תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, כמו שכבר ראיתם בכותרת הנושא, אני צריך קצת עזרה בקשר לפונטים של אתרים : אמממ .. בוא נגדיר זאת כך ; כאשר אני בונה אתר, כשאני כותב את כל הדברים באתר עצמו ואני רוצה להשתמש בפונט שהורדתי מהאינטרנט, איך אני עושה זאת ? הורדתי את הפונט הרצוי, העברתי אותו לתיקית הפונטים של Windows וכן הלאה והלאה, אבל כאשר אני נכנס לאתר אני רואה את הדברים הכתובים בפונט כמו שבחרתי, אבל אחרים שנכנסים לאתר לא רואים את הפונט ??? אמרו לי שזה בגלל שלי יש את הפונט במחשב ולאחרים אין אותו אז הם רואים את הפונט ברירת מחדל ולא את הפונט שאני בחרתי. כיצד ניתן לסדר זאת אם זה אפשרי בכלל ? תודה מראש, The Wizard
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מתחבר בעזרת קוד לטבלה מDB SQL EXPRESS2005 ומציג למשל עמודה שלמה לתוך DROP DOWN LIST אני עובד עם V2005
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מי שיכול לעזור לי אני מחפשת דחוף איך ניתן לעשות שבשעת גרירת USER CONTROL שאני יצרתי כגון חלק ממשחק. איך ניתן שבשעת גרירתו למקום אחר על המסך יראו את הUSER CONTROL זז ולא יראו סתםסימן רגיל של עכבר. מי שיכול לתת לי מענה דחוף תודה ???
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
איך אני קולט מהמשתמש 3 מספרים : ניסתי את : int [] a = new int[3] a= console.readline() אבל אני מקבל שגיאה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית ב C שהופכת אותיות קטנות לגדולות ולהפך, למשל אם אני מקליד nice התוכנית צריכה להפוך את זה ל NICE. ודבר נוסף אם יש לי מערך מסוג CHAR איך אני יכול לבדוק אם הוא מכיל מספרים בתוכו (מבלי לכתוב תנאי עבור כל מספר ומספר בנפרד כמובן) מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
help אני צריך שהתוכנה תעבור על תאריך שינוי אחרון בקבצים/תיקיות שנמצאים בתיקיה ותשלך דוח אם התאריך קטן מ - או/ו גדול.. דוגמה יש לי תיקיה בשם c:\test c:\test\1 תאריך 22/3/12 c:\test\2 תאריך 22/1/12 c:\test\3 תאריך 5/1/11 עז הסקריפט ישלוף דוח על כול התיקיות בהם התאריך קטן בחודש מהיום תוצאה c:\test\2 ו c\test\3 תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה ולומר לי למה אי אפשר לעשות בתרגיל הבא ++a [size=78%]#include <stdio.h>[/size] void secret() { int a[] = {1,2,3,4,5}; int b, x = 0; for (b=5 ; b>0; b--) { x += *a; a++; } printf("%d\n",x); } עקרונית אני יודע בד"כ שבהתייחסות למערכים, הכוונה היא פוינטר למערך, ושניתן לקדם אותו וע"י כך בעצם "לקדם" את המערך גם כן.
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לבנות תוכנית קטנה ב c#, ויש לי שם checkedListBox, שמלאה כמובן בchackBox-ים, אני רוצה לתת למשתמש את האפשרות ללחוץ כפתור ימני על אחד מהם ושיעלה לו שאלה האם למחוק את הcheckBox. הבנתי שאני צריכה לכתוב : if (e.Button == System.Windows.Forms.MouseButtons.Right) { פה הקוד } אני לא מצליחה למצוא איזה פקודה/מה אני צריכה מ toolbox (אם בכלל) שפותח את החלון הקטן בו אני יכולה ליצור Delete אשמח אם מישהו יוכל לעזור אני עובדת עם visual studio 2010
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
1.אני יצרתי טופס בדיוק לפי המדריך המצורך בשביל ליצור טופס לא מרובע למשל עגול או צורה שאני יסדר אותה לזה אבל המדריך הזה לא עובד יכול להיות בגלל שהסביבת עבודה שלי היא 2005 http://www.codeguru.com/csharp/csharp/cs_graphics/customizinguserinterfaces/article.php/c10083/ במקרה גם רצתי את הדוגמאות שלהם וגם שלהם לא עובד יש מצב שהם שכחו משהו? 2.איך אני יכול ליצור כל מיני צורות של טפסים ולהימנע מפקודות ישירות בשפה אלה עם הממשק הויזואלי?
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום חברה. אני רוצה לכתוב תוכנית שתציג לי מערך של אובייקטים מסוג bitmap בפלטפורמת windows forms (מנסה לעשות את זה כמה שיותר פשוט. התוכנית היא לפרוייקט סוף תואר). הרעיון הוא שאני אוכל וויזואלית, להוסיף תמונה, להסיר תמונה, וכל זאת באופן וויזואלי. חשבתי על מראה פשוט בסגנון thumbnails (כמו ש explorer של windows מציג קבצים של תמונות) בנוסף, לכל תמונה יהיה מערך מסוג אובייקט מסויים שאותו אני מגדיר, והוא בא לייצג חיתוכים (crop) שאני לוקח מהתמונה. כאשר אני אלחץ על תמונה מסויימת, אז יפתח חלון חדש בו יהיה אפשר להתמקד בתמונה הספציפית, ולחתוך ממנה (גם את זה אני כבר יודע לעשות). יש לכם אולי כיוון בשבילי? אני מעדיף לשמור על פשוט, ומכאן הבחירה ב windows forms, אבל אם פלטפורמות אחרות מאפ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. התחלתי ללמוד MCPD באוניברסיטה הפתוחה ואני מתקדם בקצב איטי יחסית מכיוון שאין לי ידע קודם בתכנות . הקורס מתמקד בכל הנושא של C# ו ASP.NET ואני מעוניין בעזרה בשיעורים פרטיים בתשלום. אני מנתניה וניתן ליצור קשר בטלפון 0543016089 תודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לכתוב פונקציה שמוצאת את תת המחרוזת הגדולה ביותר בין 2 מחרוזות לדוגמא עבור הקלט abcdef ו abdefg יוחזר 3 def נתון נוסף המחרוזות ממוינות בסדר עולה ההגבלה שיש היא לא ניתן לעבור על המחרוזת יותר מפעם אחת למי שמבין סיבוכיות O(n הגבלה נוספת לא ניתן ליצור משתנה חדש בגודל של אחת המחרוזת ניתן ליצור משתנים שלא תלויים באורך הקלט עכשיו הפתרון שאני מצאתי זה להחתיל ממקום 0 להשוות בין התווים במידה והתו באחת המחרוזות גדול מהתו השני אז לקדם את הINDEX של התו הקטן באחד ככה להשוות עד אשר נגמר הקלט הבעיה בפתרון היא עבור קלט aabbbcde abbbbcdg הוא לא יחזיר את אורך הקלט האמיתי אלא 2 cd כי באחת ההשוואות הוא משווה c עם b ואז מדלג ומאפס כל רעיון יתקבל בברכה איך לפתור א…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עשיתי איזה תוכנה ויש לי בעיה קטנה התוצאה שהתוכנה מציגה לי הוא בצורה הבאה 9.25596e+08 למה זה?? איך אני פותר את זה המשתנה שמאכסן את המספר הזה מוגדר כ FLOAT בבקשה תעזרו לי אני צריך להגיש את זה להיום תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! יש לי עבודה לעשות ב CPP ויש לי בעייה. בעבודה אמורים להגדיר מחלקת אבא ולו 3 בנים. לאבא יש משתנה אחד מסוג INT ול-2 מ -3 הבנים יתווסף INT נוסף. שמות ה"ילדים" הם DAYINYEAR, DAYINMONTH, DAYINWEEK. ה- DAYINYEAR הוא ללא המשתנה הנוסף. הבעייה שלי היא ביצירת פעולה אונרית שהופכת את DAYINMONTH ו- DAYINWEEK ל DAYINYEAR: DAYINYEAR operator~() אני יודע שבאבא אני לא יכול להגדיר פעולה וירטואלית שתחזיר DAYINYEAR כי האבא לא מודע לקיומו של הבן. רשמתי את: DAYINYEAR operator~() כאופרטור ב- DATINMONTH אבל זה לא מתהדר. יש הרבה בעיות כשהאשון מבינהם הוא: Error error C2143: syntax error : missing ';' before '~' משהו יודע איך אני מגדיר את הפעולה שתחזיר DAYINYEAR תודה רבה והמש…
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
תקשיבו אני רוצה לבנות תוכנה שבעצם תפעיל לי קובץ במחשב בלולאה ותסגור אותו לאחר כל פעם שהיא מפעילה 2 ביות יש לי איך אני מפעיל קובץ בעזרת סיפיפי איך אני עושה סליפ בעזרת סי פיפי ואיך אני סוגר קובץ בעזרת סיפיפי מפעיל הכוונה ממש כמו ללחוץ עליו עם העכבר דרך אגב הקובץ נמצא במיקום C:\Documents and Settings\g\Desktop\a.URL
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
לכל מי קרא את ההודעה הקודמת שלי החלטתי לבנות את זה בדלפי. יש לי בעיה אני לא יודע איך אני עושה/בונה BROWSE + איך אני עושה כך שתמונה תשמר לי כלומר, אם סגרתי את התוכנה פעם הבאה שאני פותח אותה התמונה תהיה באותו מקום איפו שהיא הייתה?
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם (פעם ראשונה שלי פה, אני מתכנת מתחיל בJAVA ופה נראה לי פורום חי מספיק כדי לשאול שאלה כזו) אחרי שיצרתי קוד באקליפס אני רוצה לתעד אותו לקובץ גאווה דוק כשאני מבצע את הפעולה באקליפס הוא נותן לי הודעת שגיאה שזה תוכנה Cannot run program "C:\Users\שממשתמש\workspace\Sidra\src\Sidra.java": CreateProcess error=193, %1 אינו חוקי ביישום Win32 Cannot run program "C:\Users\שממשתמש\workspace\Sidra\src\Sidra.java": CreateProcess error=193, %1 אינו חוקי ביישום Win32 כמובן שחיפשתי שאינטרנט לפני זה ומצאתי כמה עם הבעיה הזו בארץ ובחול אבל לא מצאתי פתרון מקווה שלא עברתי על איזה חוק של הפורום פה ותודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי אתר שמשתמש ב fckeditor לכתיבת חדשות ומאמרים באתר. fckeditor היא תוכנית קטנה שניתן להריץ בjavascript, שמוסיפה תיבת טקסט מושקעת כמו מיקרוסופט וורד לדף ה html. הבעיה שלי היא כשאני מנסה לערוך מאמר על ידי fckeditor, זה מחרבש את ה html בגלל גרשיים שבתמונה שבכתבה. לכן fckeditor מאפשר לבחור ב סקריפט שמשתמש ב textarea, כך שהטקסט יהיה כתוב בין שני טאגים ולא תהיה בעיית גרשיים. בחרתי באפשרות הזו, ופתאום האדיטור לא עובד, ניסיתי לסתום כל חור בסקריפטים וזה עדיין לא עובד. אז הבקשה שלי היא: תעזרו לי לפתור את הבעיה או תגידו לי אם יש עורך אחר מ fckeditor תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שאני כותב משהו במסמך ואז שומר או נהייה ככה ' ½ן¿½ן¿½ן¿½ן¿½,ן¿½ן¿½ ' ובאתר זה בסדר מדי פעם.. איך מסדרים שזה יהיה נורמלי בתוכנה? אם לא כתבתי בפורום הנכון תעבירו בבקשה.. תודה מראש,לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
העליתי לאתר שלי WWW.TIMTUM.CO.IL לינק עם קובץ להורדה שאי נכנס אחרי זה ומנסה להוריד את הקובץ הוא משום מה מבקש ממני שם וסיסמא. ניסיתי להכניס את הפרטם של ה FTP שהוא האתר מאוכסן אבל הוא לא מקבל את זה. ב FRONT PAGE אני לא מוצא איפה מבטלים את זה את האופצייה של הסיסמא. למישהו פתרון לעניין?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
סתם קטע מלל אך שיופיע באמצע הדף (center). ברצוני שהקטע יהיה בצבעים שונים לפיכך אינני משתמש בתגיות <#h>. איזו תגית, attribute או value מציבים קטע במרכז הדף ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האתר הוא ***נמחק*** אם מגדילים את האתר אפשר לראות את הקווים
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי, רמת הידע שלי בבניית אתרים היא בסיסית (בקושי) בגלל שלימדו אותי כמעט 10 דקות ואז ישר לימדו אותי דרימוויבר ואמרו לי שכל התוכנה תעשה כבר את כל העבודה של ה - HTML והתכנות , ולכן החלטתי ללמוד HTML ולהגדיל את הידע. החלטתי אם אני כבר לומד אז שלפחות אני אעשה משהו אמיתי תוך כדי למידה ואבנה אתר בשבילי. חשבתי איך אני רוצה ואיך יראה האתר, ולכן בתור התחלה (ובאופן ברור אני מתחיל מלמעלה) תפריט עליון, חיפשתי ברשת משהו שרציתי, שמלמד איך בונים מאפס ומצאתי, ואז גיליתי שבעצם אין לו משהו חשוב - הוא לא רספונסיבי, אז לכן חיפשתי משהו אחר, ומצאתי, אבל הוא רספונסיבי אבל התפריט שלו לא עובד כמו שהתפריט הראשון עובד, אז חשבתי לאחד בין התפריט הראשון לתפריט השני. ניסיתי לאחד בי…
-
- 26 תגובות
- 7.3k צפיות
- 1 follower
-