תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי, יצא לי לפתח #C וג'אווה בערך 9 שנים עד אשר הזדקקתי לידע ב javaScript. לא מצאתי חומר שהיה יעיל למפתח מנוסה, ולכן החלטתי לרכז חומר ולכתוב את ה "Crash Course" על JS / JQuery למפתחים מנוסים - זה שהייתי רוצה למצוא בעצמי. http://www.softwarearchiblog.com/2012/07/series-javascriptandjquery.html הערות כלליות, או אם מצאתם טעויות - אשמח לשמוע! ליאור
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ההודעה המדוייקת היא disk isn't ready on drive F "...אני מקבל אותה כשאני רוצה לקמפל את הקוד לא יודע מה זה ולמה...זה בכלל הכונן של הסידירום ואני התקנתי אותה דרך ההרדדיסק {הורדתי אותה מהאינטרנט} אם מישהו יכול לעזור או לתת לי קומפיילר אחר ...דרך אגב אני עובד עם אקס פי תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי הצעת מחיר לשרת איחסון אתר. האתר המדובר הוא אתר של מרפאה שכבר בנוי לגמרי. מבחינת כניסות אני לא צופה ליותר מ-100 כניסות ביום (לפחות לא בחודשים הראשונים). הצעת המחיר שקיבלתי היא הנ"ל: לעומת זאת, אני רואה שב-godaddy יש נפח גדול יותר, והמחיר זול יותר. הבעיה שבאמת אין לי מושג איך לעשות את ההשוואה (אני מאמין שאין יתרון גדול בלאחסן את האתר על שרת ישראלי, כי הרי אין בעיה לגלוש לאתרים שלא מאוחסנים בארץ). אני מבין שגם אצטרך לשלם יותר אם אבחר חברת איחסון אחרת, ולכן אשמח אם תוכלי גם לתת לי הצעות מחיר שלכם לגבי התקנה. תודה רבה! תום
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש קומפיילר לSymbian בשביל C/C++ תודה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה להגיד ככה אם הרזולוציה של המחשב היא 1280*1024 תעשה ככה אם לא אל תעשה כלום.. איך אני בודק? דרך אגב כנסו לפורום כללי תבדקו את המשחק שלי..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני כותב תוכנה שתרוץ על כמה מחשבים ורציתי שכולם ישתמשו בקובץ נתונים אחד מה שחשבתי לעשות זה שמחש אחד יהיה מוגדר בתור ה"שרת" וכל שאר המחשבים בתור קליינטים. ואז הם יבצעו את הפעולות ע"י פניה למחשב השרת וממנו יתקבלו הנתונים מקובץ הנתונים. איך אני בעצם יכול ליישם בC# מימשוק בין תוכנות, סה"כ אני מעביר נתונים ברמה של STRINGING, INTEGERS, ו DATETIME יש איזושהי ספריה מוכנה שתומכת בדברים כאלה או שצריך לכתוב לבד? בתודה מראש רמי
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ביקשתי בעבר ואני חוזר ומבקש את עזרתכם במציאת ספר שממנו אני יוכל להמשיך את לימודי בנושא התכנות . אני כרגע עומד לסיים ספר על שפת C של יואב נתיב ואני מאוד מרוצה מהספר הנ"ל שהיה מוסבר היטב ואני מעוניין להמשיך ללמוד ואני לא יודע מה להמשיך ובאיזה ספר אשמח לקבל את הצעותיכם. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי אזה תוכנית של תוכנה לחישוב משתנה כלשהו ורציתי לדעת איך אני יכול להשתמש בזה ובאיזה שפה אתם מזהים שזה כתוב חלק מהתוכנית: LOMASK = 0x0F; HIMASK = 0xF0; Inputs: number_of_rounds: integer; /* will be either 8 or 4 */ LFSR: 32 bit integer; /* X_A: 8 MSBs of LFSR; * X D: 8 LSBs of LFSR: */ offset_1, offset_2: unsigned 8 bit integer; register[0 through 15]: 8 bit integer; /* R00 to R15 */ T[0 through 15] : 8 bit integer; /* temporary registers */ Table[0 through 255]: 8 bit integer; Variables: temp_reg0: 8 bit integer; lowNibble: 8 bit integer; hiNibble: 8 bit integer; temp: 8 bit integer; round_index: integer; R_index: integer; fail_coun…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר שנים אני רוצה לעשות זאת , תוכנות NORTON_GHOST לא עובדות לי טוב , תמיד מוציאות איזו סיבה שאי אפשר להעתיק קבצים מכונן C. אמרתי לעצמי למה לא לבנות תוכנית שתשחזר את המערכת הפעלה ע"י מס' פקודות , אז הינה התוכנית שלי ואם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד: 1. בשביל לגבות את הכונן אני רוצה ליצור דיסקט אתחול שיתמוך במערכת קבצים NTFS/FAT32 (בעיקר) וכשסיים להיטען ישאל לאיפה להעתיק את כל התוכן של כונן C , לצורך העניין אני רוצה שיעתיק אותו לתוך תיקייה בכונן D (נגיד לשורת כתובת D:\GibuiC). 2. אני רוצה ליצור דיסק BOOTABLE שיבצע את הפעולות: א. לבצע Format לכונן C (תציעו לי דרך שיעשה זאת ללא אישור ועם אישור) ב. יעתיק את הקבצים מהתקליטור אל כונן C ג. הודעת סיום ואז שאלה לריסט ופקודה מתאימה שתבצ…
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מערכת לניהול תוכן שמספקת את הדרישות הבאות: 1. תמיכה בפיצ'רים של רשת חברתית כמו קשרים בין משתמשים (חברים / עוקבים / חסומים וכו') 2. תמיכה בהעלאת פריטי תוכן שונים על ידי משתמשים (תמונה, פוסט של בלוג, לינק וכו') 3. מאפשרת יצירת פריטי תוכן מסוגים מותאמים אישית (למשל - פריט תוכן שמכיל תמונה + טקסט בפורמט מסוים), והגדרת התבניות/טפסים להעלאת תוכן מותאם לאתר 4. מאפשרת יצירת תצוגות שונות של פריטי תוכן (מיון על פי פרמטרים שונים, סינון לפי תגיות או סוג הפריט, תצורה גרפית לתצוגה) 5. תמיכה ב- moderation (הצבעות לפריט, סימון כספאם, עריכה וכיו"ב בדומה לstackexchange) 6. ממשק ניהול נוח ואינטואיטיבי אני כותב פוסט זה לאחר חקירה מעמיקה שעשיתי בנושא בשבועות האחרונים, התוצאה של…
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מערכים חד מימדיים בסי ואני רוצה להציג אותם בדרך נורמאלית מערך 1:Name Name1 Name2 Name3 מערך 2: 1 2 3 4 3 2 1 זאת אומרת מערך אחד הינו מעריך של סטרינגים והשני של מספרים. המערכים שווי גודל. ואני רוצה להציג אותם שלכל ערך ממערך אחד יהיה ערך מתאים ממערך 2. לדוגמא: שם1 שם2 שם3 1 2 3 מישהו יודע איך מיישמים את זה?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום יש לי דף aspx.cs עם הקוד הבא: using System; using System.Collections; using System.Configuration; using System.Data; using System.Linq; using System.Web; using System.Web.Security; using System.Web.UI; using System.Web.UI.HtmlControls; using System.Web.UI.WebControls; public partial class CheckEditMaster : System.Web.UI.Page { public DataTable dt; protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { dt = new DataTable("alon"); } protected void btnAddItem_Click(object sender, EventArgs e) { DataRow = dt.NewRow(); } } לאחר ארוע הpage_load נוצרת לי הדתה תייבל... ואז הדף עולה... אבל שאני לוחץ על הכפתור אם אני במצב של debug אני יכול לראות שמשום מה הdataTable היא …
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שנתקלתי בה ולא הצלחתי למצוא תשובה באינטרנט. איך ניתן להשוות בין שתי GENERICS? אני מיישם רשימה מקושרת ב JAVA, במקום להתשמש ב OBJECT (שדורש קאסטינג בכל מקום) אני מעדיף את ה TEMPLATES שהיו לי ב C++ שפה הם נקראים GENERICS. הכל טוב ויפה עד שהגעתי לפונקציה: insertSorted(E item) אשר מכניסה איבר לרשימה ככה שהוא ילך למקום שלו בחינתם הערך שלו (כלומר שומר על הרשימה ממויינת), שפסאדו קוד זה נראה בערך ככה: iter = start while(start != end && start.getItem < itemToInsert) iter = iter.next והופה! נודע לי שאסור להשוות GENERICS, חשבתי על לנסות לעשות משהוא כזה: item.getItem.lessThen(itemToInsert) ואז כאילו שכל איבר שיכנס לרשימה שלי יהיה חייב ליישם את הפונקציה lessT…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רווחים בין תמונות בשורות ב PHP http://mhu27900.1111mb.com/register.php אני מודה מאוד מאוד מאוד למי שיעזור לי ! [אני כבר ]
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני צריך סקריפט או לפחות באיזה פונקציה להשתמש כדי לקבל IP של כל מבקר שנכנס לאתר שלי. אני צריך לאסוף את כל הIPS למסד נתונים כלשהוא או קובץ טקסט. כאילו לאחר שמישהו נכנס לעמוד ראשי של האתר הסקריפט קולט IP שלו ורושם אותו לקובץ / מסד נתונים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פונקציה ו2 נקודת. אני צריך למצוא 5 דברים : - שגיאה מוחלטת ויחסית של X -שגיאה מוחלטת ויחסית של F -מספר מצב של הפונקציה הנקודות שלי הם : X=5.55 ; X0=5.547 פונקציה : X^3+2X^2+X-5 עכשיו יש לי את הקוד הבא , נראה לי שאת 4 הדברים הראשונים שאני צריך מצוא עשיתי נכון ( השמח לקבל אישור על זה) בקשר למציאת מספר מצב של הפונקציה קצת הסתבכתי והשמח לקבל עזרה. function [dx,deltax,df,deltaf,con]=ex1(x,x0) x=5.55; %ערך הX x0=5.547; % ערך הX0 dx=abs(x-x0) % שגיאה מוחלטת deltax=dx/abs(x) % שגיאה יחסית f=@(x) x.^3+2*x.^2+x-5; % פונקציה F df=abs(f(x)-f(x0)) % שגיאה מוחלקת עבור פונקציה F deltaf=df/abs(f(x)) %שגיאה יחסית עבור פונקציה F DF=abs(df/dx) con=abs((x*DF)/f(x)) end עידכ…
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום האם ניתן לקלוט תו בודד ללא GETCH)(, אלא באחת מהפעולות הבסיסיות של ספריה IOSTREAM? תודה ושבת שלום, מושיקו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכוונה לא להדפיס , אלא לחליף "פיזית". :s05: תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מישהו בבקשה יודע איך אני שולחת לפונקציה מספר ואינדקס ככה שספרת היחידות מייצגת את האינדקס 1 וכך הלאה... והפונקציה מחזירה לי את המספר ללא הספרה במיקום האינדקס. אני צריכה לעשות את זה ללא מערכים. למשל אני שולחת לפונקציה (123421, 3) והפונקציה מחזירה 12321 ואז אני בודקת אם נוריד את הספרה הזאת נקבל פלינדרום. כמו כאן למשל. בבקשהההה תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים, זה הקוד: for (int i = 0 ; i>15 ; i++ ) { tmpX[i] = x%10; } הוא פשוט לא נכנס ל FOR... tmpX = זה שם של מערך... זה הדבר הכי לא מובן שאי פעם נתקלתי בו, ייתכן שזה באג בתוכנה? (eclipse)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום הורדתי כמה פונטים יפים שאני ששמתי באתר שלי. אבל הבעיה היא שכשאני כותב את דף ה-css אז אני רושם את שם הפונט במקום שצריך והכל עובד. אבל כשאני פותח את האתר במחשב אחר (האתר עוד לא הועלה לאינטרנט) אז לא רואים את הכתב מן הסתם כי זה לא נמצא בספרייה с::\windows\fonts השאלה שלי אם יש דרך לעשות ככה שהפונט יהייה בתיקייה אחרת של פונטים לדוגמה ולהגדיר ב-сss שהפונט לא נמצא בתיקייה с:\\windows\fonts אלה בתיקיה החדשה שיצרתי. תודה מראש לכל העוזרים! אני ממש צריך את העזרה שלכם... ???
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
HTML ו-JavaScript קטן, ואני נתקל בבעיה בהמרת מחרוזות למספרים. יש לי שדה קלט ב-HTML שלי שבו משתמשים יכולים להזין מספר כמחרוזת. אני משתמש ב-JavaScript כדי להמיר מחרוזת זו למספר ולבצע חישובים, אבל אני לא מקבל את התוצאות הצפויות. להלן קוד ה-HTML וה-JavaScript שלי: <!DOCTYPE html> <html> <head> <title>String to Number Conversion</title> </head> <body> <input type="text" id="numberInput" placeholder="Enter a number"> <button onclick="calculate()">Calculate</button> <p id="result"></p> <script> function calculate() { let input = document.getEleme…
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
- 2 followers
-
-
איך אפשר לייצר מספרים רנדומלים float בין 10 ל10- בשימוש הפונקציה rand()?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מוציאים מספר אקראי נורמלי? ב C++ הייתי עושה: srand(time(0)); random(); מה עושים ב C#?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לעשות אזורים על התמונה-מפה, שהם יהיו תמונות קטנות, איך עושים את זה? בקוד הבא: http://www.w3schools.com/tags/tryit.asp?filename=tryhtml_areamap למשל, יש דוגמה של אזורים על התמונה, אבל אני רוצה שכל אזור תהיה לו תמונה קטנה, כאילו אני מדביק תמונה קטנה על התמונה-מפה בדיוק באזור הלחיצה. האם יש מאפיין (או משהו אחר) לתג area, שגורם לו להופיע כתמונה? תודה :-)
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-