עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by cmicky86,

בוקר טוב. בחודשים האחרונים אני יושב על אתרי אינטרנט ולומד להקים אתרים מ-0 ברמת הקוד. כרגע אני נמצא בשלב שאני לומד תגיות HTML, ועברתי בין הייתר על אתר : CodeAcademy ושם הוסבר באחד השלבים שמשתמשים בתג - <div> על מנת להפריד בין חלקים בדף האינטרנט שאנחנו בונים, ואז הם נתנו תרגיל - העניין הוא שעדיין לא הבנתי למה צריך להפריד חלקים בדף ? תמיד ידעתי שיש HEADER - יש BODY ויש FOOTER אז למה צריך את ה-DIV ? האם צריך אותו ל-CSS ? או לדברים אחרים ? ראו למשל את הקוד דוגמא שהם הביאו לי פה : <body> <h1>The Brown Bear</h1> <div> <h2>About Brown Bears</h2> <h…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. זה קוד הASP שאני מריץ: <% if session("adminCheck")<>"true" then response.write "אין לך גישה לדף זה" else path=server.mappath("db/db.mdb") set con=server.createObject("ADODB.Connection") con.open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" & path response.write request.form("feednum") con.execute "delete from feedback where feedNumber=request.form("feednum")" end if %> ואני כל פעם מקבל את השגיאה הזו: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e07' [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Data type mismatch in criteria expression. /deletefeed.asp, line 10 בבקשה אם מישהו יודע מה השגיאה הזאת אומרת ואיך לתקן אותה....…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. יש לי תרגיל לחשב איבר הגדול ביותר באלכסון ראשי ומשני של מטריצה בגודל 6*6 כאשר את 20 האברים מזינים בצורה רנדומלית . להלן הקוד #include <stdio.h> void main() { int i ,j = 0; randomize ( ); int matrix[6][6] matrix[i][j] = random (20); /* choose 20 random number */ for (i = 0; i < 6; i++) { for (j = 0; j < 6; j++) { if (matrix[i][j] != matrix [j][i]) ;

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Paci,

עשיתי את התנאי if (i == ans[0]||i == ans[1]||i == ans[2]||i == ans[3]) i אמור להיות מספר שנבחר ברנדומליות בין הטווח 0-3. ואני רוצה שהוא ידפיס כל פעם מחרוזת בסדר שונה. ולכן כל פעם שימצא מספר שדומה לאחד מהם הוא עוד פעם יקח מספר רנדומלי עד שיצא מספר לא משומש. אבל שאני מפעיל את התוכנית אני מקבל שגיאה: ISO C++ forbids comparison between pointer and integer ans זה מערך של מחרוזות. ואני משתמש במהדר DEV. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by LiroN,

אני צריך עזרה בכתיבת קוד בג'אווה של התפלגות אחידה אשמח לקישורים בנושא או דוגמאות , אני מבקש עזרה לאחר חיפוש די ממושך של דוגמאות בגוגל תודה, לירון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by rodb1,

שלום, האם לPLC יש קשר לכאן? במידה וכן, אני מעוניין ללמוד אבל מאוד קשה למצוא חומר על זה בעברית מכירים אתר כלשהו ללימוד בעברית? כל חומר בנושא הזה יתקבל בברכה רבה תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by satlan1,

שלום, אני מנסה בעזרת נטבינס להשתמש ב datepicker הבא: DatePicker-V0.99-2006.09.01.jar הוספתי את הקובץ לתוכנה, יצרתי אובייקט שלו: DatePicker a=new DatePicker(null); a.run(); זה פותח לי את החלון של הלוח שנה ומאפשר לבחור תאריך, אבל אני לא מצליח לשמור את התאריך הזה. חיפשתי בגוגל/יוטיוב, לא מצאתי הסבר על התוסף הזה.. יש מצב מישהו יודע איך אני שומר את התאריך שנבחר? אם אתם לא מכירים את הdate picker הזה, ויש לכם המלצה על אחד אחר, גם טוב. תודה!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by bbnbbn,

שלום רב, ברצוני לבנות תוכנה שיודעת לדבר עם מחשב מסוים שהתוכנה שלו מבוססת SQL, ואם קפצה הודעת שגיאה אז תופיע בתוכנה שתיבנה ההודעה שקפצה במחשב היעד. אשמח לעזרה, תודה!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. שלום, כיצד אני יכול לשמור נתיב לאלמנט מסויים בתוך מסמך XML כך שאוכל לגשת ישירות לאלמנט הנ"ל לפי הצורך. אי אפשר להשתמש באינדקסים או שיטות כמו "first child" מכיון שמיקומו של האלמנט יכול להשתנות. מדובר בקובץ גדול ואני לא רוצה לסרוק את כולו כל פעם מחדש כדי לחפש את האלמנט הנ"ל. הנתיב לאלמנט המבוקש הוא ייחודי ואין חשש שיהיו 2 או יותר נתיבים זהים. שאלה נוספת: אחרי שסרקתי XML ומצאתי אלמנט מסויים(למשל בעזרת GetElementsByTagNameׂ) האם קיימת פונקציה שתחזיר לי את הנתיב לאלמנט הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by man with no name,

האם יש פה מישהו כזה שמבין ממש טוב ויכול לייעץ לי על דרך פיתרון לשאלה?

11. Started by orninyo,

שלום 1. האם עדיין נהוג לבנות אתרים חדשים ברזולוציה 800X600 ? או שמומלץ ללכת על הדרך הקשה ולהיות חבר טוב של האחוזים? 2. האם אתר עם משקל 5 מגה ו6 עמודים צריך יותר מאחסון חינמי? ועל איזה אחסונים חינמים ללא פרסומות אתם ממליצים? 3. אם למישהו יש נסיון עם phpmyadmin ויודע איך עושים שיופיע עברית בתוכן הטבלאות בGUI שלו אשמח אם הוא ישתף אותי. 4. איזה מערכת ניהול DB הכי מומלצת והכי ידידותית לעברית כיום? (MYSQL) תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, אני בעל רקע במס' שפות תכנות ורמה יותר גבוהה בויזואל בייסיק. אני חוזר אחרי תקופה די ארוכה שלא תכנתי ורציתי לשאול באיזו שפה ממליצים לי הבקיאים בההבדלים ע"מ לחזור כשכרגע מעניין אותי איזה פרויקט שאני עושה עם עצמי שדורש קריאה של קבצי טקסט רבים וניתוח, חילוץ נתונים מכל קובץ בסדר גודל של כעשרות עד מאות קבצים בפעם והפעולה צריכה להתרחש תוך שניות ולא דקות... אני מניח שהכיוון הוא לשפות הבסיסיות - C וכו' אך אם בשל הנוחות אפשר להשתמש בשפות ה"ידידותיות" יותר אני מעדיף כך. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by BURTON,

כתבתי מאקרו בחוברת עבודה מסויימת ככה שיבצע בה שינויים מסויימים ואז ישמור אותה בשם אחר. כלומר, קובץ המקור נשאר ללא שינוי. עכשיו אני רוצה לטעון מחדש את קובץ המקור כדי שאוכל לבצע בו שינויים נוספים ושוב לשמור בשם אחר. הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום למאקרו לטעון את חוברת העובדה מחדש. שלא נדבר על להמשיך להריץ את הסקריפט מהמקום בו הוא נעצר. ניסיתי להשתמש ב-updatefromfile אבל הוא כל הזמן מחזיר שגיאה. מחיפוש באינטרנט אני מבין שהפונקציה הזאת עובדת רק אם קובץ המקור מעודכן יותר מאשר הקובץ שאני עובד עליו, והרי לא כך הדבר. האם יש איזושהי דרך לעקוף את זה? נניח לשמור קובץ עם תאריך פיקטיבי או אולי שימוש בכלל בפונקציה אחרת. עריכה* הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מה לדעתכם הדברים שהכי שימושיים/חובה שכל מתכנת ידע בc#?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by kisin,

קיבלתי קובץ wsdl של web service ועכשיו אני צריך להכין ממנו CRUD web api. המטרה הסופית היא שבעזרת javascript אני אוכל לפנות לapi שיספק נתונים מהweb service הזה. מישהו יכול לתת לי כיוון באיזה טכנולוגיה אני צריך להשתמש בעולם ה .net? web api? odata? asp.net mvc? אני ברמת מתחיל לגמרי בכל מה שקשור ל .net אז אני מקווה שהשאלה שלי מובנת. אני מאוד אודה לכל מי שיוכל לכוון אותי בכיוון הנכון

16. בנו במקום עבודה שלי תוכנה עם מסד נתונים נפרד דרך access עכשיו הגענו למצב שאנחנו רוצים לערוך אותה ויש שדות שהתווים לא מספיקים הן עד 6/7 אותיות/מספרים ואנחנו רוצים 8/9 עכשיו ניסנו לשנות תקובץ של המסד נתונים שיאפשר את זה אבל בפועל זה לא משנה את הממשק/התוכנה שכנראה הפרידו אותה מהמסד נתונים עכשיו איך אני משנה תשדות או עורך אם יש תוכנה או משהו כי זה קובץ EXE. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ניר.,

שלום רב !! אני בונה מסד נתונים ללקוח והוספתי לו תפריט תחזוקה של המסד... שאלתי היא : כיצד אני יוצר כפתור של : 1. דחיסה ותיקון מסד הנתונים ? 2. גיבוי מסד הנתונים ? 3. חיבור למסד נתונים ? 4. שיחזור מסד הנתונים ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מחפש אתר תדמית כמו הנ"ל: http://www.epstein.co.il/ http://spivak.co.il/ יש לי כבר לוגו וכל מיני פריטים בפורמט ai לפרטים ykletsman@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by assaf990,

2 שאלות 1) יש לי data-view (הסרבר) שאני מציג אותה למשתמש (לתוך data-grid, בקליינט). העמודה הימנית של הטבלה(=dada-view) היא מסוג checkbox. אם המשתמש עושה וי בכמה checkboxes כאלה, והוא מדפדף בתוצאות וחוזר נגיד לדף הקודם, אז הסשן לא שומר לי את הסטאטוס של הסימונים של היוזר (שומר רק את התוצאות הקודמות). כיצד שומרים בכל זאת בסשן את הסטאטוס של הבחירות של המשתמש ב- checkboxes? 2) אני רוצה לעשות אופציה ל-"בחר הכל" ואז כל ה checkboxes של דף התוצאות הנוכחי בלבד יסומנו בוי. כיצד?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by MuGi,

שלום חברים, שמי אלמוג. אני מתנדב בעמותת צער בעלי חיים רחובות והסביבה. אנחנו מנסים להשיק מיזם חדש של כרטיסי חבר, כך שתרומה חודשית בהוראת קבע/תשלומים באשראי תזכה את התורם בכרטיס חבר כרטיס החבר יזכה את בעליו בהנחות קבועות בבתי עסק ובהנחות משתנות בירידים של העמותה ובאופן כללי בכל הטבה שנצליח להשיג. באופן כללי, הכל כבר עומד וממתין, ממתין למסד נתונים שיוכל לאפשר לנו לעקוב אחר התורמים, אמצעי התשלום תוקף וסוג החברות וכד'. יש לי ידע בסיסי + באקסס, לכן לקחתי על עצמי את פרויקט יצירת המסד, לצערי אני לא מספיק בקיא כדי ליצור את כל מה שהתכוונתי ליצור. המטרה בסופו של יום, היא ליצור מסד שיכיל טפסים להזנת חבר חדש + עדכון חבר ישן שתורם שנה …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by nirnonirno,

שלום אני בכיתה יב' וצריך עזרה בבחירת נושא פרוקיט גמר בגודל 5 יחידות בc# אשמח לשמוע על רעיונות לתוכנות משחקים ודברים מעניינים שניתן לעשות אך לא קשים במיוחד . תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by שריה 24,

השתמשתי בכונטרול asp:SqlDataSource, ויש לו תכונה: selectcommand אם אני נותן לתכונה זו משפט SELECT בתוך הצד HTML, אז זה מסתדר לי, שה GridView1.SelectedValue עובד. והוא נותן לי את הערך הנבחר בגריד. אבל כשנתתי לתכונה selectcommand ערך בקוד #C : SqlDataSource6.SelectCommand = "select ... אז ה GridView1.SelectedValue לא עובד, הוא לא מצליח לתת לי את הערך הנבחר. ואני מקבל שגיאה: Object reference not set to an instance of an object איך אני פותר את הבעיה? תודה!

23. Started by nokobik,

כשאני מנסה להעמיס את האופרטור ">>" לפי הדוגמאות שמצאתי, אני מקבל שגיאת קומפילציה ולא ברור לי למה. error C2804: binary 'operator <<' has too many parameters הגדרת האופרטור ב-CLASS ostream& operator<<(ostream &output, const Transport &PrintTransport); האופרטור ostream& Transport:: operator<<(ostream &output, const Transport &PrintTransport) { output << PrintTransport.Name; return output; } יש למישהו רעיון?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Yossi1981,

איך אני יכול לגרום לאתר שלי להראות את הIP של הלקוח ( הגולש) כלומר אם נגיד ומישהו גולד באתר שלי , והאתר יגיד לו מה הIP שלו.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Zeev86,

היי. אני עובר בטבלה ובודק Type של Columns. אם ה-Type של הערך שווה ל- typeof(DateTime) אני מקבל string למשל 15/08/2017 08:42:45 הבעיה כשאני מנסה חזרה לעשות insert לטבלה עם ערך זה, אני מקבל שגיאה: Could not execute query. Reasong: The conversion of a varchar data type to a datetime data type resulted in an out-of-range value. אני מבין מה הבעיה, ועלי לשנות את ה-String באופן הבא כדי שתהיה לי אפשרות להכניס את הנתון בחזרה: 20170815 08:42:45 הבעיה היא שזה המון עבודה, כי צריך קודם כל לרשום שנה, ואז חודש ואז יום, שזה יוצא הפוך. השאלה שלי, יש דרך פשוטה יותר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים