עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by שריה 24,

שלום לכולם! עד עכשיו זה לא קרה לי. ופתאום צץ ה error הזה. מדובר בדף aspx 1. ב design אני לא רואה את הכונטרולים שכבר הכנסתי, ובמקום זה יש error: (במקרה הזה מדובר בכונטרול panel, אבל זה בכולם) Error Creating Control - Panel1 Error HRESULT E_FAIL has been returned from a call to a COM component. 2. וגם אני לא יכול לגרור standard control מארגז הכלים לתוך הדף aspx, הן ב design והן ב sourse. התוכנה לא מאפשרת לי! בזמן ריצה - אין בעיה, כונטרול שכבר הצלחתי להכניס, אכן נראה על הדף, אבל אני לא מצליח להכניס אחרים. מידי פעם התוכנה חוזרת לעצמה ומאפשרת לי. אבל זה ממש בעייתי. תודה מראש לעוזרים!!

2. Started by LiroN,

הבנתי שזאת תוכנת שרת טובה לעבודה מול mysql תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  3. אני מעוניין להתחיל ללמוד. אין לי רקע בשפות תיכנות אחרות ואין אפילו בסיס...אני רוצה להחיל מהדרך הכי טובה ונכונה ובגלל זה בחרתי להתייעץ בפורום הכי מתאים אני מבקש המלצות במה להתחיל ואיך להתחיל. התייעצתי עם עוד אנשים שאמרו לי שכדאי לי להתחיל בשפת התיכנות ההחדשה של מיקרוסופט, דוט נט, בבקשה המליצו לי מה הכי טוב. תודה רבה, שחר

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by sblueeye,

האם יש דרך לשלוח SMS לפאלפונים בארץ דרך תוכנה הכתובה ב-VC++ (באמצעות MFC)? האם יש רכיב COM כזה מוכן? האם ניתן לתקשר עם האתר של Cellcom לדוגמא ע"מ לשלוח SMS? תודה מראש, רוני.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  5. מה שכתבו למעלה תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. אני מבין את העיקרון אני פשוט לא יודע איך ליישם את זה בתוכנית. אני צריך ללמוד את זה ברמה פשוטה מאוד לא יותר!!! תודה רבה לעוזרים! אפילו קטע תוכנית קצר מאוד יוכל לעזור. אגב - זה קמת דחוף לי כי מחר יש לי מתכונת תודה!

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  7. נגיד יש לי מחרוזת המכילה את הביטוי "Bird". איך אני יכול לקחת את האות הראשונה של המחרוזת ולהתייחס אליה כאל תו (char)? במקרה הזה התו 'B'. תודה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by ran1809,

אז ככה יש לי איזו תוכנית ומיקמתי בה 2 כפתורי רדיו עכשיו אני רוצה להבדיל בינהם. אני רוצה שבלחיצה על הראשון יעלו כל השדות והכפתורים שקשורים אליו ובלחיצה על השני יתחלפו השדות לאלו שתאימים לכפתור השני. אשמח לעזרה באיך לעשות זאת תודה מראש רן!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי אני צריך לבנות את מה שבתמונה תרגיל 6 עם לולואת פור זה מה שהתחלתי אני חושב שאני בכיוון אבל אין לי מושג מה לשפר בתוכנית כדי שיצא מה שמבקשים יש הצעות ?! קובץ מצורף int i,n,j,k; printf("insert n number\n"); scanf("%d",&n); for(i=1;i<=n;i++) { for(k=n;k>=i+1;k--) printf(" "); for(j=1;j<=k;j++) printf("%d",k); printf("\n"); } } - - - תגובה אוחדה: - - - התוכנית היא בשפת C

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by bambolio,

יש לי תוכנת Winform ובה Listbox שאליה אני מכניס את הקבצים שלי ומריץ אותם, כשאני לוחץ על כפתור ה-STOP אני רוצה שהתוכנה תעצור מההרצה אבל מה שקורה זה שאם אני הולך להריץ יותר מלופ אחד היא עוצרת את אותו הלופ ועוברת לבא בתור ולא יוצאת לגמריי המשתנה count סופר כמה לופים בעצם הרצתי ו-NumberOfLoops זה כמה אני הולך להריץ. מה שקורה כרגע ברגע הלחיצה על כפתור ה-STOP זה שה-CLASS שמריץ את הקבצים (נמצא בתוך ה-FOR ולא צירפתי אותו כי זה לא רלוונטי) מקבל ערך בוליאני שלילי ואז המשתנה ContinuePlay הופך שלילי וזה לא נכנס ללולאה אבל כאמור ללולאה הבאה כן, איך אני יכול להתגבר על זה ? while ((Count < numberOfLoops) && (ContinuePlay)) { for (int i = 0; (…

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by mena,

כותרת

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  12. Started by gkman,

שלום יש לי מחלקה של עיצוב בCSS: .Category a:link{color: navy; text-decoration: none; } .Category a:visited {color: navy; text-decoration: none; } .Category a:hover{color: navy; text-decoration: underline;} זה לא יעבוד לי כשאני אכתוב כך: <div> <a href="somewhere" class="Category" text </a> </div> אבל זה כן יעבוד לי: <div class="Category"> <a href="somewhere"> text </a> </div> למה זה ככה? זה גורם לי לבעיות- כי אני רוצה חלק מהקישורים בעיצוב כזה וחלק באחר. איך אפשר לתקן?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  13. שלום, אני כותב אתר אינטרנט שבאת הכניסה יש צורך להכניס שם משתמש וסיסמא. באת הכניסה השרת מעדכן ב DB (של אקסס) שהיוזר ONLINE. בקובץ GLOBAL.ASA אני מגדיר שה SESSION.TIMEOUT=15. ברגע שה SESSION נגמר אז הוא מעדכן את ה DB. ברגע שמשהו התחבר וסגר את החלון של EXPLORER הוא עדיין נשאר מחובר עד שעוברים 15 דקות - במהלך הזמן הזה עדיין הוא יכול לפתוח שוב את EXPLORER ולהמשיך לגלוש. איך אני עושה שברגע שהחלון נסגר (הוא סוגר את EXPLORER) זה מייד סוגר את הSESSION ולא מחכה 15 דקות ? אני יודע שיש פקודה שנקראת window.onunload = <שם של פונקציה> אבל משום מה גם שאני עובר עמודים / לוחץ על לינקים זה מבצע את הפעולה הזאת. זקוק לעזרה נואשות !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני יגדיר עכשיו את ההבעיה שיש לי ומקווה שמישהו יוכל לעזור. יש להזכיר שלא צריך לכתוב את הפונקציות שבונות suffix tree, הן כבר נתונות לפי האלגוריתם של אוקנון. מה שצריך זה אלגוריתם (לא תוכנית מחשב) יעיל, מהיר ולא בזבזן במקום. הגדרה: תת מחרוזת נקראת MUM אם: 1. היא מופיע בכל אחת ממחרוזות הקלט. 2. היא מופיע בכל אחת מהן בדיוק פעם אחת. 3. אין תת מחרוזת אחרת המכילה אותה ומקיימת את תכונה 1+2. הבעיה: בהינתן קבוצת גנומים ( מחרוזות תווים ארוכות מאוד שהא"ב שלהם מוגבל בדר"כ ל-4 אותיות), צריך למצוא את הMUMים תוך שימוש בsuffix tree. דוגמה: ababcABCDddCRTYYEdd ABCDfdabcCRTYYEeabc abCRTYYEABCDrtyyydabc ה-MUMים כאן הם: 1. ABCD 2. CRTYYE (סימנתי אן באותיות גדולות את הMUM, אבל במחרוזות …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by TheTech,

לאחר התקנת Win2000, איני מצליח לגשת לקובץ Excel מ-Visual Basic 6. ADO נותן לי לפתוח רק קבצי Access.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Batata,

אני בונה פרוייקט בשביל ההנדסאי.. בעיקרון הפרוייקט הוא בתחום האלקטרוניקה אבל מן הסתם יש גם הרבה תוכנה.. מה שאני רוצה לעשות זה לבחור צבע מסויים ומצלמת האינטרנט אמורה למצוא את אותו צבע (יש מנועי צעד והמצלמה מסתובבת) אופן הפעולה הוא שהמצלמה מצלמת תמונה מנתחת חלק מסויים ממנה נגיד מלבן באמצע התמונה, ואם הצבע מתאים לבחירה ישלח תו אסקי כלשהו למיקרו בקר האם אפשרי לבצע את זה?? תודה רבה לכל העוזרים ושיהיה לכם שבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  17. מנהלים מצטער על ההפרה של חוקי הפורום אבל מחר אני צריך להגיש את האתר ויש לי בעיה הבעיה היא כזאת כשאני נותן סשן למשתמש ואז המשתמש עובר דרך הפריים סט לדף אחר הסשן נמחק ! מה עושים ? cookies ? או שיש פיתרון אחר ? ? ? בבקשה זה דחוף ולא סובל דיחוי

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  18. הודעה ראשונה שלי בפורום תכנות אני חושב 8) התהליך המצולם מתאר : רישום גליונות חדשים לחולה, אם חולה מגיע וכבר היו לו גליונות קודמים (שהצבתי בעצמי בDB שהוא הACCESS - אז מספר הגליון הבר שלו יקפוץ ב + 1) אז נפתח לו גיליון , מס' התיק נתון ומספר הגליון אמור להיתווסף לפי התנאי שהיצבתי . לפני זה לא היה תנאי והקוד הבא היה רשום: Private Sub Command2_Click() SSTab1.Visible = True txt_ms_tik.Text = lbl_ms_tik.Caption Adodc2.Recordset.MoveLast txt_ms_gilyon.Text = Adodc2.Recordset.Fields(1) + 1 End Sub המצב היה שחולים בעליי גיליונות שהיו כבר רשומים בDATABASE מס' הגליון שלהם קפץ באחד ואם אני פותח גליון חדש לחולה שלא היו גליונות קודמים אז אני אמור להתחיל את המונה מחדש…

• 25 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by creative,

שלום אני רוצה שברגע שאני לוחץ על מספר אז הוא יופיע לי למטה יש שתי בעיות : 1. המספר יוציא לי תמיד המספר האחרון(31) ולא המספר שאני לוחץ עליו. 2. זה מוחק לי את התאריכון וכותב במקומו אני רוצה שזה יכתוב מתחתיו. הנה הקוד: <html> <head> </head> <body> <br> <br> <script> function on() { document.write(i); } document.write("<table border=2>") x=0; for (i=1; i<=30; i++) { x=x+1; if (x==0){ document.write("<tr>") } document.write("<td height=40 width=40>") document.write("<font size=6 color=#6633FF>") document.write("<a onclick=on()>"+i+"</a>") document.write("</td>"…

20. צירפתי את השאלה בקובץ וורד ואת הקובץ CPP עצמו בrar, הקובץ כרגע תקין ומתקמפל (אני מקווה שאמרתי את זה נכון ) התרגיל הוא לבנות תוכנה שבודקת האם מספר תעודת הזהות שאני מזין תקינה או לא ע"פ נוסחה שיצר משרד הפנים, במידה והמספר הוזן כראוי המערכת צריכה להודיע האם התעודה נכונה או לא. (זה החלק העיקרי ואותו סיימתי). במידה והוזנו פחות מ 8 ספרות המערכת צריכה להתריע בפני המשתמש שההזנה אינה נכונה ולתת לו נסיון נוסף עד 3 פעמים, ולאחר מכאן "לחסום אותו" (כשבתכלס הכוונה היא פשוט לתת פלט בסיגנון של "המשתמש נחסם" ואז פשוט לסיים את ההרצה) כמו שאמרתי את החלק שבודק האם הת.ז נכונה או לא כבר בניתי וגם אמרתי למערכת לבדוק האם הוזנו מלכתחילה מספיק ספרות (במידה והוזנו 8 מבחינתי הסיפרה הראשונה מ…

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. Started by rosesr,

אני רוצה לעשות קוד בC ואני רוצה להפעיל בו קובץ מישהו יודע מה הפונקציה לזה? תודה לכל העונים ;D

22. אני חדש ב php ומשווע לעזרה (יצירת cookie) הבעיה התורנית שלי הינה: אני עובד על פלטפורמת winxp, שרת web iis ברצוני לקבל באמצעות form פרטי משתמש, נניח, שם פרטי ושם משפחה. יצרתי form בקוד הבא: <html> <head> <body> <form action="cgi-bin/myform.php" method="POST"> Name: <input type="text" name="MYName"/> Age: <input type="text" name="myAge"/> <input type="submit" name="mysubmit"/> </form> </body> </html> עכשיו אני רוצה ליצור cookie אשר יכיל את המשתנים myName, ו myAge. ישנו מישהו היכול ומוכן להראות לי קוד php אשר משתמש בנתוני ה form שכתבתי לעיל , שומר אותם ב cookie ומציגם כל אי…

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  23. אני מנסה לקבוע שבלינק מסויים השורת מצב תשתנה למה שאני רוצה, ושסמן העכבר יראה סמן של טקסט כשעוברים מעל הלינק. כתבתי את הקוד הבא ולא עובד לי: <a href="AE.html" OnMouseOver="status='';return true; this.style.cursor='text';" OnMouseOut="status='';return true;">לינק</a>

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by yanir1cc,

שלום אני מעוניין לעשות פרוייקט גמר 5 יחידות בשפת c# ורוב הפרוייקט שלי הוא יותר בגרפיקה של השפה, עיצוב של תוכנה כמו כל תוכנה רגילה . הבעיה שאני לא כל כך מבין איך לעשות את זה ב visual studio וחיפשתי בהרבה אתרים ולא מצאתי מדריך שמסביר כיצד להשתמש בגרפיקה ב visual studio בשפת #c . מישהו יודע איפה או שיש לו מדריך שמסביר כיצד להשתמש בתוכנה או יכול להפנות/ לתת לי כיוון איפה לחפש מדריך בנושא זה . תודה רבה לעונים .

• 1 תגובה
    • 7.6k צפיות
  25. Started by nokobik,

אני מעוניין לפתוח TELNET תחת ה-TCL. אני משתמש בספרית ה-EXPECT, ופקודת ה-EXPECT שמצפה לקבל תו או מחרוזת. אני רוצה לדעת מתי הצד השני מצפה לקלט ממני. יש איזשהו תו או רצף של תווים שמגיע אלי ומסמן לי שהצד השני מצפה לקלט?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.