עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by TGA,

היי, השאלה היא: הוספת/מחיקת טיסן חדש לקובץ מאגר הטיסנים המטופלים במוסך כולל כל פרטיו. לכל טיסן יש לקלוט את הנתונים הבאים: 1. דגם הטיסן – מחרוזת בגודל 20 תווים. 2. משקל הטיסן – מספר ממשי. 3. מספר ימי טיפול בחודש – מספר שלם. 4. מספר שעות המנוע שיש לטיסן – מספר שלם. (זה מבנים). אפשר להניח שישנו קובץ שבוא כבר מוכלים הנתונים וכל הטיסנים גם מוכלים במבנה לאחר הקצאה דינמית. מאחר והוספה זה שטויות, השאלה האמיתית שלי היא מחיקה: 1) איך מוחקים נתון מקובץ?, האם יש דרך אחרת מאשר לעביר לקובץ TEMP (נגיד). 2) במידה ואני מוחק מקובץ אזי גם המבנה צריך להצטמצם, איך עושים את זה?, האם פשוט לעשות מערך שישמור את כל האינדקסים שאותם כביכול מחקתי? ונגיד ואחר כך אני מבקש את הטיסן בעל המשקל המירבי אז ה…

2. Started by galgul,

שלום. ברשותי WINDOWS 7 BETA עם IIS7 מותקן. כאשר אני נכנס לאתר מסויים, הוא נותן שגיאה. הקבצים נמצאים במקום הנכון. תמונה: http://img7.imageshack.us/my.php?image=23223084.png תודה, גל.

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  3. Started by pain_killer12,

שלום חבר'ה, אני צריך לכתוב תכנית שקולטת 2 סטים של מספרי ת.ז, גובה ומשקל ומציגה אותם כמו בקובץ התמונה שהעליתי. התמונה שהעליתי היא הפלט עבור הקלט הבא: 3058712 1.706 78.858 123456789 0.743 10.2 זה הקוד שכתבתי, קצת מסובך ולא יפה, אבל זה מה שהצלחתי לעשות. בכל מקרה, הבעיה היחידה שיש בו היא שכשאשר אני מנסה להציג את id2/10 מוצג מספר לא ידוע שלילי וארוך. [left]#include <stdio.h> int main() { unsigned long int id1; unsigned long int id2; float height1, height2, weight1, weight2; scanf("%d %f %f",&id1,&height1,&weight1); scanf("%d %f %f",&id2,&height2,&weight2); printf("--\t----------\t-----\t------\n"); printf(" %d\t%8.8d-%d\t%-4.2f\t %5.2…

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  4. שלום, אני רוצה שאיזה מכתנת תותח, יכתוב לי תוכנה קצרה, באמת, ושיגיד לי באיזה שפה הוא כתב אותה, ואם הוא יכול להסביר לי את הצעדים שהוא עשה. התוכנה עושה דבר פשוט, אני נותן לה PATH זאת אומרת תקייה. לדוגמא: c:\windows התוכנה תחזיר פלט, או תשים בקבוץ, את רשימת כל התקיות בתקייה ואת הגודל שלהם. תודה לכולם.

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  5. Started by Lior4543,

1. אני רוצה להתחיל ללמוד JAVA מתוך ספר.. אתם יכולים להמליץ לי על ספר ממש טוב? עם הסברים טובים, ודוגמאות. 2. האם אני צריך לדעת שפות נוספות, או דברים נוספים לפני שאני מתחיל ללמוד JAVA?

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  6. Started by gshhar,

יש לי את הטבלה הבאה שאני מקבל אותה כסטרינג: =================================================================== IP Addresses value rate percent ------------------------------------------------------------------- 193.27.93.1 378 0.023606 88.73% 79.178.49.128 425 0.026541 99.77% 188.17.175.201 1 0.000062 0.23% 82.80.114.43 1 0.000062 0.23% 79.0.11.54 1 0.000062 0.23% 68.164.215.248 3 0.000187 0.70% 124.120.70.188 1 0.000062 0.23% 202.115.192.149 1 0.000062 0.23% 192.115.187.185 38 0.002373 8.92% 94.68.133.131 2 0.000125…

7. Started by idofr,

היי, מכיוון שאני לא חזק מידי פעם MYSQL אני צריך עזרה עםquery מסוים. מה שיש לי זה טבלה שאחד השדות בה ניקרא groupId. אם יש קבוצה בערך יהיה הID של הקבוצה (בטבלה אחרת כמובן) אם אין בקבוצה הערך יהיה 0. מה שאני רוצה לעשות זה Select לכל הטבלה, אבל שיתן לי קצת תוצאות שהGroupId שלהן הוא או 0 או distinct שם הטבלה הוא share_log תודה

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  8. Started by gshhar,

התחלתי ללמוד לאחרונה מסלול של תיכנות (MCPD) ויש לי שאלה קטנה, בעיקרון בשיעורים הראשונים עדיין לא התחלנו לתכנת ממש על המחשב אלא יותר תרשימי זרימה על הנייר, באחת השאלות נתקלתי במשהו שאין לי רעיון איך לפתור, אחד התרגילים היו לקלוט מספר ולהדפיס מאיזה ספרות הוא מורכב למשל אם אני קולט את המספר 123 אז אני אמור לקבל 1,2,3. הבעיה שלי היא שאני בתרגיל מקבל את הסדר הפוך למשל 3,2,1 איך אני יכול להפוך את זה בכילים שעומדים לרשותי כרגע ? (לולאת IF) תודה.

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  9. או בגדול באיזה שפות משתמשים בדרך כלל ברוב התוכנות הרציניות ?

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by BAR_PC,

הסתדרתי תודה וסליחה

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  11. Started by yfital,

היי, אני עובד בעבודה על VS6 ב-MFC, עד לא מזמן השתמשתי ב-BOUNDSCHECKER המעולה, אבל הוא מסרב לעבוד עם כמה מהקבצים שלי ופשוט נתקע ( יאי ). בקיצור, מישהו מכיר תוכנה חמודה ( חינמית או לא ) למציאת LEAKS? אני אשמח אם זה יהיה גם ל-GDI וכו'. תודה

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  12. Started by eliom,

אני מבין את כל הקוד הזה.אבל לא הבנתי מה אומר Console.WriteLine("The sum is: {0}", sum); שמה אומר ה-0 ו-sum? בקוד הזה? [B]using[/B] System; [B]class[/B] CalculateSum { [B]static void[/B] Main() { [B]int [/B]num1; [B]int [/B]num2; [B]int[/B] sum; Console.Write("Insert first number Please: "); num1 = [B]int[/B].Parse(Console.ReadLine()); Console.Write("Insert second number Please: "); num2 = [B]int[/B].Parse(Console.ReadLine()); sum = num1 + num2; Console.WriteLine("The sum is: {0}", sum); } }

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  13. Started by orlupo,

האם אני יכול לשלוח נתונים מטופס html לקובץ PHP, אך שיפתח בחלון? בתודה מראש

14. Started by Access Denied,

איך ניתן לבצע החלפת תוכן של מחרוזות בפונקציה? נניח שיש לי רשימה שמכילה מחרוזות, ואני שולח אותה לפונקציה אחרת כדי שתשנה חלק מהמחרוזות לפי התוכן שלהן. לא ראיתי שיש השפעה על תוכן הרשימה בפונקציה הקוראת לפונקציה הזו בשום דרך.

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  15. זה תרגיל שנתנו לי בספר שאני לומד איתו java script. זה תרגיל שבמקרה של שגיאות בטופס הוא עושה alert ואומר לי מה הבעיה. הנה התחביר: <html dir="rtl"> <head> <link rel="stylesheet" href="izuv.css" type="text/css" /> <title>club</title> <script> var formErrors; function checkEmpty() { var name ; name = window.document.seinfeldForm.name.value ; if (name.length > 0) { return true ; } else { formErrors += 'שם ריק' + '\n' ; return false ; } } function checkEmail() { var eMail ; eMail = window.document.seinfeldForm.eMail.value ; if (eMail.length > 0) { if((eMail.indexOf('@')>0) &&a…

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  16. שלום, אני מחפש מדריך טוב (עדיף בעברית..) לג'אבה ומדריך\מאמר שמסביר את כל העניין של מהו תכנות מונחה עצמים תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  17. Started by danik,

שלום לכולם.... אני בונה את האתר של מועדון פג'ו סיטרואן ספורט בישראל... (לקידום הספורט המוטורי בישראל) האתר יהיה אינטרקטיוי ומעניין.... אני כבר בניתי דיי הרבה באתר... אבל עדיין יש עוד הרבה עבודה.. אז אני צריך את עזרתכם אם יש פה אנשים שיודעים את השפות הבאות: PHP ASP JAVA HTML FLASH ויכולים לעזור נא ליצור איתי קשר ICQ:106525052 תודה מראש לכל העוזרים....

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  18. שלום, ברצוני לפתוח בלוג חדשות רכב וקידום הספורט המוטורי בארץ ישראל. נכון, חלום מוזר כך יחשבו חלק מהאנשים.. הבעיה היחידה שעומדת בפתח היא תבנית לאתר bloger , שלתוכה אכניס את חדשות הרכב ומודעות הפירסום למיניהם ובכך אני צריך את עזרתכם. יש אתר בשפה האנגלית שעוסק בתחום ובדיוק כך אני רוצה שהבלוג שלי יראה. אני מעוניין לקחת את תבנית הבלוג שלו ולערוך בה שינויים גרפיים קלים על מנת להקים את הבלוג הישראל לנושא הזה לינק לבלוג: http://carscoop.blogspot.com/ כיצד אוכל להשיג את תבנית הבלוג הזה ? תודה רבה לכל העוזרים !

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  19. Started by Lidor2000,

אוקיי אז בניתי שלוש מחלקות כאשר כל אחת יורשת מהשניה כלי רכב-מכונית-מכונית ספורט משום מה כשאני בא לפנות למחלקה העליונה ביותר מהמחלקה הנמוכה ביותר ע"י super.super.toString() הוא נותן לי שגיאה...למישהו יש מושג? public class sportcar extends car { private double engineVolume; public sportcar(double engineVolume,double maxVelocity,String model){ super(model, maxVelocity); this.engineVolume=engineVolume; } public String toString() { return super.super.toString(); } public double getEngineVolume() { return engineVolume; } }

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  20. Started by bigmaind,

שלום אני מתלבט איזה שפות כדאי ללמוד. בתחום המחשבים- vb+diretx php asp c שפה אחת אני רוצה ללמוד בחופש. אודה למי שיעזור בבחירה. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  21. Started by Stellar,

אני רוצה ללמוד JAVA - יש לי איזשהי זיקה כי אני יודע HTML וקצת PHP.. אבל אני יודע שזאת שפה מאוד שונה. מישהו יכול להמליץ לי על קורס זול וטוב או דרך אחרת ללמוד את השפה מהבסיס ממש?? קניתי ספר אבל נראה לי שהוא קצת מיושן..

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

שלום, אני משתמש ב Global.asa ויצרתי בו Session כלשהו שאני רוצה שהוא ישמש כמשתנה גלובלי. איך אני משנה את הערך שלו כאשר אני לוחץ על קישור ? ניסיתי לעשות: <a href="משהו" onclick="<%=Session("Stam")="Mashoo"%>">lala</a> וזה לא מצליח.

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  23. Started by amirxbox,

שלום חברה, יש לי עיברית בCMD ואני גם יכול להציג עיברית אם למשל אכתוב String s="עיברית"; S.O.P(s); אבל ניסתי בעזרת השיטה READCHAR של CONSOLE (מחקלה חינמית שמשתמשים בה בבן גוריון) לקרוא CHAR עיברי ולאכסן אותו במערך של CHARS , אני מקבל גיבריש במקום יש דרך לעשות את זה כלומר לקבל אות מהמשתמש ולשמור אותה במבנה נתונים בצורה נוחה?

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  24. יש לנו שני מחשבים לכל אחד IP שונה . אני רוצה לכתוב קובץ שברגע שאלחץ עליו הוא יקח את הרכיב מהמחשב השני ויעביר לראשון תודה.

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  25. Started by doker,

יש לי מחרוזת string אני רוצה פקודה שתדביק את המחרוזת הזאת איפה שיש פוקוס עכשיו מישהו יודע מה הפקודה? אני עובד עם C# תודה

• 0 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים