תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
הי מישהו יודע אם אפשר להוסיף את הטולבאר הנ"ל לאתרי ASP ואיך ? (נוב טוטאלי בנושא) www.wibiya.com בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הדרך לעשות את זה? (הSTRUCT מכיל שדות בגדלים שונים). הקובץ הבינארי מכיל את המידע של הSTRUCT איך שהוא נראה בזכרון. (MEMORY DUMP). תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , מחיפושים ברשת מצאתי מימוש של isconnected בשביל sockets !(client.Client.Poll(1, SelectMode.SelectRead) && client.Client.Available == 0);[pre] לא כזה ברור לי איך זה עובד, האם זמן של 1 מילי שנייה מספיק כדי לקבל תגובה, וגם poll מחזיר true גם אם יש מידע אפשרי לקריאה כלומר isconnected יחזיר false. תודה [/pre]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הורדתי כמה פונטים יפים שאני ששמתי באתר שלי. אבל הבעיה היא שכשאני כותב את דף ה-css אז אני רושם את שם הפונט במקום שצריך והכל עובד. אבל כשאני פותח את האתר במחשב אחר (האתר עוד לא הועלה לאינטרנט) אז לא רואים את הכתב מן הסתם כי זה לא נמצא בספרייה с::\windows\fonts השאלה שלי אם יש דרך לעשות ככה שהפונט יהייה בתיקייה אחרת של פונטים לדוגמה ולהגדיר ב-сss שהפונט לא נמצא בתיקייה с:\\windows\fonts אלה בתיקיה החדשה שיצרתי. תודה מראש לכל העוזרים! אני ממש צריך את העזרה שלכם... ???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקרון אני בעל ידע בתכנות ופיתוח, אבל לא עוסק בזה באופן שוטף. בגלל זה בפיתוח אתרים עבדתי עד עכשיו עם Microsoft Expression Web 4, מאוד נוח לי הממשק למטומטמים שלהם, עם אפשרויות התצוגה והבדיקה של האתרים שהם מציעים. מכיוון שנראה שמיקרוסופט לא ממש מתכוונת להמשיך ולהשקיע בחבילה הזאת, אז הייתי רוצה לדעת אם יש המלצות לעורך כמו של מיקרוסופט כמובן אם יש חינמי אבל גם בתשלום אין בעיה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך קוד בשביל קישור שכשילחצו עליו הוא יפתח חלון הורדה לקובץ מסוים שאני אבחר. ניסיתי סתם לקשר לקובץ אבל בIE הוא פותח אותו ( לדוגמא אם קישרתי לקובץ של סרט אז IE יפתח אותו בWINDOWS MEDIA PLAYER) מישהו יכול לעזור? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. אני רוצה להתחיל ללמוד JAVA מתוך ספר.. אתם יכולים להמליץ לי על ספר ממש טוב? עם הסברים טובים, ודוגמאות. 2. האם אני צריך לדעת שפות נוספות, או דברים נוספים לפני שאני מתחיל ללמוד JAVA?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR.xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html> <head lang="en"> <meta charset="UTF-8"> <title>JQuery val</title> <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.1.3/jquery.min.js" type="text/javascript" > </script> </head> <body> <input type="text" id="num1" /> <input type="text" id="num2" /> <input type="button" id="bt" value="+" /> <input type="text" id="num3" /> <script> $(document).ready(function(){ $("#bt").bind("click", function() { var result = parseFloat(…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.כתוב שאילתה לחישוב השכר הממוצע של המורים לפי עירי מגורים כלול בפלט של השאילתה רק את הממוצעים של הערים תל אביב יפו וברמת גן. 2.כתוב שאילתה לחישוב הציון הממוצע בכל מקצוע בהתעלם מציונים הנמוכים מ55 הצג את שם המקצוע ואת הממוצע בתנאי ששם המקצוע אינו אנגלית ואינו ספרות מיין את התוצאה לפי סדר עולה של שמות המקצועות תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן... כתבתי תכנית שקולטת מילים ומסדרת אותן באופן מסויים ב-StringBuffer שאותה אני מדפיס בסופה. יש לי כמה בעיות שאולי תוכלו לעזור לי איתן: 1. בכל פעם שמופיע רווח כפול,אני צריך להפוך אותו לרווח יחיד. כמו כן, גם שבסוף ה-StringBuffer לא יהיה רווח מיותר. ניסיתי לעשות זאת עם switch ו-case אבל משום מה כשאני מפעיל את התכנית אז ה-scanner לא מפסיק לעבוד כשאני מקיש Enter. כלומר התכנית לא רצה מעבר ל-scanner 2. כאשר אני מפעיל את התכנית פעם אחר פעם, המילים מההפעלה הקודמת של התכנית נשארות בתוך ה-StringBuffers, ובפעולה שאחרי זה, אני מקבל הדפסה כפולה של הקלט של ההפעלה השניה, וכך הלאה... איך אני מאתחל את ה-StringBuffer בכל חזרה של הלולאה? אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה, תום.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי אתר שבנוי בHTML וASPX (ובעתיד יהיה בו גם JAVA SCRIPT) , האתר כולל גם מסד נתונים. איפה ניתן להשיג שרת איחסון חינמי שיוכל להריץ את האתר ? האתר שלי עצמו לא שוקל הרבה בכלל (פחות מ2 מגה) תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצ"ב התרגיל + פתרון אבקש שתסבירו לי: למה בשורה 4 מכניסים תוכן הכתובת 200H לאוגר AX, שהיא 2A ובתשובות רשום כי התוכן בכלל הוא B52A שזה כאילו שילוב בין תוכן הכתובת 200H בתור AL ותוכן הכתובת 201H בתור AH ?? האם לא אמור היה פשוט להיות באוגר AX הנתון 2A ולדרוס נתון אחר ? הבנתי כי הוא דורס אבל למה הנתון הוא שילוב של 2 תוכני כתובות שבפועל הפקודה מכניסה רק התוכן של הכתובת 200H ?? תודה אנשים !!! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לתכנת ב-C++ בסביבת VS2005. אני מנסה ליצור MSGBOX פשוט ואני נעזר באתר הזה למרות שהוא כותב שם ל-C, ההסברים שלו טובים. כשאני מנסה לקמפל את הקוד הבא: #include <windows.h> int WINAPI WinMain(HINSTANCE hInstance, HINSTANCE hPrevInstance, LPSTR lpCmdLine, int nCmdShow) { MessageBox(NULL, "Goodbye, cruel world!", "Note", MB_OK); return 0; } אני מקבל הודעת שגיאה: error C2664: 'MessageBoxW' : cannot convert parameter 2 from 'const char [22]' to 'LPCWSTR' חפרתי באינטרנט לגבי ה-LPCWSTR והגעתי לזה שמדובר TYPEDEF של wchar_t. אין לי מושג אם לעשות המרה, וכל העניין הזה של Win32 app חדש לי. למישהו יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע JAVA ברמה בינונית והולך להשקיע את החודש הקרוב בחיזוק השפה הזאת. כמו כן יש לי שליטה סבירה-בסיסית בויזואל ביסיק וHTML. לאיזה כיוון ללכת עכשיו, מה כדי ללמוד? כמובן גם איך :-)?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, השאלה היא: הוספת/מחיקת טיסן חדש לקובץ מאגר הטיסנים המטופלים במוסך כולל כל פרטיו. לכל טיסן יש לקלוט את הנתונים הבאים: 1. דגם הטיסן – מחרוזת בגודל 20 תווים. 2. משקל הטיסן – מספר ממשי. 3. מספר ימי טיפול בחודש – מספר שלם. 4. מספר שעות המנוע שיש לטיסן – מספר שלם. (זה מבנים). אפשר להניח שישנו קובץ שבוא כבר מוכלים הנתונים וכל הטיסנים גם מוכלים במבנה לאחר הקצאה דינמית. מאחר והוספה זה שטויות, השאלה האמיתית שלי היא מחיקה: 1) איך מוחקים נתון מקובץ?, האם יש דרך אחרת מאשר לעביר לקובץ TEMP (נגיד). 2) במידה ואני מוחק מקובץ אזי גם המבנה צריך להצטמצם, איך עושים את זה?, האם פשוט לעשות מערך שישמור את כל האינדקסים שאותם כביכול מחקתי? ונגיד ואחר כך אני מבקש את הטיסן בעל המשקל המירבי אז ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום לכך שכאשר אדם לוחץ על כפתור באתר אינטרנט מסוים...זה יגרום לתוכנית EXE שנמתאת על אותו שרת לעבוד? הכוונה היא שהתוכנית תעבוד על השרת והלקוח לא יראה כלום.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כבר כמה ימים אני מחפש איך להעלים את הטול באר ולא מצאתי, ניסיתי מלא קודים כמו self.menubar.visible=false; self.toolbar.visible=false; self.locationbar.visible=false; self.personalbar.visible=false; self.scrollbars.visible=false; self.statusbar.visible=false; ועוד פירות וירקות אבל כלום לא עבד, מישהו יודע איך לגרום לבארים להעלם? או איך אני יכול לסגור חלון בעזרת close() [ג'אווה סקריפט] בלי שתקפוץ לי הודעה שאומרת שהדפדפן מנסה לסגור תחלון? ד"א אם אפשר לעשות את אותן פעולות בשפה אחרת [php או משהו] אז זה גם יהיה טוב אבל עדיף ג'אווה תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
set<int> coll4; copy (coll1.begin(), coll1.end(), // source inserter(coll4,coll4.begin())); // destination מה תפקיד coll4.begin() בשורה השלישית ןלמה זה לא משנה לי עם אני שם קול4.סוף במקום קול4.התחלה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
^^ ומה ההבדל בינו לבין document.obj-name? תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח מקשים למשחק (Battlefield) ע"י SendKeys אבל מסיבה כלשהי זה לא עובד. ככל הנראה צריך איזה מגשר או שיטה אחרת לשלוח מקשים למשחקים מבוססי DirectX. יש למישהו מושג איך ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני כותב javascript בדפי HTML ומריץ אותם באקספלורר - האספלורר רוצה שהמשתמש מתריע על כך שקיים סקריפט בדף ומבקש מהמשתמש לאשר את ההפעלה שלו... זה לא קורה בכל אתר שמתמש בגאווה סקריפט... יכול להיות שיש להם מנגנון הזדהות/אבטחה כל שהוא? מישהו יודע איך לכתוב javascript כך שאקספלורר לא יתריע עליו...?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם החיים בלינוקס היו יפים עם gcc זמין אבל עכשיו אני בwindows xp וחסר לי קומפיילר ל-C (שיקבל קוד טקסטואלי ויריץ אותו). מצידי שיהיה רק ספריות בסיסיות וגישה דרך cmd (ה-DOS) באותו סגנון של gcc. לא חובה גרפיקה, לא חובה בכלל עורך קוד (יש לי כבר crimson editor). מי שמציע שיגיד אם זה גם חינמי או בתשלום. מי שיודע איך להריץ gcc על חלונות שיגיד. בברכה, אלדד
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי קוד PHP שרץ כמו שצריך כאשר אני מריץ אותו באתר שיש לי ב hostgator.com ניסיתי להתקין XAMPP ולהריץ את הקוד על המחשב שלי וקיבלתי את השגיאות הבאות : Fatal error: Cannot redeclare class File in C:\xampp\php\PEAR\File.php on line 92 כשאני מוריד את ה require למחלקה File שאני כתבתי אני מקבל את השגיאות הבאות : Strict Standards: Non-static method PEAR::registerShutdownFunc() should not be called statically in C:\xampp\php\PEAR\File.php on line 541 Text Input Fatal error: Call to undefined method Image::AddToForm() in C:\xampp\htdocs\infograph\Classes\Abstract\AbstractInfoGraph.php on line 77 Strict Standards: Non-static method PEAR::getStaticProperty() s…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדריך טוב (עדיף בעברית..) לג'אבה ומדריך\מאמר שמסביר את כל העניין של מהו תכנות מונחה עצמים תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-