תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר איזה extension לchrome שייתן לי להחדיר קוד מסוים לכל דף שאני נכנס אליו בלי יותר מדי התעסקות? עריכה: מצאתי ואני לא יודע איך\אם אפשר למחוק דיון אז אם מישהו סקרן זה הקישקוש שמצאתי שעובד https://chrome.google.com/webstore/detail/customcss-injector/eknfhefneldkoocaeokkapahblmodika/related?hl=en&fbclid=IwAR0i-06ZPoXU-9b8-pWPAkBo62Ad3xUwEpLETM8lPFFd_dPhNLVQH514zCs
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
עריכה: הסתדרתי עם השלב הראשון והגעתי לפה: עכשיו השאלה איך אני יכול לסכום את כל הספרות האלה לאחר שכל המספרים בהתחלה נקלטו? תודה! #include<stdio.h> void main() { //Variables int mis, i=1, digit, average; int sum_ahadot, sum_asarot, sum_meot, sum_alafim; printf("Enter 10 numbers with 4 digits each:\n"); //Input check while (i <= 3) { scanf("%d",&mis); if (mis >= 1000 && mis <= 9999) { printf("%d) the number is: %d\n", i, mis); i++; } else{ printf("Wrong number! Enter a number with 4 digits:\n"); i--; } }
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי, צריך לממש מתודה שמקבלת רשימות מקושרות (מטיפוס גנרי) ומחזירה רשימה ממוינת. public static <T extends Comparable<T>> List<T> combineSorted(LinkedList<T> ... lists){ int listsLength = lists.length; //number of lists int length = lists[0].size(); //elements on each list List<T> newList = new LinkedList<T>(); for(int i = 0; i < listsLength; i++) { for(int j = 0; j < length; j++) { newList.add(lists[i].get(j)); } } Collections.sort(newList); return newList; הקוד עובד אבל אשמח לעזרה עם חישוב הסיבוכיות (יש k רשימות מקושרות וכל אחת מהרשימות היא באורך N). ובמי…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי פרויקט(כמו משחק), שצד הקליינט כתוב בreact והסרבר בjava כדיי להריץ אני משתמשת בyarn start לFE ומריצה את השרת במקביל. כעת אני רוצה "לייצא" את הפרויקט, שאוכל לשלוח לאנשים קובץ exe או סקריפט (או כל קובץ אחר) ויוכלו להריץ את הפרויקט. אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איך לעשות שאם אתה כותב מספר בקונסול הוא ישנה לך את המשתנה לפי מה שכתבת בקונסול? בגאווה סקריפט.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
- 2 followers
-
-
אני לומד תכנות באופן עצמאי, הצלחתי לעשות שיהיה לי שני forms עשיתי כפתור שמעביר לform השני ואחד שמחזיר לראשון. בform1 הגדרתי int totalmoney שכל פעם שלוחצים על כפתור "sell" הסכום גדל וזה מופיע בlabl השאלה היא איך אני מכניס את הערך של הtotalmoney לforms2 צריך להשתמש בsql? יש דרך אחרת?? אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה : <h1>Failed to read configuration file</h1>This usually means there is a syntax error in it, please check any errors shown below.<br /><br /><iframe src="show_config_errors.php" /> xampp מותקן ב c:\xampp מישהו נתקל בהודעה כזו? עבדתי 20 שנה עם xampp ומעולם לא פקדה אותי תלאה מעין זו. אחר שהדיסק קרס והתקנתי win 10 חדש, זה מה שאני מקבל.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. ויז'ואל סטודיו לא מריץ ובמקום לכתוב הלו וורד זה מה שהוא כותב
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
- 2 followers
-
-
HTML ו-JavaScript קטן, ואני נתקל בבעיה בהמרת מחרוזות למספרים. יש לי שדה קלט ב-HTML שלי שבו משתמשים יכולים להזין מספר כמחרוזת. אני משתמש ב-JavaScript כדי להמיר מחרוזת זו למספר ולבצע חישובים, אבל אני לא מקבל את התוצאות הצפויות. להלן קוד ה-HTML וה-JavaScript שלי: <!DOCTYPE html> <html> <head> <title>String to Number Conversion</title> </head> <body> <input type="text" id="numberInput" placeholder="Enter a number"> <button onclick="calculate()">Calculate</button> <p id="result"></p> <script> function calculate() { let input = document.getEleme…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
- 2 followers
-
-
הי, רציתי לשאול למה אנגולר וריאקט לא נחשבות WEB API? או שלא הבנתי מה זה WEB API תודה!!
-
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
set<int> coll4; copy (coll1.begin(), coll1.end(), // source inserter(coll4,coll4.begin())); // destination מה תפקיד coll4.begin() בשורה השלישית ןלמה זה לא משנה לי עם אני שם קול4.סוף במקום קול4.התחלה?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
באקסס ניתן להגדיר תא בטבלה שיכיל אובייקט OLE שיכל להיות תמונה (bmp, gif, jpg וכו') ואפילו pdf. השאלה שלי היא כיצד ניתן לייצא את כל המידע מהשדה הזה לקבצים עצמאיים. יש כיוון למישהו ? מצאתי כמה דוגמאות אבל הוא מתאימים לשליפה של BMP ומסמכי אופיס. כל הנסיונות עד לרגע זה כשלו עם קבצי gif, jpg ו pdf
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
התחרפנתי מהשילוב הזה! אני כבר יום שלם יושב ומנסה להבין מה הבעייה. משום מה כאשר אני שומר ערכים ל-Database באמצעות ממשק הניהול של osCommerce, רק ה-4-5 אותיות הראשונות נשמרות(או שפשוט לא רואים טקסט בכלל). למשל אם אכניס את המשפט - 'ניסיון אחת שתיים שלוש', רק 'ניסיו' ייקלט. כמובן שבאנגלית אין את הבעייה. ניסיתי להגדיר כמו שצריך ב-PHPMYADMIN לקידוד + coalition של hebrew_bin(windows cp 1255). מה עוד יכולה להיות הבעייה? זאת בעייה בשמירה לDB משום שאין בעייה בצפייה בעברית שאינה עוברת דרכו. ---------------------------- מהתבוננות בDB נראה שכל המידע נשמר כ-UTF-8 - למשל - ניסי(למיטב הבנתי ככה זה אמור להיות תמיד, ללא תלות בקידוד שנבחר). או…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי ששינו את זה אצלי להכי גדול, אז זה עושה לי בעיות בעיצוב! תודה. משום מה יש אתרים שזה לא משפיע עליהם, איך הם עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
ככל הנראה התוכנה ממש יצורה. היא חכמה מאוד, ולא נותנת לך לעשות שגיאות, אבל עם זה, זה גם גורם להרבה דברים מעצבנים רצחח אני עכשיו פה מעוצבן על התוכנההה... רציתי תוכנה שתתמוך ב-UTF 8 עם PREVIEW והמליצו לי עלייה. אני יורד שורה, עושה"תצוגה" וזה מוחק לי את השורה כשאני חוזר לקוד המקור.. הוא לא נותן לעשות סתם שורות ריקות ולא נוח לי ככה... אין מצב לבטל את זה איכשהו? ועוד משהו, אשמח אם מישהו יתן לי קוד ל EMBED, איך שצריך לשים שיר באתר בצורה נכונה. תודה רבה לעוזרים. עריכה::::: עשיתי <body bgcolor="#0000"> נתתי סתם מספר לדוגמא ועשיתי PREVIEW וחזרתי לקוד מקור והוא שינה לי אותו ל CSS?! למה..?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איך מוציאים מספר אקראי נורמלי? ב C++ הייתי עושה: srand(time(0)); random(); מה עושים ב C#?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בונה תוכנה ב - VB2005 ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעצב את התוכנה בעזרת שקיפויות נוסח ויסטה? אני יודע שיש שם XP Look שניתן לתת לתוכנות, השאלה האם יש משהו כזה לויסטה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש בעיה באתר שלי קישור כשאני נכנס פעם ראשונה לאתר שלי דרך מוזילה אז יש איזה כמה שורות הפרגש בין השתי קופסאות העליוניות לזאת התחתחונה (איפה שהטופס הקצר). רק אחרי שאני מפרפרש זה מסתדר. מה גורם לזה? וגם השתמשתי ב fieldset בשביל ליצור את הקופסאות האלה, למה במוזילה הם נראות יותר רחבות מבאינטרנט אקספלורר? תודה !
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום. יש לי מספר מסויים של תיבות טקסט, ואני צריך להחזיר את סמן העכבר (המוקד, המהבהב) לתיבת טקסט מסויימת בזמן לחיצה על מקש CMD. למישהו יש הצעות כיצד לעשות זאת ? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן ! אני רוצה לומר לדפדפן שיצבע את הקישור "בלה בלה" בצבע אדום , ע"פ המיקום שלו. נגיד אם הבן אדם נמצא ב default אז הוא יהיה בצבע אדום,למשל. כרגע סתם הצבתי את הכתובת ידנית...רק כדי לראות אם זה עובד אבל זה לא ! :ס onLoad = yaba() { function pages() { return "file:///C:/Guy/Site2/Deafult.html"; } function yaba() { if (document.location.href == pages()) { alert('k its fine') grund = document.getElementById("s") grund.style.color = "red" } else {alert('the url is '+document.location.href)} } } וכמובן ב html יש: <div class="details" ><a href=""><p id="s">ContactUs</p></a></div> תודה רב…
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום , אני אלון , ויש לי SONY PSP למי שלא יודע זה הקונסולה הניידת של סוני , שם יש בראוסר מיוחד שמאפשר התחברות לאינטרנט בwifi עכשיו , הדפדפן לא תומך בעברית , כאשר מעבירים אותו לדף שקיים בו טקסט עברי אז רואים ג'יבריש או כלום . לכן חיפשתי ומצאתי גם איזשהו קוד בHTML (שמסתבר שלא עובד) שנותן קישור לפונט <LINK REL=resource HREF="myfont.ttf"TYPE="font/truetype"> זה בעצם מה שאני מחפש , פקודה בCSS או HTML שאומרת לדף קח מכאן "פונט.ttf " את הפונט ותשתמש בו לטקסט הבא:" " עכשיו הייתי רוצה לשאול אותכם איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
איך אני יכול להוסיף קובץ BAT. לרג'סטרי ככה שהוא יפעל ישר כשמפעילים את המחשב? ואיך אני יכול להוסיף גם הודעה לקובץ BAT?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני שולט על המתח ביציאות של הכרטיס קול... בנוסף, איך שולטים על יציאות שונות בכרטיס? זאת אומרת, בכרטיס 5.1 איך אפשר להחליט מה יצא מכל יציאה בנפרד.. רצוי ב-C# אבל כל שפה אחרת תתקבל בברכה. [ד"א, מה המתח הגבוה ביותר שאפשר להוציא מהכרטיס?] תודה.
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום. יש לי תוכניות בג'אוה שאני רוצה להוסיף לה לGUI חלק שמציג קוד HTML כלשהו. האם יש רכיב בסווינג שיודע לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה: יש 2 שכבות div, אחת בתוך\על השנייה.. אם נגיד לdiv הכולל (המסגרת נקרא לו), אני קובע 600px גובה, ואז בdiv הפנימי, אני קובע 100% גובה, אני רוצה שה div הפנימי יהיה באותו אורך כמו המסגרת אבל זה לא קורה... הבנתי למה זה לא קורה כי הdiv הפנימי בעצם הוא standalone מה שנקרא...יענו, "מאיפה לעזאזל 100%?". אז השאלה שלי היא כזאת: איך אפשר לומר לדפדפן שה100% הוא ביחס לdiv החיצוני...ניסיתי לשחק עם positions אך לשווא. תודה רבה! רבה! רבה!
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-