תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
//+---------------------------------------------------------------- // Start printing the page //+---------------------------------------------------------------- $this->output .= $this->html->PageTop($this->forum); //+---------------------------------------------------------------- // Annoucements? //+---------------------------------------------------------------- if ($ibforums->input['st'] < 1 or !$ibforums->input['st']) { $time_now = time(); $announce = $DB->query("SELECT a.*,m.name,m.title FROM ibf_announcements a, ibf_members m WHERE a.a_mid=m.id AND (a.a_forum='".$this->forum['id']."' OR a.a_forum='0') AND ((a.a_start …
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי כמה שאלות לגבי מחלקה RANDOM: 1. אני יצרתי מחלקה בשם DIE שהיא מדמה קובייה והיא נותנת מספר אקראי בין 1-6. ואני רוצה שיהיה אפשר להשים caption בסוגריים שלה, לדוגמא: Die cube = new Die(Moshe) איך עושים את זה? 2. אני צריל להגריל 2 מספרים בין X ל-Y כאשר אני לא יודע ש-X הוא הערך הרטן מבין השניים. צריך לתת דרך איך לפתור את זה. אז יש דרך אחת שעליתי לבד ושהיא השוואה ביניהם מי קטן יותר ואני צריך עוד דרך אחת. שאלה אחרונה: 3. אני דיי מתקשה עם התרגיל הזה מה שיוצא לי זה ששתמיד השניים הם שווים שני חברים משחקים בהטלת שתי קוביות. כתוב תוכנית הקולטת את שמות שני השחקנים ובונה שתי קוביות המייצגות את שני השחקנים, כאשר כותרות הקוביות הן שמות השחקנים שנקלטו. כל שחקן מ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה שהפקד WebBrowser מחוייב להיות בפוקוס כדי שאני אוכל לעבוד איתו . עשיתי תוכנה שבה שמתי את הפקד וקישרתי אותו לאתר מסויים שמה יש התחברות אני רוצה שברגע שהתוכנה תרוץ יכנסו ערכים לשם משתמש והסיסמה וילחץ הכפתור login הפעולה מתבצעת ברגע שאני מפעיל את התוכנה אבל אם אני מפעיל את התוכנה וישר ממזר זה לא מבצע את הפעולה למה ? הוא צריך להיות בפוקוס כלומר אני חייב לראות את זה .. הפעולות: WB.Document.GetElementById("txtUser").innerText = "user"; WB.Document.GetElementById("txtPass").innerText = "12345"; WB.Document.GetElementById("submit").InvokeMember("click"); אשמח לעזרה ? שפה: #C
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני בונה אתר שבו יש סוג של טופס שאני רוצה שהנתונים שיקלטו יועברו ישירות למייל. כרגע בניתי טופס ב HTML, ושלחתי אותו לקובץ בשם mail.php. הנה הקוד של הקובץ PHP: <?php foreach ($_POST as $key => $val) { $text.=$key.":".$val."\n"; } $headers .= "From: $mail\r\n"; $headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n"; $headers .= "Content-type: text/html; charset=utf-8\r\n"; $headers .= "Content-Transfer-Encoding: quoted-printable\r\n"; mail("saharbi@walla.com","טופס",$text, $headers); ?> הבעיה היא שכשהמייל מגיע, הנתונים שנשלחים למייל נכתבים ללא שורות רווח, כלומר שאם המייל אמור להראות כך: המייל נראה כך: תודה רבה למי שיוכל לעזור. שבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בעת הכנת עבודה סטודנטיאלית בנושא רשתות נוירונים ואני צריך קצת עזרה ממישהו שמבין בנושא. אין לי בעיה לתגמול כספי לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! אני לומד 5 יחידות מחשבים בשפת ג'אווה ואני רוצה להרחיב קצת את ידיעותיי ולצאת מהמסגרת .. לא מבקשים ממני באיזה שאלה פה לאתחל מערך כתכונה לעצם מסויים בפעולה בונה אבל אני בכל זה רוצה.. אז העצם הוא HOSPITAL והמערך הוא גם עצם מסוג PATIENT .. ואני לא יודע כמה חולים ביה"ח יכול להכיל .. אני שמעתי איפשהו שאפשר להגיד מערך שכל פעם שאני מוסיף תא הוא יגדיל את האינדקס שלו ב-1 .. איך אני עושה את זה ? (במידה והמערך הוא מסוג Patient) .. תודה רבה =]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. כמה פעמים תודפס האות a בהרצת הקוד הבא: for (i=0; i<=5;i++) print a;] 1 5 6 לא תודפס האות a 2. בשפת C, מה יהיה הערך של המשתנה j בסיום ריצת קטע הקוד הבא: j=0; for (i=0 ; i<4 ; i++) j=j+i*2; 6 10 12 14 6. כמה בתים (bytes) של זכרון יש ב-200 קילו-בייט? 200000 200 204800 200120 7. איזה מהכתובות הבאות אינה חוקית ב-ipv4 ? 192.168.1.216 10.0.1.54 172.16.311.4 128.66.255.255 8. בשפת C, מה תדפיס למסך השורה הבאה: printf("%d + %d = %d",5,8,5+8); 5 + 8 = 5 + 8 8 + 5 = 13 8 + 5,8,5 %d + %d = %d 9. אתר מכיל דף login מסוים (עם שדה משתמש וסיסמא), איזה קלט היית מזין בשדה המשתמש על מנת לעקוף את מנגנון הזיהוי באמצעות התקפת SQL Injection? admin' select password=no;-- admin' and…
-
- 6 תגובות
- 12.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי אתר שאני מריץ על שרת לינוקס.. יש לי בעיה עם מספר החיבורים למשתמש.. הוא מוגבל ל1, ואי אפשר להוריד יותר מקובץ אחד בו זמנית. רציתי לדעת איך אני יכול לשנות את זה שהמשתמש יוכל להוריד יותר מקובץ אחד בו זמנית \ להשתמש במנהל הורדות למספר חיבורים להורדה אחת.. בנוסף רציתי לדעת איך אפשר לאפשר חידוש הורדה ע"י מנהל הורדות..?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד עם VISUAL STUDIO 2005 וSQL EXPRESS 2005 עכשיו הכנסתי נתונים לטבלה ובכל שורה בטבלה יש נתיב של קובץ. אני מושך את הנתונים לתוך GRIDVIEW עכשיו הGRIDVIEW מציג לי את הנתיב של הקובץ ,מה שאני רוצה שיתבצע ,שאני אוכל ללחוץ על הנתיב ולשמור/לפתוח את הקובץ אשמח לקבל עזרה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי את הקוד הבא: http://pastebin.com/xiM829GJ השגיאה שאני מקבל היא An unhandled exception of type 'System.NullReferenceException' occurred in ConsoleApplication2.exe TheFormText = activeForm.ActiveMdiChild.Text.ToString(); וזה קורה בשורה הזאת: אני מבין שיש null אבל איך לסדר את זה <? אשמח אם מישהו יוכל לתקן לי
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
-
-
עליי ליצור משחק של הטלת קוביית כאשר יש להכניס מספר שחקנים ולחשב להם את תוצאות הקוביות ל10 סיבובים כאשר בכל סיבוב יש להציג את התוצאות של הקוביית ולחשב אותם שלא יעברו סכום מסוים בגוף העבודה יש לי את שלושה רנדומים שמחשבים תוצות לאחר שקיבלתי תוצאות עליי לשמור אותם ולהציגם במערכים צריך עזרה כיצד ליצור מערכים + תוצאות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אודה למי שיוכל לתרגם לי את הכתוב פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Daemon_(computer_software) או להסביר לי על זה בקצרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הקומפיילר מוציא לי כל הזמן את הerror שבכותרת. זה קורה כל פעם שאני ניגש לשדה במבנה. יש לי קובץ heder שבתוכו יש את ההצהרה הזו: typedef struct auction_manager_t *AuctionManager; ובקובץ c יש לי את סוג המבנה struct auction_manager_t { int numberOfSellers; Set sellers; }; כל איבר בset הוא גם בעל תתי מבנים וכו' הארור מתקבל למשל בשורת קוד כזה: (currentSeller->openSales)--; האם מישהו יודע במקרה מה הבעיה? הקומפיילר הוא gcc. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש אפשרות להכניס בתוך הIFRAME ONCLICK? אם כן איך אני עושה שלוחצים על הIFRAME יפתח לי בדף חדש כתובת אינטרנט תודה מראש __________
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני חייב עזרה בשיעורי בית יש לי עד יום ראשון להגיש... אני צריך שמשהו יסביר לי מה לעשות בכל סעיף כאילו לא להגיד בדיוק מה לעשות יותר להסביר במילים פשוטות יותר ממה שרשום.. אלו השאלות: נתונה המחלקה QuadFun אשר מייצגת פונקציה ריבועית f (x)=ax^2+bx+c : public class QuadFun { } 2.1 הגדר את תכונות המחלקה. 2.2 הגדר בנאים (כמה ואיך? החלטה שלכם) למחלקה QuadFun . השתמש ב- this כדי להפעיל בנאי מתוך בנאי אחר. במידה והמקדם a שווה אפס יש לתת הודעת שגיאה ולהחליפו ב- 1 . 2.3 הגדר שיטה show להצגת הפונקציה הריבועית. מחוברים שמקדמיהם 0 לא יוצגו. למשל הפונקציה הריבועית תוצג באופן הבא : f(x)=3x^2+7. (^ יחליף חזקה ) 2.4 הגדר שיטה solve שפותרת את המשוואה הריבועית ומדפיסה את שורשי…
-
- 6 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 382 צפיות
-
-
אני מנסה לתכנת ב-C++ בסביבת VS2005. אני מנסה ליצור MSGBOX פשוט ואני נעזר באתר הזה למרות שהוא כותב שם ל-C, ההסברים שלו טובים. כשאני מנסה לקמפל את הקוד הבא: #include <windows.h> int WINAPI WinMain(HINSTANCE hInstance, HINSTANCE hPrevInstance, LPSTR lpCmdLine, int nCmdShow) { MessageBox(NULL, "Goodbye, cruel world!", "Note", MB_OK); return 0; } אני מקבל הודעת שגיאה: error C2664: 'MessageBoxW' : cannot convert parameter 2 from 'const char [22]' to 'LPCWSTR' חפרתי באינטרנט לגבי ה-LPCWSTR והגעתי לזה שמדובר TYPEDEF של wchar_t. אין לי מושג אם לעשות המרה, וכל העניין הזה של Win32 app חדש לי. למישהו יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם DB אחרים וזה פעם ריאשונה שאני עובד עם MYSQL ואני עדין בשלבי למידה שלו. אני משתשמש ב MYSQL 5.1.33 עם מנוע INNODB גירסה 1 שמובנת ב DB. אז מהר מאד הבנתי שמשום מה ברירת המחדל שלו הוא AUTO COMMIT וצריך להשתמש ב SET AUTOCOMMIT = 0 בכדי לכתוב טרנזקציות. אחרי שהבנתי את זה רציתי לעשות שימוש ב SELECT FOR UPDATE בכדי לנעול שורה בטרנזקציה אחת כדי שהיא לא תפגע בטרנזקציה אחרת שרצה במקביל. דוגמא: טרנזקציה 1: SET AUTOCOMMIT = 0 SELECT * FROM X WERE Y=Z FOR UPDATE (בשלב הזה הרשומה צריכה להיות נעולה) טרנזקציה 2: SET AUTOCOMMIT = 0 SELECT * FROM X WERE Y=Z למרות שהשורה אמורה להיות נעולה אני מקבל תוצאה. הנעילה עבדה רק כאשר הוספתי 'FOR UPDATE' גם לשאילתא של הטרנזקציה השניה …
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בס"ד היי אני בונה פרויקט קטן ב PHP JQUERY ו MYSQL בדף לוגין כאשר אני מבצע היתחברות אני מקבל את השגיאה : ......Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function query() on null ההתחברות מתבצעת שאחרי שאני לוחץ SUBMIT הוא שולח בקשת POST לקלאס לוגין ואז שם יש פונקציית לוגין. את אותה שגיאה הוא שולח לי גם כאשר אני פונה לפונקציית לוגאוט. כאשר אני מריץ את השאילתה מחוץ לקלאס זה עובד בלי בעיות.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני לומד לבד ואני בניתי מנשק gtk+ עםglade ואני מתכנת בpython אז אני צריך לדעת איך לשלב קוד xml עם py !!!!!!!עזרה!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ שבו יש שני תווים 0 ו-1 אני אמור להדפיס למסמך חדש כמה רצף של 0=יש בשורה וכן כמה 1=יש בשורה לדוגמא : 0000011111001101 פלט צריך להיות:5-5-2-2-1-1 גודל שורה עד 100 תווים
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום! האם מישהו כאן מכיר את שפת התכנות CVI? (national instruments) תודה!
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לבנות איזשהו כלי בסי שארפ שאחד מהדברים שאני זקוק להם זה הדבר הבא: יש לי מערך נתונים דינמי שמשנה את תוכנו ומספר איבריו כל שניה (מתוזמן ע"י שעון). כל איבר במערך הזה מהווה שורה ב-DATA GRID כך שבזמן הטעינה אני מקבל טבלה עם N שורות שהמערך הכיל בזמן טעינת הטופס. הבעייה שלי, איך לעדכן את ה-DATA GRID בכל פעם שאוסף הנתונים שלי משתנה בדרך יעילה . (האמת כל דרך לבנתיים תספיק העיקר לעלות על כיוון כלשהו חח). המערך משתנה בכל תיזמון שעון. אני מאוד אשמח לעזרה חברים, זה חלק מפרוייקט גדול שאני עובד עליו. המון תודה scizoeffective@gmail.com אלברט
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-