עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Daniel Fogel,

בניתי מערכת של חנות אינטרנט על טמפליט של וורדפרס אתם יכולים להוריד מכאן בגיטאב יש כאן אדמין שיכול לעלות למחוק מוצרים וליצור ולמחוק קטגוריות וגם לשנות שמות ולערוךhttps://github.com/dsad1212/onlineShopPhpCode/tree/master/PhpstormProjects/untitled50בקובץ shopSQL את יציירת db וזה מתחבר לפייפאל המערכת עם יש לכם שאלות אפשר לפנות אלי בפרטי איך להתקין וכדי שמשתמש יהיה אדמין צריך לשנות user_type ל1 בdbזה דוגמא לאתר www.php4ever.comויש לי גם דף פייסבוק של php עם 46 אלף עוקבים אתם מוזמנים הלצטרףhttps://www.facebook.com/BackEndDevelopers/?ref=bookmarksשבוע טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by kalimero1234,

שלום. אם אני אתקין מערכת הפעלה 64BIT - האם תיהיה לזה השפעה על התכנות? אצטרך לכתוב בצורה שונה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ido-nava,

שלום, אני מחפש מערכת הזדהות לעמוד מסוים באתר שלי שבה הלקוח יצתרך להכניס שם משתמש וסיסמא שאני יגדיר ורק ככה יהיה אפשר להכנס ... יש לי אתר מוכן ורק זה מה שנשאר לי... אם יש פה אנשים שיגידו לי תכין לבד וכו' אז עדיף שלא תגיבו ... חיפשתי בכל האינטרנט איך לעשות את זה ועם כל מה שמצאתי לא הצלחתי כלום. אשמח אם יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי בזה או לתת לי לפחות כיוון איך לעשות לבד. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. פנחס בשבילך קצת פרטים על SMF היא מערכת פורומים מתקדמת אשר תופסת תאוצה רבה בכל העולם, אחת המערכות היציבות והמהירות ביותר ללא ספק עם עידכונים שוטפים, פיתוחים תמידיים של הקהילה והבטחה כי המערכת תישאר חינמית, הדבר היחיד שאסור בתכלית האיסור לשנות זה את הקרדיט למפתח בתחתית האתר. ההתקנה פשוטה ומהירה ובקרוב תהיה התקנה מלאה בעברית, ואולי אפילו Webinstall בעברית (פרטים בעתיד). קצת פרטים על TinyPortal היא בעצם מודול מורכב מאוד עבור מערכת SMF ובניגוד למערכות פורטל אשר נפרדות לחלוטין ממערכת הפורום כאן הסיפור בדיוק הפוך, ומערכת הפורומים היא החלק המרכזי בשילוב שני המערכות, אין צורך לבצע התאמות מרובות, ההתקנה פשוטה, ואני מאמין שכאשר הקהילה שלנו תגדל ותתפתח (והיא תתפתח) יהיו לנו הרב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Marokay,

שלום, אני מעוניין להוסיף את מערכת ההורדות paFileDB 3.1 לתוך האתר שלי כלומר לשנות את המערכת הורדות שיש לי כרגע באתר ולשנות אותה למערכת ההורדות paFileDB 3.1 כמו שיש כאן באתר הזה. זה האתר שלי http://freetalk.sbsil.net/index.php אם מישהו יודע בבקשה לעזור ני כבר מלא זמן מנסה לעשות את זה.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  6. Started by urielka,

כתבתי מערכת הפעלה בasm זה לא ממש מערכת שלמה אלא מדפיס string ואם לוחצים על w אז זה מדפיס את הגרסה אך זה לא עובד על מערכת הפעלה אחרת אלא כמערכת הפעלה עצמית שהיא רק מבצעת את האמור למעלה אני מצרף קובץ שהוא image של floppy כדי להשתמש בvmware : [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  7. Started by Demagh,

היי, מישהו מכיר במקרה \ יכול להמליץ על מערכת חינמית לבניית אתר מכירות באינטרנט?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום חברה, מישהו מכיר כאן מערכת של חנות וירטואלית או כמו שקוראים לזה סל קניות בחינם או במחיר נורמלי... ולא כמו שחברות אחדות נותנות... וכמובן בעברית. תודה רבה מראש, ארם זה לא המקום הנכון, בבקשה תעבירו, לא מצאתי משהו יותר מתאים - תודה.

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by orninyo,

מה האלגוריתם?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by TaZeR,

לאחרונה נודע לי כי נידבו אותי לבנות אתר לכיתה (אני אפילו לא יודע למה...) ושרוצים שהוא יהיה מוכן כמה שיותר מהר. החלטתי לבנות את האתר על בסיס המערכת PHPNUKE - אך כיוון שבזמן הבניה של האתר נוצרו המון בעיות החלטתי לנסות לחפש מערכת שונה, עם פחות בעיות. אתם מכירים מערכת חינמית לבניית אתרים, שמבוססת על שפת PHP? ד"א, ניסיתי גם את ג'ומלה (Joomla) - אבל בגלל שהשרת עובד ב-SAFE MODE אי-אפשר להתקין אותה ו/או להוסיף מודולים. יש אפשרות לכבות את מצב ה-SAFE MODE? בן.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by card,

שלום איזה פלטפורמות קיימות היום עבור בנייה של מערכת מידע לעסק? אשמח לקבל כמה שמות שאתם ממליצים עליהם, ואז משם אוכל להתחיל לקרוא ולבחור משהו. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by shaithebest,

שלום רב אני כבר בשלבים מאוד מתקדמים של למידת HTML מתקרב לJAVA SCRIPT ישנם הצעות עבודה לדוגמא: דרוש /ה מתכנת /ת HTML, היכרות עם מערכת לניהול תוכן CMS. עבודה מהבית, משרה חלקית של 3-5 שעות ביום, מתאים לסטודנטים. תעריף שעה 25 ש"ח. אנגלית ברמה גבוהה. יכולת עבודה עצמאית יושב לי כמו כפפה ליד בתור סטודנט להרוויח כמה גרושים עכשיו בואו נצא מנקודת הנחה שHTML אני כמעט שולט למרות שזה עולם ומלואו מלמידה לבד בעזרת ספרים אבל.....המערכת לניהול תוכן CMS הזה,מה לעזזל?? מה זה?זה ממשק להורדה בחינם?? כל מה שהצלחתי להבין שזה נותן גישה לשינויים מידיים לאתרים שהלקוח דורש שדברים יתעדכו במהירות ושלא צריך רקע בתכנות היכרות עם מערכת לניהול CMS איך אני מתחיל להכיר את זה?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by DarkMagician,

שלום, יש לי אתר מוכן שאני רוצה להוסיף לו מערכת עדכונים ושליטה בתוכן. מה האפשרות הכי פשוטה לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by McMerc,

אני צריך עזרה במציאת מערכת פורומים חינמית. וגם למצוא שרת לשם עליו את המערכת.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  15. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מחפש מערכת פורומים, בעברית לASP. עדיפות גבוהה למערכת בסגנון YABB או משהו כזה. פעם הייתה לי כזאת אבל איבדתי את הכתובת לאתר :-(

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by sub_man,

וואו אחים שלי!!!!!! ממצב? תקשיבו... יש לי מערכת פורומים שפתחתי ורציתי שתסתקלו תתנו טיפים או דברים לשנות תגידו אם זה נראה יפה אז מקווה שתעזרו לי לפרסם אותה ותהפכו לקהילה הכי טובה בעולם -צונזר- -> מה שהוא אמר למטה

17. Started by Lior4543,

אהלן, אני צריך את עזרתכם במציאת מערכת עם המאפיינים הבאים: 1. אני אוכל להציג קטלוג של מוצרים, ולנהל אותו בצורה פשוטה. 2. המשתמשים יוכלו להשתמש בעגלת קניות ולהוסיף לתוכה מוצרים. 3. אני אוכל להוסיף עבודה עם paypal וקנייה דרך האתר. אשמח להמלצות על מערכת שכזאתי, תודה מראש, ליאור! נ.ב חשוב לי מאוד שתהיה הרשמה כל שהיא, וכל משתמש יוכל לנהל את החשבון שלו/עגלת קניות משלו.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  18. מה קורה? יש את הקטע הזה שכשנרשמים לאיזה שהוא אתר, המערכת לוקחת את המייל שלכם ושולחת אליו את בקשת האישור. עם איזה שפה אני מיישם את זה, ואיך? תודה!

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by RoMEo,

היי, לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא הזה. משום מה, המקום הזה נראה לי הכי מתאים - מקווה שפגעתי. ??? בכל מקרה, יש לי בעיה מסוימת שאולי תוכלו לעזור לי לפתור אותה. יש לי בלוג דרך גוגל (BBLOGERׂ) ומצאתי מדריך איך להוסיף תגובות של אנשים דרך הפייסבוק שלהם (כמו שיש בכל מיני אתרי חדשות). עשיתי זאת, פעמיים, אך בבלוג שלי, המערכת לא מופיעה בצורה מסודרת, אלא נבלעת (תמונה למטה). האם מישהו יודע איך אני מייצב את המערכת, או יותר נכון - מתאים אותה לבלוג? ניסיתי לסדר את זה דרך ההגדרות של הבלוג, אך אין אפשרות כזאת.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by mwalker03,

מישהו יודע אם יש מערכת פורום מוכנה שבנוייה ב ASP.NET ?? אני לא רוצה ת' PHP הסטנדרטי אלא ASP.NEP ?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  21. שלום לכם חברה, אני חיפשתי המון למצוא מפה של מדינות של כל העולם , העניין הוא שאני רוצה שכאשר אני מעביר את הסמן של העכבר של מדינה מסויימת , יקפוץ חלון כזה שיש בו מידע על אותה מדינה.. איך אפשר לבנות מפה כזאת כלומר (PHP , HTML...) או האם למישהו יש רעיון איפה נמצא דבר כזה אני פשוט לא יודע איפה להתחיל.. אני צריך עזרה שלכם תודה , שבת שלום

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yigael_o,

היי, אני מפתח מתחיל ב C# כרגע פחות משנה. עברתי על רשימות שכר והשכר של מפתח ליבה (kernal) מאוד קורץ לי, מישהו יודע ויכול להמליץ על ספרי לימוד ברמה טובה? קצת בעסה שחלק גדול מהמאמץ שעשיתי יירד לטמיון (אני כמעט מסיים את Thinking in C# ועמוק בתהליך של קריאת המסמכים שמגיעים עם ה VS2005 שמתארים את הספסיפיקציות של השפה, אגב, הם נמצאים גם אצלכם ב C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\VC#\Specifications\1033 אם יש לכם VS2005) בכל מקרה אני בטוח שעכשיו אני אצטרך להתמקד הרבה יותר ב C++ ו C וכנראה אסמבלר. בכל מקרה, אני צריך ספר מומלץ בנושא, כמובן שזה אמור להיות שונה למערכות הפעלה שונות. ונראה לי שבהתחלה אני אתמקד ב WIN אבל אם מישהו יודע שיש משהו אחר שעדיף מבחינת ביקוש (UNIX, LINUX…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by Aviv C,

יש לי SQL Server 2005 Express Ediion. בשביל לבנות את הטבלאות של ה- DB אני משתמש ב- SQL Server Management Studio Express. יש לי בעיה קטנה. אני רוצה לבנות טבלה שהמפתח הראשי שלה הוא מסוג text, וזה לא נותן לי את האפשרות להגדיר עמודה מסוג כזה כמפתח ראשי. ב- Access, לעומת זאת, אפשר לעשות את זה. למה ב- SQL Server זה לא נותן לי?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by Aviv C,

איך אני יכול לגרום לכך שאם מנסים להוסיף שורה לטבלה ובאחד השדות שלה צריך מפתח זר אבל מכניסים בטעות מפתח זר שלא קיים זה יחזיר שגיאה? בבקשה תסבירו לי איך עושים את זה ב- Access וב- MySQL אם יש הבדל בין המסדים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Yosef Haim Shuan,

שלום חברים אני מעוניין להירשם כמפתח לגוגל ולאפל מישהו יודע איך עושים את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים