עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by eli33,

אני צריך הצעות לפרוייקט יג' לא משנה אם זה משחק או תוכנה פשוט תנו לי בבקשה רעיונות . היו לי כמה רעיונות אבל חלק מהכיתה כבר עושים את זה אז לא עושים את אותו הדבר. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by matan101010,

התוכנית שאני צריך היא ככה: קלוט מספר כלשהו ובדוק אם המספר שלילי וזוגי הדפס הודעה שלילי וזוגי אם המספר חיובי ואי זוגי הדפס הודעה חיובי ואי זוגי תודה מתן אני צריך ל-10 דקוות הקרובות

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by Argo013,

צריך סיוע במימוש התכנית הבאה: זה הקוד שלי, שהבעיה איתו, שהוא עובר על המערך 3 פעמים, אך מותר רק פעמיים: #include<stdio.h> #define N 5 void sort_array(int a[], int b[], int n); int main() { int a[N],b[N],i,j; printf("\nPlease insert the first array (5 numbers): \n"); for(i=0;i<N;i++) if (scanf("%d",&a[i])!=1) { printf("\nInput error!"); return 1; } printf("\The sorted array is: \n"); sort_array(a,b,N); return 0; } void sort_array(int a[], int b[], int n) { int i=0,j=0; for(i=0;i<n;i++) if (a[i]<0) { b[j]=a[i]; printf("%d ",b[j]);j++; } for(i=0;i<n;i++) if (a[i]==0) { b[j]=a[i]; printf("…

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  4. Started by skywalker13,

שלום. בספר כתוב שהקוד הבא הוא עושה ככה שברגע שהעכבר יעבור על הקישרו צבע הרקע של המסמך יהפוך לצבע אחד ואם להסיר את העכבר מהקישור הרקע ישנה את הצבע למשהו אחר וזה לא בדיוק עובד. הנה הקוד (מועתק מהספר): <html dir="rtl"> <head> <title>5-01</title> </head> <body bgcolor="green" text="yellow"> <h1>הוד-עמי, נותנים לך ידע להצלחה</h1> <hr /> <br /> העבר את הסמן <a href="http://www.hod-ami.co.il" onmouseover="document.bgcolor='red';" onmouseout ="document.bgcolor='lightblue';"> כאן </a> כדי לשנות את צבע הרקע </body> </html>

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  5. Started by Ghosthunter,

שלום, אני מתחיל ללמוד עכשיו בMICROSOFT SQL SERVER ורציתי לדעת איך מתקינים את זה והאם מיקרוסופט משחררת את זה בחינם?

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  6. שלום לכולם! אני רוצה לבנות קיצור דרך לחשבון דוא"ל שלי בוואלה ככה שיכנס ישירות לחשבון שלי. אני כבר ממש מזמן לא השתמשתי בשפות אינטרנט ולכן אני לא ממש מצליח! השיתה בה אני רוצה להשתמש היא פשוט להעביר פרמטרים של שם משתמש וסיסמא לעמוד אליו נשלח המידע כשאני נכנס באופן רגיל. ניסיתי להכין לבד אך לא יצא לי! כותובת שניסיתי (לפי שמות המשתנים של תיבות הטקסת של קוד המקור בכתובת http://mail.walla.co.il): http://mail.walla.co.il/index.cgi?username=MyUserName&password=MyPassword במקום מה סמסומן באדום כתבתי את שם המשתמש שלי והסיסמא! בבקשה תעזרו לי להכין קיצור דרך כזה! תודה מראש על העזרה!

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  7. Started by Atlon-Xp,

יש לי שאלה מדף שקבלתי היום בבצפר ולא ממש למדנו את החומר הזה (משתנים גדולים וקטנים הכוונה אני חשוב הפקודה IF וTHEN). "כתוב תוכנית הקולטת 2 מספרים לתאים NUM1 ו- NUM2. התוכנית בודקת מי מהמשתנים גדול יותר ומדפיסה את התוצאה בליווי כותרת מתאימה" תודה.

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by Joshua_G,

מבקש עזרה עם קוד HTML . הקוד HTML משתמש ב- stylesheet.css אשר עובד היטב עם Internet Explorer , אבל משום מה Firefox לא מצליח לזהות אותו והטקסט מוצג ללא עיצוב כלל.

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי בעייה די מוזרה, כנראה עם פוינטרים. כאשר אני מפעיל את הפונקציה הנ"ל, void Change_Details(Person *prn) { prn->Private_Details(); } עבור Student, הכל עובד כשורה. אך, כאשר אני מפעיל את אותה פונקציה עבור Teacher, אני מקבל במקום Name: Mor UserName: morcs Password: 1122 את התוצאה הבאה: Name: SERSPROFILE=C:\Documents and Settings\All Users UserName: Documents and Settings\All Users Password: ettings\All Users להערכתי, אני מדפיס כתובות במקום ערכים. הפונקציה אשר מדפיסה את הפרטים איננה פונקציה וירטואלית, אלא היא פונקציה של Person אשר שניהן יורשות אותה עם ירישת Person. הנה קטע קוד הנחוץ: void Teacher_Menu(Person ***pPersonArr) { int flag=Check_Passwords(*pPe…

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  10. שלום התחלתי לאחרונה ללמוד תכנות שרתים כרגע אני עובד עם EQLIPSE J2E ו JBOSS בניתי את הדף JSP ומופיע לי באקלפס הכתובת של הדף http://localhost:8080/XXXX/XXX.jsp לדוגמה. הבנתי שאני יכול להתחבר ממחשב אחר לפי הכתובת אי פי כל עוד ה JBOSS רץ, ולראות את האתר. אבל אני לא מצליח. אך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  11. Started by Bebush,

שלום, אני מחפש מישהו שיודע EXCEL ברמה טובה שיעזור לי לבנות "נוסחה"\קוד לחישוב שעות עבודה. אני צריך שזה יהיה מותאם לפי כמה דברים, א. שיהיה מסודר לפי חודשים-שבועות-תאריכים. לדוגמה, חודש יולי, 04/07/2010 - 10/07/2010 ראשון | שני | שלישי | רביעי | חמישי | שישי | שבת ב. שיהיה מסודר לפי אחוזים לדומגה מ שעת 0 - 8 שעות = 100% מ 8 - 10 שעות = 125% = 26.25 ש"ח לשעה מ 10 - 16 שעות = 150% = 31.50 ש"ח לשעה * ולהוסיף שבשישי מ18:30 עד שבת 18:30 = 150% = 31.50 ש"ח לשעה * ואחרי 6 שעות להוריד חצי שעה. לדוגמה אם עכשיו עבדתי 8 שעות אז שיעשה הורדה אוטומטית של חצי שעה. = 7 וחצי שעות. * ולחשב גם כל דקה = 0.35 ש"ח. אם מישהו יכול באמת לעזור זה יחסוך לי המון זמן אני ממש אודה לו. אם צריך עוד אינפור…

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  12. יצרתי תיבת טקסט שאותה לקחתי והמרתי את המשפט למערך של מילים : string[] words = searchResult.Split(' '); עכשיו יש לי database עם מספר טבלאות... האם מישהו מכיר אלגוריתם מהיר לחיפוש המילים האלה בטבלאות? אני משתמש באנטיטי אז החיפוש חייב להתבצע בעזרת DBcontext. עוד דבר, איך אני יכול לדעת שאחד מהמילים היא בעצם עיר שהמשתמש הקליד? ולא אני לא רוצה להפריד את התיבת טקסט ל2 תיבות טקסט שבאחד הוא מקליד את העיר ובשני הוא מקליד שם בן אדם או משהו בסיגנון האם יש דרך מהירה לעבור על המערך של המילים ולגלות מי מהם הוא עיר?

13. Started by Classic notion,

שלום לכולם, אני צריך באיזושהי דרך לגלול בעזרת ג'אווה סקריפט מידע שנמצא בתוך DIV, קיימת הפונקציה window.scrollBy(x,y) אבל היא רק לחלון הראשי. אם להיות יותר ספציפי, כשרוצים להזמין אנשים לאירוע בפייסבוק לוחצים על כפתור שפותח חלון קטן שנותן לסמן אנשים, בחלון הזה יש גלילה ואני רוצה לגלול למטה אוטומטית ע"י איזשהו סקריפט. אשמח לרעיונות, תודה ושבת שלום, תומר.

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  14. Started by baruchiro,

אני משתמש ב2 Threadים. הם עושים את אותה פונקצייה, אבל כל פעם עם מספר אחר.. לפעמים הפונקציה נתקעת. המטרה שלי שאם הפונקצייה תתקע אצל אחד, אז השני יעשה אותה, רק עם המספר הבא.. אז ככה: א. איך אני עושה שרק תהליכון אחד יהיה על הפונקצייה באותו זמן? ב. איך אני יכול לבדוק שתהליכון אחד יותר מידי זמן על אותה פונקציה?

15. Started by Kobi-D,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את השאלה שלי לכן פירסמתי גם פה וגם בפורום שפות עיליות במסגרת פרוייקט גמר סטודנטיאלי אנחנו צריכים להוציא מידע מאתר מסויים וניסינו כל דרך אפשרית שקיימת אך ללא הצלחה (והעתקה ידנית מהאתר היא סיוט שלא ברא השטן). כרגע אנחנו צריכים להוציא מידע אודות מוצרים שנמצאים ברשתות שיווק ושני האתרים היחידים שכרגע מפרסמים מידע מלא אודות מוצרים הם שופרסל ומגה. האם מישהו יכול לעזור לי בהוצאת המידע הרלוונטי מאתרים אלו? כל עזרה תתקבל בברכה!

16. השנה אני מתחיל ללמוד Asp בבית ספר...עכשיו אני יודע שasp שפה מסורבלת ולא טובה. אני לומד אותה רק בשביל הבית ספר...האמת שהתחלתי לא מזמן ללמוד Php. אבל שמעתי על Asp.net ושמעתי עלייה הרבה דברים טובים... בכל מקרה אם אני אלמד Asp יהיה לי יותר קל להתחיל עם Asp.net?או שאין קשר? אם לא אז אני פשוט אלמד Asp בשביל הבית ספר אבל אני אלמד Php לבד.

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by zahiz007,

שלום, בהמשך לשאלות הקודמות שלי: הקוד נראה כך: MailMessage m = new MailMessage(); m.From = this.TextBox1.Text; m.To = "zahiz07@gmail.com"; m.Subject = "Mail From Fashion"; m.Body = this.TextBox2.Text; m.Priority = MailPriority.Normal; if (this.TextBox1.Text != "") { SmtpMail.SmtpServer = "smtp.gmail.com"; SmtpMail.Send(m); this.Panel1.Visible = true; this.Panel2.Visible = false; } else { this.Panel1.Visible = false; this.Panel2.Visible = true; } ההערה שאני מקבל היא זו: At least one of the From or Sender fields is required, and neither was found. אבל יש שולח.. ניסיתי גם לשנות ל "LocaHost" …

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  18. Started by avivlyaviv,

אני עכשיו בכיתה י' במגמת תכ"מ(מחשבים) סיימנו ללמוד את הפרק של HTML עכשיו אנחנו לומדים JS ועוד מס' חודשים נעבור ללמוד ASP.net עכשיו אני יודע שתכלס בישביל לבנות אתר מתקדם יש לי עוד הרבה מה ללמוד... אז חיפשתי ולפי מה שראיתי כדאי שאני ילמד: CSS DHTML XHTML 1. מה כדאי לי ללמוד קודם? (מהרשימה שהבאתי) 2. יש עוד משהו חשוב שכדאי שאני ילמד לפני/אחרי השפות/תכנולגיות שרשמתי למעלה? 3. שמעתי שיש מין שפה שהיא כמו JS אבל יותר מתקדמת, מהי? האם כדאי ללמוד אותה? מחכה לתשובות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by HaEsrimVeArba,

היכן ניתן למצוא הסברים בעברית ברשת על: GDI Multi Threading , Attributes, Reflections, קבצים, Serializations, Exception handling וכו. אני מאד מתקשה למצוא כאלו..

20. Started by matliv,

האם קיים ספר שאלות ותשובות ב - ++c? אין לי רעיונות לתרגילים וספר כזה יכול לעזור. בכל אופן ובלי קשר האם מישהו יכול להמליץ לי על תרגילים בנושא פוינטרים/מערכים? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by ferrari,

אני תקוע... לא זוכר איך עושים את זה... PLZ HELP הנה השאלה: "כתוב/י תוכנית כאשר מחברת 2 מחרוזת" בC-

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by Noririco,

אני מתכנת C , עכשיו נניח ואני בונה איזה פונקציה כsource ואז פותח source חדש. האם אני חייב לעשות comment על כל הsource הקודם כדי לקמפל את השני ?? ניסיתי להעביר את הקובץ לResources אבל הוא עדיין מקמפל אותו...

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  23. Started by shoshana,

האם יש למישהוא מושג איך ממירים בJS מפורמט תאריך רגיל:Wed Nov 19 10:12:53 2008 לפורמט:29/12/2008

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  24. שלום כתבתי תוכנית קטנה בc# שפותחת את הנגן media player classis (mplayerc.exe) a ומוסיפה לו כתוביות באמצעות arguments שהנגן מקבל בהרצה. הקוד הרלוונטי: psi.FileName = "C:\\mpc\\mplayerc.exe"; psi.Arguments = pathVideo+" /fullscreen /sub "+pathSubtitles; Process.Start(psi);ProcessStartInfo psi = new ProcessStartInfo(); pathVideo - מחרוזת שמכילה את הפאת' של הסרט. pathSubtitles - מחרוזת שמכילה פאת' של קובץ כתוביות. שתי המחרוזות האלה מכילות ערכים תקינים. את התוכנית אני מקמפל בwin xp 32bit והיא עוברת קימפול ועובדת. כשאני מנסה להריץ את הקובץ exe של התוכנית בwin7 64bit אני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנית לא מצליחה לפתוח את הקובץ mplayer.exe . האם זה בגלל שהקובץ ביצוע קומפל תחת 32bit…

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  25. בעייה חדשה בהודעה אחרונה שלום אנשים אני עובד בVC++ 2008 עשיתי פונקציה שמקבלת כפרמטר ifstream f ניסיתי לעשות בתוך הפונקציה f.getline(Cmd,51); (CMD זה מערך של 51 תווים) השגיאה: 1>c:\program files\microsoft visual studio 9.0\vc\include\fstream(676) : error C2248: 'std::basic_ios<_Elem,_Traits>::basic_ios' : cannot access private member declared in class 'std::basic_ios<_Elem,_Traits>' 1> with 1> [ 1> _Elem=char, 1> _Traits=std::char_traits<char> 1> ] 1> c:\program files\microsoft visual studio 9.0\vc\include\ios(151) : see declaration of 'std::basic_ios<_Elem,_Traits>::basic_ios' 1> with 1&…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.