עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. ישנה תוכנה מסוימת, כאשר הינך מפעיל אותה היא מתחברת לשרת, כאשר היא יכולה לצלם תמונת מסך מהמחשב שלך ומעלה את התמונה לאינטרנט לאתר מסוים. זוהי בעצם תוכנת אנטי צ'יט, למשחקי FPS - FIRST PLAYER SHOOTER, לצורך העשרת הידע העצמי, האם יש דרך לעקוף זאת? בסך הכל היא מצלמת תמונת SNAPSHOT בנוסף בודקת את הפרוססים הרצים על מחשבך. תשובות אלו ינתנו למתכנת כחלק מאפיון לתוכנה דומה שאני מעוניין להשיק. תודה לכל העונים.

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  2. Started by surfface,

תסבירו לי בבקשה אייך לתכנת עכבר בשפת C בקופילר הישן על מנת להשתמש בתוכנות

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  3. 1.כתוב שאילתה לחישוב השכר הממוצע של המורים לפי עירי מגורים כלול בפלט של השאילתה רק את הממוצעים של הערים תל אביב יפו וברמת גן. 2.כתוב שאילתה לחישוב הציון הממוצע בכל מקצוע בהתעלם מציונים הנמוכים מ55 הצג את שם המקצוע ואת הממוצע בתנאי ששם המקצוע אינו אנגלית ואינו ספרות מיין את התוצאה לפי סדר עולה של שמות המקצועות תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  4. שלום לכולם... אני בונה אתר למעדון פגו סיטרואן ספורט בישראל..... האתר עצמו יהיה בנוי בפלאש.... אני צריך לבנות דף קליטת נתונים של חברי המועדון.... כגון: שם , שם משפחה , וכו.... אפשר להישתמש בPHP כי הוא נתמך בFLASH אבל הדף עצמו לא חייב להיות בפלאש כלומר כל האפשרויות פתוחות.... יש לכם הצעות....??? תודה מראש???

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  5. באתר לימוד שלהם יש כבר גרסה 3.3. http://docs.python.org/3.3/ תודה.

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  6. Started by DXT,

אני יודע שזה ממש long shot, לשאול שאלה כזו בפורום הזה אבל אני אנסה את מזלי בכל זאת. האם מישהו פה אי פעם ניסה/התעסק/עבד/שיחק עם הרעיון של תקשורת בין קוד שנכתב ב- JAVA לקוד שנכתב ב- ++C אם ע"י pipes, sockets, JNI או יונות דואר... אם קיים פה מישהו כזה, אני אשמח לתגובה או אפילו מסר אישי

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  7. למערכת תכנות חדשה שנקראית MagmaSDK אנו מחפשים מתכנתים לבדיקת המערכת. המערכת מיועדת לצאת כקוד פתוח עוד כשלושה חודשים עד חצי שנה. המערכת נותנת כלי תכנות רבים ונוחים, ומקצרת תהליכי עבודה באופן משמעותי, בעיקר כאשר מדובר על אתרים לפיתוח שאנו מקבלים ממעצבים, ויש לפתח באופן מותאם לצרכי הלקוח. הפרוייקט היה עד היום פרוייקט קוד סגור של חברת Vital, אך היום אנו מעוניינים להוציא את המערכת כקוד פתוח לשימושם של מתכנתים. הסיבה שאנו לא ישר מוציאים את המערכת כקוד פתוח לכולם, היא מכיוון שאנו רוצים לתת מוצר טוב לקהילת הקוד הפתוח, ואנו מעוניינים לבצע לה FINE TUNING כחלק מהבדיקה, מתכנתים יקבלו לידם את המערכת, עם חבילת אחסון בחינם לשנה, תמיכה בתיקוני באגים במערכת, ותמיכה בבעיות שיש ללקוחות (תמי…

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  8. Started by IlanF,

אם יש כאן מישהו בשעות האלו, זה די דחוף לי... יש לי מסד נתונים של access, ואני צריך עזרה עם הכנסה ועריכה של נתונים במסד נתונים... אין לי ממש מושג איך לעשות את זה. ניסיתי עם formview, אבל אני די מסתבך איתו, הוא מעדכן לי רק את השורה הראשונה בטבלה... אם יש מישהו שיודע איך לעשות את זה אני אשמח לכל סוג של עזרה. תודה מראש עריכה.. לא חשוב, הצלחתי...

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  9. אני צריך בקשה הסבר, אני לא הבנתי איך זה הולך... עיצבתי אתר הכל כולל הכל, מחולק ככה: bg, bg2, logo, bar1, bar2 וכו' ככה הכל מסודר. עכשיו הכנתי אותו בקובץ HTML 5 + CSS הכל פיקס (לצורך סתם בדיקה עשיתי את זה) אבל הבעיה שאני צריך איכשהו להטמיע את העיצוב במערכת אתר שאני משתמש - MemHT. לפי מה שהבנתי צריך להכין Template מותאם למערכת הזאת ואז פשוט להיכנס לאתר ולשנות את הסקין באפשרויות למטה, אבל איך עושים את זה? עולה לי בראש דרך לעשות את זה אבל זאת עבודת נמלים ואני בטוח שיש דרך יותר מקצועית ופשוטה לעשות את זה... תודה

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  10. Started by redead,

אני יודע JAVA ברמה בינונית והולך להשקיע את החודש הקרוב בחיזוק השפה הזאת. כמו כן יש לי שליטה סבירה-בסיסית בויזואל ביסיק וHTML. לאיזה כיוון ללכת עכשיו, מה כדי ללמוד? כמובן גם איך :-)?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  11. Started by Proww,

אהלן. חבר ואני בנינו אתר PHP, אנחנו רוצים "לבחון" מקרוב לפני העלתו לרשת. יש תוכנה אשר מבצעת מן "מקום איחסון" על המחשב וניתן לראותו על המחשב? אני מתכוון לאחסן את האתר על המחשב שלי לדוגמה על מנת לראות את התוצאות בזמן אמת, כולל פתיחת בסיס נתונים. יש חיה כזאת? תודה.

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  12. Started by ido-nava,

שלום, יש לי דף באתר, ואני רוצה שהכתובת שלו תישאר קבועה. עכשיו אני יסביר עצמי יותר טוב: נגיד שיש לי את הדף: www.walla.co.il ומשם מישהו נכנס לדף www.walla.co.il/abc.html, כמובן שהכתובת שתוצג לו אחרי שהוא יכנס תיהיה www.walla.co.il/abc.html אך אני רוצה שהדף הראשי בלבד יוצג ( www.walla.co.il), לא משנה לאן המשתמש נכנס ואיזה שינויים הוא מבצע .. בלי שהוא יוכל לראות לאיזה את הכתובת האמיתית של הדף (www.walla.co.il/abc.html,) ... אני יכול לעשות כזה דבר?

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  13. Started by the_reaper123,

אני לומד C# ואני בפרק של Reflection... יש לי שאלה בסוף הפרק ואני לא מצליח לעשות אותה (השאלה עצמה היא פשוטה פשוט אני כנראה לא הבנתי את הנושא כל כך טוב)... הנה השאלה: כתוב תוכנית הכותבת למסך את המשפט Hello World מבלי להשתמש ישירות בטיפוס System.Console אלא על ידי Reflection בלבד. מישהו יודע?

14. Started by yigael_o,

היי, רציתי לבנות אתר ולהתייעץ על כמה נושאים. קומפיילר: אני מתכנן להשתמש ב ECLIPSE פעם ראשונה. עד עכשיו תיכנתתי ב VISUAL STUDIO EXPRESS ב C# ועכשיו כמעט פג התוקף של החינמיות שלו. עכשיו אני גם מתכוון להתחיל לתכנת ב (BRUCE ECKEL here I come) ג'אווה. זו נראית לכם בחירה טובה(של הקומפיילר)? או שיש משהו (חינמי) יותר טוב? אני אצטרך גם מסד נתונים, יש איזה שהם חסרונות ל MYSQL שאני אמור לדעת עליהם? זה האתר הראשון שאני מעלה ככה שאם יש לכם המלצות למשהו שאני אצטרך לברר קודם אז אני אשמח. בגדול כל הסיפור הוא לבנות אתר ללימודים מתקדמים. ככה שכל סטודנט יוכל תמיד לחזור לרמה שלו (והמערכת תדע על מה הוא צריך לחזור, מה ללמוד ועוד הרבה רעיונות שכרגע הם רק תיאוריות ממש יפות שרצות לי בראש, נראה אי…

15. היי. אני בונה תוכנה שמורידה קבצים מסוימים, ואני מתכנן לעשות אפשרות בחירת mirrors להורדות. השאלה שלי, אם לתת לבנאדם לבחור את השרת המועדף, או ש"להמליץ" לו או לתת לתוכנה לבחור במקומו. חשבתי לעשות ping לכל אחד מהשרתים, וזה שמחזיר את הכי נמוך - ייבחר. אבל האם זה באמת יעבוד? כלומר, האם פינג נמוך ביותר תמיד יתן קצב הורדה מהיר יותר משאר הקישורים?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  16. (לעורך הפורום - נתתי כותרת חדשה) אני בונה אתרים ומשתמש ב-ASP. יש לי קטע קוד שמקבל שם תיקייה מהמשתמש ופותח תיקייה במקום מסוים בדיסק, ברצוני להעתיק לתוך התיקייה החדשה קובץ מסוים ואז אני נתקל בבעיה שאין הרשאות כתיבה בתיקייה זו, כיצד אני נותן הרשאות כתיבה לתיקיה ברגע שהיא נוצרת?? מהו הקוד לכך ב- ASP???

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  17. Started by gilp123,

שלום, אני ניסיתי לפתוח אתר ב - WORDPRESS וקצת הסתבכתי. רשום שם להתקין תוכנה - אני מוריד אותה ואין שום קובץ התקנה. מישהו יכול לעזור לי?

18. Started by yehouda75,

עניתי על השאלה ה1 אך שאר הסעיפים לא ברורים לי ,אשמח לעזרה. http://www.f2h.co.il/959573604 לגבי א -ג לא ידעתי איך להתחיל . תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  19. Started by gshhar,

התחלתי ללמוד לאחרונה מסלול של תיכנות (MCPD) ויש לי שאלה קטנה, בעיקרון בשיעורים הראשונים עדיין לא התחלנו לתכנת ממש על המחשב אלא יותר תרשימי זרימה על הנייר, באחת השאלות נתקלתי במשהו שאין לי רעיון איך לפתור, אחד התרגילים היו לקלוט מספר ולהדפיס מאיזה ספרות הוא מורכב למשל אם אני קולט את המספר 123 אז אני אמור לקבל 1,2,3. הבעיה שלי היא שאני בתרגיל מקבל את הסדר הפוך למשל 3,2,1 איך אני יכול להפוך את זה בכילים שעומדים לרשותי כרגע ? (לולאת IF) תודה.

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  20. Started by bigmaind,

שלום אני מתלבט איזה שפות כדאי ללמוד. בתחום המחשבים- vb+diretx php asp c שפה אחת אני רוצה ללמוד בחופש. אודה למי שיעזור בבחירה. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by mystic,

למדתי בערך איך לעשות NAVIGATION BAR . השאלה שלי היא נגיד והבר מאונך (לדוגמא צמוד לצד שמאל של החלון). נתקלתי בבעיה כשרציתי לעשות שכאשר אני מסמן קישור מסוים הוא נפתח לעוד כמה, אני יודע לעשות את זה אבל בגלל שהבר מאונך הם נפתחים על קישורים אחרים..איך אני עושה שהבר שנוצר כאשר אני מסמן עם העכבר את אחד הקישורים יהיה ליד הבר המקורי אבל הקישורים בו ילכו במאונך ולא במאוזן? מקווה שתצליחו להבין ולעזור, תודה

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  22. Started by et_gershon,

יש איזה אתר ישראלי של עיצובים ולקחתי עיצוב (זה בחינם) והורדתי אחד מהעיצובים ויש שם הרבה קבצים הנה: ואני מתכנן להתחיל לבנות אתר ויש לי שרת ודומיין ואיך אני מתקין את העיצוב על השרת?? יש לי ידע בתכנות ואני יודע html ו-avascript אבל שחכתי איך עושים את זה אז אני מחכה לתשובה תודה

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  23. Started by anton11,

שלום. רציתי לדעת האם אפשר ליצור תוכנית (מעין רובוט) שתשלח לי הודעות sms דרך ה - icq בשעות מסוימות. (המטרה: הוצאת מידע כמו חדשות ושליחה דרך ה - sms המובנה של icq). יש לי ידע ב - vb.net ואשמח אם תפנו אותי לקרוא חומר בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  24. Started by dartinations,

תקשיבו אנשים אני ממש צריך עזרה לא הייתי שבוע בבית ספר כי הייתי חולה ובזמן הזה המורה לימדה לולאת FOR ועכשיו לי בעיה כי אני לא ממש מבין את זה ו... יש לי עבודה להגשה בפסקל ויש תרגיל שאני טוחן עליו כבר איזה שעה ולא הולך אז בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי פה אני ממש יעריך את זה: הנה פתח וישם אלגורים אשר יציג כפלט את סכום כול המספרים מ 1 עד 400 אשר להם שורש ריבועי שלם. (כלומר תחשב ותדפיס את הסכום : 1+4+9...400 בבקשה תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  25. Started by nokobik,

אני מנסה לתכנת ב-C++ בסביבת VS2005. אני מנסה ליצור MSGBOX פשוט ואני נעזר באתר הזה למרות שהוא כותב שם ל-C, ההסברים שלו טובים. כשאני מנסה לקמפל את הקוד הבא: #include <windows.h> int WINAPI WinMain(HINSTANCE hInstance, HINSTANCE hPrevInstance, LPSTR lpCmdLine, int nCmdShow) { MessageBox(NULL, "Goodbye, cruel world!", "Note", MB_OK); return 0; } אני מקבל הודעת שגיאה: error C2664: 'MessageBoxW' : cannot convert parameter 2 from 'const char [22]' to 'LPCWSTR' חפרתי באינטרנט לגבי ה-LPCWSTR והגעתי לזה שמדובר TYPEDEF של wchar_t. אין לי מושג אם לעשות המרה, וכל העניין הזה של Win32 app חדש לי. למישהו יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.