תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב חדש בו לא מותקן VB6 אלא רק VS2005, ויש לי פרוייקט שכבר הומר לVB.NET אך עכשיו במחשב החדש הוא לא עובד כי הוא לא מוצא את הקובץ WINSOCK.OCX, ואני לא יכול לבצע המרה מחדש של הפרוייקט המקורי ל.NET כי הוא אומר לי שאין לו WINSOCK.OCK ושאני צריך להתקין את VB6 בשביל שהקובץ יימצא, מישהו יכול בבקשה לשלוח לי את הקובץ WINSOCK.OCX לפה (מVB6)? תודה. ואם יש למישהו מושג איך אני עושה לOCX רגיסטר אחר כך זה גם יהיה נחמד לדעת... ;D ***עריכה*** טוב מצאתי לבד, הקובץ הוא mswinsck.ocx וכדי לרשום אותו רושמים: regsrv32 mswinsck.ock למיש רוצה לדעת...
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
בניתי אתר תחת השרת של Geocities והוספתי לו פורום תחת שירות של חברה בשם סוסיתא. הפורום עונה לדרישותי אך איני מעוניין בפרסומות שהם מציגים בדף הפורום, לכן אני מחפש פורום אחר, הכי פשוט שיש, נושא אחד, (לדוגמא כמו שכאן יש רק פורום של "אבטחה". איני מעוניין בריבוי נושאים, שכל משתמש יוכל להוסיף הודעה ללא הירשמות. מאיפה אני יכול להוריד לזה סקריפט מוכן? אני מעדיף ששפת הפורום תיהיה נתמכת על ידי Geo כמו Html או משהו כזה אבל אם אין אפשרות כזאת שפות אחרות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך לחלק איבר איבר בוקטור ? עריכה: הסתדרתי, אם מישהו יחפש אז נקודה לפני החילוק /.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי דוח שבו בחלק מהתאים בטבלה יש את הערך 0. אני רוצה לעשות בדיקה על כל הטבלה, ע"י סימון כל התאים: אם באחד התאים יש את הערך 0 - שנה את הערך לתו אסקי אחר כלשהו (& לדוגמה). משהו כמו: iif(me.value=0, me.value=&, me.value=1) האם ישנו דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ללמוד PHP אבל מתקשה למצוא מקום טוב ללמוד אותו.. חיפשתי כל מיני אתרים באינטרנט, בין בעברית ובין באנגלית (למרות שאני מעדיף בעברית) ולא מצאתי משהו טוב ומספיק ברור.. כל האתרים שבדקתי נותנים רושם שהם באים ללמד למי שכבר יש לו ידע בתכנות צד שרת או C וכדומה..(משתנים וכו'..) אמנם אני יודע רק HTML וקשה לי למצוא מקום טוב ללמוד PHP..האם מישהו יכול להמליץ לי על מקור טוב? תודה
-
- 41 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש בדחיפות תוכנה חינמית לחילוץ תמונות מווידיאו, בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להוסיף פקד - גרף ל - toolbox. יש לי את הקובץ mschrt20.ocx רק שאני לא יודע איך להוסיף אותו ואיפה. עזרתכם. תודה
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
איזו סביבת עבודה צריך לשם כך? (האם הEXPRESS EDITION של Microsoft Visual C# 2008 מספיק? אם כן - איזה פרוייקט צריך לפתוח?)
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
והמון המליצו לי להתחיל לצבור ניסיון בתחום הנ"ל . איך אני מתחיל להשתלב ואיזו שפה צריך ללמוד / סביבת פיתוח וכו'... יש איזה מדריך בעניין ? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , לאחרונה התחלתי לתכנת בפייתון וכחלק מתוכנה קטנה שאני מפתח לעצמי הגעתי לכך שאני צריך ליצור תהליך של cygwin. עם תהליך היצירה של התהליך לא הייתה בעיה , אבל כשניסיתי לכתוב אליו (דרך stdin) זה נותן לי שגיאה: cygwin.stdin.write('ssh') IOError: [Errno 22] Invalid argument הקוד של התוכנית עצמה (רק החלק הקשור) (כמובן שעשיתי פייפינג לstdin וstdout של התהליך שאני פותח) : import subprocess as sub #ייבוא המודל cygwin = sub.Popen('J:/cygwin/Cygwin.bat',shell=False,stdin=sub.PIPE,stdout=sub.PIPE) #יצירת התהליך cygwin.stdin.write('ssh') #כאן מתרחשת השגיאה מה אני עושה לא בסדר ? תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה נכון? function changesize(); { document.menu.size = "5"; } </script>
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם אוקיי, אני דיי חדש בקטע של הגרפיקה והורדתי כל מיני קודי מקור כדיי לראות איך כל העניין עובד (למשל הורדתי שעון אנלאוגי), אך מתי שאני עושה Run, הוא כותב לי : Grapichs not initialized (use initGraph). Turbo Pascal הינו המהדר שבו אני משתמש. אני ממש יודה לכם אם תעזרו לי, תודה רבה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
השאלה היא: "כתוב פונקציה המקבלת פרמטר מערך של מספרים. הפונקציה מחזירה 1 אם כל המספרים במערך שונים זה מזה, אחרת היא תחזיר 0." הקוד שכתבתי: #include<stdio.h> #include<conio.h> #define n 10 typedef int array[n]; void kelet (array a) { int i; for (i=0;i<n;i++) scanf ("%d", &a[i]); } int Bdika (array a) { int i, shone, flag; shone=a[0]; flag=0; for (i=1;i<n;i++) { while (flag!=1) { if (a[i]!=shone) { shone=a[i]; } else flag=1; } } return (flag); } void main () { array b; int s; clrscr(); kelet (b); s=Bdika(b); printf ("%d",s); }משום מה זה תמיד מחזיר לי את המספר 1. מה הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אוקיי... הרבה זמן שלא הייתי פה בפורומים, ואני פונה לפה לאנשים שאני חושב שאמינים לעומת כל האתרים מארה"ב שמצאתי שנראים כמו שקר כלשהו.. ככה זה מתחיל, לי ולשותף העסקי שלי יש כבר כמה זמן רעיון (שאת הרעיון המדויק אני לא יגיד) אבל הוא דומה לרעיון שאני לא יודע אם שמעתם עליו: -מישהו שם מצלמת אינטרנט 24 שעות על הארנב שלו ורשם שאין לי כסף לאוכל טוב והיה ניתן באתר לשלם לו כי הוא אמר שאם לא יהיה לו כסף לארוחה טובה הוא יצטרך להרוג את הארנב ולאכול אותו, האיש קיבל אלפי דולרים.- מה שאנחנו בעצם צריכים זה: 1. לדעת מאיפה או למי אני משלם כדי ליצור אתר משלי ולא HOST כלשהו ושיהיה .com 2. שבאתר יוכלו לשלם לנו דרך כרטיס אשראי\פייפל 3. נגיד ואם אני נותן להם שהשם שלהם יהיה באתר בתמורה ל5$ א…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אחרי שהבנתי איך יוצרים קליינט סרבר אני רוצה לעשות משחק רשת, הבעיה שאני לא כל כך יודע איך הדברים מתנהלים, אשמח אם תספרו לי איך זה אמור לעבוד פחות או יותר... כאילו לפי מה שככה עולה לי בראש בו נתחיל בתהליך הראשון, התחלת המשחק.. יש לי שחקן שיוצר משחק חדש, עצם הפעולה הזאת משחק חדש הוא צריך לגרום לכך שכל שחקן חדש שמתחבר למשחק ידע שיש מישהו שממתין לשחקנים נוספים שיצטרפו לו למשחק ועוד שאלה, אם המשחק התחיל בין 3 שחקנים למשל שמשחקים באותו זמן על אותה מפה למשל, האם האדם הבא שיכנס למשחק איך למנוע ממנו לשחק איתם? זאת אומרת שהוא בעצם יפתח משחק חדש בעצמו וימתין לאנשים נוספים שיתחברו גם למשחק במילים פשוטות איך אני גורם לכך שיווצרו כמה משחקים באותו זמן בין אנשים שונים ברשת
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי שרת רדיו 500 מאזינים, לשנה. לרדיו שלי. רציתי לדעת אם השרת באמת יוכל לעמוד ב500 מאזינים. יש הרבה תחנות רדיו ששמות בוטים, זה מדמה מאזינים...כדי שיחשבו שיש להם הרבה מאזינים. הבנתי שזה מעמיס על השרת בדיוק כמו מאזין רגיל, רציתי לדעת איך עושים את זה, כדי לבדוק אם השרת שלי מסוגל לעמוד בזה. נראה לי שקוראים לזה בונטים או משהו כזה. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי קובץ CSS מוכן שמציג צבעים במספרים כגון : 175,175,175 235,235,235 50,50,50 אין לי מושג איך ממירים את המספרים האלה לאיצ'טיאמל כגון : #00000 #FFFFF מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית שפותרת את בעיית 8 המלכות בשחמט (כלומר....צריך לסדר 8 מלכות על לוח שחמט כך שאחת לא תאכל ת'שנייה)....הקיצר חיפשתי המון בגוגל ....חלק מהתוכניות בכלל לא עובדות וחלק...אחרי שאני מקמפל זה מריץ הכל תוך כמה שניות ולא ניתן לראות כלום..... אני צריך שיראו את הפתרון על המסך בצורה של לוח שחמט.....איפה שאין מלכה יהיה קו ואיפה שהיא צריכה להיות שיהיה כוכבית.. _ _ _ _ _ _ _ * * _ _ _ _ _ _ _ וכך הלאה....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי סיריאל לתוכנה AllWebMenus5.1 PRO ?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה של מתחילים : אני יודע איך לשלוף מידע משורה מסויימת בטבלה אבל השאלה היא האם אתם יכולים להגיד לי איך לשלוף מידע כאשר אני לא יודע באיזה שורה בטבלה הוא נמצא? לדוגמא: txtFirstName.Text = ds.Tables("AddressBook").Rows(0).Item(firstname.text) יש לי טבלה של שם פרטי ושם משפחה המשתמש מקיש את השם הפרטי אני רוצה לשלוף את שם המשפחה . איך אני עושה את זה ? מקווה שהייתי מספיק ברור.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כדאי להירשם מפגשים מהנים עם הרצאות מעניינות. http://www.meetup.com/Jerusalem-Coding-Meetup/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנחנו לומדים ג'אווה , וכרגע אנחנו בנושא של מציאת מקסימום. האם מישהו יכול להסביר לי איך מוצאים מקסימום שני ואיך מוצאים את מיקומו? (זה לא שלא הבנתי, פשוט לא הייתי בשיעור..). תודה מראש, אמיר.
-
- 6 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אני צריך עזרה... יש לי תרגיל לבית ואני הסתבכתי בו.... התרגיל זה לכתוב תוכנית שמקבלת יום בשבוע בו חל האחד בינואר, ושנה מסויימת... התוכנית תדפיס לוח שנה של אותה השנה. הנה מה שעשיתי: #include <stdio.h> #include <conio.h> int global; int days_month(int month, int year); int full_week(); int headline (int month); int first_week(int day); int head_day(); int full_week(); int main (){ int year,jday; printf ("Please enter the year: "); scanf("%d",&year); printf ("Please enter the day of 1st of January: "); scanf("%d",&jday); head_day(); first_week(jday); full_week(); getch () ; } int headline (int month){ if (…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות כפתור שיסגור לי את הדף הנוכחי שבו אני נמצא. אין לי בעיה שיסגר כל הדפדפן... מה שורת הקוד שצריכה להיות מאחורי הכפתור ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-