תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני התחלתי ללמוד תכנות מספר ועוד כמה ספרים אלקטרוניים, אז אני דיי צריך את עזרתכם. אז ככה, אני מנסה להוציא פקודה לדוס ע"י הפעולות הבאות : #include <stdio.h> void main () { system("netstat -n"); system("PAUSE"); } המטרה הסופית שלי היא לעשות לולאה שתפעיל את ה נטסטאת מספר פעמים ותשלח את המידע לקובץ TXT, אבל פה לא הבעיה, כאשר אני מפעיל את התכנית היא ככל הנראה לא מפעילה נכון את ה netstat -n, אלא רק netstat, כך גם כן עם פקודות אחרות בעלות רווח (כגון del וכו'). לפי ההגיון הפשוט זה אמור לעבוד, למה זה לא עובד ?? כנראה צריך לכתוב עוד משהו ואני לא יודע מה זה, ומכיוון שאני נוב גמור אני צריך את עזרתכם, ושתסבירו לי למה צריך לעשות את מה שצריך (זה הכי חשוב), תודה …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בנו במקום עבודה שלי תוכנה עם מסד נתונים נפרד דרך access עכשיו הגענו למצב שאנחנו רוצים לערוך אותה ויש שדות שהתווים לא מספיקים הן עד 6/7 אותיות/מספרים ואנחנו רוצים 8/9 עכשיו ניסנו לשנות תקובץ של המסד נתונים שיאפשר את זה אבל בפועל זה לא משנה את הממשק/התוכנה שכנראה הפרידו אותה מהמסד נתונים עכשיו איך אני משנה תשדות או עורך אם יש תוכנה או משהו כי זה קובץ EXE. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המורה שלנו הטיל עלינו פרויקט והייתי רוצה לשמוע עצות וטיפים על איך לעשות וכו'... המטלה: סימולציה של זבובים על המסך בעזרת X ו- Y וכל מיני פקודות שקשורים לכמות של הזבובים , פגישה של הזבובים (יצירת זבוב חדש) וכו'.. בבקשה עזרו ותנו טיפים עידכון: הנה הפרטים אני משתמש בC/C++ יש צורך ברשימות מקושרות (אחת הדרכים ליצור את התרגיל) הפרטים של זבוב: *זבוב הוא זכר או נקבה (ומיוצג על ידי X Y בהתאם) *לזבוב אורך חיים מוגבל *מפגש בין X ל Y יוצר זבוב חדש * כל מפגש מקצר את חיו של X ב 10% * כל מפגש מקצר את חיו של Y ב 5% *כאחר יחס X+Y לשטח = 80% תוחלת חיים קטנה ב50% // flyWorld.cpp // // A simulation of fly's by using X's and Y's // //** ספריות מוכללות **// //#include <all…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי לתכנת בjava הבעיה היא שיש הרבה מאוד קומפילרים והרבה מאוד מתרגמים לפי מה שהבנתי צריך להוריד את הגרסה לווינדוס או משהו כזה... הורדתי והתקנתי את התוכנות הבאות JCreator LE - גרסת הלייט שבעזרתה אפשר לכתוב תוכניות בjava jdk-6-windows-i586 שזה בעצם הקומפיילר יחד עם המתרגם.. הבעיה היא כשאני רוצה להריץ תוכנית מיסכנה שמדפיסה סך הכל hello world יש כמה באגים שאני לא מבין איך לתקן אותם והם מצורפים בתמונה תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזמן לא הייתי פה ,עשיתי עיצוב חדש מעוניין בחוות דעת... עדיין לא מוחן 100% אבל באופן כללי השבלונה מוכנה : טכנאי מחשבים צור קשר מחירון טכנאי מחשבים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוכנית שאני צריך היא ככה: קלוט מספר כלשהו ובדוק אם המספר שלילי וזוגי הדפס הודעה שלילי וזוגי אם המספר חיובי ואי זוגי הדפס הודעה חיובי ואי זוגי תודה מתן אני צריך ל-10 דקוות הקרובות
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה לכם אתגרון קטן: נתונים שני מספרים A,B אתם צריכים למצוא את הגדול מביניהם מבלי שימוש בפונקציות שלכם כלומר כאלה שאתם כתבתם ובלי IF גלויים רק פעולות חשבון פשוטות כמו חיבור, חיסור, כפל, חילוק , חזקה, ערך מוחלט, סוגריים וכו.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הנה הקוד: <script language="javaScript"> function chackForm() { var msg; var num = 0; msg=" " ; if(document.club.firstname.value.length == 0) { msg = msg + "Firstname field is empty\n" ; num = 1; } if(document.club.firstname.value.length > 15) { msg = msg + "First name is too long\n" ; num = 1; } if(document.club.firstname.value.length == 1) { msg = msg + "First name is too short\n" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.length == 0) { msg = msg + "Last name field is empty\n" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.length > 15) { msg = msg + "Last name is too long\n" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך לפתוח אלגוריתם שהקלט שלו הוא רשימה של עשרה ציונים והפלט שלו הוא רשימה הכוללת לכל ציון את מרחקו מהציון הממוצע using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { int[] marks = new int[10]; int i; double avg,sumofmarks,efresh; sumofmarks = 0; for (i = 0; i < marks.Length; i++) { Console.WriteLine("enter mark {0}", i); marks[i] = int.Parse(Console.ReadLine()); } avg = sumofmarks / marks[i]; for (i = 0; i < marks.Length; i++) { efresh = avg - marks[i]; …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לומד כרגע c++ ועובד עם Visual Studio 2005. השאלה שלי היא מה הדרך המומלצת והנפוצה לבניית ממשק משתמש ב windows? אני יודע שיש את MFC שממה שקראתי קצת מורכבת ומבולגנת (תקנו אותי אם אני טועה), קראתי על WTL של ms , עבודה ישירה עם win api ו toolkit-ים למיניהם כדוגמת wxWindows ו gtk. אני מגיע מרקע של c# ו windows forms, שם ב VS יש designer נוח. גם עבור MFC למשל יש משהו דומה? כי אני לא רוצה לבלות שעות בכתיבה ידנית של כל דבר. בc# יש דרך אחת והיא ה windows forms ולכן אני מרגיש קצת מבולבל ואבוד כאן. מהי הדרך הנפוצה שבה משתמשות תוכנות בחלונות? אני מעדיף להשקיע זמן בלמידה של משהו שישמש אותי בעתיד ובעבודה עם עוד אנשים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה קטנה לי אליכם האם חוקי לרשום while(file_name) או שחובה להשתמש ב while(feof(file_name) ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם: אני צריך מתכנת. שמעתי מחבר על אתרים אשר מפרסמים מתכנתים מכל העולם. באתרים אלה אפשר להשיג מתכנתים במיידי ובמחירים זולים במיוחד. מישהו יכול להמליץ לי על אתר כזה, או במקרה היותר טוב, מתכנת ספציפי מהאתרים האלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. שלפתי מקבצי לוג גדולים מאוד של שרת מסויים נתונים רלוונטים ויצרתי לי עם סקריפט BASH כמה עשרות קבצי CSV (טקסט מופרד בטאבים) שדחיפתם לאקסל לא *אמורה* להיות בעייתית. בסופו של דבר אני צריך ליצור קובץ אקסל עם מאקרו כך שבלחיצת כפתור אני מייבא את קבצי הטקסט הללו ומציג גרפים בחתכים שונים. עם בניית הגרפים עצמם בVBA אני אסתדר. אני משום-מה מסתבך ממש עם ייבוא קבצי הטקסט לאקסל. חשבתי על משהו בסגנון הזה: dim myPath as String myPath = "C:\blabalablablab\bla with Application.FileSearch .newSearch .LookIn = myPath .SearchSubFolders=False .FileType=msoFileTypeAllFiles If .Execute() > 0 then 'files found MsgBox "there were "&.foundFiles.count&" files found." …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם אפשר לפרסם פה אבל פירסמתי.. אני רוצה תגובות.. זה המשחק הראשון שלי! אז כאן ההורדה: http://planet.nana.co.il/lucky7/lucky7.exe איך? (הכנתי תמשחק ב-VB)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך בדחיפות עזרה ב vb.net לפרויקט לימודי (כמובן בתשלום) idotamir@hotmail.com
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם השורה השניה מסומנת לי בזמן הקימפול. Scanner console = new Scanner(System.in); System.out.print ("pleaze type a number:"); השגיאה שמתקבלת: <identifier> expected והנה הקוד של כל התוכנית: import java.util.Scanner; public class hyper{ public static void main (stirn[] args); Scanner console = new Scanner(System.in); system.out.print ("pleaze type a number:"); double 1 = console.nextInt(); system.out.prinln ("please type another number:") double 2 = console.nextInt(); system.out.prinln ("pvvv: ") int 3 = console.nextInt(); system.out.prinlt ("please type ") }
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שניתן לערוך איתה דפי PHP בדיוק כמו שעורכים דפי HTML בפרונטפייג' תוכנה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בשלבי תכנון מערכת לניהול חנות (הקוד יכתב בJAVA). השאלה שלי על איזה DB אתם ממליצים להשתמש?? אני רגיל לעבוד עם Access. אבל התחלתי לחקור קצת בMySql, אבל אני בטוח שיש עוד הרבה אפשרויות שאני לא מכיר. הDB אמור להחזיק נתונים של כמה שנים (רצוי כמה שיותר) שיהיה מהיר וחזק. אפשרות קלה לגבות אותו (אם יש אפשרות מובנה לעשות את זה דרך הקוד זה יהיה פנטסטי). לגבי MutiThreading רצוי שתהיה האפשרות לתמיכה בו זמנית בכמה לקוחות (אבל לא קריטי מקסימום נעשה סנכרון עם הServer). אני לא כל כך בקיא בכל הDBA. אם יש משהו שאני מפספס אני אשמח אם תעזרו לי כאן.. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תרגיל לחשב איבר הגדול ביותר באלכסון ראשי ומשני של מטריצה בגודל 6*6 כאשר את 20 האברים מזינים בצורה רנדומלית . להלן הקוד #include <stdio.h> void main() { int i ,j = 0; randomize ( ); int matrix[6][6] matrix[i][j] = random (20); /* choose 20 random number */ for (i = 0; i < 6; i++) { for (j = 0; j < 6; j++) { if (matrix[i][j] != matrix [j][i]) ;
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה כללית,ב-headers אני רק מצהיר או שאני גם מכליל את התוכן של פונקציות (לדוגמא).אם אני רק מצהיר(בקובץ xxx.h) אז את התוכן של הפונקציות אני עושה בקובץ xxx.cpp נוסף ובו נמצא התוכן של הפונקצייה(בנוסף לקובץ הכולל את פונקציית הmain) תודה רבה על המענה אשמח להסבר או להפניה למאמר\מדריך\קטע המסביר על זה שוב תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מוריד את המסגרת של חלון בזמן ריצה כמו שלא בזמן ריצה משנים את מאפיין ה border ל none אז איך מורידים ומחזירים בזמן ריצה אני יודע שעושים את זה בפונקציה api בשם setwindowlong אבל אני לא יודע איזה פרמטרים להעביר בדיוק עם איזה ערכים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי את התנאי if (i == ans[0]||i == ans[1]||i == ans[2]||i == ans[3]) i אמור להיות מספר שנבחר ברנדומליות בין הטווח 0-3. ואני רוצה שהוא ידפיס כל פעם מחרוזת בסדר שונה. ולכן כל פעם שימצא מספר שדומה לאחד מהם הוא עוד פעם יקח מספר רנדומלי עד שיצא מספר לא משומש. אבל שאני מפעיל את התוכנית אני מקבל שגיאה: ISO C++ forbids comparison between pointer and integer ans זה מערך של מחרוזות. ואני משתמש במהדר DEV. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם קיים ספר שאלות ותשובות ב - ++c? אין לי רעיונות לתרגילים וספר כזה יכול לעזור. בכל אופן ובלי קשר האם מישהו יכול להמליץ לי על תרגילים בנושא פוינטרים/מערכים? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-