עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Dano,

... [br]פורסם בתאריך: 11.11.2007 בשעה 23:11:40 אוקי הצלחתי,עכשיו אני צריך את החוק מצא_כל באנגלית, חיפשתי בכל התיקיות של הפרולוג ואין שם...

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  2. מצאתי ב googlecode קובץ טקסט שמן של 1754 שורות שיש בו בדיוק את מה שאני צריך בשביל לתכנט איזה תוכנה בשפה הזאת... הינה: http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=7&ved=0CFAQFjAG&url=http%3A%2F%2Fmy-autoit.googlecode.com%2Ffiles%2F_XMLDomWrapper.au3&rct=j&q=autoit%20XML%20get&ei=q7lKTpTLEIaAhQfK5_yECA&usg=AFQjCNHrFXthm6hGCyL8SSZbKIJBnxbvdA&sig2=VBVfv7MkOGr0nj8_gF3vDw&cad=rja אני מתכוון להשתמש ב בקודים _XMLFileOpen , _XMLFileOpen ואולי בעוד כמה שם אבל אני לא יודע איך להשתמש בהם מישהו יכול לעזור לי? תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  3. Started by nice-1,

שימו לב, להחליף את TC בספרית הטורבו C אצלכם, ולעשות Options Linker Libraries V graphics library כל מה שאחרי // אומר הערה.

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by Unavoidable Encounter,

int a[2][2] = { {1,2}, {3,4} }; printf("%d %d", a, *a); למה זה מדפיס את אותו ערך (אותה כתובת בזיכרון) פעמיים?

5. Started by Salwaby,

אני הייתי רוצה לשלוח לפונקציה מסוג VOID 2 מצביעים למצביעים כך שיישתנו ב-MAIN בהתאם למה שקורה בפונקציה המדוברת. אני רק מחפש את הטכניקה, מה אני שולח ? איזה סוג השמות אני צריך לבצע על הפווינטרים בתוך הפונקציה ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ~שירה,

מחלקה לייצוג עץ אדום שחור. בפונקציה לסיבוב ימני ושמאלי, מה צריך לעושת כדי שהשינויים לא ישארו רק בפונקציה אלא ישפיעו על כל העץ???

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by אתי :),

שבוע טוב. יש לי שאלה...אנילא מבינה כלום במצביעים!!! אני קולטת מחרוזת וקולטת אות. התוכנית צריכה להחזיר לי כתובת של המקום שבו נמצאת האות הזאת. אם אני עושה : הדפסה עם אחוז p printf("%p",p) זה מדפיס לי 0012FF31 אם אני עושה עם אחוז d printf("%d",p); זה מדפיס לי 1244976 רציתי לדעת מה ההבדל? מה ההבדל בין d ל- p? עד עכשיו למדנו C אבל הדפסנו עם cin cout ורק עכשיו התחלנו להדפיס עם printf תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by omfir,

הפונקציה מקבלת מערך סטטי של מצביעים בגודל SIZE קולטת שם משתמש ובודק האם יש כזה.. void LOGIN(char* A[SIZE],char PASS[][COLS]) { int i,j,k; char logname[63]; puts("Please enter a user name:"); fflush(stdin); gets(logname); for(i=0;i<SIZE;i++) { if(A[i]==logname) { printf("%s",logname); } } } אני נורא אשמח אם מישהו יסביר לי לעומק מה הבעיה כי כאמור מצביעים זה חומר מבלבל קצת. ניסיתי לדבג את הקוד אבל אני לא מבין 100% מצביעים כך שהסבירות שאני אעלה על זה נמוכה כרגע..

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by matteo,

מישהו יכול להסביר לי לעזאזל במה נכנס השימוש במצביעים אני לא מוצא תוכנה שתימצא בזה שימוש ואל תגידו לי - כגדי לגשת לתאים בזיכרון את זה אני יודע תביאו לדוגמא איזה תוכנה שאמורה להשתמש בזה תודה

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  10. Started by didi18,

כתבתי פונקציה.. ואחרי שאני עושה קומפילציה הוא אומר שמשהו לא טובה במשפט הבא: (q+J) = *(p+i) הפונקציה: void Hipoh(int *a) { int b[N]; int *p, *q; int i, J; q=b; p=a; for(i=(N-1),J=0; i>=0; i--, J++) { (q+J) = *(p+i); } Print_a(&(*b)); } מה הבעיה? =\

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  11. Started by MasterDK,

שלום לכולם. אני מבין הנושא הזה לא יפסיק לשגע אותי... בכל מקרה נתקלתי בבעיה נתון הקוד הבא (מדובר כמובן בשפת C/C++): (מיספרתי בשביל להקל על הסברים) קוד דיי ברור יש מבציע למספר שלם, מקצים לו זכרון ואז משחררים את הזכרון. הבעיה: כמו ששמתם לב כתבתי פונקציה myfree אשר משחררת את הזכרון ושמה את המצביע להיות NULL (למקרה שננסה לגשת אליו שוב נקבל SEGFAULT במקום לשנות ערך שנמצא בתא אליו מצביע המצביע), אבל בעת יציאה בהפונקציה PTR עדיין מבציע לתא שאותו קיבל בזמן הקצאת הזכרון. השאלה למה? שאלה נוספת שארצה לשאול, בקשר לאותו קוד: נחליף את myfree ב free(ptr); ובין השורות 9 ו 10 נוסיף שורה נוספת: *ptr = 10; התוכנית לא תקרוס למה? אם ניתן לגשת לכתובת שהוקצאה גם אחרי שעשינו אליה FREE מה הטע…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום! אני שובר את הראש על התרגיל הבא ולא מוצא אלגוריתם מספיק יעיל בשבילו. הבעיה היא כזאת כתוב תוכנית הקולטת סידרה לא מוגבלת של מספרים המסתיימת במספר0 ומדפיסה את השניים הקטנים ביותר החיוביים (ניתן להניח כי יש כאלו) . למשל עבור הסדרה: 8 3 -3 -8 18 2 7 -1 יודפסו המספרים 2 ו-3. למצוא את המספר הקטן ביותר, עשיתי קלי קלות ולא הייתה בעיה. העניין הוא איך אני מוצא את המספר השני הקטן ביותר? חשבתי לכיוון מערכים אבל מכיוון שגודל הסידרה אינו מוגדר מראש אין לי אפשרות לשמור אותה בתוך מערך ולמיין. כיוון נוסף שחשבתי הוא לשמור מערך קטן של 2-3 מספרים בכל פעם למיין אותו ולשמור בעוד 2 משתני עזר. העניין הוא שזה דורש המון בדיקות תנאי מה שיוצר תוכנית לא יעילה במיוחד. עוד כיוון שניסיתי לחשוב ז…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Burned,

שלום, אני צריך עזרה בלמצוא את 5 המספרים הכי גבוהים במערך ולסדר אותם לפי סדר. אני יודע איך לעשות את זה כדי למצוא את המספר הכי גבוה, אבל אין לי מושג איך לעשות את זה ל5 הכי גבוהים.. :s05:

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. צהריים טובים, איך אני מציג לצורך העניין נניח 5 ערכים הכי גבוהים ביותר בשאילתת SQL ... ניסיתי לחפש פונקציה שמגבילה את מספר שורות התוצאה כלומר שאני אעשה order by price ולאחר מכן להגביל את מספר השורות המוחזרות ל5 האם זה אפשרי ? מישהו יכול לעזור ? תודה

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by zahiz007,

שלום, תהיתי האם ניתן לדעת מהו גודל המחסנית (בצורה רקורסיבית מן הסתם), וזאת בלי שימוש ביצירת מחסנית או כל כלי נוסף חדש... כמובן שיש להחזיר גם את המחסנית חזרה ללא שינוי בסוף..

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Galos,

לכאורה נשמע שזאת שאלה פשוטה, אך נתקלתי בבעיה הבאה: יש לי פונקציה שמקבלת מערך (מסוג int) כלשהו ,נצא מנקודת הנחה שאיני יודע את גודל המערך שמועבר, איך ניתן לדעת בעזרת פונקצית עזר את גודל המערך? חשבתי על משהו בסגנון הזה: (אך זה לא עבד) int findLength(int arr[]) { int size; size = sizeof(arr)/sizeof(int); return size; } תודה מראש, גל נ.ב. אני מדגיש שמדובר על מערך מסוג int, כמו כן איני יכול לערוך את המערך (למשל להגדיר שהאיבר הראשון הוא גודל המערך) אלא רק לקבלו as is.

• 23 תגובות
    • 16.5k צפיות
  17. Started by cold fire,

ברצוני לפתוח קובץ טקסט בויזואל 2005 הבעיה היא שהוא נמצא בתקייה איפה שכל קבצי הH וcpp ניסיתי את הפונקציה getcwd_ הבעיה היא שהאובייקט של פתיחת הקובץ דורש שהpath יראה משהו מהצורה c:\\documents\\temp\\b.txt ואילו הgetcwd_ מחזיר לי את הדרך רק עם סלאש אחד

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלומות, אני זקוק לעזרה ה"משימה": כתוב שגרה רקורסיבית המקבלת כפרמטר מספר שלם וחיובי ומחזירה את ערך הספרה המקסימלית. הנה הפתרון שלי(בשפת בני אדם): הפרד ממספר את ספרת האחדות שלו/פרק המספר עד הגיעך ל0. אם הגעת ל0 אזי 0 <- מקסימום אחרת אם ספרת האחדות הנוכחית גדולה מן המקסימום אזי הצב במקסימום את ספרת האחדות הנוכחית מקסימום = מקסימום(ללא ספרת האחדות) בפסקל: Function FindMaxDigit(N:integer):integer; Begin If N = 0 Then FindMaxDigit := 0 Else Begin If FindMaxDigit(N mod 10) > FindMaxDigit Then FindMaxDigit := FindMaxDigit(N mod 10); FindMaxDigit := FindMaxDigit(N div 10); End; End;{IfFivePresnet} אז הנה איפה שאני צריך את עזרתכם תו…

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. היי, שאלה בשביל חבר לא מהפורום אז הנה התרגיל: צריך למצוא חוקיות (בהצגה עשרונית) לקבוצת מספרים שהסכם הבינארי שלהם שוה לאפס. סכם זה נגיד 92 + 18 שווה ל-0 ו 12 +9 שווה ל 11 כלומר, תמיד מורידים את הספרה שמשאירים בצד. (קצת קשה להסביר) מקווה שהבנתם אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום רב, הידע שלי בתכנות מועט מאוד. רציתי לקחת מילה מסויימת (למשל: Konstantinovskiy) ולדעת מה כל הוריאציות האפשריות לכתוב את המילה עם נקודות, כך שלא תהיה כפילות. למשל (4 דוגמאות אקראיות): K.onstantinovskiy Ko.nstantinovskiy Ko.n.s.t.antinovskiy Konstant.i.n.o.vskiy כיצד אוכל לעשות זאת בדרך הפשוטה ביותר? תודה רבה, אורן.

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. Started by psychuil,

אני תוהה לעצמי אם אני יכול לכתוב תוכנה שעושה את זה, והיות ואנחנו עוד לא למדנו מחרוזות אני נאלץ להיעזר במקורות חיצוניים לכל דבר שלא למדנו. מישהו מוכן לכוון אותי לכיוון הנכון של איך עושים את זה?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. אני מעוניין לבצע ניתוח (Parsing) על טקסט ולזהות סמיכות בין מילים. אני שומר את המילים בתוך dictionary מסוג <string, int> (ז"א, סוג של list אשר שומר string מסויים ואת מספר הפעמים - ה-count-ים - שהופיע בטקסט). אם יש לי את המילים "בית ספר", "עורך דין", "בית משפט" בטקסט, אני מעוניין שהאלגוריתם יזהה (למשל) שהמילה "בית" ושהמילה "ספר" הן מילים סמוכות ושיחשיב את שתי המילים בתור "צירוף" / כמקום אחד ב-dictionary עם count יחיד ולא כ-2 מקומות עם שני count-ים נפרדים. חשבתי על אפשרות השוואה של כל מילה ומילה בטקסט למאגר של כל מילות הסמיכות הקיימות. אם המילה הנוכחית היא התחלה של אחד מה"צירופים" שבמאגר, תתבצע השוואה בין המילה העוקבת לנוכחית לבין הסיומת של ה"צירוף" שנמצא (כמובן שאבצע …

23. Started by Oded.Dwek,

שלום, קיבלתי תרגיל שאני צריך למצוא מינימום ומקסימום במערך (את זה אני יודע) אבל נתנו לנו קטע קוד, שעלינו "לשפר" כך שיתבצעו פחות בדיקות השוואה (כלומר פחות בדיקות של גדול ושווה וכאלה) הקוד: http://pastebin.com/bqcmXuag אסור לשנות סיבוכיות זמן, אבל מותר (וצריך כנראה) לשנות סיבוכיות מקום. והראות מפורשות של התרגיל: לי נגמרו הרעיונות כבר, אשמח לעזרה והסברים. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 14.2k צפיות
  24. Started by nagar28,

איפה ניתן למצוא ולהוריד את הפונקציה של windows.h של C++???? ???

• 3 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים