עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני אמור לבנות אתר ע"י איש מקצוע, שעובד עם ג'ומלה 2.5. הבנתי שאוטוטו יש 3.5, כך ש2.5 נחשב כבר למיושן. כמי שאינו מבין בתחום - רציתי לדעת האם ישנה בעיה כלשהי בכך? האם זה משנה אם האתר ייבנה בזה או בזה? עד כמה הענין הזה חשוב? לפי מה שהבנתי הצורך שלו לבנות ב2.5 הוא מפני שיש לו הרבה פיתוחים שנעשו ב2.5 ולכן הוא לא רוצה לבנות מראש ב-3.5. אשמח לקבל יעוץ מקצועי.

2. Started by alonezer,

טוב אז השאלה היא: במועדון השכונתי נמכרים כרטיסים מוזלים למשחק השבת במחיר 50 ש"ח לכרטיס. כל מי החפץ לקנות כרטיסים מקיש במחשב את כמות הכרטיסים ומקבל בפלא את הסכום שעליו לשלם. בסוף היום מעוניינים במועדון לדעת כמה כרטיסים נמכרו ומהו הסכום בקופה. כתוב תוכנית לביצוע המטלה. עכשיו אני בעקרון יודע מה לעשות אבל לא הולך לי אם מישהו יענה פה אני מבקש שיענה בשפה הפשוטה ולא המסובכת מכיוון שאני לומד רק חודשים ורק הגענו ללולאות.. תודה רבה.

3. אהלן אני עשיתי עבודה די גדולה אני אפרסם קודם כל מה ביקשו ממני לעשות ואז את השיטות שיש לי בהם בעיות(מבחינת הטסטרים שמוצאים לי בהם תקלות) אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא כי אני כבר 3 ימים לא מבין איפה אני טועה...(הצלחתי לצמצתם מ30 באגים ל6...) המשימה: "אנו רוצים לייצג מחרוזת תווים ברשימה מקושרת.בכל צומת ברשימה יהיו שלושה שדות: 1. האות עצמה; 2. מספר הפעמים שהיא מופיעה ברצף; 3. מצביע לצומת הבא ברשימה. כך למשל המחרוזת " aabbbacddd " תיוצג על- ידי הרשימה הבאה: המחלקה CharNode שלהלן מייצגת צומת ברשימה: http://pastebin.com/724Yf0M8 (לינק למחלקה שנתנו לנו) המחלקה StringList מייצגת את הרשימה כולה" ואני מניח שלא תצרכו את הקוד שלה מאחר והיא פשוט מצביע לCharNode עכשיו הנה הב…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by BedB0y,

היי, מקווה שזה הפורום הנכון : הורדתי css template מוכן מאתר שמספק כאלה. ברגע שאני מנסה לשנות צבע של טקסט במקום מסוים (אני משתמש בdreamweaver) הוא משתנה לי בכמה מקומות לא רצויים, או בכל הטקסט, יש לי תחושה שזה קשור לאיך שהtemplate בנוי. יש דרך להתגבר על זה ולשנות את הצבע רק ספציפית איפה שאני רוצה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by b007,

שלום אני צריך לממש את הדבר הבא: אם הקובץ קיים - אז לכתוב לקובץ, אחרת להוציא הודעה ש..הקובץ לא קיים. איך ממשים זאת? כלומר לפני שאני מתחיל לכתוב לקובץ אז איך אני בודק בכלל אם הוא נמצא שם?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by MasterDK,

שלום אני מחפש ספרים בעיקר בנושא של עיצוב תוכנה. כשאני אומר עיצוב תוכנה אני מתכוון לכל מה שבא לפני שלב התיכנות. יצירת קבצי דוקטמנטציה, עיצובי UML, ועוד כל מיני דברים שכנראה קיימים ואני לא יודע אליהם. לא מצאתי פורום אחר לשים בו את הנושא הזה, מצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים. ותודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by e.s,

אני חייב להגיש את העבודה הזאת למחר ואני לא יודע כלום בשפת c אתם יכולים בבקשה לעשות את זה: שאלה 1: כתוב תוכנית שקולטת 3 מספרים שלימים ובודקת האם הם יכולים להיות צלעות של משולש. התנאי הוא: סכום כל שתי צלעות גדול מאורך הצלע שלישית. יש להדפיס הודעה מתאימה. משימה 2: כתוב תוכנית הקולטת זמן בשניות ומדפיסה אותו לפי שעות, דקות ושניות בתבנית: Xx(hours):xx(minutes):xx(second) למשל: אם קלט הוא 3795, אז פלט יהיה 01:03:15 רמז: לבירור כמות השעות יש לחלק את השניות ב-3600, אח"כ אפשר לטפל בשארית. הערה חשובה: להדפסת שעות, דקות ושניות אפשר להשתמש בפורמט: d%02. 02 לפני d מאפשר להדפיס מספר דו-ספרתי בצורה רגילה או להדפיס 0 לפני מספר חד-ספרתי. שאלה 3: כתוב תוכנית שקולט…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. התרגיל הוא ככה: ישנן חמש משקולות, כאשר לכל משקולת יש משקל ומחיר. אם המשקל גבוה, זה לא אומר בהכרח שהמחיר גבוה. כלומר ייתכן שמשקולת של 2 ק"ג תעלה 10 ש"ח ומשקולת של 8 ק"ג תעלה 4 ש"ח. בנוסף יש תיק אשר מסוגל לסחוב מקסימום 15 ק"ג. כלומר הוא יכול להכיל משקל השווה ל-15 ק"ג או קטן ממנו. עליך לכתוב פונקציה המקבלת כפרמטרים שני מערכים של משקלים ומחירים ואת גודל המערכים. (prices מותאם למשקולת שמשקלה weights). על הפונקציה להחזיר את המחיר המקסימלי של משקולות שניתן לסחוב בתיק. דוגמא להצהרה של הפונקציה ב-C++: int MaxPrice(int weights[], int prices[], int arr_length) ניתן לפתור את זה ברקורסיה. אתם מוזמנים לנסות לפתור (אני מתעניין ברעיונות שונים לפיתרון, אין צורך במימוש)

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  9. יש לי אפליקצית .NET 4 ולאחר ששידרגתי במחשב לגרסה חדשה יותר (.NET 4.5.1) האפליקציה לא נפתחת לי אלא אם כן אני מעביר את הפרוייקט שלי ל .NET 4.5.1

10. סליחה מראש שזה נשמע כפרסומת גרועה למוצר/שירות של חברה שאותה כולם אוהבים לשנוא... בכל אופן, חברת מיקרוסופט נותנת לכם להתנסות ב"חווית"(?) הויז'ואל סטודיו.נט שלה ללא תשלום (כאן באה כוכבית בה נאמר שייתכן ותצטרכו לשלם לספק הגלישה שלכם). אתם מקבלים את הזכות ה"מדהימה" הזאת למשך 3 שעות מלאות שבהן תוכלו להתנסות במערכת. "כל" מה שאתם צריכים לעשות זה: להרשם בטופס הרישום לקבל את הדוא"ל עם פרטי הגישה להכנס לאתר הניסוי/דמו ולהזין את פרטיכם הדרישות המינימליות הן כדלקמן: מערכת חלונות 9x/Me/NT (Intel only)/2000/XP (לא היה טעם להעתיק את זה עם כל ה-® והשטויות האלה נכון?) במקרה ויש לכם פיירוול (תודו ש"חומת אש" נשמע יותר מגניב! 8)), אז אתם צריכים לתת גישה ל-Microsoft Windows Terminal Servic…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by CoNfi,

http://www.planet-source-code.com/ אתר מצויין בשביל לקחת דוגמאות מאנשים. אני אישית למדתי ממנו המון תהנו

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  12. Started by Avocado,

היי, אני עושה פרוייקט בבצפר, ואני צריך לקלוט מקש תוך כדי שהתוכנית רצה. יש אפשרות לקלוט מקש בלי לעצור את התוכנית? אם אני משתמש ב: mov ah, 1 int 21h אז זה עוצר את התוכנית עד שיש קלט.... עריכה: מצאתי שאפשר להשתמש בINT 16H AH=01H אבל אני לא יודע איך מוחקים את מה שהיה בBUFFER, ובגלל זה הוא עושה בעיות. מישהו יודע איך אני מוחק מהBUFFER?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  13. Started by aerosmith,

שלום לכולם, אני צריך את הקוד של מילות חיפוש למנועי חיפוש.. KEY WORDS תודה. גם תגידו לי בבקשה איפה לשים את הקוד. (ב HTML)

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  14. אני רוצה לדעת אם יש אפשרות באמצעות מאקרו,סקריפט או כל דבר אחר, כשאני לוחץ על שמירת קובץ מסוים באופיס (word,ppw,exel) אני רוצה או שיפתח חלון אחר ובו יהיו חייבים לשמור את הקובץ בצירוף תאריך, או כאשר שומרים קובץ לא משנה השם.. פשוט לשנות השם ולהוסיף אליו את התאריך, בכל מקרה מה שאני רוצה זה להוסיף את התאריך לשם הקובץ. למישו יש רעיון,דרך?? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  15. אני עדיין בחיתולי לגבי C++. עבור תרגיל בית שמתאר מלון ונופשים יצרתי CLASS חדש שנקרא HOTEL וCLASS שנקרא GUEST. הHOTEL כולל מערך של GUEST. מאחר ואני לא יודע את מספר הGUESTS המקסימלי, אני רוצה ליצור מערך התחלתי בגודל של 10, ואם אני מגיע למספר הזה, אז ליצור מערך חדש בגודל של 20 וחוזר חלילה. רציתי לעשות את זה בצורה של יצירת מערך של מצביעים לGUEST. כלומר שבהתחלה זה יהיה מערך של 10 מצביעים לGUEST, בהתאם אם אני אצטרך יותר זה יהפוך למערך של 20 מצביעים לGUEST. אבל אני לא מצליח להבין איך נראה התחביר של זה. אני מבין שאני אצטרך ליצור את המערך מחדש ולהעתיק אותו כל פעם שאני מגיע לצורך להוסיף 10 יחידות אפשריות נוספות. בCLASS המלון ההגדרה למיטב הבנתי היא כזו: Guest** guests; עכשיו כבר בשל…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by mt_nro,

שלום לכולם! האם יש בC# אפשרות כלשהיל"זיהוי קול"? נגיד במשחק סיימון אמר[ - האנגלית התחרבשה לי פה] (6 צבעים כל צבע מפיק צליל שונה) האם יש דרך כלשהי (כולל הורדת תוספות מהאינטרנט) שהתוכנה בהפעלתה "תחכה" שיופעלו צלילים ותוכל לזהות את הצלילים השונים (אני מקווה שהייתי מובן) - תחשבו על דוגמא של simon . says האם יש אפשרות לתכנת תוכנה (או האם קיימת אחת) שבעצם תהיה "בלתי מנוצחת" ב simon says? תודה רבה לעוזרים!!! מצטער על החפירה...

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי בעיה אמיתית אני אתן דוגמה: יש לי מחלקה אבסטרקטית A. מתחתיה יש לי מחלקה רגילה B שיורשת אותה. לצידה של מחלקה B יש לי מחלקה אבסטרקטית C שיורשת גם היא את מחלקה A, ומתחת ל-C יש לי מחלקה רגילה D שיורשת את C. כל אלו נמצאות באותה ספרייה(יעני באותו חלון project בבלו-ג'יי, מקווה שאני משתמש במושג הנכון). באותה ספרייה אני פותח סתם מחלקה חדשה לגמרי, נגיד check. במחלקה check בפונק' הראשית public static void main(String[] args) אני יוצר משתנה(=אובייקט, עצם) מסוג B בשם objB ומשתנה מסוג D בשם objD. אח"כ אני כותב את התנאי if(objB instanceof C). בהגיון שלי הביטוי בתנאי אמור להחזיר false ולכן התנאי לא יתקיים, אבל במקום זה אני מקבל שגיאה בזמן ההידור: inconvertible types…

• 13 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by Albetx,

היי, אני מתכנת כרגע משחק SNAKE ויש לי בעיה עם מימוש double buffering כדי שהמשחק יהיה חלק יותר ולא יקפוץ כל שניה. זה הקוד: public class Snake extends JFrame implements KeyListener, Runnable { //Variabales: private JMenuBar menubar ; private JMenu game, instructions, help ; private JPanel p1, p2 ; private JTextArea t ; private ImageIcon cube = new ImageIcon ("scube.png") ; // The icons that creats the snake. private ImageIcon [] sc = new ImageIcon [500] ; // Array of images that will create the snake. private JLabel [] scj = new JLabel [500] ; //Array of labels that will store each cube. private int [] scx = new int [500] ; // The x …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום חברה. קיבלתי פרוייקט די מנופח יחסית לידע שלי כרגע כמתכנת. מה שאני צריך זה אלגוריתם שמחזיר מידת התאמה בין שני מסמכים למעשה התוכנית שאני צריך לפתח צריכה לנסות למצוא העתקות בין עבודות (מסמכי WORD) של סטודנטים. בעיקרון היא צריכה גם לעשות השוואה של העבודות עם טקסטים מאינטרנט אבל זה כבר קפיצה מעל הפופיק. יבורך מי שיעזור לי. אני לא ממש הצלחתי למצוא משהו כזה דרך GOOGLE. תודה!

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. ערב טוב, קודם כל הקוד, מאוד פשוט: צד השרת: TcpListener listener = new TcpListener(IPAddress.Any, 7777); listener.Start(); TcpClient client = listener.AcceptTcpClient(); Console.WriteLine("Connected"); צד לקוח: TcpClient client = new TcpClient(); client.Connect("79.180.59.199", 7777); Console.WriteLine("connected to server"); הבעיה היא שאני מקבל את ההודעה Connected כלומר השרת מזהה, לפחות בהתחלה את הלקוח, אבל אני לא מקבל את ההודעה connected to server בצד של הלקוח. מה אני עושה לא נכון?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by GolfGTI,

שלום לכולם, האם למישהו כאן יש קוד/תוכנית C# לשליחת/וקבלת SMS באמצעות הפרוטוקול של ה ICQ ? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. יש לי את ההגדרה הזו של פויינטר לפונקציה יש לי את ההגדרה הזו של פויינטר לפונקציה typedef int (*compare_key) ( void* key,void* agent ) ; ואת הפונקציה הזו [code] void *linkedListFind(LinkedList * list, void * data,compare_key cmp); איך אני קורא לפונקציה הזאת? מה אני נותן לה בפויינטר לפונקציה? ניסיתי הכל כלום לא עובד תודה

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by efratmiz,

היי, אני מקווה שאני במקום הנכון בכלל... אודה לכם אם תעזרו לי בסוגיה המשונה הזו....... משום מה המסך שלי כבר לא נכבה כעבור 10 דקות המתנה, ושמתי לב שבכל כמה דקות - אם אני צופה במשהו לדוגמא, העכבר "כביכול" זז. אני אומרת כביכול, כי הוא לא באמת זז, וזה בהפרשים קבועים של 5 דקות (אשכרה מדדתי). screwy בקיצור, אני לא מצליחה לישון כמו בנאדם בגלל השטות הזו, כי המסך לא נכבה, וזה חירפן אותי כבר!!! לפני שתשאלו - לא, לא הורדתי איזו תוכנה מטורפת חדשה לאחרונה, וגם בדקתי כבר את ההגדרות של הסקרין סייבר וכיבוי המסך עדיין קבוע על 10 דקות. יש לי עכבר אלחוטי פצצתי, והחלפתי לו כבר את הבטריות, ועדיין זה נשאר כך. ויש לי כבר כריות מתחת לעיניים Sad

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מצאתי באמזון את הספרים הנ"ל: http://www.amazon.com/Learning-MySQL-JavaScript-Step---Step/dp/0596157134/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1293278850&sr=8-2 http://www.amazon.com/PHP-MySQL-Dynamic-Web-Sites/dp/032152599X/ref=cm_cr_pr_product_top http://www.amazon.com/PHP-MySQL-Web-Development-4th/dp/0672329166/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1293278850&sr=8-1 אשמח לקבל הצעות נוספות

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by nagar28,

אני משתמש בקומפיילר dev c++!!! ואני לא מבין למה אני לא מצליח לכתוב קוד פשוט של מספרים אקראים. אם מישהו יכול להגיד לי מה לא טוב בקוד שלי: #include <iostream.h> #include <stdlib.h> #include <conio.h> void main (void) { int a,b,c; randomize(); a=random(11); b=random(11); c=random(11); cout<<"The numbers are: "<<a<<" , "<<b<< " , "<<c<<"."; getch(); }

• 4 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.