תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
Eclipse Visual Editor זה תוספת ל Eclipse שמאפשרת לגרור אובייקטים גרפים (כמו ב VB) כלומר אפשר לגרור כפתור ופאנל והופה יש כפתור כמובן שזה לא פותר מלדעת לכתוב קוד מדריך להתקנת (Visual Editor) VE בגרסה אחרונה של Eclipse (v3.4) מורידים מכאן -> http://www.ehecht.com/eclipse_ve/ve_eclipse_34_200807092330_win.zip את VE גרסה 1.3. סוג הקובץ הוא ZIP.* לכן צריכה להיות מותקנת במחשבך תוכנה העובדת עם קבצים מהסוג הזה. בתוך הקובץ שהורדתה נמצאת תיקייה, ve_eclipse_34_200807092330_win, תיקייה זו צריך להעתיק לתיקייה בשם dropins שנמצאת בתיקייה בה מותקן Eclipse. כעט פותחים את Eclipse הולכים ל Help > Software Updates ומתקינים את הדברים הבאים: אתה בטח שואל את עצמך איפה נימצ…
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום רב, אני מפתחת תוכנה המיועדת לרוץ על מחשב בגודל 7 עד 10 אינץ (עוד לא הוחלט). הפיתוח נעשה על PC עם מסך 17 עד 21 אינץ - (רזולוצית המסך 1024/768) ב VisualStudio אשמח לדעת כיצד מחשבים את היחס בין גדלי המסכים. כלומר איך מגדירים את ה FORM בתוכנית, כך שיתאים בדיוק לגודל המסך המלא במחשב ה 7 אינץ. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, נתנו לנו לכתוב מחלקה Robot שיש לו תכונה של כיוון, כלומר למעלה למטה ימינה ושמאלה. אמרו לנו להגדיר טיפוס בן מנייה enumeration המכיל 4 ליטרלים UP,DOEN.LEFT,RIGHT המייצגים כיוונים אלה. מישהו יודע איך להגדיר את זה? ולהסביר מה זה טיפוס בן מנייה?? תודה!
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את התראד הזה תרגישו חופשי להעביר אם יש צורך . יש המון פורומים ברשת עם המערכת הזאת . לרוב הם מעייפים אותי וגורמים לי פשוט לוותר עליהם אלא אם הם נדירים במידע שלהם . שלא תבינו לא נכון יש פורומים שעיצבו את המערכת הזאת מצוין , אבל רובם ממש לא נוחים לי . מה דעתכם על המערכת הזאת ? דוגמא לפורומים http://www.xda-developers.com/ http://www.avsforum.com/avs-vb/index.php http://www.audiokarma.org/ http://www.head-fi.org/
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
הי חבר'ה, אני עובד עם אפליקציית j2ee ואני צריך להציג שעון על הדף רק אחרי חצי שנייה מרגע שהמשתמש לוחץ על הכפתור שבדף. תודה מראש. אין עליכם.
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה... יש לי מסד נתונים שבנוי משני עמודות: "מיקוד" "וכתובת" כל מיקוד מיצג כתובת מסוימת. אני רוצה לעלות את המסד הנתונים לאתר ושמי שנכנס יוכל להקיש את המיקוד בקובית חיפוש ולקבל תוצאה של הכתובת לפי המסד נתונים. איך אני יכל לבנות דבר כזה והאם יש תוכנה שבונה את זה אוטומטית ורק צריך להעלות את הקבצים לשרת. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם עידכון נתונים ב- C#. בניתי תוכנית שמציגה טבלה אחת ממסד נתונים ב- Access שבניתי. בשביל לבצע עידכון, הוספה ומחיקה הוספתי את השורות האלו: OleDbCommandBuilder booksCommands = new OleDbCommandBuilder(General.daBooks); General.daBooks.InsertCommand = booksCommands.GetInsertCommand(); General.daBooks.UpdateCommand = booksCommands.GetUpdateCommand(); General.daBooks.DeleteCommand = booksCommands.GetDeleteCommand(); כל פעם שאני מבצע עידכון, הוספה או מחיקה מטבלה אני מוסיף את השורה של ה- Update כדי לעדכן את השינויים במסד נתונים: currentRow["name"] = textBox2.Text; General.daBooks.Update(General.ds.Tables["Books"]); הערה: אני לא משתמש במשפטי SQL אלא משנה את השורות עצ…
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות באתר שלי שמתי שנכנסים אוטומטית הוא יוריד (כלומר שישאל והכל) דף של HTML. נגיד שקוראים לו 1.html. הבעיה היא שהברירת מחדל של הדפדפן היא להציג את הדף ולא להוריד. אז איך אני גורם לו להוריד אותו? ואיך אני עושה שזה יהיה אוטומטי?
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
המטרה: שאוכל לכתוב משהו כזה ConsolWrite(ary) ואז באופן אוטומטי ידפיס לי את כל אברי המערך (מסוג arrayList) הבעייה: הפונקציה אמורה להחזיר מחרוזת. אבל מה להחזיר? כי צריך להציג כל תא במערך.
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, אני בונה אתר אינטרנט שאחת מן האפשרויות שלו היא הפקת דוחות מנתונים הנשמרים בDB. אני מפתח בHTML,PHP והשרת MYSQL. ברצוני לשאול האם מישה מכיר מחולל דוחות פשוט ונוח לאתר אינטרנט? כזה שמכיל תבניות מוגדרות שחוסכים את זמן הבנייה משהו דומה שיש בC# בVISUAL STUDIO? תודה.
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
סליחה על הכותרת הלא ברורה אני ינסה להסביר כאן מה שאני שואל זה איך עשוים לחצן שכשאר עומדים עליו נפתחות עוד אפשריות......? כמו הלחצן באמת (HWZONE) למעלה "ראשי" שכשא אני שם את הסמן עליו נפתחות לי 3 אפשריות ("חדשות, אכיון....") איך אני יוצר לחצן כזה? שאלה נוספת אני רוצה לעצב דף אינטרנט פשוט יחסית ואני רוצה לחלק אותו כמו באמת(HWZONE) ------------------------------------------- | ג | | -------------------------| | | | | ב | |ב | א | | …
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי אני עושה תואר בהנדסת אלקטרוניקה והתחלנו לגעת בקטנה בלולאות for וקיבלנו את השאלה הבאה.. כתבו תוכנית שקולטת 20 ומדפיסה רק את המספרים החד ספרתיים שבניהם. שהדגש הוא לפתור את זה רק באמצעות if, for ללא array או כל דבר אחר איך אני שומרת את המספרים אחרי התנאי מבלי ש"ייעלמו" לי מחוץ ללולאה?
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני עושה פרויקט בעיצוב תוכנה, ואני צריך להשתמש בפקודת sum בsql הבעיה היא שכשאני מנסה למשוך את הנתונים קופצת לי שגיאה במהלך הריצה. הקוד: dataConnection.Open(); datacommand.CommandText = "SELECT SUM(Minutesfromfirststation) FROM tblStations WHERE Line = \'" + FinalLines[k] + "\'" + " AND Numofstation > " + Finalindexes[k] + " AND Numofstation < " + Finalindexes2[k]; dataReader = datacommand.ExecuteReader(); timeLetf = dataReader.GetInt32(0) + " דקות"; השגיאה שאני מקבל היא: No data exists for the row/column. שאני משתמש בselect וכאלה עוד לא נתקלתי בשגיאות כאלה וכשעשיתי מעקב ראיתי שהשגיאה קופצת בשורה: timeLetf = dataReader.GetInt32(0) +…
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום לכך שכאשר אדם לוחץ על כפתור באתר אינטרנט מסוים...זה יגרום לתוכנית EXE שנמתאת על אותו שרת לעבוד? הכוונה היא שהתוכנית תעבוד על השרת והלקוח לא יראה כלום.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
היי אני רוצה להעביר קובץ ע"י bluetooth מ J2ME ל C# מישהו מכיר איזה דוגמה תודה
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי כמהשאלות 1.איזה תוכנה בונים אתר,מה עדיף JAVA או HTML ? 2.מאיזה שפה בנוי האתר וואלה? 3.איפה ואיך אני יכול ללמוד לבנות אתר ממש רציני אבל גם ממש מהר ובקלות?
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי טבלה ,בעלת 3 שדות id-year-season , הממויינת בסדר עולה, כדלקמן 1-2000-3 1-2001-4 1-2002-5 2-2002-6 2-2003-3 3-2000-5 3-2002-9 4-2005-8 4-2006-3 עליי להציג את שלושת הנתונים בשורה, שהם מייצגים רק את השנה האחרונה בכל id. לדוגמה 1-2002-5, 2-2003-3 ניסיתי לייצור לולאה אם מצביע אחד. בלולאה יש שני תנאים 1) אשר בודק בכל שורה אם ה id גדול מהמשתנה של id בערך של השורה הקודמת. 2) תנאי שבודק אם הערך של ה id בטבלה שווה לערך במשתנה של id המצציג את השורה שלמעלה. על פי לולאה זו אינני מצליח להציג רק את הנתונים הרלוונטים. חשבתי על פתרון אחר, להשתמש בשני מצביעים. בתחילה לקדם את המצביע השני פעמיים. ולבדוק אם ה id של המצביע השני גדול מה -id של המצביע הראשון. אם כן, אז להכניס למשתנה את …
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום רני צריך נושאים לפרוייקט 5 יחידות בויזואל בייסיק, מי שיש לו נושא טו ב לפרוייקט ולא יותר מדי מסובך בבקשה שירשום. בתודה, אבי.
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לפניכם קטעי שורות אשר מטרתם הקצאת מערך מסוג פוינטר לסטודנט, ואחר-כך הקצאת סטודנט בכל אחד מאיברי המערך. Student **StudentTemp; StudentTemp=new Student*[size]; StudentTemp[i]=new Student; ההקצאה הנ"ל לא עובדת, ולאחר הרצת Debugger התגלתה טעות בהקצאה (Segmentation) בשורה שלישית. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש, קובי.
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מנסה ללא הצלחה לגרום לדפדפנים לא להציג את הhorizontal scrollbar. או לחילופין להכריח אותם להציג את האנכי (למרות שהוא יהיה באפור כי התוכן לא דורש אחד) לא ממש משנה למה, זה חלק מעיצוב שאני עובד עליו לאתר שמשתמש בפריימים והחוסר בscrollbar גורם לפריים אחד "לצאת מהקו" של העיצוב. איך לגרום לזה לעבוד?
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכם. אני כותב תרגיל בשפת ++C. יש לי מחלקה, שמימשתי עבורה את האופרטור * - כפל. Polynomial operator * (double x); עכשיו, אמרו שצריך לטפל במצב שיש לי משהו כמו: Polynomial temp = poly2 * 10; וגם למצב: Polynomial temp = 10 * poly2; מיותר לציין שפולי2 וטמפ הם מאותו מחלקה. איך אני גורם לאופרטור לעבוד גם כשהמספר בא קודם וגם כשהאובייקט בא קודם? ועוד שאלה, איך אני מקזז double בהדפסה, שיופיע רק עם 2 ספרות אחרי הנקודה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
היי! אני צריך שהתוכנה תבחר באקראי מספר בין 0 ל-20..אבל אני לא זוכר את התחביר של הRANDOM עזרה בבקשה!! ניק
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-