עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by chaimfr2,

בס"ד יצרתי (ב VisualStudio 2005) איזשהו WebApplication בשם EstateAgency, וקימפלתיו בהצלחה. הקימפול פותח חלון שבו כתובת הURL אינה המיקום הפיזי שבו יושב הפרוייקט וגם לא הנתיב הוירטואלי שלו שהוגדר ב IIS, אלא משהו כמו שרת פנימי של ה Visual. בסגנון: http://localhost:1111/Default.aspx. (- הפורט אחרי הנקודותיים משתנה מקימפול לקימפול). כשאני מנסה להריץ את הפרוייקט ב URL קלאסי, בסגנון http://localhost/root/sub/EstateAgency/Default.aspx אני מקבל את השגיאה הבאה: מה זה? הבעיה הקריטית היא כשאעלה את הפרוייקט לפרודקשן ואצטרך לפרסם את ה URL האמיתי, כמובן. תודה לעוזרים!

2. Started by RayZ,

אני מחפש ספר ללימוד השפה PHP. ספר בעיברית. מישהו מכיר,יודע היכן לקנות? (המדריך של PHP ישראל ממש לא מובן)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by la_pumik,

שלום רב, יש לי את השורות הנ"ל $file="delete.html"; open (TFILE, ">$file"); ואני רוצה שהקובץ delete.html יהיה לא בספריה הנוחכית אלא בספריה (למשל ) : http://lior.net/liordir ז"א ליצור את הקובץ לא באותו ספריה של הסקריפט אלא בספריה אחרת . אני אשמח לעזרה, אני ניסתי לכתוב במקום : $file="delete.html"; כתבתי: $file=" http://lior.net/liordir/delete.html"; אבל זה לא כותב לי את הקובץ . האם מישהו יודע איך לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Apocalipse,

שלום אני חדש בפורום זה יש לי ידע בשפת C HTML ASEMBELER כיום אני לומד את התוכנה RAID למעבד 8051 -52 ו ורציתי ללמוד PHP ברמה גבוהה אני יודע קצת PHP אבל לא מספיק כדי לבנות סקריפטים וכו' כל אתר שמצאתי לא סיפק לי את הידע הדרוש וחיפף וספרים לא מצאתי ללמידה אויל תוכלו להמליץ על מקומות שילמדו אותי בצורה טובה את זה או ספרים לא משנה השפה תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. אהלן חברים אני מסתבך עם משהו שלכאורה אמור להיות פשוט, אבל הוא לא. אני מנסה לעצב אתר בלפטופ שלי (מסך רחב, רזולוציה 1280X800) באמצעות תוכנת DW. אני משתמש ב-LAYERS וממקם אותם. כאשר אני צופה בדפדפן במסך אחר ברזולוציה אחרת (למשל 1024X768) הכל מתעוות לי וזז מהמקום. ניסיתי לבדוק את אופצייה ה-RELATIVE ו-FIXED ב-CSS אך זה לא עזר. לצורך העניין, אני מעוניין שיהיה LAYER באמצע ושהוא יוצג באמצע המסך בכל הרזולוציות. האם ניתן לבצע דבר כזה ? שמוליק

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by c5123,

אני מנסה לבדוק אם התא ריק לפני שליחה אבל ניראה שזה לא מפעל את הפונקציה יכל להיות שאני צריך להשתמש byName? function vall(){ alert("test1"); var a = document.getElementById('a'); if(Empty(a,"please enter frist name"){ return true; } return false; } function Empty(elem,helpMsg){ if(elem.value.length==0){ alert(helperMsg); elem.focus(); return false; } return true; } <form onsubmit='return vall()' name="tar4" method="get" > <td><input type='text' id='a'/></td> [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by idoleff,

ביום שני יש לנו מבחן בJS ולצערי הפסדתי את השיעור האחרון שדיבר על זימון פונקציות בסיסיות... מישהו יכול להסביר לי מה הולך שם? כאילו, אם אני קולט ערכים לתוך משתנים ואח"כ אני רוצה לשלוח לפונקציה, איך עושים את זה? תודה...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Woland,

היי , מחיפושים ברשת מצאתי מימוש של isconnected בשביל sockets !(client.Client.Poll(1, SelectMode.SelectRead) && client.Client.Available == 0);[pre] לא כזה ברור לי איך זה עובד, האם זמן של 1 מילי שנייה מספיק כדי לקבל תגובה, וגם poll מחזיר true גם אם יש מידע אפשרי לקריאה כלומר isconnected יחזיר false. תודה [/pre]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by omer1222,

אהלן, חייב חייב עזרה אשמח שתעזרו לי שאלה בתור: כתוב פעולה המקבלת תור que ומחזירה תור חדש שהוא היפוך סדר האיברים של התור que עבור: que[1,2,3,4] יוחזר התור [4,3,2,1] ***ללא שימוש במבני נתונים נוספים, רמז רקורסיה*** כתוב תור חדש והסתבכתי עם זה מי שיכול לעזור לי עם היפוך לתור חדש והרקורסיה אודה לו מאוד!! בבקשה עזרה למתכונת הסתבכתי וכשאני רואה דרך אני מבין לפיה אנחנו משתמשים בhead, remove וכאלה כלומר בNode וQueue אשמח לעזרה דחוףמאוד

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. בעקרון אני בעל ידע בתכנות ופיתוח, אבל לא עוסק בזה באופן שוטף. בגלל זה בפיתוח אתרים עבדתי עד עכשיו עם Microsoft Expression Web 4, מאוד נוח לי הממשק למטומטמים שלהם, עם אפשרויות התצוגה והבדיקה של האתרים שהם מציעים. מכיוון שנראה שמיקרוסופט לא ממש מתכוונת להמשיך ולהשקיע בחבילה הזאת, אז הייתי רוצה לדעת אם יש המלצות לעורך כמו של מיקרוסופט כמובן אם יש חינמי אבל גם בתשלום אין בעיה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, כתבתי קוד ובו שאילתת SQL שהתוצאה אמורה להיות מנותבת לקובץ טקטסט. להלן הקוד: <?php// Connect to database server$con=mysqli_connect("localhost","root","root","mydb");if (mysqli_connect_errno()) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error(); }$sql1 = "SELECT startDate,endDate,intervalTime FROM june2013 INTO OUTFILE 'xxx.txt'";if (mysqli_query($con,$sql1)) { echo "Data added to text file successfully"; }else { echo "Error transfering data " . mysqli_error($con); } mysqli_close($con);?> אחר הרצת הקוד קיבלתי על המסך את ההודעה: שמשמעותה: קובץ הטקסט נוצר בהצלחה. חיפשתי את קובץ הטקסט XXX.TXT ב C\XAMPP\HTDOCS ולא מצא…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by oba3k,

בעיקרון יש לי את התאריך העברי, יש איזה דאטה בייס של חגים או משהו? או ראיון אחר אני יכול להוסיף חגים ללוח שנה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מצאתי לאחרונה את המחברות שהיו לי בזמנו בכיתה י' לפני כמה שנים טובות כשהייתי במגמת הנדסת תוכנה ובין היתר מצאתי ספר שקנתי בזמנו ללימוד עצמי של C++ שנקרא: ערכת לימוד C++ / מאת ג'סי ליבברטי - הוצאת פוקוס מחשבים. ספר ממש ישן מגיע אפילו עם דיסקט אבל הוא די טוב ממה שעלעלתי בו זה מין בניית פרוייקט בC++ בשביל ללמוד את העקרונות. ועכשיו למספר תהיות שיש לי מכיוון שהחלטתי שהגיע הזמן לחזור לנושא של תכנות וחבל להזניח את זה, ראשית כל בעבר התעסקתי עם בניית אתרים אבל זה לא מדבר אליי בהתחשב בעובדה שהאתרים היחידים שאני מפעיל זה מערכות שרכשתי, לסיכום העניין החלטתי לזרום עם תכנות בשפת C++. 1. בזמנו בימי מגמת הנדסת תוכנה בבית הספר התיכון לימדו אותנו את העקרונות של בסיסי הספירה השונים, ממש ברח ל…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by spinchicken,

אני מנסה להריץ ב C++ שני thread ים במקביל שקוראים לאותן פונקציות. כדי למנוע פנייה בו זמנית השתמשתי ב critical section אבל בגלל זה נוצר הפרש זמנים שהורס לי משהו בתוכנית. יש אולי דרך יותר טובה שלא תפגע לי בזמן? אולי דרך שממש תשכפל את הפונקצייה שנקראת?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי, אני מעוניין לעשות אפשרות הרשמה דרך אפליקציה לאייפון\אנדרויד הבעיה היא שאני לא יודע איך הסיסמאות שמורות חשבתי בהתחלה שהם שמורות ב md5 אבל הדבר לא הגיוני לפני הפורמט רשמתי שתי משתמשים חדשים עם אותו סיסמא וקיבלתי שתי סיסמאות שונות הראשונה עם שם משתמש test3 $P$BmGX4ij39oOx7jO.9l90bcayan15o6/ השנייה עם שם משתמש test2 $P$BvjZOSnWgg4s3rzwfmlg.TzvJciu6s/ הסיסמא היא 123456 מה שאומר שיכול להיות שההצפנה מכילה בתוכה את השם משתמש וכמובן יחודית לאותו שם משתמש למישהו יש מושג איך אני מצפין גם משתנה מסויים להצפנה הזאת ? חשבתי גם לבצע POST לדף של ההרשמה אבל זה בלאגן בתרגום הנתונים שנקבל, אלא אם כן יש לזה API או משהו ?? עריכה: הבעיה נפתרה אחרי מחקר קטן יש להם פו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by mupi8,

יש מישהו שיכול לתת לי הסבר על מה זה שנייהם עם מי כל אחד יכול לדבר ופשוט כל מה שיש לכם לשפוך עלייהם

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הבנתי שזה חוסך זיכרון לדוגמא יש לי 20 textbox ולכולם יש גודל זהה אז במקום שיהיה לי 20 אובייקטים בזיכרון יש לי אובייקט אחד שחוסך לי את כל תאי הזיכרון האלה מממ אבל איך יכול להיות הרי קראתי שאני מגדיר אותו כמשתנה סטטי ניקח למשל את המאפיין margin הוא מוגדר בצורה הבאה: public static readonly DependencyProperty MarginProperty; ונגיד יש לי 20 אובייקטים בזיכרון ולכולם יש את המאפיין margin איך יכול להיות שמאפיין אחד בשביל 20 אובייקטים? ועוד הוא מוגדר כסטטי זה אומר שלכולם יהיה את אותו הערך.. בעייתי לא?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. קיבלתי על עצמי את זה כפרוייקט לעזור בקבוצת תגבור שיש לנו במכללה, הם עושים שם כרגע תכנות בC ואחד הפרוייקטים שם הוא קיבוץ והצפנה, משהוא בסגנון של ZIP, רק הרבה יותר פשוט כמובן, מישהוא יכול לעזור לי בנושא? עם יש כבר תוכנות דומות כתובות באינטרנט או בכל מקום אחר שאפשר לשאוב רעיונות? ANYTHING?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אז ככה קודם כל יש לי טופס <html> <head> </head> <body bgcolor="00003d" background="pics/back.jpg" bgproperties="fixed"> <form name="name" action="update.asp" method="post"> <center><font color="white"> <h2>Update your profile</h2><br /> <table> <tr><td><font color="white">Age:</td> <td><input type="text" name="Age" /></td> </tr> <tr><td><font color="white">E-mail:</td> <td><input type="text" name="Mess"/></td> </tr> <tr><td><font color="white">Personal Image:</td> <td><input t…

20. Started by bdoron,

כאשר אני יוצר form חדש אני יוצר דף aspx.cs שמחובר אליו, הוא מכיר את כל האלמנטים הקיימים בדף הaspx , אבל כרגע שאני פותח אותו המתודה היחידה שיש לי שם זה page_load אני רוצה להוסיף עוד מתודות אבל אני אוהב לעשות דברים בצורה מסודרת, לכן חשבתי לעשות קובץ CS חדש ושם פונקציות שאני אכין, הבעיה היא שהדף אינו מכיר את האלמנטים של הפורם, שאלתי היא כזאת : האם אני יכול לקשר את דף הCS החדש שאני יוצר כמו לדף שנוצר אוטומטית? שהוא יכיר את כל האלמנטים כמו דף הaspx.cs? או שאני צריך ליצור CS רגיל, ומדף הaspx.cs ליצור שם אובייקט מסוג הקלאס שאני יוצר ואז לשלוח לו את כל האלמנטים.. אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מה הדרך לעשות את זה? (הSTRUCT מכיל שדות בגדלים שונים). הקובץ הבינארי מכיל את המידע של הSTRUCT איך שהוא נראה בזכרון. (MEMORY DUMP). תודה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by owen10,

שלום רב, מחפש דרך ללמוד את התוכנה הזאת עצאית, יש המלצות? ואיפה אני יכול להוריד את תוכנת PRIORTY אולי דמו תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Ameralis Zaiir,

שלום, אני חושב על לכתוב פרוייקט בC#. את השפה עצמה על בסיסיה אני יודע. אני מחפש איך לעשות אפליקציה שתרוץ ברקע, תריץ מספר אפליקציות, ואם הן קורסות חס וחלילה, האפליקציה תפעיל אותן מחדש. אני רוצה לדעת איך אני בעצם מריץ תוכניות עם C# ואיך אני עושה את הפעולה של הניטור. אם זה יחסית פשוט, אפשר לתת לינקים או משהו ואני אלמד. אם זה ממש מסובך, אז תגידו, ואני ארד מהרעיון, כי זה כולה פרוייקט לבגרות ואני יכול למצוא דברים הרבה יותר טובים לעשות. תודה מראש, Ameralis Zaiir

24. Started by zuq,

שלום, לצורך עבודה קטנה לבית הספר אני צריך לכתוב תוכנה השולחת ביטים על גבי כבל RS232 הבנתי שאחת הדרכים היא ע"י פקודת outporb/inportb אך לא הבנתי כיצד עובדים איתה. אשמח לקבל עזרה כיצד לעשות זאת, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים