עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by falukky,

אני צריך לכתוב פונקציה שמקבלת 2 מחרוזות S1 ו-S2 ומחזירה true אם S2 היא תת מחרוזת של S1 ו-false אם לא. זה מה שכתבתי עד עכשיו: אני נותן לינק לרשת לקוד שלי כי כבר מאתמול אני לא מצליח לכתוב פוסט שיש בו קוד: http://www.pastebin.ca/2536950 אני שולח לפונקציה 2 מחרוזות: heyl ו-el לאחר שה-e מושווה מול ה-e של המחרוזת S2 מגיע התו y ובגלל שהוא לא נמצא אני רוצה להתחיל מחדש ולשלוח לפונקציה את המחרוזות המקוריות אבל כבר שיניתי אותם אז חשבתי להשתמש בהעמסת יתר אבל בשאלה רשום בפירוש שאם אני לא ישתמש בהעמסת יתר והתשובה שלי נכונה אני יקבל את מלוא הנק' אז אני לא רוצה להתשמש בהעמסת יתר אבל לא מוצא דרך אחרת.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yahalom,

היי איך אני יכול ליצור קובץ XML ב קפליקצית J2ME על מכשיר סלולרי תודה

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by Unavoidable Encounter,

int a[2][2] = { {1,2}, {3,4} }; printf("%d %d", a, *a); למה זה מדפיס את אותו ערך (אותה כתובת בזיכרון) פעמיים?

4. Started by ניר.,

שלום רב !! אני כותב פרויקט ויש צורך להשתמש בו בקלט מהמקלדת (תווים , מספרים וכו').. איך אני קולט מהמקלדת ב-JAVA לתוך משתנה מסוג מסוים? מה התחביר לביצוע פעולה זו ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by פיני1805,

שלום בניתי תוכנה ב- VS2008 ב- #C במחשב שלי. עכשיו אני רוצה להשים אותה במחשב של אחי שאין בו VS2008. איך אני עושה זאת? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי בעיה שקשה לפתרון. אני עובד בסביבת visual studio 2005, פרויקט console , בשפת C. אני מנסה לקרוא קובץ בינארי בצורה הבאה: (Cnt = (fread(tmp_ptr,1,sizeof(STRCT),file_ptr כאשר STRCT הוא מבנה בגודדל 836. בתוך המבנה STRCT יש לי עוד מבנה בשם STR1 ערך ה-Cnt שמתקבל הוא באמת בגודל 836. אני מריץ את הקוד הזה בשתי אפליקציות שונות, אותו קטע קוד ממש, ואותו קובץ בינארי! באפליקציה אחת, כאשר אני בודק את ה-data ב- tmp_ptr אני רואה שכל המבנה מכיל ערכים והמבנה הפנימי STR1 - אותחל באפסים - שזה טוב, בעוד שבאפליקציה אחרת, ה- tmp_ptr דומה ב-data עד לנקודה של המבנה STR1, שם הdata שונה וחלקה לא מאותחלת אפילו. חקרתי ובדקתי, כל הגדלים של כל המבנים זהים בגודלם, מספר הבתים שנקראים בכל א…

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  7. Started by roy_daklon,

שלום, יש לי תרגיל בית שקיבלתי באוניברסיטה ואני לא בדיוק מצליח להתמודד איתו... כתבו תכנית מגדירה: const unsigned int MAX = 20 ; int matrix[MAX][MAX] ; התכנית תקרא מהמשתמש ערך טבעי יחיד המציין את גודלו של תת-המערך הריבועי בו ברצונו לעשות שימוש (לדוגמה אם המשתמש מזין את הערך 7 אזי ברצונו להשתמש בתת-מערך בן 7X7 תאים), ואחר כך תקרא התכנית נתונים מהמשתמש לתוך קטע המערך הרצוי (הקריאה תיעשה בחתך של שורות, כלומר ראשית לשורה 0#, אחר לשורה 1#, וכן הלאה). יש להניח כי הקלט תקין ומכיל אך ורק מספרים שלמים. עתה תאתר התכנית (ותציג) את פרטי תת-המערכים , בני יותר מתא יחיד המקיימים כי פינתם השמאלית העליונה והימנית התחתונה מצויות על האלכסון הראשי, וכן כל ערך מופיע בתת-המערך פעם יחידה (במילים …

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  8. היי, שמי נתנאל, בערוץ היוטיוב תחת השם דוקטור קוד. מעלה קורס פולסטאק מלא שכולל 10 חוברות שונות בסך הכל 700 עמודי תוכן בנושאים שונים ומגוונים, תרגילי בית, פרוייקטי גמר, אנימציות והרצאות ייחודיות והכל בחינם בערוץ היוטיוב "דוקטור קוד". הקורס שווה ערך לקורסים שנמכרים היום בכל המכללות השונות ב20-30 אלף שקלים ויכלול אפילו מעט יותר תכנים למשל html css Javascript TypeScript React Node DDB Mongo AWS Infrastructure . בעצם קורס שאפשר לקחת ומתאים לכולם, לילדים ולבוגרים, הקורס מועבר על ידי בעשרות סרטונים שאני מעלה שמסודרים לפי סדר כרונולוגי של למידה. יש תרגילי בית וערוצי ווצאפ ודיסקורד בהם אני עוזר למי שבוחר ללמוד דרך התוכנית שלי. מוזמנים להציץ, …

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. שלום במסגרת שרותי הצבאי נדרש עלי לבנות מסד נתונים באקסס הבעיה היא שאני כבר לא זוכר טוב אקסס כמו שזכרתי לפני שלוש שנים נתבקשתי לבנות שאילתה שתציג דווח שבוא אני אקבע תאריך תחילה ותאריך סוף וזה יראה לי את כל מה שאני רוצה בין התאריכים שהזנתי .לדוגמא הזמנות מתאריך X עד תאריך Y מה שאני מעוניין שיהיי דוח שבלחיצה עליו הוא מבקש תחילה "מתאריך" ובפעם השניה אחרי לחיצה על אנטר יכתוב "עד תאריך" אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד לעשות זאת אהיה רב תודות

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. יש האומרים שכל דבר צריך להיות אובייקט/מחלקה. ניקח פנס, הדבר הפרימיטיבי שחשבתי עליו. הוא יכול להיות בשני מצבים כבוי ודלוק. נראה דיי טיפשי ליצור מחלקה של 6 שורות בשביל פנס. אבל פנס זה אובייקט כמו כל אובייקט. ניקח דוגמא אחרת חודשי שנה. בוא ניקח פרוטוטיפ של הפונקציה הבאה: void printDaysInMonth(int month) גישה נכונה,הרבה עושים ככה, אבל רק מה, הגבולות של INT הם מעבר ל 12. כמו כן אין טיפוס נתונים אשר הגבולות שלו הם 1 עד 12. אפשר לייעל להציע למשתמש ENUM לדוגמא משהוא כזה: enum{ Januray=1, February, March, April, .... }; זה אומנם מקל על ההשתמש אבל לא מונע ממנו להכניס חודש מספר 13 או 60. יש שיגידו: "אבל אפשר בתוך הפונקציה לבדוק שאם החודש לא בתחום 1-12 להדפיס טעות". נכון…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by oded900,

מה השימוש של json_encode ו- json_decode ומה ההבדל בין הפקודות האלה לפקודות serialize ו- unserialize תודה

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  12. ערב טוב, השנה התחלתי ללמוד תואר ראשון בהנדסת תוכנה בשנקר . הצפי הוא ללמוד שפת C (לפני שנלמד C נעבור קצת על פסאדוס בשביל להבין איך לחשוב אלגוריתמית ) אני רוצה להתייעץ איתכם האם כדאי ללמוד בלי קשר לשפה הזאת (באופן עצמאי ) שפות אחרות. שאלה שנייה, מוצע לי כרגע להירשם לאחד משני הקורסים הבאים : JAVA למתחילים פיתוח אפליקציות לסמארטפונים למתחילים במה כדאי לבחור ? תודה רבה לעונים !

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by nati_1988,

שלום לכולם, רציתי לדעת, האם חייב פסיקה בשביל להשתמש בטיימר T1, T0 כדי ליצור אות PWM למנועים? אם כן, האם אפשר לקבל את קטע התוכנית העושה זאת בבקשב?... ואם לא, איך אני עושה זאת עם פסיקה? וגם כאן אם אפשר קטע תוכנית בבקשה... שאלה אחרונה בשפת C בקומפיילר של BORLAND מהי הפקודה שאיתה מנקים מסך במצב הגרפי ?? תודה , נתי[br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 18:22:08 בנושא ה-PWM אני מתכוון לאסמבלר...שוב תודה, נתי

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  14. שלום, מחר יש לי מגן במחשבים עם חומר פתוח. מישהו יכול בבקשה לתת לי קוד של פרוצדורה הממיינת מערך נומרי בפסקל? יש לי QuickSort אבל עם רקורסיה ואסור להשתמש ברקורסיה. העדיפויות שלי הם כאלו: QuickSort SelectionSort BubbleSort. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by BneXt,

תשמעו הכנתי תוכנה ב-VISUAL BASIC 6 שיוצרת קובץ DLL מסוים... עכשיו אני רוצה שברגע שיוצאים מהתוכנה או כ-10 דקות לאחר הפעלתה היא תשלח לי לאימייל את הקובץ DLL... האם יש אפשרות כזאת ב-VB6? אם כן אז תעזרו לי...

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  16. שלום, התחלתי להכין אתר עיצבתי הכל עכשיו אמור להיות קטע של שם משתמש וסיסמה, עשיתי בפוטושופ תחיתוך המתאים עשיתי את זה כמקום לכתיבת סקריפט עכשיו שאני שם תסקריפט של תיבת טקסט או של הכפתור כל הדף נהרס לגמרי.. דוגמא מה יוצא אחרי ההצבה: http://img239.imageshack.us/img239/1920/24547898tj6.png תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  17. שלום לכולם אני חדש באתר , ואני מאוד רוצה ללמוד שפת תיכנות באופן עצמאי, איזה שפה כדאי לי להתחיל ללמוד , ושיהיה לי קל איתה לתכנת ולעבור איתה לשפות תכנות תוספות ? ממה הכי טוב להתחיל ?. תודה מבין-גדול

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by arielman22,

שלום אני רוצה בחורף הקרוב להרשם ללימודי תעודה ויש לי התלבטות למה להרשם האופציה הראשונה היא תכנות בצד שרת באמצעות Node.js הסילבוס: http://hit.lifemichael.com/courses/js.pdf https://docs.google.com/document/d/1I52BsNwY9Dn4mZBe_Qz15hHhkfgUd7A78VXRARskGS4/pub אופציה שנייה היא שנייה היא תכנות בצד לקוח באמצעות HTML5 הסילבוס: http://www.hit.ac.il/external-studies/programs/programming/HTML_5 https://docs.google.com/document/d/1znbbcuZBGHrXopJ3BXqU8T8VmBWBX7k83sPRlaAzw5c/pub השאלה מה עדיף מבחינת שוק העבודה? ביקוש, שכר, התקדמות. איך אני יודע גם מה מתאים לי יותר? צד שרת או לקוח? אגב כדי למנוע דיונים מיותרים, אני בודאות ארשם לאחד מהם במכללה HIT. רק צריך את המלצתכם למה עדיף.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  19. Started by assaf990,

יש לי את סטרינג דינאמי כזה: dataGrid__ctl4_lnkbDel מה שקבוע זה __ctl4_ חוץ מהסיפרה. איך אני מחלץ את המספר שיבוא אחרי __ctl ולפני _?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום חברים, אני לומד קורס במבוא למדעי המחשב ושפת JAVA א'. יש לי שאלה שהיא ממש קשה לי, ואני לא יודע איך אפילו להתחיל. ברצוני לקבל עזרה בבקשה, אם מישהו תותח מפה (כולכם כאלה) יכול לעזור לי ולפתור לי אותה. כי בלעדי התשובה הזאת, לא יתנו לי לגשת למבחן בסוף הקורס. בבקשה צירפתי קובץ עם התרגילים. השאלה נמצאת בבוף איפשה שכתוב "מטלת מנחה 17" שם מתחילה השאלה. בבקשה בבקשה תעזרו לי כמה שאתם יכולים. אני חייב שתפתרו לי אותה בבקשהההה

• 4 תגובות
    • 5.8k צפיות
  21. Started by Pure-Gold,

מישהו הוסיף פעם טקסט בעברית לתמונה ?

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  22. Started by 114508534,

איזה אתרי איחסון ישראלי יש שמאכסנים את האתר של בחינם

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  23. שלום רב, השנה הייתי צריך לעשות פרוייקט גמר לביה"ס במחשבים, בתכנות בשפת סי. אני בניתי את המשחק המוכר סנייק, עכשיו אני עובד על הספר פרוייקט, ואחד השלבים בספר היא צילום המסך והסבר בספר פרוייקט, ניסיתי לעשות צילום מסך בעזרת print screen אך זה לא עובד, מישהו מכיר דרך לצלם את מסך הפרוייקט? יש תוכנה? תודה מראש לכולם! נ.ב. שחכתי לציין שאני עובד בווינדוס אקס פי

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. המחלקה: class rect { int x,y; public: rect(int a,int b); int area(); int perimeter(); void print(); void show(); }; rect :: rect(int a,int b) { if(a>0 && a<80) x=a; else { cout<<"error inputting number a\n"; exit(1); } if(b>0 && b<25) y=b; else { cout<<"eroor inputting number b\n"; exit(1); } } void rect :: show() { int showingArea,showingPerim; cout<<x<<'\n'; cout<<y<<'\n'; showingArea= area(); cout<<"The area of X and Y is "<<showingArea<<'\n'; showingPerim= perimeter(); cout<<"The perimeter of X and Y is "…

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by ironman405,

היי , אני עובד עם SQL Express ונתקלתי בERROR הבא כשניסיתי לעבוד במעבדה אחרת ששם מותקן SQL SERVER 2005 האם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזו.

• 3 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.