תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
משתמשים ב-TURTLE SVN, לאחרונה מתקבלת ההודעה המצורפת ואי אפשר לבצע קומיט. אין לי מושג איך בכלל לתקוף את הבעיה הנ"ל, קבצי ה-SVN עצמם נמצאים בשרת. אשמח לכל קצה חוט כרגע המערכת פחות או יותר מושבתת... מקווה שזה הפורום הנכון בכלל [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כתבתי מאקרו בחוברת עבודה מסויימת ככה שיבצע בה שינויים מסויימים ואז ישמור אותה בשם אחר. כלומר, קובץ המקור נשאר ללא שינוי. עכשיו אני רוצה לטעון מחדש את קובץ המקור כדי שאוכל לבצע בו שינויים נוספים ושוב לשמור בשם אחר. הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום למאקרו לטעון את חוברת העובדה מחדש. שלא נדבר על להמשיך להריץ את הסקריפט מהמקום בו הוא נעצר. ניסיתי להשתמש ב-updatefromfile אבל הוא כל הזמן מחזיר שגיאה. מחיפוש באינטרנט אני מבין שהפונקציה הזאת עובדת רק אם קובץ המקור מעודכן יותר מאשר הקובץ שאני עובד עליו, והרי לא כך הדבר. האם יש איזושהי דרך לעקוף את זה? נניח לשמור קובץ עם תאריך פיקטיבי או אולי שימוש בכלל בפונקציה אחרת. עריכה* הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
ערב טוב. קניתי ספר ללימוד HTML של הוד-עמי. בספר העבודה היא עם טקסט עברי... בניתי כותבת בעברית, אך כאשר אני פותחת את הקובץ כדף אינטרנט, אני רואה סימני שאלה במקום. איך ניתן לסדר את זה? תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני בונה משחק עם לוח שמצויר בתלת מימד(מעין טרפז).כאשר אני מעלה את ה-applet,הקווים האלכסונים יוצאים קצת מקווקוים ולא ישרים,כאילו אין מספיק פיקסלים בחלון הישומון.אפשר לשנות זאת עי שינוי הרזולוציה בווינדוס אבל אני מעלה את המשחק לרשת ואיני רוצה שיצטרכו רזולוציה מטורפת כדי להעלות את זה.שאלותי הן... 1)אם אני בונה את המשחק ברזולוציה של 1200*1600 ,האם שאעלה אותו לאינטרנט יראו בדיוק את אותה הגרפיקה עם רזולוציה סטנדרטית? 2)אם לא,האם יש אפשרות להגדיר יותר פיקסלים בתוך הישומון על ידי JAVA? 3)אשמח להצעות יצירתיות.... ;D ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Class Section: public class Section { private Point _poCenterPoint; private double _length; } ל-Class Point שגם בו אני משתמש יש מתודות של getX(), getY(), ו-setX, setY Class Section זה מעין קטע שלו יש נק' אמצע (_poCenterPoint) ואורך (_length), הוא מקביל לציר ה-X ומקבל בבנאי שלו או 2 נק' או נק' אמצע ואורך. אחת מהמתודות שאני אמור לרשום היא public boolean equals(Section other) ז"א אני מקבל מקטע אחר ומחזיר true אם הם זהים. זו המתודה שלי: public boolean equals(Section other) { if (this._poCenterPoint == other._poCenterPoint && this._length == other._length) { return true; } else { return false; } } וה-main: Point p1 …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 2 מקטעים, כל מקטע מורכב מ-2 נק' (אחת שמאלית ואחת ימנית) ולכל נק' יש כמובן קורדינטת X וקורדינטת Y ובין ביתר מתודה של getX ו-setY מה שאני צריך זה למצוא את נק' חפיפה (אם יש כמובן) בין 2 המקטעים רק עפ"י קורדינת ה-X אשמח לעזרה.
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בקוד הבא כדי להציג טבלה מה-DB בעזרת jquery, php, sql <script> $(function() { $("#searchDel").keyup(function() { var searchString = $(this).val(); var dataSearch = 'searchDel=' searchString; var len = $(this).val().length; if(len>1) { $.ajax({ type: "GET", url: "ajax.php", data: dataSearch, beforeSend: function() { }, success: function(x){ $("#resultsDel").html(x).show(); } }); } return false; }); }); </script> זה מציג טבלה בהתבסס על ID שהמשתמש מקיש אני רוצה להוסיף קישור בטבל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן אז בלי הרבה דיבורים הנה התרגיל: קלוט לטבלה בגודל 10X15 מספרים. בדוק אם סכום האיברים המופיעים בשורה השישית גדול מסכום האיברים בעמודה הרביעית.הפלט, הודעה מתאימה.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני עכשיו רוצה להתחיל ללמוד php ולבנות משחק קטן משחק דפדפן די פשוט,אז אני בבקשה צריך הדרכה: מה כדאי להתחיל ללמוד קודם+הדרכה תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הקוד הבא אמור לקחת את המחרוזת str שנשלחה ע"י טופס ב-HTML ולחפש אותה במסד נתונים: <? define("link","\n\n<a href='search.html'>Click here to return to search page.</a>"); $str = trim($str); if(!$str){ echo "There isn't a match result.".link; exit; } $db = mysql_connect("localhost"); mysql_select_db(temp, $db); $query = "SELECT * FROM phonebook WHERE str LIKE '%str' OR 'str%'"; $result = mysql_query($query, $db); while($print = mysql_fetch_row($result)) for($i=0;$i<count($print);$i++) echo "$print[$i]\n"; ?> משום מה השרת מחזיר את השגיאה: Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource on line 26 מישהו י…
-
- 42 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תראו, בפינת ההורדות שלכם אתם משתמשים במערכת מוכנה (לא משנה איזה). הכנסתם אותה בתוך האתר, בפעולת include אני חושב, אבל כאשר נכנסים למקום מסויים בתוך המערכת נשארים עדיים באתר. לעומת זאת, אם אני מנסה לעשות את זה ולוחץ על קישור מסויים בתוך המערכת, הוא נפתח לי ואני רואה רק את המערכת, בלי כ מה שהיה מסביב. למישהו יש מושג איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני בונה משחק דומינו ברשת ואני לא צליח לעשות כך שכשאחד משחק אצל השני כל הלוח יהיה בלתי פעיל, איך אני עושה את זה? אם למישהו יש דוגמא של משחק מוכן עם רשת (שרת לקוח) אני ישמח אם הוא יביא לי לראות איך זה בנוי
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני עובד ב #C בVS2003. יש לי FORM ראשי של האפליקציה, אני פותח עוד חלון קטן ששואל "כמה ניסיונות אתה מעוניין לבצע?" ולפי המספר שהמשתמש מכניס אני אמור ליצור מספר של כפתורים על ה- FORM . אני עדיין חדש בקטע של תכנות לווינדוס אבל מהכרותי עם התוכנה זה בטוח לא מסובך.. אז אם למישהו יש את הדרך אני אשמח. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, מימשתי רשימה מקושרת : template <class T> class List { private: template <class T> class ListNode { private: T object; ListNode<T> *nextNode; public: T &get() { return object; }; void set(T &object) { this->object = object; }; ListNode<T> *getNext() { return nextNode; }; void setNext(ListNode<T> *nextNode) { this->nextNode = nextNode; }; }; int size; ListNode<T> *headNode; ListNode<T> *currentNode, *lastCurrentNode; public: // Constructor List() { headNode = new ListNode<T>; headNode->setNext(NULL); currentNode = NULL; size = 0; }; // Copy Constructor List(…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי יישום שבניתי ויש בו פקד מסוים (Control). אני צריך למצוא את הקואורדינטות של הControl הזה (x שמאל, x ימין, y למעלה, y למטה). מה שאני רוצה לעשות זה שכל פעם שהעכבר יעבור מעל הפקד הזה, הוא יצייר קווים. אין לי בעיה עם הציור עצמו, אני פשוט לא מצליח למצוא את המלבן הנכון לצייר בו (המלבן של הפקד). הישום נבנה בMFC.
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי לפתור את 2 התרגילים האלה: איך פותרים את זה???? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד עכשיו יצרתי שני מחלקות . 1 היורשת את הנתונים מהאב . import java.awt.Color; import java.awt.Point; public abstract class MyShape implements Cloneable{ public static void claerscreen () { System.out.print ("\u000c"); } protected Point P1; protected Point P2; protected Color paint; public MyShape(Point P1, Point P2, Color paint){ super(); this.P1=P1; this.P2=P2; this.paint=paint; } public MyShape(MyShape p){ this.P1=p.P1; this.P2=p.P2; this.paint=p.paint; } public Point getP1(){ return P1; } public Point getP2(){ return P2; } public Color getPaint(){ return paint; } public void setP1(Point P1){ this.P1=P1; } public v…
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
if request.form("a")=a1 then application("mone1")=application("mone1")+1 end if if request.form("a")=b1 then application("mone2")=application("mone2")+1 end if if request.form("a")=c1 then application("mone3")=application("mone3")+1 end if if request.form("a")=d1 then application("mone4")=application("mone4")+1 end if response.write(application("mone1")) response.write("</br>") response.write(application("mone2")) response.write("</br>") response.write(application("mone3")) response.write("</br>") response.write(application("mone4")) %> <% אני מנסה לבנות סקר בASP בלי database עם הפונקציה application שתיהיה מונה כזה ויראה לי כמה הצבעות היו אני…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה הבעיה אני מנסה להוסיף אנשים למסד נתונים ואני לא מצליח <body bgcolor="E5E5E5"> <% set c=Server.CreateObject("ADODB.Connection") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") dim s,use,email,pass3,date use=request.form("use") email=request.form("mail") pass3=request.form("pass1") s="insert into users values("&use&", '"&email&"', "&pass3&")" c.execute s c.close set c=nothing response.write("נרשמת") %> הוא אומר לי Microsoft JET Database Engine (0x80040E10) ??לא ניתן ערך עבור אחד או יותר מבין הפרמטרים הדרושים. /p/game.asp, line 14
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
<% Set c = Server.CreateObject("ADODB.Connection") set r = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") r.activeconnection=c for each item in request.form() if request.form(item)="on" then c.execute "delete from news where ID="&item end if next r.close set r=nothing c.close set c=nothing %> הקוד מוחק את השורות המסומנות בטופס אבל הוא מציג לי את הבעיה הבאה: ADODB.Recordset (0x800A0E78) הפעולה אינה מותרת כאשר האובייקט סגור מה הבעיה פה?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בניתי משהו בסיסי בASP , כמה טבלאות בדטבייס והאתר פשוט מציג אותם על הדף. את האתר אני לא העלתי לשום מקום, בניתי אותו בPWS על המחשב שלי, עכשיו עברתי לXP והתקנתי את IIS שבא עם הויינדוס XP. אז עכשיו לא עובד לי האתר משום מה, והטעות לפי מה שהוא כותב לי היא בשורה 3, איפה שיש את קישור הDSN שלי. מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מכניס נתונים למשתנה בASP מתפריט נגלל(drop down box)??? אני מנסה לעשות את זה ככה: c=request.form("cot") והוא אומר לי: שגיאת זמן ריצה של Microsoft VBScript (0x800A01A8) דרוש אובייקט: 'xyx' איזה אובייקט דרוש?? [br]פורסם בתאריך: 5.05.2007 בשעה 14:08:08 סידרתי את הבעיה!!!!
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
השאלה שלי היא איך אני יוצר בASP עמודים שהכניסה אליהם מותנת בסיסמא? כלומר שללא סיסמא אי יהיה אפשר להכנס. (מכין פרויקט במחשבים עם השפות HTML JAVASCRIPT ASP)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-