עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני פותח בינהם סוקטים אני רוצה לדעת כיצד אני יכול להעביר מידע בינהם לדוגמא יש לי מחלקה של POINT בC++ ומחלקה שלPOINT בJAVA אין אני מעביר בין שני הסוקטים האלה את המחלקה ?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  2. שלום, כדי לעדכן בסיס נתונים, אני משתמש בUPDATE tabe SET... כדי להוסיף אני כותב INSERT INTO... ואם אני רוצה לעשות את שני הפעולות בquery אחת? איך אני מחבר בניהן כדי שהדבר יעבוד? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by etlsh,

היי, סיימתי תיכון לפני חצי שנה בערך, ואני מתגייס עוד מספר חודשים, בזמן הזה הייתי רוצה (אם זה אפשרי) ללמוד JAVA ברמה מספרת על מנת לעבור את בחינת הבגרות, ובכלל ללמוד את יסודות השפה. עשיתי 3 יח` של פסקל ואקסס בכיתה י-יא`, אבל פרשתי לקראת יב`, והבנתי שזה אפשרי להשלים ל5 יח`. האם יש ספר שמלמד מ0 JAVA (עברית או אנגלית?) שאתם יכולים להמליץ עליו? או לפחות מלמד JAVA באופן ספציפי לבחינת הבגרות? קיבלתי המלצה על הספרים: "תכנות מונחה עצמים בשפת Java" ו"עיצוב תכנה מבוסס עצמים בשפת Java" משהו מכיר, שמע? תודה מראש על העזרה =]

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. Started by Lost Spirit,

אם כן, כפי שניתן להבין, אני מחפש ספר לאסמבלר, באתר של סטימצקי אין איזכור כלל למילה 'אסמבלר'. אני אעבור בסניף הקרוב לביתי של צומת ספרים לבדוק מה קורה שם לגבי אסמבלר. בכל מקרה, רציתי לשאול לדעתכם על הספר של פיטר נורטון. אם יש לכם ספר אחר טוב יותר להמליץ אשמח לקבל תגובות, תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

למשל הקוד הזה fseek(fin,jmp,SEEK_SET) איזה מספר נחשב אצלו כשורה ראשונה, 0 או 1? נגיד וJMP יהיה שווה ל1 הוא יפוץ לשורה 2 או לשורה הראשונה.. תודה.

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  6. האם קובץ אקסל יכול לשמש בתור טבלה של מסד נתונים? מבחינת השאליתא עצמה אין לי בעיה אני יודע sql אבל עד עכשיו השתמשתי בזה רק לאפליקציות שקשורות באתרי אינטרנט בקיצור תנו לי קצה חוט/מדריך/מאמר וכו בבקשה תודה אה ואין בעיה לשלב c/c#/java/VB אם צריך

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by Yehudaa,

חיפושים , מיונים , טריקים ,שיטות, כדי שהקוד יהיה יעיל ובסיבוכיות קטנה ככל האפשר . וכל מיני דוגמאות קוד לכל מיני מקרי קצה תודה

• 27 תגובות
    • 9.8k צפיות
  8. Started by intel suck,

אני צריך עזרה בלעשות תוכנית שמציגה כפלט את 20 הכפולות החיוביות הראשונות של 5 אני צריך לעשות את זה בלולאת WHILE ובלולאת FOR תודה רבה

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by davidcohen,

היי, אתם יכולים להיא לי הורדה של Turbo Pascal 7 ? אני צריך גירסה שמתאימה ל Windows XP 64BIT

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  10. Started by kashish,

בס"ד המורה רוצה שאני אעצב אתר מאוד יפה ב-HTML למרות שרק התחלנו ללמוד כלומר להשתמש במה שלמדנו וליצור דף נורא יפה. למדנו לעשות כותרת,את ה-גופן,מרקווי ותמונה ותמונה כרקע.. תוכלו לעשות לי או להעתיק ממקור שאתם יודעים מאיפשהו איזה אתר ממש מושקע עם הדברים הנ"ל?? תודה ל-כ-ל העוזירם תודה רבה!!

11. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני מנסה להריץ קטע קוד שכתבתי בשפת C כחלק משיעורי בית ולא הולך לי השאלה: בעל חברה מעוניין לדעת מה היו הוצאותיו החודשיות למשכורות עובדיו. לכל עובד יש לקלוט את מספר השעות שעבד ואת התעריף לשעה. אם העובד עבד יותר מ-150 שעות, הוא מקבל בונוס של 250 שקל. הקלט יסתיים כאשר מספר השעות והתעריף לשעה יהיו 999-. פתח ויישם אלגוריתם שיקלוט את נתוני העובדים ויציג כפלט: א) מהן הוצאותיו של בעל המפעל? ב) מהי המשכורת הממוצעת? #include<stdio.h> void main() { float sum=0,mone=0,shaot,taarif,avg; printf("please enter working hours of employee and taarif\n"); scanf("%f %f",&taarif,&shaot); while (shaot!=-999) { sum+=taarif*shaot; if (shaot>150) sum+=250; mone++; sc…

• 11 תגובות
    • 5.9k צפיות
  12. אני צריך קוד ב C# asp.net ששולח מייל (יש לי IIS ו SMTP במחשב) משהו יכול לעזור לי?

• 12 תגובות
    • 7.6k צפיות
  13. בשפת JAVA או C....[לא למדנו יותר מידי חומר רק את החומר של השתי יחידות בגרות...] א) נתבונן ברביע הראשון של מערכת צירים על קווים המחברים את הנקודות 1...N על ציר הY עם הנקודות 1....N על ציר הX [נניח שהמרחק קבוע]כל נקודה i על ציר הY מחוברת בקו לשתי נקודות על ציר הX: הנקודה i והנקודה N-i+1. כתוב תוכנית שהקלט שלה הוא מספר שלם חיובי זוגי N [בין 2 ל10000], והפלט שלה הוא מספר החיתוכים של זוגות קווים מתוך הקווים המתוארים [שני קווים נחתכים אם קוארדינת הY של האחד גדולה מזו של השני וקוארדינת הX של האחד קנה מזו של השני ] למשל עבור הקלט 2 יהיה הפלט 1. ב)משחק הקטנת מספרים: נתון מספר שלם חיובי N [בין 10 למיליון]. שני שחקנים מקטינים את המשחק כל אחד בתורו. השחקן הראשון הפותח במשחק, מקטין תח…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by פיני1805,

שלום לכולם! מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איך בדיוק אני מגדיר את הפקודות PUSH ו-POP בתכנית. איך רושמים אותם. תנו לי דוגמא ואני יבין. תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by xlSnaK,

אני צריך לכתוב תוכנית המקבלת כקלט 3 נתונים : 2 הנתונים הראשונים הם מס' שלמים והנתון השלישי הוא אחד הסימנים: + או - . על התוכנית להציג ולפתור תרגיל חשבוני בהתאם לפעולה החשבונית הנקלטת.לדודגמא: עבור הקלט + 12 10 יתקבל הפלט : 10+12=22 תודה זה ממש ממש דחוף

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  16. מצאתי פתרון שעובד רק בIE אבל לא FIREFOX ומשום מה הZ-INDEX לא ממש הלך גם מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  17. Started by nautilu,

איך אני בודק אם תוכן String כלשהו בעברית?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by heli900,

שלום לכולם, אני צריכה לדעת בבקשה איזה תוכנה הכי טובה והכי ממולצת לתוכנת בניית אתרים אבל ללא תיכנות, כלומר שהיא בנויה רק צריך לשים מלל,נידמה לי גם שאפשר לעשות זאת עם אופיס פרופשונל, תישאלי מה הכי טוב/קל. אני אשמח לקבל תשובות תודה מראש אני

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by 0ld case,

אני כעקרון אמור ללמוד שפת mips בבצפר אבל החסרתי הרבה שיעורים ואני לא יודע כלום..... אז אם מישו יודע על איזה מדריך טוב בעברית אני ממש ממש יודה לו.....

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by 0ld case,

#include<iostream.h> #include<math.h> class point { int x,y; friend class polygon; public: point() { x=0; y=0; } void set(int a, int b) { if(a<0) a=0; else x=a; if(b<0) b=0; else y=b; } point(int a, int b) { set(a,b); } double distance(point p) { return sqrt(abs((x-p.x)*(x-p.x))+((y-p.y)*(y-p.y))); } void print(double res) { cout<<"x:"<<x<<endl; cout<<"y:"<<y<<endl; cout<<"distance: "<<res<<endl; } }; class polygon { point *ptr; int size; public: polygon() { ptr=NULL; size=0; } void set(int s) { int a,b; ptr = new point[s]; co…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by 3d7,

שלום! אני מחפש Tutorials (ספרים ו/או קבצי PDF) המסבירים היבטים חשובים (מעין קורס מזורז) הקשורים לתכנות בשפת C עבור מעבדי ARM ו-DSP. אשמח לקבל המלצות. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. אז הפעם התרגיל הוא ביצוע של merge sort בעזרת רקורסיות בלבד, אסור שום לולאות. כתבתי את הפונקציות הבאות: לצערי, זה לא עובד. סך הכל זה רושם לי press any key to continue במקום להמשיך בתוכנה. הפונקציה הראשונה מקבל מערך מקור, מערך אליו לשמור את התוצאה, תחילה המערך, וגודלו. אשמח לעזרה בלמצוא את הטעות. אני גם לא אתנגד לאיזה פיתרון אחר (אם אפשר בקוד C, כי את התאוריה של איך לעשות אני יודע מצוין, אבל מסיב כלשהי כבר גרסא רביעית שלא עובדת כמו שצריך). תודה, Anatoli.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by J0n1,

שלום. קודם אני רוצה להבהיר שאין לי מושג בזה ואני לא יודע אם הנושא חוקי או לא, אז אם הנושא לא חוקי תנעלו בבקשה את האשכול. אחי סיים קורס של .net משהו עם C# וVS קיצר הוא רצה לתרגל והוא הבין שיש פרויקט תרגול MOC 2543 שמגיע עם LABIM מוכנים, אבל באינטרנט מצאתי רק את הPDFים ולא את הלאבים. אם מישהו יכול להפנות אותו למקום שבו יש את הלאבים האלו להורדה אני אשמח. תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by EagleX2,

היי, לאחרונה התחלתי להתעניין בתכנות, והחלטתי ללמוד בתור התחלה C#, או לפחות לנסות ללמוד .. יש לי כמה שאלות, ואשמח אם תוכלו לעזור לי: 1.האם זאת שפה טובה ללמוד בתור התחלה, האם תהיה לי בעיה להמשיך הלאה? 2.מהי הדרך הכי טובה להתחיל - ספר, אתר כלשהו? עיינתי בדביקים ולא מצאתי כלום, האם יש לכם המלצות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים