תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנת ב visual studio 2005 ב visual basic . מה שבעצם אני מנסה לעשות זה לתכנת תוכנת מסרים מידיים שעובדת רק על רשת מקומית . אז בבקשה אם מישו יכול לכתוב לי את המבנה הכללי של פונקציה שמקבלת את הטקסט ושולחת אותו למשתמש אחר דרך הרשת . תודה מראש [=
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים בתבנית ג'ומלה בסיסית אני רוצה להקים אתר תדמית חדש ויש בעייה באזור הלוגו. בצדדים של הלוגו התפתחו אוזניים כאלו מעצבנות איך מוריד אותם? הJPG יושב בתוך הHEADER שזה דיב בפני עצמו. ראו צילום מסך: http://img262.imageshack.us/f/16734821.jpg/ ראו קטע קוד CSS div#header_l{ position: relative; } div#header_r { height: 280px; text-align: left; } div#logo { position: absolute; left:20px; top: 15px; width: 1020px; height: 250px; background: url(../images/webnetInternet-big.jpg) 0 0 no-repeat; margin-left: 0 auto; } למישהו יש מושג איך מעיפים את האוזניים בצד?? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, נתנו לי תוכנית לבנות רייבוע קסם למי שלא יודע על מה מדובר אז אין טעם... קיצר ניסתי לבנות את זה ואני לא יודע 2 החוקים הראשונים עובדים אבל החוק השלישי לא טוב כאילו זה לא יורד שורה ואמרתי לו לרדת עם מישהוא מוצא תבעיה תודה.. Program Kesem_Do; Uses crt; Const n=5; Type Viper=array[1..n,1..n] of integer; Procedure Eipos(var non:viper); { Eipos Main Procedure } var i,b:integer; begin for i:=1 to n do for b:=1 to n do non[i,b]:=0; end; Procedure Kesem(var non:viper); { Kesem Main Procedure } var x,y,mone:integer; begin { Of Kesem Procedure } …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, תרגיל: כתוב פונקציה רקורסיבית לחישוב סכום איברי מערך דו-מימדי. (C#) למישהו יש מושג איך ניתן לכתוב דבר כזה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפונקציה הזאת היא נכונה? void delete(Node* n) if(!n)return 0; Node* temp temp=n free(temp) delete(n->next)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה יכול לגרום להפסקה של ריצת תוכנית בC (בכלליות). כמובן שהתוכנית עוברת את הקומפילציה בלי ארור/אזהרה...
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להבין את דוגמת הקוד הבאה ולא מצליח :-\ . מישהו יכול להסביר מה אומרות הפקודות? ׁׁ(זה פעם ראשונה שאני רואה ספריית CTIME). #include<ctime> #include<cstdlib> #include<iostream> using namespace std; int main() { int i, seed, r, first; seed = time(0); srand(seed); first = rand(); for (i = 0; i < 333333; i++) { r = rand(); if (r == first) break; } cout<< "RAND_MAX = " << RAND_MAX << endl << "seed = " << seed << endl << "first = " << first << endl << "period = " << i + 1 << endl << endl; …
-
- 3 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני מניח שזה לא הפורום הכי מתאים לשאלה הזאת, אבל בטח מסתובבים פה גם בוני אתרים. אם יש למישהו המלצה איפה אפשר לשאול את זה כך שזה כן יתאים, אני אשמח לשמוע. בקיצור, אני צריך לבנות אתר פרטי קטן ודי בסיסי. בכל החיפושים שלי אני נופל רק על חברות מסורבלות שמנסות למכור לי בזול תבניות מוכנות שלא מתאימות לי (וגם די מכוערות ושטנציות בד"כ), או למכור לי מאוד ביוקר "אתרים שתפורים על-פי צרכיי". לא מתאים לי לעבוד עם חברות כאלה. שורה תחתונה - איפה אפשר למצוא בוני אתרים פרילנסרים עם חשיבה רעננה ונקייה, שעוד לא נכנסו לראש של מפעל בוני אתרים ?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
חיפשתי פקד winform video player בtoolbox ,נכנסתי לאפשרות choose items אם לוחצים על הלחצן הימני בעכבר ולא מצאתי. האם אני אמור להוסיף reference כדי שהוא יופיע בtoolbox או לעשות משהו אחר? אם אתם מכירים פקד אחר להצגת וידאו אז ציינו בבקשה. אני משתמש בvisual studio express 2005. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי IFRAME שלתוכו אני טוענת קבצי PDF. לפעמים אין צורך שיראו את ה IFRAME אז רשמתי את הפונקציות האלה בג'אווה סקריפט. function hideIFrame(){ var divobj = document.getElementById("divframe"); divobj.style.display="none"; } function showIFrame(){ var divobj = document.getElementById("divframe"); divobj.style.display="block"; } function loseFocus(){ var divobj = document.getElementById("divframe"); if (divobj.style.display == 'block') { divobj.style.display="none"; divobj.style.display="block"; } } קבצי ה PDF מתחלפים רק כשהפעולה לא מתרחשת במקביל להצגה של הIFRAME אם אני צריכה להחליף PDF ובו זמנית להפוך את הIFRAME לנראה אז זה כבר לא…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אהלן חברים , אני התחלתי ללמוד במגמת מדעי המחשב והתחלנו ללמוד תכנות בג'אווה . הבעיה היא שאנחנו לומדים בקצב של צב ואני ממש רוצה כבר להתקדם . אני יודע כבר PHP ויש מאחוריי כבר כמה פרוייקטים די גדולים , אז יש לי איזה שהוא רקע בתכנות . אני ישמח לכל אתר / ספר שאפשר ללמוד ממנו , עם עדיפות לכמה שיותר זול. תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה טובה (קומפיילר?) לכתיבה בשפת C שהתחלתי ללמוד באוניברסיטה השנה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת שתיהיה פשוטה, יעילה, קלה לעיצוב. וכמובן שתעבוד כמו שצריך וגם כדאי שיהיה אפשר לתרגם אותה לעברית...
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הנ"ל אבל בכל זאת אני אשאל.. יש לי איחסון חינמי על האתר off.co.il רציתי שמישהו יתחבר למשתמש שלי ויכנס לאפשרות כלשהי.. חשבתי לעצמי, היה יותר קל אם היה סקריפט שהוא היה כותב בשורת הכתובות אחרי הכתובת, עם השם משתמש והסיסמא שלי. וזה היה מתחבר ישר..בלי להסביר לו איך להתחבר וכל זה.. קשה לי להסביר את זה בכתב. אני מקווה שתבינו. רציתי לעשות כזה דבר. יש לי שרת רדיו על האיחסון OFF, וכדי לראות את הפאנל שלו צריך להתחבר עם שם המשתמש של מנהל השרת. חשבתי לעשות כזה דבר. לבנות קובץ HTML עם סקריפט שיחבר אותי אוטומטית למשתמש שלי באתר OFF(אין לי בעיה שכל מי שיפתח את הקובץ יתחבר) ולאחר מכן לשים פקודה שתשלח את המשתמש לפאנל השרת פקודה לדוגמא: <meta htt…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לדוגמא : A 1 23/08/2011 2 25/08/2011 3 26/08/2011 4 31/08/2011 5 04/09/2011 משהו בסגנון: average =(a5-a4),(a4-a3),(a3-a2),(a2-a1) אבל שיקח את נתוני התאים אוטומטית לפי טור או בחירה מרובה (במקום שאני ירשום את התאים ידנית)
-
- 5 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
די דחוף: האם יש למישהוא מושג אם קים דבר כמו PictureList? אשמח לקבל קוד קיים.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
תחילה אני ארשום לכם את הקוד שרשמתי ואחרי זה אסביר שתבינו מה הבעיה... זה הקוד : string _dataString = ""; protected void Page_Load() { DataSet _ds = new DataSet(); _ds.ReadXml(Server.MapPath("Customers.xml")); DataTable _dt = new DataTable("Menu"); /* creating Columns to Ment table */ DataColumn _dc; _dc= new DataColumn("name"); _dt.Columns.Add(_dc); _dc = new DataColumn("price"); _dt.Columns.Add(_dc); _dc = new DataColumn("calories"); _dt.Columns.Add(_dc); _ds.Tables.Add(_dt); DataRow _dr = _ds.Tables["Menu"].NewRow(); _dr["name"] = "yori"; …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה לקמפל פרויקט ב-VISUAL . כשהוא בקובץ אחד עם ההצהרות והכל הוא עובד מצוין וכשאני מחלק ל-HEADRE אני מקבל הודעת שגיאה והפכתי תאינטרט בשביל תשובה ואןןןןןןןןןן error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl alias(struct avl * *,int,char * *,char unix.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl history(struct hist * *,struct hist * *,int,char unix.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl set(struct avl * *,int,char * *,char הפונקציות הן שלי וכמו שאמרתי כשהכל היה בקובץ אחד זה עבד מושלם. אני משתגעעעעעעעעעעע תודה רבה למי שיעזור ואם אפשר אני גם ישלח את זה למי שמבין שמתי אינקלוד כמו שצריך
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי לפני שנתיים 3 יח"ל במחשבים בשפת C#. לצערי המגמה נסגרה ואני נאלץ להשלים לבד את החומר. למדתי כבר את הספר הזה ואז התברר לי שזה רק היחידה הרביעית. אז שאלתי את המורה בבית ספר שלי מה אני אמור ללמוד ליחידה חמישית והוא אמר לי שאני צריך לקנות איזשהו את הספר תכנות מונחה עצמים בשפת JAVA ומשם אני אמור ללמוד כמה פרקים(הבנתי שההבדלים ביןC# ל JAVA ממש לא גדולים,ככה שזה בסדר מבחינתי) הבעיה היא שאני לא מוצא את הספר הזה או כל ספר אחר שמלמד תכנות מונחה עצמים ב-JAVA. אני אודה לכם אם תוכלו לומר לי איזה ספר אני אמור ללמוד. ואם יש את זה ב-C# זה יהיה עדיף. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. בקטע קוד שצירפתי למטה , יש לי בעיה , שלא ברור לי מה הפעולה מחזירה בצורה הרקורסיבית. למשל אם ניקח את העץ הזה: אז הוא בודק שהצומת הראשונה מפנה למשהו , ואז עושה אותו פעולה על החלק השמאלי ועל החלק הימיני של העץ וכו'.. הבעיה שאם לדוגמא בעץ הוא התחיל ב-8 ואז -3 ואז 8 , עכשיו בחזור מה הוא מחזיר בדיוק? 0 ואז מה? מן הסתם שהוא מחזיר 1 בכל פעם אבל לא הבנתי למה ואיך... תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין בנושא של המקורות בנעוץ מדריכים לפייתון ואני רוצה להתחיל ללמוד פייתון. בגלל שאין אופציות טובות בעברית אז אני מעדיף אנגלית אבל סרטון באנגלית, אין לי סבלנות לקרוא. מחפש מדריך שמבוסס סרטונים שהוא ברור ומלמד עד רמה טובה ולא רק את הבסיס. אגב נתקלתי בקורס הזה: https://www.udacity.com/course/ud036 מה דעתכם? מישהו שמכיר את השפה יכול לעבור על מה שמלדתם שם ולהגיד את דעתו? תודה רבה !
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי עיצוב מוכן לוורדפרס, לא משהו מורכב, עומד בתקן w3. אני רואה אותו מצויין בפיירפוקס, בכרום, באקספלורר 8 אבל באקספלורר 9 הכל מבולגן. מה השתנה באקספלורר 9? איך אני יכול להתאים את העיצוב אליו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש במחשבי מאק אפליקציה לכתיבת קוד ב#c? או שחייבים להתקין ווינדווס?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, כאשר אני מנסה להשתמש בפקודה הנ"ל אני מקבל eror האומר כי הקומפיילר לא מזהה את הפקודה. ניסיתי להשתמש בפקודה fflush(stdin)a (לא להתייחס ל-a) והיא אכן עובדת. האם יש הבדל כלשהו בין הפקודות? האם ה-flushall לא מתאימה לתקן מסוים או לא חוקית בשפה? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-