עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by la_pumik,

שלום רב, אני רוצה להפעיל סקריפט בפרל עם מידע מה-HTML . אני מכיר צורה כזו: <form method=post action=delete.pl> <input value=מחיקה type=submit> <input type=hidden name=num value=0> ואז אני מקבל כפתור שכתוב עליו מחיקה ואם אני לוחץ אז הסקריפט מופעל. השאלה: אני רוצה שזה לא יהיה כפתור אלא סטייל קישור ז"א ככה עם קו תחתון מתחת ושאם אני לוחץ עליו אזי יופעל הסקריפט . איך אני עושה את זה ? תודה

2. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

ויתרתי, תודה על העזרה בכל מקרה

3. עד עכשיו הייתי בונה טפסי יצירת קשר בפלאש בעזרת PHP והפונקציה mail(....) פונקציה זו נחסמה ברב השרתים עקב בעיות אבטחה... מישהו יכול לעזור? האם יש פונקציה חליפית בPHP שלא נחסמת? מישהו מכיר שיטה אחרת לעשות טופס יצירת קשר בפלאש? תודה (אני לא חושב שזה נצרך אבל בכל מקרה-הנה הקוד PHP) <?php $toaddress = 'email@email.com'; $subject = 'פניה מדף הנחיתה'; $name = $_POST['name']; $phone = $_POST['phone']; $email = $_POST['email']; $det = $_POST['det']; $headers= 'Content-type: text/html; charset=UTF-8' . "\r\n"; $message = ' שלום , ' . ' קיבלתם פניה מדף נחיתה מאת: ' . ' שם: ' .$name . ' דואר אלקטרוני: ' . $phone . ' טלפון: ' . $email . ' ' . $det; $from = "From:…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by KoM,

מעוניין במספר שאלות על המערכת ממישהו בעל ניסיון מתקדם איתה (חיבורים ל-QA COMPLETE, BUG REPOSITORIES ועוד...)

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  5. Started by Access Denied,

איך ניתן לבצע החלפת תוכן של מחרוזות בפונקציה? נניח שיש לי רשימה שמכילה מחרוזות, ואני שולח אותה לפונקציה אחרת כדי שתשנה חלק מהמחרוזות לפי התוכן שלהן. לא ראיתי שיש השפעה על תוכן הרשימה בפונקציה הקוראת לפונקציה הזו בשום דרך.

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי שאלה לגבי אפקט מסויים, באתר הזה: http://www.wix.com/website-template/view/html/654?utm_content=ma_html_fwt_temp_1_3intdes&utm_medium=template_banner&utm_campaign=ma_fwt&utm_source=freewebsitetemplates&experiment_id=ma_html_fwt_temp_1_3intdes&utm_term=services כל פעם שאתם לוחצים על אחד מהכפתורים בתפריט התוכן "עף" שמאלה ומוחלף ע"י התוכן הרוולנטי אשר נכנס לאתר מצד ימין איך עושים את זה? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  7. Started by rosesr,

^^ ומה ההבדל בינו לבין document.obj-name? תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  8. Started by hellyeahmofo,

רציתי לדעת , איך אפשר ליצור קובץ autorun שיבצע את הפעולות הבאות עם הכנסת ה cd/dvd הוא יריץ תמונה , קובץ wav ולאחר מכן קובץ HTML יש לי ידע בסיסי ב VB

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  9. Started by galgul,

שלום. ברשותי WINDOWS 7 BETA עם IIS7 מותקן. כאשר אני נכנס לאתר מסויים, הוא נותן שגיאה. הקבצים נמצאים במקום הנכון. תמונה: http://img7.imageshack.us/my.php?image=23223084.png תודה, גל.

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by idofr,

היי, מכיוון שאני לא חזק מידי פעם MYSQL אני צריך עזרה עםquery מסוים. מה שיש לי זה טבלה שאחד השדות בה ניקרא groupId. אם יש קבוצה בערך יהיה הID של הקבוצה (בטבלה אחרת כמובן) אם אין בקבוצה הערך יהיה 0. מה שאני רוצה לעשות זה Select לכל הטבלה, אבל שיתן לי קצת תוצאות שהGroupId שלהן הוא או 0 או distinct שם הטבלה הוא share_log תודה

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by BedB0y,

זאת התוכנית : http://dl.dropbox.com/u/24303191/treefunc.txt קורסת בשורה while(isEmptyList(&TreeNodesList)==FALSE) של הפונקציה void printByLevels(Tree tr) לפי הדיבאג זה קורס בסוף, כלומר כשהתנאי לא מתקיים והוא צריך לצאת מהלולאה אבל הוא פשוט קורס. בדקתי והרשימה שהוא בודק אכן ריקה בסוף אבל זה בכל זאת קורס, אין לי מושג למה..מה שגם זה לא קורה תמיד, זה עבד כמה פעמים (יש דוגמת פלט בסוף) תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  12. Started by אוראלהזמיר,

היי חבר'ה אני לומד C ודי נשבר לי מהבורלנד הישן ראיתי את ה visual c אבל לא ממש הבנתי אם אני יכול לכתוב בו בדיוק כמו שאני כותב תוכניות בבורלנד מבחינת ספריות וסינטקס.. אז החלטתי להוריד את האליקפס עכשיו גם בו אני לא ממש יודע אם הכל אותו דבר... מה שעוד אני לא מצליח להריץ תוכניות וזה כותב לי שגיאה צריפתי תמונה תודה לעוזרים..: http://img84.imageshack.us/img84/7826/91699505uc7.jpg

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  13. Started by amirxbox,

שלום חברה, יש לי עיברית בCMD ואני גם יכול להציג עיברית אם למשל אכתוב String s="עיברית"; S.O.P(s); אבל ניסתי בעזרת השיטה READCHAR של CONSOLE (מחקלה חינמית שמשתמשים בה בבן גוריון) לקרוא CHAR עיברי ולאכסן אותו במערך של CHARS , אני מקבל גיבריש במקום יש דרך לעשות את זה כלומר לקבל אות מהמשתמש ולשמור אותה במבנה נתונים בצורה נוחה?

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  14. יש לי בוחן ביום ראשון על כתיבת תכנית בסיסית באסמבלר אבל אני לא מבין משהו עם האוגרים. אז ככה, נכון יש לכם את האוגרים AX, BX, CX ו-DX? עכשיו, כל אחד מהם מתחלק ל-2 כשכל אחד שווה 8 סיביות. AL, AH BL, BH CL, CH DL, DH הבנתי ש-L מייצג את החלק הנמוך במילה, ו-H מייצג את החלק הגבוה. אז מזתומרת החלק הנמוך והגבוה? כאילו מתי אני יודע מתי צריך להשתמש ב-L, H או X? נגיד ויש לי את התכנית הזאת: stack 100h data code mov ax,@data mov ds,ax mov al,255 add al,1 mov ah,4ch int 21h endmodel small אז למה השתמשו ב-L ולא ב-H או X? ועוד שאלה קטנה, אילו מבין הפעולות הבאות משפיעות על הדגלים: mov, add, inc? אה, ותודה מראש. D:

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  15. Started by שוקו,

אם מישהו יכול לכוון אותי לאיך עושים את זה אשמח, כרגע נודע לי שהנושא שלי לפרויקט הוחלף לנושא הנ"ל ולא הצלחתי למצוא שום דבר שיעזור לי תודה

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  16. שלום אני מנסה לבנות סוג של מסד נתונים ליחידה של בצבא. 1.אז ככה יש לי טבלה עם עמודה אחת שיש בא שמות: למשל: 1.דוד 2.דודו 3.דורון 4.אייל 5.משה עכשיו אני רוצה לעשות שאילתה שתבקש מהמשתמש להכניס אות , ואז ברגע שהאות שהוא רשם קיימת הוא יראה לי את השם. למשל: 1.אם הכנסתי את האות מ - אז הוא יציג לי את רק משה. 2.אם הכנסתי את האות ו - הוא היה מציג לי את דוד דודו ודורון. איך אני יוצר כזאת שאילתה.. 2.ועוד שאלה נגיד ויש לי במקום שמות יש לי משפט: אבא, חיים ומשה הלכו לעבודה אני רוצה ליצור שאליתה , שתבקש מהמשתמש מילה ותריץ חיפוש על המשפט. ברגע שבמשפט יש את אותו מילה אז המשפט יוצג.. תודה אשמח אם תיצרו איתי קשר ב אי סי קיו: 259049552 או במסנגר comeback.t@gmail.com

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  17. ישנה תוכנה מסוימת, כאשר הינך מפעיל אותה היא מתחברת לשרת, כאשר היא יכולה לצלם תמונת מסך מהמחשב שלך ומעלה את התמונה לאינטרנט לאתר מסוים. זוהי בעצם תוכנת אנטי צ'יט, למשחקי FPS - FIRST PLAYER SHOOTER, לצורך העשרת הידע העצמי, האם יש דרך לעקוף זאת? בסך הכל היא מצלמת תמונת SNAPSHOT בנוסף בודקת את הפרוססים הרצים על מחשבך. תשובות אלו ינתנו למתכנת כחלק מאפיון לתוכנה דומה שאני מעוניין להשיק. תודה לכל העונים.

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  18. Started by UnPluggeD,

היום גילתי שאפשר להוריד בחינם (כולל ההרשמה) כל מיני דברים של vs.net 2005 את הגירסאות אקספרסס ואפשר להוריד עם זה גם msdn אומנם דיי מצומצם אבל זה עדיין עוזר מאוד http://msdn.microsoft.com/ עכשיו שם בתפריט השמאלי הולכים פשוט לפלטפורמה שאתה רוצה לוחצים ומורידים את הקטע של האקטיביישן הוא גם חינמי רק צריך לתת אימאיל להכניס פרטים כמו שם,שם משפחה,אימאיל וזהו בערך ומקבלים את הקוד אקטיביישן הזה ואז ההגבלת זמן יורדת !

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  19. Started by Pum,

האם מישהו עדיין לא מכיר? גוגל עושים תחרות מתכנתים Code Jam מעניין לשמוע מי משתתף ומה דעתכם

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  20. Started by BURTON,

למישהו יש מושג למה הקוד הזה לא עובד ב-IE וב-FF כן? function makeObject(){ var browser = navigator.appName; if(browser == "Microsoft Internet Explorer"){ var obj = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP"); }else{ var obj = new XMLHttpRequest(); } obj.overrideMimeType('text/xml'); return obj; } var request = makeObject(); var which; var id = 0; function getPage(which){ document.getElementById('nex').disabled = true; document.getElementById('pre').disabled = true; id = which ? id+1 : id-1; request.open('GET', 'find.php?id=' + id , true); request.send(null); request.onreadystatechange = parseAns; } function parseAns(){ if(request.readyState =…

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  21. Started by bdoron,

אני מחפש מה ההבדל בwpf בין אובייקט מסוג window לאובייקט מסוג application הבנתי שקיימים 3 סוגי חלונות window page application page הבנתי שזה יותר לאפליקציה שצריכה כפתורי ניווט כמו של web browser אבל מה ההבדל בין window לapplication מתי אני צריך להחליט על שימוש בwindow ומתי שימוש ב application תודה מראש

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  22. שלום לכולם, מטרת דיון זה היא לרכז את כל חומרי הלימוד שצריך כדי לפתח משחקים ואפליקציות שלמים שאפשר למכור, ולא סתם תוכנות או חצאי תוכנות של מתחילים ומתלמדים. כלומר כל חומרי הלימוד החל משלב המתחיל החסר כל ידע ורקע בתכנות, ועד לשלב הסופי בו הלומד נהיה מקצועי ויכול להתפרנס מזה, ויכול לפתח תוכנות רציניות שהוא יכול למכור. אם בסך-הכל הייתי יודע רק את שפת התכנות כמו משתנים, לולאות, מחלקות וכד' -- אז זה הרי לא מספיק וככה לא אוכל לבנות שום אפליקציות ומשחקים. איפה מישהו יתחיל ככה לבנות אפליקציות ומשחקים?! גם קצת לא יתחיל. צריך לדעת יותר מרק את שפת התכנות, כלומר שצריך גם לדעת ספריות (API בג'אווה) ואולי גם עוד דברים. אם כן, מהם כל אותם דבר…

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  23. Started by maor18,

קיבלנו תרגיל שאלו הסעיפים שלו: א. כתוב פונקציה למיון מערך בסדר יורד. השתמש בהעברת פונקצית החלטה לפי שם. ב. חשב והדפס מספר פעמים שקראו לפונקציית החלטה במהלך התוכנית הדרישות הן לעשות פונקציות החלטה ולהשתמש בשלב מסוים גם בuasort. בנוסף לזה, אני גם מנסה להבין איך אני יכול בעצם לקחת את כל הסיטואציות (לצורך העניין, אם יש לי מערך חד מימדי או רב מימדי וכו') לגבי כל השאר, אני די תקוע הקוד שלי עד עכשיו נראה ככה: <?php declare(strict_types=1); function swap(&$a, &$b) { $temp=$a; $a=$b; $b=$temp; } function mySort($a) { $size=count($a)-1; //array lenght for($i=0;$i<$size;$i++) for($j=0;$j<$size;$j++) if($a[$j]<$…

24. Started by Lior4543,

1. אני רוצה להתחיל ללמוד JAVA מתוך ספר.. אתם יכולים להמליץ לי על ספר ממש טוב? עם הסברים טובים, ודוגמאות. 2. האם אני צריך לדעת שפות נוספות, או דברים נוספים לפני שאני מתחיל ללמוד JAVA?

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  25. Started by nim901,

כבר כמה ימים אני מחפש איך להעלים את הטול באר ולא מצאתי, ניסיתי מלא קודים כמו self.menubar.visible=false; self.toolbar.visible=false; self.locationbar.visible=false; self.personalbar.visible=false; self.scrollbars.visible=false; self.statusbar.visible=false; ועוד פירות וירקות אבל כלום לא עבד, מישהו יודע איך לגרום לבארים להעלם? או איך אני יכול לסגור חלון בעזרת close() [ג'אווה סקריפט] בלי שתקפוץ לי הודעה שאומרת שהדפדפן מנסה לסגור תחלון? ד"א אם אפשר לעשות את אותן פעולות בשפה אחרת [php או משהו] אז זה גם יהיה טוב אבל עדיף ג'אווה תודה

• 3 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.