עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by chook_rl,

למישהו יש? או לינק? מה הכי חשוב לזכור

• 2 תגובות
    • 5.6k צפיות
  2. Started by gatoGT,

איך אני משווה בין שעה מסויימת לשעה אחרת וקובע מה יותר גדול? אני מנסה למצוא פרמטר שיכיל רק שעה, בלי תאריך, ואז אני אוכל להשוות אליו ולדעת עם הוא בתוך התחום או לא: tUp =23:00 tDown = 19:00 timeInRow = 21:15 If (timeInRow < tUp) ooo וכו' תודה...

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by gkman,

שלום לכולם אני מנסה לרכז טבלה ב-HTML באמצע העמוד (ולא את התוכן) בלי להשתמש ב-ALIGN אלא בעזרת STYLE והמאפיין TEXT-ALIGN רק שזה מרכז לי את התוכן לאמצע ולא את הטבלה (ואילו בIE גם את הטבלה) ניסיתי גם לעטוף את הטבלה בתגיות DIV אבל התוצאה הייתה דומה מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by miaoo673,

הופיעה היום במבחן ועד עכשיו אין לי מושג איך לפתור את זה: נתון מערך לא ממוין עם n איברים שונים. מגדירים "היפוך" כזוג איברים, כך שאחד מהם גדול מהשני ונמצא לפניו במערך. צריך להציע אלגוריתם שמוצא את מספר ההיפוכים במערך, בסיבוכיות (O(n*logn.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by gatoGT,

אני יודע לקרוא ולכתוב קובץ, אבל אני רוצה שהסקריפט שלי ידע להריץ INI מסויים כשהמשתמש גורר את הINI על האייקון של הסקריפט... (אני מקווה שאני מספיק ברור) ??? הכוונה שלי היא לא שהסקריפט ידע ללכת לחפש את ה INI אלא מראש בהפעלה שלו הוא ידרוש זאת. צריך את זה למשל כשיש כמה סוגים של INI וכל אחד מתאר פעולה שונה, אבל הסקריפט הוא אותו אחד. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, אני דיי חדש ב-PHP, יש לי אתר שמעוצב ב-Photoshop והתוכן בו מוגבל לתוך פאנל, בגלל שהאתר מוגבל בתוך פאנל אסור לי לעבור גובה מסויים, ברגע שאני עובר אותו, אני פשוט רוצה לחלק את הקטע לכמה קטעים שיהיו בדפים (זה כבר מה שאני משאיר לעצמי לעשות) הבעיה היא שאני לא יכול לספור תווים, מפני שיש תמונות, אני צריך לדעת מה הגובה מתחילת הקטע עד סופו כולל התמונות, לדוגמא, נגיד יש לי קטע מסויים, ותמונה במרכז הקטע, אני רוצה לדעת מה הגובה בפיקסלים (למשל נגיד 300) מתחילת הקטע (מהמילה הראשון) עד סופו (המילה האחרונה). אני מקווה שהייתי מובן, ואם כן, האם יש אפשרות לבצע דבר כזה ב-PHP? תודה רבה לכולם!

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by Mazumotte,

שלום כולם! אני צריך הבהרה. האם קוד שנכתב ב-C#, למשל, יוכל לרוץ על מכשיר נייד כלשהו(נניח טלפון נייד - הקוד מפותח עבור מכשיר כזה) אם המכשיר תומך בטכנולוגיה. אם תוכלו גם להפנות אותי לרשימת פלטפורמות שתומכות בדבר שכזה, אשמח מאד תודה, מיכאל

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by AgentZ,

אהלן חברים , אני מנסה ללא הצלחה לעצב את הטבלה כך שבצבע הרקע של הטבלה יכסה רק את השטח שבו כתוב משהו , בניגוד למה שהמצב עכשיו (צירפתי תמונה). קוד הHTML : <html> <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1255" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="menu.css" /> <title>example</title> <style> .index{background-position: 1px 30px;} </style> </head> <body> <div align="center" dir="rtl" id="body"> <ul id="menu"> <li><a href="contact.html" class="contact"><em>צור קשר</em></a></li> <li><a href="samples.html" clas…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by wons,

למישהו יש חומר בנושא? או פשוט קוד של איך משדרים נתון בפרוטים אלו?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by נעמה.,

אפשר הסבר איך משתמשים בו? ובעיה: יש לי חלון - עם כפתורים, ולכל כפתור נפתח מסך- בפונקציה של הכפתור כתבתי: recognition r = new recognition(); r.Show(); this.Close(); אבל- גם החלון החדש נסגר. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by ranran,

שלום לכם, כיצד אני יכול בטופס (לאחר שנלחץ כפתור הSUBMIT) להעביר עוד מידע חוץ מהטופס עצמו כלומר אני מעביר מעמוד הטופס לעמוד PHP מידע של שני INPUT TEXT דרך POST אבל נניח אני רוצה גם שUSERID לדוגמא (שקיים אצלי בתור משתנה בעמוד הטופס) ישלח גם לעמוד PHP אחרי הSUBMIT (אם לא הבנתם בדיוק אני יתן פה דוגמה טובה יותר..) תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by imac,

היה לנו פעם נגד בבסיס שהיה בונה תוכנות ניהול ידע עם ACCESS. הנגד כבר לא כאן. אני חייב לציין שמה שהוא עשה עם התוכנה הזאת היה יוצא מן הכלל, הרי אני מאמין שרובכם יודעים מה יש במחשב צבאי כמעט כלום. דוגמה לתוכנה היה אישורי כניסה, היה חלון שבו הייתי מזין פרטים של בן אדם לוחץ אישור ואז יש לי אפשרות ללחוץ על הדפסה והוא מוציא לי את האישור שהתבסס ע"י תבנית שהכין. כמובן שאם אני רוצה לראות את כל האישורים הייתה אפשרות להדפיס דף מעקב שמראה לי את כל האישורים שהוצאנו ע"פ קטגוריות. אני ממש מעוניין לדעת מה צריך ללמוד כדי להתעסק עם התוכנה הזאת כי זה ממש שימושי בשבילי...

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by AgentZ,

אהלן חברים , נתקעתי בבעיה שאני לא יודע איך לפתור אותה , זה הקוד : $link = mysql_connect("localhost" , "root" , "") or die(mysql_error()); mysql_select_db("samples", $link) or die(mysql_error()); $check = mysql_query("SELECT adress FROM samples_info WHERE adress = '$_POST[adress]' SET NAMES 'hebrew'" , $link); if(mysql_num_rows($check) == 0) בכל פעם שאני מריץ את הקוד זה נותן לי את השגיאה : Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in J:\wamp\www\sample_upload.php[ מה עושים ??? ?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by yosda-boy,

שלום רב, מישהו יכול להמליץ לי על כל מיני מדריכים איך להצפין קבצים? (ברמה קלה). אני לא כ"כ בטוח שזה הפורום המתאים לנושא, אז אם לא סליחה. בתודה מראש YOSDA BOY.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  15. האם ניתן להקים מערכת ניהול תוכן על גבי אתר שכולו בנוי ב FLASH?? אני מעוניין לרכוש תבנית פלאשית מוכנה, שכולה בפלאש, ולכמה דפים בתוכה צריך לערוך שינויים. האם זה אפשרי? הנה קישור לאתר לדוגמה: http://www.templatehelp.com/preset/pr_preview.php?i=20756&pr_code=d212Yq83MCNp1MM31X8INo5S27yrLm ע"פ מה שהבנתי, אני מקבל ב SOURCE CODE: HTML, PSD, FLA, SWF מה האפשרויות שיש לי?? הרבה תודה.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by nobynod,

בוא נגיד אחד שקולט מהר שפות כמה זמן יקח לו ללמוד לבנות עמודים בפייסבוק? איזה שפות צריך לדעת?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. שלום, התקנתי שרת אפאצ'י מתוכנת התקנה הכורכת באגודה אחת התקנת php , mysql ו apache בשם xampp. הונחיתי להוסיף קובץ בשם my.cnf המכיל: [mysqld] basedir = C:/xampp/mysql/ datadir = C:/xampp/mysql/data/ כשאני מאתחל את המחשב עולה התוכנית: mySQLadmin1.4 והיא משגרת הודעות שגיאה בקצב של הודעה ל 5 שניות בזו הלשון: כותרת: winMySQLADMIN1.4 גוף ההודעה: Access violation at address 10009FBD in module LIBMYSQL.dll. read of address 00000000 מישהו יודע מה פשר השגיאה וכיצד מתפטרים ממנה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום רב, בניתי אתר ב asp.net ו #C, בנוסף, בניתי קובץ FLASH עם ADOBE FLASH CS 4, איך אני שותל אץ הקובץ FLASH באתר. כלומר, ברגע שהאתר עולה הקובץ ירוץ ... ובאיזה סיומת אמור להיות הקובץ FLASH לפני ששותלים אותו בתוכנית בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי תוכנה כלשהי (נקראת HOCR, והיא לוקחת תמונה עם כיתוב כלשהו או דף סרוק, ומחזירה דף טקסט וכך אפשר לשנות אותו), בכל אופן, אני צריכה לרשום קוד שידע "להשתלט" על התוכנה. כלומר, להצליח דרך הקוד לפתוח את התוכנה, לעלות אליה מסמך, ולהריץ אותה על המסמך הזה. (אני יודעת בגדול שפת JAVA, אבל גם C זה בסדר) אז - בתקוה שהשאלה שלי מופנית למקום הנכון - יש כאן מישהו שיודע איזה שורות פקודה צריך כדי להריץ אפליקציה כזו? אפשר עזרה, הכוונה בבקשה? מקווה לטוב ותודה מראש לכל המגיבים.... עינת

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  20. יצרתי עמוד באינטרנט שבו האינפוט בטופס ממוקם בצורה אחת בפיירפוקס 3.0, אקספלורר 7 ו-6 וממוקם בצורה אחרת בChrome, פיירפוקס 3.5 ואקספלורר האם משהו יכול לתת לי Hacks לכל הדפדפנים המוזכרים בכותרת ? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by elnat4,

שלום לכולם, כתבתי קוד שאמור להריץ תוכנה כלשהי במחשב (QHOCR, זהו שם התוכנה) הקוד אמור לפתוח את התוכנה, לגשת אל ה open שלה, להעלות מסמך אותו התוכנה תבדוק, ואז לשמור את תוצאת הבדיקה, ולסגור את התוכנה. (בגדול - זוהי תוכנה לזיהוי תווים בתמונה או בדף סרוק, שמחזירה כפלט דף טקסט עם התווים שזיהתה) מה שהקוד כרגע מבצע הוא לפתוח את התוכנה, וזה הכל. יש לי 2 בעיות עיקריות. 1. ניסיתי להגדיר Timer שימתין 10 שניות אחרי הרצת התוכנה (Process.start), ורק אז יחפש את החלון של התוכנה (FindWindow). במקרה והוא לא מוצא את חלון התוכנה, יופיע MessageBox עם ההודעה - "QHOCR is not running". והבעיה היא: הקוד אמנם מריץ את התוכנה אבל מיד אחרי שהתוכנה נפתחת מופיע בכל זאת ה - MessageBox עם ההודעה - "QH…

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by hilakonin,

???????

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by gabbay,

משום מה שאני מנסה לעשות build אני מקבל את ההודעה הבאה : **** Build of configuration Default for project Hw **** (Cannot run program "make": Launching failed) למישהו יש מושג איך לפתור?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני מחפש אתרים בסגנון של האתר הזה: http://www.freeactionscript.com/ אתרים שנותנים עזרים לאקשן סקריפט, עם כול מני קודים והצעות. תודה רבה וחג שמח! אלון

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  25. Started by ely2001,

void add(const Rational &c) כאן משתמשים ב& אבל לפעמים משתמשים ב*. השאלה שלי מתי משתמשים ב * ומתי יש צורך להשתמש ב &.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים