תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני נוסע מחר לתחרות אבל אני הספקתי לשכוח את הבסיס של C (משנה שעברה, רק את החוקים) יש איזה אתר שיוכל להזכיר לי, למשל את כל הסיפריות CONIO.H, את כל הפקודות PRINTF, וכו'. נ.ב. זה די דחוף
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הפונקציה הנ"ל מקבלת 2 ערכים מסוג LPCWSTR, השאלות שלי הן: 1. מה בדיוק אומר כל משתנה שהיא מקבלת? 2. וכיצד אני מייצר LPCWSTR מ-string קיים? 3. הערך המוחזר הוא מסוג HWND, מה זה אומר? דוגמת קוד: HWND hwnd = FindWindow("Class Name","Window Name"); תודה מראש, כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לכתוב מנהל משימות כאשר שורה ברשימה מכילה תאריך,שעה ואת המשימה עצמה,כמובן שיש כמה שורות כאלו. השאלה היא איך ניתן למיין את הרשימה לפי תאריך.שעה כאשר היא בפורמט כזה? אני התחלתי לעבוד עם JLIST כאשר מה שנשלח לרשימה זהו וקטור המכיל את כל הנתונים הנ"ל. האם צריך לשמור כמה מבני נתונים ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לבנות אתר באיזה פרויקט שלי בעזרת PHP, CSS ,JAVASCRIPT עכשיו בעיקרון למדתי CSS דרך http://www.w3schools.com/css/ השאלה היא איך בעצם להתחיל את הקטע של העיצוב ? מאיפה להביא רעיון ? יש אתרים שיש בהם גירסאות של עיצובים להורדה ומשם אני ימשיך וישנה דברים ? מה אתם ממליצים בנושא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי Stored Procedure הבאה: שילוב של כמה SELECT כדי למשוך נתונים ממס' טבלאות - Auctions , Profile , Bids עכשיו הבעיה היא שאם אף אחד לא עשה BID , הווה אומר השורה ב BID ריקה שאר הנתונים לא חוזרים , וזה מציק כי אני רוצה לקבל את הנתונים חזרה בין אם מישהו עשה BID ובין אם לא הנה הפונקציה ALTER PROCEDURE dbo.wcbs_auction_summery ( @AuctionID int ) AS SELECT x.*, y.* , z.* FROM (SELECT a.AuctionTitle , a.StartingPrice as 'Starting Bid' , a.BuyoutAmount as 'Buyout Price' , a.DatePublished ,datediff(day , getdate() , a.DateOfExpire) as 'Time till end' , a.DateOfExpire , p.City , p.Country FROM Auctions a INNER JOIN ProfileTable_1 p ON a.UserID = p.UserID WHERE a…
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום!!! אני מנסה לבנות תוכנה של לימוד הקלדה עיוורת . בין הייתר אני צריך לקבל מוינדוס מסג' שהשתנה הטקסט בתיבת הטקסט. אם מישהו יכול אשמח לקבל דוגמאת קוד מקור של קבלת ההודעה , משהו שאני יוכל להבין ממנו איך מקבלים את ההודעה גם . ניסיתי בדרך הרגילה של קבלת ההודעות עם ההודעה EN_CHANGE כמו ששמעתי ממישהו , אבל זה לא עבד . בתודה מראש , ישי קליין
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, במסגרת בגרות באלקטרוניקה אני נדרש לכתוב תוכנית בשפת C שתדליק לדים שיחוברו בעזרת ערכה ליציאה של המדפסת. יש תוכנה שמדמה את פעולה זו? כלומר מראה לי לדים/יציאות על המסך ואני יכול לראות אם יוצא 1 או 0 או לחלופין אם נדלק הלד או לא? על מנת להוציא מידע אני משתמש בפקודה Out32. מקווה שהבקשה ברורה, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט שנה א' במדעי המחשב, נתקעתי בנושא מערכים: כתבו פונקציה יעילה המקבלת מערך בגודל n של מספרים שלמים ומחזירה 1 אם איברי המערך שונים זה מזה ו- 0 אחרת. זה הקוד שלי: #include <stdio.h> //ex2 void sort(int arr[], int size); int check (int arr[], int size); void main() { int size; int i; int *arr; int x; printf("enter size of the array \n"); scanf("%d", &size); arr=malloc (size * sizeof(int)); for (i=0;i<size;i++) { printf("enter array element\n"); scanf("%d", arr+i); } x=check(arr,size); if (x>0) printf(" there are no equal values in the array \n"); else printf( "there are %d eqaul values in the array \n",x); …
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מריץ קוד שברקע רץ קובץ MP3 עם WMPLAYER. הבעיה שהקובץ ממשיך לרוץ גם אחרי שאני יוצא מהתוכנית. WinExec("wmplayer.exe -L -S\ c:\\uefa.mp3 ",SW_HIDE);// play the sound of project איך אני הורג את התהליך של ה- WMPLAYER כדי שיפסיק לנגן לי הקובץ אחרי היציאה מהתוכנית. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מדריך או הסבר כלשהו על דרך לשמור נתונים בפסקל לדוגמא: יש לי רשימת ציונים ושמות תלמידים ואני רוצה להכניס לבנות תוכנה שתקלוט אותם ככה שבפעם הבאה שיפתחו את התוכנה הנתונים עדיין ישמרו בה ולא יהיה צורך להקליד אותם מחדש.. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה מראש דור
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ MOV שהוא לא סרט אלא תמונת פנורמה שאפשר להזיז עם העכבר ואני רוצה להעלות אותה לבלוג בבלוגר איך אני יכול לעשות את זה? זאת אומרת איפה אני יכול לאחסן את הקובץ בחינם ואיך אני מציב אותו באתר... יש לי חשבון חינמי בfile factory והקובץ שם וחיפשתי דוגמאות לאיך הסינטקס של זה אמור להיות ואני לא מצליח בכל זאת הוא תמיד מציג לי את האייקון של קוויקטיים עם סימן שאלה עליו מה שמעלה שאלה אם האיחסון שבחרתי לא מתאים לזה או שאני לא שותל אותו נכון באתר? מה שעשיתי זה לקחתי את השורה הזאת <quote> <embed src="http://www.computerhope.com/issues/ibm-linux.mov" Pluginspage="http://www.apple.com/quicktime/" width="320" height="250" CONTROLLER="true" LOOP="false" AUTOPLAY="…
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם ! כחלק מפיתוח אתר/אפליקציית WEB, הגענו אני והצוות שלי למסקנה שאנחנו צריכים לפתח אפליקציות משלימות למוצר בסביבת Android ו IOS. אין לנו מושג בפיתוח בסביבת מובייל ומשום כך אני פונה לעזרתכם. אנחנו צריכים אפליקציה פשוטה יחסית שלאחר שתותקן היא תרוץ ברקע. בעת שהמשתמש יעשה שימוש בדפדפן כלשהו ויגלוש בדפי אינטרנט שמכילים את הלינק/ICON הספציפי שלי (שעבור כל משתמש אחר, משמש לצורך פתיחת דף האינטרנט שלנו), האפליקציה תזהה את הלחיצה ותשלח נתונים מסוימים (קבועים) ישירות לשרת האינטרנט שלנו, ללא שימוש בדפדפן (ישירות) עד כאן. פשוט יחסית, כן ? (כמובן שדרוש שהאפליקציה תיתמך ע"י מרבית המכשירים – סלולריים וטאבלטים) האם מדובר בפיתוח פשוט כפי שנדמה לנו ? כמה זמן/משאבים צורך פיתוח של אפל…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה דרוש בשביל לפתוח משחק דפדפן כמו זה: http://ikariam.co.il..
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
זה הקובץ גייסון שלי [ { "FirstName": "ufjgf", "LastName": "total" }, {} ] כל פעם הוא מוסיף לי בסוף האובייקט סוגריים מסולסלים ריקים מה שבעצם מוסיף לי אובייקט ריק לרשימה איך אני מנקה את הקובץ? זה הקוד שהופך את האובייקט לאובייקט ג'יסון $("#SaveFile").on("click", function () { var cols = $("#myTable thead tr th").map(function () { return $(this).text(); }) var tableObjects = $("#usertable tr").map(function (i) { row = {}; var headers = cols; $(this).find("td").each(function (i) { var rowName = headers[i]; row[rowName] = $(this).text(); }) var td = $(row).find('t…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל טיפים אך להפחית את זמן הריצה / נפח התעבודה בעבודה עם MYSQL ובנוסף כמה שאלות: (השאלות בהנחה שהDB כבר מנורמל רמה 4) 1. האם fetch_row יותר מהירה/פחות כבדה מfetch_array? 2. האם fetch_array יותר מהירה/פחות כבדה מfetch_assoc? 3. האם ההבדל משמעותי בין: ביקוש כל השדות (*) לביקוש שדה/שדות ספציפים בלבד? 4. באיזה גרשיים יותר מומלץ להשתמש? "/' 5. האם הוספת LIMIT לשאילתת SELECT מפחית מהמשקל שלה? 6. האם זה נכון של desc ו distinct מאריכים את זמן הריצה ונפח התעבורה של שאילתה? 7. מה היתרון של להתחבר ולהתנתק מהDB בכל עמוד מחדש? תודה לכל התורמים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה בשיעורי הבית שלי,אני צריך שתעזרו לי בדרך לקחת מספר תלת ספרתי כמו 346 ולפרק אותו ליחידות עשרות ומאות, לדוגמא: 300-40-6.. איך אני עושה את זה.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בס"ד פניתי פה פעם ולא עזרו לי למרות שיש פה מערכת פורומיםן אשדירה! מתחנן בפניכם תנו לי עצה איך אני יכול לעשות שיש לי בצד שמאל של המסך כזה לאמממש ענק-מסגרת ובה כזה מרקווי של כתוביו כאלה שחורות ביפה?? גם אני כותב מילים בצבע ולא רואים.. יש איזה מקום שיש שמה לא סקריפטים-אלא אתרים מוכנים??המורה הגיע כמעט להכל לאחרונה היה זה טבלאות--בבקשה תנו לי מקור של אתר בנוי יפה אבל שששמים לב שהוא ל מקצועני??בטוח יש לכם אתם עם כל הידע כי לא הבנתי כלוםב HTML ואני מה זה צריך אתכם! יבורךף כל מי שעוזר ושבת שלום-וכמובן תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי. יצרתי login form בC# והוספתי Access database, את הפרויקט אני רושם ב-Visual Studio 2013. חרשתי את גוגל שעות, אבל לא מצאתי קוד יעיל. לבינתיים אני משתמש בשיטה די דפוקה של for i ואני מחפש דרך יעילה יותר לבדיקת משתמש וסיסמא, בלי לעבור שורה שורה בטבלה. להלן הקוד: int i; for (i = 0; i < database1DataSet.users.Count; i++) { if (database1DataSet.users.Rows[i][1].Equals(txtUser.Text)) { if (database1DataSet.users.Rows[i][2].Equals (txtPassword.Text)) { MessageBox.Show("OK"); } }
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הצהרה על מחלקה B לפני A בצורה זו class B; class A { B* pB; } לאומת אינקלוד של קובץ המחלקה לפני A ,USV
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק לעזרה בתרגיל הבא בנושא רקורסיה בתרגיל בשפת C: תודה מראש על התגובות...
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, ברכיב RTB, כשאני מדביק טקסט מסויים, הטקסט מוצג עם הפונט שממנו הוא הועתק. לצורך העניין, אם אני מעתיק טקסט עם לינקים ומדביק אותו ב-RTB, הוא יוצג בדיוק כמו שהוא הועתק (כחול עם Underline וכו')... האם יש דרך למנוע את זה? להגיד לRTB שלאחר הדבקה של טקסט הפונט יהיה פונט שאני מגדיר ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באקסס ניתן להגדיר תא בטבלה שיכיל אובייקט OLE שיכל להיות תמונה (bmp, gif, jpg וכו') ואפילו pdf. השאלה שלי היא כיצד ניתן לייצא את כל המידע מהשדה הזה לקבצים עצמאיים. יש כיוון למישהו ? מצאתי כמה דוגמאות אבל הוא מתאימים לשליפה של BMP ומסמכי אופיס. כל הנסיונות עד לרגע זה כשלו עם קבצי gif, jpg ו pdf
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה: יש 2 שכבות div, אחת בתוך\על השנייה.. אם נגיד לdiv הכולל (המסגרת נקרא לו), אני קובע 600px גובה, ואז בdiv הפנימי, אני קובע 100% גובה, אני רוצה שה div הפנימי יהיה באותו אורך כמו המסגרת אבל זה לא קורה... הבנתי למה זה לא קורה כי הdiv הפנימי בעצם הוא standalone מה שנקרא...יענו, "מאיפה לעזאזל 100%?". אז השאלה שלי היא כזאת: איך אפשר לומר לדפדפן שה100% הוא ביחס לdiv החיצוני...ניסיתי לשחק עם positions אך לשווא. תודה רבה! רבה! רבה!
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מנסה פה לעשות איזה תרגיל(ולא מצליח) שבודק אם המספר שאני מקליד הוא פלינדרום תעיפו מבטבבקשה) import java.util.Scanner; public class Targil_3 { public static void main(String[] args) { int number,digit,new_num=0,temp; Scanner in = new Scanner (System.in); System.out.println("הקלד מספר חיובי שלם"); number = in.nextInt(); temp=number; while(number>0); { digit=number%10; new_num=(new_num*10)+digit; number=number/10; } if(temp==new_num) System.out.println("המספר הוא פלינדרום"); else System.out.println("המספר אינו פלינדרום"); } }
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני צריכה לרשום קוד שעושה כזה דבר: מקבל קובץ תמונה, ומחזיר אותו אחרי שהוא צבע בשחור (כלומר 0) כל פיקסל בתמונה שמספיק כהה וקרוב לשחור. (הצורך שלי בקוד הזה נובע מזה שיש לי קוד סריקה כלשהי לתמונה. הסריקה מזהה קווים בצבע שחור שנמצאים בתמונה אך ורק כשהם 0 (כלומר, ממש שחורים). אם למשל, יש קו בתמונה שהוא בצבע שחור חלש יותר, או חום כהה, למשל 20, הוא לא יזהה את הקו הזה.) הקוד הזה לא מסובך בכלל, והצלחתי לעשות אותו ב MATLAB (אבל C# אינני מכירה, לכן אני צריכה עזרה בידע שלכם). מה שעשיתי ב MATLAB הוא כך - התייחסתי אל התמונה, כמטריצה של פיקסלים. ובחרתי את המספר 30, להיות הגבול שממנו ומטה הפיקסל יצבע לשחור (ל - 0). כעת, עברתי בלולאה כפולה פיקסל אחר פיקסל, ושאלתי - אם הפיקסל מתח…
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-