תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
היי, חרשתי את האינטרנט ולא ממש מצאתי, אני צריך ליצור action שדומה ל: add_action(draft_to_publish) על מנת שאני אוכל לשלוח מייל אישור על פירסום הפוסט, הבעיה שלי שהפוסט הוא post type' ולפי הבנתי הaction הזה מאזין רק לפוסטים רגילים... עזרה מישהו? זה קוד שניסיתי- עם POST PUBLISH - ללא הועיל: function authorNotification($post_id) { $userMail=get_post_meta($post->ID,'wpcf-parent_email',true); $userName=get_post_meta($post->ID,'wpcf-user_parent',true); $message = " שלום ".$userName.", התמונה, ".$post->post_title." פורסמה לפי שיקולי המערכת ".get_permalink( $post_id ).". בהצלחה! "; if($userMail) { wp_mail($userMail, "התמונה שלך…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
התחלתי לבנות אתר למחלקה שלי בבסיס ואני מסתבך קצת בניתי את האתר שלי כתמונה אחת בגודל של 1280 720 בפוטושופ כשהמטרה להלביש על האזורים של הלינקים רק באנרים עם אפקט (אתר לא כלכך מפואר) לא משנה איך אני מנסה כל מסך מגיב אחרת לתמונה ואפילו שהרזולוציה של התמונה היא סבבה אצלי לדוגמא (23.5) התמונה ממש קטנה אני רוצה לכתוב את האתר שכל מסך יפתח את הדף שלו על FULL SIZE של התמונה מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום וברכה, נדרשתי לפני זמן מה לנהל אתר הבנוי על-ידי מערכת Wordpress לחבר, אינני יודע שפת תכנות php או css אבל אני מבין בעיצוב ולכן הסתדרתי פחות או יותר עם הממשק הפשוט למשתמש ועם התוספים הקיימים שם. נתקלתי בבעיה שבה אינני יכול לחבר את תוכנת Filezilla לאתר על-מנת להעביר אליו ולהוריד ממנו קבצים בפרוטוקול FTP, אני מניח שהסיבה לכך היא שהשרת שבו מאוחסן האתר אינו תומך בפרוטוקול FTP (-כשניסיתי להיכנס למאגרי הנתונים הצלחתי להגיע לדף אינטרנט בסיסי עם רשימת הקבצים שבו מופיע בגדול הכיתוב APACHE). שאלתי היא: כיצד אוכל לדעת מי הוא השרת המאחסן את האתר והאם באמת הוא איננו תומך בפרוטוקול FTP , בעל האתר לא מבין בזה ומי שבנה לו את האתר בפעם הראשונה לא נמצא כבר בארץ והוא אינו יכול ליצור ע…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ספר לימוד של שפת C++ ואני רוצה לדעת איך אני יכול להשיג Visual basic על מנת להתחיל לעשות תרגילים שיש בספר, בקיצור ולעניין מאיפה אני מוריד את התוכנה והאם זה עולה כסף או שיש גרסאות חינם/דמו/ניסיון. תודה מראש, מתן.
-
- 2 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני מחפש ספרייה שתוכל לעזור לי לקלוט לחיצת מקש(לא הצלחתי בעזרת אסקי לעשות משהו :\),בשפה C++. המטרה היא לבנות איקס עיגול עם מקשים בקונסול(משהו חמוד כזה ) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי אתר שברקע שלו 4 תמונות שמתחלפות. כל תמונה בערך שוקלת 1 מגה. האם כדאי/מומלץ לצמצם את גודלן? האם יש לכך השפעה על זמני הטעינה? במידה וכן, ומכיוון שהתמונות חשובות, כיצד מצמצמים תמונות, ועד לאיזה גודל כדאי לצמצם מבלי לאבד איכות? המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ! כחלק מפיתוח אתר/אפליקציית WEB, הגענו אני והצוות שלי למסקנה שאנחנו צריכים לפתח אפליקציות משלימות למוצר בסביבת Android ו IOS. אין לנו מושג בפיתוח בסביבת מובייל ומשום כך אני פונה לעזרתכם. אנחנו צריכים אפליקציה פשוטה יחסית שלאחר שתותקן היא תרוץ ברקע. בעת שהמשתמש יעשה שימוש בדפדפן כלשהו ויגלוש בדפי אינטרנט שמכילים את הלינק/ICON הספציפי שלי (שעבור כל משתמש אחר, משמש לצורך פתיחת דף האינטרנט שלנו), האפליקציה תזהה את הלחיצה ותשלח נתונים מסוימים (קבועים) ישירות לשרת האינטרנט שלנו, ללא שימוש בדפדפן (ישירות) עד כאן. פשוט יחסית, כן ? (כמובן שדרוש שהאפליקציה תיתמך ע"י מרבית המכשירים – סלולריים וטאבלטים) האם מדובר בפיתוח פשוט כפי שנדמה לנו ? כמה זמן/משאבים צורך פיתוח של אפל…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפענח את הצפנה הזאת וזה לא הולך. המקור הוא:aroK2maA אחרי ההצפנה:opSu8jEcKm7f+EPIERrjQbzlRko= משום מה הוא כותב את זה הפוך. מתחיל ב-o מסתיים ב-=. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אוקיי. נא סבלנותכם, כי אני חדש בתחום הזה, ולכן אפלו לתאר את הבעיה יהיה לי קצת קשה. הנה מה שאני יודע: - יש לנו במשרד כתובת מייל שמסתיימת בשם של החברה. - נניח: User1@YOSIHOMES.com - זה מנוהל (כל ה"עסק" הזה) ב Google Apps. - בגוגל Apps מצוין שהדומיין נרכש על ידי גוגל, אמנם, אבל נרכש מ GoDaddy. מבלי קשר לזה (או אולי עם קשר לזה), בזמנו נתבקשתי לבצע איזשהי פעולה אצל ה HOST דווקא. וזה לשים את ה nameservers לפי ההגדרה שלהם בגוגל (?) ב cPanel של BlueHost, הלכתי ל DNS ZONE EDITOR. משם הכנסתי (בעזרת התמיכה שלהם) את הנתונים שנתבקשתי (אני לא זוכר על ידי מי נתבקשתי): אם אני לא טועה, הנתונים שהכנסתי היו תחת ה Mail Exchanger. שם נתבקשתי להזין נתונים שניתנו על ידי גוגל. P…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.w3schools.com/css/css_image_transparency.asp עשיתי את אותו הקוד, אבל עם תמונה שונה. CSS: div.background { width:500px; height:250px; background:url(download.jpg) repeat; border:2px solid black; } div.transbox { width:400px; height:180px; margin:30px 50px; background-color:#ffffff; border:1px solid black; opacity:0.6; filter:alpha(opacity=60); /* For IE8 and earlier */ } div.transbox p { margin:30px 40px; font-weight:bold; color:#000000; } HTML: <div class="background"><div class="transbox"> <p>BLA </p> </div> </div> תוצאה: 1. ניסיתי בעזרת text-align:center להעביר את התי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תרגיל בC++ שאני קצת מסתבך פה, לכאורה הוא היה נראה פשוט משאר התרגילים... זה סתם קטע טכני,זה הולך ככה: ממש מחלקה בשם God כך שיהיה ניתן ליצור ממנה אובייקט אחד בלבד וכל בקשה ליצירת אובייקט נוסף תחזיר את האובייקט הראשון. אז אני מבין שאני צריך להשתמש במשתנה סטטי כדי לספור את מספר האובייקטים שנוצרים אבל איך אני גורם ליצירת אובייקט להחזיר לי אובייקט אחר שנוצר מקודם לכן?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם!, ברצוני לבנות איזה מכשיר הגנה שעובד עם טביעת אצבע ומאפשר גישה לרכב שעליו זה מותקן .. בפרויקט שלי יהיו הדברים הבאים: חיבור ישיר עם מסך וקצת אנימציה לתוכנה. ו"בשיא הפשטות" מה שאני צריך זה שכשמכניסים את הטביעת אצבע הנכונה הוא יאפשר להניע את הרכב ומתי שמכניסים לאא נכון לא לאפשר גישה .. השאלה שלי היא באיזה שפה כדאי להשתמש ? שתהיה שפה "פשוטה" ושתהיה אפשרות לעבוד עם לוח ארדואינו, או כל לוח אחר..
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, למרות שהידע שלי עדיין נמוך עלתה לי לראש שאלה כזו: נניח ואני פותח עסק של בניית אתרים,כמה אני אמור לגבות על אתר? לפי מה קובעים את המחיר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קודם קצת על עצמי: אני לא עוסק בתכנות/פיתוח לפרנסתי. בעבר הרחוק הייתי מתכנת JAVA אבל כיום אני איש תשתיות IT ומתכנת רק כתחביב. אני כותב כל מיני תוכניות עזר לעצמי או עבור חברים (בעיקר ב-JAVA) ולאחרונה ממשק ה-SWING הוותיק הפך למיושן וגם אני רוצה לכתוב אפליקציות WEB שרצות ב-BROWSER. ואז התחלתי לבדוק מה כדאי לי ללמוד כדי להיות מסוגל לכתוב כאלו אפליקציות, אלא שנתקלתי במבול של אפשרויות וטכנולוגיות שמקשה עלי לבחור. הפרמטרים שחשובים לי הם: 1. גמישות וחוזק - טכנולוגיה שאפשר לבנות בה כל אפליקציה שרוצים ושלא מגבילה אותך. 2. רצוי שיהיה קרוב ל-JAVA כך שלא אצטרך ללמוד הכל מחדש. 3. שיהיה פשוט ומהיר יחסית להקים את האפליקציה. ברור לי ש-1 ו-3 די סותרים אחד את השני אבל אשמח לדעת אם…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כחלק מתרגיל , המטרה שלי היא : עליך לבנות מערכת אשר קולטת מן המשתמש מילים. לצורך הפסקת קלט המילים, יכניס המשתמש את המילה STOP. לאחר מכן, יתבקש המשתמש להכניס מילה לחיפוש. באם המילה לא קיימת (לא הוכנסה בחלק הראשון) יודפס: did not find word באם המילה קיימת יש להדפיס שתי הודעות (אינדקס מתחיל ב-0): את מיקום המילה ברשימה (לפי סדר הקלט המקורי של המשתמש): found word in list at index <index> את מיקום המילה במילון (מילון אשר נוצר ע"י המילים אשר הכניס המשתמש בחלק הראשון) found word in sorted list at index <index> זה מה שכתבתי עד עכשיו: h1=[] word=raw_input ("enter word into dictionary\n") while word!="stop": h1.append (word) word=raw_input ("enter word into …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה או לכתוב משהו שאני יוכל לרשום את שמות המשתמשים בארגון שלי ובנוסף גם את שם המחשב והכתובת IP ושיהיה בממשק גם אפשרות לחיפוש רוצה לעזור למוקדן שלנו שכשמתקשר עובד הוא מיד יידע מה השם מחשב או ה-IP כדי להתחבר אליו תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בימים האחרונים התחלתי לחשוב על אפשרות של להקים אתר אינטרנט לפיתוח בקוד פתוח. כל אדם שירצה, יוכל להעלות מערכות שלמות שהוא בנה, וקהילת המפתחים תוכל לעזור לו בפיתוח של המערכת. בתמורה, הקוד יהיה פתוח לכולם וכולם גם יוכלו לעשות בו שימוש. בנוסף כל אדם יוכל לעזור בפיתוח מערכות של אנשים אחרים. הקוד המלא והעריכה שלו יתבצעו דרך האתר עצמו, ולא יהיה צורך להוריד כלום למחשב. המטרה היא שהאתר הזה יעסוק בכמה שיותר שפות תיכנות. אז מה אתם חושבים על זה? יש לכם המלצות? רעיונות? בכל מקרה, אם יש אנשים נוספים שיש להם ידע ב HTML, CSS, PHP JavaScript, ורוצים לעזור בהקמת האתר, שייפנו אלי דרך המייל- ldoroni10@gmail.com גם אנשים שירצו שאני אודיע להם אם האתר יעלה (אם זה באמת יקרה) מוזמנים לשלוח לי הו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן... הייתי צריך לעשות ביטוי רגולרי שיגלה לי שהקלט הוא מספרים בלבד. ניסיתי ככה: preg_match(#^[0-9]$#, $var) ... זה נתן true למספרים כמו 1 2 3 4 5 6 7 8 ו- 9 .. אבל ב- 10 11 12 13 וכן הלאה זה פתאום זורק false.. אז בסוף עברתי להשתמש ב- is_numeric אבל עדיין מישהו יכול להסביר לי למה הפרג מאצ' לא עבד לי טוב?! תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפליקציה וובית, שהמשתמש גורר תמונות לתוך DIVים שמסודרים אחד מעל השני. אני לא ייכנס אל תוך כל העיניין הטכני- כי הוא דיי מורכב ומאוד קשה להסביר אותו, בטח שבכתב. מה שכן - אני צריך לבטל את כל הpointer-events של הDIVים חוץ מondrop וdragover וכו' כך שבסופו של דבר אני יוכל לגרור את התמונות אל תוך הDIVים ולגרור אותם מתוכם. אבל אם הDIVים ריקים אני יוכל לגרור אוביקטים שממוקמים מאחוריהם. ניסיתי להגדיר את ה-pointer-events ל- none אבל אז אני גם לא יכול לגרור אל ומתוך הDIVים.. יש דרך לבצע את זה? אני מבצע את כל העיניין בHTML 5 ונעזר בjquery לevents. כל DIV יכול להכיל עד תמונה אחת, כך שאני לא מעוניין לדרכים מורכבות כמו canvas ו-מודולים של jquery.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי משימה לעשות תוכנית REAL TIME כאשר יש לי נקודה שזזה לפי פונקציה מסויימת ואני אמור לעקוב אחריה עם העכר ואז להציג את הגרף של הנקודה יחד עם הגרף של תנועות העכבר שעשיתי את הפונקציה של תנועות העכבר המרצה נתן לנו והיא:function mouseMove (object, eventdata) xyPosition = get (gca, 'CurrentPoint'); xyPosition = round ( 100 * xyPosition ) / 100 ; title(gca, ['(X,Y) = (', num2str(xyPosition(1,1)), ', ',num2str(xyPosition(1,2)), ')'], ... 'fontSize' ,20 ); התוכנית שמזיזה את הנקודה עשיתי כך: y=0.5; x=1:0.01:100; x2=sin(x); delay=0.0005; for i=2:numel(x); pause(delay); hold on plot(x2(i),y,'ob'); plot(x2(i-1),y,'ow') end עכשיו כאשר אני קורא לפונקציה של העכבר בלולאה ע"י הפקודה ה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה כמו שאתם רואים בעיקרון אני מפתח java ו-C# אבל כרגע אני מפתח ב-java אפליקציות לאנדרואיד. אני מפתח עכשיו אפליקציית browser ואני רוצה לשלב בא קוד javascript בשביל זה הגעתי לכאן. אני לא יודע כל כך javascript יותר נכון אני לא יודע בכלל ובגלל זה הגעתי לכאן אני רוצה ללמוד קצת javascript וכבר התחלתי לקורא כל מני מאמרים. עכשיו נחזור לבעיה שלי לכרגע. פיתחתי אפליקצית browser לאנדרואיד וכאשר הדף נטען אני משלב את הקוד הבא "var isDown = false;" + "var timer;" + "var links = document.getElementsByTagName('a');" + "for(var i=0; i<links.length; i++) {" + "var link = links[i];" + …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל לבנות רעיון לפרויקט חדש. חלק מהפרויקט מצריך עיבוד וידאו בזמן אמת. מה הכוונה? צילום וידאו יגיע למחשב ולפי הגדרות שאכניס הוא יצטרך לזהות עצמים בתמונה או לחשב דברים. לדוגמא...זיהוי גבולות של שטח בולט מסוים שמצולם באותו הוידאו. איך עושים דבר כזה? באיזה תוכנות ושפות משתמשים? אני מאוד חדש בנושא הזה והוא מאוד מעניין אותי. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
חברים יש מצב שמישהו כאן יכןל לעזור בשאלה קטנה? כמה ספרות במספר תלת ספרת שונות מאפס? את התשובה אני צריך לכתוב עם ביטויים בוליאניים כלומר רק ע"י && || ! תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בבקשה! איך אני בונה פונקציה רקורסיבית שמחזירה את מספר הספרות במספר. למשל : 4567 יחזיר 4. אני משתגע כי אני לא יכול לעשות COUNTER כי כל פעם הוא מתאפס. אני מבין שתנאי היציאה שלי הוא n==n%10 ואני מקטין את הבעיה ל n/10... איך אני סופר בכל איטרציה ?????
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-