עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. לא משנה...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. בגרות של שתי יחידות בשפת JAVA.... השאלה היתה א': לכתוב תת תכנית שתקבל מערך דו מימדי 17*17 ושני משתנים אחד לעמודות ואחד לשורות ותבדוק אם התא במערך [שמקומו זה שני המשתנים הנוספים שהתת תוכנית מקבלת...] מקיים את התנאי הבא: סכום כל השורה שבה הוא נמצא שווה לסכום העמודה שבה הוא נמצא...אם כן התת תוכנית תחזיר אחד ואם לא היא תחזיר אפס..... אני עשיתי כך: public static int mk(a[][],x,y) { int zover1=0,zover2=0; for (int i=0;i<17;i++) zover1 = zover1 + a[i][y]; for (int j=0;j<17;j++) zover2=zover2 + a[x][j]; if (zover1==zover2) return 1; else return 0; } סעיף ב' צריך לכתוב תוכנית שנתו בה מערך דו מימדי 17*17 והיא תמנה כמה איברים כאלה [מה שיש בס…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by X-Gamer,

ניסיתי עם ה- dev C++ אבל כל תוכנית פשוטה ביותר שאני כותב אז רושם לי הודעה Project is not complite משהו כזה ניסיתי עם VS6 ניכנסתי לתוכנה ואין לי מושג איך פותחים פרוייקט ומה אני צריך לפתוח תמליצו לי בבקשה על קומפיילר נוח, שלא יעשה בעיות שעובד בווינדוס

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by zurkin1232,

שלום. לצערי שכחתי את הכללים של C++ ויש לי בעיה קטנה. נניח שקיים הקוד הבא: class List { int data; List *next; List(d) : data(d), next(NULL) {} } כלומר מחלקה בשם List בעלת קונסטרקטור שמקבל פרמטר אחד. כעת אני בונה מחלקה חדשה: class A { List MyList; ... } ואני רוצה לאתחל את MyList בקונסטרקטור של A, עם הפרמטר 1 (כלומר MyList יהיה אובייקט שיאותחל עם הקונסטרקטור של List עם פרמטר 1). איך אני כותב את הקונסטרקטור של A במקרה הזה? תודה מראש, מקווה שהובנתי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by reutpr,

שלום, כתבתי PLUGIN ב-++C ל-IDA וכל פעם שאני מנסה לקמפל אותו ב-WINDOWS (בעזרת minGW) אני לא מצליחה לגרום לו למצוא את קבצי ה-(HEADER (HPP. גם כשאני מגדירה את התיקיה של ההדרים ב-PATH ואפילו כשאני שמה את ההדרים הנדרשים בתיקיה עם ה-PLUGIN. מה אפשר לעשות כדי להצליח בקימפול?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by GoldenACE,

שלום לכולם אם מישהו עשה קורס ב-AngularJS/Angular2 באיזה מכון לימודים או מישהו פרטי אשמח לקבל המלצות, עדיף קורס עם שעות ערב (מאוחרות) או בוקר (מוקדמות) ו/או ימי שישי. בגדול אני רוצה לארגן קורס למספר אנשים מהעבודה שלי (כולנו עם נסיון בפיתוח Web) כך שהשעות צריכות להיות נוחות, בחיפוש זריז בגוגל לא מצאתי משהו קורץ אז חשבתי לנסות גם פה. תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by oba3k,

בעיקרון יש לי את התאריך העברי, יש איזה דאטה בייס של חגים או משהו? או ראיון אחר אני יכול להוסיף חגים ללוח שנה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני רוצה שהיא תחליף אוטומטית סיסמא כל 24 שעות בשעה 12 בלילה את הסיסמא היא תבנה לפי נוסחא מסוימת שמבוססת על התאריך היומי, למשל, התאריך של היום פלוס 25 פחות 3 נגיד ככה: התאריך של היום הוא : 10.2.09 100209 כפול 25 = 2505225 - 3 = 2505222 זאת הסיסמא היומית משהו בסגנון הזה, אולי אפילו יותר פשוט ובנוסף גם לבנות קובץ שאותו אני ישים במחשב שאני יודע את הסיסמא שלו ואותו קובץ יחשב לי את כל הנוסחא ויוכל להגיד לי מה הסיסמא של המחשב הנעול. התיעצתי עם כמה אנשים מפורום WINDOWS http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392744.0

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by RamiDolev,

מעוניין לקבל עזרה ב- #C

10. יותר ויותר אני נתקל במצבים של שימוש רחב בדברים דינאמיים שהולכים להשתנות רבות כגון מפות. נכון אפשר לשמור את המפה בתוך התוכנה עצמה וכל פעם שאני משנה משהוא במפה לקמפל מחדש את התוכנית, אבל אפשר לשמור את המפה בקובץ נפרד שהתוכנית שלי תקרא אותו ותעשה איתו כל מיני דברים (נשמע סוטה ) ובמקרה הזה אין צורך לקפמל מחדש את התוכנית אם שיניתי ערך אחד של המפה. עד פה בסדר אבל לא הכל כל כך פשוט, נניח אני רוצה ליצור AI למישהוא, נגיד מפלצת יהיה הרבה יותר הגיוני לשמור את ה AI שלו כקובץ נפרד שיטען על ידי התוכנית שלי, ובמקרה ואני רוצה להפוך את המפלצת שלי ליותר טיפשה או אולטרה חכמה אין צורך לקמפל מחדש את כל הפרוייקט מספיק לשנות רק קובץ אחד. זה מביא אותה ל script languages שבהן אין לי מושג. שמעתי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by unicorn,

בס"ד [code] // slider if(is_ie()) { var scroller = document.getElementById("product_images_slider_middle"); var scroller_inner = GetChildByClassName(scroller, "inner_scroller"); var total_w = 0; //for(var i = scroller_inner.childNodes.length - 1; i >= 0 ; i--) for(var i = 0; i < scroller_inner.childNodes.length; i++) { if(scroller_inner.childNodes[i].nodeName == "IMG") { if(scroller_inner.childNodes[i].id == "product_image" + id) { total_w += ( scroller_inner.childNodes[i].offsetWidth / 2 ); break; } total_w += scroller_inner.childNodes[i].offsetWidth; } } var new_offset = total_w…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. קניתי מחשב חדש ולא מצליח לעצב את האתר שלי, כן מצליח להכנס אבל מאז שקניתי מחשב חדש אני לא מצליח לעצב את האתר שלי. מה יכולה להיות הסיבה האתר לא נותן לי לערוך אותו, זה האתר: http://www.2all.co.il

13. Started by Idan-h,

חבר שלי רוצה לקשר בין אקסל לVB. את הקישור לאקסס הוא יודע. מה שהוא רוצה לעשות זה לקחת נתונים מטבלה באקסס באמצעות VB, ולהעזר בVB כדי להעביר את הנתונים האלו לאקסל וליצור גרף שיוצג בסופו של דבר בVB. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. אני רוצה לבנות תוכנה בC# שאני מכניס תמונה כל שהיא ובוחר עצם כל שהוא בתונה והוא אומר לי את המרחק מהעצם עד למוקד הצילום. אז לשאלה יש דרך לדעת מרחק בין מוקד הצילום ועצם כל שהוא בתמונה(רגילה)?

15. Started by bdoron,

אני מחפש מה ההבדל בwpf בין אובייקט מסוג window לאובייקט מסוג application הבנתי שקיימים 3 סוגי חלונות window page application page הבנתי שזה יותר לאפליקציה שצריכה כפתורי ניווט כמו של web browser אבל מה ההבדל בין window לapplication מתי אני צריך להחליט על שימוש בwindow ומתי שימוש ב application תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי את הקוד הבא: <script language="javascript"> function test() { alart("test123"); } </script> <?php include 'sqlfunc.php'; include 'UserClass.php'; $platform=get_platform(); session_start(); $user=$_SESSION['user']; echo"<div id=newbug><table border=0 cellspacing=20 valign=center><caption align=center> New Bug Form</caption> <form action=welcome.php method=post> <tr><td>Bug Id:<input type=text size=6 name=lname disabled=disabled value=";print_r(get_last_bug_number());echo"></td> <td>Project name:<SELECT NAME=project onchange=javascript:test();> <OPTION SELECTED>…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שאלה בכותרת אם יש כזה דבר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, אם אתם מבינים במחשבים יותר ממני תוכלו לעזור לי. אני מתכנן לשמור לייבים ארוכים של האח הגדול, אז חפשתי וחקרתי באינטרנט ואני רוצה לדעת כמה דברים, הבנתי שאם אני רוצה לדוגמא לשמור לייב ארוך (לדוגמא לייב של שלוש ימים) אז עדיף לי לקנות VPS - server ועליו שיהיה את החישובים של הלייב (עוד מעט נגמר האח הגדול אז אני מוכן גם לתת את ה server בחינם למי שיעזור לי כשייגמר האח הגדול) ואז אני חושב להעביר את כל הצילום שעבר ב server להארד דיסק של 4TB. למישהו יש מושג במה שאני מדבר ואולי יכול לעזור לי ? הנה קישור ל VPS שאני מתכנן לקנות - https://www.ohbubble.com/goldplan

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by tigerex,

שלום, התחלתי לא מזמן ללמוד javascript ויש לי בעיה מסויימת. התנאי שהצבתי לא פועל לי- <html> <head> </head> <body> <p align=right> <input type="text" name=first name> שם פרטי <br> <input type="submit" value=אישור> </p> <SCRIPT language=JavaScript> if (first name="yossi") { document.write("hi yossi") } </SCRIPT> אין אפשרות להפעיל את התנאי הזה ללא קובץ PHP ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by chaimfr2,

בס"ד יצרתי (ב VisualStudio 2005) איזשהו WebApplication בשם EstateAgency, וקימפלתיו בהצלחה. הקימפול פותח חלון שבו כתובת הURL אינה המיקום הפיזי שבו יושב הפרוייקט וגם לא הנתיב הוירטואלי שלו שהוגדר ב IIS, אלא משהו כמו שרת פנימי של ה Visual. בסגנון: http://localhost:1111/Default.aspx. (- הפורט אחרי הנקודותיים משתנה מקימפול לקימפול). כשאני מנסה להריץ את הפרוייקט ב URL קלאסי, בסגנון http://localhost/root/sub/EstateAgency/Default.aspx אני מקבל את השגיאה הבאה: מה זה? הבעיה הקריטית היא כשאעלה את הפרוייקט לפרודקשן ואצטרך לפרסם את ה URL האמיתי, כמובן. תודה לעוזרים!

21. Started by MrAlex,

מה דעתכם בעניין הספר הבא: http://www.hadassah.ac.il/cs/staff/danizobin/modprog1/tirgulim_and_handouts/book1-ch1-ch10.pdf ומה דעתכם בעניין הספר הזה: http://www.learncpp.com/ חוץ מזה שהוא באנגלית מה יותר אמין 0: וטוב יותר כמובן שיהיה לי קל לקלוט את החומר בעיברית אבל הוא יכול להיות לא מדויק.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by mas-que-lito,

שלום לכם, אנשים יקרים, אנא הושיעוני כתבתי מערכת של שרת לקוח ב- RMI ובדרך, כמובן, אני מנסה להעלות את השרת, באמצעות הפקודה הפשוטה מאד: Naming.rebind(url address) אני מעוניינת לבחור port אחר מזה שמוגדר בברירת המחדל של הפקודה (1099) ולכן נותנת כתובת url מלאה, בסגנון: Naming.rebind("rmi://localhost:1234/myServer") ובתגובה לזה אני מקבלת java.net.ConnectionException כשניסיתי לברר את המקור לזה, מחקתי את ה- port באופן הבא: Naming.rebind("rmi://localhost/myServer") ואז הצלחתי להתחבר, הבעיה היא, שיש לי יותר משרת אחד לחבר על אותו מחשב, ואני חייבת עוד ports !! מה קורה?! עוד אוסיף, שיש לי קובץ policy שמאפשר גישה כוללת לכל permission java.security.AllPermission "", ""; …

23. Started by shaithebest,

שלום לכולם חג שמחח מבקשים ממני בתרגיל פשוט בעיצוב CSS לעשות מתחת לתגית h1 טקסט שהעיצוב שלו יכתב בcss ולא html בצורה הזו: טקסט ממורכז, מודגש, קו תחתי, צבע כתב אדום כל מה שאני עושה לא מצליח לי אז אולי אני כותב את זה לא נכון מבחינה תחבירית אם תשלחו לי קוד מדויק אני אשמח תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by surfface,

תסבירו לי בבקשה אייך לתכנת עכבר בשפת C בקופילר הישן על מנת להשתמש בתוכנות

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים