עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Aviv C,

אני לומד באוניברסיטה קורס C. לפני זה כבר ידעתי C# ושם לא היו כל מיני בעיות עם הקלט. ב- C יש בכל מיני קומפיילרים שונים כל מיני אזהרות על פונקציות קלט. לדוגמה, בקומפיילר של מיקרוסופט (Visual C++) יש אזהרה על הפונקציה scanf. בקומפיילר GCC יש אזהרה על הפונקציה gets. אני מבין שב- C++ משתמשים ב- cin, אבל אני כרגע בקורס לא יכול להשתמש בפונקציה הזאת. אז רק רציתי לדעת באיזו פונקציית קלט הכי כדאי לי להשתמש כדי לקלוט מספרים (scanf?) ובאיזה כדאי לי למחרוזות(gets?)? ראוי לציין שכרגע אני משתמש בפונקציות שרשמתי בסוגריים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ^^^^^^ השאלה למעלה. תודה מראש.

3. Started by Zeev86,

היי. כתבתי תוכנה קטנה ב- .net שעושה את הדברים הבאים: 1. מריצה תוכנה שעושה בדיקה למחשב ושומרת קובץ log. 2. התוכנה מחכה ואז קוראת את קובץ ה-log. מה שחשוב לי עכשיו זה התזמון. האם בקוד שנכתב בקובץ HTA ואשר משתמש בתוכו ב-VBscript יכול לתת לי פיתרון דומה? מה שאני מנסה להבין אם שורת פקודה שתריץ לי תוכנה חיצונית תחכה עד שההפעלה תסתיים, או שתמשיך לרוץ עם הפקודות ואצטרך לשים איזשהי לולאה שתחכה עד שהריצה תגמר על מנת להמשיך לבדוק את קובץ הLOG. דבר נוסף שאני מחפש, האם ב-HTA וב-VBscript אני יכול למצוא פיתרון דומה ל-Autoit? אני רוצה לעשות אוטומיזציה מסויימת כשאני פותח תוכנה אחרת. לצערי, בסביבה בה אני עובד, יש תמיכה רק בקבצי HTA ו-VBscript. כלומר, ברגע שאני פות…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by שריה 24,

השתמשתי בכונטרול asp:SqlDataSource, ויש לו תכונה: selectcommand אם אני נותן לתכונה זו משפט SELECT בתוך הצד HTML, אז זה מסתדר לי, שה GridView1.SelectedValue עובד. והוא נותן לי את הערך הנבחר בגריד. אבל כשנתתי לתכונה selectcommand ערך בקוד #C : SqlDataSource6.SelectCommand = "select ... אז ה GridView1.SelectedValue לא עובד, הוא לא מצליח לתת לי את הערך הנבחר. ואני מקבל שגיאה: Object reference not set to an instance of an object איך אני פותר את הבעיה? תודה!

5. Started by supercars,

אודה למי שיוכל לתרגם לי את הכתוב פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Daemon_(computer_software) או להסביר לי על זה בקצרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני צריך עזרה בתרגיל הבא: עץ סיגמה מוגדר כ: עץ ריק או עץ המורכב משורש ו2 בנים שכל אחד הוא עץ סיגמה, כך שערך השורש גדול מסכום הערכים של כל צאצאיו או שווה לו. אני צריך לכתוב אלגוריתם האם-העץ-סיגמה(SUM,T) המחיזר אמת אם T הוא עץ סיגמה ושקר אחרת. אם הוא דיגמה יכיל המשתנה SUM את סכום ערכי כל הצמתים. כשאני מסתכל על עץ אני יודע איך לבדוק אם הוא סיגמה או לא, אבל אני פשוט לא מצליח לכתוב את זה בתור אלגוריתם, כל פעם אני או נתקע או מוצא טעות אחרת. אני דיי בטוח שהפעולה אמורה להיות רקורסיבית, ולפי דעתי צריכה להתחיל מעלה ולא מהשורש (ככה אני בודק אם זה סיגמה או לא)-ולכן נראה לי שתנאי העצירה צריך להיות -אם T ריק החזר אמת. אבל אני לא בטוח וכאמור לא יודע איך להמשיך... אודה לכם אם תכוונו או…

7. Started by wow,

התחלתי ללמוד Java ויש לי Class שיצרתי ואני אמור ליצור לו קובץ API מכל ההערות שהכנסתי בקוד, איך עושים את זה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by PhoenixBoy,

כנראה אני אלמד בבצפר פסקל השנה אז החלטתי להקדים.. בכל אופן כשאני מריץ את הקובץ המהודר של הקוד הבא אני מקבל Syntax Error. זה הקוד: Var Xxx: integer; Begin For Xxx:=0 to 10 do Begin WriteLn('Loop number ',Xxx); End; End. מה הבעיה בקוד?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי חברים, מכירים את מסך הבחירה של איזה גרסאת פייתון להוריד ? לוחצים על גרסאות 2.7 למיניהן כבר כמה שנים רצופות ? מוזמנים לקרוא את הכתבה (ההומוריסטית) שכתבתי בנושא ובה פתרון שאני מציע http://dannysolutions.tech/i-know-why-youre-not-using-python-3/

10. Started by maor18,

קיבלנו תרגיל שאלו הסעיפים שלו: א. כתוב פונקציה למיון מערך בסדר יורד. השתמש בהעברת פונקצית החלטה לפי שם. ב. חשב והדפס מספר פעמים שקראו לפונקציית החלטה במהלך התוכנית הדרישות הן לעשות פונקציות החלטה ולהשתמש בשלב מסוים גם בuasort. בנוסף לזה, אני גם מנסה להבין איך אני יכול בעצם לקחת את כל הסיטואציות (לצורך העניין, אם יש לי מערך חד מימדי או רב מימדי וכו') לגבי כל השאר, אני די תקוע הקוד שלי עד עכשיו נראה ככה: <?php declare(strict_types=1); function swap(&$a, &$b) { $temp=$a; $a=$b; $b=$temp; } function mySort($a) { $size=count($a)-1; //array lenght for($i=0;$i<$size;$i++) for($j=0;$j<$size;$j++) if($a[$j]<$…

11. Started by assaf990,

ב c++ וההפך char str[]; float a = 9.5; how to convert a into str? what the size of str shuld be? (not dinamic allocation) hwo to convert from char[] to floar?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by freakyelfgirl,

אני רוצה לעשות תוכנה שתוציא בכל פעם מספרים רנדומליים מ1-5 ..האם אפשרי לעשות את זה בפריורטי.אם יש פונקציה כזאת ואם לא אז באיזה שפה אוכל להשתמש כדי לעשות את זה במשרד

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by shanibh,

היי, אני מעוניין לכתוב אימייל מסוג HTML 1. איך אני עושה את זה? ניסיתי לכתוב HTML מייל בסיסי עם אאוטלוק 2003, פתחתי HTML ו-BODY, שמתי שורת כתב, סגרתי את BODY ו-HTML שלחתי לעצמי את המייל, וכל מה שראיתי היה בדיוק מה שכתבתי, ולא רק שורת הכתב כמו שצריך להיות, מה עשיתי לא נכון? 2. קיים קוד שאני יכול להוסיף למייל HTML שאני יכול לתת URL ואנשים יכולים לבחור אם לשים אותו במועדפים שלהם או להפוך את הקישור לדף הבית? 3. בלי קשר למייל, או עם קשר, קוד שייקח מידע מאתר אחר...נאמר מזג אוויר...(ללא הפרה של זכויות יוצרים, שניהם אתרים שבבעלותי) תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. חבובצ'יק חביב כלשהו לפני כחודשיים יצר לי קובץ php שאני משאיר אותו לבד בתיקיה עם תמונות ושאני מקשר [ img ] לקובץ ה PHP הוא מציג כל פעם תמונה אחרת ברנדומליות.. עובד מצויין הבעיה היא שיש לי קצת בעיה עם ה PHP בשרת ואני לא יודע עוד כמה זמן יחזור לתפקד, יש קוד ASP שיעשה את העבודה? תודה (:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by נערי,

אני מקוה שאיני עובר על חוקי הפורום. יש לי אתר ובו קבצי מוזיקה רבים. בעמוד אחד יכולים להיות 30-40 קבצי שמע MP3. ישנו כפתור להורדה מרובה של הקבצים. הם יורדים כקובץ זיפ [כיווץ 0]. הבעיה היא שלפעמים הקובץ יוצא פגום, בגלל מגבלת שרת, כשהפעולה מתארכת והקובץ מגיע לכדי 1 ג"ב ויותר. מישהו אמר לי שאם הפעולה של הכיווץ תיעשה תחילה בשרת ורק אח"כ תוריד את הקובץ, זה יעבוד היטב. א. האם זה נכון? ב. אם כן - אני זקוק למתכנת כדי לבצע פעולה זו, עם עוד כמה פרמטרים לפקודה הזו. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by nirnonirno,

שלום אני בכיתה יב' וצריך עזרה בבחירת נושא פרוקיט גמר בגודל 5 יחידות בc# אשמח לשמוע על רעיונות לתוכנות משחקים ודברים מעניינים שניתן לעשות אך לא קשים במיוחד . תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by 114508534,

אני מעוניין לפרוס את התמונה שתיהיה על כל העמוד כרקע איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני עובד עם תהליכונים בjava, ולמרות שהקוד בנוי כך שכל תהליך משחרר את המעבד בעזרת yield אם הוא לא צריך אותו כרגע, המעבד עדיין עובד על מאה אחוז, ואני צריך להגביל את מספר המעבדים שעליהם סביבת העבודה רצה כדי לא לתקוע את כל המערכת. המבנה המופשט של כל תהליכון הוא פחות-או-יותר ככה: תהליכון X אם הגיע אירוע i .... אחרת אם הגיע אירוע j ..... אחרת yield כאשר הבדיקה אם הגיע אירוע נעשית בזמן 0, וישנם בערך 17 תהליכונים דומים שרצים במקביל. רעיון, מישהו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by intel suck,

צריך לפתוח אלגוריתם שהקלט שלו הוא רשימה של עשרה ציונים והפלט שלו הוא רשימה הכוללת לכל ציון את מרחקו מהציון הממוצע using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { int[] marks = new int[10]; int i; double avg,sumofmarks,efresh; sumofmarks = 0; for (i = 0; i < marks.Length; i++) { Console.WriteLine("enter mark {0}", i); marks[i] = int.Parse(Console.ReadLine()); } avg = sumofmarks / marks[i]; for (i = 0; i < marks.Length; i++) { efresh = avg - marks[i]; …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by פיני1805,

שלום, למישהו יש רעיון איך אפשר לבצע ב - SILVERLIGHT DRAG AND DROP בין עמודות טבלה. אני מעוניין להעביר בין עמודות הטבלה ריבוע(כמו פתקית) עם טקסט. רעיונות יתקבלו בברכה,

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. שלום רב! יש ברשותי אתר אינטרנט עם ממשק ניהול. במסגרת שיטוטי בהגדרות הממשק יש מקום שמאפשר לי לראות לאיזה לינקים "שבורים"/שגיאות 404 אנשים ניסו לגשת. כלומר אם מישהו יכתוב www.mysite.com/x ואין כזה דף X אז הוא יכתוב לי בממשק ניהול שמישהו חיפש את הדף הזה (ולא הגיע לשום מקום) וכמה פעמים זה קרה. עכשיו ראיתי שהיו הרבה נסיונות לגשת לעמוד שנקרא muieblackcat ומחיפוש בגוגל הבנתי שזה לא דבר טוב? האם עליי לעשות משהו? המידע/שליטה במערכת בסכנה? תודה רבה מצ"ב ציטוט מהודעת פורום שמצאתי דרך גוגל בנושא muieblackcat :

22. http://Rar.Co.iL/files/Rar-1125756222.jpg אחרי שאתם מורידים תשנו את הסיומת ל EXE. תגידו לי מה דעתכם, התחלתי ללמוד פסקל אתמול בערב. אם אסור לשים כאן דברים שהכנתי אז תגידו לי..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום חברים יש לי פרויקט לימודי לעשות ואני פשוט משתגע אני רוצה לעשות משחק רשת קטנטן בסביבת תכנות של C# הרעיון הוא שתהיה טבלת נתונים מרוחקת (שרת\SQLSERVER וכו) שממנה תוכל התוכנה שאכתוב לבצע זיהוי משתמשים (שם משתמש\סיסמא) וברגע שנכנסים כל משתמש יוכל לשחק והנתונים שלו יהיו בטבלאות - כל עמדה כזאת תתחבר למסד המרוחק ותשלוף נתונים כלפי אותו שחקן ניסיתי לברר על כל דרך אפשרית תנו לי כיוון או משהו שאוכל להשתמש בו .. ממש זקוק לעזרה של החברה כאן. בברכה ויום טוב fatalica

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Director,

שלום לכולם . אני מעוניין להתחיל ללמוד שפת C++ . אין לי ידע קודם בתכנות תוכנה או משהוא דומה (אולי קצת HTML שהלך קל *). רצוי שהספר יהיה בשפה העברית , אבל אפשר גם באנגלית. הספר אמור ללמד מההתחלה , ועד הבסיס / עד כמה שאפשר . תודה לכל העוזרים/ות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by metalowcom,

שלום, איזה מצפין PHP הכי טוב כמו PHPGuarder וכדומה. קוראים לזה באנגלית PHP Encoder יש עוד כמו Ioncube וכדומה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים