עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by eliom,

אני מבין את כל הקוד הזה.אבל לא הבנתי מה אומר Console.WriteLine("The sum is: {0}", sum); שמה אומר ה-0 ו-sum? בקוד הזה? [B]using[/B] System; [B]class[/B] CalculateSum { [B]static void[/B] Main() { [B]int [/B]num1; [B]int [/B]num2; [B]int[/B] sum; Console.Write("Insert first number Please: "); num1 = [B]int[/B].Parse(Console.ReadLine()); Console.Write("Insert second number Please: "); num2 = [B]int[/B].Parse(Console.ReadLine()); sum = num1 + num2; Console.WriteLine("The sum is: {0}", sum); } }

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by IlanF,

אם יש כאן מישהו בשעות האלו, זה די דחוף לי... יש לי מסד נתונים של access, ואני צריך עזרה עם הכנסה ועריכה של נתונים במסד נתונים... אין לי ממש מושג איך לעשות את זה. ניסיתי עם formview, אבל אני די מסתבך איתו, הוא מעדכן לי רק את השורה הראשונה בטבלה... אם יש מישהו שיודע איך לעשות את זה אני אשמח לכל סוג של עזרה. תודה מראש עריכה.. לא חשוב, הצלחתי...

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  3. Started by orninyo,

אם אני מאחסן בחבילת אחסון אשר נותנת דומיין חינם ורושמת: "דומיין ישראלי או עולמי חינם ללא כל התחייבות . הדומיין נרשם על שם הלקוח אך מיועד לשימוש בשרתי החברה בלבד" מה זה אומר לגבי הדומיין במקרה שאני רוצה לעבור לחברה אחרת? תודה.

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  4. Started by e.s,

?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

שלום, אני משתמש ב Global.asa ויצרתי בו Session כלשהו שאני רוצה שהוא ישמש כמשתנה גלובלי. איך אני משנה את הערך שלו כאשר אני לוחץ על קישור ? ניסיתי לעשות: <a href="משהו" onclick="<%=Session("Stam")="Mashoo"%>">lala</a> וזה לא מצליח.

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by matteo,

מישהו יכול להסביר לי לעזאזל במה נכנס השימוש במצביעים אני לא מוצא תוכנה שתימצא בזה שימוש ואל תגידו לי - כגדי לגשת לתאים בזיכרון את זה אני יודע תביאו לדוגמא איזה תוכנה שאמורה להשתמש בזה תודה

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  7. Started by ה*לה,

אני רושמת תוכנית המקבלת נתוניןם מהמשתמש ואז עפ"י בחירתו מחשבת חישובים. יש אפשרות להגדיר את האורפטורים > , < וכו' ושהמשתמש יבחר באיזו פונקציה להשתמש?? לדוגמא: class student { int math; int eng; } על מנת למיין סטודנטים לפי ציונים- אפשר להגדיר את האופרטור כך שפעם אחת מתמטיקה יהיה חשוב יותר, ופעם אחרת אנגלית? (פעם אחת ימיין לפי מתמטיקה> אנגלית, ופעם אחרת להפך?) איך המחשב יודע באיזה אופרטור לבחור?

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  8. אני עושה אתר אינטרנט - מערכת מידע אישית של סטודנטים(מערכת שעות, לוח מבחנים וכ"ו) כפרוייקט גמר וישנן מספר שאלות שלא מצאתי תשובות עליהן 1) ברצוני לעשות דף חיפוש של כל הסטודנטים שנמצאים ONLINE , עכשיו עשיתי טבלה חדשה שיש בה 3 שדות כינוי, שעת הרשמה, שעת סיום עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע מתי הסטודנט מסיים לגלוש באתר כשהוא סוגר את הדפדפן(ע"י X של החלון) 2) איך אני יודע מתי נעשה רענון לדף? האם יש איזשהו ארוע או תנאי ואם כן אז מהו?(יעזור לי גם בJAVASCRIPT) 3) איך אני יכול לבטל את הכפתורים של BACK וFORWARD של הדפדפן? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  9. Started by kEv,

הייתי רוצה לשמוע עצות ממכם מה כדאי, כלומר: עם שפת C מה אפשר לעשות? כדיי ללמוד או זה כבר ישן? VISUAL BASIC 6 מה אפשר לעשות איתו? עם איזה שפה בונים משחק, תוכנה ואת מערכת הפעלה WINDOWS? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  10. Started by Aviv C,

איך אני יכול להפעיל שני משפטי SQL באותו הדף ב- ASP?

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by neogod,

אינ מקבל את השגיאה הנ"ל : <identifier> expected על השורה הבאה : while(str.!equals(" ")) ואני לא מבין מה הבעיה פה כאשר אני מוריד את ! אז אני לא מקבל את השגיאה ,למה? הרי השיטה EQUALS היא שיטה בוליאנית

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  12. Started by KrustyTheKlown,

הי מישהו יודע אם אפשר להוסיף את הטולבאר הנ"ל לאתרי ASP ואיך ? (נוב טוטאלי בנושא) www.wibiya.com בתודה מראש

13. Started by netanel1,

מחפש גרסה טובה של eclipse למישהו יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by חן וייסמן,

טוב אז הבעייה היא קטנה לדעתי: יש לי קובץ class מוכן כבר עם כל הפונקציות בתוכו. עכשיו אני רוצה בקובץ אחר class אחר להשתמש בקודם, כשאני מגדיר את המשתנים שהם מהסוג של הקלאס הקודם הכל עובד. אבל שאני רוצה להשתמש בפונקציות הוא רושם שהוא לא מזהה את הסימבול של השם של הפונקצייה. מישהו יכול לעזור בבקשה... 2 הקבצים באותה תקייה.

15. שואל בשביל אחותי. היא רוצה ללמוד שפת C ו-VISUAL BASIC דרך ספרי לימוד טובים, יש משהו מומלץ? בשפה העברית. תודה Smiley.

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by sagigo,

שלום, ניקלתי בכמה מקומות שהורדתי משחק XNA, זאת הייתה התקנה של המשחק ובין היתר זה מתקין את הדברים שדרוש בשביל להפעיל את המשחק( ספרית.net directx וספרית xna) חיפשתי הרבה דבר כזה ולא מצאתי לכן אני פונה לכאן. מישהו יודע איך עושים את זה? כלומר קובץ התקנה שבודק אם הכל מותקן ואם לא מתקין מה שצריך. אני לא מתכוון איך ליצור תוכנה כזו, מן הסתם יש משהו מוכן שמקבל את הexe של המשחק ויוצר את הקובץ התקנה השאלה אם מישהו מכיר את זה? תודה רבה מראש דרך אגב מדובר על גירסא 3

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by b-a,

האם יש אפשרות במקום לרשום on error goto שזה מפנה אותך לפקודה מסויימם אני פשוט רוצה אופציה שברגע שיש בעיה התוכנה ממשיכה ומתעלמת מהפקודה שהיא לא מצליחה לבצע האם זה אפשרי ?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  18. Started by D-Bang,

נתונה לי פונקציה.. צריך רק להגיד באיזו שורה יש שגיאה ולמה?? אני חשבתי שהשגיאה היא בשורה שלפני return אבל אומרים לי שזה לא נכון: int main(void) { int na=666; int *pna1=&na, *pna2=(int*)na; int **ppna1=&pna1, **ppna2=&pna2; *pna1=1; *pna2=2; *ppna2=pna1; **ppna2+=10; *ppna2+=10; return 0; } בכל מקרה בלי קשר לשורת השגיאה מה עושה השורה שלפני return? ומה בדיוק קורה אחרי שמגדירים *pna2=(int*)na??

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  19. אני כותב תכנית בסי וכשאני רוצה לראות את הפלט התכנה מודיעה לי על שגיאה, וזה מסמן באדום את האות "S" במילה #include<stdio.h> אפילו תוכניות שעבדו ושמרתי ועכשיו אני מפעיל, מראות את אותו ארור. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  20. Started by פיני1805,

שלום, אני מנסה להתחבר לDB אבל לא מצליח. התקנתי קונקטור ל- Mysql כמובן ומשום מה הוא זורק הודעת שגיאה בחיבור שהוא לא מצליח להתחבר. הוספתי צילום של המסך. עזרתם תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  21. Started by orninyo,

מישהו יודע איזה ידע צריך בשביל להתקבל למשרת QA ? (חוץ מלהיות סטודנט שנה שלישית) האם צריך ידעת בתוכנות ובשיטות בדיקה מסויימות או שהידע הזה נרכש בתקופת התלמדות? למישהו פה יש נסיון בזה?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  22. Started by נ.ש.,

System.Threading.Thread.SpinLock.Exit() אמור לשחרר את הנעילה של הSpinLock אני מריצה והוא יוצא לי מהקוד עם exit code 1 במקום לשחרר איך משחררים נעילה של SpinLock?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  23. Started by omfir,

s

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  24. האם יש פה מישהו מהצפון שיודע טוב ויז'ואל בייסיק 10 שמוכן לעשות עבודה וכמובן גם להסביר לי... ? דחוף ... !!! ביומיים הקרובים

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  25. Started by nondos,

שלום יצרתי כפתור בסיסי בפלאש ואני רוצה שבכל פעם שילחצו על הכפתור יפתח דף html ב frame מסויים שיצרתי משום מה דף ה Html נפתח תמיד בחלון חדש, למישהו יש מושג למה? קוד ה ActionScript 3: BTN.addEventListener(MouseEvent.MOUSE_DOWN, click1); function click1(evt:MouseEvent){ var url:String = "test.html"; var request:URLRequest = new URLRequest(url); navigateToURL(request, "mainFrame"); } ניתן לראות של Frame שאני רוצה לפתוח בו את הדף test.html קראתי mainFrame קוד Html: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Frameset//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-frameset.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <hea…

• 0 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.