תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום.. נתנו לנו תרגיל לעשות מחלקה אבסטרקטית "מכונית" ומחלקות יורשות אופנוע,משאית וטרקטור ולבנות כל מיני פונקציות מתאימות + תכנית ראשית המפעילה את הפונקציות. עכשיו אמרו לנו לעשות את זה ככה שלא תהיה מגבלה על מספר האובייקטים שניתן ליצור, ולבנות מערך דינאמי ב-c# זה לא אפשרי, אז האפשרות שנראתה לי הכי הגיונית היא ליצור את האובייקטים בתוך רשימה מקושרת ממויינת(המיון נחוץ בשביל הפונקציות שנתנו לממש). אבל אין לי שמץ איך לעשות את זה אז אם מישהו יוכל לעזור לי זה יהיה ענק. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
הכנסתי את השורה באתר שלי <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=Windows-1255" /> יישרתי את הטקסט לימין.. עם: <div align="right"> ועדיין סימני פיסוק בטקסט עברי כמו נקודה, סימן שאלה וקריאה, לא מופיעים לי במקום הנכון במשפט אם הם נמצאים בסופו - מה הפתרון? tnx
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ממש מתקשה להתקין אותו . ולא ממש מבין איך לתכנת ל GPU ... זה מאוד יעזור לי עם משהו יכול לעזור לי ... 8)
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לכוון אותי לאיך עושים את זה אשמח, כרגע נודע לי שהנושא שלי לפרויקט הוחלף לנושא הנ"ל ולא הצלחתי למצוא שום דבר שיעזור לי תודה
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי פורום שכתוב ב ASP.NET? אני צריך משהו מאוד מאוד פשוט שנראה כמו הפורום של תפוס או טורק לא הרגיל שנראה כמו זה .. תודה לכל עוזר
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
האם יש כלי (אולי אפילו ב-VS) שמאפשר לראות המרה של קוד c לאסמבלי? האם הוא יהיה מובן בכלל? אני מתכוון האם זה כאילו כתבת את הקוד(הפונקציונליות שלו) באסמבלי לבד, להזניח כל מיני כתובות - כאילו שלא יהיו לו כל מיני כלים של דיליי או השד יודע מה שאני לא אבין...(לא משנה כרגע bear\virtual)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני ממש לחוץ בזמן אני לומד כרגע על מבני נתונים . תנו לי בבקשה קוד לתור , וקוד למחסנית , על מערך עם כל הפונקציות תנו לי בבקשה קוד לתור , וקוד למחסנית , דרך רשימה מקושרת עם כל הפונקציות רצוי בג'אווה תודה חבר'ס
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכנתי על המחשב שלי פרויקט, המשכתי את העבודה במחשב אחר והוא רץ שם יופי, שאני מריץ על המחשב שלי (בתוכנה Microsoft Visual Studio .NET 2003) עכשיו זה נותן לי את השגיאה הבאה : Microsoft Development Environment --------------------------- Error while trying to run project: Unable to start debugging on the web server. Server side-error occurred on sending debug HTTP request. Make sure the server is operating correctly. Verify there are no syntax errors in web.config by doing a Debug.Start Without Debugging. You may also want to refer to the ASP.NET and ATL Server debugging topic in the online documentation. --------------------------- OK Help ---------------------------…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
דוגמה אני מקבל ערך כזה: 03/07/1999 יש איזה פונקציה או משהו דרך לחלק את הערך דוגמה ל : X= 03 Y=07 Z=1990 יש דרך לעשות את זה בC# ?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו למדתי C++ מספר כלשהו. השבוע יש לי שתי ראיונות לגאמ"א ורציתי לדעת מה אתם ממליצים לי ללמוד שיעזור לי כמה שיותר באותם ראיונות. אני מתלבט בין אלו בעיקר: * מבני נתונים (עץ בינארי, מחסנית, רשימה מקושרת וכו'..). אני יודע איך הם עובדים, אני מתכוון לגבי יישום שלהם ב-CPP ואולי כתיבת כמה תוכניות שקשורות בזה. * אלגוריתמים מוכרים ופתירת בעיות מתמטיות בעזרת אלגוריתם * GUI ב-CPP תודה מראש =]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות בנוגע לאלמנטים חדשים שהוטמעו באתר tms.co.il. 1. כאשר עוברים בין הקטגוריות (לדוגמא: בין ראשי ל- התחברות, סל קניות, בנה מחשב וכו'). הקטגוריות והטייטל העליון אינם עוברים טעינה מחדש למרות שמדובר ב REDIRECT. עכשיו נכון שמדובר ב AJAX אך אני לא מצליח להבין או למצוא מאמר שיסביר כיצד הדבר נעשה כאשר הכתובת עצמה משתנה. כלומר אין מדובר ב UPDATE PANEL רגיל מכיוון שמתבצע כאן REDIRECT שמשנה את כתובת האתר ולכן גם הקטגוריות בצד וגם הטייטל הוה צרכים לעבור רענון ולהיטען מחדש. מישהו יודע להסביר זאת? 2. בנוסף הם משתמשים בשיטת הפרדת משתנים בכתובת בצורה שונה, האם מדובר כאן ע לASP.NET כיוון שאין כאן '?' המפריד את המשתנים. לדוגמא: http://tms.co.il/cat/197/manuf:Logitech נע…
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לבצע את הדברים הבאים אבל אני לא יודע איך. 1. אני רוצה לקבץ קבצים מתוך תיקייה מסויימת אבל הבעיה שכשהוא מקבץ הוא מקבץ לי גם את ה- Path של אותה תיקייה. נגיד אם התיקייה נמצאת ב- C:\windows\system32 אז הוא מקבץ את זה ככה: windows system32 תיקייה (יש להתייחס ל-3 שורות כ- tree) ואני רוצה רק את הקבצים.. מישהו יודע מה עושים? *אני משתמש ב- rar שהוא של DOS (לא גרפי) אז כל הפקודות נעשות דרך Command line 2. בעיה שנייה זה שאני רוצה להעתיק קבצים מתיקייה אחת למיקום שהמשתמש ייתן: לדוגמא אני רוצה לבנות תוכנית שמעתיקה את My Documents והמיקום יהיה בחירה של המשתמש.. יכול להיות כל מיקום לדוגמא: H:\Backup\user כלומר שהמיקום לא יהיה קבוע מראש, כמו כאן: xcopy c:\my documents d:\…
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי, יש לי תרגיל ליום ראשון ואני ממש תקוע עם מימוש של איטרטור ע"י מחלקה פנימית או לא(ז"א בכל דרך אחרת, ע"י מימוש אופרטורים או משהו). אשמח להסבר על דרכים טובות למימוש איטרטור ב-C++ תודה, אור.
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את תרגיל 3 מהמבחן הנ"ל: http://www.cs.biu.ac.il/~kalechm/c_04/recursive7_math.pdf אני הצלחתי לעשות שהפונקציה תמנה את הדרכים אם הצעדים היו רק ימינה ולמטה. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לאפשר גם צעדים למעלה ושמאלה הפונקציה נכנסת ללולאה אינסופית כי היא עוברת לתא הבא אבל אז חוזרת לתא הקודם וכך הלאה. זאת הפונקציה שכתבתי ונכנסת ללולאה אינסופית: int CountPaths(matrix mat, const int SIZE, int x, int y) { //cout << "[" << x << "][" << y << "]\n"; if ( (x<0||x>=SIZE) || (y<0||y>=SIZE)) //if not in matrix bounds return 0; if (x==SIZE-1&&y==SIZE-1) //if is the end of the matrix return…
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
כתבתי תוכנית אשר אמורה להשוות שני מערכים חד מימדיים ,אך משום מה החיפוש הבינארי לא מחזיר לי את ההתוצאות הדרושות public class IntVector { //instance variable private int [ ] _arr; /** * Constructor for objects of class IntVector */ public IntVector (int size) { _arr = new int [size]; } //methods /** * */ public void addInt (int num , int index) { if(index<_arr.length) _arr[index] = num; else System.out.println("the index is bigger than the array"); } /** * */ private void swap(int [] data , int first , int second) { int temp; temp = data[first]; data[first] = data[second]; data[…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
#include<stdio.h> int i,j,sum; int x[10]={3,8,9,10,15,22,32,33,40,51}; int y[10]={2,7,8,10,13,32,40,55,56,60}; main() { sum=0; j=0; for(i=0;i<10;i++) { for(;(y[i]>=x[j])&&j<10;j++) { if(y[i]==x[j]) sum++; } } printf("sum %d",sum); } אני לא המנתי מה זה אומר "מבחינה פונקציונלית!!!!!! הרצתי והבנתי מה הוא ערכו של sum אבל שוב וזה קורה לי כל הזמן שאני לא מבין את השאלה אם מישהו יכול להריץ על קומפיילר ולהסביר לי מי נגד מי כאן אני אשמח תודה
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לא בטוח אם פה זה המקום הנכון לרשום, תרגיל שקיבלתי במבוא לאסמבלר, ואני צריך בו עזרה התרגיל אומר כך: נתונים שני מספרים בבסיס עשרוני: A=0.5566*10^2 B=0.7777*10^3 חשב בבסיס עשרוני: A-B בשיטת נקודה הצפה נתון: מנטיסה=4 ביט חזקה=3 ביט למנטיסה יש סיבית סימן אני יודע לחבר מספרים, אבל רוצים פה שאני אחסר את A מ B ומשום מה יוצאת לי תשובה לא הגיונית מישהו יכול להסביר לי?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקחת קוד פתוח של דבר כזה אני צריך משהו טוב עדיף בC# משהו קטן שאנ ייכול להמשיך לפתח אותו שיתאים לי ל VOIP אפשרי JAVA
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש האומרים שכל דבר צריך להיות אובייקט/מחלקה. ניקח פנס, הדבר הפרימיטיבי שחשבתי עליו. הוא יכול להיות בשני מצבים כבוי ודלוק. נראה דיי טיפשי ליצור מחלקה של 6 שורות בשביל פנס. אבל פנס זה אובייקט כמו כל אובייקט. ניקח דוגמא אחרת חודשי שנה. בוא ניקח פרוטוטיפ של הפונקציה הבאה: void printDaysInMonth(int month) גישה נכונה,הרבה עושים ככה, אבל רק מה, הגבולות של INT הם מעבר ל 12. כמו כן אין טיפוס נתונים אשר הגבולות שלו הם 1 עד 12. אפשר לייעל להציע למשתמש ENUM לדוגמא משהוא כזה: enum{ Januray=1, February, March, April, .... }; זה אומנם מקל על ההשתמש אבל לא מונע ממנו להכניס חודש מספר 13 או 60. יש שיגידו: "אבל אפשר בתוך הפונקציה לבדוק שאם החודש לא בתחום 1-12 להדפיס טעות". נכון…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נתון לי שA1=0 ו A2=1 ואני צריך להדפיס בלולאה את 10 המספרים הראשונים בסדדרה "כתוב תכנית המדפיסה את 10 האיברים הראשונים של הסדרה(פיבונא'צי. נתון .A(1)=0; A(2)=1" "
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בלוח דו-ממדי בגודל m * n, אשר כל אחת ממשבצותיו יכולה להיות ריקה או מלאה, נקרא כתם לרצף משבצות מלאות בעלות צלע משותפת או קדקוד משותף. גודל הכתם הוא מספר המשבצות המרכיבות את הכתם. ייתכנו מספר כתמים בלוח. דוגמה: נסמן משבצת מלאה באמצעות התו ומשבצת ריקה באמצעות תו רווח. הלוח צורף בקובץ למטה מכיל 3 כתמים: כתם המורכב ממשבצות (1, 0), (0, 1) וגודלו 2. כתם המורכב ממשבצות (3, 2), (2, 2), (4, 1), (3, 1), (4, 0) וגודלו 5. כתם המורכב ממשבצות (2, 4), (1, 4), (0, 4), (0, 3) וגודלו 4. כתבו שיטה רקורסיבית המקבלת כפרמטר מערך דו-ממדי המייצג לוח כמתואר לעיל, וזוג מספרים שלמים המייצגים תא במערך. השיטה תחזיר את גודל הכתם המכיל תא זה. אם התא אינו חלק מכתם, יוחזר אפס. חתימת השיטה תה…
-
- 19 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
שלום כ-ו-ל-ם. אז ככה: יש לי תוכנה שאני שם לה שם משתמש וסיסמה של חשבון שיש לי באתר מסויים, היא נכנסת לחשבון,ומבצעת קליקים על כל אתר בזמן קצוב. הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לערוך אותה שתעשה את אותו הדבר רק לגבי אתר אחר, אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ספירת צמתים בעץ בינארי... לא עובד לי. int number_nodes(tree T) { if (T=NULL) return 0; else return (number_nodes(T->left)+number_nodes(T->right)+1); }
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהי שפת הASSEMBLER ? במה משתמשים בה? האם יש שפות נוספות שדומות לה? לפי מה שאני הבנתי היא נחשבת בתור שפת בסיס , נכון הדבר?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש דוגמה לפרויקט 5 יחידות בC#, מערכת אתר מכירות או דברים דומים כאלו... הרצתי חיפוש ולא מצאתי לכן אני שואל כאן... אם יש למישהו פרויקט שהוא הכין ויכול להביא לי אותו וכו' יעזור לי מאוד... ויש לי שאלה, יש לגוגל ארט וובסרביס ? אם כן משהו ? ואיך אני יכול להשתמש בו ? (אני מכין פרויקט על מערכת מיני חמ"ל כזאת...)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-