עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by LiroN,

אני צריך עזרה בכתיבת קוד בג'אווה של התפלגות אחידה אשמח לקישורים בנושא או דוגמאות , אני מבקש עזרה לאחר חיפוש די ממושך של דוגמאות בגוגל תודה, לירון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by alex15,

אני לא יודע כל התוכנות שרת שיש . ה cpanel וגם apache ויש עוד . תגידו לי מה שמן של תוכנות השרת וגם על איזה מעכת הפעלה עובדות ? עכשיו ה cpanel היא רק מאחסנת אתרים ולא משהו אחר לפי מה שאני יודע . והאפאצי איך היא עובדת על מה היא עובדת וגם היא עובדת על אחסון אתרים web hosting והשפה שהאפאצי תומך הוא תומך ב PHP לפי מה שאני יודע ? והשאר ? תסבירו לי קצת.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by itzick_b,

יש לי שתי בעיות עם קבצים בינאריים. 1. איך אפשר לדעת אם הקובץ ריק? 2. איך אפשר למחוק את כל המידע שנמצא קובץ בינארי? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by eliprodigy,

אני לא יודע בדיוק איך להגדיר את זה אבל אני בונה אתר ואני רוצה שיופיע בו כזה משהו שממספר את מספר האנשים שנכנסים אליו... מישהו יודע איך עושים את זה ?! תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. זה קוד הASP שאני מריץ: <% if session("adminCheck")<>"true" then response.write "אין לך גישה לדף זה" else path=server.mappath("db/db.mdb") set con=server.createObject("ADODB.Connection") con.open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" & path response.write request.form("feednum") con.execute "delete from feedback where feedNumber=request.form("feednum")" end if %> ואני כל פעם מקבל את השגיאה הזו: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e07' [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Data type mismatch in criteria expression. /deletefeed.asp, line 10 בבקשה אם מישהו יודע מה השגיאה הזאת אומרת ואיך לתקן אותה....…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. שלום , תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. וmysql , צריך שהמערכת תכלול גם מערכת בדיקה מה שלא מצאתי בגוגל בכלל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by orninyo,

שלום 1. האם עדיין נהוג לבנות אתרים חדשים ברזולוציה 800X600 ? או שמומלץ ללכת על הדרך הקשה ולהיות חבר טוב של האחוזים? 2. האם אתר עם משקל 5 מגה ו6 עמודים צריך יותר מאחסון חינמי? ועל איזה אחסונים חינמים ללא פרסומות אתם ממליצים? 3. אם למישהו יש נסיון עם phpmyadmin ויודע איך עושים שיופיע עברית בתוכן הטבלאות בGUI שלו אשמח אם הוא ישתף אותי. 4. איזה מערכת ניהול DB הכי מומלצת והכי ידידותית לעברית כיום? (MYSQL) תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Chaos,

שלום לכולם. נתקלתי בבעיית קומפילציה שאינני מצליח להתגבר עליה: לפניכם שלושה קטעי קוד: #include <iostream.h> template <class X, class Y> class Client { private: X x; Y y; public : Client(X a=X(), Y b=Y()); Client & operator = (const X &); Client & operator = (const Y &); Client & operator = (const Client &); bool operator == (const X &) const; bool operator == (const Y &) const; bool operator == (const Client &) const; }; template <class X, class Y> Client<X, Y>::Client(X a, Y b) { x=a; y=b; } template <class X, class Y> Client<X, Y> & Client<X, Y>::oper…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by satlan1,

שלום, אני מנסה בעזרת נטבינס להשתמש ב datepicker הבא: DatePicker-V0.99-2006.09.01.jar הוספתי את הקובץ לתוכנה, יצרתי אובייקט שלו: DatePicker a=new DatePicker(null); a.run(); זה פותח לי את החלון של הלוח שנה ומאפשר לבחור תאריך, אבל אני לא מצליח לשמור את התאריך הזה. חיפשתי בגוגל/יוטיוב, לא מצאתי הסבר על התוסף הזה.. יש מצב מישהו יודע איך אני שומר את התאריך שנבחר? אם אתם לא מכירים את הdate picker הזה, ויש לכם המלצה על אחד אחר, גם טוב. תודה!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם. אני לקראת בניית אתר האינטרנט הראשון שלי. האתר מיועד לשמש כחלון ראווה לעסק המשפחתי. האתר אמור להיות סטטי אך הייתי רוצה לשמור לעצמי את האופציה לשינויים קטנים בעתיד עם זה ברמת התוכן, עיצוב, קוד, ובשל כך אני מנסה לעשות זאת בעצמי ולהימנע מעבודה עם מתכנת שיחייב אותי שכול שינוי יצטרך לעבור דרכו. האתר לא צריך לכלול בתוכו מערכות כגון: פורומים, בלוג וכו'. האתר צריך לייצג את המוניטין של החברה בצורה עניינית ומסודרת וחשוב מאוד שהעיצוב יהיה נקי ומסודר. הידע שלי ב-HTML\CSS הוא בסיסי ביותר ובשל כך חשבתי לבנות את האתר בעזרת WordPress\Joomla, יתרונות? חסרונות?. חשבתי גם על DreamWeaver כאופציה לכלי עזר בחוסר הידע שלי בכתיבת HTML באופן ידני, אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. חשו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by yuri1992,

פיתוח אפליקציות לGOOGLE + ?, מישהו מכיר תנושא?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by kisin,

קיבלתי קובץ wsdl של web service ועכשיו אני צריך להכין ממנו CRUD web api. המטרה הסופית היא שבעזרת javascript אני אוכל לפנות לapi שיספק נתונים מהweb service הזה. מישהו יכול לתת לי כיוון באיזה טכנולוגיה אני צריך להשתמש בעולם ה .net? web api? odata? asp.net mvc? אני ברמת מתחיל לגמרי בכל מה שקשור ל .net אז אני מקווה שהשאלה שלי מובנת. אני מאוד אודה לכל מי שיוכל לכוון אותי בכיוון הנכון

14. Started by Noririco,

אני מתכנת C , עכשיו נניח ואני בונה איזה פונקציה כsource ואז פותח source חדש. האם אני חייב לעשות comment על כל הsource הקודם כדי לקמפל את השני ?? ניסיתי להעביר את הקובץ לResources אבל הוא עדיין מקמפל אותו...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Chaos,

שלום לכולם. האם יש צורך לממש אופרטור השמה (=), ו Copy Constructor גם במחלקות שבהם מערך הוא איבר מוכל, ולמה? תודה מראש, קובי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by eshtul,

שלום, אני יחסית חדש בVBA ואשמח לעזרה. אני סטודנט ועושה כרגע עבודה ללימודים, יש לי בערך 300 תיקיות שבכל אחת מהם 10 קבצים (הקבצים הם דגימות של מערכת כלשהי), שם התיקיה הוא התאריך בה נלקחה הדגימה. אני מעונין להפעיל מאקרו דרך קובץ ריק, שהמקרו יכנס לכל התיקיות, יפתח קובץ ספציפי ויבצע עליו פעולה כלשהו. לבסוף שיעתיק לי את התוצאה ואת שם התיקיה. את הפעולה אקליט בעצמי. הבעיות שיש לי הם איך להיכנס לתת תיקיות (במידה וכל הקבצים היו תחת אותה תיקיה לא היתה לי בעיה) איך לרשום את שם התיקיה (בקובץ המצורף רשמתי את שם הקובץ, אבל אני צריך את שם התיקיה) אשמח לעזרה, בליווי הסברים מכיון שאני יחסית חדש בתחום וזה יעזור לי להיכנס לענינים. תודה ויום טוב אלי Sub Macro1() ' Dim strFilename As Strin…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by MuGi,

שלום חברים, שמי אלמוג. אני מתנדב בעמותת צער בעלי חיים רחובות והסביבה. אנחנו מנסים להשיק מיזם חדש של כרטיסי חבר, כך שתרומה חודשית בהוראת קבע/תשלומים באשראי תזכה את התורם בכרטיס חבר כרטיס החבר יזכה את בעליו בהנחות קבועות בבתי עסק ובהנחות משתנות בירידים של העמותה ובאופן כללי בכל הטבה שנצליח להשיג. באופן כללי, הכל כבר עומד וממתין, ממתין למסד נתונים שיוכל לאפשר לנו לעקוב אחר התורמים, אמצעי התשלום תוקף וסוג החברות וכד'. יש לי ידע בסיסי + באקסס, לכן לקחתי על עצמי את פרויקט יצירת המסד, לצערי אני לא מספיק בקיא כדי ליצור את כל מה שהתכוונתי ליצור. המטרה בסופו של יום, היא ליצור מסד שיכיל טפסים להזנת חבר חדש + עדכון חבר ישן שתורם שנה …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by idofr,

אז קניתי שטח אחסון חדש, העברתי את כל הקבצים ועכשיו אני רוצה להעביר את הכתובת. איך עושים את זה? כמה בלאגן זה? תודה וחג שמח

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מה לדעתכם הדברים שהכי שימושיים/חובה שכל מתכנת ידע בc#?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by udicol,

במסגרת לימוד עצמאי של Visual .NET C# , בניתי תוכנה קטנה שמשתמשת בתכונות הנוחות מאוד של שימוש בממשק GUI פשוט. התוכנה שומרת משימות באובייקט ListView, בתוך מסמך שנמצא בתצורת MDI - Multiple Document Interface. כל מסמך מכיל אובייקט Task עיקרי שמחזיק את הפרמטרים לגיבוי ספריות ו/או קבצים. בעזרת לחיצה על הלחצן הימני של העכבר ניתן להריץ את המשימה ולגבות ספריות שונות ומרוחקות בדיסק הקשיח, בספרייה אחת מרכזית לשם צריבה מאוחרת(צריבה / עותק קשיח של החומר). הצורך נוסע מריבוי המקומות בדיסק שיש לגבות במקום מרכזי אחד. אפשר אפילו לנצל את התוכנה כאשר אנו מבצעים פירמוט למחשב. את התוכנה תוכלו להוריד מהאתר שלי , מהכתובת המצויינת למטה: http://www.cs.bgu.ac.il/%7Ebarouchy/private/programs.htm התו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני פותח פרויקט אישי ואני הייתי רוצה לדעת מבין אלה בפורום שעובדים כבר בתחום, איך מבחינת הספריות והתתי ספריות שצריכות להיות בספרית הפרוייקט הבנתי שזה הולך בצורה הזאת: 1. ספריה ראשית בעלת שם הפרויקט 2. בתוך הספריה הראשית ספריה של גיבויים של הפרויקט 3. עוד ספריה בתוך הספריה הראשית של דפי הפרויקט , תכנון .. ( WORD וכאלה מצגות ודיאגרמות. ) אשמח לדעת מה עוד... אגב איזה שם הספריה של הword וכאלה נקראת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by Dark-kobrA,

יש לי בעיה בקישורים. אני עשיתי הרבה דפי אינטרנט בHEB MASTER (תוכנת עזר לHTML), ואני מנסה לקשר בדפים ברגילים בעזרת מסמך חדש ואני לא מצליח לקשר למרות שאם אני לא עושה בHEB MASTER אני מצליח לעשות קישורים. מישהו יכול לעזור לי אם אפשר לקשר לדפים בHEB MASTER . תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. טוב אז ככה, די נתקעתי עם שאלה בש"ב ואני די בטוח שאני פשוט בבלאק אווט שנמשך כמה ימים כי בזמן הזה הספקתי לפתור תרגילים הרבה יותר מסובכים, אשמח אם תנסו לעזור/לכוון/להדריך/למקד התרגיל כפי שאמרתי הוא בסיסי ביותר, צריך לכתוב קוד של לולאה אינסופית הקולטת מספרים חיוביים מהמשתמש בהנחה שהוא מזין לפחות שני מספרים ומחזירה פלט של ממוצע האיברים השכנים, כלומר הזנה של1 2 3 4 5 תתן תוצאה של 1.5 2 3 4 4.5 אשמח לכל סוג עזרה תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by man with no name,

האם יש פה מישהו כזה שמבין ממש טוב ויכול לייעץ לי על דרך פיתרון לשאלה?

25. Started by matan101010,

התוכנית שאני צריך היא ככה: קלוט מספר כלשהו ובדוק אם המספר שלילי וזוגי הדפס הודעה שלילי וזוגי אם המספר חיובי ואי זוגי הדפס הודעה חיובי ואי זוגי תודה מתן אני צריך ל-10 דקוות הקרובות

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים