תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני בעל רקע במס' שפות תכנות ורמה יותר גבוהה בויזואל בייסיק. אני חוזר אחרי תקופה די ארוכה שלא תכנתי ורציתי לשאול באיזו שפה ממליצים לי הבקיאים בההבדלים ע"מ לחזור כשכרגע מעניין אותי איזה פרויקט שאני עושה עם עצמי שדורש קריאה של קבצי טקסט רבים וניתוח, חילוץ נתונים מכל קובץ בסדר גודל של כעשרות עד מאות קבצים בפעם והפעולה צריכה להתרחש תוך שניות ולא דקות... אני מניח שהכיוון הוא לשפות הבסיסיות - C וכו' אך אם בשל הנוחות אפשר להשתמש בשפות ה"ידידותיות" יותר אני מעדיף כך. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי קובץ wsdl של web service ועכשיו אני צריך להכין ממנו CRUD web api. המטרה הסופית היא שבעזרת javascript אני אוכל לפנות לapi שיספק נתונים מהweb service הזה. מישהו יכול לתת לי כיוון באיזה טכנולוגיה אני צריך להשתמש בעולם ה .net? web api? odata? asp.net mvc? אני ברמת מתחיל לגמרי בכל מה שקשור ל .net אז אני מקווה שהשאלה שלי מובנת. אני מאוד אודה לכל מי שיוכל לכוון אותי בכיוון הנכון
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התחלתי לתכנת בjava הבעיה היא שיש הרבה מאוד קומפילרים והרבה מאוד מתרגמים לפי מה שהבנתי צריך להוריד את הגרסה לווינדוס או משהו כזה... הורדתי והתקנתי את התוכנות הבאות JCreator LE - גרסת הלייט שבעזרתה אפשר לכתוב תוכניות בjava jdk-6-windows-i586 שזה בעצם הקומפיילר יחד עם המתרגם.. הבעיה היא כשאני רוצה להריץ תוכנית מיסכנה שמדפיסה סך הכל hello world יש כמה באגים שאני לא מבין איך לתקן אותם והם מצורפים בתמונה תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
^^^^^^ השאלה למעלה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש איזו שהיא דרך לשמור את התוכניות שאני בונה בפסקל כקובץ BAT למשל, במקום כקובץ של פסקל שאפשר לפתוח רק בעזרת התכנה? (כדי שאני יוכל להפעיל את התוכנה בלי להפעיל את הפסקל) ואם כן, איך בדיוק עושים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להוסיף סימן של חץ/משולש לחלק מהעמודות בטבלה שכשלוחצים עליו מתמיינת הטבלה לפי העמודה הזו (מההתחלה לסוף, ולחיצה שניה מהסוף להתחלה)??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שרואים בתמונה למטה.. לא ניתן לעשום String אחד של שורה אחר שורה וזה ממש מעצבן.. יש דרך לפתור זאת כך שיציג כפלט את הכל, שורה אחר שורה? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
final ImageIcon lp = new ImageIcon("labelPic.gif"); - - labelArr[i][j] = new JLabel(); labelArr[i][j].setIcon(lp); עכשיו אם אני מנסה לעשות settext עבור אחד מתאי מערך התוויות labelArr הוא שם את הטקסט ליד התמונה. מה עלי לעשות, כדי לקבוע שהתמונה תהיה הרקע של כל Label ושאוכל לשים עליה טקסט? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנת C , עכשיו נניח ואני בונה איזה פונקציה כsource ואז פותח source חדש. האם אני חייב לעשות comment על כל הsource הקודם כדי לקמפל את השני ?? ניסיתי להעביר את הקובץ לResources אבל הוא עדיין מקמפל אותו...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש אתר תדמית כמו הנ"ל: http://www.epstein.co.il/ http://spivak.co.il/ יש לי כבר לוגו וכל מיני פריטים בפורמט ai לפרטים ykletsman@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בקיצור ולעניין, יש לי דף שאמור לבחור נתונים מטבלה מסויימת איפה שעמודת ה ID שווה למשתנה שהוא מקבל. הדף מקבל ב GET (דרך כתובת העמוד) את המשתנים f ו- t ומשתמש בהם כדי ליצור את הפקודה להרצה. הפקודה הבאה עובדת: $result = mysql_query("SELECT * FROM forum" . $_GET['f']); אבל כשאני רוצה להוסיף את הבחירה מעמודה מסויימת: $result = mysql_query("SELECT * FROM forum" . $_GET['f'] . "WHERE ID=" . $_GET['t']); אני מקבל שגיאה. וגם כשניסיתי ככה זה לא עבד: $result = mysql_query("SELECT * FROM forum" . $_GET['f'] . "WHERE ID=1"); השגיאה לא רלוונטית, הבעיה היא תחבירית, מישהו יכול לומר לי איך המשפט אמור להראות? -- במקרה הזה f=2 , t=1 , ושם הטבלה הוא forum2 והשורה שאני רוצה היא השורה …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם יש צורך לממש אופרטור השמה (=), ו Copy Constructor גם במחלקות שבהם מערך הוא איבר מוכל, ולמה? תודה מראש, קובי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
2 שאלות 1) יש לי data-view (הסרבר) שאני מציג אותה למשתמש (לתוך data-grid, בקליינט). העמודה הימנית של הטבלה(=dada-view) היא מסוג checkbox. אם המשתמש עושה וי בכמה checkboxes כאלה, והוא מדפדף בתוצאות וחוזר נגיד לדף הקודם, אז הסשן לא שומר לי את הסטאטוס של הסימונים של היוזר (שומר רק את התוצאות הקודמות). כיצד שומרים בכל זאת בסשן את הסטאטוס של הבחירות של המשתמש ב- checkboxes? 2) אני רוצה לעשות אופציה ל-"בחר הכל" ואז כל ה checkboxes של דף התוצאות הנוכחי בלבד יסומנו בוי. כיצד?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמנו פתחתי שרשור על איך להמיר קובץ לSWF מתוכנת Flash Slideshow Maker וניתקעתי בו. זה השרשור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=489993.0 התשובות שקיבלתי בשרשור לא עזרו לי כל כך. לכן עם יש מישהו שמבין בהכנת פלאשים ובפיתוח אתרים יכול לעזור לי באופן אישי בתשלום אני יודה לו טלפון 0547127770 astangelov@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לפרוס את התמונה שתיהיה על כל העמוד כרקע איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום לאתר שלי להראות את הIP של הלקוח ( הגולש) כלומר אם נגיד ומישהו גולד באתר שלי , והאתר יגיד לו מה הIP שלו.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כנראה אני אלמד בבצפר פסקל השנה אז החלטתי להקדים.. בכל אופן כשאני מריץ את הקובץ המהודר של הקוד הבא אני מקבל Syntax Error. זה הקוד: Var Xxx: integer; Begin For Xxx:=0 to 10 do Begin WriteLn('Loop number ',Xxx); End; End. מה הבעיה בקוד?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע כל התוכנות שרת שיש . ה cpanel וגם apache ויש עוד . תגידו לי מה שמן של תוכנות השרת וגם על איזה מעכת הפעלה עובדות ? עכשיו ה cpanel היא רק מאחסנת אתרים ולא משהו אחר לפי מה שאני יודע . והאפאצי איך היא עובדת על מה היא עובדת וגם היא עובדת על אחסון אתרים web hosting והשפה שהאפאצי תומך הוא תומך ב PHP לפי מה שאני יודע ? והשאר ? תסבירו לי קצת.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, בימים אלו אני עובד על בניית אתר כלשהו ורציתי להוסיף לאתר מסד נתונים של ACCESS אבל איני יודע איך בדיוק אני יכול לעשות זאת כי עד כה השתמשתי במסד הנתונים שנמצא בתוכנה בניתי מסד נתונים ב ACCESS ושמרתי אותו כ .accdb, עכשיו שאני מחבר אותו לאתר ומריץ הוא נותן לי את ההודעה הבאה : An attempt to attach an auto-named database for file (מיקום הקובץ). A database with the same name exists, or specified file cannot be opened, or it is located on UNC share אין לי מושג מה אני עושה לא נכון, איך בעצם אני מחבר מסד נתונים חיצוני לאתר שמיוצר ב WEB DEVELOPER אם תוכלו לעזור לי בנושא אני אודה לכם מאוד! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ידע בסיסי, רציתי לשאול, אני רוצה לעשות פרויקט קטנטן שיהיה GUI, שאליו אני יכול לבחור ספרייה ולערוך את כל הקבצים בספרייה יחד. באיזו שפה אתם ממליצים לי לעשות\ללמוד את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עושה עבודה עם רשימה מקושרת גנרית. ככה נראה ה node שלי void* data node *next יש לי רשימה מקושרת של סוכנים שה data שלהם הוא char* ויש לכל סוכן כזה רשימה מקושרת של נסיעות. יש לי בעיה עם ההדפסה של הרשימה המקושרת של הנסיעות. בתוך הפונקציה שיוצרת את הסוכן ומוסיפה אותו לרשימה המקושרת אני מצליח להדפיס ללא בעיה את הרשימה המקושרת של הנסיעות של אותו סוכן. הבעיה היא מוחוץ לאותה הפונקציה. זה מדפיס לי הכל ב ג'יבריש. ניסיתי כבר הכל לא יודע מה לעשות. זה הפונקציית הוספה של הסוכן לרשימה void create_agent(LinkedList* list, char* final,char* a){ Node* n; char *s; Agent* new=(Agent*)malloc(sizeof(Agent)); new->id=(char*)malloc(sizeof(char)*17); strcpy(new->id,a); new->tr…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין להתחיל ללמוד שפת C++ . אין לי ידע קודם בתכנות תוכנה או משהוא דומה (אולי קצת HTML שהלך קל *). רצוי שהספר יהיה בשפה העברית , אבל אפשר גם באנגלית. הספר אמור ללמד מההתחלה , ועד הבסיס / עד כמה שאפשר . תודה לכל העוזרים/ות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אודה למי שיוכל לתרגם לי את הכתוב פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Daemon_(computer_software) או להסביר לי על זה בקצרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדיוטי פרי בשדה תעופה בבן גוריון יש אינטרנט אלחוטי עם מסנן אתרים בשם FortiGuard שחוסם אתרים שהוא לא מכיר וחוסם כנראה גם עוד אתרים כשאתם בונים אתר אינטרנט והאתר מוכן עם כתובת דומיין, לאיזה מסננים אתם מוסיפים אותו כדי שלא יהיה מצב שהוא חסום במקומות כמו שדות תעופה או wifi במשרדים מסויימים אני אתן רשימה של אתרים שאני מכיר שאפשר לשלוח להם בקשה לעשות בדיקה ולהוסיף אתר חדש לקטגוריות שלהם כדי שהאתר לא יהיה חסום אוטומטית https://www.fortiguard.com/webfilter של Fortinet https://www.brightcloud.com/tools/change-request.php http://sitereview.bluecoat.com/ סימנטק Symantec https://www.trustedsource.org/ של Mcafee
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש רעיון איך אפשר לבצע ב - SILVERLIGHT DRAG AND DROP בין עמודות טבלה. אני מעוניין להעביר בין עמודות הטבלה ריבוע(כמו פתקית) עם טקסט. רעיונות יתקבלו בברכה,
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-