עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by lordgod,

אני ניסיתי להתקין את המערכת וזה הראה לי שגיאה שהוא לא מוצא את מסד הנתונים .. אז מישהו יכול להגיד לי איזה קובץ צריך לבחור כמסד נתונים מהמערכת פורומים הזאת ? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  2. Started by orninyo,

שלום אני לא מצליח להעביר לprintBinary את המשתנים המעודכנים אחרי השינויים שנעשו בהם בfunc ניסתי להעביר לfunc את הכתובות שלהם כדי שהשינוי יבוא לידי ביטוי גם במיין אבל אז (אני חושב) זה היה בלתי אפשרי לבצע את הפעולות שfunc מבצעת יש איזה רעיון? (אילוצים: אסור לשנות כלום במיין ולא להוסיף משתנים, מותר רק לשנות את מה שהפונקציות מקבלות ואת המימוש שלהן) הסבר כללי מה התוכנית עושה שולחת לfunc מספר משתנה של ארגומנטים, func מבצעת מספר שינויים בסיביות שלהם ואז printBinary מדפיסה אותם בייצוג בינארי. (שתי הפונקציות עובדות באופן תקין, אני רק לא יודע איך לקשר בניהם) #include <stdio.h> #include <stdarg.h> #define ARG 3 #define AND & #define XOR ^ #define SIZE(x) sizeof(x)*2 …

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by dududs,

שלום רב, כשאני מקליד <body scroll = no> זה נועל לי את הסקרול התחתון והימני. איך ניתן לנעול רק את הסקרול הימני ולשחרר את הסקרול התחתון. תודה מראש, דודו.

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  4. Started by SweeT_EviL,

אני צריך איכשהו לרשום שם STRUCT X... כדי שהוא יקבל את הפונקציות שרשומות שם (בקובץ H). אז מה אני צריך לרשום שם? ניסיתי את המימוש המלא, רק הכותרת מלווה ב }{, או כמו הקודם ואחריו או רק כותרת מלווה ב; . כלום.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני רוצה לתכנת בפלאפון ויש לי כל מה שצריך.... ואני מחפש אתר טוב בעברית שמלמד תכנות לפלאפון אם מישו יכול לעזור ולתת לי אתרים אודה לו מראש......

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by ktbnus,

אחרי C++ JAVA, הגיע הזמן להתמקד וללמוד C#. אני מחפש אתר שמכיל את הפרוט של כל הספריות, המחלקות והפונקציות של C#, משהו דומה ל API של JAVA שיש באתר של SUN למי שמכיר. מצאתי כמה אתרים דומים, אבל לא כל כך מספקים. בבקשה לא להפנות ל MSDN, הוא שימושי אבל לא במקרה הזה. האם יש דבר כזה? אם כן אפשר לינק?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by HeaT-SinK,

איך אני יוצר טופס צור קשר/מילוי פרטים כמו אלה למשל: http://www.inn.co.il/More/ActivePage.aspx/Contact או http://www.jcpa.org.il/JCPA/Templates/ShowPage.asp?DBID=1&LNGID=2&TMID=10000&FID=131 הטופס שלי צריך להיות ממש פשוט ללא שדות חובה בגלל שאחרי כל לחיצה על "שלח" יוביל לHTML שכתו בו תגובתכם התקבלה או משהו בסגנון

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. צריך מדריך לASP.NET+VB+SQL בשביל פרוייקט יד הפרוייקט יהיה אתר אינטרנט ובתוך הקוד ישולב VB וSQL יש מדריך טוב שיסביר לי על זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  9. Started by AloN(-)KiLLeR,

אני מחפש מדריכים\אתרים שיוכלו לעזור לי ללמוד רמה בסיסית של שפת תכנות C ואז אסמבל . יותר יעזור לי בעברית. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by WhiteTigerK,

שלום לכולם, אני מנסה לכתוב קטע קוד קצר ב-Flash אשר אמור לפנות לקובץ PHP על גביי השרת ודרכו לבצע עדכון של מסד נתונים (MySQL). השאלה שלי עוסקת רק באופן כתיבת הקוד ב-Flash ולכן אני לא מצרף את הקוד של קובץ ה-PHP. לפי מה שלמדתי, הדבר אמור להתבצע בצורה כזאת : var LV:LoadVars = new LoadVars(); LV.send("[url]http://localhost/file.php?name=abcd"[/url]); הבעיה היא, ששורות הקוד האלה לא מעדכנות את מסד הנתונים, בעוד שהקוד הבא כן מבצע את העדכון כנדרש : var LV:LoadVars = new LoadVars(); LV.name = "abcd"; LV.send("[url]http://localhost/file.php"[/url], "_blank", "GET"); אני מבצע שימוש ב-Flash 8 Professional, ושם כפי שציינתי עובדת רק הדרך השניה, בעוד שב-Flash2004MX הדרך הראשונה…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  11. שלום לכולכם! אני מעוניין להירשם בעוד כשנה למכללת הדסה ללימודי הנדסת תוכנה. מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי הלימודים שם?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Lirux,

אני צריך בפרוייקט לעבוד עם gps ומחשב כף יד. השפה היחידה שאני יודע היא c. השאלה שלי היא האם אפשר לתכנת בשפת c למחשב כף יד? ולקבל נתונים מה gps?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by DanielHatuka,

מודלים חישוביים, מישהו יודע למה צריך את הנושא הזה?ומה עושים בו? התחילו ללמד בכיתה ואני לא מבין כלום... בבקשה מי שיודע לענות לפחות על אחד שאולי אני יבין: כתוב לשפה מעל לא"ב (a,b) שמקבלת את כל המילים ש: 1. מכילות את הרצף abaaba 2. מתחילות באות אחת ומסתיימות בשניה (למשל מתחילות ב-a ומסתיימות ב-b) 3. האות הראשונה נמצאת לפחות פעמיים במילה 4. מכילות מספר אותיות שמתחלק ב-3 בלי שארית (גם 0 עונה על הכלל)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by matteo,

צריך המלצה לספר הכיטוב בעברית שתציעו visual c++ מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  15. ברצוני לבנות משחק תלת - מימדי ואני זקוק לעזרה בחיפוש אחר נושא למשחק. הקריטריונים העיקריים הם: איזה נושאים / משחקים הייתם רוצים שיהיה בתלת מימד ? הסבירו את עיקרון המשחק ומטרותיו ? האם במשחק יש שלבים ? כמה שלבים אתם חושבים שצריך להיות למשחק רציני ? איך הקרא המשחק ? הם יש תמונה שתשמש כרקע ? האם תיהיה מיזיקת רקע ? חובה שתיהיה גם אפשרות להזזת מצלמה...

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by orninyo,

שלום לכולם. למה הפלט של התוכנית הזאת לא נכון? הסבר על התכנית: מקבל מהמשתמש מספר , ומדפיס את האינדקס של השורה במטריצה בה יש את מספר האפסים שתואם את המספר שנקלט אסור להשתמש בלולאות. #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #define N 4 unsigned count(const float [],int n); //מקבלת מערך ומחזירה את מספר האפסים בו unsigned ZeroElements(int ,const float *AP[],int ); // int check(const void* ,const void* ); void main() { int x=0,n,i; float mat[][N]= { {7,2,3,5}, {1,0,0,0}, {2,0,0,1}, {0,0,0,-2.99F}, {0,1,-1,-5.123F}, {0,0,0,0} }; float* AP[sizeof(mat)/sizeof(mat[0])]; puts("Mat after qsort:"); for(i=0;i<sizeof(mat)/sizeof(mat[0]);i++) AP[i]=mat[i]; puts("Ple…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חבר עזר לי ואני מצליח לקרוא מקובץ, אבל לא לקרוא ולרשום ביחד... StreamReader x = new StreamReader(game_path_txt.Text + "\\settings.ini"); StreamWriter f = new StreamWriter(game_path_txt.Text + "\\settings.ini"); if (x.ReadLine().IndexOf("ORIGINAL") >= 0) { f.Write("MODDED"); radioButton1.Checked = false; radioButton2.Checked = true; } x.BaseStream.Seek(0, SeekOrigin.Begin); if (x.ReadLine().IndexOf("MODDED") >= 0) { f.Write("ORIGINAL"); radioButton1.Checked = true; radioButton2.Checked = false; } יש לי את הקוד הזה... אבל אני מקבל שגיאה שהקובץ נמצא בשימוש.. דבאג הראה ש…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by pain_killer12,

שלום, חבר שלי אומר שהוא כתב תכנית בC שרצה על כל כונן C ופשוט מוחקת כל קובץ שהיא עוברת עליו. הוא אמר לי, שהוא עשה את זה הכי יעיל שאפשר, ורוצה שאני אעלה על איך הוא עשה את זה. עברו אולי שנתיים מאז שלמדתי C ולמדתי עבודה עם קבצים אבל אני פשוט לא זוכר. ד"א התערבנו על 10 שקלים. בבקשה, תעזרו לי להציל את ה10 שקלים שלי, ותאפשרו לי לקנות פרח לאהובתי לקראת ראש השנה עם עשרת השקלים שאני אקח ממנו ותכתבו לי תכנית הכי יעילה שאפשר שתוכל לרוץ על כל כונן C ופשוט למחוק על קובץ שהיא מגיעה אליו. אהיה אסיר תודה למי שיעזור לי, ואקנה לו שוקולד בעזרת 3 השקלים שישארו אחרי הפרח תודה רבה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by lompy,

אני מנסה לעשות רשימה כזאת שכשלוחצים על הכותרת היא נפתחת ולחיצה נוספת סוגרת אותה זה מה שכתבתי בנתיים <head> <script language="JavaScript"> function hide(obj1,obj2) { obj1.style.display="none"; obj2.onclick='show(list)'; } function show(obj1,obj2) { obj.style.display="color: blue; font-size: .8em;" obj2.onclick='hide(list)'; } </script> </head> <body> <p id='p' onclick='hide(list,this)'>title</p> <span id='list' style="color: blue; font-size: .8em;" > <a href='inde.html'>Fender Stratocaster</a><br> <a>Fender Telecaster</a><br> <a>Fender Squier</a><br> &lt…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ה*לה,

אני מנסה להריץ תכנית - ומקבלת מלללללא הערות. http://www.jct.ac.il/~schwartz/untitled.bmp

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by orninyo,

שלום למה זה עף לי בשורה שהמוסמנת בכוכביות? #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #define N 20 void printFormat1(float ); void printFormat2(float ); void printMat(const float mat[][N],int , void(*)()); void printArray(const float [],int ,void(*)()); void main() { int n=0; void (*print)(); float mat[][N]= { {7,2,3,5}, {1,0,0,0}, {2,0,0,1}, {0,0,0,-2.99F}, {0,1,-1,-5.123F}, {0,0,0,0} }; puts("Press 1 if you want to print with only 1 digit precision."); puts("Press any other number for 2 digits precision:"); scanf("%d",n); print=n==1?&printFormat1:&printFormat2; ************************************ printMat(mat,sizeof(mat),print); } void printFo…

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Tharbad,

יש איזה מדריך מקוצר בנושא? עדיף בעברית תודה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  23. Started by nir007,

1.אפשר בבקשה ספרים/מאמרים בעברית על MCSA ו...MCSE 2.מה הדרישות שלהם כדי להיתקבל לשם? 3.אפשר לילמוד את זה חוץ מבאוניברסיטה ומכללה? 4.אם אני עושה את הקורס לא במכללה ולא בואניברסיטה כמה כסף אני יקבל שאני יעבוד בזה בערך? 5.ואיפה אני יכול להיתקבל?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by kobipk,

אני רוצה ללמוד את שפת המחשב הזאת ואני כבר הרבה זמן מחפש מדריך למתחילים אחרי שאני ידע בסיס אני הולך ללמוד במכללה... למה ? כי כתוב ידע בסיסי בתוכנה ולי אין הבקש עזרה במציאת מדריך למתחיל תודה מראש

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by barp12,

אני מנסה לטעון קובץ BMP בC++ הטעינה הולכת מצוין הבעיה שאני סוגר את התוכנה אני מקבל הודעה ועוד כמה מילים(אני כתבתי את הקוד לטעינת BMP) מה יכולה להיות הבעיה וגילתעי שברגע שאני הופך את המשתנה ללא גלובלי אז הבעיה נעלמת שאלה 2: אם אני טוען קובץ BMP 8 ביט אז התמונה מתעוותת למה?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים