עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by eyaler,

i am using DDE to export data from c to excel the export is in trouble if excel has an already open dialog box (e.g. "save as") i tried to use "HIDE.DIALOG(TRUE)" to close the dialog, as referenced in XLMACR8, but this doesn't seem to work. any help on closing the dialog or alternative approaches (within DDE) will be appreciated

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by b-a,

האם ניתן לסגור תוכנית שרצה (לא התוכנית עצמה) דרך התוכנה שלי ? ז"א לסגור יישום כמו בתפריט CTRL + ALT+ DEL תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי בחברה שלנו לעשות משהו נחמד לילדים בפריפריה ובנינו פיילוט קטן לסדנא שתעזור להם להתחיל לפתח תוכנה, עם משחקי 2D כמובן כל הפרטים וההרשמה באתר הזה -> gamedev.vitalipe.net. וגם יש על זה גם דיון קצר פה: http://whatsup.co.il/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=60597 בגדול אנחנו סוגרים את ההרשמה ב 12, פרסמתי פה קצת מאוחר כי לא הייתי פעיל בפורום הזה די הרבה זמן... אז שכחתי בכל מקרה יש לנו עוד 2 מקומות, ובמידת הצורך נשקול להרחיב קצת את קבוצת הלימוד... אז כל מי שזה מדבר אליו, מוזמן להרשם. אם יש שאלות, המייל שלי מופיע באתר ההרשמה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by HeaT-SinK,

האתר X יהיה בנוי HTML והקודים היחידים שיהיו שם: 1. CSS 2. קצת JS (פשוט, רק שתהיה תחלופה יפה לגלריית תמונות) 3. קוד גוגל אנליטיקס 4. תוכן רלוונטי לאתר מה העימוד ה"נכון" ביותר בשביל קריאה מהירה, קידום נכון בגוגל וכו' CSS JS תוכן ואנליטיקס בסוף?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. שלום אני מחפש דרך לבחור קבוצה נניח 10 מספרים בטווח 0-50 בצורה רנדומלית ושכל בחירה תהיה ייחודית, בשיטה הבסיסית יש כפילויות.. Random random = new Random(); random.Next(0, 50); והשפה כמובן C# תודה

• 5 תגובות
    • 13.2k צפיות
  6. Started by Noririco,

מישהו יכול פעם אחת להסביר לי איך להשתמש בזקיף ? שאני צריך לקבל מהמשתמש סדרת מספרים עד זקיף כלשהו ? איך זה נראה בקוד ???

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Pum,

להגדיר בתכנית: const int LEN1 = 6, LEN2 = 4 ; int pool[LEN1] ;קראו נתונים לתוך המערך (כל נתון יופיע פעם אחת) לכתוב את הפונקציה: void print_series(int arr[]) ; על הפונקציה לייצר ולהדפיס את כל הסדרות באורך LEN2 המורכבות מערכים הקיימים במערך arr, באופן שכל סדרה תהיה מונוטונית לא יורדת (כלומר אם האיבר מספר i בסדרה ערכו x, אזי האיבר מספר i+1 יהיה גדול או שווה מ- x). ערך עשוי להופיע בסדרה פעמיים (למרות שבמערך הוא מופיע פעם יחידה). לדוגמה: אם המערך המועבר לפונקציה כולל את הערכים {5, 3, 2, 7}, (כלומר ערכו של LEN1 הוא ארבע) וערכו של LEN2 הוא 3, אזי הפלט יכלול את הסדרות: {5,5,5}, {5,5,7}, {5,7,7}, {3,3,3}, {3,3,5}, {3,3,7} ,{3,5,5}, {3,5,7} ועוד רבות אחרות. הפלט לא יכלול סדר…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by דוטנט,

"מושג ברגע" היא סדרת סרטונים על מושגים בדוטנט. הפרק השלישי בסדרה - Explicit Implementation: http://youtu.be/xkhvGTKq5cw מהו Explicit Implementation ובמה הוא שונה מ- Implicit Implementation. הערות ותוספות לסרטון - בבלוג דוטנט ושות': http://lidotnet.blogspot.co.il/ סרטונים נוספים בערוץ ביוטיוב: http://www.youtube.com/user/lidotnet

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Styx,

התוכנית אמורה לחשב את המספר ה Nי בסדרת פיבונאצ'י ואת הסכום של כל המיספרים עד הערך ה Nי משהו לא מסתדר שם #include <stdio.h> #include <conio.h> int fib (int n); // 1st func int fib_sum (int r); //2nd func int main () { int num; printf("enter an intger (fib number)\n"); scanf("%d", &num); printf("%d\n", fib (num)); printf("%d\n", fib_sum (num)); getch(); return 0; } int fib (int n) // 1st func. definition { int first=0, second=1, last; int i=3; while (i<=n) { last = first + second; first = second; second=last; i++; } return last; } int fib_sum (int r) //2nd func { …

• 13 תגובות
    • 11k צפיות
  10. Started by djzander,

מישהו יכול להראות לי איך אני מכין את סידרת פיבוצני בלולאה . ???

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by raiman1,

לא כ"כ הבנתי מה זה סוג ערך ומה זה סוג ייחוס... אני אודה לכם אם תסבירו לי מה זה ומה ההבדל ביניהם.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by arielman22,

אהלן קיבלנו משימה לכתוב מחשבון מדעי אני מסתדר עם כל הפונקציות אבל לא מצליח להבין איך לתכנת את הסוגריים, לדוגמא: (3+2(5*4))*2 לצורך הענין התוצאה אמורה לצאת 86 אני אשמח לעצות והכוונה איך עושים זאת

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by matteo,

שלום לכולם אני בטוח במאה אחוס שיש סוקטים ב C++ מישהו יכול לספר לי על זה לא מצאתי חומר על זה אני עובד עם המהדר devc++\ תודה

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  14. Started by matteo,

אוקיי אז ככה בניתי תוכנת צ'אט בפרל שיש בה קליינט וסרבר עכשיו אני רוצה שגם הסרבר יוכל לשלוח הודעות לקליינט וכך ההפך שהקליינט יוכל לקבל הודעות מהסרבר בשביל זה צריך לפתוח בכל אחד מהתוכניות 2 סוגי סוקטים 1 מאזין ואחד ששולח אבל איך? בפרל בבקשה הרי הקליינט עסוק בלקבל הודעה מהמשתמש ולשלוח אותה אז איך הוא יכול במקביל לקבל הודעות?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  15. שלום לכולם! אני חייב סטודנט למדעי המחשב שמבין בנושא רשתות נוירונים/עצביות. תגמול כספי למעוניינים!!!

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  16. אני סטודנט לקולנוע, שמתחיל קמפיין ביחד עם 'פעולה ירוקה' בת"א נגד פרסום במרחב הציבורי. אם אלה שלטי החוצות בגודל של בניין רב קומות, טלוויזיות הענק ועוד. אני רוצה להרים אתר פשוט, שגולשים יוכלו להכניס פרטים כמו שם, ת"ז ואימייל כדי לחתום על עצומה שדורשת הסרה של כל הפרסומות במרחב הציבורי. עם העצומה אנחנו ניגש לראש העיר, ונצרף אותה להצעת חוק. אני אצלם את הקמפיין והעוזרים לו. אודה לכל עזרה אפשרית. אם יש מתנדב שמרגיש כמוני וכמו רבים אחרים לגבי פרסום, ויכול לעזור בתכנות, שיפנה אלי ל- yuval.shor@gmail.com או ב: 054-2096757

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  17. Started by SweeT_EviL,

היי, מוחזרת לי השגיאה הבאה Error 1 error C2065: 'maxGrade' : undeclared identifier כאשר הקוד הוא: .h class Student{ private: static int maxGrade; public: Student() {} static int getMaxGrade(); }; .cpp #include "Student.h" static int getMaxGrade() { return maxGrade; } ניסיתי להוסיף Student לפני הmaxGrade או לפני השם של הפונקציה אבל זה מחזיר לי שגיאה.. מה הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  18. Started by MasterDK,

שלום יש לי שאלה. קודם כל אני מודע לעובדה שמחולל מספרים רנדומליים לא באמת רנדומלי ויש תנאים (נראה לי מספיק סט התחלתי של מספרים) בשביל לדעת מה יהיה המספר הבא. אני תוהה בהינתן סט כזה האם ניתן על פי הסט לקבוע מה יהיה המספר הבא? אשמח אם תפנו אותי לכל מיני רפרנסים שאפשר לקרוא בהם על הנושא הזה ובכללי איך עובד מחולל מספרים רנדומליים. תודה רבה מראש ושבת שלום!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by gkman,

שלום לכולם. אני מנסה לעשות סטייל כללי לקישורים (צבע קישור לא לחוץ- עכבר מעל- קישור שנלחץ) מקובץ CSS נפרד. כדי שאני לא יצטרך להוסיף בכל קישור class (אני יודע איך לעשות את זה בתוך דף HTML עצמו אבל משום מה זה לא עובד לי מקובץ CSS) חוץ מזה אני מנסה לבנות class לטבלה שגם קובעת את הערכים לשורות ולתאים של הטבלה כך שאני לא צריך לכתוב לכל תא class="" זה לא הולך לי- כבר הרבה זמן לא עסקתי בעסק הזה- אני אני מסתבך עם זה שוב. תודה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  20. Started by PipOd,

שלום, אני כרגע בונה פרויקט 5 יחידות בC# ואני צריך לסובב בו תמונה על פי זווית כלשהיא, ביחס למרכז. חיפשתי די הרבה אבל אינני מצליח למצוא פעולה פשוטה שעושה את זה כמו שצריך. אנא הפנו אותי לפעולה כזאת או אם אפשר הציעו לי רעיון כיצד אני יכול לעשות זאת , ניסיתי בעצמי אבל משום מה זה לא יוצא טוב. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by MrAlex,

היי אני מחפש איזה ספר או משהו,שיוכל ללמד אותי מאפס ולעומק את הנושא הזה של הסיבוכיות. החומרים שמצאתי בגוגל או שהם מתקדמים מדי או שהם בסיסיים אבל לא מסבירים טוב את הנושא. תודה רבה לעוזרים עריכה: אגב איך קוראים לתחום הזה ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by nadav245,

S=0; for(i=1;i<=n;i++) for(j=1;j<=n;j++) for(k=1;k<=j;k++) S++; 1. O(n^3) 2. O(n^2) 3. O(n^2 * logn) 4. O(n) S משפט פשוט קבוע. תשובה 1 נכון?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by wtcher,

שלום, אני צריך לבנות בשפת C תוכנית עם סיבוכיות זמן O(n+k) מה האפשרויות? לולאה מקסימלית של n ועוד k? אם אני עושה לולאה מקוננת n*k , האם זה מסדר גודל הנדרש? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by booraz2012,

יש לי שאלה בסיבוכות והיית רוצה לדעת אם פתרתי אותה נכון נתונה השיטה הבאה: public static boolean what (int [] a, int [] b) { if (a.length != b.length) return false; for (int i= 0; i<a.length; i++) for (int j=0; j<b.length; j++) if (b[j] < a[i]) return false; return true; } א' בהנחה שהמערכים מלאים במספרים שלמים מה מבצעת השיטה ב מה סיבוכית זמן הריצה ומהי סיבוכיות המקום של השיטה, הסבירו ג' כיתבו את השיטה מחדש שתבצע את מה שביצעה ב-א' בסיבוכות זמן ריצה קטנה יתר התשובות שלי: א' השיטה מחפשת האם ישנו מספר במערך b שהוא קטן יותר ממספר במערך a ב' סיבוכיות של n בריבוע כיוון שעל כל איבר במערך a אנחנו עוברים של כל מערך b - הם זוהי סיבוכית הזמן, המקום או שניהם יחד ? ג' אני הי…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום, נתון לי מספר בינארי, חוץ מ - O(n) ובעצם לעבור אחד אחד ולצבור, האם יש רעיון לפתרון בסיבוכיות נמוכה יותר, למשל O(logn)? (למי שלא הבין, נתון לי 101 ואני צריך להחזיר 2) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 8.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים