עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Zeev86,

היי. כתבתי תוכנה קטנה ב- .net שעושה את הדברים הבאים: 1. מריצה תוכנה שעושה בדיקה למחשב ושומרת קובץ log. 2. התוכנה מחכה ואז קוראת את קובץ ה-log. מה שחשוב לי עכשיו זה התזמון. האם בקוד שנכתב בקובץ HTA ואשר משתמש בתוכו ב-VBscript יכול לתת לי פיתרון דומה? מה שאני מנסה להבין אם שורת פקודה שתריץ לי תוכנה חיצונית תחכה עד שההפעלה תסתיים, או שתמשיך לרוץ עם הפקודות ואצטרך לשים איזשהי לולאה שתחכה עד שהריצה תגמר על מנת להמשיך לבדוק את קובץ הLOG. דבר נוסף שאני מחפש, האם ב-HTA וב-VBscript אני יכול למצוא פיתרון דומה ל-Autoit? אני רוצה לעשות אוטומיזציה מסויימת כשאני פותח תוכנה אחרת. לצערי, בסביבה בה אני עובד, יש תמיכה רק בקבצי HTA ו-VBscript. כלומר, ברגע שאני פות…

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  2. Started by Omer Michleviz,

יש תרגיל שבו צריך להחליף צמד תווים ואם הם זהים אז לקחת את התו הימני. יש לי את הסגמנט ולמען האמת אין לי שמץ של מושג איך לעשות את זה. אשמח להכוונה. תודה # Computer Architecture #Question 1: # Input: 1)in buf (in the data segment) string of exactly 10 chars # # # Output: 1)swap each pair chars in the string # (if the pair identical change the second to '*' ) # 2)print buf in reverse ## ## # Example # buf= "aabb456788" # #After swap buf= "a*b*54768* # # in reverse = "*86745*b*a" ################# Data segment ##################### .data buf: .ascii "aabb456788" ################# Code segment ################…

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  3. שלום, אם אתם מבינים במחשבים יותר ממני תוכלו לעזור לי. אני מתכנן לשמור לייבים ארוכים של האח הגדול, אז חפשתי וחקרתי באינטרנט ואני רוצה לדעת כמה דברים, הבנתי שאם אני רוצה לדוגמא לשמור לייב ארוך (לדוגמא לייב של שלוש ימים) אז עדיף לי לקנות VPS - server ועליו שיהיה את החישובים של הלייב (עוד מעט נגמר האח הגדול אז אני מוכן גם לתת את ה server בחינם למי שיעזור לי כשייגמר האח הגדול) ואז אני חושב להעביר את כל הצילום שעבר ב server להארד דיסק של 4TB. למישהו יש מושג במה שאני מדבר ואולי יכול לעזור לי ? הנה קישור ל VPS שאני מתכנן לקנות - https://www.ohbubble.com/goldplan

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  4. Started by lordgod,

לא עובד לי ה RANDOM RANDOMIZE הקומפיילר מציג בעיות (TURBO C ו- VISUAL C++) זה בעיה בתוכנה ? אני לא יכול לכתוב רנדום ...

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  5. Started by gshhar,

התחלתי ללמוד לאחרונה מסלול של תיכנות (MCPD) ויש לי שאלה קטנה, בעיקרון בשיעורים הראשונים עדיין לא התחלנו לתכנת ממש על המחשב אלא יותר תרשימי זרימה על הנייר, באחת השאלות נתקלתי במשהו שאין לי רעיון איך לפתור, אחד התרגילים היו לקלוט מספר ולהדפיס מאיזה ספרות הוא מורכב למשל אם אני קולט את המספר 123 אז אני אמור לקבל 1,2,3. הבעיה שלי היא שאני בתרגיל מקבל את הסדר הפוך למשל 3,2,1 איך אני יכול להפוך את זה בכילים שעומדים לרשותי כרגע ? (לולאת IF) תודה.

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  6. Started by zoharbe,

אוקיי,אז יש לי שאלה בהוסט שלי נותנים לי 2 mySQL Databases. השאלה! אם נגיד התקנתי PHPBB על database אחד,אני יכול להתקין גם נגיד...WP על אותו DB,או שחייב על DB אחר?

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  7. אני צריך בקשה הסבר, אני לא הבנתי איך זה הולך... עיצבתי אתר הכל כולל הכל, מחולק ככה: bg, bg2, logo, bar1, bar2 וכו' ככה הכל מסודר. עכשיו הכנתי אותו בקובץ HTML 5 + CSS הכל פיקס (לצורך סתם בדיקה עשיתי את זה) אבל הבעיה שאני צריך איכשהו להטמיע את העיצוב במערכת אתר שאני משתמש - MemHT. לפי מה שהבנתי צריך להכין Template מותאם למערכת הזאת ואז פשוט להיכנס לאתר ולשנות את הסקין באפשרויות למטה, אבל איך עושים את זה? עולה לי בראש דרך לעשות את זה אבל זאת עבודת נמלים ואני בטוח שיש דרך יותר מקצועית ופשוטה לעשות את זה... תודה

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  8. כשאני כותב javascript בדפי HTML ומריץ אותם באקספלורר - האספלורר רוצה שהמשתמש מתריע על כך שקיים סקריפט בדף ומבקש מהמשתמש לאשר את ההפעלה שלו... זה לא קורה בכל אתר שמתמש בגאווה סקריפט... יכול להיות שיש להם מנגנון הזדהות/אבטחה כל שהוא? מישהו יודע איך לכתוב javascript כך שאקספלורר לא יתריע עליו...?

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by yigael_o,

היי, רציתי לבנות אתר ולהתייעץ על כמה נושאים. קומפיילר: אני מתכנן להשתמש ב ECLIPSE פעם ראשונה. עד עכשיו תיכנתתי ב VISUAL STUDIO EXPRESS ב C# ועכשיו כמעט פג התוקף של החינמיות שלו. עכשיו אני גם מתכוון להתחיל לתכנת ב (BRUCE ECKEL here I come) ג'אווה. זו נראית לכם בחירה טובה(של הקומפיילר)? או שיש משהו (חינמי) יותר טוב? אני אצטרך גם מסד נתונים, יש איזה שהם חסרונות ל MYSQL שאני אמור לדעת עליהם? זה האתר הראשון שאני מעלה ככה שאם יש לכם המלצות למשהו שאני אצטרך לברר קודם אז אני אשמח. בגדול כל הסיפור הוא לבנות אתר ללימודים מתקדמים. ככה שכל סטודנט יוכל תמיד לחזור לרמה שלו (והמערכת תדע על מה הוא צריך לחזור, מה ללמוד ועוד הרבה רעיונות שכרגע הם רק תיאוריות ממש יפות שרצות לי בראש, נראה אי…

10. Started by DXT,

אני יודע שזה ממש long shot, לשאול שאלה כזו בפורום הזה אבל אני אנסה את מזלי בכל זאת. האם מישהו פה אי פעם ניסה/התעסק/עבד/שיחק עם הרעיון של תקשורת בין קוד שנכתב ב- JAVA לקוד שנכתב ב- ++C אם ע"י pipes, sockets, JNI או יונות דואר... אם קיים פה מישהו כזה, אני אשמח לתגובה או אפילו מסר אישי

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  11. אני כבר מלא זמן מחפש אלגוריתם או לוגיקה של אינטליגנציה מלאכותית של המחשב במשחק דמקה. אני מקווה שהבנתם את הכוונה אם לא אז תשאירו הודעה ואני יסביר יותר טוב. אללה חבר'ה מי שמוצא תותח.

12. Started by satlan1,

היי, יש לי VISUAL STUIDO 2008, ווינדוס 7. התוכנה כבר עבדה על המחשב והרצתי עליה כמה תוכניות.. היום פתאום כל תוכנית שאני מריץ בה אני מקבל את הארור הבא: חיפשתי בגוגל..בגדול לא מצאתי שום פתרון רלוונטי..ניסתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש, אין שינוי. ליצור פרוייקט/קובץ חדש גם לא עוזר. יש מצב מישהו נתקל פעם בבעיה הזאת ויודע מה לעשות? תודה!!

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  13. אני מחפש שרת איחסון חזק מאוד ומהיר לאיחסון חנות וירטואלית מבוסס מגנטו ... לא משנה לי המחיר! היקר שיהיה ממש פצצה!! כנ"ל : אני מחפש מומחה למג'נטו שיכול לפתח לי אותו ברמה גבוהה לפי דרישותי + מעוניין לילמוד להשתמש הכי אפקטיבי שאפשר במערכת + מחפש מעצב ומתכנת שיכול לבנות לי עיצוב . בתודה ***הפורום הוא לא מקום לפרסום של העסק שלך*** יצירת קשר : slava@mycomp.co.il

14. Started by Lidor2000,

אוקיי אז בניתי שלוש מחלקות כאשר כל אחת יורשת מהשניה כלי רכב-מכונית-מכונית ספורט משום מה כשאני בא לפנות למחלקה העליונה ביותר מהמחלקה הנמוכה ביותר ע"י super.super.toString() הוא נותן לי שגיאה...למישהו יש מושג? public class sportcar extends car { private double engineVolume; public sportcar(double engineVolume,double maxVelocity,String model){ super(model, maxVelocity); this.engineVolume=engineVolume; } public String toString() { return super.super.toString(); } public double getEngineVolume() { return engineVolume; } }

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  15. Started by ironman405,

היי , אני עובד עם SQL Express ונתקלתי בERROR הבא כשניסיתי לעבוד במעבדה אחרת ששם מותקן SQL SERVER 2005 האם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזו.

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  16. איסוף אשפה הוא תהליך אוטומטי במערכת דוטנט. התהליך משחרר זיכרון של אובייקטים, שסיימו את תפקידם. הפרק שלפנינו הוא חלק ראשון בנושא זה, והוא מתאר את התהליך באופן כללי ואת השפעתו על כתיבת תוכניות. כתובת: http://youtu.be/Tl8k0XKJob4 ניתן להוריד את קטעי הקוד שבסרטון. ראו בתיאור הסרטון ביוטיוב. הסדרה "מושג ברגע" מתארת מושגים שונים בדוטנט ואת השפעתם עלינו ככותבי תוכניות. בסדרה יצאו עד עתה הסרטונים האלה: Just in time compiler http://youtu.be/k-IUhCR5ocY Generic method http://youtu.be/RNk9W7jlUZ8 Explicit implementation http://youtu.be/xkhvGTKq5cw צפיה מהנה!

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  17. יותר ויותר אני נתקל במצבים של שימוש רחב בדברים דינאמיים שהולכים להשתנות רבות כגון מפות. נכון אפשר לשמור את המפה בתוך התוכנה עצמה וכל פעם שאני משנה משהוא במפה לקמפל מחדש את התוכנית, אבל אפשר לשמור את המפה בקובץ נפרד שהתוכנית שלי תקרא אותו ותעשה איתו כל מיני דברים (נשמע סוטה ) ובמקרה הזה אין צורך לקפמל מחדש את התוכנית אם שיניתי ערך אחד של המפה. עד פה בסדר אבל לא הכל כל כך פשוט, נניח אני רוצה ליצור AI למישהוא, נגיד מפלצת יהיה הרבה יותר הגיוני לשמור את ה AI שלו כקובץ נפרד שיטען על ידי התוכנית שלי, ובמקרה ואני רוצה להפוך את המפלצת שלי ליותר טיפשה או אולטרה חכמה אין צורך לקמפל מחדש את כל הפרוייקט מספיק לשנות רק קובץ אחד. זה מביא אותה ל script languages שבהן אין לי מושג. שמעתי…

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  18. Started by ה*לה,

אני בונה חוקים לעץ משפחתי. חוק של "זוג" הוא- אם יש להם ילדים משותפים, הבעיה היא: שכשאני שואלת married(a,X) אז הוא יחזיר לי X= b כמספר הילדים. איך אפשר לעצור את זה אחרי פעם אחת?

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by nir567,

מה מטרת הפקודה enum, איך משתמשים בה..? תודה,ניר.

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  20. יש לי דומיין בבעלותי ואין לי אחסנה. מעוניין להפנות את הדומיין ל-DNS במחשב שלי... האם זה אפשרי (בעצם יודע שכן, איך עושים את זה?) כרגע הדומיין נמצא על DNS של חברת אחסנה (DOMAINTHENET).... תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by analyzer1989,

שלום לכולם, אוקיי רציתי לבנות קובץ דוס שיבצע עבורי מספר פקודות קובץ (.bat), אני רוצה שברגע שאני אפעיל את הקובץ הזה הוא אוטמטית יתחבר לאינטרנט, יפתח את המירק, ולאחר מכן אני רוצה עוד קובץ שיבצע פקודות דומות, כמו סגרית אקספלורר, והתנתקות מהאינטרנט.. הידע שלי בדוס אינו מורחב כלל, ולכן יש לי בעיה גדולה בלעשות שני קבצים אלו, אבל בכל זאת אם מישהו יסביר לי אני בטוח שאצליח, אבל אם למישהו כאן כל כך משעמם והוא יכול לבנות לי 2 קבצים שכאלה (כמובן, אם זה לא יקח לכם הרבה זמן), אז זה יעזור לי מאוד בחיים.. תודה מראש על העזרה, ומקווה שאני אקבל אותה כאן

22. שלום, אני רוצה שאיזה מכתנת תותח, יכתוב לי תוכנה קצרה, באמת, ושיגיד לי באיזה שפה הוא כתב אותה, ואם הוא יכול להסביר לי את הצעדים שהוא עשה. התוכנה עושה דבר פשוט, אני נותן לה PATH זאת אומרת תקייה. לדוגמא: c:\windows התוכנה תחזיר פלט, או תשים בקבוץ, את רשימת כל התקיות בתקייה ואת הגודל שלהם. תודה לכולם.

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by et_gershon,

יש איזה אתר ישראלי של עיצובים ולקחתי עיצוב (זה בחינם) והורדתי אחד מהעיצובים ויש שם הרבה קבצים הנה: ואני מתכנן להתחיל לבנות אתר ויש לי שרת ודומיין ואיך אני מתקין את העיצוב על השרת?? יש לי ידע בתכנות ואני יודע html ו-avascript אבל שחכתי איך עושים את זה אז אני מחכה לתשובה תודה

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  24. אני כרגע לומד פייתון לבד (אחרי שהתייאשתי מג'אווה) אבל נתקלתי תוך כדי גם ב Ruby עם תשבוחות מכל עבר. לכן חשבתי גם לשאול האם יש עדיפות לאחת השפות או שכל אחת מהן נוצרה לצרכים אחרים לגמרי. תודה.

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  25. למערכת תכנות חדשה שנקראית MagmaSDK אנו מחפשים מתכנתים לבדיקת המערכת. המערכת מיועדת לצאת כקוד פתוח עוד כשלושה חודשים עד חצי שנה. המערכת נותנת כלי תכנות רבים ונוחים, ומקצרת תהליכי עבודה באופן משמעותי, בעיקר כאשר מדובר על אתרים לפיתוח שאנו מקבלים ממעצבים, ויש לפתח באופן מותאם לצרכי הלקוח. הפרוייקט היה עד היום פרוייקט קוד סגור של חברת Vital, אך היום אנו מעוניינים להוציא את המערכת כקוד פתוח לשימושם של מתכנתים. הסיבה שאנו לא ישר מוציאים את המערכת כקוד פתוח לכולם, היא מכיוון שאנו רוצים לתת מוצר טוב לקהילת הקוד הפתוח, ואנו מעוניינים לבצע לה FINE TUNING כחלק מהבדיקה, מתכנתים יקבלו לידם את המערכת, עם חבילת אחסון בחינם לשנה, תמיכה בתיקוני באגים במערכת, ותמיכה בבעיות שיש ללקוחות (תמי…

• 5 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.