תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריכה לכתוב קוד שמקבל 3\4 מספרים ומוציא פלט שהוא בעצם מספר שמורכב מהמספרים שהכנסתי דוגמא: n1=4 n2=5 n3=13 n4=6 ans= 45136 הצלחתי קוד עם 2 מספרים: r=n1*10^(floor(log10(n2))+1)+n2; אבל עם שלושה וארבעה לא מצליחה.... אשמח לעזרה :]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בניתי 2 מחלקות: http://pastebin.com/ZkbaHhkE http://pastebin.com/Bc5XuBHM ואני מקבל את השגיאה Exception in thread "main" They equel java.lang.IndexOutOfBoundsException: Index: 0, Size: 0 at java.util.ArrayList.rangeCheck(Unknown Source) at java.util.ArrayList.get(Unknown Source) at BigInt.getNumber(BigInt.java:19) at BigInt.plus(BigInt.java:95) at BigInt.multiply(BigInt.java:165) at Start.main(Start.java:58) אני לא יודע איך לתקן את השגיאה למעט העובדה שנראה שיש לי שגיאה בהגדרת גודל המערך.....
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להציג נתונים של הכנסות הוצאות ורווח מה שעשיתי זה הכנסות-הוצאות=רווח מה שיוצר תמיד הכנסות=50% מה pie chart דיי הגיוני כי רווח+הוצאות תמיד היה שווה להכנסות חשבתי להפחית את ה רווח מהכנסות אבל אני לא בטוח שזאת הדרך הנכונה להציג את זה השאלה היא אך אני מציג את זה בצורה נכון או שכדי לי לעבור לסוג אחר של charts ?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין להירשם כמפתח לגוגל ולאפל מישהו יודע איך עושים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
code exp: https://jsfiddle.net/erone/zqfcjhku/7/ google מעגל מספרים לדוגמא data input ['4',26480 ,4842, 21638] של חודש 4 יציג את זה כ 26K אני רוצה שזה היה 26.4 משהוא יודע אך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, כרגע אני בשנה שנייה ללימודי הנדסאי תוכנה ואנחנו לומדים בין היתר java. הייתי רוצה ללמוד את השפה למטרת התמחות ולעבוד בזה בשוק אחרי זה, האם יש בנוסף ללימודים שלי תעודה בינלאומית שמוערכת ומוכרת בשוק העבודה ושתוכל לתת לי דריסת רגל משמעותית ? ברור לי שיש מלא מקורות ומלא קורסים בlynda. אבל זה לא מה שאני מחפש , תודה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשר לסרוק מהמדפסת דרך html js או אפילו batch או שכדי לי לנסות ב java or c זה לשימוש מקומי בלבד hp officeject pro 6830
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך Regular Expression לוודא הזנה של שם מלא בעברית (לפחות שתי מילים) עבור asp.net regular exression validator נסתי כל מיני וריאציות אך זה לא עובד לי. באנגלית לצורך העיניין הביטוי \w+[a-zA-Z\s]+$ כן עובד לי כמו שצריך. אודה לעזרה בנידון.
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לממש בשפת C (קומפיילר VS 2013) את העץ TRIE שבו כל צומת תיראה כפי במתואר בתמונה שצירפתי. הקושי העיקרי שלי הוא איך לממש אותו. הכלל הוא כזה: כל צומת (NODE) בעץ תכיל מערך בגודל 27 בדיוק של אותיות שה-ABC באנגלית בלבד, כאשר התא הראשון יהיה דולר (מיוצג ע"י דולר) והוא למעשה מציין סוף מחרוזת (כמו באסמבלי). שאר האיברים במערך יהיו בעלי מפתח char של אותיות ה-ABC. בנוסף כל תא במערך שנמצא בצומת, יכיל מצביע לבן (האות הבאה של המחרוזת כמו next*) וכן מצביע להורה (האות הקודמת של המחרוזת כמו prev*) כאשר הכלל הוא שבהתחלה, כל המצביעים של האותיות להורה ולבן יהיו מאותחלים ל-NULL. אם וכאשר רוצים שצומת מסוימת בעץ תייצג אות, אז המצביע ה-NEXT שלה (לבן) לה יהיה…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הבנתי שכדי לפתח לאנדרואיד צריך JAVA נכון? בכל מקרה , מה זה אומר לכתוב JAVA? יש לי PC סביר בחוזקו, אפשר לבנות עליו משחקים?(לבנות משהו עם גרפיקה פרימיטיבית מאוד רק להמחשת המשחק לגרפיקאי ) באיזה תוכנה אני כותב JAVA, אפשר סתם ב NOTPAD אני מניח שיש תוכנות לכתיבת תוכנות , אפשר כמה שמות? תודה יום טוב
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני עושה עכשיו קורס ב-C במכללת חרטא ברטה וקצת הסתבכתי עם פוינטרים. על פניו אני מבין מה הולך, אבל קצת לא מסתדר עם החזרת פוינטרים / מערכים מפונקציות והנתהלות עם פוינטרים ומערכים. האם למישהו יש מקום / ספר / מסמך שאוכל לעיין בו בכדי להבין את הנושא טוב יותר ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לא בטוחה שזה הפורום הנכון, אבל צריכה עזרה דחופה, ואשמח לעזרה. האם יש תוכנה חינמית בטוחה, שמאפשרת פירוק סרטון וידאו לתמונות בפעולה אחת? (כשאיכות התמונות נשארת כמו במקור). אני צריכה לשמור על גודל הוידאו, כך שצילום מסך לא רלוונטי (המסך שלי קטן מגודל הסרטון). בנוסף הפקת תמונה תמונה מתוך הסרטון זה הרבה זמן.. (: תודה!! עדי
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי אני כיתה י ואנחנו צריכים להגיש פרויקט באסמבלי. עכשיו חשבתי על כמה רעיונות לפרויקט. אחד מהם הוא פקמן אבל אני לא ככ יודע מאיפה להתחיל....(אם למשהו יש רעיונות יותר טובים לפרויקט מוזמן לשתף ) מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
מה עדיף לי להתחיל? כל מה שמצאתי זה מלפני כמה שנים ומה שהיה רשום שעדיף 2 כי יש יותר ספריות אבל עברו כמה שנים אז רציתי לדעת מה עדיף היום?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים מישהו יכול ליעץ לי איזה תחום בתכנות מבוקש יש בו עבודה ומכניס משכורת יפה (20-30 אלף שח בחודש ) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אפשר עזרה עם השאלה : כתוב פונקציה מקבלת את מערך arr ואת אורכו n ורושמת בתוך המערך place לכל איבר את מקומו במערך הממוין. לדוגמא ל arr {10, 0 , 5 , -3 , 20} המערך place צריך להיות: {3 ,1 ,2 ,0 , 4}
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, חברים. יש לי אתר וכל כמה זמן אני מנסה להוסיף/לשדרג/לתקן דברים שאני רואה תוך כדי עבודה. נכון, זה אתר קטן וצנוע, אך אשמח לחוות הדעת שלכם לגבי הדברים הבאים: 1. עיצוב. 2. מהירות האתר אצלכם(אנא אמרו לי דרך מה גלשתם). 3. האם ההרשמה לאתר עובדת אצלכם כצפוי? ואם כן, האם נשלח אליכם מייל אישור הסיסמה והאם המייל הזה אכן עבד? 4. לאחרונה החלפתי גם את מערכת התגובות אצלי באתר כך שיהיו עם ajax ולא טופס רגיל. אשמח לדעת האם עובד לכם תקין או לא. 5. זהו בערך. כמה דברים שיכול להיות שתשימו לב אליהם, אך אני מודע להם כבר. כרגע אין עמוד פרופיל עצמו, אני עובד עליו והוא יעלה בימים הקרובים. אני מודע שאולי האתר מעט איטי, בכל זאת שרת שיתופי פשוט …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בראיון שהיה לי לא מזמן הייתה את השאלה הבאה, חשבתי על פתרון שהמראיינים לא אהבו (וגם לא התקבלתי) למישהו יש פיתרון יפה לשאלה? לפחות ברמת הdesign
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבקשה בכתיבת התכנית אני ממש תקוע ולא יודע איך אני ממשיך מכאן לא עובד לי הקוד ( אני לא מוצא אלגוריתם מתאים למצאית סדרות ולמנות כמה אחדים יש בכל סדרה ולמנות כמה סדרות שהן זהות התמונה צורפת וגם הקוד תודה רבה למי שעוזר https://pastebin.com/2RLS27nJ
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ לגבי לימודים אקדמאים. אני מעוניין ללמוד תואר במדעי המחשב במכללה. במכללה יש אפשרות לעשות קורסי בחירה-השאלה איזה קורסי בחירה הכי כדאי לעשות יש קורסי בחירה בנושא של רשתות. מה שרציתי לשאול האם לבחור בקורס זה, ומה האפשרויות שיש לי לעסוק בתחום אחר כך. כי עיקר התואר הוא בנושא תיכנות. מה נותן לי בעצם הקורסי בחירה ברשתות? חשוב לי לומר שלמדתי קורס לפני הצבא- שלא מאוד השקעתי בו דרך אגב,של טכנאי ומנהל רשת . ויש לי תעודה של טכנאי pc+רשתות. אני לא עובד בתחום ואין לי ניסיון. כמו שאמרתי לא השקעתי במיוחד בתחום זה. אז אני שוב חוזר ושואל האם התואר שאני יעשה במדעי המחשב עם הקורסי בחירה של רשתות(יש אולי 3 או 4 )יוכלו לעזור לי בתחום הרשת-אולי לעבוד …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני בונה שומר מסך שמחליף מאמרים בתוך מסגרת אני טוען קובץ txt עם כמה מאות שורות וטוען בכל פעם שורה אחרת לתוך תיבת טקסט היות ואורך השורות משתנה ויש קצרים וארוכים לכן אני רוצה לבדוק את מס התווים ולשנות את גודל הגופן ומיקום תיבת הטקסט כדי לשמורו על עיצוב ממורכז אני בונה את זה באמצעות Multimedia Builder שהיא תוכנה מדהימה עם קיצורי דרך וכלים רבים שמאפשרים לאנשים חסרי ידע בתיכנות לבנות ישומים בקלות התוכנה הזו כבר "מתה" מבחינת החברה ואין תמיכה ושדרוגים ,לכן לצערי תיבת הטקסט אינה מספיק חכמה כדי למרכז את העיצוב בהתאם לכמות הטקסט ואני מבקש את עזרתכם אני אפילו לא יודע מה שם השפה שעובדת פה , נדמה לי ויזואלבייסיק הכי פשוט שיש אני רוצה רק …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אנסה להסביר את השאלה בצורה יותר ברורה: אני מעלה דף מכירה באתר (אמזון) הבעיה היא שהתוכנה שלהם סורקת את התוכן ומורידה את הדף בתואנה שיש היא מזהה שזהו מוצר שיש בעיה למכור שם. המציאות היא שיש הרבה שכן מוכרים את זה ואני מנסה להתגבר על הבעיה (באופן רשמי זו באמת בעיה והמוכרים האחרים איכשהו עוקפים את המערכת). את התוכן אפשר לכתוב בקוד HTML ואני מנסה להבין האם יש אפשרות לכתוב בHTML את התוכן באופן שהתוכנה שלהם לא תוכל לקרוא את הטקסט (לפחות חלקו). תודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גוגל לאחרונה חסמה את האפשרות של ה-אוטופליי בנגן כרום. השאלה שלי [כבעל אתר] האם ניתן באופן תיכנותי להתגבר על החסימה, או ליצור קוד מסוים שיפעיל את הנגן לאחר שתי שניות וכדומה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד היי אני בונה פרויקט קטן ב PHP JQUERY ו MYSQL בדף לוגין כאשר אני מבצע היתחברות אני מקבל את השגיאה : ......Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function query() on null ההתחברות מתבצעת שאחרי שאני לוחץ SUBMIT הוא שולח בקשת POST לקלאס לוגין ואז שם יש פונקציית לוגין. את אותה שגיאה הוא שולח לי גם כאשר אני פונה לפונקציית לוגאוט. כאשר אני מריץ את השאילתה מחוץ לקלאס זה עובד בלי בעיות.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-