עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ktanta harta,

מצורף בזאת דוגמא לשימוש בבאאוטלוק דרך vb לכל המעוניינים

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  2. Started by MasterOr,

אני רוצה לשנות את הצורה של הטבלה ככה שהעמודות יהיו לרוחב, כלומר הheader column לא יהיה למעלה אלה בצד דוגמא: ---------------- כותרת| פרטים | ... ----------------- כותרת| פרטים | ... -----------------

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  3. אהלן ! אז דבר ראשון מצטער על שאלת הנוב ובטח יש פה איזה פוסט כזה שמישהו יכוון אותי אליו וזה יהיה גם מצויין. אני מתכנן לפתוח אתר עם דומיין לבחירתי ( או סיומת סטנדרית כמו של האתר הזה, או משהו לא ארוך וחינמי כהתחלה ) אני רוצה שבאתר, כהתחלה לפחות יהיה סקשן מאמרים, פורום ברמה, כמו הפורום של האתר הזה או דומה לו (מערכת פורומים שכיף לבוא אליה לא זבלה) סקשן סרטונים ותמונות ובגדול זהו. כולל עיצוב ע"י מקצוען מתחיל. אם מישהו יכול לתת לי WALKOUT של מה שאני צריך לעבור כדי לפתוח את זה, בכמה משפטים, אני כבר אחקור לעומק את השאר. אני פשוט לא כל כך יודע איפה להתחיל כי מעולם לא עשיתי דבר כזה. שאלות נקודתיות: 1. מהם הצעדים הדרושים ? 2. מהי עלות חודשית של דבר כזה (אתר בסיסי, בלי צ'קאווט או ס…

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  4. Started by zahiz007,

שלום, אני מנסה לגרום לDIV להפוך להיות מוצג בזמן לחיצה על CHECKBOX. להלן הקוד: function moodleLunchApiIntergrate(String a, String b) { document.getElementById(a).style.visibility = document.getElementById(b).checked ? 'visible' : 'hidden'; } </script> <input type="checkbox" id ="1" onclick="moodleLunchApiIntergrate('2','1')"/> <div id="2" style="visibility:hidden"> <iframe src = "[url]http://www.walla.co.il">[/url] </iframe> <> הDIV לא מוצג. יש למישהו רעיון? תודה!

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי פונק' שמחזירה את הערך המקסימלי בין 3 מספרים. (שפת C) אני צריך ליצור פונק' שתחזיר לי את הערך המינימלי של שלושת המספרים ע"י שימוש בפונ' המקס ובלי לבצע השוואת נוספות.. double GetMax(double num1,double num2,double num3) { if(num1 > num2) { if(num1 > num3) return num1; else return num3; } else { if(num2>num3) return num2; else return num3; } } יש למישהו רעיון??

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by Moty_p,

שלום לכולם, יש לי כמה שאלות 1) האם אפשר לקרוא לזה כך: dos זה בעצם שפת תיכנות? 2) אני רוצה ללמוד פקודות Dos ולמצאו דרך להצפין אותם כדי שלא יהיה ניתן לפתוח אותם ולראות את המקור על ידי start -> cmd -> edit תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מנסה להתייחס לטפסים שהמשתמש יצר לבד במשך שהתוכנה פעלה, המשתנים שלי הם על שמות מספרים כמו 1 , 2 , 3 וכו.... יש לי משתנה בשם i , אני מנסה נגיד לגרום לטופס שקוראים לו נגיד 2 לשנות את השם שלו ל-1 הבעיה היא כזאת, שאני רושם i+1.name=i או (i+1).name=i הוא לא נותן לי הוא רושם לי Syntax error נכון לגבי עכשיו שהתוכנה לא רצה זה נכון, אבל שהתוכנה רצה והטפסים האלה אכן קיימים, אני רוצה שהם ישתנו, אין איזה אפשרות לגרום לכך שה-VB .NET יתייחס אל הטפסים האלה מבלי לתת שגיאה? או לפחות שיטה אחרת להיתייחס לטפסים בעזרת משתנה מסוג זה? תודה!

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  8. Started by ilay22,

ברמה גבוהה, רצויט עם נסיון או ידע בבנית משחקים לצורך ייעוץ בפרוייקט

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  9. Started by Jobi222,

היי, התחלתי ללמוד שפת C#, ונושא המחלקות אינו ברור לי כל-כך...מה השימוש בהן? נניח ובניתי תוכנית אשר עובדת עם DB של SQL (נניח חנות חיות), והקמתי מאגר המכיל לי את כל הפריטים שהחנות מציעה (מלאי), וגם בניתי ב-C# מערכת אשר מטפלת במלאי (מוסיפה, מחסירה, מתריאה אם חסר). אני יודע שהשאלה שלי קצת כללית, אבל היכן יבוא לידי ביטוי נושא המחלקות של OO, במערכת הזאת? (אפילו הדוגמא הכי קטנה תעזור, ע"מ שאני אוכל להבין את הנושא). אני מבין שלכל פריט (נניח במחלקת אוכל) יש דברים זהים: משקל, לאיזה בעל חיים וכד'. - אבל הדבר הזה גם בא לידי ביטוי ב-DB...לא? (אני יודע שלא ציינתי את נושא המתודות בתוך המחלקה, אשמח גם אם לדבר הזה תהיה התייחסות בתשובה) תודה.

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  10. Started by ranran,

שלום לכם התקנתי את ה SQL SERVER EXPRESS 2005 ואני עובד עם C# EXPRESS ברגע שאני מנסה להוסיף מסד או להתחבר לאחד הוא רושם לי שגיאה כזאת: Failed to generate a user instance of SQL Server due to a failure in starting the process for the user instance. The connection will be closed. אני כבר מתוסכל אני לא יכול לתכנת ככה שאני לא יודע מה נכון מה לא אני חייב לבדוק ומעצבן אותי לעשות את זה רק בבצפר... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  11. Started by shaithebest,

שבת שלום חברים יש לי טופס הרשמה שאני רוצה שלא יתן ללקוח להמשיך עד שימלא את כל הטופס איך עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  12. אני בונה משחק דומינו, המורה שלי אמר לי לבנות DB למשחק. הבעיה היא שאני לא יודע איזה DB אפשר לבנות למשחק דומינו.... יש לכם רעיונו?

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  13. Started by D-M-X,

איך אפשר לעשות שבעמוד ASP שיש בו טבלה שהכותרות ישארו למעלה וכל שאר העמוד יגלל? הציעו לי עם DIV אבל DIV מוגדר לפי פיקסלים ובמסך עם רזולוציה אחרת זה לא עובד יש מישהו הצעה אחרת?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  14. אני עובד על תוכנה כלשהי וכרגע מתמקד בחלק של יצירת database. הכיוון עליו הלכתי כולל יצירת xml שמכיל את התוכן, וקוד פייתון שמייצר ממנו פקודות sql. קובץ ה xml שלי מכיל תוכן בעברית בחלקו. קצת מורכב לי להרחיב וגם זה לא ממש יוסיף, אבל נאמר שיש לי טבלת SQL שהעמודות הן בולאניות. הכי נוח לי שפשוט שדה ב XML מתורגם ישירות לדטבייס, כלומר אם הוגדר שדה 'ערן' אז בטבלה (נניח והכל חוקי) יש עמודה ושמה 'ערן' וערכה TRUE. וקיימות עמודות שהן בעלות שם אנגלי רגיל, אך תוכן יוניקודי (מחרוזת בעברית) האם כל זה אפשרי? האם זה מתכון לצרות לעבוד עם דטהבייס בעל עמודות בעברית?

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  15. יש לי את קטע התוכנית הזו: #include <graphics.h> #include <stdlib.h> #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <dos.h> #include <math.h> int main(void) { /* request auto detection */ int gdriver = DETECT, gmode, errorcode; /* initialize graphics and local variables */ initgraph(&gdriver, &gmode, ""); /* read result of initialization */ errorcode = graphresult(); /* an error occurred */ if (errorcode != grOk) { printf("Graphics error: %s\n", grapherrormsg(errorcode)); printf("Press any key to halt:"); getch(); exit(1); } float x1,x2,y1,y2,m,n; float x,y,t; float dx,dy; x1=100; …

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by rondana,

שלום, נתקלתי בבעיה מתסכלת בVISUAL BASIC 6. אני כותב תוכנה שמשלבת עבודה עם ACCESS. בבואי להגדיר בGENERAL שני טיפוסי משתנים (Dim ab As Database, dim costimer as recordset) לא מופיעה שום הודעת שגיאה. אך, כשאני מנסה לקמפל מופיעה ההודעה הבאה : "Compile error: User-defined type not defined" יש לציין, כי ההודעה מתיחסת לשני טיפוסי המשתנים שצינתי בGENERAL. למה זה קורה? וכיצד ניתן לתקן? תודה לעוזרים! :

17. Started by shuki142,

שלום לכולם, אני מתחחיל עם תכנות ב ASP.NET ורציתי לדעת שאלה נורא בסיסית - אני מתכנת ב VB.NET. בניתי פרוייקט במחשב שלי באמצעות VS2008 ועכשיו אני מעוניין להעלות את הפרויקט לסביבת עבודה שיש לי (בחברת אחסון כלשהי). בניתי את מסד הנתונים שאני צריך, אבל אני לא יודע מה לעשות עם הקבצים שיש לי קבצי ה aspx, vb ושאר קבצי האתר שבניתי. שאני מעלה את הכל לשרת רגיל, תמיד זה נופל לי ומציג לי שגיאה של ASP.NET. נראה לי בעיה עם הקובץ web.config תמיד אני נופל עם הקובץ הזה ואין לי יותר מידי מושג לגבי התעסקות עם הקובץ הזה. בכל מקרה כפי שהבנתי משיטוטי ברשת ניתן ליצור קבצי dll במקום להעלות את קבצי המקור לשרת (קבצי ה vb). מה אני צריך לעשות כידי ליישם את זה ? ולאן אני מעלה את קבצי ה dll לשרת ? אשמח ל…

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  18. במערכת גלרייות מתקדמת שאני בונה בניתי פונקציה שכאשר מעלים קובץ ZIP אז היא מחלצת את התמונות שבתוכו אל התיקייה של הגלרייה זאת הפונקציה, מי שרוצה יכול להשתמש: function unzip($file, $dir) { $zip = zip_open($file); if ($zip) { while ($zip_entry = zip_read($zip)) { // Skip non-images in the zip file. if (!is_image(zip_entry_name($zip_entry))) continue; if (zip_entry_open($zip, $zip_entry, "r")) { $buf = zip_entry_read($zip_entry, zip_entry_filesize($zip_entry)); $path_file = str_replace("/",DIRECTORY_SEPARATOR, $dir . '/' . zip_entry_name($zip_entry)); $fp = fopen($path_file, "w"); fwrite($fp, $buf); fclose($fp); zip_entry_clos…

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by B0necrack3R,

בעמוד 1: הגדרתי Application("a(5)") int i for i=0 to i=5 Application("a(i)") = 0 i=i+1 next קישור לעמוד 2! עמוד 2: int inx Application("a(ind)") = x (-משתנה עם ערך מספרי כלשהו) ind = ind +1 העמוד עושה redirect עד ש ind=4 -קישור לעמוד 3 עמוד 3: dim i for i=0 to i=5 response.write application("a(i)") i = i+1 next אז עד כה התוכנית אמורה להדפיס את הערכים אשר התקבלי בעמוד 2 נכון? במקום זה מודפסים הערכים שהתקבלו בעמוד 1 מה יכול להיות הבעיה?? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by IlanF,

אני מנסה לבנות 'תבנית' שתקשר אותי לעמוד בוויקיפדיה. הקישור יראה בסגנון הבא: {{חיצוני|וויקיפדיה|שם-ערך}} חיצוני הוא שם התבנית. אני צריך שהתבנית תבדוק שרשום בערך הראשון 'וויקיפדיה' ואם כן, תעביר אותי לדף המתאים לערך השני. (אני ישתמש באותה התבנית לכמה אתרים שונים, כך שהערך הראשון יכול להשתנות) אמור להראות משהו כזה: http://www.wikipedia.org/wiki/שם-ערך הבעיה שלי היא איך אני גורם לקישור הזה לעבוד? איך אני מקשר ככה לוויקיפדיה? ד"א אני יודע שקישורים לוויקיפדיה אמורים להראות ככה: [[w:שם-ערך]] או [[wikipedia:שם-ערך]] אבל משום מה זה לא עובד בוויקי הזה שלי...

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  21. Started by joni,

אלא אם כן עדיף ללמוד מאיזהשהוא אתר ואם כן איזה ?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by skywalker13,

שלום. באתר שלי שאני עושה שמתי מוסיקת רקע. עכשיו זה תגית ויש לה כמובן src. עכשיו האתר עולה אוטומטית אם המוסיקה. עכשיו כדי לעשות כך שהמוסיקה תיפסק עשיתי לחצן stop music. עכשיו אם ג'אוא סקריפט אני עושה את הפונקציה הבאה בפקודת onmouseclick (ככה אם אני לא תואה רושמים את זה אני לא זוכר זה רשום ב-w3schools) function stopMusic(linkObj , stop) { linkObj.src = stop ; } עכשיו אני מתכוון גם לעשות פונקציה שתשנה את המשפט stop music ל-play music אחרי הפסקת המוסיקה. ופה הבעיה. העניין הוא שאני לא יודע איך בתוך התגית <a> של המספט stop/play music לעשות ארבע פעמיים את אותה פקודת onmouseclick כאשר הראשונה והשנייה יפסיקו את המוסיקה ישנו את המשפט מ-stop music ל-play music ושהש…

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  23. שלום אני קולט ערכים עבור 2 פרמטרים ומשתמש ב cin לצורך זה. להלן הקוד: // temp.cpp #include <iostream> using std::cin; using std::cout; int main() { int temp, temp1; cout << "First"; cin >> temp; cout << "\nSecond:"; cin >> temp1; return 0; } בהרצה אני מקבל: First ולוחץ על ctrl_z. אח"כ אני מקבל ע"ג המסך: Second ואינני יכול להקליד ערך למשתנה השני כי התכנית מסתיימת. שאלה: איך אני יכול להמשיך להציב ערכים באמצעות cin אחר לחיצה על ctrl_z? תודה !

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  24. שלום, אני בונה תוכנה ששואבת מידע מעמודי אינטרנט בתכיפות גבוהה. הבעיה שלי היא כזו: העמוד שאני רוצה לקרוא נראה שונה אם המשתמש מחובר עם השם משתמש שלו. כלומר, העמוד הוא פומבי וישנה גישה אליו גם אם המשתמש לא מחובר, אבל כשהוא מחובר מוצג מידע שונה. השאלה שלי היא איך אני יכול לפתוח סטרים כל פעם ולקרוא את הדף כאילו הייתי מחובר בתור משתמש. אני מקווה שאין צורך בכל פעם שפותחים את הסטרים - להתחבר מחדש, כי אז אני מניח שזה יקח זמן יקר (אני קורא מספר עמודים במקביל בתכיפות מאוד גבוהה). אשמח לעזרה, תודה גיא

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by OBR,

שלום,אני אשמח לקבל רמז איך להתחיל את התוכנית הבאה: כתבו תוכנית בה מוגדרים ארבעה מערכים שונים, בגודל 1, 8, 6 ו 12. עבור כל מערך: א. התכנית מבקשת וקולטת ערכים לתוכו. ב. מדפיסה את המערך לאחר קליטת הערכים. ג. שולחת את כתובת האיבר הראשון ואת אורך המערך לפונקציה sum_array (מוגדרת בהמשך), ד. מדפיסה את המערך אחרי השינוי. כתבו פונקציה המקבלת את כתובת התא הראשון ואת אורך המערך ומציבה בכל תא את סכום הערכים המקוריים שבתאים שלפניו, כולל אותו. בתא החמישי למשל – יוצב סכום הערכים המקוריים מתאים אפס ועד חמש (כולל). אני לא כל כך יודעת איך להתחיל לכתוב תוכנית שכל פעם מקבלת מערך מגודל שונה ושולחת אותו לפונקציה אשמח לקבל רמז(: תודה

• 8 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.