עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. היי, אני מחפש מערכת לניהול תוכן שמספקת את הדרישות הבאות: 1. תמיכה בפיצ'רים של רשת חברתית כמו קשרים בין משתמשים (חברים / עוקבים / חסומים וכו') 2. תמיכה בהעלאת פריטי תוכן שונים על ידי משתמשים (תמונה, פוסט של בלוג, לינק וכו') 3. מאפשרת יצירת פריטי תוכן מסוגים מותאמים אישית (למשל - פריט תוכן שמכיל תמונה + טקסט בפורמט מסוים), והגדרת התבניות/טפסים להעלאת תוכן מותאם לאתר 4. מאפשרת יצירת תצוגות שונות של פריטי תוכן (מיון על פי פרמטרים שונים, סינון לפי תגיות או סוג הפריט, תצורה גרפית לתצוגה) 5. תמיכה ב- moderation (הצבעות לפריט, סימון כספאם, עריכה וכיו"ב בדומה לstackexchange) 6. ממשק ניהול נוח ואינטואיטיבי אני כותב פוסט זה לאחר חקירה מעמיקה שעשיתי בנושא בשבועות האחרונים, התוצאה של…

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  2. יש לי כמהשאלות 1.איזה תוכנה בונים אתר,מה עדיף JAVA או HTML ? 2.מאיזה שפה בנוי האתר וואלה? 3.איפה ואיך אני יכול ללמוד לבנות אתר ממש רציני אבל גם ממש מהר ובקלות?

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by drordror,

יש לי טבלה ,בעלת 3 שדות id-year-season , הממויינת בסדר עולה, כדלקמן 1-2000-3 1-2001-4 1-2002-5 2-2002-6 2-2003-3 3-2000-5 3-2002-9 4-2005-8 4-2006-3 עליי להציג את שלושת הנתונים בשורה, שהם מייצגים רק את השנה האחרונה בכל id. לדוגמה 1-2002-5, 2-2003-3 ניסיתי לייצור לולאה אם מצביע אחד. בלולאה יש שני תנאים 1) אשר בודק בכל שורה אם ה id גדול מהמשתנה של id בערך של השורה הקודמת. 2) תנאי שבודק אם הערך של ה id בטבלה שווה לערך במשתנה של id המצציג את השורה שלמעלה. על פי לולאה זו אינני מצליח להציג רק את הנתונים הרלוונטים. חשבתי על פתרון אחר, להשתמש בשני מצביעים. בתחילה לקדם את המצביע השני פעמיים. ולבדוק אם ה id של המצביע השני גדול מה -id של המצביע הראשון. אם כן, אז להכניס למשתנה את …

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by ofersto,

איך אפשר לבנות game trainer עם c#? תודה

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  5. שלום לכם. אני כותב תרגיל בשפת ++C. יש לי מחלקה, שמימשתי עבורה את האופרטור * - כפל. Polynomial operator * (double x); עכשיו, אמרו שצריך לטפל במצב שיש לי משהו כמו: Polynomial temp = poly2 * 10; וגם למצב: Polynomial temp = 10 * poly2; מיותר לציין שפולי2 וטמפ הם מאותו מחלקה. איך אני גורם לאופרטור לעבוד גם כשהמספר בא קודם וגם כשהאובייקט בא קודם? ועוד שאלה, איך אני מקזז double בהדפסה, שיופיע רק עם 2 ספרות אחרי הנקודה? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  6. שלום אני מנסה להשתמש ב- JTree כדי לייצג ספריה במערכת ההפעלה וכל מה שמתחתיה (תתי ספריות וקבצים). יש באינטרנט המון דוגמאות לזה וגם אצלי זה הלך ללא בעיות מיוחדות (פונקציה רקורסיבית לבניית מודל העץ). הבעיה שלי היא כזאת: בהתנהגות הדיפולטית שלו, JTree מניח שאם ל NODE מסויים אין ילדים אז הוא leaf node. בהתאם, הוא מייחס לו אייקון של קובץ ולא של סיפריה. אבל ב- filesystem שנתתי לו ישנן ספריות שהן ריקות ולא מכילות קבצים, אבל הן עדיין ספריות. מכיוון שאין להן ילדים אז ה JTree מציג אותן אוטומטית כקבצים. האם יש דרך לשנות את ההתנהגות הזאת ? בכל הדוגמאות שמצאתי באינטרנט לא הייתה התייחסות לבעיה הזאת ותמיד הדוגמה הייתה של ספריה שמכילה קבצים. תודה

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  7. שלום רני צריך נושאים לפרוייקט 5 יחידות בויזואל בייסיק, מי שיש לו נושא טו ב לפרוייקט ולא יותר מדי מסובך בבקשה שירשום. בתודה, אבי.

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  8. שלום לכולם לחלק מהאתרים יש מוזיקת רקע. האם יש דרך להוריד למחשבי את המוזיקה הזו? בתודה, יהודה

9. Started by orenya,

מחפש אנשים להצטרפות לקורס VHDL כדי לקבל הנחה. orenyaacobi@gmail.com אורן.

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  10. הכל בכותרת...

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  11. נתקלתי בבעיה ב-cpp , תוכן הבעיה - 2 הודעות שגיאה: c:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET 2003\Vc7\include\cstdlib(17): error C2039: 'exit' : is not a member of 'operator``global namespace''' c:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET 2003\Vc7\include\cstdlib(17): error C2873: 'exit' : symbol cannot be used in a using-declaration כל הקבצים מתקמפלים בלי שום כל בעיה, מלבד קובץ אחד CGameHabdler.cpp תוכן הקובץ: איך לפתור את הבעיות הללו? אני יודע שזה דבר יחסית "קטן" שיוצר המון בלגן. תודה =) אפיק.

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  12. היי. סיימתי לעבוד על תוכנה (עבודה ארוכה של מספר שבועות שישבתי ימים ולילות), הכל עובד טוב ויפה, עד שניסיתי להוריד את התוכנה בעבודה, לראות איך היא עובדת במחשב אחר. ולמרבה ההפתעה, לאחר ההתקנה, ESET מצא וירוס מסוג Downloader Trojan SSA. (התוכנה שלי מורידה קבצים) מה עושים במקרה כזה? בESET משתמשים הרבה אנשים, ואם האנטי וירוס הזה יחסום לי את התוכנה, זה בעצם יחסום לי אחוז גדול מקהל היעד שאליו אני מכוון. אשמח לעצות! תודה מראש לכל מי שיעזור. עריכה: מוזר ביותר. בדקתי את אותו הקובץ באתרים שונים ואף אחד מהם לא מצא שום וירוס (כולל NOD32!) www.drweb-online.com Engine version: 5.0.2.3300 Total virus-finding records: 2608444 File size: 1.65 MB File MD5: c4b74710738d1de2bb4ffdb763420160 Be…

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

סליחה על הכותרת הלא ברורה אני ינסה להסביר כאן מה שאני שואל זה איך עשוים לחצן שכשאר עומדים עליו נפתחות עוד אפשריות......? כמו הלחצן באמת (HWZONE) למעלה "ראשי" שכשא אני שם את הסמן עליו נפתחות לי 3 אפשריות ("חדשות, אכיון....") איך אני יוצר לחצן כזה? שאלה נוספת אני רוצה לעצב דף אינטרנט פשוט יחסית ואני רוצה לחלק אותו כמו באמת(HWZONE) ------------------------------------------- | ג | | -------------------------| | | | | ב | |ב | א | | …

14. המורה שלנו הטיל עלינו פרויקט והייתי רוצה לשמוע עצות וטיפים על איך לעשות וכו'... המטלה: סימולציה של זבובים על המסך בעזרת X ו- Y וכל מיני פקודות שקשורים לכמות של הזבובים , פגישה של הזבובים (יצירת זבוב חדש) וכו'.. בבקשה עזרו ותנו טיפים עידכון: הנה הפרטים אני משתמש בC/C++ יש צורך ברשימות מקושרות (אחת הדרכים ליצור את התרגיל) הפרטים של זבוב: *זבוב הוא זכר או נקבה (ומיוצג על ידי X Y בהתאם) *לזבוב אורך חיים מוגבל *מפגש בין X ל Y יוצר זבוב חדש * כל מפגש מקצר את חיו של X ב 10% * כל מפגש מקצר את חיו של Y ב 5% *כאחר יחס X+Y לשטח = 80% תוחלת חיים קטנה ב50% *

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  15. Started by rb024,

שלום לכולם, יש לי מחשב TABLET (מסך מגע) שעובד על WIN VISTA (בעוונותי...), אני מעוניין ליצור תיקיה של קיצורי דרך שכאשר אני לוחץ על אחד מהאיקונים (לדוגמה איקון עם תמונה של מטאליקה) הפעולה שתבוצע היא העתקה של תיקיית המוזיקה הרלוונטית ל-SD שמתבטא לי ככונן F. מישהו יודע אם יש פקודה שיכולה לעשות זאת ואם לא מהי הדרך הפשוטה ביותר לצור פעולה שכזאת. אם העלתי את השאלה בקטגוריה לא מתאימה אני מצטער אבל הנחתי שמתכנת שולף תשובות כאלה מהשרוול (בד"כ נלווה לזה מבט מזלזל שבזכות הפורום נחסך ממני.... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by WIZARD221,

האם כל השפות הן שפות ווביות? מה בדיוק ההגדרה? האם אני בתאוריה יכול לבנות אתר ב-C++?

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  17. אני רוצה לעשות באתר שלי שמתי שנכנסים אוטומטית הוא יוריד (כלומר שישאל והכל) דף של HTML. נגיד שקוראים לו 1.html. הבעיה היא שהברירת מחדל של הדפדפן היא להציג את הדף ולא להוריד. אז איך אני גורם לו להוריד אותו? ואיך אני עושה שזה יהיה אוטומטי?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  18. Started by עG,

אני אשמח אם משהו יוכל לכתוב לי את הפורמט של יצירת טבלת ציר בעלת קטגוריות בשורות ועמודות ב- SQL המון תודה

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by alonn24,

לא בדיוק שפת תכנות אבל אני ינסה כאן את מזלי... אני מנסה לכתוב לקובץ לולאת For כך- ( for /f "tokens=1* delims=\" %a in ("%TDIR%") do ( echo %b ) > b.bat ונרשמת ההודעה do was unexpected at this time וזה בגלל שאני פותח סוגריים בdo וזה הכרחי בשבילי כי אני עושה הרבה פעולות בתוך הסוגריים... והשאלה שלי זה איך אני באמת כותב את זה? יש איזה סינטקס מיוחד? עזרתכם, תודה!

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by SaarD,

מישהו מכיר את התואר? מה אתה חושבים עליו? ההתמחות שאני מעוניין שם היא בתקשורת ואינטרנט (הדגש בתואר הספציפי הזה הוא פרקטיקה ו JAVA)

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by Get-Process,

היי אני מנסה לקמפל בVisual studio את התוכנית הזאת: http://pastebin.com/L1eC0aTq אך עשיתי בדיוק מה שהיה כתוב בספר , ונותן לי שגיאה: bulid failed.

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by buki45,

שלום, אני צריכה לסיים (עד יום חמישי ) פרוייקט בגאווה אקליפס, בניית חנות וירטואלית, קניית מוצרים והוספתם לסל קניות ניהול טבלאות : לקוחות / מוצרים.. , כמו כן עלי להכין מס' דוחות בנושא. יצרתי טבלאות במסד נתונים באקסס , יצרתי קישור לגאווה עכשיו אני צריכה ליצור טפסים בגאווה, של עדכון, מחיקה והוספה לטבלאות . אם מישהו יודע לעשות את העבודה מוזמן ליצור עימי קשר העזרה תעשה בתשלום כמובן לאה

23. Started by 8us.co.il,

תיקנתי את בעית הניקוד ע"י הטג <SPAN DIR=RTL> בכל הדפדפנים מראה מצויין אבל רק ב EXPLORER עדיין נשארה הבעיה של ניקוד הפוך בעברית דוגמה http://mycomp.co.il/site/footer/Program3.html תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  24. Started by sap2221,

שלום לכולם!! יש לי אתר גיימינג, ואני הגעתי לשלב של הפורום, זאת אומרת לשלב שבו לוחצים על הכפתור "פורומים", ובו יהיה הפורום. איך אני יכול לעשות לו IFRAME, וכאשר נכנסים לאשכולות זה ירשום את קישור האשכול למעלה בשורת הלינק? כמו לדוגמא פה: http://www.esgames.co.il/modules.php?name=Forums עוד שאלה, אפשר לעשות את זה שבדף הראשי אם הוא לא מחובר זה ירשום "ברוך הבא, הרשם או התחבר", ואם הוא מחובר אז שזה ירשום "ברוך הבא - Username [התנתק], זאת אומרת לעשות IFRAME למקום שבו יש את זה ולערוך את זה דרך העורך בממשק ניהול?

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  25. Started by BlackBird71,

אני רוצה לבנות פורום בעברית כולל נרשמים שיהיה לי שליטה על הכל כמו במערכת פורומים רגילה משתמשים, קידום משתמשים, רשימת תפוצה, וכו אני מחפש תבנית מוכנה שתגרום לי כמה שפחות לעשות כי אני ושפות לא מסתדרים טוב אולי HTML אבל מעדיף שלא להכנס לזה בכלל אני מעלה אותו על הוסט גייטור עכשיו שאלה אם אני לוקח אם הדיל עם האנלימט דומיינס זה אומר שאני יכול לפתוח כמה אתרים בעלי כתובות שונות שאני רק רוצה? ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.