עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by roi_mal,

#define _CRT_SECURE_NO_WARNINGS #include<stdio.h> #include <math.h> #include<stdlib.h> #include<conio.h> #define N 4 מבנה מסוג קומפ typedef struct comp{ float x, y; }comp; הכרזה על פונקציות float CRadius(Complex); void Error_Msg(char* str); void InputAndWriteToFile(FILE *f); int CheckFile(FILE *f, float m); מיין : int main(){ FILE *f; if(!(f=fopen("complex_number.txt", "w+"))) Error_Msg("The output file is worng"); InputAndWriteToFile(f); printf("\nThere are %d big numbers\n", CheckFile(f, 4)); fclose(f); _getch(); return 0; } פונקציה להודעת שגיאה (לא מגיע אליה בקוד עובד נבדק) void Erro…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Shlompy,

אהלן אני צריך עזרה קטנה. התקנתי את ה MYSQL CONNECTOR ל NET. גרסא 5. (אני יודע שיש גרסא 6, אבל 5 זו הגרסא הכי עדכנית שיש להורדה שכוללת התקנה של MSI) אני לא מצליח להתחבר לשרת, אני מקבל EXCEPTION בקריאה לפונקציה ()connection.Open MySql.Data.MySqlClient.MySqlException: Unable to connect to any of the specified MySQL hosts. ---> System.Exception: Exception of type 'System.Exception' was thrown. at MySql.Data.MySqlClient.NativeDriver.Open() MYSQL יושב ב VIRTUAL MACHINE בלינוקס. אין שום בעיה להתחבר אליו דרך PHP. כתובת ה IP נכונה, USER, PASSWORD ושם ה DATABASE. וקיימת טבלה בשם ACCOUNTS. הנה הקטע קוד: string MyConString = "SERVER=192.168.197.200;" + "DATABASE=test;"…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ohad5g,

אני משתמש בתוכנה Microsoft Visual C++ 2010 Express כאשר אני כותב את הקוד ורוצה להפעיל בdos הוא נעלם לאחר החישוב יש איזה קוד שמשאיר אותו בdos ולא יוצא ?.. זה הקוד #define _CTR_SECURE_NO_WARNINGS #include <stdio.h> #include <conio.h> void main (void) { int a,b,sum1,sum2,sum3,sum4; scanf("%d %d",&a,&b); sum1=a+b; sum2=a-b; sum3=a*b; sum4=a/b; printf("the + of %d and %d is %d\n",a,b,sum1); printf("the - of %d and %d is %d\n",a,b,sum2); printf("the * of %d and %d is %d\n",a,b,sum3); printf("the / of %d and %d is %d\n",a,b,sum4); }

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by eladh16,

שלום אני בונה אתרים מתחיל ויש לי כמה שאלות שאמשח שתענו לי עליהן. הורדתי כמה free template שאני מעונין לעשות להם שינויים ולבנות מזה אתר משלי. עם עם איזה תוכנה הכי טוב והכי מקצועי לערוך? ושהאתר אחרי זה יוצג 100 אחוז טוב גם בדפדפן IE וגם ב FF. ניסיתי כבר לערוך את האתר עם frontpage, אך האתר לא הוצג בצורה טובה בדפדפנים השונים ובכלל לאלה שיש להם מסכים עם רזלוציות גבוהות במסך. על מה אתם ממליצים? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by BURTON,

אני רוצה לאחד 3 שדות של תאריכים מאותה טבלה ככה שבכל שורה יהיה התאריך המקסימאלי כמו בתמונה הזאת: התאריך בשדה ג הוא המקסימלי ולכן הוא יועבר לשדה החדש מישהו יודע איך עושים את זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by itai2k,

הסתכלתי קצת בפורום... אני לא בטוח שהבנתי. קיבלתי קלט מהמשתמש, ואני מעוניין לפרק אותו. עדיף לי להכניס את הקלט לתוך מערך של char או ישירות לchar? ואיך בדיוק אני מפרק אותו לחלקים? לגבי ה strtok הפקודה הזאת בעצם מתעלמת ממה שאני רשום לה? כלומר strtok (command,","); bla bla בהנחה של command זה הקלט. תודה על עזרה

• 11 תגובות
    • 19k צפיות
  7. אפשר ? אודה למי שידריך אותי.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by ניר.,

הוספתי את התוכנה AmaterasUML בתיקיית ה - PLUGINS של תוכנת ה - ECLIPSE (גירסה 3.1) לאחר שהוספתי את התוכנה פתחתי את סביבת העבודה וניסיתי לפתוח דרכה את התוכנה באופן הבא : FILE -> NEW ->OTHER שם הייתה אמורה להיות התוכנה ודרכה הייתי אמור ליצור תרשים UML של התוכנית שלי ב-JAVA אך היא לא מופיע שם כאילו לא התקנתי אותה למרות שכן התקנתי אותה והיא כן מופיע כאשר אני נכנס ישירות לתיקיית ה-PLUGINS של סביבית העבודה.. מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה ?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by LOOSE,

הי, התחלתי ללמוד ES2015 ואני לא מבין את הקטע של symbol.iterator. מישהו יכול בבקשה לעשות לי פה סדר? נ.ב אני מבין שב ES2015 המושג var נעלם והתחלף לחלוטין ב let?

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by smalery,

חג שמח אני מתכנת ב-C# אבל בטוח שהנושא רלוונטי לרוב השפות (לפחות java ו-c++), רציתי לדעת איך אני מטפל "נכון" בחריגים. אני עובד על פרוייקט שמורכב ממחלקה ראשית ומחלקה שכותבת ל-DB (לוג על הפעולות במערכת). אם למשל נזרקת שגיאה בפתיחת החיבור ל-DB, איפה אני תופס את השגיאה ומציג אותה למשתמש? מבחינת תכנון נכון, האם אני צריך לתפוס את השגיאה במחלקה הראשית? האם כל הפונ' שקוראת לפונ' שעלולה לזרוק שגיאה צריך להיות מורכבת מבלוק try ו-catch? איך צריך לטפל בחריגים במידה ויש לי פרוייקט גדול שמורכב ממחלקה ראשית והרבה מודולים שונים שעלולים לגרום לשגיאות? תודה

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  11. שלום, חבר שלי רוצה לדעת האם, וכיצד ניתן לצפות בקוד המקור של עמוד PHP. אודה מאוד לעוזרים. לדוגמא, אם יש בעמוד כלשהו מחשבון, כיצד ניתן לראות את הקוד שלו? הוא ניסה בעזרת view source ולא מצא את הקוד המדובר. תודה, Anatoli.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני נתקל כבר זמן מה בבעיה שאני לא מצליח לפתור והיא קבלת נתוני טופס יצירת קשר למייל שלי בג'יבריש במקום בעברית אני אשמח לקבל עזרה בפתרון הבעיה עמוד הטופס: http://www.anv-laser.com/contactus.html קובץ PHP מצורף כקובץ TXT כדי להעלות לפורום אבל בפועל הקובץ שמור כ- PHP אשמח מאוד לקבלת עזרה למציאת הפתרון

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. יש לי מספר רב של ספרים בצורת קבצי טקסט שבהם אני משתמש במהלך הרצאות כדי לפתוח מקורות שהמרצה מקריא מהם. כרגע אני משתמש במחשב כף יד עם תוכנה שקוראת קבצי טקסט ובאמצעות החיפוש אני מוצא את המקום המבוקש. השיטה הזו מסורבלת מכמה סיבות: 1. צריך לפתוח כל ספר בנפרד ממנהל הקבצים. 2. אין אינדקס מסודר. 3. אין אפשרות לחזור למקור קודם (רק לפתוח ולחפש מחדש). 4. אין אפשרות להוסיף הערות, סימניות וכו'. אני מעוניין לכתוב לעצמי תוכנה שתנהל את הספרים הנ"ל ותאפשר לי אפשרויות מתקדמות יותר. לאחר בירור שעשיתי הגעתי למסקנה שהתוכנה BASIC4PPC היא המתאימה לי ביותר (ריבוי פונקציות, תמיכה מצד המפתחת והיכרות שלי עם VISUAL BASIC). הכיוון שלי הוא ליצור תוכנה עם הפונקציות האלו: 1. ניהול כל הטקסטים בתוכנה אחת.…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by s_b54,

מישהו יכול להסביר לי איך אני גורם לתוכנה שיצרתי לחזור על עצמה מתי שהיא מסיימת הנה הקוד עם זה עוזר: #include<iostream.h> void main() { int a,b,c,d,e,f,g,h,i,j; cout<<"if you wont to do the action + please prees 1"<<endl<<"if you wont to do the action - please prees 2"<<endl<<"if you wont to do the action : please prees 3"<<endl<<"if you wont to do the action X please prees 4"<<endl; cin>>a; if (a==1) { cout<<"pres the numbers"<<endl; cin>>b>>c; cout<<"--------------------------------the anser---------------------------------------"; cout<<b+c; } else if (a==2) { cout<<"…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום לכולם! אני מעונין לתפוס את האירוע של סגירת האפליקציה, ניסיתי להשתמש בפונקציה onbeforeunload, הבעיה היא שהפונקציה נקלטת גם כאשר מתרחשת לחיצה על כפתור במסך, אני צריך רק את הלחיצה על ה-X או ל"דף קודם" וכד'.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  16. איך אני יכול לקרוא מתוך טבלת אקסל לערכים של משתנים.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by MasterOr,

מישהו יכול להסביר לי או לתת לי מדריך ללמידה של אפשרות הINCLUDE בדפי הHTML. אני יודע לעשות IFRAME אבל הINCLUDE הרבה יותר נוח ואיכותי

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  18. שלום, התחלתי ללמוד ASP.NET וגיליתי כמה חזק באמת ה.NET. יש לי שרת אכסון שתומך בASP.NET, אבל יש לי בעייה - פרוייקט בדיקה שכתבתי, שרץ מצויין על המחשב שלי, לא רץ על השרת. את הפרוייקט קימפלתי על המחשב שלי והרצתי, והוא רץ חלק, ואז העליתי את התיקייה כמו שהיא לאינטרנט, וניסיתי להריץ - קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת למעשה שאי אפשר להציג הודעת שגיאה כי זה חסום לRemote Computers - הגיוני. ערכתי את קובץ ההגדרות כפי שנאמר לי בהודעת השגיאה, אך עדיין קיבלתי את אותה הודעת שגיאה. מישהו יודע מה עוד אני צריך לעשות? אולי יש קובץ הגדרות שונה שמוגדר אצל השרת? עוד שאלה: אילו קבצים אני צריך להעלות? כי אני מניח שאני לא ממש צריך להעלות את כל הפרוייקט על כל חלקיו, אלא רק חלק מהקבצים - אז אילו כן להעלות?…

19. Started by O.D,

היי חבר'ה, ברצוני להקים אתר קניות, לא משהו בסדר גודל מטורף, חנות צנועה יחסית אבל בכל זאת שיראה טוב ויתפקד כראוי. מברורים שלי בנושא, הבנתי שיש המון תוכנות קוד פתוח אשר נותנות בעצם את המענה בנושא של קטלוג המוצרים, ממשק ניהול וכו' ברשותכם כמה שאלות : הבנתי שהתוכנה העיקרית היא osCommerce וממנה התפתחו עוד המון תוכנות כמו TomatoCart וZen Cart 1.העניין העיקרי שרציתי לברר עליו הוא על הצד האבטחתי. מה בעצם דרוש ע"מ לאבטח את האתר כראוי ולבצע רכישה דרך כרטיס אשראי בהנחה שהאתר מבוסס על אחת מהתוכנות הללו? 2. מבחינת עיצוב, עד כמה התוכנות הללו פתוחות לשינויים ומה דרוש מבחינתי בעצם כדיי לעצב את הממשק החיצוני כרצוני? 3. על איזה מכל התוכנות המוצעות אתם ממליצים בהנחה שהצד העיצובי חשוב…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by alonezer,

שלום שוב, אני עדיין בשלבי התחלה אבל כתבתי את זה: using System; class FirstProg { /* my First program */ public static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("Hello, Press Enter to Continue, Enjoy:P"); Console.ReadLine(); Console.WriteLine("Enter your name and press Enter"); Console.ReadLine(); Console.WriteLine("Your name is:"); Console.ReadLine(); } } עכשיו אני רוצה שמתי שהם יכניסו את השם אז בסוף הוא יופיע איך אני עושה כזה דבר? דבר שני, שאני מנסה לעשות תוכנה בwindows form אז זה לא אותו דבר וזה לא מבין נגיד את הדברים האלה אז אולי מישהו יכול להסביר לי איך עובדים עם זה? תודה רבה.

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Omerole,

יש לי תוכנה שהאופציות בה פועלות לפי Charים. אבל עם מכניסים קלט ריק (כלומר לReadline פשוט לוחצים אנטר) אז היא קורסת. איך מתעלמים מקלט ריק כזה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by paveln1234,

שלום רב! אני תקוע מספר ימים על בעיה של החלפת תמונות, בכל מקום שקראתי משום מה כולם ממליצים על בנית מערך של תמונות מוכן מראש ומתוכו לבחור בכל פעם תמונה, אני החלתתי לבנות את זה בצורה אחרת כל התמונות בתקיה יהיו במספרים מ1-10 (אפשר גם הרבה יותר) ואז בעזרת פונקציה של גאווה סקריפט אני פשוט מחליף כל פעם תמונה על פי מספר שיש בלולאה משום מה זה לא עובד . צירפתי את הקוד של כל העמוד <html> <head> <title>new</title> <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1"> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> <script language="javascript1.2"> var hel_a = "images/"; var delay = 2000; var counter = 0 function swapimge…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by eliau21071981,

מישהו יכול להסביר מה זה script ולמה זה כל הזמן עולה לי במחשב אזהרה כזאת שאני פותח תאיי סי ואיך מסדרים את זה יותר נכון במירנדה אני גם רוצה לדעת מה סקריפט אומר ובמה הוא קשור

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. במהלך כתיבת תכניות, לפעמים נתקלתי בקשיים לבצע פעולות כגון: int main (int argc, char* argv[]) { doSomething(argv+1); return 0; } מהן האלטרנטיבות?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Mishka87,

היי עדיין תקוע בפרוייקט שלי תעזרו לי בבקשה למצא סקריפט שיקח את הפס קול של סרט(AVI) ויהפוך אותו לקובץ אודיו (WAV). בנוסף אצתרך לחלק את הפס קול לקבצים קטנים, כ10MB כ"א, איך עושים זאת? תודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.