תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה אני לומד C ודי נשבר לי מהבורלנד הישן ראיתי את ה visual c אבל לא ממש הבנתי אם אני יכול לכתוב בו בדיוק כמו שאני כותב תוכניות בבורלנד מבחינת ספריות וסינטקס.. אז החלטתי להוריד את האליקפס עכשיו גם בו אני לא ממש יודע אם הכל אותו דבר... מה שעוד אני לא מצליח להריץ תוכניות וזה כותב לי שגיאה צריפתי תמונה תודה לעוזרים..: http://img84.imageshack.us/img84/7826/91699505uc7.jpg
-
- 11 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כאשר מוצגת טבלת HTML ולוחצים במקלדת על החצים כל העמוד גולל למעלה ולמטה.. האם אפשר לעבור בין התאים של הטבלה בHTML כמו בflexfield? (דומה לexcel)
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אוקיי יש את form1 עכשיו רציתי לפתוח עוד פורם תוך כדי התוכנית בשביל לקבל ממנו ערך בעצם מה שעשיתי זה פשוט עשיתי event ללחצן שפותח חלון ממש רגיל new form() אבל מה שקורה אחרי שקיבלתי מהחלון את מה שרציתי כאשר הוא נסגר החלון הראשי נסגר איתו מה אפשר לעשות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שוב אני, קצת התקדמתי בתוכנה, עכשיו רציתי לשאול אם למישהו יש רעיון איך לעשות את הפעולה של מציאת מהלכים אפשריים, בעצם הלוח משחק שלי זה רשימה של 8 רשימות. כל רשימה פנימית היא שורה, וכל איבר בה זה תא במשחק (1-מטבע של מחשב, -1-מטבע של שחקן, 0-ריק), קצת הסתבכתי בלמצוא מהלך אפשרי, משהו עם מצא_כל... תודה!
-
- 28 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
float n1,n2; char c; printf("Please enter the first number: \n"); fflush(stdin); scanf("%.2f",&n1); זה קולט לי זבל לn1 , אני זוכר שיש איזה באג עם float אבל לא זוכר איך מונעים אותו.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
עולם הרובוטים זוהי השיטה שלומדים בה JAVA היום ברוב האוניברסיטאות... אם יש לי את התוכנית הבאה: void main() { RightTurner bill = new RightTurner (2,1,north,0); BasicWorld myWorld = new BasicWorld (...) ; while (myWorld.frontIsClear(xLoc(),yLoc(),facing())) bill.move(); bill.pickBeeper(); bill.turnRight(); while(!myWorld.leftIsClear(xLoc(),yLoc(),facing())) bill.move(); bill.turnLeft(); bill.turnLeft(); bill.move(); bill.putbeeper(); bill.move(); bill.turnOff(); { d (הוספתי האות d לא קשורה לתוכנית אחרת הוא לא מסדר את הסימנים בפורום כאן...) בקיצור הצלחתי להבין כי הרובוט ביל, לוקח את הזמזם הנמצא לפני הקיר הראשון אותו יפגוש תוך כדי הליכה צפונה, לאחר לקיחת הזמזם מיד נוטה ימינה …
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לבנות דף אינטרנט, שישאב מידע ממסד נתונים באקסס. יש למישהו פתרון קליל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם זה נכון שלא ניתן לשלוח אישור להרשמה למייל של וואלה שכותבים ב-PHP ??
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
איך אפשר להכין מחרוזת שמוגבלת ב2 גרשיים ('') עם שימוש בגרש בתוך המחרוזת עצמה?
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש אתר..PHP שהוא מן מערכת של בלוגים.. שמגיבים לאנשים.. עכשיו.. כל פעם שמגיבים .. צריך הפרש דקה בין הודעה אחת לשנייה. איזה סקריפט יוכל לבטל את זה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני מחפש ספר על C# שמכסה את הכל כולל הכל ומובן עם דוגמאות וכו'. מישהו יודע איפה אפשר למצוא ועד כמה הספר נוח? או קישורים לספרים מקוונים .
-
- 6 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
והאם זה יעבוד אצל כולם, וחא ינסה להוריד את הקובץ להרד דיסק אצל חלק מהאנשים תודה
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הורדתי, ואני מסתבכת עם התוכנה הזאת כל פעם שאני פותחת פרוייקט חדש ואני עושה בו קובץ פשוט ומריצה אותו.. הכל טוב אבל כשאני מוסיפה עוד קובץ הוא טוען שיש לי שני main (מן הסתם כי יש לי שני קבצים) וזה נראה לי מטומטם כל פעם כשאני עושה קובץ חדש לפתוח פרוייקט חדש... (תיקייה עם debug והכל) מקווה שהבנתם משהו =\ קיצר.. מה צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ידוע שCHAR מכיל 128 תווים בגלל זה אפשר ליצג נגיד ציונים כתו. עכשיו הקטע קוד הבא לא מציג מה שהוא אמור להציג, לא יודע אם זה בגלל צורת הקליטה או העבודה של עם STRUCT, אבל אשמח לעזרה. struct studentt { char name[20]; long ID; char grades[7]; float avg; }; int main() { student s1; scanStud(s1); printStud(s1); getch(); return(0); } int printStud(student s) { int i; printf("Name: %s \n", s.name); printf("ID: %ld \n", s.ID); for(i=0;i<7;++i) { printf("Garde #%d: %d\n", i+1,s.grades[i]); } printf("Average: %.2f\n", s.avg); return(1); } int scanStud(student s) { int i, sum=0; printf("Enter your name:"); scanf("%19s", s.name); printf("\n enter ID:"); s…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את התכנית המצורפת. מה אני צריכה לשנות כדי שה'קלינט' יוכל גם הוא לפתוח בשיחה? <שהתקשורת תהיה דו צדדית> [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כותב תוכנה (אני מתכנת בC#) שמורידה אינפורמציה מעמודי אינרטנט, אני משתמש בפקד webbrowser, ומזין לתוכו כתובות. אני זקוק רק לקוד הHTML שלו. (כלומר של העמוד שייטען) אני משתמש בארוע של טעינת עמוד ורק אז אוסף את האינפורמציה ברגע שהעמוד עולה (פקד ה WEBBROSER בלתי נראה אצלי). הבעיה היא שאני צריך לאסוף נתונים רבים שמופיעים על אלפי עמודים ולכן התהליך אורך זמן רב. רציתי לדעת אם אפשר ואם כן איך לקבל רק את הקוד HTML בלי לחכות לטעינת כל העמוד שבוודאי אורכת זמן רב. כמו כן האם ניתם לשלוח בקשות רבות יותר בכל פעם והאם זה יעזור. גם כל העצה אחרת כיצד לשפר את המהירות תתקבל בברכה. תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש פונקציית ספריה בC שהופכת מחרוזת לאותיות גדולות/קטנות? משהו כמו toupper אבל על המחרוזת שלמה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם הבנתי שהקומפיילר הכי טוב לשפת C זה ה VISUAL STUDIO 6.0 למרות שיש חינם את ה-BLOODSHEED ועוד כמה קומפיילרים אבל בלימודים אצלנו דורשים את הויזואל סטודיו בכל מקרה,מישהו יודע כמה עולה התוכנה בערך? איפה לקנות אותה? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני מתכנת בC\C++ ואני צריך לכתוב תוכנה שיודע לחלץ ולשנות את התכונות הנרחבות של קבצים במערכת קבצים NTFS (לא מדובר על שם עורך וכו'.. אלא על EA למי שמכיר) שמעתי שקיימות פונקציות : NtSetEaFile ו NtQueryEaFile אבל אני לא יודע כל כך איך להתשמש בהם אם מישהו יודע ויכול לעזור תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לייצר מספר אקראי בעזרת הפונקציה random שבספרייה stdlib. משום מה כל הזמן הפונקציה מחזירה 0. איך בדיוק משתמשים בה ? בתודה מראש, מייק.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה בליישר את מה שאני יראה בתמונות(מה שיהיה מסומן). שאנשים יבינו זה מערכת php-nuke ושאלתי אצלהם בתמיכה וזה רק מה שהם מוכנים להגיב: "אין לי את הקבצים מול העיניים ולכן אין לי יכולת לומד לך כיצד לישר באופן פרטני. באופן כללי, עליך לערוך את קבצי העיצוב של הפורומים בכתובת: themes/YOUROWNTHEME/forums/ ושם יש קבצים שמסתיימים ב-TPL ועליך לערוך אותם כך שיתאימו לצרכיך - לערוך את הישור של HTML. בהצלחה." אני מחפש מישהו נואשות שיעשה לי את זה פליז. תודה רבה רבה לעזורים. http://img255.imageshack.us/my.php?image=97332184qh3.jpg http://img255.imageshack.us/my.php?image=40796016nc5.jpg
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום חברה, מישהו מכיר כאן מערכת של חנות וירטואלית או כמו שקוראים לזה סל קניות בחינם או במחיר נורמלי... ולא כמו שחברות אחדות נותנות... וכמובן בעברית. תודה רבה מראש, ארם זה לא המקום הנכון, בבקשה תעבירו, לא מצאתי משהו יותר מתאים - תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום.. אני כבר הרבה זמן רוצה להזמין לעצמי איזה ספר טוב למתחילים שיתן לי מושג על תיכנות משחקי מחשב אבל יש די הרבה ספרים בנושאים שונים. אז ככה: יש את המנוע האגדי UNREAL שיש לו מספר ספרים שמתחילים די מהתחלה ומלמדים אנרייל סקריפט... ובלה.. בלה.. http://www.amazon.com/Unreal-Tournament-Game-Programming-Teens/dp/1598633465/ref=sr_1_1/103-9843162-3923846?ie=UTF8&s=books&qid=1192825002&sr=1-1 כמו כן יש את זה גם: http://www.amazon.com/Mastering-Unreal-Technology-Level-Design/dp/0672326922/ref=sr_1_2/103-9843162-3923846?ie=UTF8&s=books&qid=1192825002&sr=1-2 שיותר קורץ לי... ויש את המנוע טורק שעכשיו אני לא מוצא שם קישור.. בכל מקרה מאיפה להתחיל?? מה יותר קל…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-