עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ארבל5706,

היי, אני מנסה ליצור עותק של תמונה כאשר עבור כל 9 פיקסלים של התמונה הקיימת - הם מומרים לערך אחד של שקלול ה- STD שלהם משהן ממש כמו מה שעושים בסרטון הזה הפרדתי את התמונה ל- 3 ערוצים BGR וניסיתי עבור כל ערוץ ליצור מערך של ערכי ה- std שלו כאשר אני מנסה להריץ אני נתקלת בשגיאה בפונקציית ה- append אבל כשניסיתי להריץ את הפונקציה על מערך קטן למשל אז זה כן עבד זה חלק מהקוד שרשמתי שבו אני מנסה ליצור מערך של ערכי std עבור החלק הכחול של התמונה אשמח ממש לעזרה אם למישהו יש רעיון לדרך יישום אחרת או איך אני יכולה לתקן את הקוד הנוכחי ניסיתי למצוא את הקוד באינטרנט אבל מצאתי רק איך ליישם אותו בתאוריה (כמו הסרטון שצירפתי...) אם מישהו יכול להפ…

2. מה הדרך לעשות את זה? (הSTRUCT מכיל שדות בגדלים שונים). הקובץ הבינארי מכיל את המידע של הSTRUCT איך שהוא נראה בזכרון. (MEMORY DUMP). תודה!

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  3. שלום, אם אתם מבינים במחשבים יותר ממני תוכלו לעזור לי. אני מתכנן לשמור לייבים ארוכים של האח הגדול, אז חפשתי וחקרתי באינטרנט ואני רוצה לדעת כמה דברים, הבנתי שאם אני רוצה לדוגמא לשמור לייב ארוך (לדוגמא לייב של שלוש ימים) אז עדיף לי לקנות VPS - server ועליו שיהיה את החישובים של הלייב (עוד מעט נגמר האח הגדול אז אני מוכן גם לתת את ה server בחינם למי שיעזור לי כשייגמר האח הגדול) ואז אני חושב להעביר את כל הצילום שעבר ב server להארד דיסק של 4TB. למישהו יש מושג במה שאני מדבר ואולי יכול לעזור לי ? הנה קישור ל VPS שאני מתכנן לקנות - https://www.ohbubble.com/goldplan

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  4. בעקרון אני בעל ידע בתכנות ופיתוח, אבל לא עוסק בזה באופן שוטף. בגלל זה בפיתוח אתרים עבדתי עד עכשיו עם Microsoft Expression Web 4, מאוד נוח לי הממשק למטומטמים שלהם, עם אפשרויות התצוגה והבדיקה של האתרים שהם מציעים. מכיוון שנראה שמיקרוסופט לא ממש מתכוונת להמשיך ולהשקיע בחבילה הזאת, אז הייתי רוצה לדעת אם יש המלצות לעורך כמו של מיקרוסופט כמובן אם יש חינמי אבל גם בתשלום אין בעיה.

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  5. שלום, כתבתי קוד ובו שאילתת SQL שהתוצאה אמורה להיות מנותבת לקובץ טקטסט. להלן הקוד: <?php// Connect to database server$con=mysqli_connect("localhost","root","root","mydb");if (mysqli_connect_errno()) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error(); }$sql1 = "SELECT startDate,endDate,intervalTime FROM june2013 INTO OUTFILE 'xxx.txt'";if (mysqli_query($con,$sql1)) { echo "Data added to text file successfully"; }else { echo "Error transfering data " . mysqli_error($con); } mysqli_close($con);?> אחר הרצת הקוד קיבלתי על המסך את ההודעה: שמשמעותה: קובץ הטקסט נוצר בהצלחה. חיפשתי את קובץ הטקסט XXX.TXT ב C\XAMPP\HTDOCS ולא מצא…

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  6. Started by eegg,

יש לי label בתוכנה דומה למחשבון שבניתי אני צריך שיופע כשיש מעל 1000 Kxx וכשיש מספר מעל מיליון אז Mxx

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  7. Started by RayZ,

אני מחפש ספר ללימוד השפה PHP. ספר בעיברית. מישהו מכיר,יודע היכן לקנות? (המדריך של PHP ישראל ממש לא מובן)

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  8. Started by 114508534,

א.בנה מערך בגודל N(בחר N=30) ובו מספרים שלמים . ב.כתוב פרוצדורה בשם RAND_KELET המקבלת כפרמטר מערך בגודל N של מספרים שלמים ומציבה לתוכו מספרים בתחום 36 עד 46. ג.כתוב פרוצדורה בשם PELET המדפיסה את אברי המערך בשורה אחת . ד.זמן את 2הפרוצדורות מהתוכנית הראשית ובדוק שאכן התקבלו הנתונים הנכונים . בבקשה תעזרו לי כי אני ממש חלש בפרוצדורות ובמערכים .

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  9. Started by spinchicken,

אני מנסה להריץ ב C++ שני thread ים במקביל שקוראים לאותן פונקציות. כדי למנוע פנייה בו זמנית השתמשתי ב critical section אבל בגלל זה נוצר הפרש זמנים שהורס לי משהו בתוכנית. יש אולי דרך יותר טובה שלא תפגע לי בזמן? אולי דרך שממש תשכפל את הפונקצייה שנקראת?

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  10. כך ש-N = מס' השורות, 2 = מס' העמודות. המטריצה היא דינמית כי צריך לולאה עד שהשורה ריקה. לאחר בנית המטריצה, צריך לרוץ עליה בלולאה כפולה ואם יש תא נניח j,0 ששוה ל-i,0 אז תכתוב אותו בגליון. ז"א תכתוב רק את הערך שבתא j,1. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  11. Started by bdoron,

אני מנסה כבר כמה שעות לסדר בעיה שקיימת אצלי, אני מצליח ליצור עץ , ומצליח ליצור טאבים אבל אני לא מצליח ליצור עץ שאני לוחץ עליו ומהצד הימיני שלי מתחלף לי div מישהו נתקל בבעיה הזאת ? איך אני עושה עץ בצד שמאל שכל לחיצה על הענפים בעץ מחליפה לי את הdiv בצד הימיני בdiv אחר כמו טאבים אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  12. Started by li@r,

שלום חבר'ה אני צריך עזרה קטנה עם הפקודה הבאה Process.Start("[url]http://ynet.co.il[/url] לצערי חרשתי ולא מצאתי פיתרון אני מעוניין שהכתובת תיפתח בFRAME מסויים קבוע ברגיע שלוחצים על הכפתור , כרגע היא ניפתחת לי בחלון חדש כל פעם , המטרה היא שהחלון יפתח בIE או בכרום (תלוי מה ברירת מחדל) בFRAME מסויים אשמח לעזרה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  13. Started by rafi k,

אני מעוניין להוסיף פורום לאתר שלי, שיהיה פורום בסגנון שיש כאן.

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  14. Started by Woland,

היי , מחיפושים ברשת מצאתי מימוש של isconnected בשביל sockets !(client.Client.Poll(1, SelectMode.SelectRead) && client.Client.Available == 0);[pre] לא כזה ברור לי איך זה עובד, האם זמן של 1 מילי שנייה מספיק כדי לקבל תגובה, וגם poll מחזיר true גם אם יש מידע אפשרי לקריאה כלומר isconnected יחזיר false. תודה [/pre]

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by orninyo,

. אם אני שם שתי תמונות אחת מעל השניה יש ביניהם רווח של איזה מילמטר, איך מורידים את זה כדי שהם יהיו צמודות לגמרי? 2. מה הפונקציה שהופכת אתר לאתר הבית? תודה.

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  16. מצאתי לאחרונה את המחברות שהיו לי בזמנו בכיתה י' לפני כמה שנים טובות כשהייתי במגמת הנדסת תוכנה ובין היתר מצאתי ספר שקנתי בזמנו ללימוד עצמי של C++ שנקרא: ערכת לימוד C++ / מאת ג'סי ליבברטי - הוצאת פוקוס מחשבים. ספר ממש ישן מגיע אפילו עם דיסקט אבל הוא די טוב ממה שעלעלתי בו זה מין בניית פרוייקט בC++ בשביל ללמוד את העקרונות. ועכשיו למספר תהיות שיש לי מכיוון שהחלטתי שהגיע הזמן לחזור לנושא של תכנות וחבל להזניח את זה, ראשית כל בעבר התעסקתי עם בניית אתרים אבל זה לא מדבר אליי בהתחשב בעובדה שהאתרים היחידים שאני מפעיל זה מערכות שרכשתי, לסיכום העניין החלטתי לזרום עם תכנות בשפת C++. 1. בזמנו בימי מגמת הנדסת תוכנה בבית הספר התיכון לימדו אותנו את העקרונות של בסיסי הספירה השונים, ממש ברח ל…

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  17. ובחינם כמובן 8) ועוד איפה אני יכול ללמוד המרות בין בסיסים מדצימלי להקסדצימלי וכו'?

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by omfir,

using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; namespace _ { class Program { static void Main(string[] args) { int[,] mat=new int[15,20]; for (int i = 0; i < mat.GetLength(0); i++) for (int j = 0; j < mat.GetLength(0); j++) mat[i, j] = int.Parse(Console.ReadLine()); for (int i = 0; i < mat.GetLength(0); i++) for (int j = 0; j < mat.GetLength(0); j++) mat[i, j] = i; Printmat(mat,r,c); } static int Printmat(int[,] m,int r,int c) for (int i = 0; i < mat.GetLength(0); i++) { for (int j = 0; j < ma…

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  19. שלום, האם מישהו מכיר את הדרך(או מישהו שיכול) להטמיע ולתכנת דפי aspx שיוכלו לקבל ולשלוח נתונים מחנות וירטואלית לשירות סליקת האשראי וואלה! פיי? http://www.wallapay.co.il כאן יש נתונים טכניים לדוגמא והסבר מפורט למתכנתים: http://www.wallapay.co.il/PO/WPO.pdf מישהו הבין את הקטע? טיפים איפה למצוא מישהו שיכול לעזור לי? (אף בתשלום)

20. אני צריך בקשה הסבר, אני לא הבנתי איך זה הולך... עיצבתי אתר הכל כולל הכל, מחולק ככה: bg, bg2, logo, bar1, bar2 וכו' ככה הכל מסודר. עכשיו הכנתי אותו בקובץ HTML 5 + CSS הכל פיקס (לצורך סתם בדיקה עשיתי את זה) אבל הבעיה שאני צריך איכשהו להטמיע את העיצוב במערכת אתר שאני משתמש - MemHT. לפי מה שהבנתי צריך להכין Template מותאם למערכת הזאת ואז פשוט להיכנס לאתר ולשנות את הסקין באפשרויות למטה, אבל איך עושים את זה? עולה לי בראש דרך לעשות את זה אבל זאת עבודת נמלים ואני בטוח שיש דרך יותר מקצועית ופשוטה לעשות את זה... תודה

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  21. Started by dartinations,

תקשיבו אנשים אני ממש צריך עזרה לא הייתי שבוע בבית ספר כי הייתי חולה ובזמן הזה המורה לימדה לולאת FOR ועכשיו לי בעיה כי אני לא ממש מבין את זה ו... יש לי עבודה להגשה בפסקל ויש תרגיל שאני טוחן עליו כבר איזה שעה ולא הולך אז בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי פה אני ממש יעריך את זה: הנה פתח וישם אלגורים אשר יציג כפלט את סכום כול המספרים מ 1 עד 400 אשר להם שורש ריבועי שלם. (כלומר תחשב ותדפיס את הסכום : 1+4+9...400 בבקשה תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  22. Started by T3,

שלום! Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error את הבעיה הזאת זה עושה כמה משחקים וגם בדריבר של הכרטיס מסך(ATI) עכשיו עשיתי את כול העידכונים של הוינדוס (יש לי חוקי) Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86) הורדתי את זה ניסיתי להתקין עכשיו שזה בה לפתוח את ההתקנה זה יוצא ממנה ..... עכשיו אמרתי אולי אני יוריד (x64 (64bit אבל זה לא קשור כי יש לי intel E6600 ניסיתי לעשות בדיקת שגיעות של ה וינדוס ניסיתי לעשות repair כלום לא עזר כבר הגעתי למצב שניראה לי רק פורמט יעזור ועכשיו אני שואל אותכם .. כי ממש לא בה לי לעשות פורמט http://img527.imageshack.us/img527/2747/asdcciz7.jpg איך אני מסדר את ? ודרך הגב זה בעיה של חבר .

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  23. Started by yigael_o,

היי, רציתי לבנות אתר ולהתייעץ על כמה נושאים. קומפיילר: אני מתכנן להשתמש ב ECLIPSE פעם ראשונה. עד עכשיו תיכנתתי ב VISUAL STUDIO EXPRESS ב C# ועכשיו כמעט פג התוקף של החינמיות שלו. עכשיו אני גם מתכוון להתחיל לתכנת ב (BRUCE ECKEL here I come) ג'אווה. זו נראית לכם בחירה טובה(של הקומפיילר)? או שיש משהו (חינמי) יותר טוב? אני אצטרך גם מסד נתונים, יש איזה שהם חסרונות ל MYSQL שאני אמור לדעת עליהם? זה האתר הראשון שאני מעלה ככה שאם יש לכם המלצות למשהו שאני אצטרך לברר קודם אז אני אשמח. בגדול כל הסיפור הוא לבנות אתר ללימודים מתקדמים. ככה שכל סטודנט יוכל תמיד לחזור לרמה שלו (והמערכת תדע על מה הוא צריך לחזור, מה ללמוד ועוד הרבה רעיונות שכרגע הם רק תיאוריות ממש יפות שרצות לי בראש, נראה אי…

24. Started by oba3k,

בעיקרון יש לי את התאריך העברי, יש איזה דאטה בייס של חגים או משהו? או ראיון אחר אני יכול להוסיף חגים ללוח שנה?

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  25. Started by yoahe,

set<int> coll4; copy (coll1.begin(), coll1.end(), // source inserter(coll4,coll4.begin())); // destination מה תפקיד coll4.begin() בשורה השלישית ןלמה זה לא משנה לי עם אני שם קול4.סוף במקום קול4.התחלה?

• 2 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים