תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
התחלתי ללמוד קצת C++ לבד עם מדריך שמצאתי באינטרנט אז אני מצטער על השאלות הטיפשיות מראש מה עושה הפקודה : t\ ???
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנה Eclipse לתכנת בשפת J2me והתוכנה עובדת עם תוכנות אחרות מסביב - Wireless Toolkit, Sony Ericsson Emulator ועוד כל מיני.. מי שמתעסק עם התוכנה בודאי יודע על מה אני מדבר... הבעיה שאני מנסה להריץ את הקוד, הוא נותן לי שגיאה: Proxy could not open new connection to handset. Could not connect to the device. למי שמכיר את הבעיה, יודע איך לפתור אותה - אני אשמח לתשובה מהירה וברורה. תודה! --> תשובה שקבלתי בפורום תוכנה: מדובר על IDE וcompiler לכן הדיון מועבר לפורום שפות תיכנות שם אני מאמין שתוכל לקבל יותר עזרה. אם זה נותן קצה חוט למישהו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מנסה למצוא אתר שמלמד איך לבנות טופס כזה בדיוק [ATTACH=CONFIG]7851[/ATTACH] האם מישהו יודע איפה אני יכולה לקבל את המידע, חיפשתי בהמון אתרים ולא הצלחתי למצוא פתרון לאיך לגרום לטופס כזה לפעול באתר. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני צריכה מידע על מעבד, זיכרון וכו אני צריכה את הקוד המלא... כולל מחלקות והכל.
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
השאלה שנתנו לי היא: " פתח אלגוריתם שיקבל פרמטר רשימה L המכילה מספרים שלמים. על האלגוריתם להעביר לתחילת הרשימה את כל המספרים החיוביים תוך שמירה על הסדר היחסי של כל איבר ברשימה, ולהשאיר את הלא חיוביים בסוף הרשימה (0 ומטה). " אני צריך לבנות לזה ממשק עברי. (אתחל, עוגן, סוף, עוקב, קודם, הכנס, הוצא, עדכן, אחזר, רשימה ריקה). הבעיה היא שזה למחר ושכחתי את כל עניין הרשימה המקושרת [וגם אין לי זמן למוד אותו בימים הקרובים בגלל עומס מבחנים]. מישהו מוכן להראות לי איך לעשות דבר כזה? מאוד אודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם החיים בלינוקס היו יפים עם gcc זמין אבל עכשיו אני בwindows xp וחסר לי קומפיילר ל-C (שיקבל קוד טקסטואלי ויריץ אותו). מצידי שיהיה רק ספריות בסיסיות וגישה דרך cmd (ה-DOS) באותו סגנון של gcc. לא חובה גרפיקה, לא חובה בכלל עורך קוד (יש לי כבר crimson editor). מי שמציע שיגיד אם זה גם חינמי או בתשלום. מי שיודע איך להריץ gcc על חלונות שיגיד. בברכה, אלדד
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן, חייב חייב עזרה אשמח שתעזרו לי שאלה בתור: כתוב פעולה המקבלת תור que ומחזירה תור חדש שהוא היפוך סדר האיברים של התור que עבור: que[1,2,3,4] יוחזר התור [4,3,2,1] ***ללא שימוש במבני נתונים נוספים, רמז רקורסיה*** כתוב תור חדש והסתבכתי עם זה מי שיכול לעזור לי עם היפוך לתור חדש והרקורסיה אודה לו מאוד!! בבקשה עזרה למתכונת הסתבכתי וכשאני רואה דרך אני מבין לפיה אנחנו משתמשים בhead, remove וכאלה כלומר בNode וQueue אשמח לעזרה דחוףמאוד
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני רוצה לייבא wsdl לפרוייקט שכתבתי ב NetBeans IDE 7.0.1 דרך https, הוא נכשל על Certificate. יש לכם מושג כיצד עוקפים את זה?(אני יודע שאפשר ע"י SSL Certificate שהוא חתום ע"י VerySign למשל, אבל אין לי כזה) מה עוד אפשר לעשות? באותו פרוייקט ואותו ה-WSDL, כאשר מוגדר ב http הכל עובד בצורה תקינה. תודה מראש לעונים, לב.
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; namespace ConsoleApplication2 { class Program { static void Main(string[] args) { int num, m = 0, s = 0; Console.WriteLine("Enter a num"); num = int.Parse(Console.ReadLine()); do { s = s + num % 10; num = num / 10; m = m + 1; } while (num > 0); Console.WriteLine(" lmespar yesh {0} sfrot ", m); Console.WriteLine("schom hsfrot ho {0} ", s); } } } מישהו יכול להסביר מה קורה בשרות שאחרי הDO ??
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ליצור ב- wordpress בנוסף לעמוד הראשי שבו מתפרסמים הפוסטים, עמוד שבו גם תהיה לי אפשרות זהה כמו בעמוד הראשי (הכוונה לא להחליף את העמוד הראשי לעמוד סטטי ולהשתמש בעמוד אחר לפוסטים, אלא ליצור עמוד שבמקביל לעמוד הראשי גם יהיה אפשר ליצור בו פוסטים). בנוסף אני מחפש דרך ליצור גלריה של תמונות, שאינן שמורות על השרת, אלא אני מביא לינק אליהן מ- skydrive. אני יודע שזה אפשרי להעלות את התמונות אחת אחת ככה ולפרסם בפוסט, אבל לא מצאתי דרך להעלות אותן בתור גלריה כמו שאפשר לעשות עם תמונות ששמורות על השרת ומופיעות ב- media library (התמונות מהלינק לא מופיעות ב- media library). תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכם. אני כותב תרגיל בשפת ++C. יש לי מחלקה, שמימשתי עבורה את האופרטור * - כפל. Polynomial operator * (double x); עכשיו, אמרו שצריך לטפל במצב שיש לי משהו כמו: Polynomial temp = poly2 * 10; וגם למצב: Polynomial temp = 10 * poly2; מיותר לציין שפולי2 וטמפ הם מאותו מחלקה. איך אני גורם לאופרטור לעבוד גם כשהמספר בא קודם וגם כשהאובייקט בא קודם? ועוד שאלה, איך אני מקזז double בהדפסה, שיופיע רק עם 2 ספרות אחרי הנקודה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי נתונים במערך דו מימדי. איך אני מציג אותם בDATAGRIDVIEW בטופס? אשמח לקבל קטע קוד קצר וקולע. תודה
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
היי, רצית את חוות דעתו של מי שמכיר על מספר סביבות פיתוח Borland® Developer Studio היא הראשונה כרגע אני עובד על VS2005 של מיקרוסופט. אז יש לי כמה שאלות ספיציפיות. האם ה C++ של בורלנד הוא אמיתי או .NET? האם ניתן להעביר תוכניות בצורה חלקה מ VS2005 לבורלנד ולהיפך? האם למישהו יש חוות דעת על ההפרש במחיר בין VS2005 (בערך 800$) ל בורלנד (בערך 3500$)? מה גורם לכזה הפרש? יש באמת הצדקה? האם פשוט ללמוד דלפי? (אין לי ניסיון בפסקל, רק ב C C++ C# JAVAו VB) הסביבה השניה היא JBuilder 2007 Turbo מה הרמה שלה יחסית לאקליפס (ראיתי שהיא בנויה עליה אבל מה ההבדלים) האם קל ללמוד אותה או שעדיף להשאר באקליפס? ואם כבר אז עוד שאלה, למה מחלקים אותה בחינם? מה האינטרס שלהם?
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
UPDATE suppliers SET supplier_name = ( SELECT customers.name FROM customers WHERE customers.customer_id = suppliers.supplier_id) WHERE EXISTS ( SELECT customers.name FROM customers WHERE customers.customer_id = suppliers.supplier_id); מה באמת זה פותר ?
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הייתה לי אתמול שאלה במבחן בג'אווה והייתי רוצה לשמוע את דעתכם על הפיתרון שלי. השאלה היא בסיבוכיות. יש לי את המערך הממוין הבא: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 12, 20, 21, 22 ואת האובייקט הבא (אני לא זוכר איך הבנאי הלך אבל זה לא ממש משנה פה): public class Range{ private int big; private int small; public int[] arr; public int getBig() { return big; } public int getSmall() { return small; } } מהמערך המקורי נוצר מערך של אובייקטים מסוג Range: <1, 4>, <6, 9>, <12, 12>, <20, 22> כאשר לכל איבר במערך יש שדה מקסימום ושדה מינימום למשל האיבר הראשון במערך <1, 4> השדה מינימום שלו זה 1 והשדה מקסימום הוא 4. …
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום רב, אני מפתחת תוכנה המיועדת לרוץ על מחשב בגודל 7 עד 10 אינץ (עוד לא הוחלט). הפיתוח נעשה על PC עם מסך 17 עד 21 אינץ - (רזולוצית המסך 1024/768) ב VisualStudio אשמח לדעת כיצד מחשבים את היחס בין גדלי המסכים. כלומר איך מגדירים את ה FORM בתוכנית, כך שיתאים בדיוק לגודל המסך המלא במחשב ה 7 אינץ. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הייי אני יודע C ... כלומר גם לומד C ... ואני רוצה לנסות לעבוד בקומפלייר שונה מTC או TCLITE ... למשל ניסיתי BORLAND אבל לא כל כך אהבתי את זה ... אני רוצה לנסות את VISUAL STUDIO 6.0 אבל אני לא יודע איך אני מעריץ שם את התוכנית שכתבתי ... תוכלו לעזור לי ? תודה רבה לעוזרים ...
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
איך אני יכול להשתמש בפונט שיש רק לי במחשב ואין לאחרים ואני רוצה שזה יציג את הפונט הזה אצלהם?? אני צריך להעתיק את הפונט הזה לאנשהו? או להגדיר מקום שממנו הוא יופיע?
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
סליחה על הכותרת הלא ברורה אני ינסה להסביר כאן מה שאני שואל זה איך עשוים לחצן שכשאר עומדים עליו נפתחות עוד אפשריות......? כמו הלחצן באמת (HWZONE) למעלה "ראשי" שכשא אני שם את הסמן עליו נפתחות לי 3 אפשריות ("חדשות, אכיון....") איך אני יוצר לחצן כזה? שאלה נוספת אני רוצה לעצב דף אינטרנט פשוט יחסית ואני רוצה לחלק אותו כמו באמת(HWZONE) ------------------------------------------- | ג | | -------------------------| | | | | ב | |ב | א | | …
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
חברה העוסקת בהקמת אתרים מחפשת מתכנת PHP רציני לעבודה זמנית (אפשרות לעבודה ממושכת) כמובן שהעבודה בתשלום * עדיפות למתכנתים מאזור באר שבע והסביבה למעונינים לשלוח שם מלא, טלפון שבו ניתן ליצור קשר,תיק עבודות (לא חובה בשלב זה),מקום מגורים ואימייל לכתובת: idan@de-sign.co.il
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, איך אני מקבל את השעה והתאריך אוטומטית ממערכת ההפעלה בשפת ++c ? איזה פקודה צריכים? ובאיזו ספריה זה נמצא? תודה.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
עכשיו אני לומד 3 יחידות פסקל עברתי אחד בציון 90 עכשיו השאלה שלי לגבי הפקודה array דוגמא הגדרתי מערך בשם A[1..100]of integer; עכשיו השאלה שלי לגבי זה אם אני רושם בתוך המערך ככה A [ I+2 [ d על תחשיבו את הD לא הצלחתי לעשות סוגרים ובחרתי שה-I יהיה 5 אז הוא יעבור לתא מספר 5? ואם זה ככה A+1 אז ובחרתי מספר 4 אז המשתמש בתא 4 יהיה המספר שבתוך התא + 1? אם לא הסברתי טוב אני יסביר שוב רק תעזרו
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
היי! אני צריך שהתוכנה תבחר באקראי מספר בין 0 ל-20..אבל אני לא זוכר את התחביר של הRANDOM עזרה בבקשה!! ניק
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-