עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Aurora Borealis,

נכון שזאת שפה מכוערת (לדעתי), ואני גם נגד מיקרוסופט והכל.. אז בכלל... בכ"א, במגמה שאני נמצא (טכ"מ) יש 5יח"ל בשפה הזאת... יש מורה שאמורה ללמד (לא יודעת שום דבר במחשבים, ובטח שלא ללמד שפת תכנות), אבל הבעיה היא שהיא לא יודעת ללמד (משום מה אני מרגיש שכבר אמרתי את זה), אז אחרי כל שעור אני צריך לבדוק באינטרנט באתרים כמו corner.co.il כדי לראות מה למדנו, וללמוד באמת... המורה שמלמדת אותנו רוצה שיהיה לנו ספר מודפס בשפה הזאת (לא רע, לא רע), אבל מה הקטע... אני מפחד לראות איזה ספר מוזר היא תגיד לנו לקנות. אז הבקשה שלי מכם היא שאם יש פה אנשים שהתנסו בספרי לימוד של #C בשפה העברית, בבקשה תתנו המלצות על ספר טוב ותתנו עליו פרטים כמו הוצאה וכו' (אתר בית של ההוצאה יועיל מאוד), כדי שאני אוכל …

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by seanpeleg,

מישהו בבקשה יכול להמליץ על ספרי לימוד לjava טובים ומפורטים והכי חושב עם דוכמאות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by IDan2013,

שלום! אני תלמיד כיתה י' שהולך להבחן במיונים במסגרת בית ספר ללימודי סייבר. בבחינה הראשונה יהיה את השפות שציינתי בכותרת ואצטרך לדעת אותם פיקס כי תנאי הקבלה מאוד מאוד גבוהים. יש לי ידע בסיסי בHTML ברמה של מה שמלמדים בבית ספר כך שהיא די גרועה. בJava script אין לי שים ידע מקדים. *יש לי סך הכל חודש לדעת פיקס את שתי השפות הללו ולכן אני צריך את המלצתכם לספר (פיסי ולא אתר אינטרנט או משהו) שיהיה מספיק ברור ויעביר את החומר הכי טוב שאפשר מאפס עד לרמה בינונית+ ואם הרמה תהיה גבוהה מה טוב. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Hacker1221,
    • 0 תגובות
    • 426 צפיות
  5. Started by THE-MASTER,

טוב סיימתי ללמוד C בהצלחה בעזרת ספר לימוד(ללמוד C ) אני כרגע יודע די טוב את השפה וחשבתי להתקדם לעבר ++C על איזה ספר אתם ממליצים???? אני כרגע חושב על ++C סדנת לימוד בגלל שהספר לשפת C שקראתי היה של אותו המחבר -יואב נתיב- וההסברים שלו מאוד טובים. אז על מה אתם ממליצים????????

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by The_Doom_Master,

האם יש ספר של אסמבלר בעברית שאפשר ללמוד ממנו ...?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by snaidis,

רציתי המלצה מכם כמתחיל בתכנות ובניית אתרים לספר מומלץ ל ASP.net שמתחיל ממש מההתחלה כאילו אין לי שום ידע קודם בתכנות אתרים ועד לנושאין מתקדמים. (יש העדפה לעברית). יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by Tal Israeli,

שלום לכולם, אני מחפש ספר ללימוד #C מהתחלה, אך גם שיהיה מעמיק וילמד עקרונות תכנות נכונים. יש לי רקע מסויים בתכנות ב-Java.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by gabbay,

הי, אני לומד קורס מבוא לגרפיקה ממוחשבת ואני צריך המלצה לספר למתחילים בOPENGL בתכנות בשפת C++ תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by slimshady21,

שלום. למדתי כבר שפת C (מספר) ועכשיו התחלתי ללמוד C++ אבל אני מעדיף גם את זה ללמוד מספר. מישהו יכול להמליץ על ספר טוב לכאלה שכבר למדו את C? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by ImFondOfComputers,

האם מישהו מכיר ספר רקורסיה (ספרות מקצועית) שממש מכסה את כל התחום ומציג דרכים וטכניקות לפתרון בעיות רקורסיביות?

12. Started by matliv,

האם קיים ספר שאלות ותשובות ב - ++c? אין לי רעיונות לתרגילים וספר כזה יכול לעזור. בכל אופן ובלי קשר האם מישהו יכול להמליץ לי על תרגילים בנושא פוינטרים/מערכים? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  13. Started by eranir,

אני מחפש ספרי הדרכה טובים גם ל-Python וגם ל-Dot-Net. אולי זה ישמע מצחיק, אבל בעיקר קצרים מאוד, או ארוכים מאוד - קצרים ללימוד בסיסי מהיר עכשיו, וארוכים ל-queries ספציפיים יותר בהמשך תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by amigamerlin,

שלום חברים, אני מחפש ספרים טובים ב asp.net 2.0 (או בפרט - professional asp.net 2.0 ) ואני לא מוצא בקלות חנויות ספרים/מחשבים שמוכרות מגוון ספרים. אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין. אני מאזור ראשון לציון - תל אביב. חיפוש בדפי זהב העלה כמה וכמה חנויות שלא מפורט בהן האם הן מחזיקות ספרים והרעיון להתקשר לכמה עשרות חנויות או בתי עסק עושה לי בחילה. אשמח לעזרה ותודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by surfface,

תסבירו בבקשה על ספריית MOTORTK אייך משתמשים בה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by umits,

יש לי בעיה. כל פעם שאני כותב תוכנה עם פונקציות גרפיות (ואני כולל את GRAPHICS.H וכל שאר הספריות שצריך) הקומפילציה עוברת בהצלחה אבל שאני עושה RUN הוא מראה לי ERROR: Linker Error: Undefied symbol: _initgraph Linker Error: Undefined symbol: _graphresult וככה עם כל הפונקציות הגרפיות... אולי הוא לא מזהה את הספריה?? איך פותרים את זה?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by deTiTan,

שלום התחלתי ללמוד סוקטים ואני צריך סיפריית SOCKET הבעיה שאני לא מוצא אותה ב TC.. יש לו בכלל ? ???

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  18. ההודעה הזאת מיועדת למנהלים. האם ניתן לפתוח דיון בסטיקי שמחזיק נושאים ומקורות מומלצים ללמוד אותם? כל אחד מהגולשים יוכל לשלוח לכם את ההמלצות שלו ותוכלו לעדכן בפוסט. נראה לי שאם תתחילו יהיו לא מעט אנשים שיוכלו לתרום לנושא. אני חושב שניתן יהיה לסדר את זה לפי נושאים (.NET, JAVA, מבואות למיניהם, מבני נתונים, אלגוריתמים, design pattern, וכו',)ותתי נושאים (ב .NET למשל WCF, WPF, WF, GC, WDF ועוד לא חסר) לדעתי זה יכול לתרום לאנשים לדעת איזה ספרים יעילים לדעתם של אנשים אחרים בארץ.

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by orlupo,

למדתי C וקצת ++C ברמה די פשוטה של פוינטרים,הקצאה דינמי, מערכים ודברים בסיסיים כאלה... עם איזה ספר אני יוכל להרחיב את הידע שלי ובמקביל לעשות הסבה לשפת צד שרת כמו ASP?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by solidus,

אם מישהו יכול להמליץ לי על כאלו אני אשמח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  21. http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/841999.html

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by ניר.,

איזה מבין הנושאים הנ"ל הכי כדי לבחור כנושא לפרויקט ב-VB כך שיכיל את כל האפשרויות שניתן לבצע ב-3D כולל הזזת המצלמה (אופן הראייה של המשחק) , עצמים ברורים וכו' ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by אלפקה סורית,

אם אתם מגיבים, תרשמו למה אתם מעדיפים את השפה הזו בכלליות...

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by nahoom,

לדעתי היא השפה הכי מחו*בנת שיש וגם יש כמה מתכנתים בין הטובים בישראל שאמרו לי גם PASCAL חר* של שפה לא שווה להתחיל ללמוד שאלתי אותם רק כשהתחלתי תיכנות עכשיו אני בינוני על גבול הטוב מאד ואז "מומחה" :xyxthumbs:

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by CodeNinja,

אהלן אנשים, חייב עזרה. אני מנסה לשים סקרולר (גולל) לתיבת טקסט (textArea) ולא כל-כך הולך לי... ראיתי כל מיני קטעי קוד בגוגל אבל זה לא הולך... מישהו יכול לתת לי הסבר בקצרה או איזה דוגמה קצרה (קוד) בסיסי של תיבת טקסט עם גולל? תודההההה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים