עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by yfital,

היי, אני עובד בעבודה על VS6 ב-MFC, עד לא מזמן השתמשתי ב-BOUNDSCHECKER המעולה, אבל הוא מסרב לעבוד עם כמה מהקבצים שלי ופשוט נתקע ( יאי ). בקיצור, מישהו מכיר תוכנה חמודה ( חינמית או לא ) למציאת LEAKS? אני אשמח אם זה יהיה גם ל-GDI וכו'. תודה

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  2. אני עושה אתר אינטרנט - מערכת מידע אישית של סטודנטים(מערכת שעות, לוח מבחנים וכ"ו) כפרוייקט גמר וישנן מספר שאלות שלא מצאתי תשובות עליהן 1) ברצוני לעשות דף חיפוש של כל הסטודנטים שנמצאים ONLINE , עכשיו עשיתי טבלה חדשה שיש בה 3 שדות כינוי, שעת הרשמה, שעת סיום עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע מתי הסטודנט מסיים לגלוש באתר כשהוא סוגר את הדפדפן(ע"י X של החלון) 2) איך אני יודע מתי נעשה רענון לדף? האם יש איזשהו ארוע או תנאי ואם כן אז מהו?(יעזור לי גם בJAVASCRIPT) 3) איך אני יכול לבטל את הכפתורים של BACK וFORWARD של הדפדפן? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  3. היי. אני בונה תוכנה שמורידה קבצים מסוימים, ואני מתכנן לעשות אפשרות בחירת mirrors להורדות. השאלה שלי, אם לתת לבנאדם לבחור את השרת המועדף, או ש"להמליץ" לו או לתת לתוכנה לבחור במקומו. חשבתי לעשות ping לכל אחד מהשרתים, וזה שמחזיר את הכי נמוך - ייבחר. אבל האם זה באמת יעבוד? כלומר, האם פינג נמוך ביותר תמיד יתן קצב הורדה מהיר יותר משאר הקישורים?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  4. Started by bdoron,

אני מתחיל לבנות אתר בasp.net שיהיה למעשה אחד מהאתרים של התיק עבודות שלי, עד עכשיו מצאתי כל מיני שרתים חינמים, הבעיה היא שהשרתים שם זזים נורא לאט, ועד שהאתר עולה זה מליון שנה אני מחפש שרת iis מהיר יחסית עד 200 מגה משהו כזה במחיר סביר... אשמח לקישורים לאתרי hosting , כאלה שיש לאנשים פה ניסיון ומרוצים מהביצועים

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  5. Started by gshhar,

התחלתי ללמוד לאחרונה מסלול של תיכנות (MCPD) ויש לי שאלה קטנה, בעיקרון בשיעורים הראשונים עדיין לא התחלנו לתכנת ממש על המחשב אלא יותר תרשימי זרימה על הנייר, באחת השאלות נתקלתי במשהו שאין לי רעיון איך לפתור, אחד התרגילים היו לקלוט מספר ולהדפיס מאיזה ספרות הוא מורכב למשל אם אני קולט את המספר 123 אז אני אמור לקבל 1,2,3. הבעיה שלי היא שאני בתרגיל מקבל את הסדר הפוך למשל 3,2,1 איך אני יכול להפוך את זה בכילים שעומדים לרשותי כרגע ? (לולאת IF) תודה.

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  6. אני מנסה לגרום לתוכנה שלי הוריד קובץ מהאינטרנט מכתובת מסויימת, אני עובד ב VB.Net 2005 הבעיה היא שעלי להוריד את הקובץ בצורה מיוחדת, בעזרת קוקיס בצורה לא גלויה. הצלחתי להוריד את הקובץ בקוד Html אני אתן פה דוגמא: ניתן לשלוח נתונים לדף אחר בשתי שיטות שונות. א. בשיטת GET ב.בשיטת POST לדוגמה , אם רוצים להעלות את הדף בשם peula1.htm בשיטת GET אז יש לכתוב את התג באופן הבא: form action="peula1.htm" method="get" בשיטת GET המשתנים נשלחים בגלוי בצמוד לכתובת הדף. ואילו בשיטת POST המשתנים נשלחים בעזרת קוקיס בצורה לא גלויה. למישהו יש מושג איך למשוך קובץ מהרשת בשיטת Post ב vb.net? תודה

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  7. Started by eliom,

אני מבין את כל הקוד הזה.אבל לא הבנתי מה אומר Console.WriteLine("The sum is: {0}", sum); שמה אומר ה-0 ו-sum? בקוד הזה? [B]using[/B] System; [B]class[/B] CalculateSum { [B]static void[/B] Main() { [B]int [/B]num1; [B]int [/B]num2; [B]int[/B] sum; Console.Write("Insert first number Please: "); num1 = [B]int[/B].Parse(Console.ReadLine()); Console.Write("Insert second number Please: "); num2 = [B]int[/B].Parse(Console.ReadLine()); sum = num1 + num2; Console.WriteLine("The sum is: {0}", sum); } }

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  8. אני מחפש שרת איחסון חזק מאוד ומהיר לאיחסון חנות וירטואלית מבוסס מגנטו ... לא משנה לי המחיר! היקר שיהיה ממש פצצה!! כנ"ל : אני מחפש מומחה למג'נטו שיכול לפתח לי אותו ברמה גבוהה לפי דרישותי + מעוניין לילמוד להשתמש הכי אפקטיבי שאפשר במערכת + מחפש מעצב ומתכנת שיכול לבנות לי עיצוב . בתודה ***הפורום הוא לא מקום לפרסום של העסק שלך*** יצירת קשר : slava@mycomp.co.il

9. אני כבר מלא זמן מחפש אלגוריתם או לוגיקה של אינטליגנציה מלאכותית של המחשב במשחק דמקה. אני מקווה שהבנתם את הכוונה אם לא אז תשאירו הודעה ואני יסביר יותר טוב. אללה חבר'ה מי שמוצא תותח.

10. Started by galgul,

שלום. ברשותי WINDOWS 7 BETA עם IIS7 מותקן. כאשר אני נכנס לאתר מסויים, הוא נותן שגיאה. הקבצים נמצאים במקום הנכון. תמונה: http://img7.imageshack.us/my.php?image=23223084.png תודה, גל.

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  11. שלום יש לי קוד PHP שרץ כמו שצריך כאשר אני מריץ אותו באתר שיש לי ב hostgator.com ניסיתי להתקין XAMPP ולהריץ את הקוד על המחשב שלי וקיבלתי את השגיאות הבאות : Fatal error: Cannot redeclare class File in C:\xampp\php\PEAR\File.php on line 92 כשאני מוריד את ה require למחלקה File שאני כתבתי אני מקבל את השגיאות הבאות : Strict Standards: Non-static method PEAR::registerShutdownFunc() should not be called statically in C:\xampp\php\PEAR\File.php on line 541 Text Input Fatal error: Call to undefined method Image::AddToForm() in C:\xampp\htdocs\infograph\Classes\Abstract\AbstractInfoGraph.php on line 77 Strict Standards: Non-static method PEAR::getStaticProperty() s…

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  12. Started by danik,

שלום לכולם.... אני בונה את האתר של מועדון פג'ו סיטרואן ספורט בישראל... (לקידום הספורט המוטורי בישראל) האתר יהיה אינטרקטיוי ומעניין.... אני כבר בניתי דיי הרבה באתר... אבל עדיין יש עוד הרבה עבודה.. אז אני צריך את עזרתכם אם יש פה אנשים שיודעים את השפות הבאות: PHP ASP JAVA HTML FLASH ויכולים לעזור נא ליצור איתי קשר ICQ:106525052 תודה מראש לכל העוזרים....

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  13. Started by Sharonk1,

זוהי תוכנה שכתבתי, המאפשרת לטעון קובץ וידאו ולשמור מקטע מסוים ממנו לרצף של תמונות jpg

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by xyossix6,

יש לי קובץ שבו יש שני תווים 0 ו-1 אני אמור להדפיס למסמך חדש כמה רצף של 0=יש בשורה וכן כמה 1=יש בשורה לדוגמא : 0000011111001101 פלט צריך להיות:5-5-2-2-1-1 גודל שורה עד 100 תווים

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  15. באתר לימוד שלהם יש כבר גרסה 3.3. http://docs.python.org/3.3/ תודה.

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  16. Started by mystic,

למדתי בערך איך לעשות NAVIGATION BAR . השאלה שלי היא נגיד והבר מאונך (לדוגמא צמוד לצד שמאל של החלון). נתקלתי בבעיה כשרציתי לעשות שכאשר אני מסמן קישור מסוים הוא נפתח לעוד כמה, אני יודע לעשות את זה אבל בגלל שהבר מאונך הם נפתחים על קישורים אחרים..איך אני עושה שהבר שנוצר כאשר אני מסמן עם העכבר את אחד הקישורים יהיה ליד הבר המקורי אבל הקישורים בו ילכו במאונך ולא במאוזן? מקווה שתצליחו להבין ולעזור, תודה

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  17. Started by BAR_PC,

הסתדרתי תודה וסליחה

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  18. Started by ironman405,

היי , אני עובד עם SQL Express ונתקלתי בERROR הבא כשניסיתי לעבוד במעבדה אחרת ששם מותקן SQL SERVER 2005 האם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזו.

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  19. אני מנסה לקרוא קובץ טקסט: static void Main(string[] args) { int counter = 0; string line; string links = @"‪D:\links.txt"; // Read the file and display it line by line. System.IO.StreamReader file = new System.IO.StreamReader(links); while ((line = file.ReadLine()) != null) { Console.WriteLine(line); counter++; } file.Close(); // Suspend the screen. Console.ReadLine(); } ומקבל את השגיאה הבאה: An unhandled exception of type 'System.NotSupportedException' occurred in mscorlib.dll Additional information: The given path's format is not supported. מצאתי דיון דומה עם פתרון פה: htt…

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  20. קראתי איך מעבירים מידע בין דפי asp.net ועשיתי ניסוי, יצרתי אובייקט בשם user שמכיל בפנים כל מיני שדות מסוג string לאחר מכן בדף הsource רשמתי את הפרופרטי הבא: public User CurrentUser { get { return u; } } ובדף המטרה ( הדף שברגע הresponse אני רוצה לעבור אליו) הבנתי שאני צריך להוסיף בדף הaspx שורת קוד הזאת : <%@ PreviousPageType VirtualPath="~/home.aspx" %> ובנוסף בדף הcs של אותו דף מטרה הוספתי את הקוד הבא: User s; protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { s = new User(); s = PreviousPage.CurrentUser; Label1.Text = s.Country; } השגיאה שאני מקבל היא : [h=2]O…

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Started by ofersto,

רציתי לעשות תוכנה שתהיה בכמה מחשבים ותסתנכרן ביניהם דרך האינטרנט. אמרו לי שצריך להשתמש ב winsock. מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בזה? תודה מראש.

22. Started by idofr,

היי, מכיוון שאני לא חזק מידי פעם MYSQL אני צריך עזרה עםquery מסוים. מה שיש לי זה טבלה שאחד השדות בה ניקרא groupId. אם יש קבוצה בערך יהיה הID של הקבוצה (בטבלה אחרת כמובן) אם אין בקבוצה הערך יהיה 0. מה שאני רוצה לעשות זה Select לכל הטבלה, אבל שיתן לי קצת תוצאות שהGroupId שלהן הוא או 0 או distinct שם הטבלה הוא share_log תודה

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  23. Started by Stellar,

אני רוצה ללמוד JAVA - יש לי איזשהי זיקה כי אני יודע HTML וקצת PHP.. אבל אני יודע שזאת שפה מאוד שונה. מישהו יכול להמליץ לי על קורס זול וטוב או דרך אחרת ללמוד את השפה מהבסיס ממש?? קניתי ספר אבל נראה לי שהוא קצת מיושן..

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  24. כשאני כותב javascript בדפי HTML ומריץ אותם באקספלורר - האספלורר רוצה שהמשתמש מתריע על כך שקיים סקריפט בדף ומבקש מהמשתמש לאשר את ההפעלה שלו... זה לא קורה בכל אתר שמתמש בגאווה סקריפט... יכול להיות שיש להם מנגנון הזדהות/אבטחה כל שהוא? מישהו יודע איך לכתוב javascript כך שאקספלורר לא יתריע עליו...?

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  25. יש לי את הקוד הבא: מחלקת HtmlElement: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.Threading.Tasks; namespace p2 { public class HtmlElement { public string id { get; set; } public string name { get; set; } public List<string> attributes { get; set; } public List<string> classes { get; set; } public string innerHtml { get; set; } public HtmlElement parent { get; set; } public List<HtmlElement> children { get; set; } public HtmlElement() { attributes = new List<string>(); classes = new List&…

דיונים חדשים בפורומים