תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש תוכנה שיועדת לעבוד באופן ישיר עם יצאות המחשב (הטורי, המקבילי)? בנוסף אם אפשר מדריך קצר על התוכנה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה או כל דבר להרצת php במחשב. אני רוצה לכתוב את כל הפקודות של הphp במחשב ושהוא יציג אותם במחשב לא באיזה אתר או משהו. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום מחפש תוכנה הבודקת העתקות בין שני קבצים או יותר ב C# או JAVA
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני לומד JAVA ומחפש המלצה לתוכנה טובה שתוכל גם לערוך לקמפל לעשות דיי באגינג וכו' .... תודה!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אמור ליצור די הרבה טבלאות (ואחר כך גם שאילתות) ב-mySQL שיושב על שרת. אני יכול לכתוב את כל הקוד ב-notepad ואז ליבא את הקובץ כשאני אהיה מחובר לשרת, אבל אני מחפש כלי ידידותי שמכיר את השפה ויסמן לי מילים שמורות, יעיר לי על טעויות סינטקס וכו'. אמרו לי להשתמש ב-notepad++ אבל אני מחפש משהו יותר ידידותי וטוב. אשמח לקבל המלצות.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן,אני מחפש איזו שהיא תוכנה שתהיה יעילה ועוזרת לכתיבת Asp בעברי הרחוק השתמשתי בתוכנה מסויימת שלצערי שכחתי את שמה. אם ישנן תוכנות חינמיות אשמח מאוד לשמוע (למרות שגם תוכנות לא חינמיות יועילו) תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לעשות את ההפך מCompiler רגיל תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנה לבניית אתרים מקיפה הכוללת את כל החלקים בבניית אתר ברמה גבוה מאוד למישהו עם ידע בסיסי ב++PHP ,HTML ,java script ,SQL,C,C לבניית אתר בקני מידה של "ויקיפדיה". יש תוכנה כזאת? והאם זה אפשרי עם ידע בסיסי+ בשפות שהזכרתי למעלה? אשמח לקבל המלצות ודעות.
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מחפש לבנות לעצמי אתר, האם קיימת תוכנה שאפשר לבנות את האתר ללא ידע בתיכנות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 357 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להרבה שפות java c# c\+\++ html visual basic ועוד.. אשמח אם תמצאו לי תוכנה בחינם או לנסיון שאפשר להריץ בה את התוכנה וגם לקמפל...
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתעזור לי בעבודה. כבר שאלתי בעבר בפורום אחר, ונאמר לי להשתמש באקסל, אבל אקסל לא מספיק נגישה וקלה לשימוש עבור אנשי המשרד. מדובר במשרד שמקבל תרומות. אנחנו רוצים לעקוב אחרי התרומות הללו. התרומות מתקבלות בדרכים מסוימות - פייפאל, מזומן, אשראי. אנחנו שומרים על השם, שם המשפחה, מקום המגורים (כתובת מלאה), וכן הלאה. אין צורך להאריך - אנחנו רוצים כמה שיותר מידע על התורם. הבעיה היא לגשת למידע. למשל - כמה תרם "ישראל ישראלי" בסך הכל, מאז שנת 2005. כמה מהמשתתפים באירוע ההתרמה X, תרמו בפועל? מה היה הסכום הכולל? היכן מתגוררים התורמים הגדולים ביותר (באיזה עיר). אנחנו מחפשים תוכנה שיכולה לא רק לעשות זאת, אלא גם להיות נגישה למשתמש ההדיוט (יש לנו עובדים מבוגרים). …
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעבודה עם דיסאמבלר ועורך קסדצימלי
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבונה תפריטים כמו שצריך, עדיף שלא תיהיה מסובכת :s05: ??? :-[ אחים שלי תנו לי אותה בעזרה אני יגמול לכם בכל שאלה שתרצו יש לי ידע רב...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום אני בונה אתרים מתחיל ויש לי כמה שאלות שאמשח שתענו לי עליהן. הורדתי כמה free template שאני מעונין לעשות להם שינויים ולבנות מזה אתר משלי. עם עם איזה תוכנה הכי טוב והכי מקצועי לערוך? ושהאתר אחרי זה יוצג 100 אחוז טוב גם בדפדפן IE וגם ב FF. ניסיתי כבר לערוך את האתר עם frontpage, אך האתר לא הוצג בצורה טובה בדפדפנים השונים ובכלל לאלה שיש להם מסכים עם רזלוציות גבוהות במסך. על מה אתם ממליצים? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שאפשר לעבוד איתה בצורה נוחה. שמעתי על תוכנה בשם cdsim, אז אם מישהו יוכל לשלוח לי אותה אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה שניתן לערוך איתה דפי PHP בדיוק כמו שעורכים דפי HTML בפרונטפייג' תוכנה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שנכנסת לאתרים בצורה אוטומטית. אתרים שאני מזין לה או לפני חוקים מסויימים שאני מגדיר. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מנשמע אנשים. יש לי רעיון לתוכנת ציור בפורמט שאני מאוד מאמין בו. מה שיגרום לתוכנה לבלוט בניגוד לשאר התוכנות זה לא כלי הציור שבה, שמן הסתם לא יוכלו להתחרות בתוכנות כמו PAINTER או PHOTOSHOP בגרסא שאנחנו ניצור, אלא דווקא הממשק. יותר מזה אני לא אגיד כאן. אם מישהו חושב שהוא מסוגל לעמוד באתגר הזה, ליצור תוכנת ציור שתעבוד כמו שצריך (אני לא חושב שחסרים רפרנסים לדברים דומים שאפשר לעבוד מהם), והוא יכול ליצור ממשק דמוי PICASA VIEWER, אשמח לחבור איתו ולהרים את הפרוייקט. אני אחראי לרעיון ולצד הגראפי. אני רק צריך מישהו שיוכל לבנות את המנוע של הכל. hakushinkan(a)gmail . com
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Windows Vista x64 תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ראיתי שהשועל לא "מבין תפקודה BR יש פקודה דומה שגם האקספלורר וגם השועל "מבינים" ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנת ASP.NET בעזרת VB.NET ונמאס לי מהIFRAME החובבני אני רוצה ללמוד אינקלוד אפעם לא הצלחתי להבין את זה. אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא.. תודה
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכל מי שנכנס לקרוא ולעזור. מקווה שזה המקום הנכון (פיתוח אתרי אינטרנט) אני אסביר מה אני מחפש – יש לי אתר שהוא בעיקר תיק עבודות בצילום ומלבד כניסות מהארץ יש לי גם כניסות מחו"ל. האתר עכשיו כולו בעברית (לא תמיד היה) אבל אני רוצה להנגיש אותו למי שנכנס מחו"ל (כניסות מאתרים ופורומים לצילום בעיקר). הבעיה שלי שבגלל שהאתר לא ידידותי לצופה שלא יודע עברית – אז אני רואה אחוזי נטישה גבוהים למי שנכנס מחו"ל (בעיקר כי הם אף פעם לא מצליחים להיכנס לגלריות צילום הנכונות.) הבנתי שגוגל כבר מזמן לא מאפשרת להטמיע את הפלאגין של התרגום שלה באתרים וניסיתי להשתמש בAPI ישן שלא עושה את העבודה מי יודע מה. חיפשתי אלטרנטיבות חינמיות שלא ממש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-