עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. האלגוריתם מקבל מערך דו ממדי בגודל 6 על 6 ובודק אם יש בו רביעייה k (זו רביעיה של מספרים שצמודים במערך בצורה של ריבוע לדוגמה יש מערך בגודל 6 על 6 אז האלגוריתם מחפש אם בתוך המערך יש תת מערך בגודל 2 על 2 שבו כל באיברים שווים). הנה האלגוריתם: #include<stdio.h> #include<conio.h> #include<stdlib.h> typedef int arr[6][6]; int chack(arr a) { int i,z,num; for(i = 0; i < 6; i++) { for(z = 0; z < 6; z++) { if((a[z] == a[z+1])&&(a[z+1] == a[i+1][z])&&(a[i+1][z] == a[i+1][z+1])) { num = 1; } else { num = 0; } } } return num; } void main() { clrscr(); int i,z,numb; arr mar; printf("enter 36 numbers\n"); for(i = 0; i < 6; …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shanibh,

היי, אני מעוניין לכתוב אימייל מסוג HTML 1. איך אני עושה את זה? ניסיתי לכתוב HTML מייל בסיסי עם אאוטלוק 2003, פתחתי HTML ו-BODY, שמתי שורת כתב, סגרתי את BODY ו-HTML שלחתי לעצמי את המייל, וכל מה שראיתי היה בדיוק מה שכתבתי, ולא רק שורת הכתב כמו שצריך להיות, מה עשיתי לא נכון? 2. קיים קוד שאני יכול להוסיף למייל HTML שאני יכול לתת URL ואנשים יכולים לבחור אם לשים אותו במועדפים שלהם או להפוך את הקישור לדף הבית? 3. בלי קשר למייל, או עם קשר, קוד שייקח מידע מאתר אחר...נאמר מזג אוויר...(ללא הפרה של זכויות יוצרים, שניהם אתרים שבבעלותי) תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן כחלק מהפרוייקט שיש לי, מכינים משחק קטן עם אובייקטים שרצים וזזים על TIMER באופן רנדומלי על המסך ( הם ה BAD PLAYER - מתנגשים ב"קיר" של האפליקציה והולכים לכיוון ההפוך), יש שחקן טוב שהוא ה GOOD PLAYER ואני אמור לחמוק מהם בעקרון, אם נוגעים בי - אני נפסל. חלק מהפרויקט הוא לגרום לאותם אובייקטים שנוגעים אחד בשני - להעלם מהמסך ואם נוגעים בי - לפסול את המשחק. אני לא מוצא ממש דרך לעשות זאת, אפשר עזרה בנושא? המשחקון רץ על WPF בכל מיני קלאסים שונים, לא מוצא את הדרך להכניס קוד נורמלי אל תוך הקלאס המיועד good/bad player. אשמח לעזרה, תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום , שמי קורן . לאחרונה עלה לי לראש רעיון לפיתוח שירות זיהוי שיחה חסומה , האומנם , שירות זה כבר קיים אך העלות גבוהה , מאוד. לאחר קריאה והתעמקות בנושא הבנתי שזה לא כזה קשה להבנה ולפיתוח, אך עולה לי השאלה הבאה: יש לי DID , של ספיקו , לא נבדק בינתיים אם מעביר ANI , cnam, אבל לניסוי זה מספיק כרגע , השאלה שלי היא יותר טכנית מאשר הבנתית , אין לי טלפון אייפי בבית , אך יש לי שרת Asterisk , האם אפשרי לחבר תשרת ל did שמספקת למשל חברת ספיקו ? אם כל מה שצריך זה השרת + הבנה+ did , ללא sip בייתי , אז אני מאמין שתוך מספר ימים אני כבר אתחיל עם הבנייה ואקווה לסיים תוך מספר ימים , ומה שחשוב שאני אמכור שירות כזה במחיר הגיוני מאוד , הרי 400 שקל לשירות כזה לחודש זה מאוד מוגזם , המספר did ש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מחפש תוכנה טובה (קומפיילר?) לכתיבה בשפת C שהתחלתי ללמוד באוניברסיטה השנה. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by DaniB01,

התחלתי ללמוד C הבנתי שהקומפיילר הכי טוב למתחילים הוא של BORLAND אבל איפה אני משיג אותו? לא איכפת לי אפילו לקנות אותו בארץ.. כל הפריצות שמורידים מהאיטרנט מסובכות רצח.. קצת עזרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי את הקובץ HEBREW.COM והעתקתי אותו ל-BIN שנמצא בתיקייה הראשית הפעלתי אותו.... וכלום אני לוחץ ctrl ומינוס ואין עברית! ועזבו אותי מאסקי אני מבקש, אין לי עצבים לזה וזה לא פיתרון. וגם לעבור לגירסה אחרת אני לא רוצה. מה עושים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MidNighT RaceR,

טוב ככה יש לי בעיה קטנה אבל גדולה בעיקרון.....יש לי שאלה בפסקל... יש פונקצייה שנקראת פונקצית FOR או I... היא הולכת ככה FOR I:=1 TO 10 DO (בחרתי סתם מספרים...לא להתייחס אליהם) השאלה שלי הולכת ככה יש פונקציה שעובדת ביוק הפוך כלומר פונציה יורדת אני יודע שזה משהו עם DOWN TO אבל יש לי בעיה קטנה... (ה-TO מתחלף עם DOWN TO כמו במבנה הקודם...) השאלה שלי הולכת ככה: איך כותבים את ה-DOWN TO אם רווח או בלי רווח? במה משתמשים בזה כלומר למה זה טוב כי בדרך כלל משתמשים ב-FOR שעולה לא יורד אם מישהו יכול להסביר לי למה תודה רבה!! ככה אני מבקש לא לענת סתם כי אני לא רוצה להתבלבל אז ככה אם אתם יודעים אז סבבה אם לא אז תכתבו לא בטוח או שלא תענו.... תודה מראש לכולם!!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אני מעוניין לבנות שרת שיעבוד כקליינט סרוור בין תוכנה ל סרווור אני אוצה שיעבור שם נתונים כמו TEXT או קובץ. השאלה שלי עם זה מתאים לעבודה מול PHP ואפצי ..שהם טובים ל WEB האם הם טובים למצב כזה או שאני צריך לעבוד בצורה אחרת? תודה מראש GSM

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by דורוני,

שלום לכולם. אני מחפש מישהו שיכול לעזור לי בחינם או בתשלום סמלי לסדר טופס לאתר אינטרנט שבניתי לקרוב משפחה בתור טובה. הטופס - הן בגרסה האנגלית שלו והן בגרסה העברית שלו - נשלח היטב וכמו שצריך, לתיבת המייל אולם ישנה בעיה מזורה שאחר שליחת הטופס המחשב עובר לחלון אחר ריק. ניתן לראות זאת בדיוק ב ״צור קשר״ - באתר: www.isserles.co.il תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Talker,

אני יודע שזה הרבה אבל אני מבקש את העזרה שלכם..! עצם שהוא טיפוס נתונים (לא מצויין מה הוא ולפי השאלה ניתן להבין כנראה שזה מערך) נקראת BOX ובתוכה זוגות של מספרים חיוביים שלמים (כל זוג הוא עצם בפני עצמו שנקרא PAIR). אם מוכנס צמד שערך הX שלו (הערך הראשון מבין השניים) כבר קיים בטיפוס נתונים אז הוא מחליף את אותו צמד שכבר קיים בטיפוס נתונים... נגיד רוצים להכניס את הזוג 5,1 ויש בטיפוס נתונים 5,2 אז ה5,1 יחליף את ה5,2! במידה וערך הX לא קיים אז הזוג מוכנס למספר הגבוה ביותר שעדיין יותר קטן ממנו ז"א אם רוצים להכניס את 34,5 לטיפוס הנתונים הנ"ל- 52,34 35,2 11,2 1,1 אז הוא יראה אחרי ההוספה ככה - 52,34 35,2 34,5 11,2 1,1! הוצאת זוג התבצעת באמצעות פעולה בא נותנים מיקום בטיפוס הנתונים (מיקו…

12. Started by Dark-kobrA,

יש לי בעיה בקישורים. אני עשיתי הרבה דפי אינטרנט בHEB MASTER (תוכנת עזר לHTML), ואני מנסה לקשר בדפים ברגילים בעזרת מסמך חדש ואני לא מצליח לקשר למרות שאם אני לא עושה בHEB MASTER אני מצליח לעשות קישורים. מישהו יכול לעזור לי אם אפשר לקשר לדפים בHEB MASTER . תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tavor21,

שמהו יכול לעזור לי עם זה ???. כתוב פונקציה המקבלת מערך מסוג והמקסימאלי שבמערך ואת מיקומם הסידורי. יש להקצות מערך בגודל 5 ולקלוט את ערכיו מהמשתמש. על התוכנית להציג את הערכים המוחזרים מהפונקציה. דוגמה: Please enter five numbers: <752> <-2> <59157> <87> <-6237> The minimal value is -6237 at index 4. The maximal value is 59157 at index 2.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Karin1982,

דרוש בדחיפות תכנת PHP בסביבת לינוקס ברמה גבוהה ומקצועית לעבודה מהבית. הגיל אינו רלוונטי. לפרטים נוספים: webmaster@a.co.il ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by idofr,

אז קניתי שטח אחסון חדש, העברתי את כל הקבצים ועכשיו אני רוצה להעביר את הכתובת. איך עושים את זה? כמה בלאגן זה? תודה וחג שמח

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Yossi1981,

איך אני יכול לגרום לאתר שלי להראות את הIP של הלקוח ( הגולש) כלומר אם נגיד ומישהו גולד באתר שלי , והאתר יגיד לו מה הIP שלו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bastard007,

אני לומד שפת C בסביבת עבודה בורלנד, ומאיפה שלא הורדתי קיבלתי שגיעה שלבדוק איזה גרסת ווינדוס יש לי 32 או 64 סיביות כי בגירסה שלי הוא לא יכול לרוץ. יש לי 64 סיביות ובמחשב נייד יש לי 32 ובשניהם הוא לא עובד... אותה הבעייה כנראה הבעייה זה ווינדוס 7 אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר תבעייה ואיך לסדר אותה, ואם לא האם אפשר קישור להורדה לבורלנד C שירוץ על 7

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Bebush,

שלום, אני מחפש מישהו שיודע EXCEL ברמה טובה שיעזור לי לבנות "נוסחה"\קוד לחישוב שעות עבודה. אני צריך שזה יהיה מותאם לפי כמה דברים, א. שיהיה מסודר לפי חודשים-שבועות-תאריכים. לדוגמה, חודש יולי, 04/07/2010 - 10/07/2010 ראשון | שני | שלישי | רביעי | חמישי | שישי | שבת ב. שיהיה מסודר לפי אחוזים לדומגה מ שעת 0 - 8 שעות = 100% מ 8 - 10 שעות = 125% = 26.25 ש"ח לשעה מ 10 - 16 שעות = 150% = 31.50 ש"ח לשעה * ולהוסיף שבשישי מ18:30 עד שבת 18:30 = 150% = 31.50 ש"ח לשעה * ואחרי 6 שעות להוריד חצי שעה. לדוגמה אם עכשיו עבדתי 8 שעות אז שיעשה הורדה אוטומטית של חצי שעה. = 7 וחצי שעות. * ולחשב גם כל דקה = 0.35 ש"ח. אם מישהו יכול באמת לעזור זה יחסוך לי המון זמן אני ממש אודה לו. אם צריך עוד אינפור…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by HaEsrimVeArba,

היכן ניתן למצוא הסברים בעברית ברשת על: GDI Multi Threading , Attributes, Reflections, קבצים, Serializations, Exception handling וכו. אני מאד מתקשה למצוא כאלו..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Chaos,

שלום לכולם. האם יש צורך לממש אופרטור השמה (=), ו Copy Constructor גם במחלקות שבהם מערך הוא איבר מוכל, ולמה? תודה מראש, קובי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by assaf990,

2 שאלות 1) יש לי data-view (הסרבר) שאני מציג אותה למשתמש (לתוך data-grid, בקליינט). העמודה הימנית של הטבלה(=dada-view) היא מסוג checkbox. אם המשתמש עושה וי בכמה checkboxes כאלה, והוא מדפדף בתוצאות וחוזר נגיד לדף הקודם, אז הסשן לא שומר לי את הסטאטוס של הסימונים של היוזר (שומר רק את התוצאות הקודמות). כיצד שומרים בכל זאת בסשן את הסטאטוס של הבחירות של המשתמש ב- checkboxes? 2) אני רוצה לעשות אופציה ל-"בחר הכל" ואז כל ה checkboxes של דף התוצאות הנוכחי בלבד יסומנו בוי. כיצד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. חבובצ'יק חביב כלשהו לפני כחודשיים יצר לי קובץ php שאני משאיר אותו לבד בתיקיה עם תמונות ושאני מקשר [ img ] לקובץ ה PHP הוא מציג כל פעם תמונה אחרת ברנדומליות.. עובד מצויין הבעיה היא שיש לי קצת בעיה עם ה PHP בשרת ואני לא יודע עוד כמה זמן יחזור לתפקד, יש קוד ASP שיעשה את העבודה? תודה (:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by hilaj,

היי, אשמח להסבר קצר.. בתוך Constants הוגדרו הקבועים הבאים, ויש לי אובייקט מסוים מסוג Data שנקרא theData שאני רוצה להדפיס רק את השנה שלו. אם אני כותבת getTheData() הוא מן הסתם נותן לי את התאריך המלא. איך אני יכולה להגיע רק אל השנה שלו? גם קישור לאתר שמסביר יוכל לעזור. תודה! public static final DateFormat DF = new SimpleDateFormat("dd/MM/yyyy"); /**The date format of project*/ public static final DateFormat DFY = new SimpleDateFormat("yyyy"); /**The date time format of project*/ public static final DateFormat DTF = new SimpleDateFormat("dd/MM/yyyy HH:mm:ss"); /**The time format of project*/ public static final DateFormat TF = new SimpleDateFormat("HH:mm:ss");

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by orninyo,

שלום 1. האם עדיין נהוג לבנות אתרים חדשים ברזולוציה 800X600 ? או שמומלץ ללכת על הדרך הקשה ולהיות חבר טוב של האחוזים? 2. האם אתר עם משקל 5 מגה ו6 עמודים צריך יותר מאחסון חינמי? ועל איזה אחסונים חינמים ללא פרסומות אתם ממליצים? 3. אם למישהו יש נסיון עם phpmyadmin ויודע איך עושים שיופיע עברית בתוכן הטבלאות בGUI שלו אשמח אם הוא ישתף אותי. 4. איזה מערכת ניהול DB הכי מומלצת והכי ידידותית לעברית כיום? (MYSQL) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by metalowcom,

שלום, איזה מצפין PHP הכי טוב כמו PHPGuarder וכדומה. קוראים לזה באנגלית PHP Encoder יש עוד כמו Ioncube וכדומה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים