תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לקרוא קובץ טקסט: static void Main(string[] args) { int counter = 0; string line; string links = @"D:\links.txt"; // Read the file and display it line by line. System.IO.StreamReader file = new System.IO.StreamReader(links); while ((line = file.ReadLine()) != null) { Console.WriteLine(line); counter++; } file.Close(); // Suspend the screen. Console.ReadLine(); } ומקבל את השגיאה הבאה: An unhandled exception of type 'System.NotSupportedException' occurred in mscorlib.dll Additional information: The given path's format is not supported. מצאתי דיון דומה עם פתרון פה: htt…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא עובד לי ה RANDOM RANDOMIZE הקומפיילר מציג בעיות (TURBO C ו- VISUAL C++) זה בעיה בתוכנה ? אני לא יכול לכתוב רנדום ...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי בונה טפסי יצירת קשר בפלאש בעזרת PHP והפונקציה mail(....) פונקציה זו נחסמה ברב השרתים עקב בעיות אבטחה... מישהו יכול לעזור? האם יש פונקציה חליפית בPHP שלא נחסמת? מישהו מכיר שיטה אחרת לעשות טופס יצירת קשר בפלאש? תודה (אני לא חושב שזה נצרך אבל בכל מקרה-הנה הקוד PHP) <?php $toaddress = 'email@email.com'; $subject = 'פניה מדף הנחיתה'; $name = $_POST['name']; $phone = $_POST['phone']; $email = $_POST['email']; $det = $_POST['det']; $headers= 'Content-type: text/html; charset=UTF-8' . "\r\n"; $message = ' שלום , ' . ' קיבלתם פניה מדף נחיתה מאת: ' . ' שם: ' .$name . ' דואר אלקטרוני: ' . $phone . ' טלפון: ' . $email . ' ' . $det; $from = "From:…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמקד קצת את השאלה. אני מחפש דרך למנוע ממחשב להריץ קובץ מסוג מסוים או כאשר משתמש מנסה להפעיל קובץ מסוים נניח קובץ עם סיומת jpg התוכנית שלי תקבל הודעה מסוימת
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זאת התוכנית : http://dl.dropbox.com/u/24303191/treefunc.txt קורסת בשורה while(isEmptyList(&TreeNodesList)==FALSE) של הפונקציה void printByLevels(Tree tr) לפי הדיבאג זה קורס בסוף, כלומר כשהתנאי לא מתקיים והוא צריך לצאת מהלולאה אבל הוא פשוט קורס. בדקתי והרשימה שהוא בודק אכן ריקה בסוף אבל זה בכל זאת קורס, אין לי מושג למה..מה שגם זה לא קורה תמיד, זה עבד כמה פעמים (יש דוגמת פלט בסוף) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתחיל לבנות אתר בasp.net שיהיה למעשה אחד מהאתרים של התיק עבודות שלי, עד עכשיו מצאתי כל מיני שרתים חינמים, הבעיה היא שהשרתים שם זזים נורא לאט, ועד שהאתר עולה זה מליון שנה אני מחפש שרת iis מהיר יחסית עד 200 מגה משהו כזה במחיר סביר... אשמח לקישורים לאתרי hosting , כאלה שיש לאנשים פה ניסיון ומרוצים מהביצועים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מהי הדרך הקלה ביותר לשלב מנוע חיפוש פנימי לאתר? יש איזה סקריפט או משהו כזה? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הטבלה הבאה שאני מקבל אותה כסטרינג: =================================================================== IP Addresses value rate percent ------------------------------------------------------------------- 193.27.93.1 378 0.023606 88.73% 79.178.49.128 425 0.026541 99.77% 188.17.175.201 1 0.000062 0.23% 82.80.114.43 1 0.000062 0.23% 79.0.11.54 1 0.000062 0.23% 68.164.215.248 3 0.000187 0.70% 124.120.70.188 1 0.000062 0.23% 202.115.192.149 1 0.000062 0.23% 192.115.187.185 38 0.002373 8.92% 94.68.133.131 2 0.000125…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
היי אני מחפש מערכת התגובות לדף יעודי באתר קלה ונוחה לשימוש עם אפשרות ניהול כמובן ובלי צורך בהרשמה או משהו כזה... תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי איך מעבירים מידע בין דפי asp.net ועשיתי ניסוי, יצרתי אובייקט בשם user שמכיל בפנים כל מיני שדות מסוג string לאחר מכן בדף הsource רשמתי את הפרופרטי הבא: public User CurrentUser { get { return u; } } ובדף המטרה ( הדף שברגע הresponse אני רוצה לעבור אליו) הבנתי שאני צריך להוסיף בדף הaspx שורת קוד הזאת : <%@ PreviousPageType VirtualPath="~/home.aspx" %> ובנוסף בדף הcs של אותו דף מטרה הוספתי את הקוד הבא: User s; protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { s = new User(); s = PreviousPage.CurrentUser; Label1.Text = s.Country; } השגיאה שאני מקבל היא : [h=2]O…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני בונה אתר למעדון פגו סיטרואן ספורט בישראל..... האתר עצמו יהיה בנוי בפלאש.... אני צריך לבנות דף קליטת נתונים של חברי המועדון.... כגון: שם , שם משפחה , וכו.... אפשר להישתמש בPHP כי הוא נתמך בFLASH אבל הדף עצמו לא חייב להיות בפלאש כלומר כל האפשרויות פתוחות.... יש לכם הצעות....??? תודה מראש???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למדתי בערך איך לעשות NAVIGATION BAR . השאלה שלי היא נגיד והבר מאונך (לדוגמא צמוד לצד שמאל של החלון). נתקלתי בבעיה כשרציתי לעשות שכאשר אני מסמן קישור מסוים הוא נפתח לעוד כמה, אני יודע לעשות את זה אבל בגלל שהבר מאונך הם נפתחים על קישורים אחרים..איך אני עושה שהבר שנוצר כאשר אני מסמן עם העכבר את אחד הקישורים יהיה ליד הבר המקורי אבל הקישורים בו ילכו במאונך ולא במאוזן? מקווה שתצליחו להבין ולעזור, תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתיבה של האלגוריתם של weighted round robin בשפת c++, אודה מראש אם למישהו יש דוגמה לקוד בנושא... תודה, לירון
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , אני עובד עם SQL Express ונתקלתי בERROR הבא כשניסיתי לעבוד במעבדה אחרת ששם מותקן SQL SERVER 2005 האם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזו.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למתחילים ללא רקע בתכנות עדיף ספר באנגלית פשוט ראיתי באמזון ספרים. הספר שקניתי היה לא פשוט לי להבנה בשלב כלשהו אז כרגע אני מחפש דרכים אחרות... אשמח מאוד לעזרה בלדעת תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יכול להשתמש בפונט שיש רק לי במחשב ואין לאחרים ואני רוצה שזה יציג את הפונט הזה אצלהם?? אני צריך להעתיק את הפונט הזה לאנשהו? או להגדיר מקום שממנו הוא יופיע?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש כאן מישהו בשעות האלו, זה די דחוף לי... יש לי מסד נתונים של access, ואני צריך עזרה עם הכנסה ועריכה של נתונים במסד נתונים... אין לי ממש מושג איך לעשות את זה. ניסיתי עם formview, אבל אני די מסתבך איתו, הוא מעדכן לי רק את השורה הראשונה בטבלה... אם יש מישהו שיודע איך לעשות את זה אני אשמח לכל סוג של עזרה. תודה מראש עריכה.. לא חשוב, הצלחתי...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי מישהו יודע אם אפשר להוסיף את הטולבאר הנ"ל לאתרי ASP ואיך ? (נוב טוטאלי בנושא) www.wibiya.com בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. רציתי לדעת האם אפשר ליצור תוכנית (מעין רובוט) שתשלח לי הודעות sms דרך ה - icq בשעות מסוימות. (המטרה: הוצאת מידע כמו חדשות ושליחה דרך ה - sms המובנה של icq). יש לי ידע ב - vb.net ואשמח אם תפנו אותי לקרוא חומר בנושא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסתי לעשות form עם בדיקה של js והבדיקה לא עובדת זה פשוט ממשיך לדף הבא במקום להציג לי שגיאה <script language="javascript> function check (user_reg) { var name= user_reg.user_name.value; var password= user_reg.user_password.value; var category= user_reg.user_category.value; var url= user_reg.user_url.value; var banner= user_reg.user_banner.value; var lang= user_reg.user_lang.value; var email= user_reg.user_email.value; var benner_len= benner.length(); var url_len= url.length(); if (name.length < 2) { alert("שם משתמש חייב להיות בעל 3 תווים לפחות"); user_reg.user_name.focus(); return false; } if (password.length < 4) { alert("אנא הכנ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רעיון נחמד שעלה לי לראש בזמן היותי במכללה היום: לפני כחודש+ היינו צריכים לממש מבנה נתונים מחסנית על מבנה נתונים מערך דינאמי. ואז חשבתי הרי קיימת פונקציה getTop אשר מחזירה מצביע לאיבר שנמצא בראש המחסנית, והרי לכם גישה לגשת לכל האיברים במחסנית: int *p = getTop(s); p++; //item 2 p++; //item 3 etc באג. לא ביג דיל, בכל מקרה לממש מסנית על מערך זה טיפשי. ואז חשבתי הרי כל המשתנים נשמרים ברצף בזכרון אז מה הבעיה לגשת לכל משתנה private/protected במחלקה לשנות אותם? וצדקתי, אין שום בעיה לעשות זאת. להלן הקוד אשר מאפשר לקבל גישה לכל משתנה סגור/מוגן וגם לשנות אותם, הקוד עושה בדיוק מה שכתוב ב printfים: #ifndef HACKME_H_INCLUDED #define HACKME_H_INCLUDED class HackMe{ public: H…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי WINDOWS 7 BETA עם IIS7 מותקן. כאשר אני נכנס לאתר מסויים, הוא נותן שגיאה. הקבצים נמצאים במקום הנכון. תמונה: http://img7.imageshack.us/my.php?image=23223084.png תודה, גל.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שהורדתי את הORACLE XE, פתחתי משתמש חדש (עם כל ההרשאות) תחת המשתמש יצרתי טבלה חדשה עכשיו כל שאילתה שאני מנסה לעשות על הטבלה הזאת אני מקבל את השגיאה שבכותרת הטבלה אכן קיימת והיא תקינה ולמשתמש יש את כל ההרשאות לבצע בה גוגל לא עזר... מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-