תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם: אני צריך מתכנת. שמעתי מחבר על אתרים אשר מפרסמים מתכנתים מכל העולם. באתרים אלה אפשר להשיג מתכנתים במיידי ובמחירים זולים במיוחד. מישהו יכול להמליץ לי על אתר כזה, או במקרה היותר טוב, מתכנת ספציפי מהאתרים האלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף החלטתי ללמוד PHP, תמיד עניין אותי איך ליצור פאנל ניהול, ולהוסיף כתבות ודברים דומים וכו... החלטתי לעשות מין דף שבו המשתמש יוכל להוסיף "כתבה", עכשיו למדתי שאפשר להישתמש ב-Post בשביל לשלוח נתונים מ-Form, ואפשר להיעזר בתגית <textarea> בשביל ליצור תיבת טקסט עם כמה שורות, הבעייה היא שהמידע ממה שהבנתי נשלח דרך השורת כתובות, מה שיכול ליצור בעיה, וכאן נוצרת השאלה איך אני יכול ליצור טופס שבו המשתמש יוכל לשלוח למסד נתונים מסויים לטבלה בשם guestbook לעמודה content טקסט עם מרווחים של שורות? שמעתי על הפונקציה: mysql_query("INSERT INTO guestbook(content) VALUES($_POST[information]); אבל אני לא יודע אם אפשר להישתמש בה לכמה שורות. והסוג של העמודה content מוגדרת כ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להוסיף סימן של חץ/משולש לחלק מהעמודות בטבלה שכשלוחצים עליו מתמיינת הטבלה לפי העמודה הזו (מההתחלה לסוף, ולחיצה שניה מהסוף להתחלה)??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנת C , עכשיו נניח ואני בונה איזה פונקציה כsource ואז פותח source חדש. האם אני חייב לעשות comment על כל הsource הקודם כדי לקמפל את השני ?? ניסיתי להעביר את הקובץ לResources אבל הוא עדיין מקמפל אותו...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור אתר מסויים, משהו קצרצר ולא מסובך מחפש מישהו שיש לו ידע ורוצה להרוויח כמה גרושים. נא ליצור קשר בהודעה פרטית.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במסגרת לימוד עצמאי של Visual .NET C# , בניתי תוכנה קטנה שמשתמשת בתכונות הנוחות מאוד של שימוש בממשק GUI פשוט. התוכנה שומרת משימות באובייקט ListView, בתוך מסמך שנמצא בתצורת MDI - Multiple Document Interface. כל מסמך מכיל אובייקט Task עיקרי שמחזיק את הפרמטרים לגיבוי ספריות ו/או קבצים. בעזרת לחיצה על הלחצן הימני של העכבר ניתן להריץ את המשימה ולגבות ספריות שונות ומרוחקות בדיסק הקשיח, בספרייה אחת מרכזית לשם צריבה מאוחרת(צריבה / עותק קשיח של החומר). הצורך נוסע מריבוי המקומות בדיסק שיש לגבות במקום מרכזי אחד. אפשר אפילו לנצל את התוכנה כאשר אנו מבצעים פירמוט למחשב. את התוכנה תוכלו להוריד מהאתר שלי , מהכתובת המצויינת למטה: http://www.cs.bgu.ac.il/%7Ebarouchy/private/programs.htm התו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה מדף שקבלתי היום בבצפר ולא ממש למדנו את החומר הזה (משתנים גדולים וקטנים הכוונה אני חשוב הפקודה IF וTHEN). "כתוב תוכנית הקולטת 2 מספרים לתאים NUM1 ו- NUM2. התוכנית בודקת מי מהמשתנים גדול יותר ומדפיסה את התוצאה בליווי כותרת מתאימה" תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בשרת תיקיה לקריאה בלבד, WWW ובה מאוכסנים כל הקבצים של האתר. בנוסף, יש לי תיקיה חיצונית שנקראת myDB. איך אני פונה ל-DB שב-myDB חוץ מבאמצעות DSN. אני מעוניין לבצע פניה לתיקיה דרך בלוג מבוסס PHP. אני יודע שב-ASP יש דברים כמו Server.MapPath אבל איך אני עושה את זה בפועל? אני פשוט רושם את זה במקום ה-path? הנה קטע קוד מהבלוג הפונה אל קובץ שממוקם ב-myDB ואליו אמורים להכתב נתונים בצורה דינאמית: $file = fopen ('conf.inc.php', 'w'); $content = "<?\n\n"; $content .= "/* This file is part of the Blog. כיצד אני יכול לפנות בקטע קוד זה לקובץ conf.inc.php שמצוי בתיקיה myDB הממוקמת באותה רמה של תיקיית ה-WWW שלי? מאור
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הפקודה שצריך לרשום כדי ש: כשלוחצים על לינק ונפתח דף חדש אני רוצה שהכותרת של אותו דף תהיה אחרת ולא בררת מחדש של מקום הדף בדיסק שלי כלומר כשנכנסים לדף הראשי של HWZONE אז רואים בשורה למעלה HWZONE - MICROSOFT EXPLORER וכן'... תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני עושה עבודה עם רשימה מקושרת גנרית. ככה נראה ה node שלי void* data node *next יש לי רשימה מקושרת של סוכנים שה data שלהם הוא char* ויש לכל סוכן כזה רשימה מקושרת של נסיעות. יש לי בעיה עם ההדפסה של הרשימה המקושרת של הנסיעות. בתוך הפונקציה שיוצרת את הסוכן ומוסיפה אותו לרשימה המקושרת אני מצליח להדפיס ללא בעיה את הרשימה המקושרת של הנסיעות של אותו סוכן. הבעיה היא מוחוץ לאותה הפונקציה. זה מדפיס לי הכל ב ג'יבריש. ניסיתי כבר הכל לא יודע מה לעשות. זה הפונקציית הוספה של הסוכן לרשימה void create_agent(LinkedList* list, char* final,char* a){ Node* n; char *s; Agent* new=(Agent*)malloc(sizeof(Agent)); new->id=(char*)malloc(sizeof(char)*17); strcpy(new->id,a); new->tr…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מדריך לASP.NET+VB+SQL בשביל פרוייקט יד הפרוייקט יהיה אתר אינטרנט ובתוך הקוד ישולב VB וSQL יש מדריך טוב שיסביר לי על זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סקר באתר שלי (www.goldberg--online.com) הסקר נמצא ב main page והבעיה שלי היא שהסקר עובד במלואו מלבד כפתור ה VOTE (כשאני אומר עובד במלואו אני מתכוון שהצורה החיצונית שלו לא פגומה וניתן לראות את התוצאות אבל בגלל שכפתור ה VOTE לא עובד התוצאות הם 0. הסקר יוצר באתר ולכן אני לא משאר שיש בו איזשהוא פגם. אני בדקתי אותו גם ולא מצאתי גם כן פגם. אבל חשבתי שאולי אתם כן תוכלו להגיד לי מה לא בסדר. מקור: <!-- START --> </form><form method=post action="http://www.votations.com/asp/vote.asp" Target="poll94361popup" onSubmit="Poll94361PopUp()"> </form> <table bgColor=#FFFFFF border=1 BORDERCOLOR=#000000 cellPadding=0 cellSpacing=0 width=150><input…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לפרוס את התמונה שתיהיה על כל העמוד כרקע איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קיים ספר שאלות ותשובות ב - ++c? אין לי רעיונות לתרגילים וספר כזה יכול לעזור. בכל אופן ובלי קשר האם מישהו יכול להמליץ לי על תרגילים בנושא פוינטרים/מערכים? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מישהו שיודע EXCEL ברמה טובה שיעזור לי לבנות "נוסחה"\קוד לחישוב שעות עבודה. אני צריך שזה יהיה מותאם לפי כמה דברים, א. שיהיה מסודר לפי חודשים-שבועות-תאריכים. לדוגמה, חודש יולי, 04/07/2010 - 10/07/2010 ראשון | שני | שלישי | רביעי | חמישי | שישי | שבת ב. שיהיה מסודר לפי אחוזים לדומגה מ שעת 0 - 8 שעות = 100% מ 8 - 10 שעות = 125% = 26.25 ש"ח לשעה מ 10 - 16 שעות = 150% = 31.50 ש"ח לשעה * ולהוסיף שבשישי מ18:30 עד שבת 18:30 = 150% = 31.50 ש"ח לשעה * ואחרי 6 שעות להוריד חצי שעה. לדוגמה אם עכשיו עבדתי 8 שעות אז שיעשה הורדה אוטומטית של חצי שעה. = 7 וחצי שעות. * ולחשב גם כל דקה = 0.35 ש"ח. אם מישהו יכול באמת לעזור זה יחסוך לי המון זמן אני ממש אודה לו. אם צריך עוד אינפור…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אתר עם התמונות שאני מצלם, המליצו לי על המערכת הזו: http://gallery.menalto.com/modules.php?op=modload&name=News&file=index אני לא מצליח להתקין את הגלריה, מישהו יוכל לעזור לי? תכנסו תראו מה הבעיה, אני ממש לא מבין בזה... http://members.lycos.co.uk/yirmi/ תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה מסוימת... יש לי סעיף כזה: הוסף את הנדרש לתוכנית כך שאם המספרים שונים יודפס קודם המספר הגדול ואחריו המספר הקטן. איך לעזאזל אני מוסיף את זה??? הנה התוכנית שעשיתי: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication21 { class Program { static void Main(string[] args) { int a; int b; Console.Write("Enter first number: "); a = int.Parse(Console.ReadLine()); Console.Write("Enter second number: "); b = int.Parse(Console.ReadLine()); if (a == b) { Console.WriteLine("equal"); } else { Console.WriteLine("dif…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום התחלתי לאחרונה ללמוד תכנות שרתים כרגע אני עובד עם EQLIPSE J2E ו JBOSS בניתי את הדף JSP ומופיע לי באקלפס הכתובת של הדף http://localhost:8080/XXXX/XXX.jsp לדוגמה. הבנתי שאני יכול להתחבר ממחשב אחר לפי הכתובת אי פי כל עוד ה JBOSS רץ, ולראות את האתר. אבל אני לא מצליח. אך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב c++ וההפך char str[]; float a = 9.5; how to convert a into str? what the size of str shuld be? (not dinamic allocation) hwo to convert from char[] to floar?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בקיצור ולעניין, יש לי דף שאמור לבחור נתונים מטבלה מסויימת איפה שעמודת ה ID שווה למשתנה שהוא מקבל. הדף מקבל ב GET (דרך כתובת העמוד) את המשתנים f ו- t ומשתמש בהם כדי ליצור את הפקודה להרצה. הפקודה הבאה עובדת: $result = mysql_query("SELECT * FROM forum" . $_GET['f']); אבל כשאני רוצה להוסיף את הבחירה מעמודה מסויימת: $result = mysql_query("SELECT * FROM forum" . $_GET['f'] . "WHERE ID=" . $_GET['t']); אני מקבל שגיאה. וגם כשניסיתי ככה זה לא עבד: $result = mysql_query("SELECT * FROM forum" . $_GET['f'] . "WHERE ID=1"); השגיאה לא רלוונטית, הבעיה היא תחבירית, מישהו יכול לומר לי איך המשפט אמור להראות? -- במקרה הזה f=2 , t=1 , ושם הטבלה הוא forum2 והשורה שאני רוצה היא השורה …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. כתבתי תוכנה קטנה ב- .net שעושה את הדברים הבאים: 1. מריצה תוכנה שעושה בדיקה למחשב ושומרת קובץ log. 2. התוכנה מחכה ואז קוראת את קובץ ה-log. מה שחשוב לי עכשיו זה התזמון. האם בקוד שנכתב בקובץ HTA ואשר משתמש בתוכו ב-VBscript יכול לתת לי פיתרון דומה? מה שאני מנסה להבין אם שורת פקודה שתריץ לי תוכנה חיצונית תחכה עד שההפעלה תסתיים, או שתמשיך לרוץ עם הפקודות ואצטרך לשים איזשהי לולאה שתחכה עד שהריצה תגמר על מנת להמשיך לבדוק את קובץ הLOG. דבר נוסף שאני מחפש, האם ב-HTA וב-VBscript אני יכול למצוא פיתרון דומה ל-Autoit? אני רוצה לעשות אוטומיזציה מסויימת כשאני פותח תוכנה אחרת. לצערי, בסביבה בה אני עובד, יש תמיכה רק בקבצי HTA ו-VBscript. כלומר, ברגע שאני פות…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקוה שאיני עובר על חוקי הפורום. יש לי אתר ובו קבצי מוזיקה רבים. בעמוד אחד יכולים להיות 30-40 קבצי שמע MP3. ישנו כפתור להורדה מרובה של הקבצים. הם יורדים כקובץ זיפ [כיווץ 0]. הבעיה היא שלפעמים הקובץ יוצא פגום, בגלל מגבלת שרת, כשהפעולה מתארכת והקובץ מגיע לכדי 1 ג"ב ויותר. מישהו אמר לי שאם הפעולה של הכיווץ תיעשה תחילה בשרת ורק אח"כ תוריד את הקובץ, זה יעבוד היטב. א. האם זה נכון? ב. אם כן - אני זקוק למתכנת כדי לבצע פעולה זו, עם עוד כמה פרמטרים לפקודה הזו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין להתחיל ללמוד שפת C++ . אין לי ידע קודם בתכנות תוכנה או משהוא דומה (אולי קצת HTML שהלך קל *). רצוי שהספר יהיה בשפה העברית , אבל אפשר גם באנגלית. הספר אמור ללמד מההתחלה , ועד הבסיס / עד כמה שאפשר . תודה לכל העוזרים/ות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מכין עכשיו גיליון אקסל שבו אני צריך לבדוק אם הערך של תא כלשהו שנמצא בעמודה X, שווה לערך כלשהו כלשהו בעמודה Y (=המערך). מישהו יודע באיזו פונקציה אני צריך להשתמש כדי לעשות דבר כזה? תודה מראש, בן.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-