תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
צריך לפתוח אלגוריתם שהקלט שלו הוא רשימה של עשרה ציונים והפלט שלו הוא רשימה הכוללת לכל ציון את מרחקו מהציון הממוצע using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { int[] marks = new int[10]; int i; double avg,sumofmarks,efresh; sumofmarks = 0; for (i = 0; i < marks.Length; i++) { Console.WriteLine("enter mark {0}", i); marks[i] = int.Parse(Console.ReadLine()); } avg = sumofmarks / marks[i]; for (i = 0; i < marks.Length; i++) { efresh = avg - marks[i]; …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מישהו שיודע EXCEL ברמה טובה שיעזור לי לבנות "נוסחה"\קוד לחישוב שעות עבודה. אני צריך שזה יהיה מותאם לפי כמה דברים, א. שיהיה מסודר לפי חודשים-שבועות-תאריכים. לדוגמה, חודש יולי, 04/07/2010 - 10/07/2010 ראשון | שני | שלישי | רביעי | חמישי | שישי | שבת ב. שיהיה מסודר לפי אחוזים לדומגה מ שעת 0 - 8 שעות = 100% מ 8 - 10 שעות = 125% = 26.25 ש"ח לשעה מ 10 - 16 שעות = 150% = 31.50 ש"ח לשעה * ולהוסיף שבשישי מ18:30 עד שבת 18:30 = 150% = 31.50 ש"ח לשעה * ואחרי 6 שעות להוריד חצי שעה. לדוגמה אם עכשיו עבדתי 8 שעות אז שיעשה הורדה אוטומטית של חצי שעה. = 7 וחצי שעות. * ולחשב גם כל דקה = 0.35 ש"ח. אם מישהו יכול באמת לעזור זה יחסוך לי המון זמן אני ממש אודה לו. אם צריך עוד אינפור…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש אתר תדמית כמו הנ"ל: http://www.epstein.co.il/ http://spivak.co.il/ יש לי כבר לוגו וכל מיני פריטים בפורמט ai לפרטים ykletsman@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם יש צורך לממש אופרטור השמה (=), ו Copy Constructor גם במחלקות שבהם מערך הוא איבר מוכל, ולמה? תודה מראש, קובי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן לשלוט בלדים אשר מחוברים למחשב דרך ה-USB? כלומר, אני מעוניין לחבר מספר לדים למחשב דרך חיבור ה-USB ולכתוב תוכנה שתאפשר לי להדליק ולכבות אותם. יש עדיפות ל-VB, אבל מקסימום אם אי אפשר, אני אכתוב בשפה אחרת ואשלח לה פקודות דרך VB. אני רוצה לעשות משהו בסגנון של מה שמופיע בסרטון הבא רק יותר פשוט: http://www.youtube.com/watch?v=0YZ4E_RHn3s ההבדל הוא שאצלי אני רוצה שיהיה רק כפתור שיכבה וידליק את הלד וזהו. שאלה נוספת: הצלחתי לבצע התממשקות דרך החיבור הסיריאלי. אם אני אשתמש במתאם מחיבור סיריאלי ל-USB (כמו כאן: http://cgi.ebay.com/USB-to-RS232-Serial-9-Pin-DB9-Cable-Adapter-PC-Mac-GPS_W0QQitemZ230274638277QQcmdZViewItem?hash=item230274638277), האם זה יעבוד? (התוכנה אמורה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי ListBox שלתוכה אני מצרף קבצים והתוכנה עובדת כל פעם על אחד וכשהיא מסיימת היא עוברת להבא בתור, איך אני יכול להדגיש את הקובץ הנוכחי שהתוכנה עובדת עליו בתוך ה- ListBox (ממש כאילו אני לוחץ על הקובץ פעם אחת עo העכבר והוא נהיה מודגש) ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התוכנית שאני צריך היא ככה: קלוט מספר כלשהו ובדוק אם המספר שלילי וזוגי הדפס הודעה שלילי וזוגי אם המספר חיובי ואי זוגי הדפס הודעה חיובי ואי זוגי תודה מתן אני צריך ל-10 דקוות הקרובות
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף החלטתי ללמוד PHP, תמיד עניין אותי איך ליצור פאנל ניהול, ולהוסיף כתבות ודברים דומים וכו... החלטתי לעשות מין דף שבו המשתמש יוכל להוסיף "כתבה", עכשיו למדתי שאפשר להישתמש ב-Post בשביל לשלוח נתונים מ-Form, ואפשר להיעזר בתגית <textarea> בשביל ליצור תיבת טקסט עם כמה שורות, הבעייה היא שהמידע ממה שהבנתי נשלח דרך השורת כתובות, מה שיכול ליצור בעיה, וכאן נוצרת השאלה איך אני יכול ליצור טופס שבו המשתמש יוכל לשלוח למסד נתונים מסויים לטבלה בשם guestbook לעמודה content טקסט עם מרווחים של שורות? שמעתי על הפונקציה: mysql_query("INSERT INTO guestbook(content) VALUES($_POST[information]); אבל אני לא יודע אם אפשר להישתמש בה לכמה שורות. והסוג של העמודה content מוגדרת כ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מכין עכשיו גיליון אקסל שבו אני צריך לבדוק אם הערך של תא כלשהו שנמצא בעמודה X, שווה לערך כלשהו כלשהו בעמודה Y (=המערך). מישהו יודע באיזו פונקציה אני צריך להשתמש כדי לעשות דבר כזה? תודה מראש, בן.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנת C , עכשיו נניח ואני בונה איזה פונקציה כsource ואז פותח source חדש. האם אני חייב לעשות comment על כל הsource הקודם כדי לקמפל את השני ?? ניסיתי להעביר את הקובץ לResources אבל הוא עדיין מקמפל אותו...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בונה תוכנה ב-#C ודרושה לי היכולת לתרגם משפטים מאנגלית לעברית. אשמח לשמוע על ספריה שתספק לי את היכולת הזו (אפשרי גם תרגום של מילה במילה, אבל פחות מומלץ). לא איכפת לי לבנות את הספריה הזו במידה ותגידו לי איפה אני משיג Database של מילון אנגלי->עברי תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד עכשיו בMICROSOFT SQL SERVER ורציתי לדעת איך מתקינים את זה והאם מיקרוסופט משחררת את זה בחינם?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל, אם זה לא הפורום המתאים ליכתוב הודעה זו, אני מיתנצל מראש מפני כל הפורום, ומבקש מהמנהלים שיעבירו את זה לפורום המתאים. אז ככה, קוראים לי ליאור, ואני אחד ממנהלי אתר "נמלטים" הישראלי הרשמי. www.prisonbreak.co.il האתר מבוסס על מערכת התוכן PHPnuke ההותאמה בימיוחד לצורכי האתר. האתר זקוק למערכת קארמה (סטייל הפורומים של GAMER) למערכת הפורומים הבאה עם המערכת (PHPbb) שהמסד נתונים שלה קשור למסד הנתונים של האתר. אשמח אם מישהו שיכול לתכנת כזה דבר לנו, ישאיר פה דרכים ליצירת קשר, ואנחנו ניצור איתו קשר בהקדם האפשרי. תודה, ליאור. צוות אתר "נמלטים" הישראלי הרשמי. www.prisonbreak.co.il
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבובצ'יק חביב כלשהו לפני כחודשיים יצר לי קובץ php שאני משאיר אותו לבד בתיקיה עם תמונות ושאני מקשר [ img ] לקובץ ה PHP הוא מציג כל פעם תמונה אחרת ברנדומליות.. עובד מצויין הבעיה היא שיש לי קצת בעיה עם ה PHP בשרת ואני לא יודע עוד כמה זמן יחזור לתפקד, יש קוד ASP שיעשה את העבודה? תודה (:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הפקודה שצריך לרשום כדי ש: כשלוחצים על לינק ונפתח דף חדש אני רוצה שהכותרת של אותו דף תהיה אחרת ולא בררת מחדש של מקום הדף בדיסק שלי כלומר כשנכנסים לדף הראשי של HWZONE אז רואים בשורה למעלה HWZONE - MICROSOFT EXPLORER וכן'... תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שאלה קצת מפדחת אבל אני לא זוכר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זקוק לפונקציה לקליטת משפט בשפת C לתוך מחרוזת ושתוכל לקלוט רווחים ושתמשיך לקלוט אחרי רווח. לדוגמא המשפט: the end אני צריך שהוא יקלט בדיוק כמו שהוא ולא נגיד רק the. בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לומד כרגע c++ ועובד עם Visual Studio 2005. השאלה שלי היא מה הדרך המומלצת והנפוצה לבניית ממשק משתמש ב windows? אני יודע שיש את MFC שממה שקראתי קצת מורכבת ומבולגנת (תקנו אותי אם אני טועה), קראתי על WTL של ms , עבודה ישירה עם win api ו toolkit-ים למיניהם כדוגמת wxWindows ו gtk. אני מגיע מרקע של c# ו windows forms, שם ב VS יש designer נוח. גם עבור MFC למשל יש משהו דומה? כי אני לא רוצה לבלות שעות בכתיבה ידנית של כל דבר. בc# יש דרך אחת והיא ה windows forms ולכן אני מרגיש קצת מבולבל ואבוד כאן. מהי הדרך הנפוצה שבה משתמשות תוכנות בחלונות? אני מעדיף להשקיע זמן בלמידה של משהו שישמש אותי בעתיד ובעבודה עם עוד אנשים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקוה שאיני עובר על חוקי הפורום. יש לי אתר ובו קבצי מוזיקה רבים. בעמוד אחד יכולים להיות 30-40 קבצי שמע MP3. ישנו כפתור להורדה מרובה של הקבצים. הם יורדים כקובץ זיפ [כיווץ 0]. הבעיה היא שלפעמים הקובץ יוצא פגום, בגלל מגבלת שרת, כשהפעולה מתארכת והקובץ מגיע לכדי 1 ג"ב ויותר. מישהו אמר לי שאם הפעולה של הכיווץ תיעשה תחילה בשרת ורק אח"כ תוריד את הקובץ, זה יעבוד היטב. א. האם זה נכון? ב. אם כן - אני זקוק למתכנת כדי לבצע פעולה זו, עם עוד כמה פרמטרים לפקודה הזו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ DLL שאפשר לקרוא את הפונקציות שלו מMATLAB שמותקן על WIDOWS 32. ישנה בעיה לבצע את אותה פעולה ממחשב שמותקן עליו 64. האם קומפילציה(במחשב אחר) עם איזשהוא flag יכולה לפתור את הבעיה? (הDLL נעשה ע"י Visual studio 9) תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
את התרגילים ב-php? כדי שאני יוכל לתרגל? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מהו קוד הHTML שיפתח את החלון החדש בגודל התוכן? למשל כשלוחצים "גזור קופון" כמו באתר הזה אז החלון נפתח בגודל קטן http://www.rol.co.il/search/coupons/?by=restaurant&restaurant=
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ללחוץ על כפתור ושיישלח מייל לאנשהוא. עכשיו ביררתי באינטרנט והגעתי לטמפלט הבא: MailMessage msg = new MailMessage(); msg.Subject = "Tips Invantation"; msg.Body = "Submitted By: " + txtName.Text + "\n"; msg.Body = txtComment.Text; msg.From = txtSender.Text; msg.To = destination.text; SmtpClient SmtpMail = new SmtpClient(); SmtpMail.Host = "smtp.gmail.com"; SmtpMail.Port = 25; SmtpMail.Timeout = 50000; SmtpMail.EnableSsl = true; SmtpMail.Credentials = new System.Net.NetworkCredential(txtSender.Text, senderPass.Text); SmtpMail.Send(msg); השאלה שלי היא מה צריך להזין בשדות של : txtSender.Text, senderPass.Text (אני רוצה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש ב2 Threadים. הם עושים את אותה פונקצייה, אבל כל פעם עם מספר אחר.. לפעמים הפונקציה נתקעת. המטרה שלי שאם הפונקצייה תתקע אצל אחד, אז השני יעשה אותה, רק עם המספר הבא.. אז ככה: א. איך אני עושה שרק תהליכון אחד יהיה על הפונקצייה באותו זמן? ב. איך אני יכול לבדוק שתהליכון אחד יותר מידי זמן על אותה פונקציה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://80.230.251.33/ בנתיים הו נמצא על המחשב שלי ולא העלתי אותו עדין על שום שרת.... עכשיו תגידו מה אתם אומרים על העיצוב תוכן ול הרעיון הכללי של האתר!!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-