיסי הנתונים ושפות התכנות. עמודי האתר שצריך לערוך הם- HTML תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להשלים את הפקודה הבאה הבעיה היא שאין לי מושג איך לשמור את ההפרש בין הימים בתוך DaysOut. חשבתי על ליצור טבלה זמנית שתכיל את שני התאריכים פלוס שדה ריק ואז בשאילתה נוספת להכניס לשדה הריק את ההפרש ובשאילתה שלישית להריץ SELECT עם התנאי של ההפרש אבל אני לא מצליח לגרום לעסק לעבוד. (מה גם שאני אמור לעשות את זה בשאילתה אחת בלבד :-X) הנה הקוד שיש לי כרגע SELECT FirstName, LastName FROM CUSTOMER, RENTAL WHERE DateDiff('d', DateRented, DateReturned) > 2 and CUSTOMER.MemNum = RENTAL.MemNum; אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לרכז טבלה ב-HTML באמצע העמוד (ולא את התוכן) בלי להשתמש ב-ALIGN אלא בעזרת STYLE והמאפיין TEXT-ALIGN רק שזה מרכז לי את התוכן לאמצע ולא את הטבלה (ואילו בIE גם את הטבלה) ניסיתי גם לעטוף את הטבלה בתגיות DIV אבל התוצאה הייתה דומה מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן, כבר זמן מה שאני עובד על מערכת ב-PHP, שכוללת הרשמה, LOGIN, ופאנל אדמיניסטרציה מצומצם. מה שאני צריך ממכם, חברי הפורום זה לנסות ולשגע את המערכת, SQL INJECTION, XSS וכו', וגם בדיקה קטנה למה שכבר יש. כמו כן, עבדתי במשך מספר שעות על מערכת ANTI-PROXY ומערכת הרשמה ב-JS, אשמח אם חברי הפורום ייבדקו את הכל. תודה לכל המשתתפים http://84.109.228.17 במידה ואתם רוצים לנסות את ה-ADMIN PANEL - שם משתמש: admin סיסמא: 111111
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה להרבה שפות java c# c\+\++ html visual basic ועוד.. אשמח אם תמצאו לי תוכנה בחינם או לנסיון שאפשר להריץ בה את התוכנה וגם לקמפל...
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה עם פקד הimagebutton באתר שלי. בIE הקוד עובד בצורה חלקה אבל בchrome רק אם ניגשים לכפתור בעזרת הtab ולוחצים עם מקש הenter במקדלת זה עובד. הקוד: <asp:ImageButton ID="UnsubsribeCaster" runat="server" ImageUrl="~/subscription images/UnSubscribe_Button.png" OnClick="CasterBTN_Click"/> הcode behind עושה כמה פעולות פשוטות של הכנסה לDB. לא בטוחה אפילו איך אני תוקפת את העיניין הזה .... אשמח לעזרה :-X תודה!!
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
הצעת מחיר על : בניית מערכת אינדקס אתרים עם הרבה קטגוריות. וממשק ניהול בו אני אוכל לאשר או לא לאשר כל אתר ואתר אשר מבקש להוסיפו לקטגוריה. אני צריך שתשלב לי את זה עם העיצוב שלי. ומערכת בא משתמשים רשומים יוסיפו מדריכים בקלות +ממשק ניהול בו אני אוכל לעקוב אחרי כל זה. תודה slava@mycomp.co.il
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש הסבר או טוטוריאל בנוגע לסליקה אוטומטית בASP. כלומר איך עושים בASP טופס שמבקש מהגולש כרטיס אשראי, ולאחר שליחת הטופס מבצע את החיוב הדרוש אוטומטית...
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-