תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מה זה אומר invalid null pointer ? מצורף חלק מהקוד. אם, לדוגמא,בקובץ main אני רושמת שורה כמו: ;(Student *t = new Student("g","fn",4 השגיאה מופיעה בשורה של אתחול מערך course. h file: [/code] # include <string> # include <iostream> # define Non Course() using namespace std; ///////////////// 2 ///////////////// struct Course{ int Number; string Name; /////////////////// בנאי /////////////////// Course(int number = NULL , string name = "NULL" ){ Number = number; Name = name; } ///////////////// בנאי מעתיק /////////////// Course (const Course &c){ Number = c.Number; Name = c.Name; } ///////////// הדפסת פרטי הקורס ////////////…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך להגדיר מחלקה שמכילה את הפעולה הבאה: פעולה המקבלת מערך של תאריכים , מחשבת ומחזירה מהו התאריך הכי חדש במערך. ופעולות נוספות, אבל אני מניח שאחרי שאדע איך לעשות את זה, אצליח לעשות לבד גם את האחרים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
וגם אני צריך לתת קובץ לתכנית .איך עושים את זה? בלינוקס אני יודע לעשות איך עושים בחלונות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למדנו טיפוס נתונים מופשט ועכשיו עברנו לפונקציות רקורסיביות ויום חמישי יש מבחן מישהו יכול להביא לי איזה מדריך בעיצוב תוכנה?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
int a[2][2] = { {1,2}, {3,4} }; printf("%d %d", a, *a); למה זה מדפיס את אותו ערך (אותה כתובת בזיכרון) פעמיים?
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, האם ב-visual studio יש אפשרות להריץ step over מספר קבוע של פעמים? יש לי איזה מיון שרץ 10000 פעמים ואיזה שגיאה בסוף, האם יש אפשרות להריץ 9999 פעמים ואז פשוט לראות מה קורה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הוספתי את התוכנה AmaterasUML בתיקיית ה - PLUGINS של תוכנת ה - ECLIPSE (גירסה 3.1) לאחר שהוספתי את התוכנה פתחתי את סביבת העבודה וניסיתי לפתוח דרכה את התוכנה באופן הבא : FILE -> NEW ->OTHER שם הייתה אמורה להיות התוכנה ודרכה הייתי אמור ליצור תרשים UML של התוכנית שלי ב-JAVA אך היא לא מופיע שם כאילו לא התקנתי אותה למרות שכן התקנתי אותה והיא כן מופיע כאשר אני נכנס ישירות לתיקיית ה-PLUGINS של סביבית העבודה.. מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה ?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
חג שמח אני מתכנת ב-C# אבל בטוח שהנושא רלוונטי לרוב השפות (לפחות java ו-c++), רציתי לדעת איך אני מטפל "נכון" בחריגים. אני עובד על פרוייקט שמורכב ממחלקה ראשית ומחלקה שכותבת ל-DB (לוג על הפעולות במערכת). אם למשל נזרקת שגיאה בפתיחת החיבור ל-DB, איפה אני תופס את השגיאה ומציג אותה למשתמש? מבחינת תכנון נכון, האם אני צריך לתפוס את השגיאה במחלקה הראשית? האם כל הפונ' שקוראת לפונ' שעלולה לזרוק שגיאה צריך להיות מורכבת מבלוק try ו-catch? איך צריך לטפל בחריגים במידה ויש לי פרוייקט גדול שמורכב ממחלקה ראשית והרבה מודולים שונים שעלולים לגרום לשגיאות? תודה
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לדעת האם, וכיצד ניתן לצפות בקוד המקור של עמוד PHP. אודה מאוד לעוזרים. לדוגמא, אם יש בעמוד כלשהו מחשבון, כיצד ניתן לראות את הקוד שלו? הוא ניסה בעזרת view source ולא מצא את הקוד המדובר. תודה, Anatoli.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נתקל כבר זמן מה בבעיה שאני לא מצליח לפתור והיא קבלת נתוני טופס יצירת קשר למייל שלי בג'יבריש במקום בעברית אני אשמח לקבל עזרה בפתרון הבעיה עמוד הטופס: http://www.anv-laser.com/contactus.html קובץ PHP מצורף כקובץ TXT כדי להעלות לפורום אבל בפועל הקובץ שמור כ- PHP אשמח מאוד לקבלת עזרה למציאת הפתרון
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר מה זה script ולמה זה כל הזמן עולה לי במחשב אזהרה כזאת שאני פותח תאיי סי ואיך מסדרים את זה יותר נכון במירנדה אני גם רוצה לדעת מה סקריפט אומר ובמה הוא קשור
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בבקשה! איך אני בונה פונקציה רקורסיבית שמחזירה את מספר הספרות במספר. למשל : 4567 יחזיר 4. אני משתגע כי אני לא יכול לעשות COUNTER כי כל פעם הוא מתאפס. אני מבין שתנאי היציאה שלי הוא n==n%10 ואני מקטין את הבעיה ל n/10... איך אני סופר בכל איטרציה ?????
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני ממין נתונים במיון בסיס (RADIX) ? מה העיקרון מאחורי מיון זה ? מה התחביר של מיון זה ?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
אני מריץ פקודת SQL שסופרת רשומות ע"פ תאריך מסויים שנקלט, הכל רץ טוב, אבל כשמכניסים יום בין ה- 02 ל- 12 פקודת ה Count מתעלמת מהרשומות ומחזירה 0 (למרות שהפקודה הכללית של החזרת הרשומה הראשונה שמכילה תאריך זה עובדת). אני משתמש בפורמט dd/mm/yyyy בשליחה לתוך ה SQL (פורמט קבוע מראש ע"י התוכנה). למישהו יש רעיון לתיקון?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים מחפש בערכת בASP לחיפוש שמות מתחם " דומיין" פנוי או תפוס דרך האתר שלי תודה מראש! תודה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי דף HTML. הדף מסודר בטבלה. ברקע של אחד התאים צריכה להופיעה תמונה, ובתוך חלק מהתמונה הטקסט צריך להופיע (כלומר, אם נניח שהתמונה היא ריבוע בתוך ריבוע, הטקסט צריך להופיע רק בריבוע הפנימי). הבעיה היא שאני לא מצליח ליצור גלישת הטקסט (כלומר, המקום לרדת שורה בסופה, הוא ממשיך מחוץ לאותו מיקום, ריבוע לפי הדוגמה הקודמת)... ניסיתי DIV, טבלאות, מיקום אבסולוטי ולא אבסולוטי ומה לא, פשוט אני לא מצליח ליצור גלישת טקסט.. אודה מאוד למי שיוכל להכווין אותי בעיניין קצת... יואב.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
<?php mysql_connect("localhost","user","pass"); mysql_select_db("login"); $id = intval($_GET["id"]); $query = mysql_query("select * from forum where id=$id") or die(mysql_error()); $r = mysql_fetch_array($query); $id = $r["id"]; mysql_query("DELETE from forum where id=$id"); ?> אין ארור אין כלום ולא מוחק למה? :\
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני צריך עזרה קטנה עם הפקודה הבאה Process.Start("[url]http://ynet.co.il[/url] לצערי חרשתי ולא מצאתי פיתרון אני מעוניין שהכתובת תיפתח בFRAME מסויים קבוע ברגיע שלוחצים על הכפתור , כרגע היא ניפתחת לי בחלון חדש כל פעם , המטרה היא שהחלון יפתח בIE או בכרום (תלוי מה ברירת מחדל) בFRAME מסויים אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני לא מוצא איך לעשות אירוע בזמן שאני גורר את החלונית האם אתם יודעים באיזה אירוע אני צריך להשתמש בשביל שכל פעם שאני מזיז את החלון יהיה לי אירוע ניסיתי להשתמש באירוע dragover וזה לא עובד ( שמתי סתם messegebox ) ואני לא מקבל שום דיאלוג בוקס בזמן גרירה של החלון
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק היום התחלתי ללמוד קצת ג'אווה סקריפט, ואני לא יודע די הרבה דברים, אז דבר ראשון- איך אני משנה צבע טקסט בלי עזרת תגיות HTML בג'אווה סקריפט? הגדרתי נעלמים שיהיו צבעים ואני רוצה להשתמש בזה לשינוי צבע הטקסטים. דבר שני, איך עושים לינק ואיך שמים מוזיקה ברקע? תודה רבה מראה!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עולה לי"א , למדתי בי' פסקל , החומר היה די קל , הוצאתי 100 , בקיץ שקלתי להמשיך ללמוד פסקל , אז אם אפשר איזה מדריך טוב באינטרנט ( את התוכנה יש לי ) ... עכשיו גם אם אפשר המלצה ללמוד שפה נוספת ( ואם אפשר גם שם תוכנה שם שזמינה להורדה ) ומדריך אליה גם , תודה .
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
נראה לי שזה המקום לשאול את השאלה, למרות שזה פורום תכנות. אז ככה: באחד הפעמים שעבדתי בתוכנה, סגרתי את כל החלונות כדי שיהיה לי מסך גדול שבו אוכל לראות את כל התוכנית. לאחר מכן, הופתעתי לגלות כי החלונות LOCALו AUTO ,WATCH לא מופיעים יותר. לאחר חיפוש באינטרנט גיליתי איך מחזירים את חלונות ה WATCH (control+alt+number) אבל LOCAL ו- AUTO עדיין לא מופיעיםץ משהו יודע איך מחזירים אותם? תודה, מושיקו
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-