עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by M@or,

יש לי בשרת תיקיה לקריאה בלבד, WWW ובה מאוכסנים כל הקבצים של האתר. בנוסף, יש לי תיקיה חיצונית שנקראת myDB. איך אני פונה ל-DB שב-myDB חוץ מבאמצעות DSN. אני מעוניין לבצע פניה לתיקיה דרך בלוג מבוסס PHP. אני יודע שב-ASP יש דברים כמו Server.MapPath אבל איך אני עושה את זה בפועל? אני פשוט רושם את זה במקום ה-path? הנה קטע קוד מהבלוג הפונה אל קובץ שממוקם ב-myDB ואליו אמורים להכתב נתונים בצורה דינאמית: $file = fopen ('conf.inc.php', 'w'); $content = "<?\n\n"; $content .= "/* This file is part of the Blog. כיצד אני יכול לפנות בקטע קוד זה לקובץ conf.inc.php שמצוי בתיקיה myDB הממוקמת באותה רמה של תיקיית ה-WWW שלי? מאור

2. Started by donkey kong,

חברים יש לי בעיה פה בתכנות לפרויקט הבעיה היא כזאת אני מנסה למחוק איבר מסוים מרשימה תוך כדי שיש לי תנאי שצריך לסרוק את כל הרשימה כאילו שהרשימה מתקצרת תוך כדי הפור הפתרון הוא בכיוון של רקורסיה אבל אין לי שמץ של מושג או כיוון איך לעשות את זה public void Del(int i) { if(!list2.isEmpty()) { for(int j=0;j<list2.size();j++) { if((list.get(i).p+30==list2.get(j).x && list.get(i).q+30==list2.get(j).y) || (list.get(i).p+30==list2.get(j).a && list.get(i).q+30==list2.get(j).b)) { list2.remove(j); } } } } אם יש לי רשימה של 0-1-2 (מספרי איברים ברשימה) אז בסוף נשאר רק 1 תודה לפותרים

3. Started by Director,

שלום לכולם . אני מעוניין להתחיל ללמוד שפת C++ . אין לי ידע קודם בתכנות תוכנה או משהוא דומה (אולי קצת HTML שהלך קל *). רצוי שהספר יהיה בשפה העברית , אבל אפשר גם באנגלית. הספר אמור ללמד מההתחלה , ועד הבסיס / עד כמה שאפשר . תודה לכל העוזרים/ות

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  4. Started by tavor21,

שמהו יכול לעזור לי עם זה ???. כתוב פונקציה המקבלת מערך מסוג והמקסימאלי שבמערך ואת מיקומם הסידורי. יש להקצות מערך בגודל 5 ולקלוט את ערכיו מהמשתמש. על התוכנית להציג את הערכים המוחזרים מהפונקציה. דוגמה: Please enter five numbers: <752> <-2> <59157> <87> <-6237> The minimal value is -6237 at index 4. The maximal value is 59157 at index 2.

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  5. יצרתי כרטיס שהמשתמש מכניס נתונים, שם ארץ ועוד פרטים רגילים את הפרטים האלה אני מעדכן בdatabase , השאלה שלי היא כזאת אם אני רוצה שלאותו משתמש יהיה מספר תמונות שאותם אני יוכל להציג, איך אני שומר אותם בDATABASE מממ אחרי שקראתי הבנתי שיש 2 שיטות, השיטה הראשונה שאני אבצע שמירה של אותם תמונות בעץ הפרויקט ואת הpath של אותה תמונה אשמור ב( database ( sql server השיטה השניה זה פשוט לשמור את אותה תמונה בdatabase ולא לשמור בעצם הפרויקט הייתי שמח לדעת אם יש שיטה מקובלת ואם אין אז בכלל מה דעתכם, איפה כדאי לי לשמור את התמונות... מה הכי טוב גם מבחינת גיבויים.... עוד שבוע שבועיים ימחק למשל עץ הפרויקט או לא יודע מה יקרה איפה עדיף לשמור מבחינת קלות גיבוי..

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  6. Started by eshtul,

שלום, אני יחסית חדש בVBA ואשמח לעזרה. אני סטודנט ועושה כרגע עבודה ללימודים, יש לי בערך 300 תיקיות שבכל אחת מהם 10 קבצים (הקבצים הם דגימות של מערכת כלשהי), שם התיקיה הוא התאריך בה נלקחה הדגימה. אני מעונין להפעיל מאקרו דרך קובץ ריק, שהמקרו יכנס לכל התיקיות, יפתח קובץ ספציפי ויבצע עליו פעולה כלשהו. לבסוף שיעתיק לי את התוצאה ואת שם התיקיה. את הפעולה אקליט בעצמי. הבעיות שיש לי הם איך להיכנס לתת תיקיות (במידה וכל הקבצים היו תחת אותה תיקיה לא היתה לי בעיה) איך לרשום את שם התיקיה (בקובץ המצורף רשמתי את שם הקובץ, אבל אני צריך את שם התיקיה) אשמח לעזרה, בליווי הסברים מכיון שאני יחסית חדש בתחום וזה יעזור לי להיכנס לענינים. תודה ויום טוב אלי Sub Macro1() ' Dim strFilename As Strin…

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  7. Started by skywalker13,

שלום. נתנו לי לעשות ב-java script טבלה 6 על 6. כתבתי את הקוד הבא, אבל אני לא מצליח לעשות ככה שבמשבצות לא יהייה כתוב כלום. <html> <head> <title>6-05</title> <script language="javascript"> var i ; var j ; document.write("<table border='1' cellpadding='3'>") ; for ( i = 1 ; i <= 6 ; i++ ) { document.write("<tr>") ; for ( j = 1 ; j <= 6 ; j++ ) { document.write("<td>" + + "</td>"); } document.write("</tr>"); } document.write("</table>"); </script> </head> <body> </body> </html>

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  8. Started by blabla2002,

שלום פתחתי פורום www.lexzone.com אשר נפתח רק אתמול וכאשר אני שולח הודעה פרטית לאחד הusers יש חלון pop up (דבר התמון במערכת) ובו מספר errors ענה עזרו לי למצוא את הפיתרון

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  9. Started by bastard007,

אני לומד שפת C בסביבת עבודה בורלנד, ומאיפה שלא הורדתי קיבלתי שגיעה שלבדוק איזה גרסת ווינדוס יש לי 32 או 64 סיביות כי בגירסה שלי הוא לא יכול לרוץ. יש לי 64 סיביות ובמחשב נייד יש לי 32 ובשניהם הוא לא עובד... אותה הבעייה כנראה הבעייה זה ווינדוס 7 אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר תבעייה ואיך לסדר אותה, ואם לא האם אפשר קישור להורדה לבורלנד C שירוץ על

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  10. שלום רב! יש ברשותי אתר אינטרנט עם ממשק ניהול. במסגרת שיטוטי בהגדרות הממשק יש מקום שמאפשר לי לראות לאיזה לינקים "שבורים"/שגיאות 404 אנשים ניסו לגשת. כלומר אם מישהו יכתוב www.mysite.com/x ואין כזה דף X אז הוא יכתוב לי בממשק ניהול שמישהו חיפש את הדף הזה (ולא הגיע לשום מקום) וכמה פעמים זה קרה. עכשיו ראיתי שהיו הרבה נסיונות לגשת לעמוד שנקרא muieblackcat ומחיפוש בגוגל הבנתי שזה לא דבר טוב? האם עליי לעשות משהו? המידע/שליטה במערכת בסכנה? תודה רבה מצ"ב ציטוט מהודעת פורום שמצאתי דרך גוגל בנושא muieblackcat :

11. Started by פיני1805,

שלום, למישהו יש רעיון איך אפשר לבצע ב - SILVERLIGHT DRAG AND DROP בין עמודות טבלה. אני מעוניין להעביר בין עמודות הטבלה ריבוע(כמו פתקית) עם טקסט. רעיונות יתקבלו בברכה,

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  12. Started by c5123,

אני צריך ספריה בשפת C שתאפשר לי להתחבר ל FTP + שליחה של קבצים? או כל המלצה על אך לעשות את זה תודה .

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  13. Started by didi18,

הורדתי, ואני מסתבכת עם התוכנה הזאת כל פעם שאני פותחת פרוייקט חדש ואני עושה בו קובץ פשוט ומריצה אותו.. הכל טוב אבל כשאני מוסיפה עוד קובץ הוא טוען שיש לי שני main (מן הסתם כי יש לי שני קבצים) וזה נראה לי מטומטם כל פעם כשאני עושה קובץ חדש לפתוח פרוייקט חדש... (תיקייה עם debug והכל) מקווה שהבנתם משהו =\ קיצר.. מה צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  14. בדיוטי פרי בשדה תעופה בבן גוריון יש אינטרנט אלחוטי עם מסנן אתרים בשם FortiGuard שחוסם אתרים שהוא לא מכיר וחוסם כנראה גם עוד אתרים כשאתם בונים אתר אינטרנט והאתר מוכן עם כתובת דומיין, לאיזה מסננים אתם מוסיפים אותו כדי שלא יהיה מצב שהוא חסום במקומות כמו שדות תעופה או wifi במשרדים מסויימים אני אתן רשימה של אתרים שאני מכיר שאפשר לשלוח להם בקשה לעשות בדיקה ולהוסיף אתר חדש לקטגוריות שלהם כדי שהאתר לא יהיה חסום אוטומטית https://www.fortiguard.com/webfilter של Fortinet https://www.brightcloud.com/tools/change-request.php http://sitereview.bluecoat.com/ סימנטק Symantec https://www.trustedsource.org/ של Mcafee

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  15. Started by supercars,

אודה למי שיוכל לתרגם לי את הכתוב פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Daemon_(computer_software) או להסביר לי על זה בקצרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  16. אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת משפט מהמשתמש (מחרוזת) ומאכסנת את המילים במערך. מספר המילים במשפט לא ידוע. ידוע שאורך כל מילה מוגבל ל80 תוים. מה שמפריע לי זה חוסר האפשרות להכריז על המערך אחרי קבלת הקלט. האם קיימת דרך אחרת לבנות את המערך?

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  17. צריך מדריך לASP.NET+VB+SQL בשביל פרוייקט יד הפרוייקט יהיה אתר אינטרנט ובתוך הקוד ישולב VB וSQL יש מדריך טוב שיסביר לי על זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  18. Started by intel suck,

צריך לפתוח אלגוריתם שהקלט שלו הוא רשימה של עשרה ציונים והפלט שלו הוא רשימה הכוללת לכל ציון את מרחקו מהציון הממוצע using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { int[] marks = new int[10]; int i; double avg,sumofmarks,efresh; sumofmarks = 0; for (i = 0; i < marks.Length; i++) { Console.WriteLine("enter mark {0}", i); marks[i] = int.Parse(Console.ReadLine()); } avg = sumofmarks / marks[i]; for (i = 0; i < marks.Length; i++) { efresh = avg - marks[i]; …

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  19. שלום לכולם: אני צריך מתכנת. שמעתי מחבר על אתרים אשר מפרסמים מתכנתים מכל העולם. באתרים אלה אפשר להשיג מתכנתים במיידי ובמחירים זולים במיוחד. מישהו יכול להמליץ לי על אתר כזה, או במקרה היותר טוב, מתכנת ספציפי מהאתרים האלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  20. Started by Nurit2005,

משהו יכול לעזור לי אני מתחילה ללמוד את הקודים של CSS ונתגעתי בקוד זה משהו יכול להסביר לי מה הקוד הזה עושה?

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  21. http://www.gamershell.com/pc/america_s_army/screenshots.html?id=36 כמו כאן אבל רק עם כפתור NEXT.

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  22. אני רוצה לבנות אתר עם התמונות שאני מצלם, המליצו לי על המערכת הזו: http://gallery.menalto.com/modules.php?op=modload&name=News&file=index אני לא מצליח להתקין את הגלריה, מישהו יוכל לעזור לי? תכנסו תראו מה הבעיה, אני ממש לא מבין בזה... http://members.lycos.co.uk/yirmi/ תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  23. Started by orlupo,

אני זקוק לפונקציה לקליטת משפט בשפת C לתוך מחרוזת ושתוכל לקלוט רווחים ושתמשיך לקלוט אחרי רווח. לדוגמא המשפט: the end אני צריך שהוא יקלט בדיוק כמו שהוא ולא נגיד רק the. בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  24. Started by MOFRA,

כתבו תוכנית אשר מקבלת שני מספרים חיוביים שלמים הגדולים מ-1. נסמנם a,b. התוכנית תדפיס את ערך הפונקציה : loga (b). כלומר log b, כאשר ה-log הוא בבסיס a. ניתן להניח קלט תקין וחוקי. כמו ניתן להניח כי a,b הנתונים בקלט, הם כאלה כך ש : loga (b) הינו מספר שלם. איך עושים את זה מבלי להשתמש ב math.h

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  25. Started by Chaos,

שלום לכולם. האם יש צורך לממש אופרטור השמה (=), ו Copy Constructor גם במחלקות שבהם מערך הוא איבר מוכל, ולמה? תודה מראש, קובי.

• 3 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.