עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by avivlyaviv,

סליחה על הכותרת הלא ברורה אני ינסה להסביר כאן מה שאני שואל זה איך עשוים לחצן שכשאר עומדים עליו נפתחות עוד אפשריות......? כמו הלחצן באמת (HWZONE) למעלה "ראשי" שכשא אני שם את הסמן עליו נפתחות לי 3 אפשריות ("חדשות, אכיון....") איך אני יוצר לחצן כזה? שאלה נוספת אני רוצה לעצב דף אינטרנט פשוט יחסית ואני רוצה לחלק אותו כמו באמת(HWZONE) ------------------------------------------- | ג | | -------------------------| | | | | ב | |ב | א | | …

2. Started by levimadman,

הורדתי קוד מקור של תוכנה...(עם רשיון gpl כמובן...). קיבלתי שני קבצים svndump ו-cmd.. ממה שהבנתי צריך לפרוק את הקובץ svndump.... למישהו יש מושג איך אני אמור לעשות אתזה? או מה פשר הקובץ הזה?

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  3. Started by vsnet2003,

היי איפה אוכל למצוא קומפיילר לפסקל עם תמיכה בעברית? תודה מראש לעזורים! ;D

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by alonezer,

בניתי תוכנה שמדמה את מערכת השמש וכשאני מפעיל אותה רואים את הכוכבים ושאומרים להם לזוז הם נעלמים. בXP הם זזים בצורה הנכונה. מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  5. Started by נעמה.,

יצרתי חלון מסוג frame import javax.swing.*; import java.awt.*; public class Survey { /** * @param args */ public static void main(String[] args) { // TODO Auto-generated method stub JFrame f = new JFrame ("Survey"); f.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); JPanel panel = new JPanel(); // f.setContentPane().add(panel);//הוספת פאנל לחלון f.setContentPane(panel); f.pack(); f.setVisible(true); } } ואני רוצה להוסיף לו פאנל מסוג BroderLayout import javax.swing.*; import java.awt.*; public class panel extends JPanel{ public panel() { setLayout(new BorderLayout()); setBackground(Color.pink); Center c = new Center(); …

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  6. הייתה לי אתמול שאלה במבחן בג'אווה והייתי רוצה לשמוע את דעתכם על הפיתרון שלי. השאלה היא בסיבוכיות. יש לי את המערך הממוין הבא: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 12, 20, 21, 22 ואת האובייקט הבא (אני לא זוכר איך הבנאי הלך אבל זה לא ממש משנה פה): public class Range{ private int big; private int small; public int[] arr; public int getBig() { return big; } public int getSmall() { return small; } } מהמערך המקורי נוצר מערך של אובייקטים מסוג Range: <1, 4>, <6, 9>, <12, 12>, <20, 22> כאשר לכל איבר במערך יש שדה מקסימום ושדה מינימום למשל האיבר הראשון במערך <1, 4> השדה מינימום שלו זה 1 והשדה מקסימום הוא 4. …

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by YehRac,

שלום רב, אני מפתחת תוכנה המיועדת לרוץ על מחשב בגודל 7 עד 10 אינץ (עוד לא הוחלט). הפיתוח נעשה על PC עם מסך 17 עד 21 אינץ - (רזולוצית המסך 1024/768) ב VisualStudio אשמח לדעת כיצד מחשבים את היחס בין גדלי המסכים. כלומר איך מגדירים את ה FORM בתוכנית, כך שיתאים בדיוק לגודל המסך המלא במחשב ה 7 אינץ. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  8. שלום. אני מחפש תוכנה שתעזור לי בעבודה. כבר שאלתי בעבר בפורום אחר, ונאמר לי להשתמש באקסל, אבל אקסל לא מספיק נגישה וקלה לשימוש עבור אנשי המשרד. מדובר במשרד שמקבל תרומות. אנחנו רוצים לעקוב אחרי התרומות הללו. התרומות מתקבלות בדרכים מסוימות - פייפאל, מזומן, אשראי. אנחנו שומרים על השם, שם המשפחה, מקום המגורים (כתובת מלאה), וכן הלאה. אין צורך להאריך - אנחנו רוצים כמה שיותר מידע על התורם. הבעיה היא לגשת למידע. למשל - כמה תרם "ישראל ישראלי" בסך הכל, מאז שנת 2005. כמה מהמשתתפים באירוע ההתרמה X, תרמו בפועל? מה היה הסכום הכולל? היכן מתגוררים התורמים הגדולים ביותר (באיזה עיר). אנחנו מחפשים תוכנה שיכולה לא רק לעשות זאת, אלא גם להיות נגישה למשתמש ההדיוט (יש לנו עובדים מבוגרים). …

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  9. Started by Ghosthunter,

התחלתי ללמד את עצמי דרך האינטרנט, ויש לי כמה שאלות: 1) איך אני רושם משהו באנגלית? 2) איך אני מיעג תמונה? 3) שכחתי אם אני אזכר אני אשאל.

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  10. Started by Yehudaa,

לא ידעתי איפה לשים את התראד הזה תרגישו חופשי להעביר אם יש צורך . יש המון פורומים ברשת עם המערכת הזאת . לרוב הם מעייפים אותי וגורמים לי פשוט לוותר עליהם אלא אם הם נדירים במידע שלהם . שלא תבינו לא נכון יש פורומים שעיצבו את המערכת הזאת מצוין , אבל רובם ממש לא נוחים לי . מה דעתכם על המערכת הזאת ? דוגמא לפורומים http://www.xda-developers.com/ http://www.avsforum.com/avs-vb/index.php http://www.audiokarma.org/ http://www.head-fi.org/

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  11. Started by SweeT_EviL,

בגדול זה לא עובד. int s3Dsudoko(queb q) { FILE *sudoko=fopen("c:\\S3D.txt", "r"); mat m={0}; vec v={0}; char x; int i,j,k; if(sudoko==0) { printf("IO Error.\n"); return(0); } for(k=0;k<9;++k) { x=fgetc(sudoko); if (x!=EOF) { for(i=0;i<9;++i) { for(j=0;j<9;++j) { if (x!='\n' && x!=' ' && x!=EOF) setCell(v,j,(int)x); else --j; x=fgetc(sudoko); } setVec(m,i,v); } setMat(q,i,k,m); } } fclose(sudoko); return(1); } typedef int vec[9]; int setCell(vec v, int culomn, int num) { v[culomn]=num; return(1); } typedef vec mat[9]; int setVec(mat m, int row, vec v) { i…

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  12. Started by ImFondOfComputers,

שאלה

13. היי אני צריך api כלשהוא שמאפשר לי לזהות את מה שהמשתמש אומר. שימו לב שלא מדובר בזיהוי דיבור מלא אלא רק השוואה של מה שהמשתמש אמר אל מול מאגר של 50 הקלטות למשל זיהוי הספרה שהמשתמש אומר האם יש משהו כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by BlackBird71,

אני רוצה לבנות פורום בעברית כולל נרשמים שיהיה לי שליטה על הכל כמו במערכת פורומים רגילה משתמשים, קידום משתמשים, רשימת תפוצה, וכו אני מחפש תבנית מוכנה שתגרום לי כמה שפחות לעשות כי אני ושפות לא מסתדרים טוב אולי HTML אבל מעדיף שלא להכנס לזה בכלל אני מעלה אותו על הוסט גייטור עכשיו שאלה אם אני לוקח אם הדיל עם האנלימט דומיינס זה אומר שאני יכול לפתוח כמה אתרים בעלי כתובות שונות שאני רק רוצה? ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by אקו,

אני מעוניין ללמוד תכנות מחשבים אבל לא ברור לי מה רמת המתמטיקהת הנדרשת או רמת הקושי הכללית.אשמח לדעת ממי שניסה

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  16. שלום לכולם עשיתי פונקציה שמעבירה את המילים שבשורה לתוך מערך של מחרוזות כל מילה בנפרד למחרוזת אין שום בעיה עם הפונקציה ועם התוכנית זאת אומרת שהקומפיילר לךא מראה שום שגיאה אבל שאני מריץ את זה אז אחרי הקלט של השורה זה מביא לי חלון קטן כזה של מיקרוסופט שיש בעיה עם התוכנית ואם אני רוצה לשלוח את הבעיה..או לא תראו בתמונה...אני משתמש ב ויזואל c++ של מיקרוסופט #include<iostream.h> #include<string.h> void enter_words(char *s,char *str[15]); int main() { char ch[100]; char* arr[15]; cout<<"put mila"<<endl; cin.getline(ch,100,'\n'); enter_words(ch,arr); for(int i=0;i<15;i++) { cout<<arr[i]; } return 0; } void enter_words(char *s,cha…

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  17. Started by Chaos,

שלום לכולם. לפניכם קטעי שורות אשר מטרתם הקצאת מערך מסוג פוינטר לסטודנט, ואחר-כך הקצאת סטודנט בכל אחד מאיברי המערך. Student **StudentTemp; StudentTemp=new Student*[size]; StudentTemp[i]=new Student; ההקצאה הנ"ל לא עובדת, ולאחר הרצת Debugger התגלתה טעות בהקצאה (Segmentation) בשורה שלישית. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש, קובי.

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by apptreck,

יש ברשותי את האתר הזה: http://www.apptreck.co.il/ הבעיה שלי זה שהתמונה בעמוד הראשי לוקחת זמן להטען והייתי רוצה שהעמוד יחכה לפני שהתמונה טטען יש אפשרות כזאת ?

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  19. Started by ofersto,

איך אפשר לבנות game trainer עם c#? תודה

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  20. Started by אור4578,

היי לכולם, אני מציע את עצמי כמתכנת בוטים לדיסקורד,מהבוט הפשוט ביותר לבוט המסובך ביותר. יש לי ידע בNode Js ,Java Script וגם בבניית אתרים. דוגמאות לבוטים: Music Commands Xp System Logs System Tickets System Moderation Commands בוט שמקושר לאתר או לוקח דברים מאתר ועוד... כל מה שתרצו אפשרי! מוזמנים לפנות אליי בפרטי לפרטים נוספים אור

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  21. סתכלו underrockskin.l2p.net תנסו לסמן (highlight ) איזה שהוא טקטס באתר.... והוא ישתגע ויסמן את כל האתר או את רובו גיליתי שזה קורה רק ב IE וב FF זה לא קורה אני לא יודע ממה זה נובע! מישהו אמר לי שזה נובע מ auto Highlight שקיים ב IE ...(פונקציה מטומטמת...) מישהו יודע איך אני יכול או לתקן את זה, או להגיד לי מה גורם לזה... או איך דרך האתר לעשות שואם יןעיךןעיא- םככ או משהו בסגנון בשביל שהדבר המטורף הזה יפסק? רועי

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by supapo,

הי חברים. הכותרת אומרת הכל. אני צריך לשלוף תגים של MP3 (כותרת, אמן) בעברית בPHP יש למישהו רעיונות?

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  23. Started by mgm,

שלום לכולם, פורים שמח, איך קוראים לפונקציה שמנקה את המסך ב- ++C ובאיזה ספריה היא נמצאת ? תודה.

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by alonn24,

לא בדיוק שפת תכנות אבל אני ינסה כאן את מזלי... אני מנסה לכתוב לקובץ לולאת For כך- ( for /f "tokens=1* delims=\" %a in ("%TDIR%") do ( echo %b ) > b.bat ונרשמת ההודעה do was unexpected at this time וזה בגלל שאני פותח סוגריים בdo וזה הכרחי בשבילי כי אני עושה הרבה פעולות בתוך הסוגריים... והשאלה שלי זה איך אני באמת כותב את זה? יש איזה סינטקס מיוחד? עזרתכם, תודה!

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by assaf990,

המטרה: שאוכל לכתוב משהו כזה ConsolWrite(ary) ואז באופן אוטומטי ידפיס לי את כל אברי המערך (מסוג arrayList) הבעייה: הפונקציה אמורה להחזיר מחרוזת. אבל מה להחזיר? כי צריך להציג כל תא במערך.

• 6 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים