עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by AreaDooM,

אממ חשבתי על איך MALLOC בC מקצה את הזיכרון בקריאה ואיך יודעים שקטע מסויים פנוי למשל במקרה כזה: לX מקצים 64B לYמקצים 256B עושים FREE לX ואז רוצים להקצות Z 64 איך MALLOC יודע למצא את ה64 בטים בהתחלה אם בכלל. תודה..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני משתמש ב-toolkit של גרפיקה שנקרא Coin3D שאמור להתממשק ל-VS ע"י ממשק שנקרא SoWin. הגדרתי את ספריית הקבצים ב-System environmental variables. כשאני מריץ תוכנית שבניתי לנסיון הכל מתקמפל כמו שצריך בלי שגיאות, אבל אחרי שאני מריץ את התכנית עם F5 אני מקבל הודעת שגיאה שאחד מקבצי ה-dll חסר. עכשיו אותו קובץ נמצא בספרייה שהוגדרה כבר. האם יש מקום מסוים ב-VS שצריך להגדיר בו ספריות שבהן צריך לחפש את הקבצים האלו? הידע שלי ב-VS כמעט אפסי, אז זה כנראה משהו מאוד בסיסי ששכחתי לעשות, שלא צריך בשבילו להכיר את ה-toolkit הזה ספציפית. אני אשמח לכל הכוונה שהיא!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. איך אני מוריד את המסגרת של חלון בזמן ריצה כמו שלא בזמן ריצה משנים את מאפיין ה border ל none אז איך מורידים ומחזירים בזמן ריצה אני יודע שעושים את זה בפונקציה api בשם setwindowlong אבל אני לא יודע איזה פרמטרים להעביר בדיוק עם איזה ערכים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם. אני לקראת בניית אתר האינטרנט הראשון שלי. האתר מיועד לשמש כחלון ראווה לעסק המשפחתי. האתר אמור להיות סטטי אך הייתי רוצה לשמור לעצמי את האופציה לשינויים קטנים בעתיד עם זה ברמת התוכן, עיצוב, קוד, ובשל כך אני מנסה לעשות זאת בעצמי ולהימנע מעבודה עם מתכנת שיחייב אותי שכול שינוי יצטרך לעבור דרכו. האתר לא צריך לכלול בתוכו מערכות כגון: פורומים, בלוג וכו'. האתר צריך לייצג את המוניטין של החברה בצורה עניינית ומסודרת וחשוב מאוד שהעיצוב יהיה נקי ומסודר. הידע שלי ב-HTML\CSS הוא בסיסי ביותר ובשל כך חשבתי לבנות את האתר בעזרת WordPress\Joomla, יתרונות? חסרונות?. חשבתי גם על DreamWeaver כאופציה לכלי עזר בחוסר הידע שלי בכתיבת HTML באופן ידני, אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. חשו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by אתי :),

היי. אשמח לעזרה שלכם. יש לי תרגיל ואני צריכה לשמור את כל המידע שיש לי בתרגיל בקובץ בינארי בשיטה של ארגון סדרתי. אשמח לקבל הכוונה והסבר לאיך עובדים עם זה בכלל? מה העיקרון? איך מחפשים? איך מוסיפים דברים חדשים? חיפשתי באינטרנט וזה לא כל כך עזר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי אני עכשיו עובד על פרויקט ואני צריך לכלול בו master page. הגדרתי ב- master page אזור של content ואני רוצה שבלחיצה על image button ב- master page יתחלף ה- content ל- content שנמצא בקובץ aspx אחר. איך עושים את זה? חיפשתי מדריכים באינטרנט ופשוט לא מצאתי משהו שעזר. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by itzick_b,

יש לי שתי בעיות עם קבצים בינאריים. 1. איך אפשר לדעת אם הקובץ ריק? 2. איך אפשר למחוק את כל המידע שנמצא קובץ בינארי? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by gng,

אני בעזרת httprequest מבצע פעולות באתר- ואני מקבל response שהמידע שלו הוא בעצם קוד JS(בצורת טקסט) שבאתר עצמו מוכנס למשתנה(ע"י eval) וכך יש גישה לנתונים. הבעיה שאני מקבל את זה בc# ואז אני לא יודע איך אוכל להוציא את המידע שנמצא שם. json לא פותר את הבעיה כי הטקסט מכיל גם פונקציות. אשמח לעזרה על דרך גישה, תודה מראש. דוגמה למידע: { date:nIDate(2,2012,1,21,5772,5,28,18,38,",0"), write:[69483], news:"",messages:[{id:48035320, from:0,hist:0, session:1583283, content:"/ הוזמנ/ה להצטרף לשיחה",date:nIDate(2,2012,1,21,5772,5,28,18,38,",0")}],postedMessage:0,eval:"Tabs.AddUser2(1583283,new O.User(40643,\"/\",\'211\',4841912,0,null,1));"}

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by NadavAfuta,

using System; public class JustAClass { public static void Main() { char ch; char word; Console.WriteLine("Enter A word (1 Character each time, * To End): "); ch = (char)(Console.Read()); while (word != '*') { if (ch == 'Z') ch = 'A'; else ch = (char)(ch + 1); word = word + ch; Console.WriteLine("Enter A word (1 Character each time, * To End): "); word = char.Parse(Console.ReadLine()); } Console.WriteLine(word); } } התוכנה הזאת אמורה לקלוט אות אות(בעצם מילה) ולהחזיר את המילה בפעם אחת כאשר כל אות במילה הופכת לאות שאחריה חוץ מהאות Z שהופכת לA. אבל זה נותן לי את השגיאה הבאה: Cannot implicitly convert type '…

10. כותרת.. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום , שמי קורן . לאחרונה עלה לי לראש רעיון לפיתוח שירות זיהוי שיחה חסומה , האומנם , שירות זה כבר קיים אך העלות גבוהה , מאוד. לאחר קריאה והתעמקות בנושא הבנתי שזה לא כזה קשה להבנה ולפיתוח, אך עולה לי השאלה הבאה: יש לי DID , של ספיקו , לא נבדק בינתיים אם מעביר ANI , cnam, אבל לניסוי זה מספיק כרגע , השאלה שלי היא יותר טכנית מאשר הבנתית , אין לי טלפון אייפי בבית , אך יש לי שרת Asterisk , האם אפשרי לחבר תשרת ל did שמספקת למשל חברת ספיקו ? אם כל מה שצריך זה השרת + הבנה+ did , ללא sip בייתי , אז אני מאמין שתוך מספר ימים אני כבר אתחיל עם הבנייה ואקווה לסיים תוך מספר ימים , ומה שחשוב שאני אמכור שירות כזה במחיר הגיוני מאוד , הרי 400 שקל לשירות כזה לחודש זה מאוד מוגזם , המספר did ש…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by maverick,

שלום רב לכולם, בניתי טופס באסקל הכולל רשימה של כל מיני ערכים שונים. אחד מהערכים הוא תיבת בחירה (כן/לא). האם ישנה אפשרות לעשות עיצוב מותנה. כלומר, האם אפשר כשאשר התיבה מסומנת שיצבע לי את השורה בצבע אחר (כמו באקסל)?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by genia,

.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by sinarty,

אהלן חברים, אז ככה, אני מנסה לבנות אתר בעברית, אבל כל הטקסט שאני רושם יוצא בגיבריש... רק כשאני מעביר בIE7 את הencoding ל UNICODE UTF-8 זה עובד. אבל אז כשאני לוחץ Refresh זה חוזר לגיבריש. השתמשתי ב Adobe Dreamweaver CS3. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? פשוט לשנות/להוסיף קוד שיתן תמיכה בעברית או משהו.. תודה. העלתי את האתר לRapidShare. http://rapidshare.com/files/59614572/otherway.rar.html עריכה: אם אני בוחר בEncoding, unicode utf-8 אז זה הופך והכל מסתדר. אבל אני לא רוצה שהמשתמש יעשה אז זה ידני. אני רוצה שברגע שהוא נכנס לאתר זה ישתנה לבד. או לפחות, יעבוד. אגב, אם אני בוחר כל encoding אחר חוץ מ UTF8, אני עדיין מקבל גיבריש.. יום טוב

15. Started by avnet613,

אני לא בטוח זכאן המקום הכי מתאים לבקשה אבל לא ידעתי איפה לשים אותה. אני כותב בלוג על חיפוש טיסות ובתוכו כתבתי פוסט קצר על חיפוש טיסה זולה באופן אנונימי. כיוון שאני לא מבין גדול מאוד במחשבים הייתי שמח אם תוכלו להגיד לי אם יש לי אי דיוקים בדברים שכתבתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יצרתי כרטיס שהמשתמש מכניס נתונים, שם ארץ ועוד פרטים רגילים את הפרטים האלה אני מעדכן בdatabase , השאלה שלי היא כזאת אם אני רוצה שלאותו משתמש יהיה מספר תמונות שאותם אני יוכל להציג, איך אני שומר אותם בDATABASE מממ אחרי שקראתי הבנתי שיש 2 שיטות, השיטה הראשונה שאני אבצע שמירה של אותם תמונות בעץ הפרויקט ואת הpath של אותה תמונה אשמור ב( database ( sql server השיטה השניה זה פשוט לשמור את אותה תמונה בdatabase ולא לשמור בעצם הפרויקט הייתי שמח לדעת אם יש שיטה מקובלת ואם אין אז בכלל מה דעתכם, איפה כדאי לי לשמור את התמונות... מה הכי טוב גם מבחינת גיבויים.... עוד שבוע שבועיים ימחק למשל עץ הפרויקט או לא יודע מה יקרה איפה עדיף לשמור מבחינת קלות גיבוי..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. המורה שלנו הטיל עלינו פרויקט והייתי רוצה לשמוע עצות וטיפים על איך לעשות וכו'... המטלה: סימולציה של זבובים על המסך בעזרת X ו- Y וכל מיני פקודות שקשורים לכמות של הזבובים , פגישה של הזבובים (יצירת זבוב חדש) וכו'.. בבקשה עזרו ותנו טיפים עידכון: הנה הפרטים אני משתמש בC/C++ יש צורך ברשימות מקושרות (אחת הדרכים ליצור את התרגיל) הפרטים של זבוב: *זבוב הוא זכר או נקבה (ומיוצג על ידי X Y בהתאם) *לזבוב אורך חיים מוגבל *מפגש בין X ל Y יוצר זבוב חדש * כל מפגש מקצר את חיו של X ב 10% * כל מפגש מקצר את חיו של Y ב 5% *כאחר יחס X+Y לשטח = 80% תוחלת חיים קטנה ב50% // flyWorld.cpp // // A simulation of fly's by using X's and Y's // //** ספריות מוכללות **// //#include <all…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. זה קוד הASP שאני מריץ: <% if session("adminCheck")<>"true" then response.write "אין לך גישה לדף זה" else path=server.mappath("db/db.mdb") set con=server.createObject("ADODB.Connection") con.open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" & path response.write request.form("feednum") con.execute "delete from feedback where feedNumber=request.form("feednum")" end if %> ואני כל פעם מקבל את השגיאה הזו: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e07' [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Data type mismatch in criteria expression. /deletefeed.asp, line 10 בבקשה אם מישהו יודע מה השגיאה הזאת אומרת ואיך לתקן אותה....…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם! הגעתי ליב' והגיע הזמן לפרוייקט הגמר שלנו, אחד מהדברים שאני צריך לפרוייקט זה העברת ווידאו חי ממצלמה המחוברת למחשב אחד למחשב אחר בעזרת נתב אלחוטי, בעזרת VB .Net , הבעיה היא שאין לי ניסיון רב עם העברת ווידאו חי, והשאלה שלי היא איך? אפשרות אחת שהמורה שלנו הציע זה לשמור תמונה תמונה בספרייה משותפת שהמחשב השני יקרא ממנה את הקובץ שבניסיון זה פשוט עבד לאט. אני בטוח שיש אפשרות לבצע את זה הרבה יותר טוב, יש לי ניסיון עם תקשורת בעזרת VB .Net בעזרת ה-Sockets אך השאלה שלי, איך מבצעים את זה ומאיפה מתחילים? במה אני אמור להיעזר? שמעתי על DirectShow .Net אך אשמח שתכוונו אותי יותר מדוייק, ומה הן האפשרויות שיש בידי בכדי לבצע את מה שאני רוצה במהירות ובקצב פריימים ניסבל, אני חושב שא…

20. Started by 111SHAR,

הורדתי visual ל3 מחשבים שונים ובשלושתם כשאני מנסה להריץ קוד זה כותב לי " המערכת לא הצליחה למצוא את הקובץ הספציפי" - בc++ , זה כנראה בהגדרות של הויזואל יש לך במקרה ידע גם בזה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by MrAlex,

יש לי שאלה כללית,ב-headers אני רק מצהיר או שאני גם מכליל את התוכן של פונקציות (לדוגמא).אם אני רק מצהיר(בקובץ xxx.h) אז את התוכן של הפונקציות אני עושה בקובץ xxx.cpp נוסף ובו נמצא התוכן של הפונקצייה(בנוסף לקובץ הכולל את פונקציית הmain) תודה רבה על המענה אשמח להסבר או להפניה למאמר\מדריך\קטע המסביר על זה שוב תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי. שלפתי מקבצי לוג גדולים מאוד של שרת מסויים נתונים רלוונטים ויצרתי לי עם סקריפט BASH כמה עשרות קבצי CSV (טקסט מופרד בטאבים) שדחיפתם לאקסל לא *אמורה* להיות בעייתית. בסופו של דבר אני צריך ליצור קובץ אקסל עם מאקרו כך שבלחיצת כפתור אני מייבא את קבצי הטקסט הללו ומציג גרפים בחתכים שונים. עם בניית הגרפים עצמם בVBA אני אסתדר. אני משום-מה מסתבך ממש עם ייבוא קבצי הטקסט לאקסל. חשבתי על משהו בסגנון הזה: dim myPath as String myPath = "C:\blabalablablab\bla with Application.FileSearch .newSearch .LookIn = myPath .SearchSubFolders=False .FileType=msoFileTypeAllFiles If .Execute() > 0 then 'files found MsgBox "there were "&.foundFiles.count&" files found." …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by eliprodigy,

אני לא יודע בדיוק איך להגדיר את זה אבל אני בונה אתר ואני רוצה שיופיע בו כזה משהו שממספר את מספר האנשים שנכנסים אליו... מישהו יודע איך עושים את זה ?! תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by HaEsrimVeArba,

היכן ניתן למצוא הסברים בעברית ברשת על: GDI Multi Threading , Attributes, Reflections, קבצים, Serializations, Exception handling וכו. אני מאד מתקשה למצוא כאלו..

25. Started by Cyron,

שלום אני משתמש בקוד הבא כדי להציג טבלה מה-DB בעזרת jquery, php, sql <script> $(function() { $("#searchDel").keyup(function() { var searchString = $(this).val(); var dataSearch = 'searchDel=' searchString; var len = $(this).val().length; if(len>1) { $.ajax({ type: "GET", url: "ajax.php", data: dataSearch, beforeSend: function() { }, success: function(x){ $("#resultsDel").html(x).show(); } }); } return false; }); }); </script> זה מציג טבלה בהתבסס על ID שהמשתמש מקיש אני רוצה להוסיף קישור בטבל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.