תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני מנסה לקמפל קובץ מסויים בGCC, ואני מקבל את הודעות השגיאה הבאות: In file included from main.c:1: /usr/include/sys/types.h:213:21: error: endian.h: No such file or directory In file included from /usr/include/stdio.h:72, from main.c:3: /usr/include/libio.h:32:23: error: _G_config.h: No such file or directory In file included from /usr/include/stdio.h:72, from main.c:3: /usr/include/libio.h:296: error: syntax error before Γאר_G_off_tΓאש /usr/include/libio.h:328: error: syntax error before Γאר}Γאש token /usr/include/libio.h:371: error: syntax error before Γאר_G_off64_tΓאש /usr/include/libio.h:409: error: syntax error before Γאר__wunderflowΓאש ועוד…
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לבנות Database לאתר שלי. הכנסתי את כל מה שצריך אבל כשאני מריץ את האתר באקפלורר ומנסה להירשם הוא רושם לי שיש לו בעיה כי הקובץ כבר נמצא בשימוש. (סימנתי בכוכביות בקוד את השורה שהוא מדבר עליה). (זה הקוד של הדף צד שרת כמובן). using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Web; using System.Web.UI; using System.Web.UI.WebControls; using System.Data; using System.Data.OleDb; public partial class Join : System.Web.UI.Page { public string date, news; public string user_name, user_password, user_email, user_gender; public string regStatus = "0"; protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { date = (DateTime.Now.ToShortDat…
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום כתבתי תוכנית פשוטה שקולטת מהמשתמש זמן בדקות ומתרגמת אותו לשעות ודקות. קוד התכנית: #include <stdio.h> int time,*phours,*pminutes; void ConvertTimeToHM (int time, int *phours, int *pminutes) { *phours=time/60; *pminutes=time%60; } void main(void) { printf("Enter a number representing minutes\n"); scanf("%d",&time); ConvertTimeToHM(time,phours,pminutes); printf("Hours: %d\n",*phours); printf("Minutes: %d\n",*pminutes); } כשאני מפעיל את התוכנית, אחרי קליטת הערך אני מקבל הודעת שגיאה של וינדוס, כזאת שלא בדיוק מפרטת מה הבעיה. מתברר שהשגיאה נגררת משתי הפקודות שימוש בפוינטרים שבתוך הפונקציה convert. לא משנה איזה ערך אני כותב שם אני מקבל הודעת שגיאה. תודה לעוזר…
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום,כבר המון זמן שאני מנסה להבין איך ניתן לשנות את המילים בתוכנות המסרים כדי לבנות לי אחת משלי... הכוונה שלי לא לקחת ולהפיץ למיליוני אנשים אלה תוכנה קטנה שתשמש רק לכמה מילדי הכתה... ראיתי עכשיו שנענע עשו גם תיכנות לאיסיקיו ושינו אותו,זה מה שאני רוצה לעשות רק איני מבין איך!!! תודה רבה רבה רבה רבה לכולם!!!
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
היום גיליתי שהאתר שלי מוצג בצורה מורחבת בגוגל יש אפשרות לשלוט על הקישורים הנוספים המוצגים ? או שגוגל עושה את זה לבד לפי טאגי ה META ? * לגבי טאגי ה META, כרגע האתר מציג כותרת ותיאור זהים, אבל בעתיד אני יעדכן את האתר שימשוך מהמסד נתונים לפי הדף
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני בטוח שזה דבר פשוט לעשות, אבל אני לא מצליח להבין איך עושים את זה... יש לי סטרינג כזה: C:\Documents and Settings\Ilan\Desktop\Movie.wmv אני רוצה להוריד ממנו את החלק Movie.wmv\ זה אפשרי? הסטרינג יהיה שונה בכל מחשב (זאת אומרת שאני לא יכול לדעת בדיוק מה ההכתובת של הקובץ) ורק הMovie.wmv ישאר אותו דבר.. אפשרי למחוק אותו?
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מצאתי דוגמאות באינטרנט לתוכניות קווין (תוכנית שכותבת את הקוד של עצמה), אבל אני לא מצליח לחשוב על האלגוריתם. הבנתי גם שזאת שאלה נפוצה בראיונות עבודה... אשמח לעזרה, תודה !
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני יודע שקיימים טיימר שאפשר להלביש עליהם עיצוב והם מתחילים לספור את הזמן אחורה. אני רוצה לייצר טיימר שסופר את הזמן אחורה עד לתאריך יציאה של מוצר מסוים. חשוב לי שהטיימר יהיה מודלארי (זאת אומרת שאני אוכל להלביש עליו איזה עיצוב שאני רוצה) ושאפשר יהיה להוריד אותו ישירות לדסקטופ האישי ולהטמיע אותו במקומות נוספים, כמו לשונית בפייסבוק. אתם מכירים משהו כזה? נ.ב אני יודע שזה לא פורום הצעות עבודה, אבל אם מישהו מעוניין לפתח פרויקט כזה: אתם יכולים להשאיר הודעה או לכתוב לי למייל Michael@kinneret-zmora.co.il
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום ! ברצוני ליצור באמצעות קוד ++c קובץ טקסט ולקרוא את תוכנו. להלן הקוד שכתבתי: //temp.cpp #include <iostream> using std::cout; using std::cin; using std::endl; using std::ios; using std::cerr; #include <fstream> using std::ifstream; using std::ofstream; int main() { ofstream yosD("yosData.dat",ios::out); if(!yosD) { cerr << "\ncouldn't open file !"; exit(1); } int myN; char myName[10]; double mySal; cout << "\nEnter number, name and salary\n?"; while(cin >> myN >> myName >> mySal) { yosD << myN << myName << mySal << endl; cout << "?"; …
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי לשלוח אובייקט בין דפים למשל אם בדף אחד יצרתי אובייקט מסוג person שמכיל למשל שם של אדם טלפון וכל מיני ואני רוצה לשלוח לדף אחר את person p=new person האם זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
צהריים טובים. אני עובד עכשיו על הפרוייקט html לבגרות (זה עם ה-asp וה-java..), ויש לי 2 שאלות. א. יש לי כמה קליפים בקובץ של קוויק טיים (mov.), ורציתי לדעת איך אני יכול לשלב אותו באתר שלי. (שמורים על המחשב, לא על שרת כלשהו). כמו-כן ראיתי בהרבה אתרים שקוויק טיים מנגן (לפחות בפיירפוקס) גם קבצי mp3, מישהו יודע איך אני יכול לעשות גם את זה? חוץ מהם יש לי גם כמה קבצי ווידאו בפורמטים של מדיה פלייר (בעיקר wma), אופן ההוספה שלהם שונה? ב. משום מה פיירפוקס לא מזהה את הקידוד העברי Hebrow Windows-1225, ואם אני לא משנה ידנית כל פעם את הקידוד אני מקבל ג'יבריש. יש איזה קוד שמטפל בעניין? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שאלה פשוטה ... מה הפקודה בשביל לפתוח נגיד את התקייה c:\temp הכוונה בשביל שהתיקיה תיפתח ויראו אותה ומה הפקודה למחוק קובץ מאיזה שהו תיקייה ... ? תודה ...
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחלקה בשם board. אני רוצה להפעיל בה את פונקצית addCar שנמצאת במחלקת car והיא תוסיף מכונית ל - board. הפונקציה addCar צריכה להשתמש בנתונים של ה - board כולל עדכון נתונים ב- board. איך אני מבצע את ההצבעה הזו "אחורנית" מ- car ל - board? תודה
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי שגיאה בקוד של שילחת מיילים ב asp . אשמח לעזרה בנושא: הקוד הוא: Dim objMessage, objConfig, Fields Set objMessage = CreateObject("CDO.Message") Set objConfig = CreateObject("CDO.Configuration") Set Fields = objConfig.Fields With Fields .Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/sendusing") = 2 .Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpserver") = "smtp.google.com" .Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpserverport") = 25 .Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpauthenticate") = 1 .Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/sendusern…
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
היי. אני מקליט לעצמי סדרות הטלוויזיה דרך כרטיס TV , וגודל הקובץ היוצא הוא 2-3 GB לשעה(!). הסיומת של הקובץ היוצא היא mpg (כרטיס ה-TV הוא עם מפענח חומרה). להלן גם תמונה מה-Gspot(הקלטה של 10 שניות). עכשיו אני מעוניין לכווץ אותו בשביל להעביר לCD (כ700MB), אולם אני נתקל במספר בעיות: 1 הVirtual Dub הרגיל לא מזהה אותו, ולכן אני משתמש בגירסה החדשה (VirtualDubMod) אולם בה לא ניתן לכווץ קול, ולכן אני צריך לבצע קידוד פעמיים. בפעם הראשונה עם הגירסה החדשה - בשביל לכווץ את התמונה, ובפעם השניה עם הישנה בשביל הקול (שבפעם השניה אני שוב מקודד את התמונה). 2 בשביל להגיע לאיכות טובה (...אחרי שתי פעילויות כיווץ ) הקובץ עדיין יוצא גדול. מישהו יכול לעזור לי להגדיר את הפרטים של הכיווץ, או…
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מנסה לרכז טבלה ב-HTML באמצע העמוד (ולא את התוכן) בלי להשתמש ב-ALIGN אלא בעזרת STYLE והמאפיין TEXT-ALIGN רק שזה מרכז לי את התוכן לאמצע ולא את הטבלה (ואילו בIE גם את הטבלה) ניסיתי גם לעטוף את הטבלה בתגיות DIV אבל התוצאה הייתה דומה מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
איך אני עושה כזאת טבלה שיש בה כותרות מוואלה, נענע וכו'(חדשות), ואוטומטית מתי שזה מתעדכן אצלהם זה מתעדכן אצלי.. תודה, מתן.
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
איך אני יכול להכנס לKEY מסויים ברגיסטרי? כל מה שאני מצליח זה ליצור ולמחוק KEY בתוך הKEY-ים הראשיים (כמו הLOCAL MACHINE, CURREN USER) איך אני לדוגמה יוצר KEY בתוך local machine\software?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
איך מורידים ומתקינים php ל windows ? -------------------------------------------------------------------------------- נכנסתי ל http://il2.php.net/get/php-5.0.4-Wi...p/from/a/mirror והורדתי את: php-5.0.4-Win32.zip מה mirror של fresh.co.il פתחתי את קובץ ה zip וקיבלתי המסך הזה: והמסך נתקע מבלי יכולת להמשיך את העבודה אלא ב ctrl_alt_del. יש למישהו כתובת ממנה אפשר להוריד php בר התקנה. חשוב לציין: אני מעונין בהתקנה של php המכיל את ה extensions ל mysql, לפיכך ה installer הנמצא באותה כתובת וקל להתקנה אינו מתאים לי כי כאמור אי אפשר לעבוד באמצעותו עם mysql. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
במגמה להתקדם בעבודה אני מעוניין ללמוד כמה שפות תיכנות, כרגע הידע שלי הוא רחב בSQL וHTML, מאיפה כדאי להתחיל ? השפות אותן בסופו של דבר אצתרך הן - C, C++ , C#, Visual Basic אשמח לכל אצע או טיפ, גם בנושא ספרות שמתחילה מהתחלה עד למקצועיות 'כבדה' תודה ! kfirmr@gmail.com
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פונק' שמחזירה את הערך המקסימלי בין 3 מספרים. (שפת C) אני צריך ליצור פונק' שתחזיר לי את הערך המינימלי של שלושת המספרים ע"י שימוש בפונ' המקס ובלי לבצע השוואת נוספות.. double GetMax(double num1,double num2,double num3) { if(num1 > num2) { if(num1 > num3) return num1; else return num3; } else { if(num2>num3) return num2; else return num3; } } יש למישהו רעיון??
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי תוכנית ב-winform ואני מעוניין לשלוח לטיימר מספר שמייצג כמה זמן אני רוצה שהוא יספור ויציג את הספירה שלו, האם ישנה דרך לשלוח לו פרמטר ?
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-