עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by TAsraf,

מישהו יכול להגיד לי מה הפונקציה ליצור קובץ על שרת נגיד יש לי דבר כזה <? $username = $_POST['username']; ?> אז אני צריך פונצקיה שתיצור לי קובץ $username.something עם תוכן שאני יקבע.. תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by ranran,

שלום אני יציג תבעיה בקצרה string conStr = @"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" + @"Data Source=C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\StockS\StockS\StocksDB.mdb;" + @"Persist Security Info=True"; אני רוצה מיקום יחסי איך לעשות? דרך אגב מה יותר כדאי OLEDB או SQL מה היתרונות\חסרונות?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by gevAA,

זה אפשרי לקלוט ככה ב Applet? כי באפליקשן הצלחתי וב Applet לא..ואם כן אפשר תקוד:] [אני בעצם מתכוןן לריבוע הזה שמכניסים אליו תקלט]

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  4. מישהו יכול לעזור לי? למה זה לא נותן לי להריץ... http://pic-il.net/images/rgh1192354870m.JPG

5. Started by 00000,

האם כשנכנסים לאתר אינרטנט ללא הפונקציה, התמונות נשמרות כבר בCACHE, ונטענות ישר מהTEMP? מישהו יכול להסביר לי לשם מה הפונקציה הזאת?

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by T3,

שלום! Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error את הבעיה הזאת זה עושה כמה משחקים וגם בדריבר של הכרטיס מסך(ATI) עכשיו עשיתי את כול העידכונים של הוינדוס (יש לי חוקי) Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86) הורדתי את זה ניסיתי להתקין עכשיו שזה בה לפתוח את ההתקנה זה יוצא ממנה ..... עכשיו אמרתי אולי אני יוריד (x64 (64bit אבל זה לא קשור כי יש לי intel E6600 ניסיתי לעשות בדיקת שגיעות של ה וינדוס ניסיתי לעשות repair כלום לא עזר כבר הגעתי למצב שניראה לי רק פורמט יעזור ועכשיו אני שואל אותכם .. כי ממש לא בה לי לעשות פורמט http://img527.imageshack.us/img527/2747/asdcciz7.jpg איך אני מסדר את ? ודרך הגב זה בעיה של חבר .

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  7. אני מחפש מקור להרבה תרגילים (ואם יש גם את התשובות) באסמבלר. הרמה צריכה להיות בסיסית מאוד. שימוש בפקודות: mov jmp, jnz, jc ומיניהם inc, dec, add, sub אני מחפש תרגילים קלים-בינוניים לתרגול של חשיבה תיכנותית למתחילים ברמה דיי בסיסית (לא אתגרים מתמטיים מתוחכמים). אפשר בנוסף עוד תרגילים המשלבים שימוש במחסנית (עם push ו pop). תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by NadavAfuta,

אני רוצה להתחיל ללמוד אחת משפות התכנות האלו. אני בכיתה ט' ולפי מה שאמרו לי בתיכון לומדים C# אז אולי עדיף ללמוד C\CPP, יש לי ספר לCPP אז זה יכול לעזור. מה לדעתכם עדיף?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Lost Spirit,

לפי תרגום אזי void = null או משהו בסגנון. מה התפקיד של זה בשפת C עצמה?

10. Started by edeNF,

הי, כתבתי את התוכנית הזאת שמציגה את סכום הספרות של מספר: import java.util.* ; public class A { public static void main ( String[ ] args ) { Scanner reader=new Scanner(System.in); int num,meo,asa,acha; num=reader.nextInt(); meo = num/100; asa = (num/10)%10; acha = num%10; System.out.print(+meo+asa+acha); } } רציתי לדעת אם יש דרך יותר טובה לעשות זאת? כלומר להכניס את הספרה הראשונה למשתנה, את הספרה השניה וכו' (בלי פעולות חשבון).

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  11. Started by orninyo,

למה אני מקבל את השגיאה הזאת: error C2106: '=' : left operand must be l-value על השורה הזאת: PP->Name=C->Name; שניהם מוגדרים כ char Name[LEN]; ניסתי גם עם stdup אבל השגיאה נשארה

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by ranran,

שלום אני יתן לכם רקע קצר על הבעיה יש חלון להלן FORM1 ובתוכו כפתור שאם אני לוחץ עליו נפתח חלון FORM2 עכשיו לחצתי על הכפתור, פורם2 נפתח ואז אני לוחץ על פורם1 והוא מקבל פוקוס אני רוצה שברגע הזה יהיה EVENT בפורם2 שברגע שהוא מאבד פוקוס יהיה השורה this.focus(); כלומר כדי לעבור מפורם2 לפורם1 זה רק דרך סגירת פורם2 תודה רבה

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by Alex89,

איך אני מאתחל תא זיכרון (אני זוכר משהוא עם db ואז כותבים את תא הזכרון)? אני יודע שכותבים את זה לפני הקוד עצמו איפו שהוא בתחילת התוכנית

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by IlanF,

סוף סוף התחלתי לעבוד על הפרוייקט שלי בבית. (וזה הכל בגלל השביתה ) אבל יש לי בעיה מעצבנת בנסיון לעבוד עם הDATABASE. יש לי קוד שאמור להכניס עמודה בטבלה של הDATABASE לתוך LISTBOX, אבל אני מקבל כמה שגיאות. procedure TCust_edit.FormActivate(Sender: TObject); var i:integer; begin ListBox1.Items.clear; with all do begin customer.First; for i:=1 to customer.recordcount do begin ListBox1.Items.Add(customer['Customer_ID']); customer.next; end; end; end; מופיעות לי השגיאות הבאות: [Error] Unit13.pas(67): Undeclared identifier: 'all' [Error] Unit13.pas(69): Undeclared identifier: 'customer' [Error] Unit13.pas(70): 'DO' expected but identifier 'recordcount' …

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by mwalker03,

אני מחפש ספרים למתקדמים בעבודה עם שפת C . הנושאים שמעניינים אותי במיוחד הם יצירת חלונות כמו של מערכת ההפעלה (API) ושימוש ב DIRECTX בשפת C (לא ב C++) אשמח גם להוראות איך משתמשים ב OPENGL . תודה רבה .

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני לא בטוח שזה מתאים לפה.. רציתי לדעת איך אני יכול לחבר נורת לדים לדוגמא למחשב ולהדליק אותה בעזרת C++ או שפה אחרת. אני רוצה לבנות מעגל חשמלי של לדים שמהבהבים. את המעגל הזה אני מעוניין לחבר למחשב בחיבור סיריאלי\מקבילי\USB (מה שהכי קל לעבוד איתו, כמובן שיש עדיפות ל-USB) ולבנות תוכנית ב-CPP או ב-VB שתוכל להפעיל את המעגל ולכבות אותו. כלומר מה שאני צריך זה בסך הכל לשלוח אות חשמלי שיפעיל את המעגל כשאני ארצה. ועוד שאלה.. האם אני יכול לקבל נתונים מתוכנה אחרת? לדוגמא, לבדוק אם מישהו שלח לי הודעה במסן בעזרת C++ או VB? ואם זה לא מתאים לכאן אז בבקשה תעבירו לפורום המתאים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by orninyo,

נגיד ש CClist הוא מערך דינמי שהוא שדה במבנה איך אני מגדיל אותו כל פעם באחד יותר? זה מה שניסיתי וזה לא עושה כלום: n=((sizeof(Student->CClist)/sizeof((Student->CClist)[0]))); (Student->CClist)=realloc(Student->CClist,sizeof(ElementType)*(n+1)); if(!Student->CClist){perror("Not enough memory!");exit(5);}

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Nurit2005,

אני בונה אתר שבנוי בצורת טבלאות בכול טבלה ממוקם תמונה. השאלה שלי היא האם ניתן לכתוב טקסט על התמונה בלי שהטבלה תשתנה? אני ישמח לקבל תשובות

19. Started by Nurit2005,

רציתי לדעת איך יוצרים טקסט מתתגלגל למטה עם העכברץ משהו יכול לעזור לי זז דחוף

20. Started by Pure-Gold,

יש לי בעיה שככל הנראה סשנים שונים של משתמשים מתנגשים. למשל משתמש A כותב הודעה אז הנתונים שנכנסים למסד נתונים הם הנתונים של משתמש B. בכל עמוד יש לי session_start(), אם אני אוסיף session_name() נראה לכם שזה יפתור/קשור ? ** זה לא קורה כל הזמן. פעם ב..............

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by ranran,

כמו שיש באתרים כאילו פלאג אין של מדיה פלייר כזה שמנגן משהו האם אפשר להוסיף כזה בC# בווינדוס פורמס תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  22. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

אני רוצה לעשות שתוכנת C# תעלה בFADE יפה כזה. הצלחתי לעשות את זה אבל זה עולה בFADE של ריבוע שחור ואז מופיעה התוכנה מישהו יודע איך עושים שיראו את הFADE של התוכנה ולא של ריבוע שחור?

23. השאלה העיקרית בכותרת. כתבתי את התוכנית הזו כדי לבדוק את התוכנה [הייתי עובד בעבר עם JCreator, הרבה יותר נוחה וקלה לשימוש :-X ]. #include<stdio.h> void main() { int x; int y=5; printf("enter a value for x\n"); scanf("%d", &x); if(x>y) printf("x is bigger than y\n"); else printf("x is lower than y\n"); } אני חדש בC. ויש לי שאלה נוספת, אפשר לכתוב int x,y=5 ? כלומר לתת ערבים כבר בהצהרה הראשונית ללא שורה חדשה? אני יודע שאפשר int x,y,z,r,g,f,h,ghj, מה עם השמת ערכים? אפשרי בשורה אחת?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by matteo,

איפה אפשר ללמוד תכנות api בסיפיפי ספר או איזה משהו

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by TermiNal,

שלום לכולם.. התחלנו ללמוד בבית ספר את שפת התכנות C#.. תהיתי איך היא והאם יש איזה מגבלות שיש לה לעומת שפות תכנות חזקות אחרות כגון C++...? בנוסף לכך מישהו יודע איך שומרים פרויקט בVISUAL C# של מיקרוסופט כקובץ EXE? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים