תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום , קיבלתי לכתוב תכנית שתקלוט מהמשתמש מטריצה 10*10 של מספרים שלמים. :בניתי את השלב הראשון: int matrix[10][10]; cout<<"enter numbers into matrix"<<endl; for(int flag=0;flag<10;flag++) { for(int i=0;i<10;i++) cin>>matrix[flag]; } . לאחר שקלטתי מהמשתמש את המספרים אני אמור לבצע על המטריצה מיון בועות. ?השאלה היא איך אני מבצע מיון בועות במטריצה כולה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני תוהה... האתר שלי מאוחסן בארץ עם חבילת אחסון בינונית. יש לי צורך בנפחים גדולים מאד של כמה גיגות עבור גלריית תמונות וסרטונים באתר. האם יש אפשרות להוסיף אחסון באתר חיצוני מעבר לחבילה הקיימת שלי שבה יישבו רק הפריטים בגלריה? אם כן, אשמח לדוגמא של אתר איחסון שמאפשר את זה. אם יש אתר שעושה את זה בחינם לתקופת ניסיון אפילו לצורך הבדיקה, מעולה! תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בס"ד. שלום, יש לי תמונה של JPG , אני מנסה לעלות את התמונה על הרקע של המסך את מתקבל לי שגיאה נוראה. **צרפתי תצלום סך של השגיאה** תמונה אחרת הוא כן נותן. יש לכם מושג אולי מי יכולה ליהיות הבעיה ?? תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לבנות סקריפט פשוט בperl שירוץ לי כול כמה זמן ויוריד לי תמונות מהרשת (לפי אתרים שאני ינחה אותו) אני יכול לגשת לאתר מסויים ולבצע עליו parsing השאלה זה איך אני מוריד את התמונה למחשב? ואם אנחנו פה, יש לכם הצעה טובה איך להריץ אותו ברקע ללא שימוש במשאבים וש"יפעל" פעם בשעה (או בזמנים אחרים שאני יגדיר לו) (עוד לא בדקתי את זה אבל אני מקווה שאפשר גם להדגיר תמונות כwallpaper דרך perl בwindows 7) תודה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מחפש אזשהו קוד מוכן, או תוכנה שעושה את העבודה, של אלבום תמונות מחולק לקטגוריות, שניתן להעלותו לאתר בWEB , ואף לנהלו מרחוק (עידכונים וכו'). יש למישהו מושג אם יש כזה דבר בכלל או שצריך להכין לבד ??? תודה וסופשבוע נפלא לכולם, כפיר kfir@jesta.co.il
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
למשל, אם אני מחלק מספר INT במספר INT והשבר מוכנס לתוך משתנה FLOAT אז בכל מקרה משתנה ה-FLOAT יקבל מספר INT. וגם..איך מאלצים את המהדר לחשוב כמו שאני רוצה ולהכניס FLOAT ל-INT בכח (הבנתי שיש משהו כמו במקום לרשום 6 אז לרשום 6.0) אני מקווה שהובנתי בקשר לבקשתי... :s05:
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני אמור לכתוב תוכנית שמתפקדת כ-Log כלומר כותבת את ההודעות לקובץ ושומרת, כמובן שהקובץ אמור לאגור את ההודעות גם אחרי שהתוכנית נסגרת, כתבתי משהו שעובד אבל אני לא בטוח שמותר לי לעשות ככה והאם לכך התכוונו וכמו כן איך אני אמור להתשמש במתודת ה-Dispose שנכתבה לי לאחר שה-Class שלי ירש מ-IDisposable: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.IO; using System.Collections; namespace Log { public class Log : IDisposable { public string Msg; public Log() { } public string PrintMessage() { return DateTime.Now + "Message: " + this.Msg; } public string GetMessage(int num) { …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני כמעט מסיים גרסה ראשונית של האתר שלי אך יש לי בעיה שאינני מצליח לפתור. עד עכשיו, כל הנסיונות שלי ליצור טופס כדי שהמבקרים יוכלו לשאול שאלות או לדווח על קישורים מתים, כל הנסיונות נכשלו. לא משנה אם אני מפנה את הטופס לקובץ או לדואר, כך או כך זה לא עובד. עד כמה שאני יכול לשפוט אני עשיתי את הכל נכון מבחינת תחביר ה HTML כך שהאפשרויות שנשארו הן : א - שזה משהו הקשור לדפדפן שאני עובד אתו - נטסקייפ 7 או ב- שזה קשור לדומיין שאני עובד תחתיו גאוסיטיס. אם מישהוא יכול לעזור לי אני מאוד יודה לו. אגב, אני רוצה את תוכן הטפסים רק לקריאה ולא לעיבוד עם CGI .
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי חברה, איך אני שולח פרמטרים מסויימים, שלא יראו אותם בדף מהSERVER ל-CLIENT, אני צריך לשלוח JsonString מהשרת ופקרוא אותו עם Jquery - Java script, ServerSide שלי הוא asp.net וב-ClientSide שלי אני משתמש ב-Jquery... ניסיתי עם Resonse.write() אבל זה מראה את ה
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
הי. רציתי לדעת באילו פקודות אני יכול להשתמש כדי ליישר אלמנט (במקרה שלי - div) לתחתית ומרכז הדף. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הקומפיילר מוציא לי כל הזמן את הerror שבכותרת. זה קורה כל פעם שאני ניגש לשדה במבנה. יש לי קובץ heder שבתוכו יש את ההצהרה הזו: typedef struct auction_manager_t *AuctionManager; ובקובץ c יש לי את סוג המבנה struct auction_manager_t { int numberOfSellers; Set sellers; }; כל איבר בset הוא גם בעל תתי מבנים וכו' הארור מתקבל למשל בשורת קוד כזה: (currentSeller->openSales)--; האם מישהו יודע במקרה מה הבעיה? הקומפיילר הוא gcc. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פונקציה\פרוצדורה שמקבלת ערך בסוסגריים של 0 או 1 ולפי זה רושמת משהו... נגיד Drop(0) אז הוא ירשום 0 עם דיליי של 100 אם Drop(1) אז הוא ירשום 1 עם דילי של 1000 איך אני עושה את זה? כי פרוצדורה לא מקבלת ככה את המשתנים ופונקציה לא מסוגלת לרשום...
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קראתי שהעדפות שלו הן כדלקמן (עד שני צעדים): 1.exact match 2.promotion 3.conversion 4.user defined conversion מישהו יכול בבקשה להסביר לי כל צעד (טוב , אולי חוץ מהראשון) ומה ז"א עד שני צעדים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
??? תודה לכל העונים ;D
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, במסגרת הלימודים לתואר אני לומד תיכנות בשפת C. עכשיו שאני כותב תוכנית פשוטה ביותר בתוכנה Microsoft Visual Studio 2008, עושה BUILD ואז DEBUG, אין שום דבר בחלון הפקודות. זאת אומרת מופיע השורה של PRESS ANY וכו.... עכשיו אני לא יודע אם צריך מהדר או שזה מגיע מובנה (אם צריך אשמח לאחד פשוט/עובד), שכן במחשבים במכללה אני עובד עם אותה התוכנה אבל ברגע שאני עושה BUILD יש לי בחלון התחתון את המהדר שרושם לך אם הכל בסדר או שיש ERRORS, אצלי אין כלום. ;D הנה תמונה של החלון בתוכנה במחשב שלי יחד עם החלון פקודות...כמו שאתם רואים גם אם כתוב בתוכנית משהו..בחלון הכל ריק... אני אשמח לקצת הכוונה לפתרון "הבעיה" הספציפית הזאת, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי לכולם חג שמח. אני רוצה לכתוב תוכנית שתמיר ממספר בינארי למספר דציאלי ודצימלי להקסדצימלי. #include<stdio.h> int main() { long long int num_b,j=1,sherit,num_d=0; printf("please enter binary number <consist of 1 and 0>: "); scanf("%lld",&num_b); while(num_b!=0){ sherit=num_b%10; num_d = num_d +sherit *j; j=j*2; num_b=num_b/10; } התחלתי לרשום תוכנית שממירה מבינארי לדצימלי. מדיצמלי להקסדצימאלי חשבתי להשתמש ב switch אבל משום מה התוכנית לא מגיבה לקלטים שהכנסתי. אשמח ליעוצים והכוונות.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Dim a As Font ( a = New Font( ?????????, FontStyle.bold השאלה היא איך אני יוצר פונט חדש (מה צריך לכתוב איפה שש סימני שאלה למעלה?????)
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לעבוד מול Web service מאובטח, שלא אני כתבתי ולא ניתן לשנותו. אותו Web service מצפה לקבל ממני תוכן XML כלשהו, אבל המתודה שלו מקבלת String. יצרתי את תוכנית הלקוח תוך שימוש בJava וAxis2, ע"י הכלי wsdl2java שמסופק ע"י Axis. כשאני שולח את הString שלי שמכיל את הXML, התווים המיוחדים בו הופכים לEscape sequences: > הופך ל-<, < הופך ל-> וכו', אבל הWeb service מצפה לקבל את התוכן כXML רגיל. יש דרך שבה אני יכול לשלוח את הXML כמו שהם מצפים? אני לא נעול על שפה או טכנולוגיה מסויימת, העיקר שיעבוד, אבל עדיף Java. תודה מראש, גרשון
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ללמוד ולקרוא על דחיסת נתונים, כל מיני מדריכים או הסבר של אלגוריתמים מפורסמים. יש מישהוא שמכיר משהו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, אשמח מאוד מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בנדון. הכוונה היא ליצור תוכנית בג'אווה ע"פ class diagram מסויים. אפשרות להוסיף סטודנטים לקורס, קורסים, להסיר סטודנטים מקורס, לתת להם ציונים וכו'. מי שיודע כיצד להתמודד עם דברים כאלה (שימוש ב-ArrayList) מוזמן לפנות אלי. תודה מראש, שאראס.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אודה למי שיוכל לתרגם לי את הכתוב פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Daemon_(computer_software) או להסביר לי על זה בקצרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף אייקון של CHECK BOX (וי) ואני לא רוצה לעשות זאת בHTML עצמו, אלא בCSS... איך אני מגדיר בCLASS או משהו שכל פעם שאני שם קלאס תופיע התמונה? למשל <ul> <li class="tick">וי</li> </ul>
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש איך לקרוא רשימה שמכניס המשתמש, רק שהרשימה נכנסת בצורה של 12,3,4,5,6 כלומר מופרדת בפסיקים. אני אמור לסכום את כל המספרים. public static void main(String[] args) { Scanner scan = new Scanner(System.in); int nums[] = new int[100]; Byte delim = ','; int i=0; int sumTotal=0; while(scan.nextByte() != 'x') { if (!(scan.hasNextByte(delim))) { nums[i] = scan.nextInt(); sumTotal += nums[i]; i++; } } System.out.println(sumTotal); } זה מה שניסיתי לעשות אבל לא נראה לי שזה טוב :
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-