עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום, משיהו יכול בבקשה להפנות אותי למדריך כיצד לרשום את האתר שלי במנועי החיפוש השונים (google, yahoo, דפי זהב וכד')? כל מה שניסיתי עד עכשיו ומחיפוש בגוגל לא הניב תוצאות ומשום מה האתר שלי לא מופיע לדוגמא ניסיתי לרשום את האתר שלי בכתובת הבאה: http://www.google.co.il/intl/iw/add_url.html עבר שבוע והאתר עדיין לא מופיע בחיפוש תודה

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by shoshana,

די דחוף: האם יש למישהוא מושג אם קים דבר כמו PictureList? אשמח לקבל קוד קיים.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by orninyo,

שלום למה שאני מציג אייקון/לוגו שהכנתי בפוטושופ/פלאש בIE הוא נראה באיכות ירודה לאומת בFF ? ניסיתי בכל הפורמטים PNG JPG ואפילו BMP התמונה גדולה יותר מגודל תצוגתה בדפדפן

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by ניר.,

איך אני ממין נתונים במיון בסיס (RADIX) ? מה העיקרון מאחורי מיון זה ? מה התחביר של מיון זה ?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  5. Started by gimdy,

בין אם בצורת ALERT או משו אחר אני מעוניין להקפיץ הודעה בשלב מסוים שלר שיר שהוא שיר רקע לאתר (דף יחיד עם שיר רקע) כיצד עושים זאת ?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by shoshana,

איך ניגשים למי שקרה לאירוע בJavaScript?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  7. שלום לכולם, במסגרת הלימודים לתואר אני לומד תיכנות בשפת C. עכשיו שאני כותב תוכנית פשוטה ביותר בתוכנה Microsoft Visual Studio 2008, עושה BUILD ואז DEBUG, אין שום דבר בחלון הפקודות. זאת אומרת מופיע השורה של PRESS ANY וכו.... עכשיו אני לא יודע אם צריך מהדר או שזה מגיע מובנה (אם צריך אשמח לאחד פשוט/עובד), שכן במחשבים במכללה אני עובד עם אותה התוכנה אבל ברגע שאני עושה BUILD יש לי בחלון התחתון את המהדר שרושם לך אם הכל בסדר או שיש ERRORS, אצלי אין כלום. ;D הנה תמונה של החלון בתוכנה במחשב שלי יחד עם החלון פקודות...כמו שאתם רואים גם אם כתוב בתוכנית משהו..בחלון הכל ריק... אני אשמח לקצת הכוונה לפתרון "הבעיה" הספציפית הזאת, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by orninyo,

איך ניתן לעשות שלא יהיה אפשרי ללחוץ "הקודם" ולחזור לעמוד מסויים ? עשיתי את זה בדרך מסורבלת בעזרת PHP , שאלתי אם יש דרכים פשוטות לעשות זאת

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מתעניין בתיכנות הרבה ואני מתכנת כשיש לי זמן פנוי, אחת המחשבות שעלו לי לראש הם איך אפשר ליצור תוכנה שתזהה סמל מסויים שמשתמש עשה בעזרת העכבר, אני אתן דוגמא, לאלו מיכם שמכירים את המשחק Black &White ניתן שמה להישתמש בקסמים בעזרת תנועת העכבר תוך כדי יצירת סמל מסויים, לדוגמא: אם אני יזיז את העכבר ואצור את האות W בעזרת העכבר אז יהיה לי קסם של מים (לפחות ככה זה במשחק). מה שעניין אותי זה איך תיכנתו את הדבר הבא, אחרי הכול משתמש לא יכול ליצור אות W מושלמת בעזרת העכבר והוא לא יכול לדייק, מה שצריכים זה טווח אולי שהעכבר יכול להימצא בו כדי שהאות W תיצא. אבל זה נשמע דיי מסובך ומסורבל, וזאתי השאלה שלי, האם אני מסבך את עצמי ויש דרך פשוטה ליצור את האפשרות הזו שתוכנה למשל…

10. Started by avivlyaviv,

שלום! התלחתי ללמוד CSS י1. ש בשפה הרבה מאוד דרכים כדי למקם פריט. איך אני יודע במה אני צריך להשתמש? נגיד MENU BAR באיזה דרך כדאי לי להשתמש ? 2. מה ההבדל בין A:hover ל onmouseover/onmouseout? הדבל היחידי שאני יכל לחשוב עליו זה שבA:HOVER תמיד יהיה שינוי ובONMUOSE.... יהיה שינוי רק במקום שאני רוצה... אבל יש עוד הבדל?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by lo_toda,

A =ones(3,3,3) >> size(A(:,1,1)) ans = 3 1 >> size(A(1,1,) ans = 1 1 3 אני לא מבין אני לא אמור לקבל את אותו גודל מטריצה ? כי רק מימד אחד (ווקטור) אני לוקח מהמטריצה..ואיך אני עושה את זה נכון שישאר בגודל ווקטור ולא יתווסף עוד מימדים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by zipzip,

הי חבריה אני מחפשת פקודה בv.b שתוסיף לי פקד לסרגל הכלים של המחשב אם אתם מכירים אשמח לכל עזרה...

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by garydia1,

בוקר טוב, אני מנסה לכתוב סקריפט פשוט שיעבוד תחת IE ו FIREFOX, סקריפט שתפקידו להציג תיבות select נסתרות בהתאם לבחירה בתיבת select ראשית. הנה הקוד שבנתיים כתבתי : <form action="view.php" method="post" name="details"> <script language="JavaScript"> function clear_selected() { document.getElementById("man").style.display="none"; document.getElementById("scale").style.display="none"; document.getElementById("man").value=''; document.getElementById("scale").value=''; } function all_changed() { switch(document.getElementById("all").value){ case '0': document.getElementById("man").style.display="none"; …

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by davidcohen,

איך אני יכול לקלוט מחרוזת ולהדפיס אותה פעמיים, נגיד ומהמחרוזת היא ABC אז להדפיס ABCABC אני יותר צריך שתדיגו לי איך מגיעים לדף עם הנוסחאות של הג'אווה , משהו עם ה F1 , (התוכנה זה eclipse )

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by tommy_g,

אהלן... כתבתי תכנית שקולטת מילים ומסדרת אותן באופן מסויים ב-StringBuffer שאותה אני מדפיס בסופה. יש לי כמה בעיות שאולי תוכלו לעזור לי איתן: 1. בכל פעם שמופיע רווח כפול,אני צריך להפוך אותו לרווח יחיד. כמו כן, גם שבסוף ה-StringBuffer לא יהיה רווח מיותר. ניסיתי לעשות זאת עם switch ו-case אבל משום מה כשאני מפעיל את התכנית אז ה-scanner לא מפסיק לעבוד כשאני מקיש Enter. כלומר התכנית לא רצה מעבר ל-scanner 2. כאשר אני מפעיל את התכנית פעם אחר פעם, המילים מההפעלה הקודמת של התכנית נשארות בתוך ה-StringBuffers, ובפעולה שאחרי זה, אני מקבל הדפסה כפולה של הקלט של ההפעלה השניה, וכך הלאה... איך אני מאתחל את ה-StringBuffer בכל חזרה של הלולאה? אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה, תום.

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  16. " לצערנו התגלו היום תקלות שלא נצפו מראש, לרבות תקלות תקשורת ותקלות תפעול" -> http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3632131,00.html אני רוצה להבין האם בציבור ישנה איזושהיא דעה קדומה או פרספציה של מוצרי תוכנה, ובפרט להבין מה על מהנדס להסיק מכתבה כזו. עוד משהו שאפשר להציץ בו (אני מבקש אחרי השתתפות בסקר) http://it.themarker.com/tmit/article/5066

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by h_yoav,

מישהו מכיר מדריך באינטרנט ללמידת opencv? וקיים אולי ספר גם? אבל ספר רק בעברית. תודה יואב

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום קיבלנו שאלה ברקורסיה: נתונה מטריצה בגודל M על N בה שמורים כל המספרים מ-1 עד M*N, כך שכל שורה תהיה ממויינת בסדר עולה משמאל לימין, וכל עמודה תהיה ממויינת בסדר עולה מלמעלה למטה א. כתוב אלגוריתם רקורסיבי המחשב בכמה אפשרויות ניתן למלא מטריצה בגודל M*N באופן שהוסבר ב. כתוב אלגוריתם רקורסיבי המדפיס את כל האפשרויות למילוי מטריצה בגודל M*N באופן שהוסבר אם זה משנה בעקרון את התרגילים אנחנו מגישים בשפת C ניסיתי כל מיני כיוונים ולא הלך כל כך אם מישהו יוכל לכוון אותי אני אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by GOVNER_T.S.Y,

אני בקורס תיכנות 1 וזו עבודה ראשונה שאני צריך להגיש אני כתבתי אותה ולא הרור לי למה היא לא עובדת :\ אשמח לקבל עזרה בעניין והרי הקוד: #include <stdio.h> void main(){ int k,i,ans,num,j,flag; num= 0; j= 0; printf("dear mofo please enter a number greater than 1\n"); scanf("%d" ,&num); flag = 0; for (i=1; i<num ; i++){ ans= 0; i=j; while (num >ans) { ans= ans + j; j= j+1; } if (ans ==num){ flag = 1; for (k = i; k == j-1; k++){ printf ("%d+" ,k );} } } if(flag == 0 ){ printf("cannot find devidors of this fucker\n"); } } govner נ.ב. הנה החלינק לעבודה התוכנית לעיל היא השאלה הראשונה http://bgu.uniclass.co.il/ee08/upl…

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  20. Started by Tanya,

ערב טוב, הגעתי עד לקטע הזה והכל היה בסדר... http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=406 ברגע שהם מתחילים להסביר על הכותרת, הם לא הראו דוגמאות. אז רציתי לשאול אתכם איך אני רושמת את הקוד אם למשל, אני רוצה שהכותרת תיהיה באמצע? הבנתי שהמאפיין שאחראי על זה נקרא align, ואני רוצה למקם את הכותרת באמצע, איך אני ממקמת את ה-align, ואת ה-center? תודה.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  21. שלום רב !! בניתי מסד נתונים ללקוח וכעת ברצוני להפוך אותו ליישום שאותו אני אשלח ללקוח כלומר יישום אשר בו לא תיהיה גישה מצד הלקוח לקוד המקור והתיכנות ולטבלאות עצמם... ביטלתי את ה-V הנמצאים בכל החלון ההפעלה (כלים --> הפעלה)... נאמר לי שניתן לעקוף אפשרויות אלו ע"י לחיצה על מקש SHIFT האם זה נכון ? אם כן , האם ניתן לבטל אפשרות זו וכיצד ? האם יש אפשרות להפוך את היישום כך שהוא לא יהיה תלוי תוכנת האקסס כלומר לא יהיה צורך צורך להתקין את תוכנת האקסס כדי להפעילו ? יש לכם עוד הצעות לשיפור וסגירת האפליקציה לפני שליחתו ללקוח ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ניר.,

שלום רב !! אני בונה מסד נתונים ללקוח והוספתי לו תפריט תחזוקה של המסד... שאלתי היא : כיצד אני יוצר כפתור של : 1. דחיסה ותיקון מסד הנתונים ? 2. גיבוי מסד הנתונים ? 3. חיבור למסד נתונים ? 4. שיחזור מסד הנתונים ?

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  23. שלום, מישהו יודע למה זה מדפיס שורה אחרונה פעמיים? תודה #include <stdio.h> // functions fwrite(), fread() && fseek() struct studentData { char id[9]; char name[30]; char phone[11]; }; void main() { FILE *mf; struct studentData stD1= {"123456","Bill","052345678"}; struct studentData stD2= {"321654","Jonny","052987654"}; struct studentData stD3= {"987456","Hillary","0545241637"}; struct studentData temp; if((mf=fopen("studentData.dt","w+b"))==NULL) printf("\n Error open file!!"); else { fwrite(&stD1, sizeof(struct studentData),1,mf); fwrite(&stD2, sizeof(struct studentData),1,mf); fclose(mf); } mf=fopen("studentData.dt","r+b"); …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי פונק' שמחזירה את הערך המקסימלי בין 3 מספרים. (שפת C) אני צריך ליצור פונק' שתחזיר לי את הערך המינימלי של שלושת המספרים ע"י שימוש בפונ' המקס ובלי לבצע השוואת נוספות.. double GetMax(double num1,double num2,double num3) { if(num1 > num2) { if(num1 > num3) return num1; else return num3; } else { if(num2>num3) return num2; else return num3; } } יש למישהו רעיון??

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  25. Started by lior51,

שלום אני רוצה לבנות תוכנה שתקבל פקודות מערכת ותבצע אותן איזו מחלקה מטפלת בזה ? תודה

• 2 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים