תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אפשר לעשות את זה ב-C? אני פשוט לא יודע לעבוד עם קבצים.. נגיד דוגמא: יש לי טקסט כזה: ואחרי התוכנה הקטנה.. הטקסט יראה ככה: שיניתי ',' ל-'!'
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת איך ליצור שיהיה אפשר להירשם לאתר שלי איך אני עושה את זה בבקשה עיזרו לי זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי יש לי בגרות עוד שבוע ואני רוצה להיות מוכנה..את המגן עברתי בזכות המון מזל שהיה לי [=עזרה מאנשים אחרים וגם כי ידעתי בערך מה ישאלו..] אני רוצה לקבל 100 (: אילו שאלות שאלו אתכם בבגרות? אילו שאלות אתם חושבים שישאלו? [אני איכשהו צריכה לשנן את כל המושגים..יש איפשהו באינטרנט את רשימת המושגים שצריך לדעת ומה כל מושג אומר?] תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
האם יש אפשרות במקום לרשום on error goto שזה מפנה אותך לפקודה מסויימם אני פשוט רוצה אופציה שברגע שיש בעיה התוכנה ממשיכה ומתעלמת מהפקודה שהיא לא מצליחה לבצע האם זה אפשרי ?
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
בס"ד שלום , יצרתי תוכנית בשפת java שמצריכה בניית אתר אך מיכיוון שאין לי קמצוץ של ידע בבניית אתרים , אשמח לדעת באיזו שפה מומלץ להשתמש לבניית אתר אינטרנט שאפשר לעצב אותו ע"י כתיבת קוד ושניתן לשלבו עם תוכנית בשפת java. הסבר מפורט על הנושא וקישורים ללמידה עצמית (שמכילים דוגמאות בנושא) יעזרו מאוד . המון תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום, לא בדיוק ידעתי איפה לפתוח אז מקווה שזה המקום הנכון יש לי 3 תרגילים לעוד חודש מספר שאני פותר ואני צריך עזרה בהם: 1) מהו המספר הגדול ביותר שניתן לתאר בעזרת מספר שלם )integer( בעל 8 ביטים ללא סימן? עם סימן? 2) חשב: 6 + 5- בייצוג בבסיס 2 בעזרת משלים ל-2. כמה ביטים צריך לבחור כדי לבצע את התרגיל? פרט את הצעדים בדרך לפתרון, כולל טיפול בנשא. 3) ספור עו 10 בבסיס 4. אשמח להסבר כמובן כי התשובה פחות מעניינית אותי.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, בניתי מחלקה בC# שמספקת למשחק(דומה לSOLDAT) שאני בונה משחק ברשת. הבעיה היא שלאחר זמן מה מספר ההודעות שהתוכנית שלי שולחת יורד בצורה משמעותית מ- 500 ל- 50 (באינטרבל המסויים שקבוע במנהל המשימות->רשת). כאשר אני מקבל 500 הודעות, אין בעיה. הבעיה היא כאשר אני מקבל 50 הודעות. יש לי מספר שאלות: 1) מה יכולה להיות הבעיה, היות שלא מצאתי בעיה ספציפית בקוד? האם יכול להיות שהWIN מזהה שאני שולח יותר מידי הודעות, ולכן חוסם אותי? 2) מה מספר ההודעות המקסימאלי באינטרבל הזה שכדאי לשלוח? האם אני צריך לבטל חלק מההודעות? 3) בניתי 2 ממשקים - אחד מהם הוא עבור TCP, והשני עבור UDP. בשניהם אני מקבל אותה בעיה ולכן החלטתי להשתמש בTCP, מכיוון שהוא מספק חיבור מקושר(סדר קבלת ההודעות הוא לפי סדר הש…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מה הדרך הכי טובה לשים שיר ברקע באתר? בצורה המהירה ביותר? שיקח לו הכי קצת זמן להיטען. ומה האיכות הנורמאלית שאפשר להוציא משיר , איזו סיומת? אני רוצה לעשות משהו בסגנון כזה: לקחת שיר מסויים ולחתוך מתוכו בערך 30 שניות ולשים באתר. תוכנה להמרת קבצים יש לי וכל מה שצריך, רק מה הסיומת העדיפה? והאם יש קוד שיכול לעזור לי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי איזה פרויקט קטן שנפל בחלקי לעשות , יש אתר קיים שבנוי בסיסי בHTML ואני צריך לעביר אותו לשפה דינמית ולעשות ממנו משהו יפה. הרקע התכנותי שלי הוא ידע בHTML ובJAVA ( לא JAVASCRIPT ). חשבתי ללמוד PHP לשם המשימה הזאת. האם חשבתי נכון? איך להתחיל בעצם? השמח לקבל טיפים בנושא. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! עברתי ממגמת אלקטרוניקה למחשבים ככה שכל מה שלמדתי ב-C ואסמבלי- לפח :-[ קיצור, אני מנסה לעשות תרגיל במחשבים בשפת ג'אוה ושאני מקמפל אני מקבל הודעת שגיאה שלא יודע מה צריך לעשות איתה. מה צריך לכתוב כדי שיהיה אפשר לקלוט למשתנה N? מצורפות 2 תמונות שאמורות להמחיש מה הבעיה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברים אני בונה אתר עם ג'ומלה ואני מתמקד בקידום האורגני בגוגל יש לי 2 שאלות נתקלתי בקטע קוד כזה: <meta name="robots" content="index, follow" /> האם זה טוב לקידום???כי כל מה שנשמע לי רובוטד לא בא לי טוב.... דבר שני, friendly url האם כדאי שהרווח בין המילים יהיה _ או- www.bla.com/contact-us.html או www.bla.com/contact_us.html מה אדון גוגל אוהב יותר?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אני אוהב לפתח להנאתי דברים ומחפש תמיד דרכים שונות לעשות כל מיני דברים שנראים טריוויאלים לאחרים. בכל מקרה, רציתי את דעתכם על מה שעשיתי עד כה. כמה נקודות: לא התעסקתי בעיצוב עד כה. ממש כלום. אז אין מה לומר בנושא הזה, אני עוסק כרגע בלוגיקה כמו בכל פורום, יש להירשם כדי לפרסם פוסטים/לערוך/להגיב וכו'. לכן, אנא הירשמו לאתר כדי לעזור לי לבדוק את כל זה באמת. האתר מעט איטי. תנו לו כמה שניות להיטען. בכל זאת, הוא יושב על שרת משותף ועוד ב-subdomain. אם משהו לא עובד/עובד בצורה הזויה אנא תאמרו לי ואנסה לסדר! את הפורום תמצאו כאן. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אתר בנוי בטכנולוגית xhtml טוב לקידום או לא ? מה עדיף xhtml או html 5
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש פה מישהו מהצפון שיודע טוב ויז'ואל בייסיק 10 שמוכן לעשות עבודה וכמובן גם להסביר לי... ? דחוף ... !!! ביומיים הקרובים
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טבלה ב ACCESS שקוראים לה users , לצורך העניין, חלק מהשדות בטבלה הזו הם id (מספר אוטומטי ומפתח ראשי) ו userName. בשאילתה שלי אני מעוניין לשלוף את ה ID לפי userName מסויים. ככה זה נראה ב JAVA: String username1="udi"; try { Class.forName("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver"); // Load driver con = DriverManager.getConnection(url, user, passwd); // Connect stmt= con.createStatement(); // Create statement System.out.println(bagName+" , "+targets); str= "SELECT id FROM users WHERE userName="+'"'+username1+'"'; System.out.println(str); ResultSet rs = stmt.executeQuery(str); while (rs.next()) { Str…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. יש לי 2 רשימות מקושרות שנניח מכילות אובייקטים של חריגות. ואני רוצה לקבל את כל מה שנמצא ברשימה הראשונה אבל לא בשנייה. אז רציתי להשתמש ב removeAll שזה בעצם עושה את העבודה. רק ש LinkedList לא מממשת את removeAll. מה אני כן יכולה לעשות? :-\ תודה רבה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כתבתי פונקציה פשוטה מאוד לחישוב שטח והיקף מעגל. כתבתי קובץ crc.m ובתוכו את הקוד הבא: function []=circles(r) x=2*pi*r; y=pi*r.^2; fprintf('the perimeter of the circle is: %g , and area is: %g' ,x,y) end הפונקציה מקבלת את r רדיוס המעגל ומדפיסה את המשפט עם ההיקף והשטח. אבל גם פותחת משתנה חדש ans ומזינה בו את הערך של x. 1. איך אני גורם לפונקציה רק להדפיס את המשפט הנ"ל ללא החזרת\פתיחת הערך ans? 2. האם בקובץ *.m ניתן לכתוב רק פונקציה אחת בלבד? כי אני קורא לפונקציה בחלון ה- command windows לפי שם הקובץ ורק ככה הוא מגיב, אז אם יש מספר פונקציות איך הוא ידע למי אני קורא? נשמע לי קצת לא הגיוני, שעבור כל פונקציה צריך לפתוח קובץ m חדש. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מתכנת לא רע בכלל בC# וגם שולט בJAVA, C, C++. האם יש בכלל טעם ללמוד שפת סקריפט? האם אתם ממליצים על פייתון? רובי? פרל?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר http://php.eitan.ac.il/main.php יש מדריך התקנה של PHP ניסיתי להתקין גם במדריך של Windows-IIS וגם Windows-Apache מה ההבדל?! קיצר בזה של הIIS רשום כנס ל Internet Services Manager או Microsoft Management Console ואין לי לא בAdministrative Tools ולא באנערף מה ובכלל בApache אין לי מושג איפה זה <apache-directory>\conf\httpd.conf קצת עזרה יהיה נחמד
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מישהו יכול לעזור לי??? אין לי מושג... אני לא מצליח כלום.. המבחן יהיה על פונקציות(לא קשות..) עם כל הטרנק,רנדומייז.. שאלה לדוגמא: כתוב תוכנית הקולטת3 ציונים של 5 ילדים,מחשבת את הממוצע של כל ילד,מדפיסה אותו,כותבת את הכי גבוה,וכותבת כמה ילדים עברו וכמה לא.. בעיקר שאלות בסגנון הזה אני לא מבין.. את כל הTRUNC והשטויות האלה..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי את הנושא הבא ב- stackoverflow: http://stackoverflow.com/questions/19070575/python-3-3-cx-freeze-py-to-exe-work-but-displays-an-error-after-build ולאחר מס' בדיקות שהמשכתי לערוך, וניסיונות חוזרים. הבנתי שהבעיה קצת שונה ממה שחשבתי. אני מתכנת ב- python 3.3, ב- וינדוס. אני מעוניין בעזרת cx_freeze להמיר קובץ מ- py ל- exe. הבעיה היא שהמודול VideoCapture עושה לי בעיות. והכל נתקע בגלל פונט. המטרה שלי היא בעזרת תוכנה שכתבתי, לצלם תמונה בעזרת המצלמה - לא אכפת לי באיזה מודול זה יהיה. הבעיה היא ששאר המודולים הקיימים לצילום תמונה ע"י המצלמה לא עובדים. (רק VideoCapture עשה את העבודה - בתור קובץ py). והוא מציג שגיאות אחרי הקימפול (לאחר ה- build, כקובץ exe). אשמח לרעיונו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דף שפותח חלון חדש, ו-IE חוסם לי אותו (החלון החדש) אני משתמש ב window.open כדי לפתוח את החלון. מה אני יכול לעשות כדי שהוא לא יחסום לי אותו? (ללחוץ על ALLOW POPUPS לא בא בחשבון. אני לא הולך לומר לכל מי שגושל באתר שלי שיאשר פופאפים)
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אז ככה מתחיל החפירות ורוב הסיכויים שיוספו עוד שאלות ככל הנתקדם ותודה מראש.. 1.משהו יכול להסביר את העניין של argv,argc מה השימוש שלהם ומאיפה הם קולטים את המידע? 2.איזה ספריות חיצוניות(שאנשים פרטיים או חברות הכינו) אתם ממליצים לקיצור פעולות כמו בניית שרת וקליינט TCP 3. איך הספרייה הזאתי POCO http://pocoproject.org/? 4.מזה STACK ומה זה HEAP ? 5.אחרון בינתיים והכי חשוב לי אפשר הסבר על השלבים שהמחשב עושה כשאני אומר לו להציג משהו על המסך איך הוא עושה את זה מה הפעולות.... הכוונה לprintf
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-