עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. היי! אני רוצה לבנות סקריפט פשוט(DOS) שיבדוק איזו שפה הוינדוס במחשב ובהתאם לכך יריץ התקנת SP3 שמתאימה.. בנתיים יש לי רק את הפקודה שמריצה.. FOR /F "tokens=*" %%i in ('dir /b %~dp0\WindowsXP-KB936929-SP3-x86-???.exe') do start %~dp0\%%i יש אפשרות לעשות את זה בסקריפט דוס? תודה לעוזרים!! ניק

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  2. שלום לכולם עשיתי פונקציה שמעבירה את המילים שבשורה לתוך מערך של מחרוזות כל מילה בנפרד למחרוזת אין שום בעיה עם הפונקציה ועם התוכנית זאת אומרת שהקומפיילר לךא מראה שום שגיאה אבל שאני מריץ את זה אז אחרי הקלט של השורה זה מביא לי חלון קטן כזה של מיקרוסופט שיש בעיה עם התוכנית ואם אני רוצה לשלוח את הבעיה..או לא תראו בתמונה...אני משתמש ב ויזואל c++ של מיקרוסופט #include<iostream.h> #include<string.h> void enter_words(char *s,char *str[15]); int main() { char ch[100]; char* arr[15]; cout<<"put mila"<<endl; cin.getline(ch,100,'\n'); enter_words(ch,arr); for(int i=0;i<15;i++) { cout<<arr[i]; } return 0; } void enter_words(char *s,cha…

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  3. Started by SweeT_EviL,

בגדול זה לא עובד. int s3Dsudoko(queb q) { FILE *sudoko=fopen("c:\\S3D.txt", "r"); mat m={0}; vec v={0}; char x; int i,j,k; if(sudoko==0) { printf("IO Error.\n"); return(0); } for(k=0;k<9;++k) { x=fgetc(sudoko); if (x!=EOF) { for(i=0;i<9;++i) { for(j=0;j<9;++j) { if (x!='\n' && x!=' ' && x!=EOF) setCell(v,j,(int)x); else --j; x=fgetc(sudoko); } setVec(m,i,v); } setMat(q,i,k,m); } } fclose(sudoko); return(1); } typedef int vec[9]; int setCell(vec v, int culomn, int num) { v[culomn]=num; return(1); } typedef vec mat[9]; int setVec(mat m, int row, vec v) { i…

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  4. איך אני יכול לגרום לכך שכאשר אדם לוחץ על כפתור באתר אינטרנט מסוים...זה יגרום לתוכנית EXE שנמתאת על אותו שרת לעבוד? הכוונה היא שהתוכנית תעבוד על השרת והלקוח לא יראה כלום.

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  5. Started by Nikiller,

היי! אני צריך שהתוכנה תבחר באקראי מספר בין 0 ל-20..אבל אני לא זוכר את התחביר של הRANDOM עזרה בבקשה!! ניק

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  6. Started by supapo,

הי חברים. הכותרת אומרת הכל. אני צריך לשלוף תגים של MP3 (כותרת, אמן) בעברית בPHP יש למישהו רעיונות?

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by 00000,

השאלה שנתנו לי היא: " פתח אלגוריתם שיקבל פרמטר רשימה L המכילה מספרים שלמים. על האלגוריתם להעביר לתחילת הרשימה את כל המספרים החיוביים תוך שמירה על הסדר היחסי של כל איבר ברשימה, ולהשאיר את הלא חיוביים בסוף הרשימה (0 ומטה). " אני צריך לבנות לזה ממשק עברי. (אתחל, עוגן, סוף, עוקב, קודם, הכנס, הוצא, עדכן, אחזר, רשימה ריקה). הבעיה היא שזה למחר ושכחתי את כל עניין הרשימה המקושרת [וגם אין לי זמן למוד אותו בימים הקרובים בגלל עומס מבחנים]. מישהו מוכן להראות לי איך לעשות דבר כזה? מאוד אודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  8. יש לי מערכת סקרים מבוססת asp ומסד נתונים של ACCESS. עקב מגבלות מסויימות, אני לא יכול להשתמש יותר בשרת אינטרנט (קרי IIS), ולכן המוצר שיש לי עכשיו אינו רלוונטי. אני מעוניין לפתח אפליקציה מבוססת תוכנת access, כאשר יהיה ניתן ליצור סקר חדש בתוך אקסס (עם טפסים, או איך שלא קוראים לזה באקסס, מבטיח ללמוד לעומק), ולגשת (ז"א, לבצע) את הסקר מכמה מחשבים בו זמנית, שוב, מבלי להתבסס בכלל על שרת אינטרנט, ומבלי יכולת להריץ שום קובץ asp, aspx, php וכד'. כלומר, אפליקציה על טהרת תוכנת ה-Access בלבד (שכמובן מותקנת על כל המחשבים), בלי שרת אינטרנט כלל. האם אפשרי הדבר? האם אפשר לקבל הפניה לאתרים העוסקים בנושא? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  9. היי. סיימתי לעבוד על תוכנה (עבודה ארוכה של מספר שבועות שישבתי ימים ולילות), הכל עובד טוב ויפה, עד שניסיתי להוריד את התוכנה בעבודה, לראות איך היא עובדת במחשב אחר. ולמרבה ההפתעה, לאחר ההתקנה, ESET מצא וירוס מסוג Downloader Trojan SSA. (התוכנה שלי מורידה קבצים) מה עושים במקרה כזה? בESET משתמשים הרבה אנשים, ואם האנטי וירוס הזה יחסום לי את התוכנה, זה בעצם יחסום לי אחוז גדול מקהל היעד שאליו אני מכוון. אשמח לעצות! תודה מראש לכל מי שיעזור. עריכה: מוזר ביותר. בדקתי את אותו הקובץ באתרים שונים ואף אחד מהם לא מצא שום וירוס (כולל NOD32!) www.drweb-online.com Engine version: 5.0.2.3300 Total virus-finding records: 2608444 File size: 1.65 MB File MD5: c4b74710738d1de2bb4ffdb763420160 Be…

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  10. Started by omri2423,

איך בונים דריוור בVB ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  11. בניתי איזושהי תוכנית ב-VB שנמצא ב-Access מאופיס XP איך אני הופך אותה לתוכנה ממש שאף אחד לא יוכל לשנות? תודה מראש, ניר.

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by WIZARD221,

האם כל השפות הן שפות ווביות? מה בדיוק ההגדרה? האם אני בתאוריה יכול לבנות אתר ב-C++?

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  13. שאלה בהודעה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175780.msg1508450#msg%msg_id% שלום, ברצוני לשמור את הIP בעזרת Request.ServerVariables("REMOTE_ADDR") ורציתי לדעת אם כדאי לשמור את הIP בעת יצירת SESSION חדש. תודה.

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  14. Started by YehRac,

שלום רב, אני מפתחת תוכנה המיועדת לרוץ על מחשב בגודל 7 עד 10 אינץ (עוד לא הוחלט). הפיתוח נעשה על PC עם מסך 17 עד 21 אינץ - (רזולוצית המסך 1024/768) ב VisualStudio אשמח לדעת כיצד מחשבים את היחס בין גדלי המסכים. כלומר איך מגדירים את ה FORM בתוכנית, כך שיתאים בדיוק לגודל המסך המלא במחשב ה 7 אינץ. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  15. Started by levimadman,

הורדתי קוד מקור של תוכנה...(עם רשיון gpl כמובן...). קיבלתי שני קבצים svndump ו-cmd.. ממה שהבנתי צריך לפרוק את הקובץ svndump.... למישהו יש מושג איך אני אמור לעשות אתזה? או מה פשר הקובץ הזה?

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  16. Started by Ameralis Zaiir,

שלום, אני חושב על לכתוב פרוייקט בC#. את השפה עצמה על בסיסיה אני יודע. אני מחפש איך לעשות אפליקציה שתרוץ ברקע, תריץ מספר אפליקציות, ואם הן קורסות חס וחלילה, האפליקציה תפעיל אותן מחדש. אני רוצה לדעת איך אני בעצם מריץ תוכניות עם C# ואיך אני עושה את הפעולה של הניטור. אם זה יחסית פשוט, אפשר לתת לינקים או משהו ואני אלמד. אם זה ממש מסובך, אז תגידו, ואני ארד מהרעיון, כי זה כולה פרוייקט לבגרות ואני יכול למצוא דברים הרבה יותר טובים לעשות. תודה מראש, Ameralis Zaiir

17. הי חבר'ה, אני עובד עם אפליקציית j2ee ואני צריך להציג שעון על הדף רק אחרי חצי שנייה מרגע שהמשתמש לוחץ על הכפתור שבדף. תודה מראש. אין עליכם.

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  18. יש לי טבלה שאני צריך להוסיף לה שורות, אבל אני צריך שבעמודה אחת המספרים יתקדמו אוטומטית. אני יודע שאפשר להגדיר את העמודה כAUTO INCREMENT, אבל עכשיו זה בלתי אפשרי.. מרוב טיפשותי בתיק פרוייקט שלי רשמתי שהוא INT והתיק פרוייקט כבר נשלח לבוחן... max := 0; while not copies_table.Eof do begin if(copies_table['copy_num'] > max) then max := copies_table['copy_num']; copies_table.next; end; יש לי את הקוד הזה, הוא נראה לי נכון, אבל מחזיר כל הזמן 1 כשהמספר הכי גדול בעמודה הזאת הוא 8. מישהו יכול להצביע לי על הטעות שלי?

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  19. Started by נעמה.,

יצרתי חלון מסוג frame import javax.swing.*; import java.awt.*; public class Survey { /** * @param args */ public static void main(String[] args) { // TODO Auto-generated method stub JFrame f = new JFrame ("Survey"); f.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); JPanel panel = new JPanel(); // f.setContentPane().add(panel);//הוספת פאנל לחלון f.setContentPane(panel); f.pack(); f.setVisible(true); } } ואני רוצה להוסיף לו פאנל מסוג BroderLayout import javax.swing.*; import java.awt.*; public class panel extends JPanel{ public panel() { setLayout(new BorderLayout()); setBackground(Color.pink); Center c = new Center(); …

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by 8us.co.il,

תיקנתי את בעית הניקוד ע"י הטג <SPAN DIR=RTL> בכל הדפדפנים מראה מצויין אבל רק ב EXPLORER עדיין נשארה הבעיה של ניקוד הפוך בעברית דוגמה http://mycomp.co.il/site/footer/Program3.html תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  21. UPDATE suppliers SET supplier_name = ( SELECT customers.name FROM customers WHERE customers.customer_id = suppliers.supplier_id) WHERE EXISTS ( SELECT customers.name FROM customers WHERE customers.customer_id = suppliers.supplier_id); מה באמת זה פותר ?

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  22. היי אני צריך api כלשהוא שמאפשר לי לזהות את מה שהמשתמש אומר. שימו לב שלא מדובר בזיהוי דיבור מלא אלא רק השוואה של מה שהמשתמש אמר אל מול מאגר של 50 הקלטות למשל זיהוי הספרה שהמשתמש אומר האם יש משהו כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  23. Started by angel_liz,

היי לכולם, אני מנסה למצוא אתר שמלמד איך לבנות טופס כזה בדיוק [ATTACH=CONFIG]7851[/ATTACH] האם מישהו יודע איפה אני יכולה לקבל את המידע, חיפשתי בהמון אתרים ולא הצלחתי למצוא פתרון לאיך לגרום לטופס כזה לפעול באתר. תודה מראש,

24. Started by drordror,

יש לי טבלה ,בעלת 3 שדות id-year-season , הממויינת בסדר עולה, כדלקמן 1-2000-3 1-2001-4 1-2002-5 2-2002-6 2-2003-3 3-2000-5 3-2002-9 4-2005-8 4-2006-3 עליי להציג את שלושת הנתונים בשורה, שהם מייצגים רק את השנה האחרונה בכל id. לדוגמה 1-2002-5, 2-2003-3 ניסיתי לייצור לולאה אם מצביע אחד. בלולאה יש שני תנאים 1) אשר בודק בכל שורה אם ה id גדול מהמשתנה של id בערך של השורה הקודמת. 2) תנאי שבודק אם הערך של ה id בטבלה שווה לערך במשתנה של id המצציג את השורה שלמעלה. על פי לולאה זו אינני מצליח להציג רק את הנתונים הרלוונטים. חשבתי על פתרון אחר, להשתמש בשני מצביעים. בתחילה לקדם את המצביע השני פעמיים. ולבדוק אם ה id של המצביע השני גדול מה -id של המצביע הראשון. אם כן, אז להכניס למשתנה את …

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  25. שלום, אני בונה אתר אינטרנט שאחת מן האפשרויות שלו היא הפקת דוחות מנתונים הנשמרים בDB. אני מפתח בHTML,PHP והשרת MYSQL. ברצוני לשאול האם מישה מכיר מחולל דוחות פשוט ונוח לאתר אינטרנט? כזה שמכיל תבניות מוגדרות שחוסכים את זמן הבנייה משהו דומה שיש בC# בVISUAL STUDIO? תודה.

• 0 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.