עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by zahiz007,

שלום, אני מנסה לגרום לDIV להפוך להיות מוצג בזמן לחיצה על CHECKBOX. להלן הקוד: function moodleLunchApiIntergrate(String a, String b) { document.getElementById(a).style.visibility = document.getElementById(b).checked ? 'visible' : 'hidden'; } </script> <input type="checkbox" id ="1" onclick="moodleLunchApiIntergrate('2','1')"/> <div id="2" style="visibility:hidden"> <iframe src = "[url]http://www.walla.co.il">[/url] </iframe> <> הDIV לא מוצג. יש למישהו רעיון? תודה!

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  2. יש לי תרגיל ... אין לי מוסג איך בודקים אם נקודה נמצאת מחוץ למשולש או בתוך המשולש...

• 2 תגובות
    • 10k צפיות
  3. חג שמח לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה הבאה: בשדרוג של אפליקציית WEB - Asp.net מ-Visual Studio 2003 ל-Visual Studio 2008, הכפתורים בדפים המשודרגים שלי לא מגיבים לארועים, כלומר לאחר שאני לוחץ על כפתור, הServer Code שאמור להתבצע עבור לחיצת הכפתור, אינו מתבצע. ניסיתי לחפש בגוגל פתרון לבעיה, אך העצות שלהם לא עזרו תודה מראש איתי

4. ובכן, אני לא יודע כלום ב PHP ואני צריך לסדר בעיה קטנה בפורום כלשהו. אני יודע C++ ככה שאת הכיוון הכללי שת התכנות אני מבין, רק לא יודע כלום מ PHP. הפורום הנ"ל מכיל פונקציה שמציגה בתחתית הדף הראשי סטטיסטיקה של מספר ההודעות הכללי ומספר ההודעות ליום. הבעיה: הפורום "חושב" שהוא אותחל בתאריך 01.01.1970 ולכן הסטטיסטיקה של מספר ההודעות ליום שגויי לחלוטין, בלוח הבקרה של האדמין אין שום אפשרות לקבוע את התאריך הנכון ולכן אני מנסה לתקן את זה. הקוד הרלוונטי: $installdays = (time() - $installdate) / 86400; if ($installdays < 1) $postperday = $stats['postcount']; else $postperday = $stats['postcount'] / $installdays; משיטוט באינטרנט אני מסיק שמה שקורה פה הוא שהמשתנ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אחרי שהרצתי את הפרוייקט שלי במחשב מסויים העברי אותו לדיסקאוןקי. משום מה כשאר אני מחלץ משם את תיקיית הפרוייקט אני לא מצליח לפתוח אותו,אני מקבל שגיאה מה-Visual Studio "the selected file is not vaild solution file". תמונה: http://img696.imageshack.us/img696/4104/errormj.jpg מה אפשר לעשות עם הבעיה הזו?.

6. Started by wons,

למישהו יש חומר בנושא? או פשוט קוד של איך משדרים נתון בפרוטים אלו?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by TaZeR,

שלום לכולם, אני מכין עכשיו גיליון אקסל שבו אני צריך לבדוק אם הערך של תא כלשהו שנמצא בעמודה X, שווה לערך כלשהו כלשהו בעמודה Y (=המערך). מישהו יודע באיזו פונקציה אני צריך להשתמש כדי לעשות דבר כזה? תודה מראש, בן.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מישהו יכול לתת לי קוד ב HTML או JAVA שניתן לגלות IP אני רוצה שיכנסו לדף מסוים וכל אחד יראה את ה IP שלו

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by RainbowInBlack,

שמתי DIV, עם WIDTH 50 אחוז עכשיו...אני מכניס אליו טקטס והטקטס מרחיב אותו!!! איך אני יכול לעשות שהרוחב שלו יהיה קבוע ולא יוכל להיתרחב עוד? ובמקרה שהטקסט יהיה רחב יותר מהרוחב של ה DIV אז הטקטס פשוט ירד שורה ולא ירחיב לי את ה DIV ? רועי

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by IlanF,

איך אני יוצר את התו " ? אני לא מתכוון ליצור אותו משני ' אלא " אחד מקווה שהבנתם

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by 00000,

השאלה שנתנו לי היא: " פתח אלגוריתם שיקבל פרמטר רשימה L המכילה מספרים שלמים. על האלגוריתם להעביר לתחילת הרשימה את כל המספרים החיוביים תוך שמירה על הסדר היחסי של כל איבר ברשימה, ולהשאיר את הלא חיוביים בסוף הרשימה (0 ומטה). " אני צריך לבנות לזה ממשק עברי. (אתחל, עוגן, סוף, עוקב, קודם, הכנס, הוצא, עדכן, אחזר, רשימה ריקה). הבעיה היא שזה למחר ושכחתי את כל עניין הרשימה המקושרת [וגם אין לי זמן למוד אותו בימים הקרובים בגלל עומס מבחנים]. מישהו מוכן להראות לי איך לעשות דבר כזה? מאוד אודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  12. Started by hazed,

אני צריך תוכנית שמעבירה bmp to ascii, כלומר תמונה לייצוג התמונה באותיות או מספרים בקובץ טקסט. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את זה, מהאינטרנט? המעבר צריך להיות לקובץ טקסט, ולא לhtml.

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  13. Started by infer73,

שאלה קטנה, האם כשאני כותב את זה: String str="bla" String s=str s="w/e" האם עכשיו str שווה ל-bla או עכשיו הוא שווה ל- w/e? או בעצם, האם כשאני עושה את השורה השנייה הוא יוצר עצם חדש שהערך של הטקסט שלו הוא bla או שהוא פשוט משנה את s ככה שיצביע לאותו מקום שאליו str מצביע?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by 104952,

הבנתי שקודם אני צריך להוריד JAVA ולהתקין ורק אחרי זה להתקין את התוכנה שמריצה? זה נכון? אני משתמש ב JELIOT

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  15. האם ניתן להקים מערכת ניהול תוכן על גבי אתר שכולו בנוי ב FLASH?? אני מעוניין לרכוש תבנית פלאשית מוכנה, שכולה בפלאש, ולכמה דפים בתוכה צריך לערוך שינויים. האם זה אפשרי? הנה קישור לאתר לדוגמה: http://www.templatehelp.com/preset/pr_preview.php?i=20756&pr_code=d212Yq83MCNp1MM31X8INo5S27yrLm ע"פ מה שהבנתי, אני מקבל ב SOURCE CODE: HTML, PSD, FLA, SWF מה האפשרויות שיש לי?? הרבה תודה.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by Yonix,

שלום חברים אני לא ממש מבין בקטע הזה ולא יודע עם זה מתאים לפורום זה! יש למישהו מדריך או דרך קצרה להסביר לי איך נכנסים לחשבון של ה |ADMINISTARTOR כאילו זה להפורום שלי אני רוצה לפרוץף ולשחרר שם כמה דברים אז יש דרך או מדריך או כל דבר כולשהו אז אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  17. שלום, שמי חיים, אני מתחיל הסמסטר לעשות פרוייקט גמר. אני והשותף שלי רוצים לעשות פרוייקט בתחום ה-WEB עם דגש על בלוקצ'יין. אשמח לקבל מכם רעיונות או נקודות להשראה. בברכה, חיים

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by mcalfi,

אפשר הסבר למה קוד מספר פשוט לא עובד? אני משתגע! עשיתי פשוט קופי פסט וזה פשוט קורס כל הרצה! הבעיה: אני לא מצליח להוסיף קבוצה חדשה עם הרשעות משלה לתוך DACL עכשיו ברור לי שבמחשב שלי אין דבר כזה קבוצה של developers ו sales האם זה הבעיה? אם כן אז איך אני מוסיף קבוצות חדשות למחשב שלי?----->> תענו לי על זה בבקשה! תודהר רבה! using System; using System.IO; using System.Security.AccessControl; using System.Security.Principal; using System.Collections.Generic; using System.Collections.Specialized; using System.Web.Security; namespace ddd { public class SampleMembershipProvider123 { private static void Main() { WriteAcl(@"D:\123.txt"); Console.ReadKey…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי, צריך לממש מתודה שמקבלת רשימות מקושרות (מטיפוס גנרי) ומחזירה רשימה ממוינת. public static <T extends Comparable<T>> List<T> combineSorted(LinkedList<T> ... lists){ int listsLength = lists.length; //number of lists int length = lists[0].size(); //elements on each list List<T> newList = new LinkedList<T>(); for(int i = 0; i < listsLength; i++) { for(int j = 0; j < length; j++) { newList.add(lists[i].get(j)); } } Collections.sort(newList); return newList; הקוד עובד אבל אשמח לעזרה עם חישוב הסיבוכיות (יש k רשימות מקושרות וכל אחת מהרשימות היא באורך N). ובמי…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום ברצוני להפוך מספר המופיע כ long ל char* או ל string. האם קיימת פונקציה built in ב ++c המבצעת זאת ? כנ"ל לגבי הפיכת string או *char ל int או long. תודה !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by bm1125,

יש בעיה באתר שלי קישור כשאני נכנס פעם ראשונה לאתר שלי דרך מוזילה אז יש איזה כמה שורות הפרגש בין השתי קופסאות העליוניות לזאת התחתחונה (איפה שהטופס הקצר). רק אחרי שאני מפרפרש זה מסתדר. מה גורם לזה? וגם השתמשתי ב fieldset בשביל ליצור את הקופסאות האלה, למה במוזילה הם נראות יותר רחבות מבאינטרנט אקספלורר? תודה !

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  22. אני מעונין להציג את התאריך הנוכחי (system date) והשעה ע"ג המסך ולשמור ערכם במשתנה (אובייקט או string, או double). מישהו יכול להסביר לי כיצד עושים זאת ב c++?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by nir567,

מישהו יודע לעשות סיהוס ו -קו-סינוס בפסקל וכמו כן shift sin,cos תודה..

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by matteo,

שלום אני בונה תוכנה לא מסובכת אני בקצר אני רוצה לעשות בסיפיפי שזה יחליף אי פי כלומר יעשה ריקונקט ניסיתי system("ipconfig /renew") לא עונה לדרישה שלי יש אפשרות שניה שזה יהיה בנוי בשפה אחרת ואני פשוט בתוכנית אעשה שזה יפתח את התוכנה וכנ"ל גם יסגור אותה(סמכו עלי בעזרת kill process(

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by pain_killer12,

חבר'ה, התכנית שכתבתי עפה לי במהלך אחת הפונקציות אך אני לא מבין למה. מצ"ב הקובץ של התכנית (היא עדיין לא גמורה, יש 9 אפשרויות ומתוכן כתבתי רק 4). כאשר מקישים 4, המערכת מבקשת להכניס חודש בפורמט Aaa (לדוגמא Jan ) ואחריו יום בחודש במספרים 1-30. ואחריו להכניס משימה, המשימה אמורה להיכנס כstring. התכנית עפה בדיוק אחרי ההדפסה "please enter a task. הבעיה היא בהקצאות במקרה והתנאים בif-ים מתקיימים. אני לא כל כך מבין למה התכנית עפה, אולי תוכלו לעזור לי. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בזה. תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.