תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום, הנה הקוד: משום מה הסוגריים האחרונות עושות בעיות ואני מקבל Error . איך אני אמור לתקן את זה? תודה .
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו יוכל להסביר לי כמה דברים 1.מהו הקוד של הצגת התמונה ממצלמת אינטרנט ב VC++ 2.איך אני ניגש לתמונה כלומר אני רוצה לדעת את הצבע שי בפיקסל מסוים איך אני עושה זאת. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי מחלקה שיוצרת MXM LABELS וצובעת על הקצוות של כל LABEL ככה שנוצר מין רשת כזאת. הוספתי למחלקה הזאת גם MOUSELISTENER כרגע היא רק אמור להמפיס משהו בקונסול ומציגה הודעה הזאת בחלון שקופץ... מה שאני עושה זה קורא למחלקה הזאת ממחלקה אחרת נגיד Drawing.main(board) כאשר DRAWING זוהי המחלקה אבל בזמן ריצה לאחר הקריאה לשורה הזו לא משנה איפה אני לוחץ על המסך - כלום לא קורה. לא בקונסול ולא על המסך עצמו... יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רב, הייתי שמח לדעת מה ההבדל ביניהם " התגית <object> יכולה להטמיע סרטון וידאו ב- .Internet Explorer(התשובה של מיקרוסופט ל- embed) התגית טוענת את קובץ הווידאו לתוך Windows Media Player המוטבע כחלק מדף HTML" אוקי, אז מה בדיוק EMBED עושה ? הייתי שמח לקבל כמה שיותר פרטים על שניהם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אוקי אני די מתחיל ב-C# נתנו לנו את התרגיל הבא: צריך לכתוב תכנית שמגרילה 40 מספרים מ- מינוס 100 עד 50. הפלט הוא הערך המקסימלי שהוגרל וכמה מספרים בעלי ערך זהה הוגרלו. בנתיים הצלחתי את כל התרגיל חוץ ממציאת כמה מספרים בעלי אותו הערך הוגרלו. דרך אגב, השתמשתי במערכים ורנדום. same אמור להיות המשתנה של מספר הפעמים שהערך המקסימלי מופיע, אבל אני לא מוצא איך להשתמש בו. (כן כן, C# של מתחילים ^^) תודה רבה לעוזרים. עריכה: משום מה הפורום מחק את כל הסוגריים מרובעים ו-i אחרי כל a.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה עם קידוד אתר יש לי עיצוב ואני רוצה שכל העיצוב יכנס בפריים אחד פשוט כי אני חייב שיהיה פס גלילה אסור להשתמש באייפריים רק בפריימסייט לפי חומר הלימוד איך אני עושה שכל האתר יהיה פריים אחדד בלי שאני אצטרך לחלק את העיצוב לכמה חלקים? תודה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
היי, אני צריכה לכתוב שגרה עם קובץ בינארי ולהחזיר: אם הקובץ לא נמצא\ אם הכל פועל כשורה\ אם הקובץ ריק. איך אני בודקת את זה? אפשר לבדוק את זה עם errno? באותה הזדמנות אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי יותר על errno. תודה לעונים, זה ממש דחוף לי :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים אני חדש בפורום ואני צריך עזרה בבניית אתרים יש לי הרבה רעיונות לאתרים אבל אין לימוסג כיצד אני צריך לבצא אותם מישהו יכול להסביר לי מהם שלבי העבודה בבנית אתרים עם אפשר כמה שיותר מפורט וגם מדריכים עם דוגמאות תודה רבה מראש לכול אחד שרוצה לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי בדף checkboxlist שמציג רשימת ערוצים, המשתמש מסמן באיזה ערוצים הוא רוצה שהמאמר שלו יעודכן(מספר המאמר ידוע למשל כמאמר מס' 1). כאשר הוא לוחץ על submit אני עובר על הערוצים שנבחרו וצריך לעדכן בטבלה ב database כאשר בכל שורה מופיע מספר המאמר מול אחד הערוצים שנבחרו (many to many). כמובן שצריך לבדוק האם המאמר מעודכן מקודם על ערוצים אחרים שלא נבחרו עכשיו ולעדכן זאת. יש למישהו מושג איך עושים את זה? :-\ אם מישהו הבין למה אני מתכוון ויוכל לעזור לי, אני אשמח לתשובה, במקרה שלא תשאלו ואני אנסה לפרט יותר או אולי להביא דוגמא... תודה
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
חבר שלי שואל : המורה ביקשה מאיתנו לעשות מן פרמידה כזאת, שתראה ככה או משהו בסגנון: --------* -------*** ------***** -----******* [בערך] וכך תמשיך.. עכשיו אני חושב שצריך שלוש לולאות, אחת שתשמור על המניית הכוכביות אחת על הרווחים ואחת על ההדפסה וירידת השורות במקרה הזה ... איך אתם אומרים שצריך לעשות את זה? ד"א צריך להכניס בקלט את מס' השורות שארצה שהפרמידה תיהיה.. ואז זה אמור לבנות אותה..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב שיטה שבודקת האם בעץ כלשהו האבות יהיו בעצם מכפלת הבנים.. כלומר אם יש לי עץ בו יש אב בערך 20 ושני בנים בערכים 5,4, אזי היא תחזיר true. חובה שכל האבות בעץ יעמדו בתנאי. מישהו יכול לתת לי כיוון \ פסאודו \ אלגו' ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
נתנו לי את השיטה הבאה: public static boolean what (Node n) { if (n == null) return true; if (n.getLeftSon()==null && n.getRightSon()==null) return true; if (n.getRightSon()==null) return (n.getNumber() % n.getLeftSon().getNumber() == 0) && what (n.getLeftSon()); if (n.getLeftSon()==null) return (n.getNumber() % n.getRightSon().getNumber() == 0) && what (n.getRightSon()); return (n.getNumber() % n.getLeftSon().getNumber() == 0) && (n.getNumber() % n.getRightSon().getNumber() == 0) && what (n.getLeftSon()) && what (n.getLeftSon()); } וה- Node שלה די פשוט והוא: public class N…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בסוף פונקציה אחרי הRETURN (בשורה של '{' ) הוא נותן לי את הארור הזה Run-Time Check Failure #2 - Stack around the variable 'value' was corrupted. ואין לי מושג מה גורם לזה בתוך הפונקציה יש לי עבודה של קריאה מקובץ למערך ובסוף אני מחזיר 1. הוא קורא מסיים את הקריאה של הקובץ בצורה טובה וסוגר את הקובץ. עובר את ה RETURN 1 ואחרי זה נותן את הארור. מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שניי סטודנטים לחוצים מחפשים מישהו שיעזור לנו לעשות תרגיל, מתחננים לעזרה.. התרגיל הוא במימוש תורי עדיפויות לת'ראדים בC# ובניית תוכנת ניטור מי שיכול אפשר גם לשלוח הודעות פרטיות לפרטים יותר מדוייקים. תודה..
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לכתוב פרוייקט גמר הנדסאים. חשבתי על כתיבת משחק וובי (כדוגמת גינדיס וחבריהם). מישהו יכול לכוון אותי למדריכים בנושא ובבחירת שפת התיכנות ? (אם יש אתרים ספציפיים אז מה טוב) ממש תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לומד שפת C בבצפר... כתבנו תוכנית שתצייר ריבוע עם כוכביות. הנה התוכנית: [left]#include <stdio.h> #include <conio.h> #include <stdlib.h> #include <dos.h> void main () { int n,j,i; printf ("enter the hight: \n"); scanf ("%d",&n); for (i=0;i<n;i++) { for (j=0;j<n;j++) { printf ("*"); delay(500); } printf ("\n"); } }[/left] למי שלא הבין, נגיד מכניסים את המספר 2 אז המחשב כותב את זה: ** ** (יוצא ריבוע) אנחנו צריכים לכתוב תוכנית דומה שתעשה משולש ישר זוית, משהו שיראה ככה: * ** *** **** מספר השורות אמור להיות כמספר שמכניסים למשתנה... יש למשהו מושג איך עושים את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 7k צפיות
-
-
-
אם אומרים לי נניח שמגדירים ביטוי סוגריים כמופע של אחד מהתווים: { } [ ] ( ) 6 תווים סה"כ. ומוגדר שבין כל 2 תווים מופיע לפחות רווח אחד. כמו כן ביטוי תקין יהיה אם הוא אחד מהבאים: 1) מחרוזת ריקה או מחרוזת המכילה רווח בלבד. 2) st1 + "" + st2 כאשר st1 ן- st2 הם ביטויי סוגריים תקינים לדוגמא ("() []"). "(" +st +")" או "[" +st +"]" או "{" +st +"}" כאשר st הוא ביטוי סוגריים תקין. אני צריך לכתוב שיטה סטטית ובוליאנית (מן הסתם..) שמקבלת ביטוי סוגריים ומחזירה true אם הוא תקין ו false אחרת. למשל.... דוגמאות .... isValid("()") == true isValid("((") == false עכשיו... השאלה הזו מטורפת כי הדרישה היא גם לסריקה אחת בלבד על המחרוזת כי אני עובד מעל סיבוכיות של O(n) בשאלה…
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אינ מקבל את השגיאה הנ"ל : <identifier> expected על השורה הבאה : while(str.!equals(" ")) ואני לא מבין מה הבעיה פה כאשר אני מוריד את ! אז אני לא מקבל את השגיאה ,למה? הרי השיטה EQUALS היא שיטה בוליאנית
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
שלום חברים מחפש בערכת בASP לחיפוש שמות מתחם " דומיין" פנוי או תפוס דרך האתר שלי תודה מראש! תודה
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כיצד אני פותח קובץ תמונה דרך תוכנית ב-VB בעזרת פקודת SHELL ?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, בניתי כבר תוכנית שעושה את זה, אבל משום מה זה עושה לי כמה בעיות לא מובנות לאחר מס' קבצים שאני שולח אז הוא נתקע ויש בעיה . בכל אופן , אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא מקום שאפשר לקרוא על זה או להדריך או כל דבר אחר שקשור יעזור. ;D
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
בס"ד פניתי פה פעם ולא עזרו לי למרות שיש פה מערכת פורומיםן אשדירה! מתחנן בפניכם תנו לי עצה איך אני יכול לעשות שיש לי בצד שמאל של המסך כזה לאמממש ענק-מסגרת ובה כזה מרקווי של כתוביו כאלה שחורות ביפה?? גם אני כותב מילים בצבע ולא רואים.. יש איזה מקום שיש שמה לא סקריפטים-אלא אתרים מוכנים??המורה הגיע כמעט להכל לאחרונה היה זה טבלאות--בבקשה תנו לי מקור של אתר בנוי יפה אבל שששמים לב שהוא ל מקצועני??בטוח יש לכם אתם עם כל הידע כי לא הבנתי כלוםב HTML ואני מה זה צריך אתכם! יבורךף כל מי שעוזר ושבת שלום-וכמובן תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-