עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by rosesr,

מישהו יכול להסביר לי מה ירד בנושא זה כי יש לי מורה מפגרת שלא יודעת כלום מהחיים שלה תודה לכל העונים ;D

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by Alex89,

#include <conio.h> #include <string.h> int nocis(char,char); void main(){ char str[10],c; int num; gets(str); scanf("%c",c); num=nocis((char)str,c); } int nocis(char str[10],char c){ char *p; int counter=0; p=strchr(str,c); if(p!=NULL){ counter+=1; nocis(*p,c); } return counter; } #include <stdio.h> אלו הן הבעיות: Cpp1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "void __cdecl nocis(char,char)" (?nocis@@YAXDD@Z) Debug/Cpp1.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals Error executing link.exe. עזרה בבקשה

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by נעמה.,

אני לא מצליחה להריץ תכנית בשפת C, ומקבלת את השגיאה: An internal error occurred during: "Launching" מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by koko0,

אם אני עושה פעולה שמשנה תכונה, וגם מחזירה ערך, ננניח פעולה שמשנה את הX של העצם וגם מחזירה משתנה מסוג bool, אפשר להשתמש בפעולה בלי להתייחס למשתנה המוחזר? אני יותר מתכוון במבחן מאשר אם זה יפעל בקימפול... דוגמא: public bool action(int x) { this.x=x; return true; } public static void Main() { ...x=new... x.action(3) }

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  5. כשאני לא מחובר מישה יודע אם אפשר לסדר שזה יעבוד הנה קישור: http://www.w3schools.com/html/tryit.asp?filename=tryhtml_basic אולי בגלל שזה ASP או משהו כזה, אין ממש מושג תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by ron rosenfeld,

אני בן 20, בשנים האחרונות התחלתי ללמוד תכנות בשפת c# שהתחלתי מכיתה י'. עכשיו אני משתמש בwindows forms app והתחלתי להכין משחק הצבתי labal שמשמש לסכום כסף ושני כפתורים אחד "buy" והשני"sell" הצלחתי לסנכרן ביניהם שאם קודם לוחצים על buy הסכום יורד ומופיע בlabel ואז שלוחצים על sell הסכום של אחרי הקנייה עולה ומופיע בlabel (ולהיפך) הבעיה היא שלא הצלחתי להגדיר שיהיה אפשר ללחוץ על אותו כפתור פעמיים או יותר ברצף?????

7. קניתי מחשב חדש ולא מצליח לעצב את האתר שלי, כן מצליח להכנס אבל מאז שקניתי מחשב חדש אני לא מצליח לעצב את האתר שלי. מה יכולה להיות הסיבה האתר לא נותן לי לערוך אותו, זה האתר: http://www.2all.co.il

8. האם זהו פורום שעוסק גם במטלב ואם לא, מישהו מכיר אחד טוב? תודה

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by ~שירה,

אני צריכה לצור קובץ וכל פעם להכניס לתוכו עוד פרטים ושזה יעמוד בטבלה מסודרת <עמודה של שם, עמודה של שם משפחה, עמודה של טלפון וכו'> איך עושים את זה??? אשמח לכל עזרה שהיא. לא מוצאת את ידי ורגלי.

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  10. איך יוצרים פונקציה עם מספר לא מוגדר של פרמטרים כמו printf בC?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  11. שלום, עבדתי די הרבה זמן על האתר החדש שלי שנקרא: www.gitaratabs.com האתר משמש ללימוד גיטרה וכלים נוספים. הוא מכיל בתוכו טאבים+שיעורים, טאבים ואקורדים איכותיים ביותר. האתר מותאם לכל הרזולוציות, המסכים, הדפדפנים ואפילו מותאם לסלולרי וטבלטים.

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by dragonXxX,

אני משתגע, איך אני עושה את כל הכפתורים והטבלאות וכל השטויות ב JAVA בעיצובים שונים ממה שנוצר בכתיבת אתר, לדוגמא, איך עושים כפתורים כמו אלה שלמעלה? : עמוד ראשי, עזרה, חיפוש.. כל אלה.. תעזרו לי אני מיואש מלחפש איך זה יכול להיות שזה תמונות? אם זה תמונות אז איך עשו את הטבלאה שלמעלה של ה "ראשי" "מדורים" ביקורת" וכו', ככה מחוברים? זה buttos בתוך form , לרשום קישורים של 30 תמונות, זה נשמע לי קצת טיפשי, חשבתי יותר בכיוון שאולי מתקינים חבילה של כפתורים או משהו.. ולשני שהגיב, מה רשמת שם? זה לא אומר לי כלום ולא מובן מה לעשות את השורת קוד הזו

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  13. איך אפשר לקמפל ולהריץ ב-c++ מתוך dos? 8) תודה רבה... מתן.

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by tzolerguy,

היי כתבתי בגאווה קלאס אשר יורש מ Applet עכשיו אני רוצה שירוץ על גבי דף HTML אבל לא ממש הבנתי איך אני משלב אותו בדף אם אפשר לקבל קצת מידע בנושא אשמח ... ניסיתי לעקוב אחרי כל מיני מדריכים באתר של SUN אבל זה לא ממש הלך... תמיד ה HTML הציג שגיאה למרות שדרך האקליפס ה APPLET רצה בסדר גמור.

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by guyman20,

יש לי JTable עם Renderer שאני הגדרתי. יש לי בעיה שכשאני לוחץ על כותרת של עמודה, רק חלק מהעמודות מסתדרות, וכל שאר העמודות יסתדרו ברגע שאלחץ עליהם עם העכבר. נראה שהטבלה צריכה סוג של רענון כדי להסתדר לגמרי. ניסיתי לעשות: JTable guiTable = new JTable(stockTableModel){ public void sorterChanged(RowSorterEvent e) { ((DefaultTableModel)getModel()).fireTableDataChanged(); System.out.println("changed"); } }; אבל אני מקבל StackFlow.. יש למישהו מושג למה כל הסיפור הזה קורה בכלל? תודה

16. Started by puvsc,

יש לי בעיה- אני לא מצליח לשנות URL עם HTACCESS, הוא עובד- ומשפיע על האתר- קיבלתי שגיאה 500 כשהכנסתי שם שטויות, וה MOD_REWITE פעיל... לפי phpinfo... אשמח אם מישהו יוכל לעזור: זה הקוד של ה HTACCESS: <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d RewriteRule ^.*$ - [NC,L] RewriteRule ^.*$ index.php [NC,L] RewriteRule ^([^/]*)/([^/]*)\.html$ /allProduct.php?class=$1&camp=$2 [L] </IfModule>

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  17. אהלן, אני מנסה להשלים את הפקודה הבאה הבעיה היא שאין לי מושג איך לשמור את ההפרש בין הימים בתוך DaysOut. חשבתי על ליצור טבלה זמנית שתכיל את שני התאריכים פלוס שדה ריק ואז בשאילתה נוספת להכניס לשדה הריק את ההפרש ובשאילתה שלישית להריץ SELECT עם התנאי של ההפרש אבל אני לא מצליח לגרום לעסק לעבוד. (מה גם שאני אמור לעשות את זה בשאילתה אחת בלבד :-X) הנה הקוד שיש לי כרגע SELECT FirstName, LastName FROM CUSTOMER, RENTAL WHERE DateDiff('d', DateRented, DateReturned) > 2 and CUSTOMER.MemNum = RENTAL.MemNum; אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  18. Started by Nadab,

שלום! אני סטודנט לתיכנות ובניית אתרים. בכדי לתרגל לקחתי כהשראה אתר מסויים ובניתי אותו בעצמי. מבחינת עיצוב ומבנה אפשר להעריך שהאתר שבניתי נראה דומה מאוד למקור. לא העתקתי שום קוד ולא תמונה את הכל אני בניתי! השאלה שלי היא: אם הייתי רוצה להעלות את האתר לרשת האם אני מפר זכויות רק בגלל שהתוצאה הסופית דומה מאוד למרות שהקוד שונה לחלוטין? ובכלל אם מישהו מכיר מסמך עדכני כלשהו באינטרנט שמדבר על דברים מהסוג הזה אשמח מאוד לקבל קישור. תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by alex15,

צריך ויזואל ביסיק 6 ורק ויזואל ביסיק (6) אני צריך אותה דחופ

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by eliom,

ביטול

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  21. Started by ras81,

שלום נניח ויש לי את התוכנית הבאה אשר מורכבת משלושה קלסים בשלשה קבצים שונים 1. RUN 2. NAME 3. BIRTHDAY DATE אני רוצה לקלוט תאריך עם יום הולדת לNAME אבל במידה והתאריך לא בסדר פשוט לזרוק הודעת שגיאה ולהשיאר רק תשם. איך אני עושה זאת עם EXEPTIONS? אני לא יכול פשוט ל"זרוק" (THROW) ולקלוט בRUN כי אז ייאבד לי השם. האם אני צריך ל"תפוס" (CATCH) בNAME, שם אני לא עושה כלום מלבד לזרוק לRUN, האם זה ייגן לי על השם? תודה רבה לכל העוזרים וחג שמח

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  22. Started by vourt,

אני מחפש אזשהו קוד מוכן, או תוכנה שעושה את העבודה, של אלבום תמונות מחולק לקטגוריות, שניתן להעלותו לאתר בWEB , ואף לנהלו מרחוק (עידכונים וכו'). יש למישהו מושג אם יש כזה דבר בכלל או שצריך להכין לבד ??? תודה וסופשבוע נפלא לכולם, כפיר kfir@jesta.co.il

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by tal1988,

אני צריך לכתוב תוכנית שקולטת מספר ומדפיסה הודעה האם החצי הימני של המספר מורכב רק מספרות זוגיות והחצי השמאלי מורכב רק מספרות אי-זוגיות(מניחים שהמספר שקלטנו באורך זוגי). איך אני יכול לעשות את זה? מישהו יכול להסביר לי בבקשה? -זה בשפת סי - זה אמור להיות עם לולאת while

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by orninyo,

שלום מישהו יכול להסביר לי בעברית את ההגדרה שבתמונה המצורפת? ולתת רעיונות איך לעשות את זה בזמן O(n) ו- O(n^2) ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  25. רציתי אם אפשר עזרה בעניין של חיבור של שתי תוכנות שבניתי שמבוססות על שרת לקוח המטרה שלי ששתי התוכנות יתחברו בניהם כל עוד שהתוכנה של הלקוח שאמורה להתחבר לתוכנת השרת, בלי ידיעת כתובת הIP (של השרת) משום שהתוכנה של השרת שהיא נמצאת על מחשב מסויים מחליפה כתובת IP לעיתים קרובות ואז אני לא יכול להגדיר בתוכנת הלקוח כל הזמן את כתובת הIP שהשתנתה אשמח לרעיונות חשיבתיים (לכן גם אני כותב באיזה שפת תיכנות כתבתי את התוכנות) כיצד לעשות פעולה זו (לדוגמה הציעו לי שהשרת יעביר את כתובת הIP שלו לדף אינטרנט שאני יצור ואז תוכנת הלקוח תחפש בדף האינטרנט את הכתובת ותתחבר לתוכנת השרת אבל אני מחפש רעיון יותר בטוח מאשר פירסום כתובת הIP בדף אינטרנט) תודה רבה רבה מראש לעוזרים בכל אופן התוכנה נכתבה בויז…

• 5 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.