תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
היי, נתקלתי בבעיה מסוימת... יש לי סעיף כזה: הוסף את הנדרש לתוכנית כך שאם המספרים שונים יודפס קודם המספר הגדול ואחריו המספר הקטן. איך לעזאזל אני מוסיף את זה??? הנה התוכנית שעשיתי: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication21 { class Program { static void Main(string[] args) { int a; int b; Console.Write("Enter first number: "); a = int.Parse(Console.ReadLine()); Console.Write("Enter second number: "); b = int.Parse(Console.ReadLine()); if (a == b) { Console.WriteLine("equal"); } else { Console.WriteLine("dif…
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שאלה בכותרת אם יש כזה דבר
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
החלטתי ללמוד C ו- C++, בסביבת העבודה הנ"ל. מחפש מדריך טוב עבורה (אני לא צריך משהו מעמיק מדי, פשוט לדעת להתמצא בין כל האפשרויות שם). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה כתוב בכותרת זה מה אתם ממוצאים, תודה =]
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מנסה פה לעשות איזה תרגיל(ולא מצליח) שבודק אם המספר שאני מקליד הוא פלינדרום תעיפו מבטבבקשה) import java.util.Scanner; public class Targil_3 { public static void main(String[] args) { int number,digit,new_num=0,temp; Scanner in = new Scanner (System.in); System.out.println("הקלד מספר חיובי שלם"); number = in.nextInt(); temp=number; while(number>0); { digit=number%10; new_num=(new_num*10)+digit; number=number/10; } if(temp==new_num) System.out.println("המספר הוא פלינדרום"); else System.out.println("המספר אינו פלינדרום"); } }
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי רשימה מקושרת וקובץ בינארי. אני צריך להעתיק את התוכן של הרשימה המקושרת (מבנים) אל תוך קובץ בינארי ולא עולה לי איך לעשות את זה זה סתם נסיון היפוטתי: void SaveMenu(SList SL,CList CL) { SPosition P; while(SL) { P=SL; if(fwrite(P,sizeof(struct blabla),Scounter,fp1)) { perror("Can not write to file!"); exit(3); } SLAdvance(SL); } } הfp1 אקסטרני. הScounter גם אקסטרני ומטרתו לספור את מספר הצמתים ברשימה (בפונקציה אחרת שבה מזינים לרשימה). הScounter לא מתקמפל משום מה, אבל אם במקומו אני שם סתם מספר זה מתקמפל אבל עף בfwrite (לא שציפיתי שזה יעבוד) למישהו יש רעיון (או פונקציה מוכנה) לעשות את זה?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים לפה.. רציתי לדעת איך אני יכול לחבר נורת לדים לדוגמא למחשב ולהדליק אותה בעזרת C++ או שפה אחרת. אני רוצה לבנות מעגל חשמלי של לדים שמהבהבים. את המעגל הזה אני מעוניין לחבר למחשב בחיבור סיריאלי\מקבילי\USB (מה שהכי קל לעבוד איתו, כמובן שיש עדיפות ל-USB) ולבנות תוכנית ב-CPP או ב-VB שתוכל להפעיל את המעגל ולכבות אותו. כלומר מה שאני צריך זה בסך הכל לשלוח אות חשמלי שיפעיל את המעגל כשאני ארצה. ועוד שאלה.. האם אני יכול לקבל נתונים מתוכנה אחרת? לדוגמא, לבדוק אם מישהו שלח לי הודעה במסן בעזרת C++ או VB? ואם זה לא מתאים לכאן אז בבקשה תעבירו לפורום המתאים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש ספרים למתקדמים בעבודה עם שפת C . הנושאים שמעניינים אותי במיוחד הם יצירת חלונות כמו של מערכת ההפעלה (API) ושימוש ב DIRECTX בשפת C (לא ב C++) אשמח גם להוראות איך משתמשים ב OPENGL . תודה רבה .
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני שורות שעושות לי בעיות xchg turn,nextTurn mov game[gameLoction],"wn" אני מניח שבראשון זה קשור לזה שיש שני משתנים בשני הצדדים, ובשני שזה מחרוזת או הGAMELOCTION (אולי אפשר להכניס רק BX/SI/DI). השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? עריכה: וגם xor xLoction,xLoction
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לומד מחשבים שנה ראשונה בכיתה י' ואנחנו עכשיו לומדים c#. בקיצור, קיבלתי עבודה לחופש ויש לי תרגיל אחד שעדיין לא הצלחתי לעשות כי יש שם פקודות שעדיין לא למדתי. זה התרגיל- כתוב תוכנית המקבלת כקלט את השעה הנוכחית (שעה ודקות). התוכנית תחשב ותדפיס את השעה בעוד X דקות (X קלא לתוכנית). שים לב: ביממה 24 שעות. תודה לכל העוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם 3 קבצים , אני לא מצליח להעלות אותם , גם דרך מנהל הקבצים באתר ( ושם רשום "not allowed") וגם דרך קליינט FTP הקבצים הם במערכת PHPBB 2 ונקראים : .htacces נמצא בתיקיית הCHACHE formIE.css subsilver.css ושני אלה נמצאים בתיקיית הTEMPLATES ניסיתי להתקין בלי הקבצים האלה אבל יש כמה שגיאות ... מקווה שתעזרו
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, איך אפשר להשוות בין משתנה לבין נתון בטבלת נתונים db... נניח יש לי: $var = shuki ויש לי טבלה בבסיס נתונים בשם users ואני רוצה לבדוק אם בשדה name שבטבלה usrers מופיע בשורה כלשהי "shuki". איך אפשר לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתרגם לי בבקשה את הקטע לפסקל? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
למה זה מדלג לי על השורה שמסומנת בכוכביות? printf("Insert name: "); gets(TmpCell->Name); printf("Insert adress: "); gets(TmpCell->Adress); printf("Insert ID: "); scanf("%lu",&TmpCell->ID); printf("Insert age: "); scanf("%lu",&TmpCell->Age); printf("Insert gender: "); gets(TmpCell->Gender); //********************** printf("Insert faculty: "); gets(TmpCell->Faculty); printf("Insert status: "); gets(TmpCell->Status); printf("Insert year: "); scanf("%lu",&TmpCell->Year); printf("Insert grades average: "); scanf("%lu",&TmpCell->GradesAvg); printf("Insert credit points: "); scanf("%lu",&TmpCell->CreditPoints…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דפים שהקידוד שלהם הוא 1255. אני מנסה לקבל נתונים בעזרת האובייקט - xmlHttpRequest אך מקבך הכל ב-UTF8. ב-Firefox הסתדרתי ע"י שימוש ב-overrideMimeType (שלא עובד ב-IE) אבל ב-IE אני עדיין מקבל הכל ב-utf8 והכל מחורבש. עזרה?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
טוב נתחיל מהשאלה: טוב אני מתחיל בנושא ורציתי לשאול איך אני מאפשר פתיחה של DIALOG (החלון עם הסיומת RC) בVISUAL STUDIO ע"י לחיצה על כפתור בחלון קודם. http://img47.imageshack.us/img47/1157/v1ku9.jpg הנה תמונה לדוג'. כשאני אלחץ על כל אחד מהכפתורים יפתח חלון מהסוג שמופיע בתמונה. ונמשיך ליעוץ: אני עושה עבודת גמר במחשבים לבגרות, ואני אמור לבנות טרוייאן\תוכנת שליטה מרחוק\REMOTE ADMIN\תוכנה שבוס בודק את העובדים שלו, תלוי איך אתם רואים את זה. (רעיון של המדריך כי הוא יודע איך ליישם את זה כבר טוב) תראו את התמונה, יהיה מן חלון ראשי עם אפשרות להקליד\לטעון\לקבל IP ולהתחבר אליו. יהיו כפתורים שיאפשרו לצפות בכל המסך שלו ב1:1, אפשרות להסתכל בZOOM בעזרת מסך קטן, להעביר קבצים, לשלוח …
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי ידע בסיסי של Java מ-2 יחידות שלמדתי בבצפר - אחסון דינמי, פולימורפיזם,ירושה, תכנות מונחה עצמים וכמובן כל הסינטקס הבסיסי. בזמן האחרון אני ממשיך ללמוד בעצמי מהאינטרנט, אבל זה לא מתקדם בקצב שבו הייתי רוצה שזה יתקדם. לפעמים אני נתקע, וקשה לי למצוא את התשובה באינטרנט. בכל מקרה, התחלתי בחיפוש אחר ספרים ומצאתי שניים שיכולים להתאים. הראשון שנראה לי הכי מתאים http://www.amazon.com/Introduction-Java-Programming-Comprehensive-Version-6th/dp/0132221586/ref=pd_bbs_2/002-1243508-3228005?ie=UTF8&s=books&qid=1191496142&sr=8-2 ו- http://www.amazon.com/Head-First-Java-Kathy-Sierra/dp/0596009208/ref=pd_bbs_sr_1/002-1243508-3228005?ie=UTF8&s=books&qid=1191496142&…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מנסה ליצור ולידאטור ל CheckBoxList שיקבל כפרמטר איזה סוג ואלידציאה, האם חובה לסמן n אופציות או לחילופין חובה לסמן עד n אופציות וכמובן פרמטר המציין כמה פריטים לסימון כלומר את ה n הבעיה שלי שהוא זורק הודעת שגיאה לגבי ה ControlToValidate שלא יכול לקבל את ה CheckBoxList אודה לעזרתכם בנידון כמו כן חשוב לי לציין שמדובר על קוד ב .NET גרסה 1.1 ולא 2 ואני חייב שזה ישאר כך. Imports System Imports System.Web.UI Imports System.Web.UI.WebControls Public Class CheckBoxListValidator Inherits BaseValidator Enum ValidationLogicOptions Exacty Upto End Enum Dim _ValidationLogic As ValidationLogicOptions Dim _ItemsToSelect As Integer Public Property ItemsT…
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, אני כותב עכשיו משחק רברסי בפרולוג, וכמה שאלות: א. אם אפשר לעשות מערך בפרולוג, כך לייצג את לוח המשחק בצורה קלה יותר? ב. אני משתמש באלגוריתם מינימקס, ואני צריך לכתוב חוק שיתן ניקוד לכל מהלך שאני אעשה, עכשיו על איזה דגשים אני צריך לשים לב בחוק הזה? איך בדיוק אני מנקד את מצב הלוח לאחר המהלך? ג. כנראה שלא הבנתי ממש טוב את הגיזום אלפא-ביתא, אני צריך להכניס אליהם לפני שאני מזמן אפס? כדי שבפעם הראשונה ישימו כל משתנה ולאחר מכן יתחילו לראות אם גדול/קטן? ד. כששולחים את הלוח לקביעת הניקוד שלו, אז לא צריך להתאים חוק כזה לכל שחקן? כלומר אם זה התור שלי אז הפעולות האלה יהיו טובות לי, אז הניקוד יהיה גבוה, ומקרה שני שזה התור של היריב, והפעולות האלה לא יהיו לטובתו ועדיין יהיה ניקוד גב…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני מאתחל תא זיכרון (אני זוכר משהוא עם db ואז כותבים את תא הזכרון)? אני יודע שכותבים את זה לפני הקוד עצמו איפו שהוא בתחילת התוכנית
-
- 12 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין Visual Studio ורציתי לשאול איזה גרסה לדעתכם כדאי להתקין. קודם כל אני אציין שהכל חוקי, אני לוקח את התוכנה בעזרת הרשיון של הטכניון עבור סטודנטים בהנדסת חשמל. הגרסאות הזמינות הן: Visual Studio .NET 2002 Professional Visual Studio .NET 2003 Professional Visual Studio 2005 Standard Edition Visual Studio 2005 Professional Edition Visual Studio 2005 Team Suite השימוש העיקרי שלי הוא ב-Visual C++, על מחשב עם E6300 ו-2GB זכרון. אני מניח ש-2005 עדיפה על 2002-3, למרות שכבר היו מקרים שתוכנות רק התדרדרו עם הזמן.. אז אני שואל ליתר בטחון. ואם זה אכן עדיף, אז איזה גרסה מתוך ה-2005 עדיפה? (אני לא בטוח מה ההבדלים) תודה
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
עריכה: בניתי אתר ואני רוצה לעשות טופס שכשיכתבו משהו זה ישלח לדואר האלקטרוני. בניתי טופס אך הבעיה שכשלוחצים על submet הוא מבקש משהו עם ה-outlook וזה דיי בעיה כי ילדים בגילי לא משתמשים בoutlock והאתר הוא בשביל ילדים בגילי. יש דרך שכאשר עושים טופס נגיד : שם: סיסמא: זה ישלח לי את הפרטים שנרשמו לאימייל מבלי לעשות עוד פעולות? פשוט ללחוץ על submet..? תודה וסליחה על הבורות! ד"א הבנתי שזה צריך להיות PHP או ASP הקוד רק שאני לא מבין בשפות הללו. תודה רבה רבה
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הי חברה יש לי שאלה מערך בן 128 מקומות ממולא במפסרים אקראים...אחרי המילוי צריך למיין אותו בשיטת select עשיתי וזה לא מחזיר את זה ממוין חחח איך אני קורא לפונקציה תעזרו לי בבקשה עם הקוד! תודה רבה #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <math.h> #include <time.h> #include <conio.h> #define n 128 void select(int a[],int size) { int i,j,temp; for(i=0;i<size-1;i++) { for(j=i+1;j<size;j++) if(a[i]>a[j]) { temp=a[i]; a[i]=a[j]; a[j]=temp; } } } void main() { randomize(); clrscr(); int a[n],i,j; //klita for(i=0;i<n;i++) a[i]=random(5000)+1; //hadpasa for(i=0;i<n;i++…
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי חברה אני יש לי קומפילר של borland 3.1 עכשיו אני מריץ תוכניות ובזמן האחרון הוא ממש איטי וכל פעם שאני עושה RUN הוא כותב לי checking dependencies ואז רק אחרי איזה 15 שניות התוכנית רצה מישהו יודע מה בעיה?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אהלן חברים, אז ככה, אני מנסה לבנות אתר בעברית, אבל כל הטקסט שאני רושם יוצא בגיבריש... רק כשאני מעביר בIE7 את הencoding ל UNICODE UTF-8 זה עובד. אבל אז כשאני לוחץ Refresh זה חוזר לגיבריש. השתמשתי ב Adobe Dreamweaver CS3. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? פשוט לשנות/להוסיף קוד שיתן תמיכה בעברית או משהו.. תודה. העלתי את האתר לRapidShare. http://rapidshare.com/files/59614572/otherway.rar.html עריכה: אם אני בוחר בEncoding, unicode utf-8 אז זה הופך והכל מסתדר. אבל אני לא רוצה שהמשתמש יעשה אז זה ידני. אני רוצה שברגע שהוא נכנס לאתר זה ישתנה לבד. או לפחות, יעבוד. אגב, אם אני בוחר כל encoding אחר חוץ מ UTF8, אני עדיין מקבל גיבריש.. יום טוב
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-