תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
צריך ליצור שיטה שבודקת כמה מופעים יש למספר כלשהו במערך למשל {1,1,1,3,3,3,4,5,5,5,7,7,7,7,} וצריך לדעת כמה פעמים מופיע המספר 5 צריך לעשות את זה ביעילות מירבית! אני עשיתי חיפוש בינארי ואז בדקתי כמה פעמים הוא מופיע מעל וכמה מתחת הבעיה שבמקרה הגרוע שכל המספרים במערך שווים זה יוצא On אז כנראה יורידו לי נקודות....(במקרה הטוב O1 במקרה הממוצע Ologn איך אתם הייתם פותרים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני עכשיו עובד על פרויקט ואני צריך לכלול בו master page. הגדרתי ב- master page אזור של content ואני רוצה שבלחיצה על image button ב- master page יתחלף ה- content ל- content שנמצא בקובץ aspx אחר. איך עושים את זה? חיפשתי מדריכים באינטרנט ופשוט לא מצאתי משהו שעזר. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים. לא מזמן גמרתי ללמוד (בעיקר בזכות ובעזרת חבר) את ספריית ה SDL (וכתבתי בה פרוייקט). החלטתי ללמוד ספרייה לבניית ממשק משתמש גרפי. בעזרת מנהל הפורום "שניצל", הגעתי לספריית קוד פתוח ל C - gtk. הורדתי את ספריית ה gtk (ספריית קוד פתוח ל C) מהאתר שלהם: http://www.gtk.org. ספרייה זו מיועדת לבניית ממשק משתמש גרפי (GUI) בשפת C, ואני מעוניין ללמוד אותה דרך התיעוד שלה. התחלתי בהתקנת הספרייה: העתקתי את כל תיקיות ה include של הספרייה לתיקיית ה include של המהדר שלי - Dev C++. גם את קבצי ה lib של הספרייה העתקתי לתיקיית ה lib של המהדר. משום מה, כשאני מהדר תוכנית פשוטה, נרשמים לי עשרות שגיאות, למרות שבהגדרות המהדר הוספתי את הספריות. תמונת מסך - השגיאות: אני אשמח מאו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד HTML לבד, אני מנסה למקם תפריט במרכז העמוד ואין לי מושג איך עושים את זה? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בלוג פיתוח DEVBLOG שבו אני כותב על דברים שאני מפתח, בין עם זה לANDROID או לWINDOWS עם DX11. חשבתי שאוליי זה יעניין אתכם. היה לי שבוע פרודקטיבי שבוע שעבר, אבל עכשיו נהייתי מדוכא, אז אני מתקדם יותר לאט. אין לי פרסומות בבלוג כך שאני לא מרוויח מזה כסף, אז מקווה שזה בסדר "לפרסם" את זה כאן. (מודים אתם יכולים למחוק אם זה לא מתאים) http://www.PompiDev.net/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הגעתי ליב' והגיע הזמן לפרוייקט הגמר שלנו, אחד מהדברים שאני צריך לפרוייקט זה העברת ווידאו חי ממצלמה המחוברת למחשב אחד למחשב אחר בעזרת נתב אלחוטי, בעזרת VB .Net , הבעיה היא שאין לי ניסיון רב עם העברת ווידאו חי, והשאלה שלי היא איך? אפשרות אחת שהמורה שלנו הציע זה לשמור תמונה תמונה בספרייה משותפת שהמחשב השני יקרא ממנה את הקובץ שבניסיון זה פשוט עבד לאט. אני בטוח שיש אפשרות לבצע את זה הרבה יותר טוב, יש לי ניסיון עם תקשורת בעזרת VB .Net בעזרת ה-Sockets אך השאלה שלי, איך מבצעים את זה ומאיפה מתחילים? במה אני אמור להיעזר? שמעתי על DirectShow .Net אך אשמח שתכוונו אותי יותר מדוייק, ומה הן האפשרויות שיש בידי בכדי לבצע את מה שאני רוצה במהירות ובקצב פריימים ניסבל, אני חושב שא…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש טבלה DG של 100 עמודות. העמודה הכי ימנית זה "מחיר במבה". שאר העמודות משמאל זה מחירה של הבמבה ב-100 החודשים האחרונים. איך גוללים את הטבלה לרוחב כך שהעמודה "מחיר במבה" תשאר קבועה? הערה: קיבוע העמודה צריך להיות בזמן ריצה כי בטבלה מוגדר: AllowPaging="True" בלינק יש המחשה אבל זה לא בשפת HTML ולכן זה לא עוזר לי תודה http://blog.flexexamples.com/2007/08/15/locking-columns-in-a-horizontally-scrolling-datagrid-control/ אני כותב ב: Html vb.net
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תוכנה של מבני נתונים אני צריך להשתמש ב fseek כדי להזיז את המצביע של הקובץ למיבנה מסוים לשמור רק אותו (או השינוי באחד הנתונים) הבעיה שלי היא בקבצים פתיחה אם a מוסיפה לסוף הקובץ אם w או w+ מוחק את הקיים אך אני משנה את הקובץ (באמצע הקובץ)??? וכן אני יודע שיותר פשוט לשמור מחדש את כל הרשימה מהזיכרון לקובץ (זה מה שעשיתי) אבל הדרישות של התרגיל הם שאני צריך לשנות רק במקום מסוים את הקובץ כדי להראות שימוש ב fseek צריך לציין התוכנה לא מתחילה קובץ חדש כל פעם אלה קוראת נתונים מקובץ קיים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המורה שלי למחשבים הביאה לנו משימה לבנות FORM עם פונקציות שבודקות את תקינות הפרטים שהוכנסו. בניתי הכל כמו שצריך עברתי מליון ואחד פעם על הכל, אבל זה פשוט מסרב לעבוד! בבקשה תעזרו לי זה ממש חשוב! אם אני לא מגיש את זה אני גמור! :'( הנה הקובץ המז**** הזה : (הוא ארוך, אבל בבקשה תתאמצו למצוא את השגיאה בבקשההההה!!!) http://forums.ort.org.il/files/30/1921559/2823285.html הפונקציה הראשונה מאתרת אותיות לא חוקיות במקרה הזה הכל לא חוקי חוץ מעיברית ומחזירה TRUE ו FALSE. הפונקציה השניה בודקת אם הוכנסו רק מספרים וגם היא מחזירה TRUE ו FALSE (בוליאנית). הפונקציה השלישית בודקת אם השם הפרטי\משפחה מתחיל באותיות סופיות וגם היא מחזירה TRUE ו FALSE . הפונקציה הרביעית בודקת אם הוכנסו מספ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם דרושה לי עזרה בהקמת דף אינטרנט דינמי זמני לאתר אינטרנט אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי בכך לפרטים נוספים ניתן ליצור איתי קשר בהודעה פרטית ! תודה רום !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן לכולם, כתבתי פוסט ראשון בנושא SQL SERVER INTERNALS, שמסביר על דברים בסיסיים בנושא שבו הרבה מאוד DBA'ים של SQL SERVER אינם מתמצאים יותר מידיי. קישור לפוסט -> היכן הרשומות שלי ?! אשמח לקבל תגובות/ביקורות על הפוסט. חיים פישנר.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מותקן אצלי php 5 - שרת אפצ'י על לינוקס אובונטו אדג'י. יש בעיה עם קידוד mysql - בכל פעם שאני מנסה לראות עברית אני נאלץ לקודד מחדש בדפדפן ל windows-1255 הקידוד על השרת אצלי הוא utf-8 ובדפדפן מראה ג'יבריש. רק לציין כי על שרת האינטרנט אין לי את הבעיה הזאת. מישהו יודע אולי איך לפתור אותה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי יחידה באסמבלי לעשות ונתנו לנו שאלה כזו: כתוב תוכנית שתסכם את הנתונים מכתובת 2000h עד כתובת 204Fh ותשים את התוצאה ב2050h ו2051h האם כך אמור להיות הפתרון: mov ax, 0 mov SI, 2000 REPEAT: mov bl, [SI] add ax, bx inc SI cmp SI, 204f jbe REPEAT mov [SI], al inc SI mov [SI], ah end אני לא בטוח לגבי השורות: mov bl, [sI] add ax, bx עזרה תתקבל בשמחה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לדעת מה קורה כאשר מבצעים: A^=B; B^=A; A^=B; אשמח לדוגמא לשם הבהרה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עכשיו בכיתה י' במגמת תכ"מ(מחשבים) סיימנו ללמוד את הפרק של HTML עכשיו אנחנו לומדים JS ועוד מס' חודשים נעבור ללמוד ASP.net עכשיו אני יודע שתכלס בישביל לבנות אתר מתקדם יש לי עוד הרבה מה ללמוד... אז חיפשתי ולפי מה שראיתי כדאי שאני ילמד: CSS DHTML XHTML 1. מה כדאי לי ללמוד קודם? (מהרשימה שהבאתי) 2. יש עוד משהו חשוב שכדאי שאני ילמד לפני/אחרי השפות/תכנולגיות שרשמתי למעלה? 3. שמעתי שיש מין שפה שהיא כמו JS אבל יותר מתקדמת, מהי? האם כדאי ללמוד אותה? מחכה לתשובות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
צריך עזרה בפרויקט בניית אתר, הבעיות שלי כרגע הן: יש לי שגיאות בDB בהוספת הרשומה לטבלה תחת "הוסף לסל" מהGRIDVIEW בעמוד EMPANADAS בנוסף יש לי בעיה בשליחת אימייל בצור קשר ובשליחת ההזמנה בנוסף הCSS הפסיק לעבוד לא מבין מה גורם לבעיות הנ"ל אשמח אם תוכל לסייע גם בכך תודה עם המון הערכה... הקובץ: http://www.f2h.co.il/pko6kleswc6
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אני בעזרת httprequest מבצע פעולות באתר- ואני מקבל response שהמידע שלו הוא בעצם קוד JS(בצורת טקסט) שבאתר עצמו מוכנס למשתנה(ע"י eval) וכך יש גישה לנתונים. הבעיה שאני מקבל את זה בc# ואז אני לא יודע איך אוכל להוציא את המידע שנמצא שם. json לא פותר את הבעיה כי הטקסט מכיל גם פונקציות. אשמח לעזרה על דרך גישה, תודה מראש. דוגמה למידע: { date:nIDate(2,2012,1,21,5772,5,28,18,38,",0"), write:[69483], news:"",messages:[{id:48035320, from:0,hist:0, session:1583283, content:"/ הוזמנ/ה להצטרף לשיחה",date:nIDate(2,2012,1,21,5772,5,28,18,38,",0")}],postedMessage:0,eval:"Tabs.AddUser2(1583283,new O.User(40643,\"/\",\'211\',4841912,0,null,1));"}
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש שפה ללמוד עכשיו לבד ואני חושב על ++C או JAVA מה עדיף לי ללמוד אין לי נסיון קודם ואני לומד מהרשת! אם יש שפה אחרת שאתם ממליצים אני אשמח וגם תכנים יעזרו לי מאוד תודה מראש בר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בקוד הבא כדי להציג טבלה מה-DB בעזרת jquery, php, sql <script> $(function() { $("#searchDel").keyup(function() { var searchString = $(this).val(); var dataSearch = 'searchDel=' searchString; var len = $(this).val().length; if(len>1) { $.ajax({ type: "GET", url: "ajax.php", data: dataSearch, beforeSend: function() { }, success: function(x){ $("#resultsDel").html(x).show(); } }); } return false; }); }); </script> זה מציג טבלה בהתבסס על ID שהמשתמש מקיש אני רוצה להוסיף קישור בטבל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך אני מוריד את המסגרת של חלון בזמן ריצה כמו שלא בזמן ריצה משנים את מאפיין ה border ל none אז איך מורידים ומחזירים בזמן ריצה אני יודע שעושים את זה בפונקציה api בשם setwindowlong אבל אני לא יודע איזה פרמטרים להעביר בדיוק עם איזה ערכים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתר או תוכנה שיכולים לצבוע לי את התגים המיוחדים בצבעים שונים וגם להדפיס כך... כי TopStyle למשל יכולה להציג את הצבעים אבל כשמדפיסים הם יוצאים בשחור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצרתי כרטיס שהמשתמש מכניס נתונים, שם ארץ ועוד פרטים רגילים את הפרטים האלה אני מעדכן בdatabase , השאלה שלי היא כזאת אם אני רוצה שלאותו משתמש יהיה מספר תמונות שאותם אני יוכל להציג, איך אני שומר אותם בDATABASE מממ אחרי שקראתי הבנתי שיש 2 שיטות, השיטה הראשונה שאני אבצע שמירה של אותם תמונות בעץ הפרויקט ואת הpath של אותה תמונה אשמור ב( database ( sql server השיטה השניה זה פשוט לשמור את אותה תמונה בdatabase ולא לשמור בעצם הפרויקט הייתי שמח לדעת אם יש שיטה מקובלת ואם אין אז בכלל מה דעתכם, איפה כדאי לי לשמור את התמונות... מה הכי טוב גם מבחינת גיבויים.... עוד שבוע שבועיים ימחק למשל עץ הפרויקט או לא יודע מה יקרה איפה עדיף לשמור מבחינת קלות גיבוי..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לבנות שרת שיעבוד כקליינט סרוור בין תוכנה ל סרווור אני אוצה שיעבור שם נתונים כמו TEXT או קובץ. השאלה שלי עם זה מתאים לעבודה מול PHP ואפצי ..שהם טובים ל WEB האם הם טובים למצב כזה או שאני צריך לעבוד בצורה אחרת? תודה מראש GSM
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-