עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by wow,

ובאיזה שפות בד"כ ? ואם אפשר איזה אתר עם דוגמאות הסברים וכו'. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by אמתי,

יש לי שאלה: קלט לי הוא 10 מספרים הפלט הוא המספר החיובי הקטן ביותר והמספר השלילי הגדול ביותר ניסיתי לעשות קוד PHP: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { Double x1, x2=0, x3=0; Console.WriteLine("Enter a 10 msparim"); x1 = double.Parse(Console.ReadLine()); x1=x2; for (int i = 2; i <= 10; i++) { x2=double.Parse(Console.ReadLine()); if ((x2 > x1)&&(x2<0)) x2 = x3; if ((x2 > x1)) x1=x2; } …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. יש לי את הקובץ HEBREW.COM והעתקתי אותו ל-BIN שנמצא בתיקייה הראשית הפעלתי אותו.... וכלום אני לוחץ ctrl ומינוס ואין עברית! ועזבו אותי מאסקי אני מבקש, אין לי עצבים לזה וזה לא פיתרון. וגם לעבור לגירסה אחרת אני לא רוצה. מה עושים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by DoctorBurp,

משהו יודע כיצד ניתן לפנות ל INDEX מסויים של STRING ב VISUAL BASIC ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יצרתי כרטיס שהמשתמש מכניס נתונים, שם ארץ ועוד פרטים רגילים את הפרטים האלה אני מעדכן בdatabase , השאלה שלי היא כזאת אם אני רוצה שלאותו משתמש יהיה מספר תמונות שאותם אני יוכל להציג, איך אני שומר אותם בDATABASE מממ אחרי שקראתי הבנתי שיש 2 שיטות, השיטה הראשונה שאני אבצע שמירה של אותם תמונות בעץ הפרויקט ואת הpath של אותה תמונה אשמור ב( database ( sql server השיטה השניה זה פשוט לשמור את אותה תמונה בdatabase ולא לשמור בעצם הפרויקט הייתי שמח לדעת אם יש שיטה מקובלת ואם אין אז בכלל מה דעתכם, איפה כדאי לי לשמור את התמונות... מה הכי טוב גם מבחינת גיבויים.... עוד שבוע שבועיים ימחק למשל עץ הפרויקט או לא יודע מה יקרה איפה עדיף לשמור מבחינת קלות גיבוי..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. המורה שלנו הטיל עלינו פרויקט והייתי רוצה לשמוע עצות וטיפים על איך לעשות וכו'... המטלה: סימולציה של זבובים על המסך בעזרת X ו- Y וכל מיני פקודות שקשורים לכמות של הזבובים , פגישה של הזבובים (יצירת זבוב חדש) וכו'.. בבקשה עזרו ותנו טיפים עידכון: הנה הפרטים אני משתמש בC/C++ יש צורך ברשימות מקושרות (אחת הדרכים ליצור את התרגיל) הפרטים של זבוב: *זבוב הוא זכר או נקבה (ומיוצג על ידי X Y בהתאם) *לזבוב אורך חיים מוגבל *מפגש בין X ל Y יוצר זבוב חדש * כל מפגש מקצר את חיו של X ב 10% * כל מפגש מקצר את חיו של Y ב 5% *כאחר יחס X+Y לשטח = 80% תוחלת חיים קטנה ב50% // flyWorld.cpp // // A simulation of fly's by using X's and Y's // //** ספריות מוכללות **// //#include <all…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by haimfish,

אהלן לכולם, כתבתי פוסט ראשון בנושא SQL SERVER INTERNALS, שמסביר על דברים בסיסיים בנושא שבו הרבה מאוד DBA'ים של SQL SERVER אינם מתמצאים יותר מידיי. קישור לפוסט -> היכן הרשומות שלי ?! אשמח לקבל תגובות/ביקורות על הפוסט. חיים פישנר.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. האלגוריתם מקבל מערך דו ממדי בגודל 6 על 6 ובודק אם יש בו רביעייה k (זו רביעיה של מספרים שצמודים במערך בצורה של ריבוע לדוגמה יש מערך בגודל 6 על 6 אז האלגוריתם מחפש אם בתוך המערך יש תת מערך בגודל 2 על 2 שבו כל באיברים שווים). הנה האלגוריתם: #include<stdio.h> #include<conio.h> #include<stdlib.h> typedef int arr[6][6]; int chack(arr a) { int i,z,num; for(i = 0; i < 6; i++) { for(z = 0; z < 6; z++) { if((a[z] == a[z+1])&&(a[z+1] == a[i+1][z])&&(a[i+1][z] == a[i+1][z+1])) { num = 1; } else { num = 0; } } } return num; } void main() { clrscr(); int i,z,numb; arr mar; printf("enter 36 numbers\n"); for(i = 0; i < 6; …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ran1809,

טוב אז ככה אנ עומד לפני מבחן בשפת C ויש לי כמה שאלות: אחת השאלות שלנו היא בעצם מה ידפיס הביטוי הבא(לדומא) printf("%d", 'a');j (לא להתייחס ל j אחרי הסוגריים היא רק על מנת שהדפדפן ייתן לי לסגור את הסוגריים) במקרה של הפרינט הזה הוא ידפיס לי את הערך97 עד כאן הכל בסדר, אני עובד על המבחנים ורואה איזה מוטיב חוזר שאני לא מבין אותו של x% אני ייתן כמה דוגמאות מהמבחנים ואם תוכלו להסביר לי מה ואיך בדיוק ייקרה. כי הכנסתי את זה והרצתי וייצא לי ערך אבל לא הבנתי איך הם הגיעו אליו, אז אם אפשר בבקשה תשובה והסבר למה הפקודה עושה. כמה דוגמאות שאני לא מבין, (שוב לא להתייחס ל j זה רק לצורך סגירת הסוגריים): 1. printf("%x",'A'-33);j 2. printf("0x%x",'a'-'A');j 3. printf("this is the %x question.…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Cyron,

שלום אני משתמש בקוד הבא כדי להציג טבלה מה-DB בעזרת jquery, php, sql <script> $(function() { $("#searchDel").keyup(function() { var searchString = $(this).val(); var dataSearch = 'searchDel=' searchString; var len = $(this).val().length; if(len>1) { $.ajax({ type: "GET", url: "ajax.php", data: dataSearch, beforeSend: function() { }, success: function(x){ $("#resultsDel").html(x).show(); } }); } return false; }); }); </script> זה מציג טבלה בהתבסס על ID שהמשתמש מקיש אני רוצה להוסיף קישור בטבל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שלום אני מחפש אתר או תוכנה שיכולים לצבוע לי את התגים המיוחדים בצבעים שונים וגם להדפיס כך... כי TopStyle למשל יכולה להציג את הצבעים אבל כשמדפיסים הם יוצאים בשחור. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by D.r Bit,

שלום לכולם דרושה לי עזרה בהקמת דף אינטרנט דינמי זמני לאתר אינטרנט אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי בכך לפרטים נוספים ניתן ליצור איתי קשר בהודעה פרטית ! תודה רום !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by robicon,

אם למשל יש לי מערך מאוביקט למשל של זמן hh:mm:ss המערך מכיל כ100 תאים לאכסון, 100 זמנים שונים איך אני יכול לדעת כמה זמנים שונים יש במערך אם למשל המשתמש הכניס רק 50 זמנים ולא 100 no_of_time=מספר הזמנים במערך אני יודע שאני צריך לעשות את זה על ידי לולאה אבל לא יודע איך......

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by AreaDooM,

אממ חשבתי על איך MALLOC בC מקצה את הזיכרון בקריאה ואיך יודעים שקטע מסויים פנוי למשל במקרה כזה: לX מקצים 64B לYמקצים 256B עושים FREE לX ואז רוצים להקצות Z 64 איך MALLOC יודע למצא את ה64 בטים בהתחלה אם בכלל. תודה..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by gng,

אני בעזרת httprequest מבצע פעולות באתר- ואני מקבל response שהמידע שלו הוא בעצם קוד JS(בצורת טקסט) שבאתר עצמו מוכנס למשתנה(ע"י eval) וכך יש גישה לנתונים. הבעיה שאני מקבל את זה בc# ואז אני לא יודע איך אוכל להוציא את המידע שנמצא שם. json לא פותר את הבעיה כי הטקסט מכיל גם פונקציות. אשמח לעזרה על דרך גישה, תודה מראש. דוגמה למידע: { date:nIDate(2,2012,1,21,5772,5,28,18,38,",0"), write:[69483], news:"",messages:[{id:48035320, from:0,hist:0, session:1583283, content:"/ הוזמנ/ה להצטרף לשיחה",date:nIDate(2,2012,1,21,5772,5,28,18,38,",0")}],postedMessage:0,eval:"Tabs.AddUser2(1583283,new O.User(40643,\"/\",\'211\',4841912,0,null,1));"}

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by HaEsrimVeArba,

היכן ניתן למצוא הסברים בעברית ברשת על: GDI Multi Threading , Attributes, Reflections, קבצים, Serializations, Exception handling וכו. אני מאד מתקשה למצוא כאלו..

17. Started by eliXir,

שלום, בניתי אתר שמבוסס על עיצוב של Photoshop עם הוספת מלל דרך FrontPage. האתר עובד בסדר גמור דרך Explorer אבל כשפותחים את האתר דרך ה FireFox כל העיצוב מתפרק לגורמים. להלן האתר: www.orthoptics.co.il מה עלי לעשות בכדי להתאים את האתר גם ל FireFox? תודה מראש.

18. Started by c5123,

תוכנה של מבני נתונים אני צריך להשתמש ב fseek כדי להזיז את המצביע של הקובץ למיבנה מסוים לשמור רק אותו (או השינוי באחד הנתונים) הבעיה שלי היא בקבצים פתיחה אם a מוסיפה לסוף הקובץ אם w או w+ מוחק את הקיים אך אני משנה את הקובץ (באמצע הקובץ)??? וכן אני יודע שיותר פשוט לשמור מחדש את כל הרשימה מהזיכרון לקובץ (זה מה שעשיתי) אבל הדרישות של התרגיל הם שאני צריך לשנות רק במקום מסוים את הקובץ כדי להראות שימוש ב fseek צריך לציין התוכנה לא מתחילה קובץ חדש כל פעם אלה קוראת נתונים מקובץ קיים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, אני צריך לכתוב תוכנה לפרוייקט מסוים שאני עובד עליו, התוכנה צריכה לעבוד מול שרתים כמו ICQ בערך. זאת אומרת שזאת תוכנת קליינט שכל אחד שיתקין אותו על המחשב שלו יתחבר מול שרת מסויים וימשוך נתונים כלשהם.... איך ניגשים לתכנות כזה? באיזה שפת תכנות הכי טוב להשתמש כדי לממש את הרעיון הזה של תוכנת קליינט מול שרת? ועוד שאלה אם אני כבר באותו נושא - איך למעשה תכנתו את הICQ? באיזה שפת תכנות? אני אודה לכל מי שיוכל לתת לי קצת פרטים על הנושא...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by itzick_b,

יש לי שתי בעיות עם קבצים בינאריים. 1. איך אפשר לדעת אם הקובץ ריק? 2. איך אפשר למחוק את כל המידע שנמצא קובץ בינארי? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by 8us.co.il,

מזמן לא הייתי פה ,עשיתי עיצוב חדש מעוניין בחוות דעת... עדיין לא מוחן 100% אבל באופן כללי השבלונה מוכנה : טכנאי מחשבים צור קשר מחירון טכנאי מחשבים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Talker,

אני יודע שזה הרבה אבל אני מבקש את העזרה שלכם..! עצם שהוא טיפוס נתונים (לא מצויין מה הוא ולפי השאלה ניתן להבין כנראה שזה מערך) נקראת BOX ובתוכה זוגות של מספרים חיוביים שלמים (כל זוג הוא עצם בפני עצמו שנקרא PAIR). אם מוכנס צמד שערך הX שלו (הערך הראשון מבין השניים) כבר קיים בטיפוס נתונים אז הוא מחליף את אותו צמד שכבר קיים בטיפוס נתונים... נגיד רוצים להכניס את הזוג 5,1 ויש בטיפוס נתונים 5,2 אז ה5,1 יחליף את ה5,2! במידה וערך הX לא קיים אז הזוג מוכנס למספר הגבוה ביותר שעדיין יותר קטן ממנו ז"א אם רוצים להכניס את 34,5 לטיפוס הנתונים הנ"ל- 52,34 35,2 11,2 1,1 אז הוא יראה אחרי ההוספה ככה - 52,34 35,2 34,5 11,2 1,1! הוצאת זוג התבצעת באמצעות פעולה בא נותנים מיקום בטיפוס הנתונים (מיקו…

23. שלום לכולם! הגעתי ליב' והגיע הזמן לפרוייקט הגמר שלנו, אחד מהדברים שאני צריך לפרוייקט זה העברת ווידאו חי ממצלמה המחוברת למחשב אחד למחשב אחר בעזרת נתב אלחוטי, בעזרת VB .Net , הבעיה היא שאין לי ניסיון רב עם העברת ווידאו חי, והשאלה שלי היא איך? אפשרות אחת שהמורה שלנו הציע זה לשמור תמונה תמונה בספרייה משותפת שהמחשב השני יקרא ממנה את הקובץ שבניסיון זה פשוט עבד לאט. אני בטוח שיש אפשרות לבצע את זה הרבה יותר טוב, יש לי ניסיון עם תקשורת בעזרת VB .Net בעזרת ה-Sockets אך השאלה שלי, איך מבצעים את זה ומאיפה מתחילים? במה אני אמור להיעזר? שמעתי על DirectShow .Net אך אשמח שתכוונו אותי יותר מדוייק, ומה הן האפשרויות שיש בידי בכדי לבצע את מה שאני רוצה במהירות ובקצב פריימים ניסבל, אני חושב שא…

24. Started by MrAlex,

יש לי שאלה כללית,ב-headers אני רק מצהיר או שאני גם מכליל את התוכן של פונקציות (לדוגמא).אם אני רק מצהיר(בקובץ xxx.h) אז את התוכן של הפונקציות אני עושה בקובץ xxx.cpp נוסף ובו נמצא התוכן של הפונקצייה(בנוסף לקובץ הכולל את פונקציית הmain) תודה רבה על המענה אשמח להסבר או להפניה למאמר\מדריך\קטע המסביר על זה שוב תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by אתי :),

היי. אשמח לעזרה שלכם. יש לי תרגיל ואני צריכה לשמור את כל המידע שיש לי בתרגיל בקובץ בינארי בשיטה של ארגון סדרתי. אשמח לקבל הכוונה והסבר לאיך עובדים עם זה בכלל? מה העיקרון? איך מחפשים? איך מוסיפים דברים חדשים? חיפשתי באינטרנט וזה לא כל כך עזר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.