תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה להעביר קובץ ע"י bluetooth מ J2ME ל C# מישהו מכיר איזה דוגמה תודה
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אם אפשר משהו מההתחלה ממש למתחילים ... ברצוני לעשו קצת web-dev ואני צריך קצת מדריכים שממש עוברים על מה זה ואיך זה עובד ... וכמובן קצת סקריפטים שכדאי לדעת... ואיך כותבים אותם בצורה טובה... תודה !
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני חרשתי על גוגל ולא מצאתי שום דרך לקבוע שבתא מסוים כיוון הקריאה יהיה RTL ולא LTR שבא כברירת מחדל. כל מה שמצאתי זה רק יישור לימין ולא כיוון קריאה. למישהו יש מושג איך קובעים את כיוון הקריאה של תא במסמך אקסל בעזרת VB.NET (או כל שפת .NET אחרת)?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך מערכת שליחת ד"שים ב- (PHP) מאיפה אני יכול להשיג? אני חייב.. בקשה תעזרו לי אבל שזה יהיה ב-php ולא ב-asp.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הפקודה לא קיימת בקומפיילרים כמו dev++ ו Visual C++ ... ואני דיי צריך אותה .... אולי מישהו מכיר ספריה מסויימת שצריך לכלול בשביל הפקודה הזאת ... ואם לא אז אם יש פקודה חילופית שעושה אותו הדבר ? כנ"ל לגבי הפקודה clrscr בבקשה... ואם מישהו יוכל להסביר לי איך נכנסים למצב גרפי בשפת C ... תודה מראש [= דרך אגב אני כללתי את הספירה conio.h ולצערי זה לא עוזר ...
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך קצת הכוונה טכנולוגית. נתחיל בכך שאני מפתח מערכת Web-ית בטכנולגית JEE. כידוע java script היא שפה מאד מוגבלת בגישתה לclient ואני לא יכול דרך פקודת java script למחוק קבצים כרצוני במחשב של המשתמש לדוגמא. המערכת שלי משלבת הדפסה דרך מדפסת כרטיסים וקיבלתי מהחברה SDK שכתוב וניתן להתממשקות ב.NET. עכשיו אני חייב להתממשק לאותו SDK שכתוב ב.NET, וכאן אני צריך את עזרתכם: לא באיך אני עושה.. אלא מה בכלל אני צריך לעשות? באיזה טגנולוגיות משתמשים בשביל כזה דבר? יש לי כבר במערכת רכיבי ActiveX שכתבנו אבל הם כתובים במשהו מאד מיושן VB6. מה האופציות הרלוונטיות היום כדי לעשות את מה שאני רוצה? המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איך אני יכול להפעיל אסבלי ב-WINDOWS 7? וגם באיזו תוכנה צריך להשתמש כדי להפעיל אותו?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
באפליקציה שאני צריך לכתוב (#C), אני צריך להראות וידאו שנכנס מכרטיס דגימה ואז על המסך לצייר תמונה (bitmap) ככה שהתמונה תופיע מעל החלון אבל שרק החלקים שציירו בהם בתמונה יופיעו מעל הוידאו וששאר הוידאו לא יוסתר. כנראה שההסבר הזה קצת לא מובן, אז תסתכלו בתמונה שמצורפת. תחשבו שהתמונה זה כל ה-Form/Panel והריבוע השחור זה החלון וידאו והקווים האדומים זה התמונת bitmap שאני רוצה לצייר. כלומר במקרה הזה רואים את הקווים האדומים מעל החלון וידאו אך אין רקע לתמונה שמסתיר את החלון וידאו ולכן רואים את שניהם. האובייקט שמציג את הוידאו מממש את הממשק IVideoWindow של DirectShow. אני רואה לזה שתי פתרונות שונים: 1. הוא ליצור אובייקט כלשהו שעליו אני אצייר את הקווים עצמו יהיה שקוף (מלבד הקווים) ושהוא …
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט למדעי המחשב שנה ב'. שפות התכנות שאני יודע הן Java ( הכי חזק, כולל פרוייקט ), C++ ו C. בתיכון למדתי גם C# והזכרון שלי דיי מעומעם. לצערי יריתי לעצמי ברגל ובקורות חיים רשמתי ( אמנם כשפה אחרונה שאותה יודעים הכי מעט ) שאני גם יודע C#, הראיון אפשר לומר עבר בהצלחה אבל רוצים לבדוק את הידע שלי באופן כללי. שאלו אותי לגבי כמה אני ארגיש בנוח להיבחן ב C#, בהתחלה גימגמתי ולאחר מכן השבתי שיתנו לי יום יומיים לראות איך אני עם זה ולהחזיר תשובה. בגדול, יש לי שבועיים ( עם לחץ של מועדי ב' ומטלות של הסמסטר הקרוב ) ללמוד. הפרוייקט ב JAVA כלל ת'רדים, GUI, צד שרת, צד לקוח, מודל MVP ומודל MVC, בקיצור הייתה שם עבודה. עכשיו אני צריך קודם כל לגבות את מה שרשמתי בקורות חיים, שאני…
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
Response.Write "<TD> <form name='edit' method='post' action='infochange.asp'><input type='hidden' name='user' value='<%=rs("username")%>'></form><a href='/infochange.asp' onclick='edit.submit()'> עריכה </a> </TD>" אני מנסה שבלחיצה על עריכה, ישלח הטופס ל infochange.asp, אבל מקבל שגיאה: Error Type: שגיאת קומפילציה של Microsoft VBScript (0x800A0401) נדרש סוף משפט /getdata.asp, line 43, column 124 זו השורה ששלחתי לכם.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכ-ו-ל-ם: בזמן האחרון נתקלתי בבעיה חוזר כשאני בונה תוכניות משלי (אני דיי טירון בתחום התכנות ככה שלא מדובר בפרוייקטים רציניים של ממש). הבעיה היא שאני מאבד את עצמי בכל הנושא של נתונים/מחלקות/מבנים/שיטות וכו' שאני צריך לבנות. הבנתי שיש דבר שנקרא טבלת מעקב, ועוד כל מיני עזרים כדי לתכנן את התוכנית לפני שמתחילים לכתוב אותה בכל.. אשמח לדעת היכן ניתן למצוא דפים אלו, או עזרים ואם בכלל יש לכם עצות בנושא. יום טוב לכולם! :jump: :jump:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הגדרתי text-align: justify ל-DIV מסויים, אבל הדפדפן מסרב להציג אותו כן... Left ו-Right עובדים... אבל לא Justify. הטקסט הוא לינקים אם זה משנה. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום מהי הגרסה הכי עדכנית לjoomla ?ומאיפה ניתן להוריד? ניסיתי להוריד מהאתר של ג'ומלה אבל הם שולחים קובץ זיפ בלי הפעלת התקנה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי תוכניות בג'אוה שאני רוצה להוסיף לה לGUI חלק שמציג קוד HTML כלשהו. האם יש רכיב בסווינג שיודע לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קיבלתי תרגיל כזה בקורס שאני לומד, אשמח לעזרה. אני אפילו לא יודע איך להתחיל לענות על זה. השאלה המקורית: כתבו פונקציה שמקבלת 2 מחרוזות וסופרת כמה פעמים המחרוזת הקצרה מופיעה בתוך המחרוזת הארוכה. ותחזיר את התוצאה. תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לכתוב תוכנה פשוטה שבסך הכל תוודא שאני מחובר לאינטרנט וכדי לבדוק חיבור שולחת פינגים החוצה, אם 3 לא עברו אז מתחילה לצעוק. מצאתי לכך כל מני דוגמאות באינטרנט לדוג' String host = "127.0.0.1"; int timeOut = 3000; boolean status = InetAddress.getByName(host).isReachable(timeOut); הבעיה היא שאם אני מכניס משהו שונה מlocalhost זה תמיד יחזיר false. בהתחלה חשבתי שזה 7 והפיירוול שלו שחוסמים אותי אז התחלתי בלהוסיף את כל הבינארים של ג'אווה לתוך הפיירוול, לא עבד. כיביתי את הפיירוול, לא עבד. יצרתי ג'אר חיצוני והרצתי אותי לבד, לא עבד. פינג הרגיל של חלונות עובד (אז זה לא הראוטר), למרות שיש מצב שבחלונות הפקודה לא באמת עושה פינג (פאקט של ICMP) אלא עושה אזה משוה בTCP וא…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מישהו מכיר מדריך באינטרנט ללמידת opencv? וקיים אולי ספר גם? אבל ספר רק בעברית. תודה יואב
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
למשל אני כותב בטקסט בוקס www.hwzone.co.il זה יכניס תכתובת הזאת או שאני עושה דבר כזה www.hwzone.co.il?textbox.text רק שהתוכןTEXTBOX.TEXT יהיה מה שאני מכניס בטקסבוקס ולא TEXTBOX.TEXT
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי, באיזה מקרים calloc עלול להחזיר 0x00000000, מלבד מחסור בזכרון?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
תיקנתי את בעית הניקוד ע"י הטג <SPAN DIR=RTL> בכל הדפדפנים מראה מצויין אבל רק ב EXPLORER עדיין נשארה הבעיה של ניקוד הפוך בעברית דוגמה http://mycomp.co.il/site/footer/Program3.html תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
http://pastebin.com/T9hnaZ6S מודיע לי ב if (i==a.length[j]) שדרוש מערך אבל יש int . תוכלו להגיד לי מה הבעיה כאן ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך אתה שילמד אותי SQL בעיקר את הבסיס חיפוש והצגת נתונים מתוך רשומות ושאילתות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי בסוף נושא חדש ולא בת'רד למטה כי זה נושא חדש ואולי יהיו הרבה תגובות השאלה: לפעמים יש אתרים שכשאשר מוצאים אותם בגוגל, גוגל מציג את הטקסט שבתוכם הפוך - כאילו הם לא מקודדים היטב. "פיצה מתי" - התוצאה השלישית והרביעית מוצגות בטקסט הפוך. איזה קוד צריך להכניס לאתר כדי שגוגל יקרא את הטקסט היטב? תודה תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-