תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
חברה העוסקת בהקמת אתרים מחפשת מתכנת PHP רציני לעבודה זמנית (אפשרות לעבודה ממושכת) כמובן שהעבודה בתשלום * עדיפות למתכנתים מאזור באר שבע והסביבה למעונינים לשלוח שם מלא, טלפון שבו ניתן ליצור קשר,תיק עבודות (לא חובה בשלב זה),מקום מגורים ואימייל לכתובת: idan@de-sign.co.il
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי. סיימתי לעבוד על תוכנה (עבודה ארוכה של מספר שבועות שישבתי ימים ולילות), הכל עובד טוב ויפה, עד שניסיתי להוריד את התוכנה בעבודה, לראות איך היא עובדת במחשב אחר. ולמרבה ההפתעה, לאחר ההתקנה, ESET מצא וירוס מסוג Downloader Trojan SSA. (התוכנה שלי מורידה קבצים) מה עושים במקרה כזה? בESET משתמשים הרבה אנשים, ואם האנטי וירוס הזה יחסום לי את התוכנה, זה בעצם יחסום לי אחוז גדול מקהל היעד שאליו אני מכוון. אשמח לעצות! תודה מראש לכל מי שיעזור. עריכה: מוזר ביותר. בדקתי את אותו הקובץ באתרים שונים ואף אחד מהם לא מצא שום וירוס (כולל NOD32!) www.drweb-online.com Engine version: 5.0.2.3300 Total virus-finding records: 2608444 File size: 1.65 MB File MD5: c4b74710738d1de2bb4ffdb763420160 Be…
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום יש שני דברים שאני לא מצליח להוסיף לתוכנית שלי בc++ אני משתמש ב visual studio 6 הנה הקוד שכתבתי לכפתור: CreateWindow ("button", "ellipse", WS_CHILD | BS_PUSHBUTTON| WS_VISIBLE ,10,75,105,25,hwnd, (HMENU)6,((LPCREATESTRUCT) lParam) -> hInstance, NULL); אני מעוניין להוסיף תמונה חיצונית על הכפתור אבל לא מצליח הנה קוד שמצאתי ברשת אבל יש בעיה HBITMAP bmp=(HBITMAP)LoadImage(0,"Trident_logo_best.bmp",IMAGE_BITMAP,0,0,LR_LOADFROMFILE); SendMessage(GetDlgItem(hwnd,ID_BUTTON_TEST),BM_SETIMAGE,IMAGE_BITMAP,(LPARAM)bmp; getdlgitem נותן הודעת שגיאה cannot convert parameter from HWND__* to int הערה: כמובן ששיניתי את שם הכפתור מid_button_test בהתאם לשלי בעצם כל פונקציה …
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(startColorstr='#252525', endColorstr='#0A0A0A'); הפקודה הנ"ל לא עובדת כמו שצריך עם border-radius, האם יש פתרון ידוע לבאג? תיאור הבאג: הפילטר לא מזהה את הגבול העגול ונותן רקע מרובע. לסיכום: מחפש פתרון ל gradient עם border-radius ב- IE9 במידה וישנו. אין צורך בפתרונות אלטרנטיבים.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
איך אני יכול להפעיל שני משפטי SQL באותו הדף ב- ASP?
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני צריך COMBOBOX אבל אני לא רוצה שהמשתמש יוכל לכתוב מה שבא לו אלה רק שיוכל לבחור את מה שכבר הנכסתי לשם בלי שהוא יוכל לכתוב מה שהוא רוצה... יש דרך לעשות את זה? אולי איזשהי פונקציה של הCOMBOBOX או להוסיף איזה components...
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
מישהו יודע האם וכיצד ניתן להוסיף מוזיקת רקע שתנוגן כאשר FORM שאני בוחר /מעלה רץ (=פועל)?
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
אני רוצה שברגע שאני רושם שם שאמור להימצא בDB (כמו חיפוש שם פרטי) יושלם אוטו' בTEXTBOX מסוים (AUTOFILL)
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
הרעיון הוא (למי שלא ראה בפורום "כללי") הוא לעשות אתר על מתכונים במטבח הישראלי (מכל הסוגים: סיני, איטלקי, יפני, מזרחי וכולי).. עכשיו התחלתי לבנות את האתר (כמובן מהחלק הכי מסובך - כמה מתאים לי) ובניתי מסד נתונים ב-Access שכולל שלושה טבלאות: 1. מתכונים 2. סוגי מתכונים (איטליקי/סיני/יפני/וכולי) 3. משתמשים רציתי לדעת מהי דרגת הקושי עבור מישהו שכבר ראה שימוש ב-SQL (במקצוע Visual Basic) אבל לא ממש השתמש בו לשלב את עם האתר? באתר אני רוצה שיהיה רשימת תפוצה של דואר (אני מניח שזה דרך מסד נתונים), ורשימת מתכונים. מה נדרש ממני מבחינת SQL כדי לעשות את זה? האם אני יכול פשוט לקחת ממשק מוכן ופשוט לחבר אותו למסד נתונים (מדובר בפרויקט לבגרות)...? ד"א, איפה יש אתרים שמסבירים תחביר של SQL ו…
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
ברצוני לעשות ping מהאתר שלי, שבנוי על PHP. ידוע לי כי ישנם פקודות כמו system(), exec(), אשר מריצות ישומים/פקודות על השרת. ואכן 2 פונקציות האלה עושות את העבודה וניתן לעשות עימן ping, אך הבעיה היא שלכל IP שאני לא יבחר הוא עושה time out. ניסיתי לעשות גם traceroute, אותו סיפור - הכל עובד, אבל יש timeout (יש לציין שזהו timeout של הפקודה בשרת, ולא קשור לPHP). למישהו יש רעיונות כיצד כן לעשות ping מהשרת? ישנם עוד פונקציות שהפעולה שלהם היא ממש לעשות ping?
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי, רצית את חוות דעתו של מי שמכיר על מספר סביבות פיתוח Borland® Developer Studio היא הראשונה כרגע אני עובד על VS2005 של מיקרוסופט. אז יש לי כמה שאלות ספיציפיות. האם ה C++ של בורלנד הוא אמיתי או .NET? האם ניתן להעביר תוכניות בצורה חלקה מ VS2005 לבורלנד ולהיפך? האם למישהו יש חוות דעת על ההפרש במחיר בין VS2005 (בערך 800$) ל בורלנד (בערך 3500$)? מה גורם לכזה הפרש? יש באמת הצדקה? האם פשוט ללמוד דלפי? (אין לי ניסיון בפסקל, רק ב C C++ C# JAVAו VB) הסביבה השניה היא JBuilder 2007 Turbo מה הרמה שלה יחסית לאקליפס (ראיתי שהיא בנויה עליה אבל מה ההבדלים) האם קל ללמוד אותה או שעדיף להשאר באקליפס? ואם כבר אז עוד שאלה, למה מחלקים אותה בחינם? מה האינטרס שלהם?
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
טוב אז הבעייה היא קטנה לדעתי: יש לי קובץ class מוכן כבר עם כל הפונקציות בתוכו. עכשיו אני רוצה בקובץ אחר class אחר להשתמש בקודם, כשאני מגדיר את המשתנים שהם מהסוג של הקלאס הקודם הכל עובד. אבל שאני רוצה להשתמש בפונקציות הוא רושם שהוא לא מזהה את הסימבול של השם של הפונקצייה. מישהו יכול לעזור בבקשה... 2 הקבצים באותה תקייה.
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנה Eclipse לתכנת בשפת J2me והתוכנה עובדת עם תוכנות אחרות מסביב - Wireless Toolkit, Sony Ericsson Emulator ועוד כל מיני.. מי שמתעסק עם התוכנה בודאי יודע על מה אני מדבר... הבעיה שאני מנסה להריץ את הקוד, הוא נותן לי שגיאה: Proxy could not open new connection to handset. Could not connect to the device. למי שמכיר את הבעיה, יודע איך לפתור אותה - אני אשמח לתשובה מהירה וברורה. תודה! --> תשובה שקבלתי בפורום תוכנה: מדובר על IDE וcompiler לכן הדיון מועבר לפורום שפות תיכנות שם אני מאמין שתוכל לקבל יותר עזרה. אם זה נותן קצה חוט למישהו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; namespace ConsoleApplication2 { class Program { static void Main(string[] args) { int num, m = 0, s = 0; Console.WriteLine("Enter a num"); num = int.Parse(Console.ReadLine()); do { s = s + num % 10; num = num / 10; m = m + 1; } while (num > 0); Console.WriteLine(" lmespar yesh {0} sfrot ", m); Console.WriteLine("schom hsfrot ho {0} ", s); } } } מישהו יכול להסביר מה קורה בשרות שאחרי הDO ??
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי! אני צריך שהתוכנה תבחר באקראי מספר בין 0 ל-20..אבל אני לא זוכר את התחביר של הRANDOM עזרה בבקשה!! ניק
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה שקשורה לאינטרנט ואני חייב להביא לה תשובה עד מחר, אשמח אם תעזרו לי. השאלה: " האם קיימת אפשרות לראות אתר / עמוד באינטרנט, שנודע לך אתמול כי נפל? אם כן, כיצד? ציינו את כל הדרכים הידועות לכם " תודה מראש, עידו.
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
:s05: יש לי תרגיל לש"ב ואני צריך עזרה. נתון מערך בגודל N , במקומות הזוגיים נתונה סידרה מספרים עולה ובמקומות האי-זוגיים סידרת מספרים יורדת. צריך למיין את הסדרה שתהיה סידרה עולה. ראיתי כמה הודעות מתחת על שיטת מיון בועות... אבל המורה לא התכוון שנמיין לפי זה שהוא נתן את התרגיל(אם הוא היה מתכוון לשיטה הזאת הוא היה נותן סתם מערך...). יש למישהו רעיון איך לעשות את זה? ניסיתי לעשות עם מערך עזר שיקח איבר מההתחלה ומהסוף, אבל לא יצא לי כלום מזה:\ אה ועוד שאלה, יש כזאת שיטת מיון שלוקחת מקסימום במערך ומעבירה אותו להתחלה וככה ממיינת את המערך? אם כן מישהו יכול בבקשה להביא את התבנית או את השם של השיטה תודה :-*
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום יש לי כבל פרללי שאליו מחוברות 4 לדים. אני מנסה לתכנת אותן בVB כך שהלדים יהבהבו. יש לי ידע בסיסי בVB, אבל אפילו אחרי חיפוש בגוגל לא הצלחתי למצוא דרך קלה ויעילה לשליטה על הפורט. עזרה תתקבל בברכה. תודה, Zzzz
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי אתר שבניתי ואחרי מספר חודשים שצברתי לי כמות נכבדת של גולשים קבועים אני רוצה להוסיף לו פורום. אני יודע שיש מערכות פורומים מוכנות להורדה כמו: PhpBB, SMF ובטח יש עוד.... אבל הבעיה שלי היא שהאתר שלי כבר בנוי ואני רוצה פורום שיהיה לי "קל" לערוך אותו במידה כזאת כדי שיתאים לטבלאות מסד נתונים שלי. האם יש פורום להורדה שאתם ממליצים לי עליו שיהיה לי אפשרי "לשחק" עם הקוד כדי שיתאים לאתר שלי? ובכלל אני אשמח אם תכתבו לי פה עוד פורומים להורדה חוץ מהשתיים שרשמתי פה כדי שאני אוכל להתמצא יותר בתחום הזה של הפורומים. תודה מראש לכל מי שיעזור לי...
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות לעצמי סביבת עבודה עם GRAILS בבית, פשוט יצאה הגירסה הראשונה ומעניין לי הסביבת עבודה והשפה (GROOVY), עדיין לא הבנתי איך אני עושה את זה.. האם אני צריך IDE נוסף מעבר לGRAILS עצמו ? האם התקשורת מול GRAILS היא רק בשורת פקודות ? אולי חסר לי משהו בהבנה הבסיסית... מישו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד קצת C++ לבד עם מדריך שמצאתי באינטרנט אז אני מצטער על השאלות הטיפשיות מראש מה עושה הפקודה : t\ ???
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי בניתי אתר בתוכנה webmatrix ויצרתי בו דף ליצירת קשר שאמור לשלוח אלי מייל כאשר לוחצים שלח. השליחה מתבצעת דרך שרת SMTP של GMAIL ובניתי את זה ב- CSHTML. הבעיה שאני לא מוצא אף שרת איחסון חינמי שתומך בזה. אם מישהו מכיר שרת כזה אני אשמח. אם לא.. האם יש דרך אחרת פשוטה שאתם מכירים לבצע את זה? ניסיתי כל מיני מדריכים באינטרנט כדי לעשות את זה בשיטה של PHP אבל לא עבד לי וגם בקושי מצאתי מדריך לשליחה עם SMTP. תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-