עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by IlanF,

יש לי כרגע כתובת בסגנון הזה: http://www.mywebsite/something.php?a=123 אני רוצה שיהיה אפשר לגשת אל הדף הזה מהכתובת הבאה: http://www.mywebsite/something/123 אני יודע בערך מה אני אמור לכתוב ב RewriteRule כדי שזה יעבוד, אבל פשוט לא עובד לי... מה שיש לי כרגע זה דבר כזה: Options +FollowSymLinks RewriteEngine on RewriteRule ^something/([^/]+) /something.php?a=$1 [NC] ממה שקראתי זה אמור לעבוד, אבל נראה שממש אין לי מושג מה אני עושה : זה מעביר אותי לדף something.php, אבל הוא פשוט לא מעביר את הפרמטר. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by omri123,

יש לי תוכנית בC שקוראת לפונקציה ב אסמבלי, מחשבת ממוצע בספרים במערך ומוצאת מינ ומקס. יש לי בעיה שאחרי שחיברתי את כל המערך בעזרת המעבד המתמטי, הסכום יושב לי בST(0) ואני רוצה להכניס לו גם את גודל המערך שיושב ב BP+8, אבל אני לא מצליח משום מה. זה הקטע קוד של החישוב ממוצע. אשמח אם מישהו יאיר את תשומת ליבי. AVG: MOV SI,[bP+6] FLD DWORD PTR [sI] MOV CX,[bP+8] L1: FLD DWORD PTR [sI+4] FADD ADD SI,4 CMP CX,2 JZ FINISH LOOP L1 ;------------------------------------------------ FINISH: MOV di,[bP+8] FiLD DWORD ptr di fdiv אני יודע שהפקודה FILD לא נכונה, השאלה איך אני מכניס את BP+8 ששם נמצא גודל המערך (10 לצורך העניין) לST

• 0 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. Started by ktbnus,

עקב היציא שם המעבדים החדשים - 64 BIT והכפולי ליבות...יש לי שאלה אחת, איך זה משפיע עלי ועל התוכנות שני כותב.... .... עוד חאט יוצא ה windows xp 64 bit ולונגהורן קרב. השאלה שלי היא כזות.... יש לי תוכנה שניכתה לפני זמן קצר, אני משער שזה בנוי ל 32 BIT... מה דרוש ממני כדי לכתוב תוכנה ל 64 BIT? האם ווינדוס מטפל בזה, או שסט פקודות ל 64 ביט...האם הקימפול הוא אחר?...מה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by יניב51,

שלום לכולם, אני סטודנט למדעי המחשב שנה ב'. שפות התכנות שאני יודע הן Java ( הכי חזק, כולל פרוייקט ), C++ ו C. בתיכון למדתי גם C# והזכרון שלי דיי מעומעם. לצערי יריתי לעצמי ברגל ובקורות חיים רשמתי ( אמנם כשפה אחרונה שאותה יודעים הכי מעט ) שאני גם יודע C#, הראיון אפשר לומר עבר בהצלחה אבל רוצים לבדוק את הידע שלי באופן כללי. שאלו אותי לגבי כמה אני ארגיש בנוח להיבחן ב C#, בהתחלה גימגמתי ולאחר מכן השבתי שיתנו לי יום יומיים לראות איך אני עם זה ולהחזיר תשובה. בגדול, יש לי שבועיים ( עם לחץ של מועדי ב' ומטלות של הסמסטר הקרוב ) ללמוד. הפרוייקט ב JAVA כלל ת'רדים, GUI, צד שרת, צד לקוח, מודל MVP ומודל MVC, בקיצור הייתה שם עבודה. עכשיו אני צריך קודם כל לגבות את מה שרשמתי בקורות חיים, שאני…

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by re5pect,

שלום לכולם, אני כרגע עם רקע לימודי של תיכון + קצת אישי (C ברמה די מעמיקה) שנה הבאה אני אמור להתחיל לעבוד על פרוייקט, כרגע אין לי שום מידע על מה הפרויקט צריך לכלול. רציתי לשאול באיזו שפות בדרך כלל משתמשים לפרויקטים בתיכון ולאיזו המעבר מC יהיה הכי קל? בנוסף מישהו יכול להפנות אותי בבקשה למקור מידע שרשום בו מידע על פרוייקט לתיכון (הנחיות וכו') ודוגמאות לפרוייקטים? אני יודע שיכול להיות שבבית הספר שלי זה יהיה שונה, אבל בכל זאת.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by baronlior,

היי, יצא לי לפתח #C וג'אווה בערך 9 שנים עד אשר הזדקקתי לידע ב javaScript. לא מצאתי חומר שהיה יעיל למפתח מנוסה, ולכן החלטתי לרכז חומר ולכתוב את ה "Crash Course" על JS / JQuery למפתחים מנוסים - זה שהייתי רוצה למצוא בעצמי. http://www.softwarearchiblog.com/2012/07/series-javascriptandjquery.html הערות כלליות, או אם מצאתם טעויות - אשמח לשמוע! ליאור

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by michabb,

שלום רב, אני פותח קובץ שנוצר ב-Access 2003 ע"י Access 2016, ואני לא רואה את החלוקה לקבוצות בתחתית המסמך כפי שמופיע בקובץ המצורף. כיצד אפשר לעשות שיראו את הקבוצות ב-Access 2016? WIN10 תודה.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by raiman1,

שנה שעברה סיימתי ללמוד 5 יח"ל בתכנות ב-C#( זה בערך עד להורשה ופולימורפיזם) השאיפה שלי עכשיו היא לפתח את התכנות שלי ב c#, ובמקביל ללמוד גם java( הבנתי שבשביל לפתח אפליקציות לאנדרואיד צריל לדעת גאווה...) הבנתי ממישהו שגאווה וC# די דומות השאלה שלי היא איך בדיוק אני עושה את המעבר הזה מC# לגאווה? האם אני צריך ללמוד את השפה מההתחלה? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. היי, אני מתכנת בסי++, עברתי לא מזמן למק ואני בשלבי הסתגלות לסביבה החדשה. אני משתמש בxcode. ניסיתי להשתמש בסיפריות #include <windows.h> #include <process.h> והוא לא מזהה אותם. האם יש תחליפים? בנוסף, אשמח לקבל עצות מאנשים שעשו את אותו מעבר ונתקלו בקשיים דומים. תודה!

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  10. Started by nir_varon,

כאשר מוצגת טבלת HTML ולוחצים במקלדת על החצים כל העמוד גולל למעלה ולמטה.. האם אפשר לעבור בין התאים של הטבלה בHTML כמו בflexfield? (דומה לexcel)

11. היי,יש לי מטריצה לדוגמא: [TABLE=align: right] [TR] [TD]11[/TD] [TD]7[/TD] [TD]3[/TD] [TD]6[/TD] [TD]2[/TD] [TD]8[/TD] [/TR] [TR] [TD]33[/TD] [TD]21[/TD] [TD]21[/TD] [TD]5[/TD] [TD]12[/TD] [TD]22[/TD] [/TR] [TR] [TD]9[/TD] [TD]7[/TD] [TD]1[/TD] [TD]1[/TD] [TD]80[/TD] [TD]4[/TD] [/TR] [TR] [TD]27[/TD] [TD]15[/TD] [TD]10[/TD] [TD]2[/TD] [TD]12[/TD] [TD]120[/TD] [/TR] [TR] [TD]111[/TD] [TD]57[/TD] [TD]17[/TD] [TD]13[/TD] [TD]5[/TD] [TD]2[/TD] [/TR] [TR] [TD]113[/TD] [TD]111[/TD] [TD]111[/TD] [TD]3[/TD] [TD]14[/TD] [TD]54[/TD] [/TR] [/TABLE] כתבתי פונקציה רקורסיבית שמוצאת לי במערך את המספר האי-זוגי הקטן ביותר. בכל שורה(מערך) יש מינימום 2 אלמנטים כאשר השמאלי הוא זוגי והימני הוא…

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  12. Started by shabi_av,

מעוניין בעזרה בעבודה ב- java Design Patterns . יש קובץ עם הדרישות.

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  13. ^^^ כותרת, בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  14. אני רוצה לבנות תוכנה שתזהה תנועה של היד או תנועה של משהוא אחר מוחשי ותוכל להפוך את זה לתנועה במחשב (נגיד כדור שעושה אותם תנועות) איפה אני מתחיל?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  15. אני פותח פרויקט אישי ואני הייתי רוצה לדעת מבין אלה בפורום שעובדים כבר בתחום, איך מבחינת הספריות והתתי ספריות שצריכות להיות בספרית הפרוייקט הבנתי שזה הולך בצורה הזאת: 1. ספריה ראשית בעלת שם הפרויקט 2. בתוך הספריה הראשית ספריה של גיבויים של הפרויקט 3. עוד ספריה בתוך הספריה הראשית של דפי הפרויקט , תכנון .. ( WORD וכאלה מצגות ודיאגרמות. ) אשמח לדעת מה עוד... אגב איזה שם הספריה של הword וכאלה נקראת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by rafi k,

אני מעוניין להוסיף פורום לאתר שלי, שיהיה פורום בסגנון שיש כאן.

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  17. Started by EliranC,

ני מעוניין להקים אתר ממש פשוט לא מסובך מדי והשאלה שלי היא אם אני חייב לדעת VB בשביל זה או שאפשר גם אם כל מיני תוכנות כגון FRONTPAGE ובנוסף גם יש את האתר לייבסיטי אני יכול דרכו ליצור אתר משלי בדי קלות ושיישב בשרת שלו?? ויש בכלל הבדל בין HTML לבנייה בFRONTPAGE ?? האתר שאני רוצה לבנות זה בסך הכל כדי לפרסם את אבא שלי שזה אומר דף ראשי עם כמה מילים עליו איזה גלריה קטנה של תמונות וסרטון אחד ואולי עוד שניים שלושה דפים וזה הכל . כל העסק אמור להיות גג 10 מגה בייט ואיזה חמישה דפים. מה שאבל ממש חשוב לי זה שאני אוכל לעצב תאתר ממש יפה ושמנועי חיפוש כמו גוגל ימצאו אותו . וזה השאלה העיקרית שלי האם בHTML עדיף לבנות את האתר או שאפשר להשיג תוצאה טובה גם בFRONTPAGE או כל תוכנה אחרת שאתם מכי…

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  18. אז ככה, אני שמעתי שיש יש אפשרות להקים אתר אינטרנט ללא עלות, לפי מה שראיתי באינטרנט יש חברות (גוגל בינהם) יש רק בעיה אחד!!!! יש לי דומיין, ואיני מעוניין בדומיינים ארוכים שמציאים החברות האלה, יש פתרון? או שחייב לשלם עבור זה?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  19. Started by vourt,

במגמה להתקדם בעבודה אני מעוניין ללמוד כמה שפות תיכנות, כרגע הידע שלי הוא רחב בSQL וHTML, מאיפה כדאי להתחיל ? השפות אותן בסופו של דבר אצתרך הן - C, C++ , C#, Visual Basic אשמח לכל אצע או טיפ, גם בנושא ספרות שמתחילה מהתחלה עד למקצועיות 'כבדה' תודה ! kfirmr@gmail.com

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  20. איפה כדאי ללמוד??ממי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אהלן אנשים, לפני זמן קצר נכנסתי לעולם ההייטק מצד התשתית והאינטרנט (לימודי MCITP ) והמטרה שלי היא ללמוד שפות תכנות על מנת להבין ולדעת לבנות קילוגרים,וירוסים,טוריאנים וכו'. (אחרי לימודי ה MCITP הכיוון הוא לאבטחת מידע) לכן אני מאוד אשמח אם תוכלו לכוון אותי איזו שפה להתחיל ללמוד ועל ספרים הטובים ביותר שתוכלו להמליץ. יש לציין שאין לי ידע כלל. תודה על העזרה מראש.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. אני מעוניין להתחיל ללמוד. אין לי רקע בשפות תיכנות אחרות ואין אפילו בסיס...אני רוצה להחיל מהדרך הכי טובה ונכונה ובגלל זה בחרתי להתייעץ בפורום הכי מתאים אני מבקש המלצות במה להתחיל ואיך להתחיל. התייעצתי עם עוד אנשים שאמרו לי שכדאי לי להתחיל בשפת התיכנות ההחדשה של מיקרוסופט, דוט נט, בבקשה המליצו לי מה הכי טוב. תודה רבה, שחר

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by arkady,

אהלן בזמן האחרון בא לי ללמוד תיכנות, הקטע שאין לי כרגע זמן ואמצעים לקחת קורסים שונים [חייל] ורק ללמוד מספרים ואינטרנט [עדיפות לספרים בעברית האמת]. אני לא יודע איזה שפות כדאי להתחיל ללמוד, באיזה סדר ובאופן כללי, לא יודע כלום P: הפעם האחרונה שהתעסקתי עם זה הייתה בכיתה י' שלמדתי טיפה שפת C, לא סבלתי את המורה ואז פרשתי P: הכיוון שהכי נראה לי מגניב ומעניין בסופו של דבר זה קריפטוגרפיה ואבטחת מידע ודברים כאלה, ככה שאני אשמח לשפות שיעזרו לי בסופו של דבר להגיע למטרה הזאת. אני אשמח להמלצות לספרים למתחילים [ממש מאפס] בשפות הרלוונטיות ובאופן כללי, מה צריך לעשות כדי להתעמק בנושאים האלה ומאיזה בחינות, תודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. Started by The-Devil,

אני רוצה ליצור תיבה ב++C שדרכה אני יכול לבחור קובץ מסויים ואז היא תחזיר לי את הכתובת של הקובץ, מעיין Browse אני בטוח שקיימת כזו פונקציה כבר אני רק לא יודע איך קוראים לה ואיך משתמשים בה אז כל מי שיכול לעזור לי , מוזמן...

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  25. אבל בתוך כל זה אני סקרן ורוצה לדעת איך אפשר למצוא איפה נמצאות על המחשב אותן תמונות לויין שגוגל ארת' מורידה למחשב בין אם זה זיכרון RAM או דיסק קשיח. איך אפשר למצוא אותן ולפתוח אותן. או לחילופין איפה אני יכול למצוא מידע בנושא כולל פורומים בשפה אנגלית?

דיונים חדשים בפורומים