עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום, ברצוני לפתוח בלוג חדשות רכב וקידום הספורט המוטורי בארץ ישראל. נכון, חלום מוזר כך יחשבו חלק מהאנשים.. הבעיה היחידה שעומדת בפתח היא תבנית לאתר bloger , שלתוכה אכניס את חדשות הרכב ומודעות הפירסום למיניהם ובכך אני צריך את עזרתכם. יש אתר בשפה האנגלית שעוסק בתחום ובדיוק כך אני רוצה שהבלוג שלי יראה. אני מעוניין לקחת את תבנית הבלוג שלו ולערוך בה שינויים גרפיים קלים על מנת להקים את הבלוג הישראל לנושא הזה לינק לבלוג: http://carscoop.blogspot.com/ כיצד אוכל להשיג את תבנית הבלוג הזה ? תודה רבה לכל העוזרים !

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  2. Started by Stellar,

אני רוצה ללמוד JAVA - יש לי איזשהי זיקה כי אני יודע HTML וקצת PHP.. אבל אני יודע שזאת שפה מאוד שונה. מישהו יכול להמליץ לי על קורס זול וטוב או דרך אחרת ללמוד את השפה מהבסיס ממש?? קניתי ספר אבל נראה לי שהוא קצת מיושן..

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  3. ב C++ למשל.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by עובד,

אז ככה.. תכנתתי ללקוח מערכת כלשהי על המחשב שלי הכל עבד טוב ויפה.. ועכשיו אחרי התקנה של המערכת אצלו בשרת מופיעה השגיאה הבאה: 1111: Invalid use of group function השאילת שאני משתמש בא ב group היא: select `downloads`.`id`,`downloads`.`name`,avg(`ranks`.`rank`) as `rank` from `downloads` left join `ranks` on `ranks`.`download`=`downloads`.`id` group by `downloads`.`id` order by avg(`ranks`.`rank`) desc limit 4 ועוד שאלה.. האם השגיאה: 1203: User ***** has already more than 'max_user_connections' active connections נובעת מאי שימוש בפונקציה mysql_close()? (אם לא אז ממה?) כי הבנתי שהחיבור למסד נסגר אוטומטית בסיום הטעינה.

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  5. Started by rafi k,

אני מעוניין להוסיף פורום לאתר שלי, שיהיה פורום בסגנון שיש כאן.

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  6. Started by alonezer,

[code]שלום. היום למדנו פונקציות ואני קצת מתקשה איתם- using System; namespace פונקציה { class CoolNum { static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("Enter A Number between 0-9"); int n; n = int.Parse(Console.ReadLine()); switch (n) { } } } } זה בעקרון הקוד ועם הפונקציות- using System; namespace פונקציה { class program { static void kav(); Console.WriteLine("******"); static void amodyamin(); Console.WriteLine(" *"); static void amodleft(); Console.WriteLine("* "); static void amo…

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  7. Started by אוראלהזמיר,

היי חבר'ה אני לומד C ודי נשבר לי מהבורלנד הישן ראיתי את ה visual c אבל לא ממש הבנתי אם אני יכול לכתוב בו בדיוק כמו שאני כותב תוכניות בבורלנד מבחינת ספריות וסינטקס.. אז החלטתי להוריד את האליקפס עכשיו גם בו אני לא ממש יודע אם הכל אותו דבר... מה שעוד אני לא מצליח להריץ תוכניות וזה כותב לי שגיאה צריפתי תמונה תודה לעוזרים..: http://img84.imageshack.us/img84/7826/91699505uc7.jpg

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  8. Started by TGA,

היי, השאלה היא: הוספת/מחיקת טיסן חדש לקובץ מאגר הטיסנים המטופלים במוסך כולל כל פרטיו. לכל טיסן יש לקלוט את הנתונים הבאים: 1. דגם הטיסן – מחרוזת בגודל 20 תווים. 2. משקל הטיסן – מספר ממשי. 3. מספר ימי טיפול בחודש – מספר שלם. 4. מספר שעות המנוע שיש לטיסן – מספר שלם. (זה מבנים). אפשר להניח שישנו קובץ שבוא כבר מוכלים הנתונים וכל הטיסנים גם מוכלים במבנה לאחר הקצאה דינמית. מאחר והוספה זה שטויות, השאלה האמיתית שלי היא מחיקה: 1) איך מוחקים נתון מקובץ?, האם יש דרך אחרת מאשר לעביר לקובץ TEMP (נגיד). 2) במידה ואני מוחק מקובץ אזי גם המבנה צריך להצטמצם, איך עושים את זה?, האם פשוט לעשות מערך שישמור את כל האינדקסים שאותם כביכול מחקתי? ונגיד ואחר כך אני מבקש את הטיסן בעל המשקל המירבי אז ה…

9. Started by daniel4300,

אני עושה פרויקט בעיצוב תוכנה, ואני צריך להשתמש בפקודת sum בsql הבעיה היא שכשאני מנסה למשוך את הנתונים קופצת לי שגיאה במהלך הריצה. הקוד: dataConnection.Open(); datacommand.CommandText = "SELECT SUM(Minutesfromfirststation) FROM tblStations WHERE Line = \'" + FinalLines[k] + "\'" + " AND Numofstation > " + Finalindexes[k] + " AND Numofstation < " + Finalindexes2[k]; dataReader = datacommand.ExecuteReader(); timeLetf = dataReader.GetInt32(0) + " דקות"; השגיאה שאני מקבל היא: No data exists for the row/column. שאני משתמש בselect וכאלה עוד לא נתקלתי בשגיאות כאלה וכשעשיתי מעקב ראיתי שהשגיאה קופצת בשורה: timeLetf = dataReader.GetInt32(0) +…

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  10. Started by Lior4543,

1. אני רוצה להתחיל ללמוד JAVA מתוך ספר.. אתם יכולים להמליץ לי על ספר ממש טוב? עם הסברים טובים, ודוגמאות. 2. האם אני צריך לדעת שפות נוספות, או דברים נוספים לפני שאני מתחיל ללמוד JAVA?

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  11. שלום, אני מחפש מדריך טוב (עדיף בעברית..) לג'אבה ומדריך\מאמר שמסביר את כל העניין של מהו תכנות מונחה עצמים תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  12. שלום אני מנסה לבנות סוג של מסד נתונים ליחידה של בצבא. 1.אז ככה יש לי טבלה עם עמודה אחת שיש בא שמות: למשל: 1.דוד 2.דודו 3.דורון 4.אייל 5.משה עכשיו אני רוצה לעשות שאילתה שתבקש מהמשתמש להכניס אות , ואז ברגע שהאות שהוא רשם קיימת הוא יראה לי את השם. למשל: 1.אם הכנסתי את האות מ - אז הוא יציג לי את רק משה. 2.אם הכנסתי את האות ו - הוא היה מציג לי את דוד דודו ודורון. איך אני יוצר כזאת שאילתה.. 2.ועוד שאלה נגיד ויש לי במקום שמות יש לי משפט: אבא, חיים ומשה הלכו לעבודה אני רוצה ליצור שאליתה , שתבקש מהמשתמש מילה ותריץ חיפוש על המשפט. ברגע שבמשפט יש את אותו מילה אז המשפט יוצג.. תודה אשמח אם תיצרו איתי קשר ב אי סי קיו: 259049552 או במסנגר comeback.t@gmail.com

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  13. Started by UnPluggeD,

היום גילתי שאפשר להוריד בחינם (כולל ההרשמה) כל מיני דברים של vs.net 2005 את הגירסאות אקספרסס ואפשר להוריד עם זה גם msdn אומנם דיי מצומצם אבל זה עדיין עוזר מאוד http://msdn.microsoft.com/ עכשיו שם בתפריט השמאלי הולכים פשוט לפלטפורמה שאתה רוצה לוחצים ומורידים את הקטע של האקטיביישן הוא גם חינמי רק צריך לתת אימאיל להכניס פרטים כמו שם,שם משפחה,אימאיל וזהו בערך ומקבלים את הקוד אקטיביישן הזה ואז ההגבלת זמן יורדת !

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  14. יש לנו שני מחשבים לכל אחד IP שונה . אני רוצה לכתוב קובץ שברגע שאלחץ עליו הוא יקח את הרכיב מהמחשב השני ויעביר לראשון תודה.

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  15. Started by raiman1,

public static bool Sod( int[] a, interface k) { for(int i=0,i<a.Length-1,i++) { int j=i+1; while(j<a.Length) { if(a[i] + a[j] ==k) return true; j++ } } return false; הפעולה מקבלת מערך של מספרים שלמים ומספר שלם K. מחזירה אמת אם יש במערך שתי מספרים שסכומם K ושקר אחרת. אני דיי גרוע ביעילות אז אני אודה לכם אם תוכלו לומר לי איך מוצאים מה היעילות של הפעולה הזאת... תודה!!!

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  16. Started by netanel1,

מחפש גרסה טובה של eclipse למישהו יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  17. Started by matteo,

מישהו יכול להסביר לי לעזאזל במה נכנס השימוש במצביעים אני לא מוצא תוכנה שתימצא בזה שימוש ואל תגידו לי - כגדי לגשת לתאים בזיכרון את זה אני יודע תביאו לדוגמא איזה תוכנה שאמורה להשתמש בזה תודה

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by MrAlex,

מה דעתכם בעניין הספר הבא: http://www.hadassah.ac.il/cs/staff/danizobin/modprog1/tirgulim_and_handouts/book1-ch1-ch10.pdf ומה דעתכם בעניין הספר הזה: http://www.learncpp.com/ חוץ מזה שהוא באנגלית מה יותר אמין 0: וטוב יותר כמובן שיהיה לי קל לקלוט את החומר בעיברית אבל הוא יכול להיות לא מדויק.

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  19. Started by doker,

יש לי מחרוזת string אני רוצה פקודה שתדביק את המחרוזת הזאת איפה שיש פוקוס עכשיו מישהו יודע מה הפקודה? אני עובד עם C# תודה

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  20. Started by KrustyTheKlown,

הי מישהו יודע אם אפשר להוסיף את הטולבאר הנ"ל לאתרי ASP ואיך ? (נוב טוטאלי בנושא) www.wibiya.com בתודה מראש

21. יש לי בוחן ביום ראשון על כתיבת תכנית בסיסית באסמבלר אבל אני לא מבין משהו עם האוגרים. אז ככה, נכון יש לכם את האוגרים AX, BX, CX ו-DX? עכשיו, כל אחד מהם מתחלק ל-2 כשכל אחד שווה 8 סיביות. AL, AH BL, BH CL, CH DL, DH הבנתי ש-L מייצג את החלק הנמוך במילה, ו-H מייצג את החלק הגבוה. אז מזתומרת החלק הנמוך והגבוה? כאילו מתי אני יודע מתי צריך להשתמש ב-L, H או X? נגיד ויש לי את התכנית הזאת: stack 100h data code mov ax,@data mov ds,ax mov al,255 add al,1 mov ah,4ch int 21h endmodel small אז למה השתמשו ב-L ולא ב-H או X? ועוד שאלה קטנה, אילו מבין הפעולות הבאות משפיעות על הדגלים: mov, add, inc? אה, ותודה מראש. D:

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  22. Started by עוגי,

מישהוא יכול להסביר לי מלמעלה איך השפה הזאת עובדת בערך?

23. רעיון נחמד שעלה לי לראש בזמן היותי במכללה היום: לפני כחודש+ היינו צריכים לממש מבנה נתונים מחסנית על מבנה נתונים מערך דינאמי. ואז חשבתי הרי קיימת פונקציה getTop אשר מחזירה מצביע לאיבר שנמצא בראש המחסנית, והרי לכם גישה לגשת לכל האיברים במחסנית: int *p = getTop(s); p++; //item 2 p++; //item 3 etc באג. לא ביג דיל, בכל מקרה לממש מסנית על מערך זה טיפשי. ואז חשבתי הרי כל המשתנים נשמרים ברצף בזכרון אז מה הבעיה לגשת לכל משתנה private/protected במחלקה לשנות אותם? וצדקתי, אין שום בעיה לעשות זאת. להלן הקוד אשר מאפשר לקבל גישה לכל משתנה סגור/מוגן וגם לשנות אותם, הקוד עושה בדיוק מה שכתוב ב printfים: #ifndef HACKME_H_INCLUDED #define HACKME_H_INCLUDED class HackMe{ public: H…

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  24. יצרתי רישום ברג'יסטרי שפותח בעת לחיצה על כפתור ימני באקספלורר את התוכנה שפיתחתי. אולם הבעיה היא שכאשר אני מסמן מספר קבצים, נפתחים מספר מופעים של התוכנה במקום לשלוח את רשימת הקבצים למופע אחד... אני מעוניין לבצע פעולה דומה לתוכנה winamp, שכאשר מסמנים מספר קבצים ולוחצים על כפתור ימני ו-play with winamp הם נפתחים במופע אחד של winamp ונוספים לרשימת ההשמעה. לכל המעוניין, את התוכנה אני מפתח באמצעות Visual Basic 6. תודה מראש, מאור

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  25. Started by PuppEDogg,

אני כרגע מנסה ללמוד לבד שפת C דרך קורס שקניתי בudemy ורציתי לשאול אם יש איזשהם אתרים שנותנים תרגולים בנושא. איזה תרגולים קלים למתחילים של פעולות פשוטות בשביל מתחילים שאני אוכל לתרגל את מה שבינתיים למדתי. כמו כן אני אשמח לעוד מקורות ללימוד שפת C (הקורס שקניתי לפעמים מבלבל ואני לא הכי אוהב את איך שהמדריך מעביר את הנושאים) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.